עבור לתוכן

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. Started by Liorking,

אני מסתכל על ערכות של 2x4GB, והמחירים גבוהים באופן מוזר. בפלונטר מתחיל ב-360, ב-Wellcom ב-465, TMS לא מכירים בקטגוריה (חיפוש 2x4gb מוצא רביעייה של 4x4gb), ואני מוצא בשיריון מחשבים שהמחיר הוא 329 לזוג של corsair. הגיוני? מישהו מכיר את החנות? אין להם ממשק תשלום באתר, רמאות? יש לי סיבה להעדיף שני 4gbים על פני 8gb בודד?

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  2. בס"ד שלום, ברצוני לשתף, לאחר חברות של שנים בפורום, ורכישות פרטיות ועסקיות בארץ ובחו"ל, ניסיתי לרכוש מחשב נייד דרך חברת KSP. ביום א' בשבוע שעבר ביצעתי רכישה לעסק למחשב נייד, כולל משלוח רגיל שהתחייב להגיע תוך 4 ימי עסקים. בוצע תשלום 1 באשראי. תהליך הרכישה והקניה היה נוח וברור דרך האתר, וברגע ההזמנה, האישור וכו' קיבלתי עדכון, חשבונית וקבלה במייל. ביום א' כשהמחשב טרם הגיע (היה יום בחירות אז לא החשבתי כיום עסקים), פניתי לחברת KSP בבקשה לקבל את המוצר. לאחר המתנה של 8 דקות על הקו (עם נציג לא בתור) בו הנציג ניסה לבדוק איפה המחשב נמצא הוא הפנה אותי לחברת הובלות בשם סטאר-אקספרס, ואמר לי "תברר מולם". לאחר 9 שיחות לסטאר אקספרס (שהסתיימו …

3. Started by KobyC92,

היי.. רציתי לשתף אתכם בחוויות הקנייה שלי בחנות TMS. ביום שישי האחרון התחלתי תהליך קנייה של מחשב עבור חבר. הרכבנו את המפרט באתר החברה, לאחר מכן הבחנו ששכחנו להכניס את כרטיס המסך למפרט. שלחנו להם הודעה בווטסאפ(מאוד נוח) ונאמר לנו שאין בעיה, הנציג ייצור איתנו קשר.. ביום ראשון הנציג יצר קשר עם חבר שלי, והודיע לו שהכרטיס מסך יהיה רק ב12 לחודש (מאוד לגיטימי) ושהכונן הקשיח הוא refurbished. העניין איתו שהוא היה כונן קשיח במבצע blackfriday. והיה רשום בתיאור שלו "pull" אני לא הכרתי שזה מה שזה אומר. בכל אופן, הוא ביקש להתייעץ ולחזור אליהם. בשלב הזה התחיל העינוי. התקשרנו אליהם ונאמר לנו שהנציג הספציפי שקיבל את ההזמנה לא זמין ורק הוא יכול לטפל בה.…

4. Started by djelectric,

לאחרונה עברתי והעברתי גם את אמא שלי ל-HOTNET. אצלה 12 מגה-ביט ואצלי 30 מגה-ביט. כשהתקשרתי ל-HOTNET לראשונה שמתי את הפלאפון על ספיקר בצד כמו שאני רגיל, לא הספקתי לקחת משהו לשתות וכבר ענו לי. לא מדובר במשהו מקרי, בכל פעם שהתקשרתי ענו לי בתוך כמה שניות. המוקדניות מאוד נחמדות ומבצעות את הפעולות מהר ובפשטות. אני שמח מאוד מהשירות ב-HOTNET ומקווה שהוא ישאר טוב כמו שהוא עכשיו. לגבי פינגים ומהירויות, במשחקים ההבדל לעומת בזב"ל הוא מאוד מינורי. בתוכנות אחרות מהירויות ההורדה הן מלאות ולפי רוחב הפס, אין הגבלה מצידן.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. מרוצים משירותי חברת הדואר הלאומית? כעת תוכלו לבחור בה גם בתור מפעילת הסלולר שלכם, עם חבילה הכולל שיחות בארץ ובחו"ל וגם גלישה בעלות של 16 שקלים בלבד לכתבה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. 1. שלט לרכב 2. שלט לשער איזה שלטים ניתן לקנות מ ebay על מנת לשכפל את השלטים האלו?

• 0 תגובות
    • 919 צפיות
  7. שלום... ברצוני לקנות לקנות כרטיס רשת אלחוטי מאחד האתרים מחול כמו איביי או אמזון או משהו בסגנון... אני מעוניין בכרטיס דוגמאת alfa awus036nh או משהו בסגנון... אין לי יותר מידי ידע בתחום למעט ידע בסיסי למדי... אני אשמח מאד אם מישהו יוכל לעזור לי בנושא קצת ולהשכיל אותי בעיניין... קראתי אני חושב שאפשר להגיד לא מעט בעיניין אבל אני אוהב לדבר עם מישהו בעל ניסיון שיעשה לי סדר בדברים וללמוד ממנו מה שאפשר... תודה מאד

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  8. Started by Raz Demri,

שלום לכולם מישהוא יכול להמליץ לי או להראות לי שולחן באורך 2 וחצי מטר ורוחב של 50 סמ אפשר להתגמש תודה לכל העוזרים

9. אני בן 17 (עוד מעט 18) ואני אוהב לאסוף פריטים היסטוריים אני רוצה להזמין סכין ממלחמת העולם הראשונה, מה יכולים לעשות עם זה במכס?

10. 1) אף פעם לא תקבלו 100 מגה בחבילת הגלישה שלכם. תקבלו באיירך 40 אז למה לשלם על 100 שתקבלו 40 (לפחות עד לאנלימיטד של חברת החשמל) 2) הנתון הכי חשוב במאווררים הוא "זרימת אוויר" ולא גודל מאוורר וגם לא מהירות סיבובים לדקה א. היא תמיד תהיה או במידות אמריקאיות רגל תלת מיימדית לשנייה ו\או באירופיות שנהוגות בישראל שזה מבלבל ואין יחידת מידה אחידה תקנית. ב. היא אף פעם לא תצוין בקניית מארז בבניית מחשב באתר. 3) באף מארז לא תצליחו להכניס כרטיס גרפי מתקדם בעל 3 מאווררים בחריץ PCIEx16 הכי תחתון בלוחות Full ATX.

11. שלחתי לבזק בינלאומי פקס לניתוק של מנויי האינטרנט שלי (היו לי שם 2 מנויי אינטרנט) בתאריך 11/11/2013. לאחר מכן שלחתי פקס לניתוק "מכל השירותים" בתאריך 7/1/2014, ליתר ביטחון, מכיוון שראיתי בחיובים של דצמבר וגם ינואר בכרטיס האשראי שהם עדיין מופיעים. לאחר מכן שלחתי פקס זהה נוסף בתאריך 14/2/2014, בפעם השלישית, מכיוון שראיתי שגם בחיוב של פברואר בכרטיס האשראי הם עדיין מופיעים! בתאריך 22/3/2014, לאחר שקיבלתי מהם מספר אימיילים פרסומיים וכל מיני קישורים לצפיה ב"סיכומי שנה" בחשבון שלי וכו' (יצויין, אגב, שהאתר החדש שלהם מפוצץ בבאגים ומעולם לא הצלחתי להיכנס לחשבון שלי מאז שהם "שידרגו" אותו), שלחתי להם אימייל תגובה בזו הלשון: בהתחלה חשבתי שהחיובים הראשונים הם אולי חיובים בדיעבד, ונניח ש…

12. טוב אז הזמנתי לעצמי את המוצר הזה בEBAY http://www.ebay.com/itm/350541670269?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 על מנת להתנסות בו... המוצר לא נשלח והמוכר מה לעשות, לא עונה ולא רוצה לתקשר, התעמקתי בפידבקים שלו וראיתי שיש עוד 5 תלונות כאלה בחצי שנה האחרונה. פתחתי תלונה בEBAY ועדיין המוכר לא עונה, נאדה. EBAY, תוך כדי כבר הזמנתי את אותו המוצר ממוכר אחר שכבר הגיע ד"א. שבוע אחרי הזיכוי שלי פתאום אני רואה את הקניה הזאת מתעדכנת בתור מוצר שנשלח שזה כמובן מוזר אבל ניחה... למי אכפת? כבר קיבלתי את הזיכוי שלי וקיבלתי את אותו המוצר ממוכר אמין אחר שממש דיבר איתי כאילו אני מלך. והופה הפתעה, היום הגיע המוצר של המוכר שממנו קיבלתי זיכוי ללא שום הודעה ממנו מראש, ללא ש…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. מה הסיכוי שמכתב שנשלח בדואר רגיל ילך לאיבוד/יגנב וכו' והאם עדיף לשלם פי - 3 ולשלוח רשום? בנוסף יש אפשרות לנעמן לשלם בעת מסירה ככה ששולח לא ישלם? תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by card,

שלום האם זה מעשי לקנות טלויזיה גדולה בארה"ב ולשלוח אותה לארץ? מישהו כאן עשה כזה דבר פעם? תודה

• 12 תגובות
    • 5.7k צפיות
  15. Started by trovlet,

אהלן יש לי עכבר MIONIX שיש איתו תקלה ואני צריך לשלוח אותו אם אני לא טועה לשוודיה אני חושב שהעכבר והקופסא שלו לא עוברים את ה 200 גרם השאלה איך הולך התהליך של השליחה לחו"ל? אני צריך להביא קופסא מיוחדת או שמביאים בדואר? איך מדביקים לאן זה נשלח? והכי חשוב כמה זה בערך אמור לעלות אני ניסיתי לחפש באינטרנט אבל לא ממש הבנתי את התהליך והמחיר

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. שלום רציתי שאול שאלה עקרונית מכרתי מוצר כלשהו באיביי והקונה נתן לי פידבק חיובי עוד לפני ששלחתי אותו נניח שעכשיו אני לא שולח את המוצר אלה מוכר אותו שוב למישהו אחר הם יש לקונה הזה מה לעשות נגדי אחרי שהוא כבר נתן לי פידבק חיובי? אני לא מתכוון לעשות את זה אני סתם שואל

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by _uri,

שלום, אני עובר לגור באוסטריה ואני מתכנן לשלוח את המחשב הנייח שלי. רציתי לשאול אם יש למישהו ניסיון עם חברות השילוח השונות ואם יש המלצות כלשהן? תודה, אורי

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by FastJack,

אני מעוניין לקנות את הOnePlusOne ולהביא אותו לארץ דרך שילוח של Shipito. ממה שאני זוכר ישנה בעיה לשלוח סוללות בUSPS. האם ההגבלה הזו תקפה רק לLI-ion או לכל סוללה שמכילה Lithium? הOnePlusOne מכיל סוללת LI-polymer.

• 1 תגובה
    • 3.1k צפיות
  19. FREE מפעילת סלולר וירטואלית קטנה בבעלות שלמה שמלצר עם קמפיין שמכריז מלחמה על סלקום אורנג' ופלאפון - http://www.themarker.com/hitech/1.668299 ;D LOL

• 14 תגובות
    • 2.8k צפיות
  20. Started by ברוך29,

יש לי בבית הליכון ובשבועיים האחרונים הוא לא עובד טוב. זה מרגיש כאילו המסילה לא זזה חלק וזה מפריע לי להשתמש בו. קראתי באתר הזה http://www.cardiosport.co.il/תיקון-מכשירי-כושר/ שכדאי לנקות את החלקים הפנימיים של המכשיר ולשמן אותו באופן קבוע, אבל אני לא יודע איזה חומר מתאים לשימון של מכשיר כזה. אני לא רוצה לשמן במשהו שיקלקל עוד יותר את המכשיר ואז אני אצטרך להזמין תיקון. מישהו יכול להגיד לי מה אני צריך לקנות? יש לי בבית שמן שאני משתמש בו לצירים של דלתות, זה יכול להתאים או שזה לא טוב עם חשמל?

• 2 תגובות
    • 3.8k צפיות
  21. מישהו יודע משהו לגביי זה?

• 2 תגובות
    • 997 צפיות
  22. Started by Tsachi E,

שרות לקוחות מהבזיונים שאי פעם נתקלתי בהם. מחשבים איכותיים או לא, זה לא שווה כלום ברגע שאין לך עם מי לדבר שבעיה צצה לה. קניתי לפני שנה וחצי מחשב XPS8600 נייח של דל. 6000 פאקינג שקלים התענוג היקר הזה עלה לי. האירוניה היא, שהסכמתי לשלם אקסטרה על מחשב מותג, כי רציתי ראש שקט - אמינות,שרות ואחריות. וקיבלתי, בדיוק הפוך מכך. המחשב בא עם ווינדוס 8.1, החלטתי להתקדם הלאה ורכוש לפני שבוע ווינדוס 10 ישירות מאתר מיקרוספוט ב600 ש"ח. הורדתי אותו דרך האתר שלהם וביצעתי התקנה נקייה. הוויפיי מאז כל הזמן מתנתק. מעבר לזה, המחשב נתקע מפעם לפעם ועושה ריסטרט בפתאומיות. דיברתי עם התמיכה של מיקרוספט והם שינו לי כמה קודים בwin32. זה לא עזר. התקשרתי אליהם שוב, והם טענו שבגלל שהמחשב של …

23. פעם כמעט לכל המוצרים במיוחד אם זה ישירות דרך אמאזון ולא מוכר צד שלישי הייתה אפשרות לשלוח לארץ עכשיו אני עובר על דברים והרוב המוחלט מופיע This item does not ship to Israel היה איזה שינוי במדיניות?

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  24. מדי פעם אני מזמין מאמזון חבילה בהתחלה המשלוח בארץ היה נעשה על ידי חברות פרטיות והייתי שבע רצון תמיד הגיע לפני הזמן. עד שלאחרונה שמתי לב שהעבירו את השליחויות לדואר ישראל. עכשיו הכל מגיע באיחור וגרוע מזה יש כל מיני מידעים לא נכונים שעודכנו על ידי חברת השליחויות. כמו למשל נסיונות הפצה שלא היו וגם אתה קובע עם השליח והוא לא מגיע. בקיצור לא נעים.

• 41 תגובות
    • 47.1k צפיות
  25. היו לי שני מקרים לאחרונה עם דואר שליחים של דואר ישראל, חשבתי לשתף, אולי עוד אחרים נתקלו בסוג של טיפול כזה. אני מזמין לא מעט חבילות מאמזון דרך BUY2USA. שליח עד הבית של דואר ישראל. על זה שילמתי ואת זה רוצה לקבל. פעם אחת החבילה יצאה למסירה ביום שני ולא הגיעה בכלל. התקשרתי למוקד שליחים שהפנו אותי לטלפון של השליח וזה אמר לי שהוא רק ברביעי יגיע כאשר כל יום הוא נכנס לאזור (אני גר בישוב, לא בעיר). כנראה עצלנות.ספגתי את זה, הייתי סבלני. החבילות לא היו דחופות. בפעם אחרת שהיתה לפני שבועיים וחצי, הוא בכלל לא נכנס לישוב אלא השאיר את החבילה בסניף הדואר בישוב ליד שממנו אנחנו לוקחים דואר רשום (בישוב שלנו אין סניף, רק תיבות דואר). התקשרתי לדואר כדי לברר איפה החבילה כי חיכיתי שיגיע ור…

• 24 תגובות
    • 14k צפיות

דיונים חדשים בפורומים