עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. בוקר טוב, ניידתי קו להוט מובייל לפני חודש, ועכשיו הגיעה לי חשבונית על 13.06-12.07 ויצא לי 104.26 כולל מע"מ. 56.26 חיובים קבועים לפני מע"מ, 33.62 ציוד לפני מע"מ, סה"כ 89.88 לפני מע"מ, 104.26 כולל מע"מ. WTF?! ככה זה אמור להיות, זה לא אמור להיות 89 שקל כולל מע"מ?!

2. היי, לדעתכם אמורה להיות בעיה להתקין WINDOWS 8 על גלקסי NOTE במקום האנדרואיד?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. עברתי מהוט מובייל לגולן: 1) ניוד מספר תוך 3 ימים (הייתה תקלה אבל עברנו את זה - הסים של הוט עבד עד שהניוד עבר בהצלחה) 2) קליטה - מדהים! במקומות שהוט מובייל כמעת ולא הייתה קליטה בכלל בגולן יש קליטה מעולה - כל הזמן (כמעת)! 3) גלישה! גם פה גולן לא נופלים מהוט.. בהוט גלשתי בדרך כלל 3-5 מגה ובמצב טוב הגעתי ל-7 מגה. בגולן אני גולש ברגיל 1-2 מגה ובמצב טוב 5 עד 5 וחצי מגה. לא רע בשביל סלולר ואני מאמין שזה רק ישתפר עם ההרחבה של התשתית של גולן בכל האזורים. 4) מענה טלפוני! בהוט אפשר לחכות 10 דקות בכייף. בגולן כנגד המענה תוך 30 שניות אולי דקה.. נכון חלק מהנציגים לא ממש מבינים ברמה הטכנית (חדשים עדיין) אבל הם יכולים ללכת לבכיר ולתת תשובות בתחלס וזה מה שחשוב. עדיף לקבל תשובה מנציג ש…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  4. שלום לכולם,רציתי לדעת מה הנוקיה הכי מתקדם שקיים היום בישראל...?תודה ושבת שלום.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by oren11,

אני מחפש מכשיר חדש והתקציב שלי הוא לא ידוע במועד זה ... (סומך על היומהולדת) כנראה שאני יגיע ל1500 שח מהיומהולדת וראיתי שעוד מעט יוצא הdesire x של htc והמחיר שלו יהיה בטווח הזה ... הוא נראה אחלה מכשיר הדרישות שלי ממנו : 1.שיריץ לי את האינטרנט חלק ... לא אכפת שיהיה טיפה איטי העיקר שיריץ את זה חלק ברמה של one x galaxy 3 או לפחות דומה אליהם .. אז השאלה שלי זו אם המעבד שלו יכול לעשות את זה, 1ghz dual core ? 2.אם הוא יריץ משחקים ? .. לא כל כך כבדים אבל שיריץ חלק 3.מתי הוא אמור להגיע לארץ? כל השאלות האלה אני פונה ממידע רק על המפרט מה שאני מתכוון זה שלפי המפרט שלו תגידו לי עם הוא מסוגל למלא את הדרישות שלי ... ולא לפי קרטריונים אחרים כי אתם לא יודעים מהם ... תודה לכול העוזרי…

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  6. ההבדל שמצאתי הוא שבטאבלט שקיבלתי לא כתוב דבר וחצי דבר ביוטיוב ראיתי את הטאבלט אם כיתובים מאחור.את זה קניתי http://www.aliexpress.com/snapshot/200866779.html האם ניתן לדעת איזה מעבד או זיכרון יש למכשיר שקיבלתי ? תודה נעם

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by felakat,

אהלן, השאלה היא כזאת, ההורים של חברה שלי טסים לארה"ב וישהו שם עד ה1 באוקטובר, מה הסיכויים שלי להזמין אייפון סים פרי דרך אפל לכתובת שהם ישהו בו ולקבל אותו עד התאריך הנ"ל?

8. Started by wooper,

שלום אני מעוניין לקנות סוללה לגלקסי 2 התברר לי שיש סוללה מקורית שמחירה גבוה מלא מקורית למשל http://www.hinamplus.co.il/product.aspx?p_id=11526 http://www.hinamplus.co.il/product.aspx?p_id=12243 האם יש הבדל ביניהם ובמה זה מתבטא?

• 6 תגובות
    • 3.4k צפיות
  9. Started by ALÞHA,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4279434,00.html אפשר להעתיק/להעביר ל"צרכנות".

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by Access Denied,

אני מנסה לפתוח סוקט ממכשיר אנדרויד, לאימולטור שרץ על מחשב באותה הרשת. חיבור בכיוון ההפוך עובד ללא בעיה (מאחר ולמכשיר IP נפרד) איך אפשר להתחבר מהמכשיר לאימולטור (שיושב על כתובת ה-IP של המחשב הפיסי) ?

11. Started by jackhammer,

יש לי רעיון נחמד משחק אבל אני לא ממש בטוח שהוא יגרום להרבה הכנסות הקטע זה שעוד לפני שאני מתחיל בכלל אפל רוצים 100 דולר בשנה על דמי מפתח ברגע שהמשחק יהיה מוכן אני יוכל לשלם את הסכום כדי לנסות לפרסם אותו אבל השאלה שעלתה לי זה איך יכול להיות שיש כל כך הרבה אפליקציות דביליות חינמיות שלא עושות כלום? יש דרך אחרת שלא מצריכה תשלום של 100 דולר?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by avishe,

היי. בזמן האחרון אני חושב לרכוש לי iPad 2 בשביל לגלוש איתו בנסיעות הרכבת שלי (תל אביב חיפה וחזרה - כל יום). אז רק נתחיל בשאלה הברורה - למה אייפאד 2? כי אני רוצה לקנות אותו יד שניה, 1500-1800 שקל, ולא ממש איכפת לי מהרזולוציה הוא ממהירות דור 4. בגדול, האופציות שעומדות בפני לגבי חבילת גלישה הן כאלה: משום שאני קצין, אני אמור בחודשים הקרובים לעבור לממירס לסלקום ולקבל איזה nokia c2 (אי אפשר לשדרג והמכשיר לא יכול להעביר אינטרנט לאייפאד, רק ל-PC דרך כבל) תהיה לי את האפשרות להרחיב חבילת גלישה ל-5 ג'יגה תמורת משהוא כמו 50 שקל. הבעיה היא שהסים מוקשח כדי לזהות את ה-MAC של המכשיר, וננעל במידה ואינו מזה אותו. נראה לכם שתהיה אפשרות לשכפל את הסים ולהשתמש בחבילת הגלישה באופן חופשי במכ…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by xytkhi,

האם יש לנקסוס הזה טלפון סלולרי Samsung Galaxy Nexus I9250 סמסונג - זאפ אפשרות לשיחות וידאו דו צדדיות דרך הסקייפ? זה מאד חשוב לי הפרמטר הזה. ו.. האם גם למוטורולה יש אפשרות כזו? טלפון סלולרי Motorola RAZR XT910 מוטורולה - זאפ תודה ! _________

• 6 תגובות
    • 930 צפיות
  14. Started by guy81,

אני מתחיל בכל הנושא של פיתוח לאנדרואיד. יש לי טופס אותו המשתמש צריך למלא. שדה ראשון: spinner שדה שני: spinner שאר השדות edit text. אני רוצה שכשאר המשתמש יבחר מתוך הרשימה הנגללת מוצר כלשהו (בשדה הראשון)(נניח לצורך העניין שמדובר בשם של זמר), בשדה השני יופיעו הנתונים המתאימים (לצורך העניין רשימת השירים של אותו זמר מהם עליו לבחור). יצרתי כמה קבצי xml . הראשון מערך עם שמות זמרים. השאר קובץ עבור כל זמר (לצורך ה- spinner). ניסיתי לחפש קצת באינטרנט אבל בסופו של דבר לא הצלחתי. אשמח לעזרה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  15. - מישהו מכיר חנות כזאת? - אחרי שאייפון 5 ייצא לחנויות, אתם חושבים שהמחיר של הגלקסי 3 יוסיף לרדת? או שכדאי לקנות אותו עכשיו?

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. Started by assaffa,

האם ניתן להוריד עיברית לסמארטפון עם אנדרואיד 2.3 ומעלה לטלפון שאינו תומך בעיברית (לפחות מבחינת ההגדרות שרשומות) ? ברמה של אפשרות קריאה וכתיבה של SMS , קריאת מיילים וכדומה

• 6 תגובות
    • 3.2k צפיות
  17. Started by ToMeRv32,

במיוחד איך שאתרים טיפשים מסקרים אותם: http://www.mako.co.il/digital-cellular/iphone/Article-a13d5c01525f931006.htm וואלה? ככה מודדים חוזק של מכשיר? זורקים ברנדומליות? הגלאקסי נפל ישר על המסך והאייפון נפל על הצד.. מה החוכמה פה!? ועוד הם כותבים שהגלאקסי התפרק.. ברור שהתפרק, המכשיר אמור להתפרק.. זה חלק מהקטע, שאפשר להחליף סוללה! @%#!$#@&^~@$~%!^ אייפון פאנבויז טיפשים -.-

• 6 תגובות
    • 942 צפיות
  18. אפליקציה לצפייה בנתוני החשבון החודשי בחברת גולן טלקום. אפליקציה זו לא פותחה ע"י החברה עצמה אלא בצורה עצמאית. בפעם הראשונה שתיכנסו לאפליקציה תתבקשו להכניס שם משתמש וסיסמא (שקיבלתם מגולן טלקום) ופרטים אלו ישמרו אך ורק במכשירכם. בכניסות הבאות לא תצטרכו להכניס פרטי משתמש והאפליקציה תדע לבד להכניס אותם מזיכרון הפלאפון. ניתן לנתק את החשבון מהאפליקציה בכל עת דרך ההגדרות - שימושי במקרה של שינוי סיסמא או כאשר רוצים לבדוק חשבונות אחרים. בנוסף ניתן להציג את החשבון החודשי עם או בלי מע"מ גם דרך ההגדרות. הפרטים שמופיעים לקוחים מהחשבון שלכם באתר גולן טלקום. אנחנו לא מתחייבים שהמידע המוצג הוא באמת העדכני ביותר והוא יכול גם להיות שגוי... זה כבר תלוי בתפקוד האתר של גולן טלקום. נשמח לק…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by Offset,

שלום, ראיתי פה: http://www.aliexpress.com/store/product/Sanei-N10-IPS-Android-4-0-10inch-Tablet-pc-Allwinner-A10-1GB-RAM-16GB-ROM-HDMI/103919_360121673.html שהם שולחים לישראל וסה"כ זה עולה 220 דולרים. ואז קראתי עוד קצת ורשום משהו שאולי יהיה מיסים. אם יש מיסים, על איזה מיסים מדובר? ובכמה הם ייקרו את הטאבלט? אני שואל כי אולי אני אקנה את זה בקרוב. תודה מראש, עודד

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by zglazer,

שלום לכולם לאחר שרכשתי טאבלט סיני וראיתי שהשד לא נורא כל כך קניתי Cube U30GT תועלת מול מחיר עכשיו אני מעוניין לרכוש סמארטפון סיני כאשר השם החם שבא מאתר זה הוא ה Xiaomi-X2 יש לי מספר שאלות עקרוניות טרם הרכישה 1- איך אני אוכל לדעת שזה לא זיוף רצות שמועות שכבר מזייפים את הדגם הזה 2- כפי שבררתי דרך האתר שבלינק הבא המכשיר אינו תומך בעברית מה עושים??? האם תהיה תמיכה עתידית מישהוא יודע?? 3- מה יהיה העלויות לייבוא כזה 369$ עלות המכשיר נא עזרתכם http://www.fastcardtech.com/goods-7502-Xiaomi-X2aaa-Quad-Core-15GHz-43inch-IPS-Screen-2G-Ram-16GB- Rom-Support-GSM-3GWCDMA-8MP-Camera-720p-90ftps-Record.html

• 6 תגובות
    • 3.1k צפיות
  21. Started by APT,

היי, אני רוצה לקנות להורים שלי פלאפונים "חכמים", ואחרי מחקר מעמיק אני מתלבט בין שני סוגים: HTC ONE V ו-Xperia SOLA. מה מהם עדיף? אני יודע של HTC יש סוללה יותר טובה + סוללה שאפשר להחליף, לעומת זאת, בXperia יש מעבד יותר טוב ומסך עם רזולוציה מעט יותר טובה. תודה רבה על העזרה!

22. Started by omrij,

הוספיו עוד 9 מדינות בהם ניתן לנווט עם GOOGLE MAPS 1. Saudi Arabia. 2. UAE. 3. Egypt. 4. Jordan. 5. Algeria. 6. Lebanon. 7. Qatar 8. Bahrain. 9. Kuwait. ושכחו מדינה אחת באמצע

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by ToMeRv32,

שלום.. אני ממש מבקש עזרה בזריזות כי אני חייב תשובה עוד היום/מחר! (שישי/שבת) מצטער על החפירה, מי שקצר בזמן שיקרא את הפסקה הראשונה.. נוצר מצב שנאמר לי שיכולים להשיג לי Galaxy Nexus ב1700 ש"ח (בארץ, אחריות וכו'..), אז ישר קפצתי על ה"מציאה" (בכל זאת, יש לי כרגע iPhone 3GS מתפרק..). בסוף מסתבר (לא הופתעתי מאוד, בכל זאת זה סבא שלי שמקשקש הרבה ) שסבא לי הביא פלאפון אחרון, Samsung S Advance שהוא עולה 1700, והנקסוס עולה 2000 ש"ח. יש לי את האפשרות ללכת לחנות ביום ראשון, להוסיף את ה400 ש"ח (1640 לעומת 2060) ולקחת את הנקסוס, או לחילופין לנסות לדחוק את ההורים ל2780 ש"ח ולקחת את הSGS3. היתרונות של הSGS3: מצלמה טובה יותר (8MP לעומת 5MP ו30FPS לעומת 24FPS) חזק פי 2.5 לפי כמה …

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שלום מישהו יודע איפה בברצלונה קיימת חנות רשמית של סמסונג,אם מישהו יודע איפה ניתן באינטרנט למצוא את הכתובת שלה אשמח אם תביאו לי לינק עם הפרטים תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by Rondh,

היי גנבו לי היום את הטלפון ולא היה לי שום תוכנה לזיהוי או משהו השאלה שלי אם יש דרך מסוימת להתחבר לטלפון ולנסות לזהות אותו באיזשהו צורה? תודה רבה מראש לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים