עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. מקווה שזה המקום הנכון לשאול את השאלה, אם לא תפנו אותי לפורום אחר, תודה ולעניין עצמו - אחי שוקל לרכוש מערכת DVD לרכב, המוכר אמר שהשמע יועבר דרך ה FM וכ90 אחוז מהמערכות לרכב עובדות כך. האם זה נכון? האם יש המלצה אחרת ? מה הפתרון האחר? וכמה אמור לעלות DVD + 2 מסכים למשענות של היושבים מקדימה (כדי שהילדים מאחורה יראו) ? תודה רבה

2. אני לא הצלחתי להבין את כל הנושא של עדכוני מערכות הפעלה. איך זה בדיוק קורה?... צריך לקחת את המכשיר לחברה? האם אפשר לעשות את זה עצמאית (כמו במחשב). האם מכשיר שנרכש בח"ול מקבל עדכונים חוקיים בארץ? או שצריך ללכת למעבדה פרטית ולשלם עבור שירות שכזה?.. אשמח אם מישהו יכול להסביר לי את הדקויות לגבי מערכות ההפעלה.. תודה כמו כן שאלה נוספת - האם המכשיר הזה מחויב חוזה? או שאפשר לקנות אותו ולהביא לארץ? תודה http://www.amazon.com/Motorola-Atrix-4G-Android-Phone/dp/B004KZP4BQ/ref=pd_ecc_rvi_cart_1

• 1 תגובה
    • 997 צפיות
  3. שלום חברים אני לקוח סלקום. מדבר קצת מעל 100 ש"ח בחודש אבל פחות מ- 150 . חשבתי לעצמי למה לא לקחת מכשיר בזיכוי מלא? ע"פ האתר אני יכול לבחור באחד מאלה: Sony Ericsson Cedar J108a http://www.cellcom.co.il/shop/phones/sony_ericsson/cedar_j180a/Pages/default.aspx?Segment=I&DeviceLinkId=13258 Nokia 2730 http://www.cellcom.co.il/shop/phones/nokia/2730/Pages/default.aspx?Segment=I&DeviceLinkId=10726 LG GU280f Popcorn http://www.cellcom.co.il/shop/phones/lg/gu280f_popcorn/Pages/default.aspx?Segment=I&DeviceLinkId=10768 מה יהייה המומלץ ביותר? מן הסתם השימושים יהיו מאוד פשוטים ברמת המצלמה וניגון שירים/צלצולים דרך הרמקול החיצוני (לא באוטובוס/רכבת!!), אהה וממש חשוב לי ספיקר …

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  4. http://www.nokialand.co.il/2011/03/ovi-store.html

• 1 תגובה
    • 921 צפיות
  5. Started by ag80,

שלום לכולם, יש לי נוקייה 6680 שנקנה בשנת 2005 מרשת אורנג, הפאלפון היגיע פתוח רק לחברת אורנג,סים של חברות אחרות הוא לא מקבל- מבקש קוד. שאלתי היא כזאת:האם אני זכאי לקבל מחברת הסלולר(אורנג) שירות פתיחת המכשיר שלי לכל הרשתות ע"פ חוק בצורה חינמית?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  6. Started by zancoil,

היי, אני כותב אפליקציה לאנדרואיד שמשתמשת בOCR (תרגום תמונה לתווים) אין צורך בתרגום של עברית מישהו מכיר WEB SERVICE שעושה את זה טוב? עדיף חינמי מן הסתם או משהו עם תקופת נסיון - צריך את זה לפרוייקט במכללה אתם חושבים בכלל שכדאי להשתמש בWEB SRVICE כזה? לדעתי לנסות לעשות את זה לבד במכשיר יהיה ממש איטי - בכל זאת זה פלאפון ולא איזה סופר מחשב. תודה רבה,

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  7. המיקרופון בנוקיה 6120 שלי התחיל לזייף, לקחתי לספקית הסלולר שלי, והם רוצים 150 ש"ח על החלפה שלו. זה נשמע לי כמו מחיר מוגזם עבור פעולה פשוטה שכל אחד יכול לעשות לבד בבית, ולפי מה שידוע לי מחיר חלפים כאלו הוא שקלים בודדים. הבעיה היא שאין לי מושג היכן להשיג אותם. חיפשתי באיביי (אולי לא טוב מספיק) והעליתי חרס בידי. האם אולי אתם יודעים משהו? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  8. Started by X-BLADE,

שלום, אני מחפש נגן MP3 כמה שיותר זול (באיזור ה50 שקל) בשביל ריצות. עדיף שיהיה לו מסך וזיכרון של יותר מ1GB. ראיתי באייבי כמה כאלה. אשמח להמלצות שלכם לנגנים כאלה מאיביי.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. שלום לכולם, המכשיר מיועד לחברה שלי 1. יש בסלקום מבצע של 179 ש"ח לחודש הכוללים: מכשיר (כל מכשיר לפי מה שהבנתי), 1200 דקות ו-1200 SMS לכל היעדים, לא כולל חבילת גלישה. עובדת של סלקום אמרה לה שהמבצע נגמר היום. איך המבצע הזה משתלם? היא לא מדברת 1200 דקות אבל כעת היא משלמת 149 ש"ח לאורנג' על 400 דקות והיא עוברת את ה400 דקות האלו. 2. לפי הרשת המכשיר הכי משתלם כרגע הוא סמסונג גאלקסי (אייפון לא בא בחשבון) יש משהו אחר ששווה להסתכל עליו בסלקום? 3. נשארו לה 3 חודשי התחייבות באורנג', קנס היציאה יהיה 8% מחשבונית ממוצעת כפול 3, האם יש אפשרות שסלקום יספגו את הקנס הזה? 4. האם יכול להיות מצב שיעלו לה את התעריף במשך ההתחייבות? תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  10. Started by orninyo,

שיהיה אנדרואיד 2.3 עם עברית מלאה ותמיכה בA2SD ועם SENSE UI תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  11. Started by 2Fluffy4U,

ברשותי מוטורולה אטריקס 4G, רציתי לשאול האם יש רום מותאם שכדאי להתקין במקום המקורי.. בסך הכל אני מסתדר עם המכשיר, העברית קצת מציקה לפעמים אבל לא קריטית, אבל יש לי רושם שרום מותאם עשוי לגרום למכשיר לבצע פעולות הרבה יותר מהר ממה שכבר עכשיו.. תודה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  12. יש לי מכשיר של QUE NQ501 קניתי את המכשיר עם המפה שבאה עם ה GPS והיא של IGO 8 , MAY 11 2009 היא של ישראל ואירופה המזרחית . אני שואל האם כדאי לעדכן את המפה או שלא כדאי ועדיף לקנות GPS או PDA עם מפה מעודכנת . כמה יעלה לי לעדכן את המפה של ה QUE NQ501 ? וכמה יעלה לי לקנות GPS חדש עם מעבד חזק יותר ועם תוכנה טובה יותר וזיכרון חזק יותר . ואם אתםם ממליצים לי על קניית GPS או PDA תמליצו לי על איזה GPS או PDA .

13. Started by DaTHE,

שלום, אפשר להגיד שהפלאפון די מת, הוא לא נדלק לי, וכשאני מנסה להדליק רק האינפרא מהבהב. אשמח אם תכוונו אותי לחנות\מעבדה שתתקן את המכשיר עד עלות של 100-150 ש"ח (ניסתי בכמה חניות ואמרו שלא משתלם לתקן אותו וחלק אמרו שאי-אפשר לתקן אותו) אין לי בעיה לנסות לתקן אותו בעצמי, רק שאין לי את החלקים המתאימים. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. יש לי שאלה : *האם איפון 4 יכול להוציא שיחות עם 2.5G SIM - {חתוך כמובן} *וכיצד זה משפיע על האיפון אם כן זה פועל {חוץ מרשת 3G של השיחות שלא ניראה לי שכזה כזה משנה התדרים -תקנו אותי אם כן ומהירות גלישה ברשת סלולרית} תודה מראש לעוזרים !

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  15. Started by noodle,

שלום רב, האם חנות האפליקציות של סמסונג מיועדת גם לגלקסי S? קראתי שבחנות של סמסונג יש 13 אלף אפליקציות אך בקישור לחנות בגלקסי S אני רואה כמה בודדים בלבד. נכנסתי לאתר של סמסונג ושם אפשר לבחור רק מכשיר WAVE. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. Started by iakovl,

עוד ביקורת קטנה שהעלתי, הפעם לHT ביקורת HTPC: iTwin - שיתוף מחשבים בקלות מה אתם אומרים עליה?

• 1 תגובה
    • 941 צפיות
  17. יש לי נקסוס ONE ורכשנו עכשיו בורי 9040 המוכרת. המכשיר מזהה ומתחבר בלי בעיות, אבל לא ראיתי, גם לא בהגדרות אפשרות להגדרה של התחברות אוטומטית כשיש זיהוי. לעומת זאת בנוקיה הפשוט של אבא (2730) ראיתי שיש אפשרות כזו, איך בכל זאת אני יכול? האם יש אפליקציה שמאפשרת דבר כזה? אשמח לעזרה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  18. הי העליתי אתמול אפליקציה בתשלום למרקט, והוא דורש ממני חשבון adSence ע"מ לקבל את התמלוגים שלי. אין לי חשבון כזה, וגם אין לי עניין ליצור אותו כי אין לי אתר משלי. מה עושים?

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  19. יש לי SGS. ני רוצה לשנות סיומות של קבצים מהמכשיר עצמו. זה אפשרי?

• 1 תגובה
    • 5.7k צפיות
  20. Started by Matan22494,

שלום יש לי בעיה באייפוד שהוא כאילו "ננעל" ואני לא מצליח,לא לסגור אותו ולא לשחק בו וכו' זה המצב של האייפוד : http://www.*צונזר*/upload.php?type=1 במצב הזה הוא תקוע ואי אפשר לעשות איתו כלום בעצם . תודה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  21. Started by Nirkaw,

כשאני מצלם תמונה זה לא מופיע על כל המסך, למה? בהגדרות לא נגעתי... וגם אחרי שאני מצלם תמונה והולך לגלריה החיישן שמסובב את התמונה לא פועל, אולי אני צריך לגעת בהדרות בנוגע ליישן שיפעל בתמונות?

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  22. Started by JentuS,

שלום לכל חברי הפורום אני קניתי לא מזמן את מכשיר הניווט החדש Mio Moov S501 , מותקנת בו תוכנת ניווט MioMaps ואני לא ממש אהבתי אותה , אז רציתי לדעת האם אני יכול להתקין במכשיר הניווט הזה תוכנת ניווט של iGO , עם המפות של ישראל כמובן , חפשתי כבר באינטרנט אבל מידע מדוייק לא מצאתי אז חשבתי אולי מישהו פה יודע ויוכל לעזור , וגם אם זה אפשרי אז מאיפה אפשר להוריד את התוכנה ואיך להתקין אותה במכשיר , פשוט אף פעם עוד לא היה לי מכשיר ניווט כלשהו , זה המכשיר הראשון שלי , בגלל זה אני לא יודע איפה למצוא את התוכנה ואיך להתקין אותה , תעזרו לי בבקשה תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  23. Started by avihy_1989,

<blockquote>אם אני קונה איפון 4 מהחברה {בארץ פלאפון למשל} על איזה גירסא הוא מגיע נכון לעכשיו ואם הפריצה של הUNLOCK קשור להרצת אפליצקיות פרוצות או שאפשר לפרוץ בלי קשר לאנלוק ?</blockquote>

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  24. Started by kaboonkal,

אני רוצה להחליף את האייפון דור ראשון שלי לטלפון יותר טוב כבר... קציב: באיזור ה3000 מקור רכישה: חנות פרטית או סלקום מפעילה סלולרית: סלקום פיצ'רים חשובים: מסך מגע איכותי עדיף באיזור הגודל של האייפון-אחרי שהתרגלתי לאייפון קשה לוותר על זה,סוללה חזקה, מסך חד וטוב, אפליקציות מרובות, רמקול חזק ואיכותי ונגן מוזיקה טוב עם איכות סאונד טובה, מצלמה טובה זה עוזר, שלא ייתקע (אחת הסיבות שאני רוצה להחליף), שיהיה קל עדיף, מערכת הפעלה נוחה. אישית אני חשבתי על אייפון 4 או הנקסוס וואן כי אני חושב לנסות משהו חדש גם כי לאחי ולאבא שלי יש אייפון 4, אבל אשמח לשמוע המלצות נוספות.

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  25. היי, יש לי אייפון 4 עם מערכת 4.1 איך אני יכול לדעת אם הוא סימפרי מבלי לחבר אותו לכרטיס סים אחר ולבדוק. כמו כן קניתי אותו בחברת פלאפון לפני 4 או 5 חודשים... תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים