עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by bennnn,

שלום לכולם,אני אמור לקבל את המכשיר השבוע ויש לי כמה שאלות.. 1. למי מיכם שיש אותו-כמה זמן הסוללה מחזיקה נגיד בגלישהבאינטרנט? ראיתי שכתוב 7 שעות וידאו ו 42 מוסיקה,אז אינטרנט מן הסתם יחזיק יותר? 2.האם אפשר להתקין על זה ווינדוס אקס פי? 3. איך אני אוכל לגלוש (אם בכלל)ברחוב או במקומות שאין אינטרנט ? 4.אם יש לי אינטרנט בבית עם ראורטר אפשר להוא יקלוט מחוץ לבית או משהו?בעזרת איזה כרטיס מיוחד או משהו.? 5.חוות דעת כללית על המכשיר..אני מבין שזה לא אייפד אבל האם זה רחוק אאלפי שנות אור מאייפד? פרט לגודלו של המסך תודה

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. לאחר מספר רבעונים של עליה מתמדת, השוותה אפל סוף סוף את נתוני המכירות של סמארטפונים מתוצרת סמסונג, ההופך אותה ליצרנית הסמארטפונים הגדולה בעולם (לצד סמסונג כמובן) לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%9b%d7%99-%d7%92%d7%93%d7%95%d7%9c%d7%94-%d7%91%d7%a2%d7%95%d7%9c%d7%9d-%d7%90%d7%a4%d7%9c-%d7%94%d7%a9%d7%95%d7%95%d7%aa%d7%94-%d7%90%d7%aa-%d7%9e%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95%d7%aa-%d7%94%d7%a1/

3. Started by adi.c,

שלום לכולם מישהו מכיר תוכנה שאפשר לשתלט איתה על אנדרואיד לא משנה אם זה מהטאבלט או מהמחשב העיקר שהשליטה תיהיה על האנדרואיד ושהמחשבים לא יהיו (באותה הרשת) לא משנה אם התוכנה היא בעלות כספית רק לא teamviewer תודה רבה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 7.4k צפיות
  4. אני מחפש סמארטפון לא יקר לאבא שלי וראיתי את הפרסום הזה בבאג מה אתם אומרים http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=13377 תודה טוב הפרסום חזר http://xtreamermobile.co.il/ המטרה מכשיר לאבא שלי קצת לא רואה טוב מקרוב אז המסך הגדול מדבר אלי ולא זקוק לרזולוציה מטורפת, השימושים הם די בסיסיים שיחות כמובן, מצלמה נורמלית, סקייפ, ווטסאפ, וויז וכו' לא משחקים או משהו מיוחד

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. ציפינו לכך שהיצרנית הסינית תכריז על וריאציה של ה-Redmi Note 2 המשתלם עם מעטפת מתכתית, אך מה שקיבלנו בפועל הוא סמארטפון חדש שפשוט לא משאיר שום סיכוי למתחרים לכתבה: http://hwzone.co.il/נגמרו-לנו-התארים-ה-redmi-note-3-של-xiaomi-הוא-מכשיר-חסר/

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by NetSpider,

מחיר טוב http://www.clove.co.uk/sony-xperia-z צריך אישור ממשרד התקשורת להכניס אותו לארץ ? מדובר על יחידה ...

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. אני רוצה לקנות סמארטפון בארה"ב, אבל חשוב שתהיה אחריות גם בארץ. מאילו יצרנים אני יכול לקנות (סמסונג, אפל, סוני... ?) תודה.

• 10 תגובות
    • 3.8k צפיות
  8. שלום - אני מתלבט בקניית טאבלט עבור אמא שלי, בין ה Asus Transformer Pad 32GB TF300T-1K149A לבין הSAMSUNG GALAXY TAB 2 היא בעיקר גולשת באינטרנט ורואה מדיי פעם איזו כתבה בוידאו.משחקת במשחק סגנון הנמלים. אני מבין שהאסוס מציע 4 מעבדים מהירים יותר מסמסונג, והוא על פניו טוב יותר, הבעייה שלי שיש רק שנת אחריות אחת לעומת 3 שנים של סמסונג, וסמסונג לדעתי נחשבת יותר חזקה בכל תחום הסלולר וטאבלטים, כמובן שאסוס זה מותג ענק בניידים ובמחשבים האישיים, אך לא ככ יודע לגבי מסכי מגע. השאלה על מה ללכת.? אני יכול לרכוש את זה מקי.אס.פי באילת וככה זה עולה 1965 למזומן. במקום 2300 בסניפים אחרים. או האם יש עוד טאבלט אנדרואיד שמציע 3 שנות אחריות ונותן תמורה לכסף? אני יכול להתגמש קצת בתקציב אם זה ממש י…

• 10 תגובות
    • 2.6k צפיות
  9. שלום, אני רוצה נגן טוב שיחזיק לא כמו המגעילים האלו שמוכרים 4 GB ב 100 שקל..4PLAY הזה.. ואם אפשר שיבוא עם אוזניות סבבה? אני לא ממש מעוניין בסרטונים, אך יותר במסך מגע נוח ולא כפתורים.. תודה!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by yonathanxp,

שלום לכולם, קניתי בתאילנד נוקיה 5300 מקורי (גם פתחתי אותו לעברית בארץ) ויש לי בעיית קליטה. יש לי SIM ביג טאק של אורנג'. תודה לעוזרים!!

11. שלום לכולם =] אני מרגיש כ"כ מטומטם עכשיו שאתם לא מבינים בכלל..... אני יתעלם ממה קרה ויעבור ישר לשאלה המביכה: איך אני מתקין עברית בsamsung galaxy s3? מותקנת בו בגרסה האחרונה של android אבל אין לי אפשרות לבחור בעברית כאחת משפות הממשק. תודה רבה, levelone.

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. אני מחפש מכשיר שיעבוד עם אורנג' עם MP3 ואפשרות לכרטיס הרחבה של איזה ג'יגה שתיים... מצלמה באיכות בינונית ומעלה עד 1500 שקל, אפשר לסטות קצת מהמחיר

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. מתלבט בין iPad 3 לבין כל מכשיר אחר עבור מתנה לרופא, האם יש יתרונות/חסרונות כלשהן מבחינת שימושיות, יכולות, אפליקציות, ספרים וכו' בין iPad לבין מכשירים אחרים? השימוש יהיה בעיקר אפליקציות וספרים ייעודיים עבור הרופא. אשמח לשמוע מה עדיף, למה וכמה. תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by J S Bach,

היי, כיוון שעוד לא נמצאה פריצה, האם כדאי לקנות את המכשיר כעת [היום מאיביי], האם זה יהיה צעד חכם? אני יודע ששונאים פה בפורום את כל הקטע של "דחוף" ושטויות בכותרת, אז לא הכנסתי את זה אבל זה באמת דחוף כי עוד 45 דק' נגמר המכרז על עסקה די משתלמת [450$ כולל משלוח והשולח יסמן את זה כמתנה] על הCAPTIVATE ואני פוחד שהמחירים גם יעלו ברגע שתמצא פריצה. בתודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by hardgore1,

מה מומלץ? זה כבר בלתי נסבל הפרסומות האלה.. תודה

16. Started by taltarablus,

המוצר שאפל לא הציגה רשמית באירוע ההשקה לאייפד אייר 2 ואייפד מיני 3 בשבוע שעבר הוא אולי המהפכני ביותר שלה - סים סלולרי מתוצרתה שיאפשר לכם לעבור בין ספקיות סלולר בקלות לכתבה: http://hwzone.co.il/apple-sim-%d7%94%d7%9e%d7%94%d7%a4%d7%9b%d7%94-%d7%94%d7%91%d7%90%d7%94-%d7%91%d7%a1%d7%9c%d7%95%d7%9c%d7%a8/

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. שלום אני לא בטוח שזה הפרום הנכון אבל הנושא לא מתייחס רק לאנדרואיד או רק לאייפון אני טס היום לחול ואחי מחכה לי בחול עם מכשיר LG G4 אני כרגע עם אייפון 4S ואני רוצה להעביר את כל היסטוריית השיחות שלי לאנדרואיד אבל אני לא יהיה עם האייפון כי הוא נשאר בארץ לסנכרון אני מחפש דרך להעביר את הקובץ של הדאטה בייס לדרייב או משהו בסגנון ואז להפעיל אותו באנדרואיד אם מישהו יודע איך אפשר לעשות את זה,זה יעזור לי מאוד תודה

18. Started by shaithebest,

הי קניתי לאשתי גלקסי 2 מסלקום ויש שם עברית ואנגלית אבל אין ספרדית שזה שפת האם של אשתי. אני מתכוון לכך שאני צריך את כל התפריט כל הטלפון בספרדית איך מורידים?מאיפה? תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. לא יודע אם זה שייך לפה, אבל אני מעוניין בתחליף Power Point שניתן להריץ על סמארטפון מבוסס אנדרואיד. הכוונה היא להיות מסוגל להציג מצגות עשירות (טקסט/מדיה/אנימציות כולל עברית מיושרת כהלכה) ישירות מהסמארטפון למקרן, ללא צורך במחשב נייד (או ממיני טאבלט כמו הגלאקסי טאב למשל). כרגע יש לי עשרות מצגות ב-Power Point אבל אם יש פתרון כנ"ל זה כבר יהיה כדאי לעשות את המאמץ ולהמיר אותן אחת-אחת ידנית אם צריך. עדיף פתרון שמאפשר גם עריכה נוחה ב-Windows במידת האפשר. הציעו לי להמיר את המצגות לפלאש, אבל עוד לא מצאתי פתרון כזה שעדיין מאפשר לשמור על תזמון ידני של המצגת + עברית לא מחורבשת. אשמח לכל המלצה, גונן.

• 10 תגובות
    • 5.8k צפיות
  20. כבר כמה ימים שהסנסה e250 שלי תקוע כשעל המסך מופיע הכיתוב Refresh Database וכל דבר שאני לוחץ עליו לא משנה כלום, כולל חיבור למחשב (שבכלל לא מכיר בו פתאום). ביצעתי יום לפני שזה נתקע עדכון קשוחה ואחרי העדכון הוא פעל בלי שום בעיה עד סוף היום, אז הכנסתי אותו לטעינה ולמחרת בבוקר הוא תקוע. למישהו יש רעיון ? או שעלי ללכת ישר לחנות ולבקש שיחליפו ? תודה.

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  21. שלום לכולם, אחרי כמה וכמה בדיקות ושמיעה של מכשירים שונים החלטתי לרכוש את המכשיר הנ"ל. וכמובן החלטתי לספר לכם עליו מכיוון שאני בפורומים כבר הרבה זמן.. טוב, אז נתחיל בדבר הראשון - מידותיו הפיזיות של המכשיר: המכשיר זעיר!! אך יש לציין שהוא עבה ולכן הוא מרגיש מסיבי ביד או בכיס ואורכו הצנוע לא משפיע. שימו לב שהוא בדיוק ברוחב של הנוקיה. נוח מאוד. וגם יפה האמת, שחור עם 2 מסגרות כסף. (למעלה ולמטה) קצת תכונות: קבצים - mp3 mpeg wma ogg txt jpg וקבצי FLAC שאני לא משתמש כמובן USB 2 שדרכו מטעינים את המכשיר. (סוללה כלולה נטענת) הכונן הוא כונן זעיר 0.85 אינץ' תוצרת טושיבה מסך OLED בהיר מאוד יש לציין בגודל 1.3 אינץ' נמשיך בתפעול בצד המכשיר קיימים כפתורים כאשר מלמטה זה עוצ…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by tal7420,

שלום לכולם. ברשותי נגן mp3 Sandisk Clip 4GB לפני מספר חודשים העברתי אליו שירים והכל היה טוב ויפה לפתע היום חיברתי אותו דרך פתח ה-USB למחשב ונפתחה ההפעלה האוטומטית... בחרתי בתיקיית MUSIC ונדהמתי לגלות שהיא ריקה בדקתי בכל התיקיות האחרות שנמצאות בכונן שעולה...וכולן ריקות מה קרה לתיקיית השירים? כשאני מנתק את הנגן מהמחשב השירים (למעלה מ-800) נמצאים בו והכל בסדר...אבל למה אני לא רואה אותם בתיקייה במחשב??? תודה לעוזרים!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Dean7,

שלום לכולם.. אני מחפש MP4 נחמד שיש לי כמה דרישות ממנו: -לא עולה על 1000 שקלים -אני לפעמים ארוץ איתו, אז הוא לא יכול להיות גדול מידיי. אבל לא מהקטנים מאוד. -8gb -אני צריך ממנו שיפעיל שירים,רדיו. כל השאר לא משנה במיוחד -זמן סוללה ארוך -שתהייה אופציה להרחבת זיכרון תודה לעונים (:

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. אני זקוק להמלצה על פאלפון עיסקי-ז"א: 1)אפשרות לקרוא מיילים,מקלדת qwerty-בונוס. 2)אם אפשר-אינטרנט מWIFI/3G. התקציב הוא בסביבות ה1000 (אפשר פחות ואפשר יותר,הצגה של כל האפשרויות על הסקאלה של 750-1500. ש"ח יכולה להיות נחמדה),התוכנית היא לקנות בחנות פרטית ולא אצל היצרנית. הערה:כיוון שאני רוצה לקחת על חשבונו בעתיד SGS2 (הוא משלם מעל 250 ש"ח בחודש),המחיר של המכשיר צריך להיות בלי זיכוי מפלאפון ובלי חוק הזיקה. שאלה נוספת: אם נקנה בחנות פרטים גם SGS2 בשבילי וגם מכשיר עיסקי בשביל אבא שלי ונבוא לפלאפון-האם נוכל לעשות שאני (עם הSGS2) יקבל את הזיכוי,החבילת גלישה והביטוח ואבא שלי יקבל את השיחות והSMSים? (כמובן מהחבילה של ה"הכל כלול" ב250 ש"ח). אם לא,נוכל לפחות לעשות שאני אקבל על הSGS2 א…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by Elite_Sniper,

שתהיה בו גישה למרקט ואפשרות להעלות גיבוי של אנשי קשר דרך הKIES למישהו יש? ניסיתי את http://www.cyanogenmod.com/

• 10 תגובות
    • 4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.