פורסם 2005 בספטמבר 620 שנים זה חריץ לכרטיסים של סרברים (בעתיד כמובן, היום אין שום כרטיס זמין ל PCI-Express פס רוחב x1 ופס רוחב x4)ויש גם מוד שמאפשר להריץ SLI על הלוחאבל אני לא מוצא את התמונות והמאמר על זה
פורסם 2005 בספטמבר 620 שנים מחבר iakovl,אם אתה אומר שהקירור של MSI ל-NF4 רועש, אז זה נקודה לזכות ה-EPOX ש-integral מדווח כי המאוורר שלו מאוד שקט.אתה אומר שהקירור הפאסיבי של זלמן ל-NB דורש מאוורר. אם כך, אז למה הם לא מייצרים גוף קירור נורמלי שכולל מאוורר שקט?תודה על הקישור לכתבה על ה-HTPC. את רוב הדברים בכתבה כבר ידעתי, אבל היא חידשה לי בנוגע לגוף קירור יעיל ושקט של זלמן Zalman VF700-CU לכרטיס מסך, כתחליף לגוף קירור פאסיבי וחם (חלופה אפשרית). כמו-כן, הכתבה קצת בלבלה אותי לגבי כרטיסי PVR עם שני טיונרים.
פורסם 2005 בספטמבר 620 שנים זה לא שהוא לא יכול לעבוד בלי מאוורר אלא שצריך שתהיה זרימת אוויר טובהאנשים מריצים אותו בלי מאוורר אבל המעלות יכולות להגיע גבוההועוד חוק קטןשקט זה 0dBa מה אומר פסיביכמה שיותר פסיבי אבל עם אוורר טוב ככה יותר טוב
פורסם 2005 בספטמבר 620 שנים מחבר למארז אין זרימת אוויר טובה. בעיקרון, הוא מיועד לקירור פאסיבי ללא איוורור.רמת רעש של 0dBA זה המצב האופטימלי, אבל 20dBA זה מאוד שקט.
פורסם 2005 בספטמבר 720 שנים למארז אין זרימת אוויר טובה. בעיקרון, הוא מיועד לקירור פאסיבי ללא איוורור. רמת רעש של 0dBA זה המצב האופטימלי, אבל 20dBA זה מאוד שקט. BIG NO NO חייב להיות זרימת אוויר קח מאוורר שים אותו בV נמוך אבל העיקר שהאוויר יזוז
פורסם 2005 בספטמבר 720 שנים בורג,ת'אמת, אני לא כל כך מבסוט מהמארז שלך. אני מסכים עם IAKOVL, הוא יפה, אבל אתה הולך להכניס כרטיס מסך חזק בפנים, וציפסט NF4 ובאמת הזרימת אוויר שלו לא נראית משהו. אפילו לא שמו חורי אוורור לאזור הכרטיס מסך כמו למשל בזה:http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3734אני הייתי שוקל לעשות מודינג למארז ולהוסיף מאווררי 120 או לחילופין מחפש מארז אחר.
פורסם 2005 בספטמבר 720 שנים ויש גם מוד שמאפשר להריץ SLI על הלוחאבל אני לא מוצא את התמונות והמאמר על זה כבר הרבה זמן אי אפשר לעשות SLI על לוח שלא מיועד לכך(עוד דוגמה זה ה DFI LanParty UT NF4 Ultra-D)בדרייברים nVidia חסמה את האפשרות דיי מזמן
פורסם 2005 בספטמבר 720 שנים צודקאבל!!!לפי הזיכרון שלי הם סגרו את ה"מוד" הזה בגרסאות A4 של הNF4Uאני למשל בעליו של A3מה שלמיטב זכרוני מאפשר לי לבצע מוד זה
פורסם 2005 בספטמבר 720 שנים צודקאבל!!!לפי הזיכרון שלי הם סגרו את ה"מוד" הזה בגרסאות A4 של הNF4Uאני למשל בעליו של A3מה שלמיטב זכרוני מאפשר לי לבצע מוד זהנופהם סגרו את המוד בדרייבר בגירסאות הישנות יותרובחומרה בגירסאות החדשות יותר
פורסם 2005 בספטמבר 720 שנים מחבר BIG NO NO חייב להיות זרימת אוויר קח מאוורר שים אותו בV נמוך אבל העיקר שהאוויר יזוז איפה אתה מציע שאני אשים מאווררים? :s05: לא מדובר ב-Desktop עם הכנה למאווררים מקדימה, מאחורה, על הדלת ובגג. זהו HTPC עם 2 מאווררים 60mm מאחור (מול המעבד), ומאוורר 120mm בספק כוח. בורג, ת'אמת, אני לא כל כך מבסוט מהמארז שלך. אני מסכים עם IAKOVL, הוא יפה, אבל אתה הולך להכניס כרטיס מסך חזק בפנים, וציפסט NF4 ובאמת הזרימת אוויר שלו לא נראית משהו. אפילו לא שמו חורי אוורור לאזור הכרטיס מסך כמו למשל בזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3734 אני הייתי שוקל לעשות מודינג למארז ולהוסיף מאווררי 120 או לחילופין מחפש מארז אחר. יש במארז חורי אוורור מעל המעבד (עם תעלה קטנה מבפנים), מעל הכרטיס מסך ומתחת לכלוב של הדיסקים הקשיחים. הכרטיס מסך הוא 6600GT עם קירור פאסיבי של Gigabyte או קירור אקטיבי שקט של זלמן Zalman VF700-CU. לגבי הצ'יפסט של ה-NF4, אני לא אנתק את המאוורר שלו (אתה אומר שהוא לא נשמע). אני לא יודע לעשות מודינג, אבל מה ההצעה שלך? לא נראה לי שיש במארז מקום למאוורר 120mm, גם ככה הוא די צפוף. יש לך הצעה למארז HTPC עדיף? ה-Antec שהצעת ממש מכוער עבור HTPC. מבחינתי, HTPC צריך להשתלב בתוך מערכת סטריאו, ולא לבלוט כמחשב. הוא צריך להיות בעל מראה חלק ואלגנטי, ולכלול כונן DVD, צג VFD, קורא כרטיסי זיכרון וחיבורי USB ו-FireWire קדמיים (עדיף מוסתרים). ה-Ahanix D.Vine 4 וה-Ahanix MCE601 הם היחידים שמצאתי שעונים לדרישות האלה.
פורסם 2005 בספטמבר 720 שנים WOOTכרגע ראיתי את המחיר של ה D.vine 4, כמעט 1400, מטורף!!! והוא בא בלי ספקמצד שני יש את הANTEC OVERTURE Piano Black Quiet Media Case שבא עם ספק מצויין בחצי המחיר!!!עם ההפרש הזהאתה יכול לקנות VFD שיתן לך עוד כמה פונקציות ללכת למקצוען שיכין לך פאנל קדמי חדש, או להעזר במישהו מהפורום ליצור מארז שיענה לדרישות שלך ולא יעלה יותר מ1800 ( הD.vine 4+ ספק טוב)
פורסם 2005 בספטמבר 720 שנים מחבר המחיר של ה-Ahanix D.Vine 4 ושל ה-Ahanix MCE601 דומה.בפנדה כתוב שה-D.Vine 4 מגיע בלי ספק כוח. אבל, ה-MCE601 אמור בעיקרון להגיע עם ספק כוח SilentX 350W שהתכוונתי להזדכות עליו. מה המחיר של ספק כוח כזה?אי-אפשר בכלל להשוות בין המראה של ה-Antec (שרואים כי מדובר במחשב, ולא יפה במיוחד), לבין המראה האלגנטי של ה-Ahanix שנראה כמו נגן DVD מקצועי.נראה לי שלקנות מארז פשוט יותר ולקחת אותו למקצוען שיעשה לו מוד עצבני, יעלה לי הרבה יותר כסף (חומרים + עבודה), ולא בטוח שזה יצא באותה הרמה.
פורסם 2005 בספטמבר 720 שנים הספק שמגיע עם האנטק לא כל כך שקט.לא ראיתי שיש חורי אוורור על ה DEVINE 4. אתה בטוח?צריך לבדוק את המארז לגבי אפשרויות הוספת מאווררים.
פורסם 2005 בספטמבר 720 שנים המחיר של ה-Ahanix D.Vine 4 ושל ה-Ahanix MCE601 דומה.בפנדה כתוב שה-D.Vine 4 מגיע בלי ספק כוח. אבל, ה-MCE601 אמור בעיקרון להגיע עם ספק כוח SilentX 350W שהתכוונתי להזדכות עליו. מה המחיר של ספק כוח כזה?אי-אפשר בכלל להשוות בין המראה של ה-Antec (שרואים כי מדובר במחשב, ולא יפה במיוחד), לבין המראה האלגנטי של ה-Ahanix שנראה כמו נגן DVD מקצועי.נראה לי שלקנות מארז פשוט יותר ולקחת אותו למקצוען שיעשה לו מוד עצבני, יעלה לי הרבה יותר כסף (חומרים + עבודה), ולא בטוח שזה יצא באותה הרמה.כל מה שאתה צריך בשביל מראה מקצועי זה פרונט חדש מאלומיניום אני לא חושב שזה יקר מדילוקח לבעל מקצוע שמתעסק באלומניום, נותן לו מידות מדויקות וזהוהקירור עדיףואם אתה הולך על שקטאין לך ממש ברירה
פורסם 2005 בספטמבר 720 שנים מחבר לא ראיתי שיש חורי אוורור על ה DEVINE 4. אתה בטוח?צריך לבדוק את המארז לגבי אפשרויות הוספת מאווררים.התמונה שהבאתי היא של ה-MCE601. לגבי ה-D.Vine 4, אני לא יודע אם יש לו חורי איוורור.בעיקרון, אני מעדיף את ה-MCE601 שיש לו חורי איוורור, והוא גם הרבה יותר יפה. הבעיה עם ה-MCE601 היא שהוא די נמוך, ובביקורת שקראתי עליו ב-Anandtech כתוב שהוא לא מתאים לספק כוח ATX בגודל סטנדרטי, למרות שבמפרטים שלו (בין השאר באתר של Ahanix) כתוב שמהמארז מתאים לספק כוח ATX סטנדרטי, כך שאני יודע מה נכון.לגבי אפשרויות של הוספת מאווררים, אני לא חושב שזה אפשרי במארז הזה. בנוסף לכך, גם ככה אני מתפשר עם קירור אקטיבי של זלמן למעבד במקום קירור פאסיבי.כל מה שאתה צריך בשביל מראה מקצועי זה פרונט חדש מאלומיניום אני לא חושב שזה יקר מדילוקח לבעל מקצוע שמתעסק באלומניום, נותן לו מידות מדויקות וזהוהקירור עדיףואם אתה הולך על שקטאין לך ממש ברירההפאנל הקדמי מאלומיניום הוא בעובי 0.8mm, והוא מלוטש ברמה גבוהה בגימור שתואם את שאר המארז שהוא בצבע כסף.בנוסף לכך, יש בפאנל חורים מעוגלים ויפים בלי פינות חדות עבור ה-VFD והכונן DVD, פתח בגודל "5.25 עבור קורא כרטיסי זיכרון עם הכנה לחיבורי USB ו-FireWire עם דלת תואמת מאלומיניום שנפתחת בלחיצה קלה.כמו כן, כפתורי ה-Power וה-Reset הם מאלומיניום עם נורית כחולה קטנה.לא נראה לי שאדם מקצועי יוכל לעשות את אותה העבודה באופן ידני במחיר יותר זול.הייתי מוכן לשלם לאדם מקצועי שיבנה לי מארז HTPC איכותי שלם מאלומיניום לפי מפרט אישי מדוייק, אבל נראה לי שזה ייצא הרבה יותר יקר מ-MCE601 מוכן.בכל זאת, אם יש כאן מודר רציני שמוכן לקחת על עצמו את המשימה (תשלום מלא במסירת המארז המוגמר לשביעות רצוני), אשמח לקבל הצעה. דרך אגב, מדובר במארז מאלומיניום + אלקטרוניקה (הכנות ל-FireWire ,USB, לחצן הפעלה, Reset, לדים וכו'...).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.