עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. Started by NeptuneMB,

שלום רב, אני מחפש המלצה לרחפן - עבור ילד (בן 9) . עלות - עד 600 - 500 ש"ח. מחפש דגם שיוכל לצלם טוב , וגם עדיף שיוכל להיות נשלט ע"י הפלאפון. אפשר גם להמליץ על חנויות בחו"ל כגון אמאזון (לא עלי אקספרס) או מהארץ - עדיף לי. תודה מראש לעוזרים מוטי

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  2. אני רוצה להתחדש בטלויזיה חדשה. מרחק הצפייה יעמוד על קצת יותר ממטר וחצי.(מקסימום 2 מטרים). אני לא ממש מבין בטכנולוגיות ובהבדלים בין lcd ל פלזמה וכ'ו. רוב הצפייה תהיה תכנים של ספורט ו xbox. התקציב הוא 4000 ניתן לחרוג מעט אך ורק אם מצדיק. תודה ושבוע טוב.

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  3. Started by gidi_ab,

לפני כחודש פנו אליי מרשת פלאפון , על מנת שאחזור אליהם לאחר שניידתי לחברת הוט שמונה מכשרים ,לפני כשנה וחצי בעקבות חוסר הגינות של סוכני שטח . הגיע אליי סוכן נמרץ שהבטיח לי הרים וגבעות על מנת שאחזור לחברת פלאפון , כגון סימים בחינם שהתגלו מייד בחשבונית הראשונה כ49 ₪ . לכל ניוד מחיר התחלתי שונה . הבטיח מחיר לשנה מתברר שזה לחצי שנה ועוד ועוד . לאחר שיחות חוזרות עם הסוכן והבטחות שיגיע לסדר את העניין נשברתי ופניתי לשרות הלקוחות וגם שם נכונה לי דרך חתחתים . במשך שבוע שלם ושיחות מידי יום עם שרות הלקוחות הובטח לי שיגיעו אליי סיירת שימור לקוחות על מנת לבדוק את טענותיי וכל יום דחו אותי בטענה אחרת. עד שהגדילו לעשות ולאחר שבוע שמשכו אותי ,הודיעו לי שאני בכלל לא זכאי לביקור ש…

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  4. Started by ZaKeN17,

שלום! ברשותי לוח אם של Asus מדגם P8B75-M LX יש לי 8GB זיכרון (בסטיק אחד) וכונן SSD של Kingston בנפח 120 GB , אני רוצה לשדרג את הזיכרון ל-16GB וכמו כן לרכוש כונן SSD מהיר בנפח 250GB , הכונן ישמש למשחקים ולמערכת ההפעלה. את הכונן הישן אעביר למחשב הנייד. רציתי לדעת מה כדאי לרכוש והיכן- האם יש מבצעים טובים באתרים מחו"ל אשמח לעזרה! מאור

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  5. Started by elixvx,

היי אני מחפש המצה לאוזניות איכותיות לפלאפון עד 50$ (על מנת לא להיתפס במכס) מ-ebay . יש לי מוטורלה רייזר אם זה משנה. תודה לעוזרים. (אוזניות כפתור ולא קשת)

• 0 תגובות
    • 793 צפיות
  6. שלום, אני מחפש לקנות מסך מחשב, לא לגיימינג אלא לגלישה וצפייה בקטעי וידאו... אני מחפש מסך שהוא גם תחנת עגינה (עבור עכבר ומקלדת קבועים) מכוון שישתמשו בו שני אנשים עם מחשבים ניידים מחברות שונות. יש להם יציאת HDMI. חשוב שיהיה עמיד, חברה טובה... יתרון אם אפשר יהיה לתלות אותו על הקיר. גודל סטנדרטי. סכום - עד 1500 שקל

7. שלום לכלום, רציתי לעשות מיני מכון כושר בבית עם ספה ומוט. רציתי לדעת איפה כדאי לקנות, האם יש מותגים זולים שעדיפים? ויותר חשוב - האם יש גודל אוניברסלי של של מוטות שכל הצלחות משקולות מתאימות להם או שיש צלחות עם חורים בגדלים שונים? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  8. היי. אני נוסע שבוע הבא עם 3 סמארטפונים ותהיתי לעצמי אם עלי לדווח בנתבג שאני יוצא עם שלוש מכשירים, שלא יעשו לי בעיות בחזרה עם מכס, מעמ ושאר השטויות. מכשיר אחד חדש בן שבוע ומכשיר נוסף נראה כמו חדש בן חצי שנה. תודה.

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  9. Started by udif,

קניתי מעבד AMD 5950X + רכיבים למחשב חדש ב black friday האחרון. לצערי השילוח לקח זמן, אני שברתי יד, ולקח לי זמן להרכיב את המערכת החדשה. גיליתי שהמערכת לא יציבה ומבצעת ריסט ספונטני כל פעם שמעמיסים אותה עם גישות SSD (למשל פתיחת ZIP גדול). היות שיש לי מערכת קיימת, גם כן מבוססת AM4 , הצלחתי לבדוק ולהצליב את כל הרכיבים - ספק, זכרון, SSD, כרטיס גרפי, ולבסוף המעבד. לצערי גיליתי שהבעיה במעבד. מכיון שעבר זמן רב מהקניה (8 חודשים) איני יכוטל לפנות לאמזון. פץחתי claim ב AMD ורציתי לדעת אם מישהו כאן עשה זאת בעבר, ומה יצא בסוף. האם הוא הופנה להחלפה בארץ? האם היה צורך לשלוח את המעבד לחו"ל? אם נשלח לחו"ל, האם המעבד החלופי עבר ללא מכס? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  10. היי, אני מעוניין להזמין כמה מוצרים מאמאזון גרמניה אשר לא נשלחים לישראל. אשמח לקבל המלצה לשרות שליחת מוצרים מגרמניה לישראל. תודה !

• 3 תגובות
    • 789 צפיות
  11. מבצע חם נוסף מאפשר לכם לרכוש זכרונות RAM של Crucial בתקני DDR3 ו-DDR4 במחירים מעולים לכתבה: http://hwzone.co.il/עוד-מבצעים-שלא-כדאי-לפספס-זכרונות-ram-באמ/

• 3 תגובות
    • 789 צפיות
  12. מישהו שמע\מכיר ויכול להמליץ ? עדיף רישיון לכל החיים. תודה

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  13. שמעתי טענות שהמחירים בחנויות אינטרנטיות נמוכים יותר, זה נכון?

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  14. זמן קצר אחרי ההכרזה העולמית, מתחילים להתבהר הפרטים הראשונים אודות נחיתת דור המכשירים החכמים החדש של אפל בשוק המקומי - באמצע החודש הבאלכתבה

15. מישהו חשב אחרת? הנתונים של חברת Alibaba מיום הרווקים הרשמי של 2018 נחשפים - והם שוב חסרי תקדים לכתבה

16. פלטפורמת הגיימינג מציעה הנחות על הלהיט מבית Bethesda, וגם על מיטב המשחקים של המפיצה הצרפתית עדיין נשאר לכם קצת כסף אחרי כל ההנחות והמבצעים שעליהם סיפרנו לכם ביומיים האחרונים? תוכלו לשקול לבזבז אותם כעת בחנות המשחקים של Steam, אשר כמיטב המסורת מציעה גם היא כמה וכמה הנחות מעניינות לרגל סוף השבוע. Fallout 4, משחק הפעולה-תפקידים הלוהט מסוף השנה שעברה, מוצע לרכישה במחיר של 40.2 דולר שהוא הנמוך ביותר שהוצע ב-Steam עד כה. ראוי לציין כי ניתן לרכוש את הכותר במחיר נמוך עוד יותר באתרי צד ג' שונים ואפורים – אך עבור אלו שמעוניינים לרכוש אך ורק "מהמקור", מדובר בהצעה נאה. כמו כן, גם להיט האינדי הייחודי The Escapists, שמעניק לכם הזדמנות לתכנן בריחה גרנדיוזית מבית הכל…

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  17. Started by askme,

לראות בחדשות ערוץ 2 הערב כתבה על 200 חבילות של הזמנות מחו"ל שמצאו את דרכן לפח זבל ( צפרדע ). לא מאשים אף אחד, רק פרומו של חדשות.

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  18. Started by VGFreak,

משיטוט באתרי הדואופול (אייבורי/KSP) שמתי לב שיש להם מעט מאד כרטיסי מסך בסניפים באילת. המלאי שלהם באילת מצומצם מאד. אז איך רוכשים חומרה באילת (ונהנים ממחירים ללא מעמ)?

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  19. שלום. אני מעוניין לקנות נייד עם מעבד AMD Ryzen שאין אותם כמעט בארץ, אז בדקתי באמאזון והם כן מוכרים ושולחים לארץ. המחיר נראה ממש נמוך, על נייד שעולה בארץ 8 אלף מאמאזון כולל כל המסים לפי המחשבון באתר יוצא פחות מ5 אלף, הגיוני? איך עובדת האחריות על ניידים מחו"ל? מדובר Lenovo Thinkpad ואם למישהו יש ניסיון עם קנית נייד מאמאזון, על מה לשים לב וממה להזהר. תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  20. רכיבים בבניה זו: מעבד Intel Core i7 13700F / 1700 Tray מארז Corsair iCUE 4000X RGB TG Case Black לוח אם Gigabyte B760 AORUS ELITE AX זכרון Corsair DDR 5 32G (16Gx2) 6400 CL32 Vengeance ספק כח Corsair PSU 850W RM850x SHIFT 80+ Gold Fully Modular ATX 3.0 כרטיס מסך Gigabyte GeForce RTX 4080 (DLSS 3) GV- N4080EAGLE-16GD דיסק/כונן Samsung SSD 1.0TB 980 Pro NVMe M.2 לינק למפרט

21. אתר מוצלח שגיליתי לאחרונה. ראו לדוגמא מעקב אחר הטבלט החדש של סמסונג: מעקב אחרי N8000

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  22. Started by GALAI30,

איפה משיגים כזה דבר?

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  23. כוננים קשיחים, רמקולים ואפילו מחשבים ניידים מוצעים בחנות המקוונת במחירי מבצע שעשויים לגרום למתחרים בארץ להחוויר לכתבה: http://hwzone.co.il/מחשבים-ניידים-בזול-black-friday-לא-מפסיק-להפתיע/

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  24. Started by ravnadal,

כבר אין לי VPN אבל רציתי לשאול אם לדוגמא באתרים כמו NEWEGG אם אני נכנס ממקום אחר אני מקבל מחירים או מבצעים אחרים לעומת אם אני מגיע מישראל?

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  25. היי, אני מחפש עכבר חדש, אבל מתקשה למצוא חנות עם אולם תצוגה "כמו של פעם" שאפשר לבדוק בו עכברים. יש מוכרנים שמוכנים לפתוח אריזה או שתיים לנסיון, אבל אם אני רוצה לנסות שורה של עכברים אז זו לא אופציה ריאלית. מישהו\י מכיר\ה חנות עם אולם תצוגה מסודר שנמצאת בטווח נסיעה מחיפה או ת"א? תודה מראש.

דיונים חדשים בפורומים