עבור לתוכן

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. כוננים קשיחים, רמקולים ואפילו מחשבים ניידים מוצעים בחנות המקוונת במחירי מבצע שעשויים לגרום למתחרים בארץ להחוויר לכתבה: http://hwzone.co.il/מחשבים-ניידים-בזול-black-friday-לא-מפסיק-להפתיע/

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  2. היי. אני נוסע שבוע הבא עם 3 סמארטפונים ותהיתי לעצמי אם עלי לדווח בנתבג שאני יוצא עם שלוש מכשירים, שלא יעשו לי בעיות בחזרה עם מכס, מעמ ושאר השטויות. מכשיר אחד חדש בן שבוע ומכשיר נוסף נראה כמו חדש בן חצי שנה. תודה.

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  3. מישהו שמע\מכיר ויכול להמליץ ? עדיף רישיון לכל החיים. תודה

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  4. היי, אני מעוניין להזמין כמה מוצרים מאמאזון גרמניה אשר לא נשלחים לישראל. אשמח לקבל המלצה לשרות שליחת מוצרים מגרמניה לישראל. תודה !

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  5. Started by xtrm,

למחוק בבקשה

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  6. Started by Nahum2,

עשיתי אליהם מנוי לפני 3 חודשים בחבילה מפתה במיוחד.עם "ניתוק זיקה" . בחודש הראשון, ראיתי שלא קיבלתי החזר והתקשרתי, הם אמרו שהם "שכחו" להפעיל. בחודש השני הם אמרו שלהפעיל לוקח יותר מחודש בחודש השלישי הם אמרו שיחזרו תוך 3 שעות עברו 6. אני מתנתק מהם היום וממליץ לכם לשלם קצת יותר ולא להסתבך עם חברת פלאפון.

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  7. הי, אני מחפש חנויות\מוכרים (EBAY) שמוכרים חולצות של: tommy hilfiger,lacoste ושאר המותגים. מוכרים אמינים- סחורה מקורית וזולה (יחסית לארץ). תודה

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  8. Started by avivshelly48,

היי חברים, לפני כמה ימים נגנב לי הפלא, היה שיאומי 11 פרו. מאז אני לא יודע מה לרכוש, שני דברים סופר חשובים לי ונראה שאין אותם יותר בדגמים החדשים : 1. סורק טביעות אצבע (לא אופטי) פיזי/חיצוני. 2.סוללה חזקה. 3. מעבד טוב (לא חייב מטורף אבל כן יודע לפתוח קבצי pdf כבדים. אשמח להמלצות ממכם, כרגע אני בכיוון של הפיקסל 5...

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  9. Started by yortem,

http://www.newsbox.co.il/%D7%92%D7%95%D7%92%D7%9C-%D7%9E%D7%97%D7%9C%D7%A7%D7%99%D7%9D-2-%D7%92%D7%99%D7%92%D7%94-%D7%A0%D7%95%D7%A1%D7%A4%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%9E%D7%99-%D7%A9%D7%9E%D7%90%D7%9E%D7%AA-%D7%90%D7%AA-%D7%94/ אני כבר הוספתי

10. Started by ofirah,

מבקש המלצות למחשב נייד לצורך ביתי עד 1500 ש,ח

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  11. Started by MandMagic,

אשמח להמלצות ולינקים לעסקאות משתלמות לרכישת משטח קירור איכותי למחשב נייד זה המחשב: https://www.acer.com/ac/en/US/content/predator-helios300-series מצטער מראש אם זה לא הפורום הנכון תודה ויום נעים

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  12. היי, אני מחפש כבר הרבה זמן לקנות אזניות Bluetooth איכותיות לצורך שיחות בטלפון, בעיקר חשוב לי שישמעו אותי טוב (ואם אפשר שיהיה עם טכנולוגיית ביטול רעשים). משהו בסגנון של האזניות של אפל, אבל במחיר שפוי, שזה ~100 ש"ח. חשבתי על האזניה של שיואמי (https://www.mi-il.co.il/1014/MiBluetoothHeadsetBasic) אבל קראתי ביקורות שהסוללה חלשה והמבנה מפלסטיק זול. בקיצור, יש לכם המלצה לאזניות בסגנון הזה איכותיות וזולות?

13. Started by chenrp,

שלום, מישהו יודע היכן ניתן לקנות מסנן תחליפי תת כיורי לתמי 4? מצאתי רק חנות אינטרנטית אחת... תודה.

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  14. Started by ozzo,

שלום לכולם, מישהו יודע להמליץ על סמארטפון ב 3000 שקל. דרישות, מצלמה מעולה! ועמיד (לא רגיש לנפילות ואבק). תודה

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  15. Started by Gigowen,

מצאתי משהו שנראה טוב, אבל אני לא מבין גדול בעכברים http://www.amazon.com/Logitech-Daedalus-Primhttp://www.amazon.com/Logitech-Daedalus-Prime-Gaming-Mouse/dp/B00OHJY7C2/ref=sr_1_4?s=pc&ie=UTF8&qid=1448692805&sr=1-4&keywords=302ge-Gaming-Mouse/dp/B00OHJY7C2/ref=sr_1_4?s=pc&ie=UTF8&qid=1448692805&sr=1-4&keywords=302g 25$ + 15$ משלוח = 160 ש"ח או יותר טוב דרך shipito משלוח יעלה חצי כלומר 130 ש"ח ב-KSP מוכרים אותו 260 ש"ח ואם לוקחים במבצע (70% על השני) צריך לקנות שנים וכ"א 180 ש"ח כלומר בכל מקרה הדיל טוב וגם קראתי ביקורות שהוא עכבר יחסית איכותי ברמת מחיר סבירה.

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  16. אולה אמיגוסס אני רוצה להזמין סוללה חדשה למחשב הנייד שלי מדגם Macbook Pro 15.6' Retina Early 2013.... הסוללה היא סוללת ליטיום לי-און ובעיקרון אסור לשלוח אותה בטיסה כשהיא מחוץ למחשב, אני מחפש חברה אמינה וטובה ששולחת מארה״ב לישראל במשלוח ימי (שיקח המון זמן אני יודע אבל אין ברירה) ושאני אוכל לשלוח אליהם את הסוללה לכתובת בארה״ב מהאתר אם למישהו יש רעיון או פיתאון אני אשמח ממש תודה מראש ושיהיה אחלה יום

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  17. אני לא אוהב להחזיק פלאפון ולא אוהב אוזניות הייתי רוצה גם בבית לנהל את השיחות כמו ברכב דרך הרמקול יש מוצר כזה (אם כן מחפש משהו עם מיקרופון איכותי שלא אצטרך לצעוק לתוך הרמקול) תודה רבה מאד

18. אימון כדורגל, מירוצים וחיסול שדים זמינים במחירי מבצע בשעות הקרובות, בחנויות הדיגיטליות הפופולריות ברשת במידה והנחות הקיץ של חנות ה-GOG לא מספיקות לכם, יש לנו עוד כמה מבצעים לספר לכם עליהם – אשר זמינים עתה בחנויות המקוונות של Steam ושל ה-Humble Store. ב-Steam מציעים כעת מחירי מבצע על כל הכותרים העדכניים של סדרת המירוצים הפופולרית Dirt: המשחק העדכני ביותר Dirt Rally נמכר ב-36 דולר, Dirt 3 בגירסת ה-Complete Edition המלאה שלו נמכר ב-6.9 דולר, Dirt Showdown נמכר ב-3 דולר ועוד. המשחק XCOM 2 זמין במחיר מוזל של 40.2 דולר. משחק ניהול קבוצות הכדורגל מהסדרת הפופולרית מכולן, Football Manager 2016, נמכר בעלות של 17 דולר. משחק התפקידים הטקטי Wasteland 2 ב…

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  19. אני בידיוק הולך לקנות מחשב חדש ואני מחפש המלצות לחנויות מחשבים. חוץ מאייבורי וK.S.P יש המלצות לחנויות יותר טובות משני אלה?

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  20. Started by Rockstatement10,

אשמח במידה ומישהו יעדכן פה במידה ויש הנחה על אחד מהם בחול או בארץ.. פשוט אני בבסיס ולא יכול לראות את כל עמודי תרד המבצעים דרך הפלאפון.

21. Started by ravnadal,

כבר אין לי VPN אבל רציתי לשאול אם לדוגמא באתרים כמו NEWEGG אם אני נכנס ממקום אחר אני מקבל מחירים או מבצעים אחרים לעומת אם אני מגיע מישראל?

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  22. בפלטפורמת המשחקים מציינים יום הולדת 20 לסדרת האימה-הישרדות הנודעת של Capcom ואת השקת הסרט Batman v Superman בדרך היחידה שהם מכירים השבוע, עולם הגיימינג מציין את סיומו של עשור שני לאחת מסדרות המשחקים היפניות המצליחות ביותר בשוק המערבי – Biohazard, אשר מוכרת יותר בשם Resident Evil, אשר למרות מספר אכזבות בתקופה האחרונה ממשיכה להיות המותג החזק ביותר של חברת Capcom. מאורע זה מעניק לחנות של פלטפורמת ה-Steam הזדמנות לצאת במיזם הוזלות על מרבית כותרי הסדרה הזמינים למחשבים האישיים, וזו הזדמנות נהדרת עבורכם להתנסות, או אולי להשלים את האוסף שכבר קיים אצלם בספרייה הוירטואלית. Resident Evil Revelations 2, הפרק העדכני ביותר בסדרת הספין-אוף שהחלה את דרכה בשנתיים האחרונות, מוצע …

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  23. Started by פילון153,

האם כדאי לקנות לנובו, סמסונג או טושיבה? אני מעוניין לראות במחשב סרטים, קצת משחקים ופחות לנייד אותו ממקום למקום. מחיר עד 3000 ש"ח. המלצות למי שמכיר אני אשמח לשמוע

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  24. המחירים האירופאים של משפחת מוצרי הדגל החדשה מבית סמסונג לא נראו מעודדים במיוחד עבורנו - אך נראה כי המחירים המקומיים הם נמוכים באופן בלתי מבוטל ומסוגלים להפתיע לטובהלכתבה

25. Started by ozzo,

מתלבט בין נשי הדגמים, חשוב לי מצלמה ומסך.

• 0 תגובות
    • 698 צפיות

דיונים חדשים בפורומים