עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by dbx22,

שלום הזמנתי את הנגן והוא אמור להגיע אלי עוד כמה ימים ורציתי לשאול אם אין בעיה להטעין אותו לא מהמחשב אלא ממטען USB מהחשמל? אם הוא לא ישרף או משהו או לא יהיו לו בעיות אחרות? אני שואל את זה בעיקר כי לכבל של הנגן בחלק שמתחבר לנגן זה לא מיני USB רגיל אלא זה משהו יחודי, אז לא תהיה בעיה? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. האם אפשר ומומלץ להתקין WM5 על IMATE JAM.....??!!?? תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by slim_shady,

יש לי 570 ש"ח שמצאתי בכספת פלסטיק שלי ואני רוצה לקנות איתם איזה משהו נחמד, איזה MP4 אתם ממליצים לי?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by sherlock1212,

?

• 18 תגובות
    • 3.2k צפיות
  5. Started by סער_שי,

אבא רוצה נגן דיוידי לעבודה, לשעות שאין בהן לחץ... חשוב שיקרא DVD צרוב ו-MP3 עשיתי חיפוש: http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=E-DVD&orderby=price&DB4981=5022&DB52461=52462&DB57778=129348 וכולם בעצם נראים אותו דבר, חוץ מהמחיר... ותהיתי מה ההבדלים ומה הכי מומלץ.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by liiight,

לטלפון נוקיה (משנה הדגם?). תקציב של עד 300, עדיף פחות. תודה.

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. Started by Joeh,

שלום! רציתי לדעת אילו נגנים תומכים בעברית מלאה (לא מציגים עברית הפוך). כמו כן, לאילו נגנים אפשר להוריד עדכון לתמיכה מלאה בעברית, כך שניתן לקנות נגן בחו"ל ולעדכן אותו בתמיכה לעברית. תודה, ג'ו.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by sahargt,

אני רוצה לקנות נגן MP3 חשבתי לקנות את IPOD 30 וידאו מה אתם אומרים ?? לאח שלי יש אותו והמכשיר ממש מעולה היה לי בעבר איפוד 20 GB דור 3 וגם את הדגם אם התמונות ואיתי ממש מרוצה מהמכשרים היה לי את הIriver 20 ולא אהבתי את המכשיר הסאונד היה חלש לאומת האיפוד הרבה אנשים מתלהבים מהמכשיר של קראטיב זן למשהו יש אות פה ?? אין המכשיר הזה ??

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Bose,

קיבלתי את ה-X5, גירסה 2.10 ויש בעיה איתו. הוא מציג את התיקיה של הסרטים במחשב אבל במכשיר עצמו הוא לא מציג את התיקיה של הסרטים. הבעיה מוכרת? איך פותרים אותה? תודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by iakovl,

אני מחפש נגנן MP3 במקום החרא הרגיל והג'נרי שיש לי (אתם מכירים אותם, אלו שיש לכולם) הסנסה נראה לי טוב וזול (700 בשביל 2G) אני לא צריך הרבה מקום (אני מסתובב עם נייד ואני יכול להעביר שירים בקצב בינהם) אני לא אודיאופיל חשוב לי חיי סוללה (חייל, תבינו לבד) מה אתם אומרים?

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by coolmeen,

אהלן, יש לי קצת כסף אז החלטתי לקנות נגן mp , אני לא מתמצא בכלום בחרא הזה לפי מה שאני שומע יש נגני mp4 ואיפודים למינהם וכל מידי דברים. אני רוצה נגן עם 4-3 ג'גה זיכרון. איכות סאונד טובה, וזה הכל. התקציב הוא 500-700 שקל

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by eyal00,

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=131676 יש יותר טובים במחיר שלו?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by jcdenton1,

עם דרישות ספציפיות. הדבר הכי חשוב לי הוא איכות הסוללה. ברצוני שהסוללה תהיה איכותית ושתחזיק מעמד לכמה שיותר שעות. עניין נוסף הוא איכות הסאונד שברצוני שתהיה טובה. כמו כן דרוש שהנגן יהיה קשיח ועמיד מפני נזקים מסוגים שונים. בנוסף הייתי רוצה שהנגן יפעל בצורה של HD נייד ושאני אוכל לדחוף שירים לתקיות בתוכו ואז לראות את זה בנגן באותה הצורה ולא לפי ID TAGS מקוללים, ובכלליות שיהיה לו ממשק נח. הנגן צריך להיות בנפח של 20-40 ג'יגה וצריך לעלות עד 2K ש"ח. שמתי עין על ה-X5L של IAUDIO בגלל זמן הסוללה המצוין שלו אך רציתי לוודא שהוא עונה גם על הקריטריונים הנוספים שהוצבו. כמו כן אולי יש מכשיר חדש אחר שיותר טוב ממנו וגם עונה על דרישות אלו?

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by T-Flash,

שלום לכולם! לא מזמן מצאתי פלאפון שלא יכולתי לזהות את הדגם שלו, הפלאפון מחברת מוטורולה, סוג הפלאפון הוא צדפה, וכתוב עליו: "ועדת הרבנים, מאושר, לענייני תקשורת" אחרי זה מצאתי אותו אצל Orange, פלאפון הכי פשוט שאפשר, זול מאוד (180שח!!) עיצוב בניוני/יפה. אז מה זה צריך להיות? פלאפון כשר?

• 22 תגובות
    • 4.9k צפיות
  15. Started by Joeh,

שלום, אני מחפש נגן mp3 גם בשביל לרוץ איתו. הבנתי שנגן מבוסס HD אינו מתאים לריצות ושכדאי לקנות נגן מבוסס flash. האם זה נכון? על איזה נגן (4-6GB) אתם ממליצים? חשוב שיהיה בעל איכות שמע מצויינת ושהדפדוף בין השירים יהיה קל (אפשר לדלג בקלות על ספריות שלמות וכו') פרמטרים חשובים נוספים (כדאי שיהיו, אך לא חובה): + חיי סוללה ארוכים + כניסת line-in טובה + לא יקר מדי תודה,

• 8 תגובות
    • 4.4k צפיות
  16. Started by maxim22,

שלום לכם חברה אני מעוניין לקנות נגן חדש התכונה הכי חשובה לי בנגן היא האיכות של הסאונד שלו אני חפש גם נגן שבנסוף לאיכות סאונד שלו הוא יהיה קטן בעל ממשק נוח (כמו הגלגלת באייפוד) ובעל חיי סוללה ארוכים (אבל אלו תכונות משניות בהחלט) אז עכשיו השאלה שלי היא לאיזה נגן יש את האיכות סאונד הטובה ביותר?

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by MODI,

650 ש"ח http://www.cellcom.co.il/Cultures/he-IL/Phones/nec_n411i.htm

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by R9547655G,

בבקשה... אנשים זה מאוד חשוב לי.... בעיקרון הוא לריצה... אבל חשובה לי איכות הקול... מאוד :-\ בבקשה אל תזניחו את התרד הזה... Iriver 256Mb IFP1090 Iriver T10 512MB Iriver T30 512M Iriver T20 512MB Iriver IFP795 SanDisc Sansa e140 1GB TrekStor iBeat 120 1GB TrekStor Mood 1GB תודה לכל התשובות הרצניות... EDIT: Muvo Slim 1GB

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. שלום לכם. אני מעוניין לקנות פלאפון חדש (סלקום), ההתלבטות היא בין המכשירים הבאים- - מוטורולה C650 - נוקיה 3220 - סאמסונג X200 מה דעתכם? :} אמיר.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. כלומר, שאוכל להפעיל תוכנות של פוקטפיסי במחשב פיסי רגיל? (לא ידעתי איפה לשים את זה אז מנהלים להעביר לאן שצריך). תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  21. Started by bykeking,

יש לי עכשיו נוקיה 6230 כזה ואני רואה שיש שם מלא אפשרויות שקשורות לצ'אט. אני די בטוח שזה מבוסס BT. אין לי מושג איך להפעיל את זה... מישהו יודע? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by GRiM,

יש לי אפשרות לקנות iPod 20GB צבעוני ב-700 ש"ח (משומש), עם אוזניות וכבל חיבור למחשב - האם לדעתכם כדאי?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by koby058,

חוץ מהשרות של סלקום או אורנג

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  24. Started by MasterGal,

שלום חברים, הייתי מעוניין לרכוש את הפלאפון Nokia N80, אך אני מכיר אותו רק על סמך סקירות במרחבי הרשת ומתמונות של אנשים, אך לא שמעתי על אדם כמוני פשוט שהיה לו את זה מביע את דעתו... אם יש כזה כמובן, ולכן אשמח אם מישהו שמע מכיר יש לו את הפלאפון הזה על מנת לפתוח את עיניי לפני שאני מוציא מכספי האישי 3500 שקל על המכשיר תודה

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. Started by Jaap,

מישהו יודע אם יש בנגן אפשרות לקרוא קבצי טקסט / קבצי lyrics? ואם אין, יש איזו אפשרות שדבר כזה יתווסף בעדכון לנגן?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים