עבור לתוכן

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. Started by Elad Katz,

ניסיתי להגיב מספר פעמים להמלצה https://hwzone.co.il/עד-120-שקלים-שעון-חכם-במחיר-מצחיק/. כתבתי שיש שעונים רבים כאלה וזולים יותר בארץ (http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=e-cellwatch&orderby=price), ושהכותב מטעה כשהוא משווה לשעונים יקרים של חברות גדולות, שמריצים android wear. 3 פעמים התגובה שלי נמחקה. יש כאן אינטרס כלשהו? (אתר הקניות שהכתבה מקשרת אליו נראה די מפוקפק, אפילו בלי ssl)

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  2. Started by א אוהל,

האומנם ישן אבל מצחיק. תיאור חווית הקנייה: קנינו מכשיר אייפון 3. הובטח לנו כי המכשיר חדש. לאחר יום-יומיים התגלה כי המספר הסיריאלי (IMEI) של המכשיר אינו תואם את המספר הסיריאלי שעל הקופסה. מבירור הדברים, נטען על ידי המוכר כי הוא תמיד פותח מכשירים וייתכן כי התבלבל. ביקשתי ממנו שיתן מכשיר חדש עם קופסה תואמת אך הוא טוען כי אין לו. הסברתי לו כי המכשיר כנראה לא חדש, אך הוא הכחיש זאת בתוקף. בפועל, לאחר שימוש ראשוני במכשיר, התגלה כי נעשה שימוש (כנראה בחו"ל לפי האימייל) והוא APLLE ID של משתמש אחר. הסברתי זאת לחנות אך הם שוב הכחישו. מעבר לתמימות שלי, של מציאת מכשיר אייפון 3 חדש לאחר כל כך הרבה זמן. לא מומלץ לרכוש באו…

3. Started by MishaK,

אומנם אני יודע, אין הנחתום מעיד על עיסתו, אבל אני מאוד רוצה להבהיר פה משהו, ואני מדבר פה בשם רוב המוכרים בKSP (תמיד יש כאלה שלא דיברתי איתם) - תבואו עם רשימה, אתם תצאו עם הרשימה הזאת. אולי המלצה פה ושם למשהו אחר, או הודעה שלוח א' לא אוהב זכרונות ב' שבחרתם, אבל ממש לא לדחוף בכוח כמו במקומות אחרים. להפך, כשבאים לנו עם רשימה מסודרת, אנחנו הכי שמחים בעולם, זה עושה את העבודה שלנו בערך פי 5 יותר קלה, זו מנוחה קלה בין אנשים שמתלבטים 20 דקות בין Sandisk Cruzer Blade ל Cruzer Edge. כמו כן, ההמלצות שלנו באות מניסיון אישי, או מידיעה שהמוצר בהחלט טוב ולא יגרום ללקוח לחזור להתלונן. אני אישית יכול להגיד שהמלצתי לעשרות לקוחות על ה-Set 3000 Bluetrack של MS, וכולם חזרו ואמרו תודה רבה. היו…

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  4. הרבה מדברים על שדרך הפורום הזה היו מחירים די טובים. אף אחד לא חושב לעשות רכישה קבוצתית ל SSD 250GB Samsung EVO? זה הרי משהו שכל אחד צריך (לא ככה? עושה כל מחשב למטוס) ו 250GB זה אחלה נפח, לא קטן, לא גדול מדי כרגע המחיר הכי זול בארץ אם אני לא טועה זה 420 שקל שקל פה, שקל שם. יש מצב אפשר להוריד ליותר אם נרכוש עשרה אנשים או זה קצת? אין לי מושג בדברים האלה ראיתי פורום קניה קבוצתית אמרתי נשאל, הם בטח מבינים יותר ממני

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by gabrielf,

לא מגיבים למבצעים של בזק? רק חבילות של 12 ו 100 מגה? זה המגוון?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אני עושה עכשיו סקר שוק של מכונות כביסה ואני מזועזעת מהמחירים... זה אמור לעלות לי כמו איזה רכב יד שנייה?? בסך הכל אני סטודנטית ענייה ויש לי תקציב של 3000 שקל לסיפור הזה... מישהו אולי מכיר איזו מציאה?

• 14 תגובות
    • 3.4k צפיות
  7. קיבלתי מסלקום את ה-SMS הבא: "שלום, בהמשך להסכם פשרה בתובענה ייצוגית 'טלטריקס', הנך זכאי להטבת דיבורית אישית חוטית ללא עלות. לקבלת ההטבה ניתן לפנות לאחד מסניפי דינמיקה סלולר המופיעים בלינק הבא בלבד: https://clm.co.il/L/?963 עד לתאריך 15.11.18. קבלת ההטבה מותנת בהצגת הודעה זו. ההטבה הינה אישית ואינה ניתנת להעברה." מישהו יודע על מה מדובר?

• 1 תגובה
    • 3.5k צפיות
  8. היי. ביטלתי עסקה באמצעות כרטיס אשראי (הכסף כבר הועבר להם מהבנק). חלק מהמקומות אומרים במיידית, חלק אומרים 14 ימים. העסק הבטיח לבטל עסקה עד 14 ימים. האם הם צודקים?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. בוקר טוב, יש לי תוכנת הסרטת מסך (Icescreen) שמאפשרת עריכת הווידאו תוך כדי ההסרטה. לצערי, התחוור לי רק לאחר השימוש שאני לא יכול לערוך את הווידאו לאחר שהוסרט. יש לי openshot, video trimmer, תוכנת כתיבת תרגומים ותוכנת הדבקת תרגומים. אני מחפש תוכנה כמה שיותר פשוטה וחינמית שבעיקר תאפשר לי להוסיף חצים באמצע הווידאו להדגשת פרט מסויים, לעשות ZOOM IN ברגע מסויים וכו'. אם היא גם מבצעת עריכה בסיסית - חיבור וקריעה של סרטים, הוספת קובץ קול, השתקת וידאו בחלק מסויים וכו' - מה טוב, אבל לא הכרחי. אם אין תוכנה חינמית וצריך לשלם סכום סביר - גם אפשרי, העיקר מבחינתי זה ידידותיות למשתמש - כל התוכנות שראיתי עכשיו ממש נוראיות בכל מה שקשור להבנה איך מ…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by FastJack,

נתקלתי בשני אתרים שמציעים פתרון לניהול מסודר של כלכלת הבית. Sygen - פשוט במסך אחד - מעקב web, היתרון הוא שניתן לגשת למידע מכל מחשב אך החסרון הוא שהמידע מאוכסן על השרתים שלהם. נותן לבצע מעקב אחרי כמעט הכל: חשבונות בנק, כרטיסי אשראי, קופות גמל, חסכונות וכו'. פיננדה - פשוט לשלוט בכסף - מעקב מקומי ע"י תוכנה שמותקנת על המחשב. כל המידע מאוכסן מקומית ולכן ניתן לגשת רק ממחשב מסוים. ניתן לבצע מעקב רק אחרי כרטיסי אשראי וחשבונות בנק. מישהו מכיר? התנסה? קצת מפחיד אותי שמידע כלכך רגיש נמצא בידיים שהן לא שלי.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. אני מקבל מחדש מכשיר חדש (מחנות פרטית) ואני מחפש משהו נורמלי ולא אונס. מחפש משהו בסביבות ה1-2GB גלישה 200 דקות ו200 סמסים רמי לוי דווקא בא לי ממש בטוב, השאלה איך הקליטה שם וכו'.. מה המהירות גלישה.. (הבנתי שזה עובד על פלאפון) הבעיה היא ששם מינימום 5GB חבילת גלישה ב55 ש"ח וזה יצא לי מעל 100 ש"ח בחודש + ואני לא משתמש ב5GB, גם לא ב-2 אז לסיכום - צריך משהו עד 100 ש"ח בחודש.

• 24 תגובות
    • 4.2k צפיות
  12. Started by Eyal Kapah,

היי חברים, תוסף שימושי ל- YNET לדפדפן כרום. התוסף יציג לכם את תקציר הכתבה מתחת לכותרת ויגרום לכם בהרבה מקרים לקבל את המידע הרלוונטי מבלי להיכנס ולקרוא את הכתבה (אמל"ק) את התוסף אפשר להתקין מהחנות של גוגל https://chrome.google.com/webstore/detail/ynet-anti-click-bait/mldbbpndpjkpkffmicmenfpbndjalkkg על הדרך, התוסף מנצל שטח מת, מבטל את ריענון הדף האוטומטי ומסיר את הפרסומות

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by Zeev86,

טעות או לא טעות, מחיר משתלם הרבה יותר ממה שנמכר באופן דיגיטלי (40 אירו). כל עוד זה במבצע, ומי שחובב אסטרטגיה - רוצו לקנות. * Legacy of the Void זה משחק Standalone שלא צריך את המשחק המקורי על מנת לשחק בו.

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  14. Started by DaTHE,

שלום, התחדשתי לאחרונה בטלוויזית חדשות (כאמור מעבר מCRT לפזמות). אני מנוי של YES עם ממירים רגילים כבר כמעט עשור. כשבקשתי להחליף לממיר HD כזה שיתמוך בטלוויזיה החדשה דרשו ממני להוסיף עוד 20 שקל בחודש על כל ממיר?!?! ועוד עלות התקנה של 160 ש"ח - שזה עוד נסבל. אבל להוסיף עוד כסף כדי שאני יכול לראות מה שראיתי עד היום רק בטלוויזיה חדשה? חברי מHOT, גם אצלכם המצב זהה? סתם רציתי לשתף + לשמוע מכם. תודה

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. Started by Aviad6,

אהלן לחברי הפורום, לאחרונה אני מתעניין רציני בקנייה של סט תופים אלקטרוניים לשימוש ביתי. אני מנגן כבר מספר שנים על כלים שונים ותופים עדיין אין ברשותי (בעז"ה עוד מעט ), עדיין לא יצא לי לתופף רציני רק מידי פעם מכבר מתחלפים החברה בין הכלים האחד של השני לא יותר מזה ואני שואף גבוה, בנוסף אני מאלה שאם מתחילים משהו אז עד הסוף. חברים וכאלה אמור לי ללכת על אלקטרוני מסיבות של רעש וכו' ברור, אבל הם ציינו גם שבגלל שהיום מערכת טובה+ (ואני כן מחפש איכות) עולה כמה אלפים טובים להתחלה לפחות ובגלל זה עדיף לי ללכת על סט אלקטרוני שאומנם זה לא אותו דבר כמו האמיתי אבל יותר נוח להתאמן איתם ומבחינת האיכות זה צלילים אמנם מוקלטים אבל טובים. ופה השאלות מתחילות, מה אני צריך לדעת לפני שאני קונה, …

• 9 תגובות
    • 5.6k צפיות
  16. נתקלתי בתקופה האחרונה בעת הכנסת בקבוקים למכונות מחזור בקבוקים בסופרמקרטים, במקרים שבהם המכונה מסרבת לקבל את הבקבוק, ושולפת אותו החוצה, בטענה שהיא איננה תומכת או מכירה את המותג של הבקבוק שאני רוצה למחזר ולקבל עליו פיקדון. במקרים מסויימים (כמו למשל בסניף "יש" במרכז קריית אתא), המכונה מסרבת לקבל את הבקבוק, בטענה שהבקבוק איננו קיים במלאי. זה לא היה בעבר. האם מישהו נתקל בתופעה דומה, בעת שהחזיר בקבוקים לפיקדון באמצעות מכונה למחזור בקבוקים? למה זה קורה?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  17. אני מסתכל בזאפ על כסא למחשב ואני מתחיל לעלולת ולעלות בטווחי המחיר אבל להפתעתי - אף חנות לא אומרת על שום כסא מיהו היצרן... מדוע?! האם כל הכסאות הנמכרים בזאפ זה זבל סיני כזה או אחר?! האם אין דרך להינצל מכסאות זבל של סינים?

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. אני מכיר את חברת TNT לצערי לצערי כל קנייה טריק רמאות חדש הבאתי חצי ק"ג משקל חבילה בקבוקון קטן , אין נפח המחיר היה 30$ לחצי ק"ג TNT כתבה שאני יקבל 25% הנחה עשיתי חשבון שאני ישלם בערך 24$ בפועל שילמתי 35$ אחרי שהם טענו שקיבלתי 25% הנחה לא רק שיקרו אותי במחיר ההובלה , הנחה לא קיבלתי באמת . לא הספיק הרמאות שלהם הם המציאו מחיר חדש לדולר דולר יציג לא טוב עבורם ודולר המחאות קטן עליהם , המציאו דולר TNT שגבוהה ב-40 אגורות מדולר המחאות . אין עם מי לדבר , רוצים רק כסף תזהרו מהם הונאה כרונית , שירות לקוחות אין ,המנכ"ל לא עונה זמן הובלה מהיר בטיסה 12 יום ( סיפורי 3 ימי עסקים רק סיפורי TNT )

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  19. זה הזמן לשלוח בקשה לפטור מתשלום אגרה לשנת 2014 (בפעם האחרונה - כי מ-2015 האגרה מבוטלת) זה הטופס שצריך למלא

20. Started by Wideblade,

שלום לכולם, הייתי עד לאחרונה לקוח מאוד נאמן של BUY2USA (חברת שילוח ישראלית מאמריקה), אבל משהו קרה שם ואני שם לב שאני נדרש לשלם מחירים אסטרונומיים פתאום על חבילות שעל כמותן פעם שילמתי כ22$. מישהו מכיר תחליף נורמלי לbuy2usa? תודה עריכה: כבר ניסיתי את MUSTOP שהיו זוועת עולם, ואת shipito שסתם לא נוח ונראה קצת שיידי.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. זה החלק השני של התחקיר, ניתן למצוא גם את הראשון באתר. אנשים מקבלים חשבונות של אלפי ועשרות אלפי שקלים בגלל כמה סיבות אשר מובאות בפרק. כמו כן גם מובא הפתרון (לאחת הבעיות). לא יאמן כמה פשוט וזול הוא. אתם מוזמנים ורצויי מאוד שתפיצו, ויחד נרושש את תאגידי המים כמו שהם מרוששים אותנו. http://reshet.ynet.co.il/Shows/Kolbotek_video/videomarklist,184796 [למי שלא עובד, לא מוצא וכו'- http://reshet.ynet.co.il/Shows/Kolbotek_video/ פרקים מלאים כרגע הראשון- "שקר המים - חלק ב'"] (זה מתאים לפורום צרכנות, נכון?)

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. בזמן שחברת Yes משיקה רשמית את האלטרנטיבה המוזלת והאינטרנטית שלה, גם Netflix ממשיכה בתוכניות ההתרחבות שלה ומשיקה ממשק עברי מלא לשירות שלה לכתבה

23. Started by HdSkiller,

רכשתי לפני שבועיים בTMS זכרון ראם ספק כוח ומארז את כל שאר הרכיבים הבאתי בעצמי מחול לא מספיק שיצא לי 200 שקל יותר יקר ממה שהיה יוצא לי הראם בחול לא מספיק שהם העלו את המחיר בעוד 100 שקל בגלל הקורונה אני אוסף מהם את המחשב לאחר הרכבה(שילמתי להם גם על הרכבה)ומה אני מגלה? את החלק הכי חשוב במחשב-הכבל חשמל-הם לא הביאו!איך הם מצפים שאני אדליק את המחשב? שורה תחתונה לכל מי שהתלבט כמוני איפה לקנות את הרכיבים-כל רכיב אפשרי שיש לכם להביא מחול תביאו מחול תקנו בארץ רק מה שאין לכם ברירה(בדרך כלל מארז וספק כוח)ואל תצאו פראיירים כמוני

24. במקרה הקשתי על קישור לגבי TMS כאשר הופיע בעמוד הראשי וראיתי שחברת וולקום היה לי איתה סרט רע (סיוט למעשה) רכשה את TMS וממשיכה בדרכה שהיא: לקחת את הכסף ולברוח אתם מוזמנים להיכנס לביקורת שלי על החנות ששמתי בזאפ: הפרטים הם שם משתמש: דרור והיא מתחילה במשפט: החנות הכי גרועה שקניתי בה בחיים אני טורח לכתוב את הפוסט הזה כי חבל לי על הקורבן הבא שיקנה שם. כאמור זה ממש הימור עם הכל יהיה בסדר הרווחתם עם יתקלקל צפוייה לכם מלחמה. אני בסוף קיבלתי את הכסף לאחר שהתקשרו לחברה מאתר ZAP לבדוק את התלונה שלי. הם ניסו לאלץ אותי לבטל את התלונה בזאפ בתמורה להחזר הכספי. לא הסכמתי כי החוק היה לטובתי והייתי מוכן ללכת עד הסוף. להערכתי כל הביקורות הטובות על החנות ב זאפ שתולות. התלונות לעומת זאת אמ…

• 6 תגובות
    • 3.9k צפיות
  25. Started by michabb,

שלום לכולם, אני טכנאי מחשבים.אני מעוניין לקבל חוו"ד לתימחור אחזקת מחשבים לעסק. כיצד לתמחר, מה התעריף הנהוג לפי מחשב רגיל ברשת(קבוצת עבודה עם/בלי חיבור לשרת), מדפסות . לא עפ"י קריאת שרות אלא לפי חוזה שרות חודשי. אני יודע שיש שוני בין אזור המרכז לדרום וצפון. נא להתייחס לאיזור הדרום. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים