צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,297 דיונים בפורום זה
-
לאחרונה פניתי לסניף הרמת-גני של רשת גדולה להחלפת דיסק קשיח תקול של WD שרכשתי לפני פחות משנה (WD20EARX). מספר ימים לאחר מכן התקשרו אליי מהסניף ומסרו לי שהגיע הדיסק. מבירור מול הנציג הדיסק שהגיע הוא Seagate עם מפרט דומה אבל מחודש. לאחר בירורים וויכוחים מול הסניף ומול שירות הלקוחות הובטח לי שיחזרו אליי מספר פעמים. כשזה לא קרה, חזרתי אליהם בעצמי ונמסר לי ש"אין מה לעשות", זה החוק (וגם התקנון של החנות). הנציג סירב לספק לי אישור בכתב בנושא. למיטב ידיעתי החוק מחייב את החנות להחליף את המוצר בחדש וכמובן באותו הדגם שנרכש. לטענת שירות הלקוחות הם גם היבואן ולכן פניתי לWD העולמית. כרגע אני ממתין לתגובתם. למזלי כל השיחות שלי עם נציגי השירות מוקלטות. קודם כל אני רוצה לוודא שההבנה שלי של …
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו מוכן להסביר לי בבקשה: יש ברשותי אייפון4 (מודה באשמה) ואני מעוניין להחליף לGalaxy S4. הלכתי קודם כל לאיפה שאני מנוי, חברת פלאפון, עם מספר שאלות: א. כמה שנות אחריות למכשיר גלאקסי S4. ב. האם מגיע לי איזשהו זיכוי אם אני אתן להם את המכשיר הקודם. בשני המקרים קיבלתי ז*ן בע*ן. שנה אחריות, והחזר כספי של כמה שקלים כל חודש שזה לא שווה (ככה גם אמר לי הנציג). טוב הלכתי לאתר הרשמי של סאמסונג בארץ, סאני, ומה? שנתיים אחריות על כל מכשיר, והחזר כספי של כשבע מאות שקלים (לא בטוח אם שווה לי אבל עדיין הבדל משמעותי מחברת פלאפון).
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
שלום, רוב ההצעות של מפרטים שקיבלתי הם מחברת TMS ,פשוט זה פעם ראשונה שאני שומע עליהם , האם אפשר לקבל חוות דעת עליהם ? טובים ? מחליפים חלקים שצריך ( באחריות במקרה שלא תקין) ? תודה, TOM
-
- 11 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
לפני כשלושה שבועות רכשתי מחשב של HP. מהרגע שקניתי אותו, המחשב לא מפסיק לעשות בעיות. מעניין אותי לדעת איזה חברה אחראית לתיקון המחשבים הניידים של HP בארץ ומה היא "שווה". תודה רבה, levelone. *** הצעה חמה חמה חמה: לא לקנות מחשבים של HP ולא להתקרב למקום שכוח האל שנקרא BUG. רשת של שקרנים חסרי נסיון שמוכרים מוצרים עם אופי דומה. אני יותר מאשמח לפרט למי שאפילו חושב לקנות מחשב של HP.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם , האם ניתן להטעין כרטיס ויזה נטען בדולרים ? או שצריך להמיר לשקלים ואח''כ להטעין את הכרטיס בדואר . תודה , אור
-
- 6 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
-
היי האם זה מקובל כיום שצריך לשלם כסף על בדיקה (לאחר השנה הראשונה) ורק אם החנות מאתרת תקלה מחזירים כאשר המוצר עדיין באחריות?
-
-
- 17 תגובות
- 901 צפיות
- 3 followers
-
-
היי, אני מתכנן לקנות כמה דברים בבלאק פרידיי, (כמה אוזניות, כרטיס קול, ואולי גם מקלדת), וכרגע KSP הם היחידים עם מבצעים, מבצעים די סבירים אפילו על הדברים שאני רוצה לרכוש. הבעיה היא שבזמן האחרון אני שומע רק תלונות עליהם ועל האחריות שלהם, מה לעשות? אתם ממליצים כן לקנות שם? כי שוב, רק הם עם מבצע לבלאק פרידיי, ובמיוחד על הדברים שאני רוצה לקנות. תודה.
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום. אני חושד שדואר ישראל איבדו חבילה שלי. למזלי יש לי מספר מעקב. אני מכניס את המספר מעקב לאתר של הדואר כבר שבועיים ואותה הודעה שהפריט נשלח מהונג קונג. מישהו יודע מזה אומר? יכול שזה נתקע במכס? מחר אני יתקשר לדואר, אבל אולי בכל זאת זה קרה למישהו?
-
- 30 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
היי. קצת רקע... יש ברשותי שלושה מנויים - שניים של 10 מגה ואחד של 100 מגה. המבצעים שהיו לי הסתיימו והגיע הזמן לחדש... אז הרמתי טלפון לנטויז'ן (אותה חברה בה אני נמצא כבר המון המון זמן) - הציעו לי הכל ב-110 ש"ח קבוע. התקשרתי לבזק בינלאומי לקבל הצעה, על אותם מהירויות הציעו לי הכל ב-130 ש"ח קבוע. לאחר התייעצות עם חבר, החלטתי ששווה להשקיע אקסטרה 20 ש"ח ולעבור לבזק בינלאומי. עברתי לבזק וניתקתי את נטויז'ן אתמול. היום קיבלתי טלפון מנטויז'ן, בוא ניתנה לי הצעה נוספת על כל המהירויות הנ"ל במחיר כולל של 60 ש"ח (הכל יחד, 10+10+100) - מחיר קבוע ולא משתנה. א. האם הם עד כדי כך נואשים להשאיר לקוחות שמוכנים לתת מחיר כזה? ב. האם ניתן להוריד בעקבות זה את בזק בינלאומי? ג. מה באמת ההבד…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הזמנתי לפני קצת יותר משבועים חבילה מאמזון, משלוח על ידי i-parcel, כמובן ממה שקראתי אני לא מצפה שזה יגיע לפני יום שלישי - רביעי האם אני צודק בהערכות שלי? בנוסף רשום לי שהחבילה נמצאת במכס מיום שני בבוקר, שלחתי להם מייל עם בקשה לקבלת מספר מעקב מקומי אבל לא קיבלתי תשובה האם אני צריך לדאוג?
-
- 57 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
אני רוצה להזמין LG G3 32G, המחיר הכי זול שראיתי הכנסתי את המוצר לסל, כשאני נכנס המחיר השתנה לנמוך יותר, גם כן חשוב המיסים שלהם לא נכון. המחיר הסופי שהם כותבים בטוח זה יהיה הכסף האחרון שהם גובים ממני? גם כן, לא מצאתי בפירוט מה כלול באריזה? ותנאי מימוש האחריות... http://www.amazon.fr/LG-G3-Smartphone-d%C3%A9bloqu%C3%A9-Ecran/dp/B00KKM2UZG/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1427654266&sr=8-2&keywords=LG+G3+D855
-
- 14 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
שלום לכם. ביום חמישי שעבר הייתי בחנות בה ראיתי מוצר מסויים שנאמר שהוא אחרון במלאי, התלבטתי אם אני רוצה לקנות, ואמרו לי שהם מוכנים לשמור לי אותו בתנאי שאשלם מקדמה של 200 ש"ח, ובמידה ולא ארצה, אקבל זיכוי בסך ה200 ש"ח האלו (לא כסף, אלא זכות קנייה). רציתי לשאול האם על פי החוק אני רשאי לדרוש את ביטול העסקה לגמרי, והחזר כספי מלא? הרי לא קיבלתי שום תמורה עדיין. האם במקרה כזה יש צורך לשלם דמי ביטול? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אינני בטוח שרלוונטי בדיוק לפורום זה, אך במידה וכן, אודה למידע: שאלה בנוגע למוצר הבא:http://www.amazon.com/gp/product/B008LEVLFA/ref=ox_sc_act_title_1 מתוך המפרט שלו: 400 וואט, 110 וולט, 60 הרץ 1. מה בדיוק אני צריך ע"מ שיפעל בארץ? ממיר מ 110 ל 220? שנאי? איזה מוצר בדיוק וכמה הוא אמור לעלות? 2. האם הנתון של 400 וואט משנה למשהו? 3. האם שימוש בשנאי יגביר את צריכת החשמל? למיטב זכרוני עם מוצרים אחרים בעבר נטען שיש מכשירים שהתאמתם לרשת החשמל בארץ, תצרוך יותר חשמל,מכיוון שהשנאי/הפתרון שהמוצר דרש, צורך בעצמו חשמל נוסף משמעותי.המוצר הנ"ל אל אמור לצרוך חשמל רב, אך הוא אמור לעבוד שעות ארוכות ברצף (26 שעות),לכן חשוב לי להבין האם עצם התאמתו לרשת החשמל בארץ תגרור עלויות חשמל נוספות בשל…
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
בוקר טוב לפי שאני רוצה להתחיל במכירות באיביי אני מעוניין לדעת איך אני מוכר למישהו אחרי שהוא שלח לי תשלום דרך איביי/פייפל למשל: יש מוצרים שאפשר לשלוח להם קישור להורדת המוצר +סיסמא לאיפה אני ניגש ומביא לו קישור וסיסמא? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אחותי שלחה לאמא שלי מחשב נייד בן שלוש שנים מארהב לארץ. אתמול קיבלנו מכתב מהמכס שעלינו לשחרר את הדואר..... האם אני אמורה לשלם מכס על מחשב משומש בן 3 שנים? כמובן שכבר אין בידינו את חשבונית הקניה..... משהו יודע מה עושים במקרה כזה?
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
היי קרובים שלי באים מארה"ב עוד מעט וחשבתי לבקש מהם להביא לי כרטיס מסך שעולה 419$ משם (אני קונה אותו דרך אמזון ושולח להם לבית). רציתי לדעת אם יעצרו אותם במכס האם הם יצטרכו לשלם עליו מכס? יש גם אפשרות לשלוח אותו כמתנה אליהם האם זה עוזר?
-
- 5 תגובות
- 806 צפיות
-
-
הזמנתי מוצר והמשלוח של USPS FIRST CLASS, ערך החבילה פחות מ50 דולר. מה הסיכויי שעומדים לדפוק אותי בעמלות ועוד כל מיני מיסים שקר כלשהו?
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
רכשתי מוצר באמזון בעלות של 660 שח. לאחר shipping and handling הגעתי לסכום של 800 שח. לפי מה שרשום החבילה אמורה להימסר אלי על ידי שליח. השאלה שלי היא כזו האם אני יחוייב במס כלשהו ?
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
קניתי HD של WESTERN DIGITAL לפני כשנתיים ועשרה חודשים, משמע נשאר לי חודשיים לאחריות. מרפי כנראה היה לטובתי וגרם לכך שהHD יתקלקל עכשיו ולא אחרי שהאחריות תיגמר, הרצתי בדיקה של WESTERN DIGITAL ו30% מהסקטורים תקולים או משהו כזה, גם עבר בדיקה בחנות ונאמר שהHD לא תקין. עכשיו כנראה שמרפי בכל זאת דפק אותי, קניתי את הHD מTMS (גרניט) והתקשרתי לTMS הנוכחים בשביל לממש אחריות ונאמר לי שהם לא יכול לעזור לי כי בעצם לא קניתי את זה אצלם? מה אני יכול לעשות בשביל לממש אחריות על הHD הזה? תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 994 צפיות
-
-
בעניין תיק גב הבא: http://ksp.co.il/?select=.268..1070..351.&list=1&sort=3&glist=1&uin=14160&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 בעמוד של KSP מצויין חודש אחד אחריות באתר היצרן, שהגעתי אליו דרך הלינק בעמוד של המוצר בKSP http://www.caselogic.com/en-US/US/Products/Laptop-Cases/View-All/DLBP_-_116_-_BLACK_-__-_16LaptopBackpack מצויין 25 שנים אחריות. KSP לא אמורים להביא את אותה האחריות??
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לאחרונה עלה הצורך לשדרג את החדר של הבן המתבגר, הוא רוצה מיטה זוגית.... הוא מצא את המיטה הזו :http://www.kingdavid4u.co.il/Category/%D7%9E%D7%99%D7%98%D7%95%D7%AA.aspx, אנחנו חושבים שאולי כדאי לקנות בסיס למיטה עם מזרון ולעשות את זה קצת יותר צעיר וקול... אשמח לשמוע אם למישהו יש משהו בסגנון הזה של בסיס ומזרון ואם זה עדיף על מיטה רגילה?
-
- 6 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אם חבר שנמצא פיזית באילת (גר שם) קונה לי מוצר כלשהו,הוא יוכל לשלוח לי אותו בדואר ? האם אצטרך לשלם מע"מ בסניף הדואר הקרוב לביתי ? תודה.
-
- 8 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי אני רוצה לשפר את כרטיס מסך והמעבד במחשב (גיימינג) שלי אני רוצה לשחק red dead redemption בגרפיקה טובה וב- 60 FPS. יש לי 2700 ש''ח. אני רוצה לדעת אם זה אפשרי לקנות את זה בסכום שלי... אני רוצה לדעת איזה כרטיס מסך כדאי לי לקנות. אני רוצה לדעת איזה מעבד כדאי לי לקנות והאם הוא מתאים ללוח האם שלי . צרפתי את החומרה שלי בCPU-Z. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-