גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
אין לי טלוויזיה בחדר, וכיוון שבוודאי ישובו תוכניות מעניינות למסך עם בוא החורף, הייתי רוצה לשנות זאת. אין לי כוח לארגן טלוויזיה שם, זה מסורבל ואין מקום. ואז חשבתי לעצמי: יש עכשיו מלא הנחות לבלאק-פריידי, סייבר-מונדיי וטיזי-סיילדיי. למה לא לקנות אחד הטאבלטים הקטנים והנחמדים האלה שקולט DVB-T? גם ככה אין לי ממש זמן לראות משהו חוץ מחדשות, ואם יחזרו תוכניות שאני אוהב גמו מצב האומה אני אוכל לראות ואז לאחסן את הטאבלט בלי בעיה. רציתי לשאול אם כן: - האם יש דגם מומלץ? דרישות: קולט DVB-T היטב, זול, ורצוי במבצע לרגל החגים. - אם יתפס המוצר במכס, כמה בעיות יהיו לי עם רשעות השידור? - האם למישהו יש ניסיון כלשהו עם טאבלט כזה? ותודה מראש
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
טוב אני יעשה את זה פשוט,יש באפשרותי לקחת כול פלאפון מאורנג' בהחזר מלא. איזה כדאי לקחת? חשוב לי שיהיה לו נגן מדיה נוח,מצלמה איכותית(לא חייב משהו מטורף כמו SE SATIO),שלא היו תקיעות ובאגים במכשיר. יש ברשותי עכשיו NOKIA 5800 אז אני צריך משהו טוב ממנו. תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם לאחר שרכשתי טאבלט סיני וראיתי שהשד לא נורא כל כך קניתי Cube U30GT תועלת מול מחיר עכשיו אני מעוניין לרכוש סמארטפון סיני כאשר השם החם שבא מאתר זה הוא ה Xiaomi-X2 יש לי מספר שאלות עקרוניות טרם הרכישה 1- איך אני אוכל לדעת שזה לא זיוף רצות שמועות שכבר מזייפים את הדגם הזה 2- כפי שבררתי דרך האתר שבלינק הבא המכשיר אינו תומך בעברית מה עושים??? האם תהיה תמיכה עתידית מישהוא יודע?? 3- מה יהיה העלויות לייבוא כזה 369$ עלות המכשיר נא עזרתכם http://www.fastcardtech.com/goods-7502-Xiaomi-X2aaa-Quad-Core-15GHz-43inch-IPS-Screen-2G-Ram-16GB- Rom-Support-GSM-3GWCDMA-8MP-Camera-720p-90ftps-Record.html
-
- 6 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
-
שלום , עשיתי הרגע עדכון תוכנה בפלאפון של אמא שלי באמצעות התוכנה של נוקיה , העדכון הסתיים בהצלחה רק שעכשיו כל הפלאפון באנגלית ואין בכלל עברית , אין אפילו מקלדת בעברית. אני חייב דחוף להחחזיר את העברית , איך אני יכול לעשות את זה? איך אפשר לעשות ROLLBACK או למצוא את הגרסא הכי עדכנית שהיא עם עברית? בבקשה אנשים זה ממש דחוף , אמא שלי תהרוג אותי
-
- 6 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
התקציב הוא 1800 ש"ח. רוצה נגן שבעיקר המוזיקה תהיה טובה, ושעל הדרך יהיה גם וידאו ותמונות (שיהיה העיקר איכות סבירה) האם כדאי פשוט לקנות ipod video 30 gb של apple? ?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מצגת רשמית של החברה הפינית מאשרת את ההערכות לפיהן החברה תתניע מחדש את מאמציה בשוק המובייל לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לקנות בטריה לאיפון. מחיפוש מהיר שעשיתי ב EBAY טווח המחירים הוא בין 15 ל 200 שקל. כמובן שכולם מבטיחים שהבטריה שלהם מקורית. אז כמה באמת אמורה לעלות בטריה כזאת ואיך אני יודע שאני מקבל בטריה איכותית. האם יש חנות באינטרנט או בארץ שאפשר לסמוך עליה ודעת שאני מקבל בטריה איכותית שתחזיק ליותר מטעינה אחת ולא תשרוף לי את המכשיר
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
בגלל שהכניסות דומות. הנגן המדובר הוא Meizu m3 music card
-
- 6 תגובות
- 775 צפיות
-
-
יש אפשרות לעשות עידכון גירסה למכשיר בלי לגשת למוקד שירות כי הפלאפון לא מחברה החלפתי עם חבר זה מכשיר טוקמן עם סים פרי תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 819 צפיות
-
-
בעיקרון, הבנתי שגם אם אני קונה פלאפון של חברה מסוימת (כאילו, שנעול לחברה מסוימת) - אפשרי לפרוץ אותו (ע"י Rooting). http://www.phonearena.com/news/How-to-unlock-a-Samsung-Galaxy-S-II-for-use-with-any-GSM-carrier_id19025 האם זה אומר שכל פלאפון שאני אקנה בחו"ל - יתאים לעבודה פה בארץ? וכל הקטע הזה של ה GSM וה-CDMA, הרי כל הגלאקסי עובדים גם עם GSM, לא? וזה מה שצריך פה בארץ?בקיצור, לפני שאני קונה משקולת נייר בחו"ל - האם יש משהו שממנו אני צריך להיזהר כשאני רוצה לקנות גלאקסי 2 בחו"ל? אשמח למידע מהמומחים בתחום, ולמי שיעשה לי קצת סדר בנושא הזה של ה GSM והCDMA. דבר שני - מה אתם אומרים על החנות הזאת - http://depthdeals.com/productinfo.asp?id=1578 ? מחירים די זולים, אבל אני קצת מפחד…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אחי שנמצא בצבא מחפש טלפון חדש עבורו והדרישות החשובות עבורו הן: עמידות- הוא בתנאי שטח מרבית הזמן וחשוב שטלפון יוכל לשרוד את זה היטב- לשים כייס על טלפון רגיל לא מספיק הוא צריך טלפון עמיד. סוללה- יותר סוללה תמיד טוב, אין צורך בסוללות בגודל מטורף שהופכות את הטלפון לכבד מאוד, 4000 מיליאמפר זה טוב, אבל אין צורך מעל ל6000. ביצועים- הביצועים לא חשובים לו במיוחד, מה שכן היה לו לפני זה טלפון עם סנאפדרגון 625 (שיאומי רדמי 4 פריים) והוא לא רוצה שהביצועים יהיו פחות טובים. מעבר לזה אין דברים מיוחדים, לא צריך מצלמה מדהימה אבל זה יהיה נחמד, מסך לא קטן אבל לא מסך ענק (בלי מסכי 6.3 אינץ' ענקיים, 5 אינץ' זה בסדר אבל לא פחות), עדיף שמערכת ההפעלה תהיה עדכנית (בגלל שיקולי …
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם,רציתי לדעת מה הנוקיה הכי מתקדם שקיים היום בישראל...?תודה ושבת שלום.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יודע מתי המכשיר גלקסי אס 2 החדש אמור לצאת לשוק פה בארץ? ובסביבות כמה הוא יעלה?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני מחפש טלפון סלולרי "רגיל" (לא טאץ' ולא סמארטפון), בתקציב של עד 1000 ש"ח. מה שמעניין אותי בעיקר זה שתהיה לו מצלמה סבירה+.. יש חיה כזאת היום בשוק?
-
- 6 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
Walla! Tech Nana10 מחשבים
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום רב מחפש מידע לגבי חיבור טאבלט Samsung Galaxy Tab 10.1 אל מסך ה LED של Samsung דגם D5500 Smart TV בצורה של AllShare דרך DLNA האם יש למישהוא ניסיון בחיבור wireless מסוג זה ומצליח להעביר סוגי מידיה (וידיאו, אודיו) אל מסך ה Samsung דגם D5500 Smart TV ישנה חוות דעת מאתר zap של משתמש (גרשון) אשר ניסה וטען שישנו צורך בהתקן מסויים של Samsung שלא נמכר בארץ, ההתקן ככל הנראה samsung smart stick אני מנסה להבין לפני רכישת 2 המוצרים אם ניתן להזרים מידיה מטאבלט Samsung Galaxy Tab 10.1 אל מסך ה LED של Samsung לפי ההסבר באתר androidzoom והאם ההתקן אומנם לא נמכר בארץ (samsung smart stick) אשר מתאים לחיבור AllShare דרך DLNA שאלה נוספת, האם ניתן לראות On line stream …
-
- 6 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אהלן ח'ברה, עד כה לא יצא לי ממש להשתמש בכל עניין הענן מידע הזה, כשיש כ"כ הרבה מקום בפלאפון ובמחשב, אני לא מוצא סיבה להשתמש בזה. חברים אומרים שהם שמים שם שירים ופשוט שומעים משם (מה שטוחן להם את החבילת גלישה?) אבל אני לא מוצא בזה פואנטה אם יש מספיק מקום בפלאפון. גיבויים לתמונות וסרטונים? בשביל מה יש כוננים קשיחים של 2TB כיום? בקיצור, רציתי לדעת למה אתם, אם בכלל, משתמשים בכל שירותי הענן למיניהם. אולי יש משהו שאני לא מכיר שווה לשנות הרגלים בגללו. ואם כן, איזה מהם? drop-box? google cloud?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, ברשותי נקסוס 5. סה"כ טלפון טוב, אבל אני תוהה האם האייפון יענה על צרכיי טוב יותר. שהם: 1. האזנה למוסיקה עם אוזניות איכותיות אך קבצי MP3 320KB/s. 2. צילום סטילס\וידאו 3. גלישה באינטרנט ובדיקת חדשות ותחבורה (יש לIOS MOOVIT וכד'?) 4. קריאת קבצי PDF (אם כי את רוב הקריאה אני עושה על טאבלט או מחשב נייח בבית) 5. וכמובן חשוב לי שאיכות השמע בשיחה תהיה טובה כמו גם צלצול חזק. (סה"כ בנקסוס איכות השמע בשיחה בהחלט טובה, אבל הצלצול די חלש וקורה לעיתים די תכופות שאני בצד אחד של הבית, הנקסוס בשני ואני לא שם לב שהוא מצלצל) 6. צפייה בסרטים (לא לעיתים תכופות במיוחד. הנקסוס עושה פה עבודה טובה מבחינת טמפ' צבע מרשימה, בהירות טובה ורזו' גבוהה, אבל השחורים לא מרשימים והצבעים לעיתים מרגישים ד…
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
קנו לי אמ פי 4 של קרייטיב מחו"ל- הזגם נקרא zen v plus ולא הכי הצלחתי להסתדר איתו והוא קצת נהרס אני חושב... הלכתי לכמה חנויות ואמרו לי שזה אחריות בינלאומית ושזה קשור איכשהו לאסטרוניקס... מישהו יודע איפה אני יכול לנצל תאחריות הזאת ולתקן את הכשיר (אפילו אם זה בתשלום)? או אתר אינטרנט שעוסק בדברים האלה??? תודה
-
- 6 תגובות
- 845 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מכשיר (וכולנו יודעים שהמחירים היום הם פשוט מטורפים). לא רוצה לקנות מכשיר ללא התיעצות ומאחר והאתר HWZONE הוא אחד המצויינים (לדעתי), הייתי רוצה לשמוע את דעתכם. אני מחפשת מכשיר שיהיה בעל מצלמה באיכות מאד גבוהה, מכשיר שיוכל לנגן מוסיקה, מכשיר שיוכל להפעיל משחקים, הייתי רוצה שיהיה גדול מספיק בכדי להנות ממנו (ןלא יהיה קטן), שיהיה מהיר מספיק. - תקציב 2000-2500 ועוד כמה שאלות: האם כדאי לפרוץ את המכשיר? (כי הרי אני אקנה חדש והוא יהיה מקורי). מה היתרונות\חסרונות הבולטים של מכשיר פרוץ ולא פרוץ?? - בבקשה תמליצו לי על מכשיר.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
(ואני אומר - רק ירבו) חשבתי על קניית המכשיר שמפורסם ע"י סנדי בר Chocolate כיון שידוע שלקנות מכשיר דרך ספקית סלולר יכול להיות מעט יקר, החלטתי לערוך סקר שוק דרך אתרי השוואת מחירים. מצאתי משום מה מכשיר שמאוד (מאוד) דומה לChocolate איך בעל שם שונה. מישהו יכול בבקשה לתת טיפ לגבי המכשיר http://www.wisebuy.co.il/r_productDetails.aspx?PcatID=500&PID=28018 KG800? תודה מראש לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 891 צפיות
-
-
הי לכולם אמא שלי רוצה לקנות טלפון חדש, והיא צריכה שהטלפון יהיה עם ממשק בעברית. תכננתי לקנות את הטלפון Xiaomi Redmi Note 3 Pro, אבל כשדיברתי עם כמה חנויות בארץ, הם אמרו שה-Note 3 מאד לא מומלץ למי שהולך לעבוד עם ממשק בעברית, כי יש הרבה באגים. המליצו לי במקום זאת על ה-Note 2, או על ה-Mi4C. הם אמרו שבשני הדגמים האלה, אין באגים עם העברית.. יש לי 2 שאלות: 1) מבין שני הדגמים האלה, מי עדיף? (ההבדל בגודל המסך הוא 0.5", אז הבדלים אחרים ששווה לשים לב אליהם?) 2) במידה ולא אקנה בארץ אלא אזמין ישירות מסין, האם גם אז אני יכול להיות בטוח (עבור שני הדגמים הנ"ל - Note 2 ו-Mi4C) שהעברית תהיה טובה? או שאולי היבואנים בארץ מ…
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
עיתוי ההשקה הרשמית לצמד מכשירי העל החכמים החדשים מבית סמסונג בארץ הקודש לא יכל להיות מוצלח יותר לכתבה
-
- 6 תגובות
- 819 צפיות
- 1 follower
-
-
אנדרואיד P זמינה להתנסות והתרשמות מוקדמת מאוד - אבל מסמלת גם את סוף הדרך עבור על משפחת מכשירי הנקסוס לדורותיה לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-