צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,297 דיונים בפורום זה
-
שלום לפורום, הבנתי שהדגמים האחרונים של גלקסי מכילים אפשרות תקשורת ישירה ללא צורך בתיווך בלוטות' עם הנייד. המידע ברשת מבלבל משהו, שאלתי היא: מבין דגמי השעונים החכמים של גלקסי, אילו מאפשרים שיחה ישירה עם הרשת? אם רק ה-S4, מתי ניתן יהיה לרכוש אותו בארץ, ומה נדרש מול ספקיות התקשורת הישראליות? בברכה, ירון ה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
השעונים החביבים והייחודיים של היצרנית אשר צמחה מתוך קמפיין קיקסטארטר מוצלח במיוחד מעניקה הוזלה לצמד הדגמים העדכני שלה, והם זמינים לרכישה ושילוח ישיר לישראל דרך אמאזון זוכרים את שעון ה-Pebble בעל מסך הדיו האלקטרונית, אשר שבר שיאי גיוס כספים באתר הקיקסטארטר (Kickstarter) אי שם בשנת 2012? ובכן, מאז השתנו לא מעט דברים – שעונים חכמים הפכו לשוק הלוהט החדש, וגם האנשים שמאחורי שעון ה-Pebble המקורי יצרו לעצמכם חברה, ופיתחו עוד מספר מוצרים עדכניים שנהנים מהצלחה מסחרית נאה ומקהילת מעריצים אדוקה. עתה, השעונים החכמים החדשים של Pebble זוכים לקיצוץ של 20 אחוזים ו-25 אחוזים ממחירם – והופכים לאחת מההצעות המעניינות ביותר בשוק הזה, למי שמעוניינים להצטרף לטרנד מבלי לקרוע את הכיס. …
-
- 0 תגובות
- 966 צפיות
-
-
משיהו יודע מה שיעור מכס ביבוא פריט מסוג "זיכרון פלאש" (דיסק און קי) שעלותו היא כ 300$ ? אודה אם תסבירו את החישוב. האתר של המכס מבורדק, שלחתי דוא"ל בנושא, אך לך תדע מתי ואם בכלל יענו ? מישהו יודע או יכול להפנות לקישור בו למשל אפשר לחשב את גובה המכס ? אודה לסיוע...
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
קניתי מוצר ב800 דולר בערך. איביי. שילמתי דרך פיפל, כמובן. בדקתי כמה הם גבו, יצא לי שהם השתמשו בשער דולר של.. 4.07 ש"ח!! השער היציג היה משו כמו 3.95. דיברתי איתם, והנציגה שלהם אמרה שיכלתי לבחור לשלם בדולרים, ואז הבנק שלי היה לוקח ממני את העמלת המרה. מישהו יודע מה יוצא יותר זול?
-
- 16 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4254195,00.html
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
הזמנתי מחשב מקצועי לעריכת וידאו מאייבורי ע"פ מפרט שבניתי בסכום של 6500 ש"ח ואמור לקבלו השבוע .שולמה מקדמה של 300 ש"ח .האם לפתוח את המחשב ולבדוק האם הרכיבים שהוזמנו אכן נמצאים ? מה בדבר שרות ואחריות, זו פעם ראשונה שאני קונה באייבורי נא לעזור שלא אפול עדיין לא מאוחר .תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום הלכתי עם הילדים שלי לפיצריה ומסיבות כלכליות הלכתי עם משקאות מהבית. בעל הפיצריה ראה זאת ונורא כעס ודרש לא לשתות את המשקאות אם לא קנינו אצלו. אני נוראה הופתעתי וזה מיקרה ראשון שניתקלתי לסיטואציה כזאת ונוראה הרגשתי השפלה. מאוד אשמח לדעת האם יש באמת איסור חוקי או חברתי לשתות משקה שלא ניקנה בפיצריה. אם אין איסור כזה האם אני יכולה לעשות משהו עם חויית השרות שחויתי וגם ילדי תודה מראש על התשובות
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-
-
ברצוני לשתף אתכם בשרות הגרוע של דל. קניתי מחשב נייד Dell Latitude 6220 שעלה כמעט 4000 ש"ח . אחרי שבועיים חיברתי דיסק און קי לשקע USB והמכשיר לא זיהה אותו. התקשרתי למחלקת שרות של דל (שנמצאת מחוץ לישראל) והם הסבירו לי איך להוריד את העדכונים של דל מהאינטרנט ולהתקין אותם. הורדתי אותם והתקנתי אבל הסתבר שפעם הדיסק און קי עבד ופעמיים לא. אחרי שבועיים וחצי שוב התקשרתי אליהם ועשינו שוב את ההורדות והתקנו שוב ואז התברר במקרה כשחיברתי את המחשב הנייד לרשת המקומית שלי עם כבל שהחיבור לא עובד ואז הנציג של דל עשה איתי בדיקות וקבע שהלוח אם לא תקין וצריך להחליף את הלוח. מאחר שהמחשב בן חודש וקצת ביקשתי שיחליפו את המחשב ודל לא היו מוכנים בגלל שעבר חודש מאז רכישת המחשב. עד היום (חודשיים ושבוע …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רכשתי מהם דיסק שהתפגר הרכישה היתה בסניף מול קניון איילון. עבורי המיקום היה נוח והשרות אדיב. היום אחרי שעמדתי בתור התברר להפתעתי שהחנות יודעת למכור אבל לא לתת שרות בשביל למסור את הדיסק התקול אני צריך להגיע לפתח תקוה, רעננה או לתל אביב זו בהחלט הפתעה לא נעימה שמשום מה לא הוזכרה כלל ברכישה. לדעתי חנות מחשבים שמוכרת צריכה גם לתת שרות ולא לטרטר את הצרכן למקומות שלא נוח להגיע אליהם.
-
- 18 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
מה אתם אומרים ? פורסמו כמה כתבות באתר גלובס וYnet http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000902417 http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4486984,00.html לצערי קניתי טאבלט T100 לפני שקראתי את כל אלה וכבר מהקופסא היית בעיה של חיבור המקלדת לטאבלט עצמו - כל הזמן מתנתק. המחשב נמצא אצלם כבר שבוע וחצי אבל משיחות איתם נראה דפוס פעולה דומה לזה שמצויין בכתבה.מבטיחים לחזור ולא חוזרים, המעבדה (סרב פרו) זורקת אחריות על אסוס עצמה ואילו אסוס על המעבדה.כאוס רציני קיים ואף אחד לא מטפל בביזיון הזה. חברת אסוס מפעילה מוקד טכני שמופעל על ידי חברת שידורית ולא על ידי מעקד יעודי שלה. יש לכם אולי דרך להשיג את פרטי החברה כמו ח.פ ואיש קשר על מנת להגיש תביעה ? מה אתם אומרים על זה ?
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאבי טלוויזית סוני בת מספר שנים, עקב בעיה באפליקצית הנטלפיקס התקשרתי לקבל שרות לקוחות מהם. מסתבר שלקבל שירות לקוחות זה בלתי אפשרי עבורי. כשמחפשים בגוגל סוני שירות לקוחות, או SONY שרות לקוחות, מגיעים ללינק הזה: https://www.isfar.co.il/ ובתחתית העמוד ישנו מספר טלפון שמצוין בבירור שהוא לשרות לקוחות. זה המספר: 09-9711700. כשמתקשרים למספר מגיעים למענה קולי ובמענה הקולי ניתן להזמין טכנאי, לרכוש, להרחיב אחריות ובקיצור לשלם. שרות לקוחות? ממש לא. אבל רשום שרות לקוחות ! אז מה ? אז לחצתי רנדומלית על אחד המספרים, הנציגה שענתה אמרה לי שאין לה מושג ונתנה לי מספר טלפון. המספר היה של שרות לקוחות סוני פלייסטישן וככה נשרפו להם 7 דקות מזמני. חברת י…
-
- 32 תגובות
- 13.7k צפיות
- 2 followers
-
-
מחשב תחת אחריות ..אחרי 4 חודשים הלך לןח אם..מהחנות נאמר לי שהלוח נשלח ליבואן להחלפה וזה יקח עד 14 ימי עסקים.,.!! ואני שואל מה זו השטות הזו? למה חנות לא יכולה להחליף מהמלאי שלה ואחכ להתחשבן עם היבואן למה לא לשים את הלקוח קודם ? במיוחד שמחשב בן 4 חודשים.. למה שאחכה עד 14 ימי עסקים,איזה מין שרות זה לעזאזל? מה דעתכם? האם זה כך בכל החנויות?מה זו החוצפה הזו לתת ללקוח לחכות ככ הרבה זמן? שמזמינים מחשב זה לוקח גג שבוע אז להחליף לוח יקח עד 14 ימי עסקים? מרגיש מרומה ומאוכזב... זו אגב דוקא חנות מאד מפורסמת ומומלצת כאן באתר ...
-
- 26 תגובות
- 7.8k צפיות
-
-
אני בנטוויזן כרגע בחבילת דקות לקווים נייחים של 2000 דקות ב-30 ש"ח (שאני משתמש ברבע ממנה) + 0.127 אגרות/דקה לניידים. מחפש דרך להוזיל עליות לחבילה משתלמת יותר. משהו בסגנון 30 ש"ח ל-1500 דקות (זמן השימוש הכולל המירבי שלי) לכל היעדים אם יש דבר כזה עוד לא בדקתי מה הם מציעים. בודק גם שירותי SKYPE ושירותים אחרים http://www.skype.com/intl/en-us/prices/pay-monthly/ הייתי לוקח את ה UNLIMITED WORLD שלהם אם זה היה כולל גם שיחות לניידים בישראל. אני לא מרבה לעשות שיחות בינאלומית אולי לארה"ב מידי פעם אבל אשמח שתהיה את האופציה. אז מה היא הדרך הכי זולה לדבר? תודה על העצות.
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שרשור זה נפתח כדי שנוכל לשתף אחד עם השני מבצעים שווים למוצרים שונים (בכל התחומים, לא רק מחשבים וכו'), המטרה הסופית לחסוך כסף על מוצרים שאנחנו רוצים לקנות, אז אם נתקלתם במבצע שווה, שתפו אותו כאן. אני אתחיל... מבצע שווה ליום אחד באמזון על מוצרי Sandisk, לדוגמא כרטיס MicroSDXC 64GB Class 10 UHS-1 ב- $42.99. http://www.amazon.com/SanDisk-microSDXC-Memory-Adapter-SDSDQUA-064G-U46A/dp/B007WTAJTO/ref=sr_1_4?ie=UTF8&qid=1370266321&sr=8-4&keywords=sandisk+64gb
-
- 23 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
כמו מידי שנה, מגיע אלינו מחר הבלאק פריידי (25.11). כחלק מכך יש מבצעים של 1+1 אצל חלק מהחנויות, בין היתר "באג". אם אתם מתכננים על מוצר מסוים ולא צריכים פריט נוסף, כאן אולי תמצאו פרטנר לקנייה. בשביל כך, נוצר השירשור הנ"ל בו תוכלו לרשום מה אתם מחפשים לפי הקריטריונים הבאים (מומלץ): *המוצר *מחיר (או טווח מחירים למוצרים דומים) *סניף (או מקום גיאוגרפי בארץ לסגירת עסקה) ושם רשת *אופציונלי- קישור למוצר את סגירת הקשר עם הפרטנר באשר למוצרים יש בצע בפרטי כדיי לא להספים את השרשור. נא לא להתחיל לפתוח פה תת-שאלות שקשורות למוצרים, בשביל זה יש את הפורומים המיקצועיים לשם כך. נ.ב- מי שכבר ביקר בחנויות וקנה משהו מוזמן לשתף מה מצב הסחורה בסניף הנ"ל ועל העומס בחנות (כדי שנדע לאיזה…
-
- 76 תגובות
- 10.1k צפיות
-
-
לכל המעוניין מצאתי חברה חדשה, אני חושב שהיא היחידה בארץ שמספקת שרתי סידבוקס (לשיתוף קבצים) בתמיכה מלאה בעברית. קישור הבנתי שהם ריסיילרים של OVH כך שלא ניתן לבקש טוב יותר. אני בהחלט מתכוון לנסות את החבילה הבסיסית שלהם בתור התחלה. למי שלא יודע OVH היא חוות השרתים הגדולה ביותר בעולם. שתפו אותנו אם קניתם מהם (:
-
- 8 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
האשכול הקודם מפוצץ וכבר לא נוח לקרוא אותו. אני אתחיל: ארנק עור http://www.asos.com/River-Island/River-Island-Leather-Wallet/Prod/pgeproduct.aspx?iid=2418837&cid=6516&Rf900=1623&Rf-800=-1,17&sh=0&pge=0&pgesize=-1&sort=3&clr=Brown אותו ארנק רק בצבע חום: http://www.asos.com//River-Island/River-Island-Leather-Wallet/Prod/pgeproduct.aspx?iid=2418830
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מכירה קבוצתית לSSD מדגמי crucial m4/micron c400 בשעה טובה ומוצלחת הגענו להסכם עם CRG יבואנית CRUCIAL וMICRON הרשמית בישראל. במסגרת המכירה יהיה ניתן לקנות את כונני הm4 הנחשקים. עקב מלאי מוגבל של דגמי הcrucial m4 128gb ימכרו גם כונני micron c400 128gb. מדובר במוצר זהה לחלוטין עם מדבקה שונה. הכוננים של crucial יגיעו בעטיפת RETAIL וכונני מיקרון יגיעו בתצורת OEM בשקית בלבד ללא קופסה. מחירם של כונני מיקרון יהיה נמוך מהמחירים המצויינים בכ-5 דולר. בחירת סוג הכונן תתבצע בשיטת "כל הקודם זוכה". לקראת תחילת שבוע הבא אמור להגיע מלאי נוסף של כונני הcrucial m4 128gb. באם יגמר המלאי תינתן אפשרות לקונה שלא מעוניין בכונן של מיקרון מכל סיבה שהיא להזמין את הדגם הנ"ל ולקבלו כשיגיע למלאי…
-
- 620 תגובות
- 87.2k צפיות
-
-
שיא חדש מדואר ישראל - קיבלתי חבילה אחרי כמעט 4 חודשים. אפשר לראות בתמונה המצורפת מספר פרטים מעניינים. מיותר לציין שמעולם לא נעשה נסיון משלוח בניגוד למה שכתוב. מתחת לריבוע האדום יש איקס על שמי. עוד מישהו נתקל ב"פרוייקט" הזה? גם אתם נתקלתם בהתנהלות הזויה של הדואר? אתם מוזמנים לפרסם כאן.
-
- 106 תגובות
- 31.8k צפיות
- 4 followers
-
-
-
האם משתלם בימינו לקנות תאים סולריים ולהתקין אותם על גג הבית? כמה עולה תא כזה, וכמה חשמל הוא מייצר ליום? (אני יודע שהמחיר לקוט"ש הוא קצת פחות מחצי שקל) איך אני משתמש בחשמל שמיוצר על ידי התאים האלה? (בהנחה שאני לא מתנתק מחברת החשמל) האם הם מסוגלים לאגור חשמל במקרה בו הם מפיקים יותר חשמל משנצרך באותו הרגע?
-
- 1 תגובה
- 926 צפיות
-
-
האם לדעתכם בעקבות היקף הנזק והתופעה יש הגיון בהגשת ייצוגית בנושא הG4 נגד LG ורונלייט? *תופעת המוות הפתאומי של הG4 יכולה להתרחש גם 4 פעמים, בכל פעם מחייבת החלפת לוח אם במעבדה
-
- 5 תגובות
- 4.9k צפיות
- 1 follower
-
-
בבית המשפט המחוזי בלוד הוכרה כייצוגית תביעה שהוגשה נגד חרת HP בארץ בגין הפרת סעיף של כיתוב בעברית על מיכלי הדיו של החברה. פרטים - באתר החברה או בתביעות יצוגיות.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000791942 מה שהכי עצוב בכל הכתבה הזו, שמי שבאמת מתמקח בעקביות, יכול לקבל מחיר שלא יותר מ- 30ש"ח לכל מהירות (5-100 מגה), ואפילו 20ש"ח.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-