עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. שלום. אני מעוניין לקנות נייד עם מעבד AMD Ryzen שאין אותם כמעט בארץ, אז בדקתי באמאזון והם כן מוכרים ושולחים לארץ. המחיר נראה ממש נמוך, על נייד שעולה בארץ 8 אלף מאמאזון כולל כל המסים לפי המחשבון באתר יוצא פחות מ5 אלף, הגיוני? איך עובדת האחריות על ניידים מחו"ל? מדובר Lenovo Thinkpad ואם למישהו יש ניסיון עם קנית נייד מאמאזון, על מה לשים לב וממה להזהר. תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  2. Started by kkffiirr,

שלום לכם. ביום חמישי שעבר הייתי בחנות בה ראיתי מוצר מסויים שנאמר שהוא אחרון במלאי, התלבטתי אם אני רוצה לקנות, ואמרו לי שהם מוכנים לשמור לי אותו בתנאי שאשלם מקדמה של 200 ש"ח, ובמידה ולא ארצה, אקבל זיכוי בסך ה200 ש"ח האלו (לא כסף, אלא זכות קנייה). רציתי לשאול האם על פי החוק אני רשאי לדרוש את ביטול העסקה לגמרי, והחזר כספי מלא? הרי לא קיבלתי שום תמורה עדיין. האם במקרה כזה יש צורך לשלם דמי ביטול? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  3. ביצעתי קניה של 2 קייסים עם סוללה גיבוי נטענים לחברים לאייפון 4. העסקה התרחשה באיביי ב-16.11.11 ואני ממתין מזה זמן מה ומחכה למוצר שעדיין לא הגיע. העניין הוא שבאיביי ב-SUMMERY לא מופיע לי המוצר שרכשתי ולעומת זאת בהיסטוריה בפייפל פרטיי העסקה מופיעים. לעת עתה שלחתי הודעה למוכר במייל שנתון בפייפל, אך במקור תכננתי לשלוח לו הודעה באיביי (הרצתי את שמו בחיפוש מס' ולא מצאתי. גם את מספר ה-ID של המוצר ועוד כל מיני קומבינציות.) וזה לא צלח... מכאן עולה לי החשד שכנראה עקצו אותי. בסיטואציה שכזו והמוכר לא מחזיר לי תשובה בימים הקרובים מה עושים? פותחים קייס נגדו? איך מתנהל הליך דיפאווט? המון תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  4. הי לכולם, אני מעוניין לקנות פעמון עם מצלמה לדלת כניסה באליאקספרס של חברת tuya אבל ראיתי באחת התגובות שיתכן שהמכס עלול לעצור את זה בגלל שצריך אישור משרד התקשורת לציוד כזה, נשמע הגיוני, האם יש מגבלה, ראיתי שיש צורך באישור כזה עבור מצלמת אבטחה, יתכן שמתיחסים למצלמה כזאת כמצלמת אבטחה, אשמח לתגובות של אנשים שהזמינו מצלמות כאלו לא רק סיניות אפילו אמזון וכאלה, תודה :)

5. שלום... ברצוני לקנות לקנות כרטיס רשת אלחוטי מאחד האתרים מחול כמו איביי או אמזון או משהו בסגנון... אני מעוניין בכרטיס דוגמאת alfa awus036nh או משהו בסגנון... אין לי יותר מידי ידע בתחום למעט ידע בסיסי למדי... אני אשמח מאד אם מישהו יוכל לעזור לי בנושא קצת ולהשכיל אותי בעיניין... קראתי אני חושב שאפשר להגיד לא מעט בעיניין אבל אני אוהב לדבר עם מישהו בעל ניסיון שיעשה לי סדר בדברים וללמוד ממנו מה שאפשר... תודה מאד

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  6. *לא מצאתי מקום מתאים אז אני מקווה שפה זה בסדר* יש לי 2.5MB אינטרנט של הוט-נוטוויז'ן על שלושה מחשבים ויש לאגים נוראים במשחקים מה המהירות המינימלית שצריך בשביל שלא יהיו לאגים? (כרגע אני משחק בעיקר MW3) הבנתי שגם הספק והתשתית חשובים בשביל פינגים נמוכים לחו"ל, האם זה נכון ואיזה הכי טובים בשביל זה? מה ההבדל בין חבילת גיימינג לחבילה רגילה? תודה

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  7. Started by iveco,

יש לי שאלה להיות בטוח שאני צודק , פעם אם בנאדם היה מתחבר לאינטרנט ורצה לבטל עסקה זה היה מסובך הוא היה צריך לשלם קנס איך זה היום ? אם אני מתחבר לסיבים אצל הוט / בזק / פרטנר או כל חברה איך זה עובד ? אם אני רוצה לבטל עסקה אחרי שבוע / שבועיים / חודש / יום יומיים אני יכול מתי שבא לי או שיש סעיפים קטנים ? כי ראיתי שבפרטנר יש אותיות קטנות , לפי מה שאני יודע בחוק החדש של משה כחלון אני יכול להתחבר ולהתנתק מתי שבא לי בלי קנסות בלי כלום זה נכון ?

8. יש לי מחשב כזה: https://www.trustedreviews.com/reviews/lenovo-ideapad-510s במסך של 15.6 כמה הוא שווה למכירה? ואני חושב לקנות מחשב כזה: https://ksp.co.il/?uin=103936 כי אני משתמש בלינוקס. האם זה דגם טוב? האם יש דגם יותר זול שגם יהיה יעיל מאוד לגלישה ברשת? חשוב לי מקלדת מוארת Dell Vostro 15 5000 5590 מה דעתכם? נ.ב. האתר מאוד איטי, מה הסיבה?

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  9. Started by ofirah,

מבקש המלצות למחשב נייד לצורך ביתי עד 1500 ש,ח

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  10. Started by ryu,

שלום, אני מתכנן להתחבר לבזק כתשתית 2.5 מגה (25 שקל קו קל + 45 תשתית) ובספקיות אני יכול לבחור... השאלה מה הכי משתלם? בדקתי בכמהזה, כרגע הלכתי על ה62 שקל באנדל בזק בינלאומי. זה נכון שאין יותר התחייבויות ואני יכול להחליף מתי שאני רוצה וכו גם אם זה בנדל נכון? עשו לי התקנה 68 שקל, יש מצב להוריד את זה לחינם? אם אני "מבטל" הזמנה (שבוע הבא כרגע מתואם). יש המלצות באופן כללי? (מסלול גיימר לא באמת נחוץ נכון? גם למי שמשחק BF וכו'... זו סתם המצאה להוצאת יותר כסף נכון?(פינג של 120 זה הסטנדרט אצלי כרגע וזה קביל לגמרי לשרת אירופאי) אין באזור שלי תשתית NGN. תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  11. לגולשי האתר שלום רב, לאחרונה רכשתי כרטיס מסך באמצעות אתר האינטרנט של חנות מוצרי מחשוב ידועה בארץ, ואפילו לא פתחתי את הקופסא שבה הוא הגיע. כרגע אני מעוניין למכור את כרטיס המסך משום שהוא לא מתאים לצרכיי, וברצוני לאפשר לקונה להנות מהאחריות הניתנת על הכרטיס (3 שנים ע"י היבואן). למיטב ידיעתי, בכדי שבעל המוצר יוכל לממש את האחריות, עליו להציג לחנות את הקבלה שקיבל מבית העסק ממנו היא נרכשה, אך יש לי שלוש שאלות בנושא: ראשית, השם שיופיע על הקבלה וודאי לא יהיה שמו של מי שירכוש ממני את הכרטיס, האם החברה בכלל תכבד את האחריות על המוצר אם מי שיציג את הקבלה לא יהיה מי שרכש את המוצר מידי החנות? שנית, כרטיס המסך נרכש יחד עם מוצרים רבים אחרים שאינני מתכוון למכור, והייתי מעדיף …

12. מישהו שמע\מכיר ויכול להמליץ ? עדיף רישיון לכל החיים. תודה

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  13. אני כרגע בקנדה, ולאחר השוואה קצרה המחירים(לפחות מבחינת רכיבי חומרה) זולים משמעותית ויכולים להגיע לפער של אלפי שקלים. מכיוון שזה לא יהיה פרקטי לקנות מחשב שלם ולהביא אוצו לארץ חשבתי לקנות תרכיבים המשמעותיים ביותר והם: *לוח אם (סקוט2066) *מעבד (i7 7800X) * Samsung 960 pro * כרטיס זכרון 16GB * כרטיס מסך כולשהו מארז, ספק כוח,hdd, ומאוורים לקנות בארץ. התכנון כמובן להכניסם למזוודה או אף תיק בית ספר ועכשיו 2 שאלות עיקריות: אני אצטרך לשלם עליהם מכס?/מיסים נוספים בארץ? והאם הסיכון שאקבל מוצרים תקולים / יהרסו בדרך הוא גבוה?

14. Started by רון88,

https://www.gearbest.com/smart-watches/pp_649728.html

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  15. הי, אני מחפש חנויות\מוכרים (EBAY) שמוכרים חולצות של: tommy hilfiger,lacoste ושאר המותגים. מוכרים אמינים- סחורה מקורית וזולה (יחסית לארץ). תודה

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  16. Started by moti sh,

רציתי להזהיר אני קניתי מזגן טורנדו ולאחר שהרכיבו לי אותו בסלון גיליתי שקניתי טרקטור ולא מזגן. מהחברה שלחו אלי טכנאי נחמד שמלבד להתקשר למנהל העבודה שלו ולדווח שאני צודק הוא לא עשה דבר. השרות של טורנדו הוא על הפנים הם חברה שלא מתביישים לשקר ולכתוב דוחות שהמזגן תקין גם לאחר שהטכנאי מדווח שהמזגן מרעיש ברמות. ראו הוזהרת הפרסומות שלהם יפות ואמינות אבל החברה רחוקה מלהיות אמינה

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  17. הענקית המקוונת ממשיכה על מוצריו של המותג הפופולרי מבית חברת מיקרון הדילים של אמאזון ממשיכים להקיף אותנו מכל פינה, הפעם בגירסה האמריקאית של החנות העצומה שפצחה במיזם הנחות על מוצרי האחסון השונים של Crucial, רק עד שעה 10:00 בבוקר מחר (יום שלישי, ה-12 באפריל) לפי שעון ישראל. בואו להעיף מבט על ההיצע. זכרונות ה-RAM של החברה הן עבור מחשבים נייחים והן עבור מחשבים ניידים מוצעים למכירה במחירים מוזלים, עם עלות של כ-136 ש"ח למודול SODIMM בודד בטכנולוגיית DDR3, בנפח 8GB ובמהירות של 1,600MT/s, עלות של כ-335 ש"ח לצמד מודולים בנפח 8GB של אחד (2x8GB) מסוג DDR3 ובמהירות 1,866MT/s מסדרת ה-Ballistix Elite, ועלות של כ-344 ש"ח לצד מודולים בנפח 8GB כל אחד (2x8GB) מסוג DDR4 ובמה…

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  18. כוננים קשיחים, רמקולים ואפילו מחשבים ניידים מוצעים בחנות המקוונת במחירי מבצע שעשויים לגרום למתחרים בארץ להחוויר לכתבה: http://hwzone.co.il/מחשבים-ניידים-בזול-black-friday-לא-מפסיק-להפתיע/

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  19. Started by MandMagic,

אשמח להמלצות ולינקים לעסקאות משתלמות לרכישת משטח קירור איכותי למחשב נייד זה המחשב: https://www.acer.com/ac/en/US/content/predator-helios300-series מצטער מראש אם זה לא הפורום הנכון תודה ויום נעים

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  20. זמן קצר אחרי ההכרזה העולמית, מתחילים להתבהר הפרטים הראשונים אודות נחיתת דור המכשירים החכמים החדש של אפל בשוק המקומי - באמצע החודש הבאלכתבה

21. Started by Nahum2,

עשיתי אליהם מנוי לפני 3 חודשים בחבילה מפתה במיוחד.עם "ניתוק זיקה" . בחודש הראשון, ראיתי שלא קיבלתי החזר והתקשרתי, הם אמרו שהם "שכחו" להפעיל. בחודש השני הם אמרו שלהפעיל לוקח יותר מחודש בחודש השלישי הם אמרו שיחזרו תוך 3 שעות עברו 6. אני מתנתק מהם היום וממליץ לכם לשלם קצת יותר ולא להסתבך עם חברת פלאפון.

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  22. Started by xtrm,

למחוק בבקשה

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  23. Started by Gigowen,

מצאתי משהו שנראה טוב, אבל אני לא מבין גדול בעכברים http://www.amazon.com/Logitech-Daedalus-Primhttp://www.amazon.com/Logitech-Daedalus-Prime-Gaming-Mouse/dp/B00OHJY7C2/ref=sr_1_4?s=pc&ie=UTF8&qid=1448692805&sr=1-4&keywords=302ge-Gaming-Mouse/dp/B00OHJY7C2/ref=sr_1_4?s=pc&ie=UTF8&qid=1448692805&sr=1-4&keywords=302g 25$ + 15$ משלוח = 160 ש"ח או יותר טוב דרך shipito משלוח יעלה חצי כלומר 130 ש"ח ב-KSP מוכרים אותו 260 ש"ח ואם לוקחים במבצע (70% על השני) צריך לקנות שנים וכ"א 180 ש"ח כלומר בכל מקרה הדיל טוב וגם קראתי ביקורות שהוא עכבר יחסית איכותי ברמת מחיר סבירה.

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  24. Started by chenrp,

שלום, מישהו יודע היכן ניתן לקנות מסנן תחליפי תת כיורי לתמי 4? מצאתי רק חנות אינטרנטית אחת... תודה.

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  25. Started by yortem,

http://www.newsbox.co.il/%D7%92%D7%95%D7%92%D7%9C-%D7%9E%D7%97%D7%9C%D7%A7%D7%99%D7%9D-2-%D7%92%D7%99%D7%92%D7%94-%D7%A0%D7%95%D7%A1%D7%A4%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%9E%D7%99-%D7%A9%D7%9E%D7%90%D7%9E%D7%AA-%D7%90%D7%AA-%D7%94/ אני כבר הוספתי

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.