עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. רק רציתי לברר איתכם את העניין, כי שאלתי אותם אם הרכבת המחשב תעלה לי כסף אם אני מביא להם מארז משלי ואת כל שאר החלקים (פרט לדיסק קשיח) אקנה מהם, והתשובה היתה כי ההרכבה תעלה לי 75 ש"ח.

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by EVITER,

בפורום זה ניתן לארגן קניות קבוצתיות של סמארטפונים? עם כן היו כבר? עם היו כמה הנחה קיבלו?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  3. Started by neogod,

לפני קצת פחות משנה רכשתי עכבר של לוג'יטק מדגם 310M בהנחה של 50%. העכבר התקלקל כאשר ניגשתי עם העכבר לסניף הרשת בו נקנה העכבר הם יצרו קשר עם היבואן/ספק והוא אמר להם להחליף לי את העכבר לדגם 185 מכיוון שהדגם שלי כבר משווק . הדגם שהוצע לי ברמה נחותה מהעכבר שרכשתי אך המוכרת טוענת כי אם שילמתי על העכבר 85 מגיע לי עכבר אחר במחיר הזה ולא ברמתו של העכבר המקורי . מה ניתן לעשות במקרה הנ"ל ?

• 7 תגובות
    • 6k צפיות
  4. אני רוצה לקנות מחשב נידד בבלאק פרייד מאזמון| מחשב נייד של ACER בעלות של 1200$ בדקתי עם ACER ישראל הם אומרים שכל מחשב נייד שנקנה מחול אין עליו אחריות פה בארץ. אז מה שקורה זה שיש לי אחריות על מחשב שנה רק בארצות הברית. השאלה שלי האם מהניסיון שלכם יצא לכם בכלל להפעיל אחריות? והאם שווה לקנות מחשב בעלות ש1200$ ללא אחריות אלה בארצות הברית"? ומה זה אחריות אמזון לשנה??

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. Started by Amit Izri,

שלום חברים רציתי לדעת אם אני מבקש מחבר מארהב שיקנה לי SSD 970 PRO החדש שעולה 330$ פלוס נגיד 20 דולר עלות משלוח סהכ 350$ ,ואני אומר לו שיוציא את זה מהקופסא רק את המוצר עצמו ויעטוף לי את זה בתור מתנה (זה שוקל פחות מקילו וחצי) אני אמור לשלם על זה מכס/מעמ ?

6. http://ilshipping.com/?p=290

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. היי. המכשיר הוא אייפון 4S. כרגע אני נמצא עם גולן ואני משלם 100 שקל,הם לא מוכנים להעביר אותי לחבילה הזולה שלהם ורוצים שאני ישלם סוג של קנס יציאה מוזר,מעדיף לדלג לחברה הבאה. פלאפון הכי משכו לי את העין,60 שקל לחבילת האנלימיטייד של החיליים,עם 5 ג'יגה גלישה. יתרונות חסרונות? צריך לשלם על הסים? בחבילה הזאת החבילה של הSUPER TV כלולה?,והצפייה זה בחינם או שפלאפון לוקחת על זה מהחבילת גלישה? בכ''מ מחר אני ידבר עם נציג שלהם,אולי אבל יש אלטרנטיבות אחרות?,את האמת שמה שאני מחפש בעיקרון זה חבילת צפייה של טלויזיה,שלצערי אין בהוט או בגולן כרגע.

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by dima_ga,

שלום לכולם, לפני כחודשיים קניתי מחשב נייד VOSTRO 3450 של דל. המחשב עצמו ממש טוב לדעתי אך לפני שבועיים שמתי לב ששקע האוזניות לא פועל. התקשרתי לשירות שלהם בארץ והם שלחו טכנאי שהגיע יום למחרת ותיקן את הבעיה (ח"ח על השירות!!). הבעיה היא שלא הייתי בבית (חייל) ואמא שלי לא מבינה במחשבים. הטכנאי אמר לי שהוא החליף לי לוח אם ואני בטיפשותי לא שאלתי אותו 2 שאלות. לכן אשאל כאן ואולי אתם תוכלו לענות... האם הוא חייב להחליף אותו בלוח אם תואם (כלומר אותו דגם)? האם הלוח אם הוא חדש או משומש? הוא לא השאיר אף קבלה ולכן אין לי מושג. אשמח לעזרה.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. כרגע אני משלם באיזור ה250 ש"ח על חבילה של 400 שיחה ו5 ג'יגה גלישה, חשבון חייל. יש לי "הרגשה" שאני משלם הרבה יותר מדי. איזה חבילה אפשר להשיג במחיר הזה כיום? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 887 צפיות
  10. פעם בשבוע-שבועיים אני מתישב לראות טלוויזיה, ולתדהמתי מגלה שיותר ויותר ערוצים נעלמים לי. אם בהתחלה אלה היו ערוצי hd, אחרי זה נעלמו ערוצי חבילת אקסטרה, ועכשיו רוב ערוצי חבילת בסיס. זה נדמה כאילו שמישהו יושב שם ומשחק עם הגדרות הערוצים שלי בלי שום סיבה ברורה לעין. בעבר יצר איתי קשר נציג הוט כאן על גבי הפורום, התקשרו אלי, הבטיחו שיסדרו הכל, שמו אותי במעקב למשך שבוע. ובאמת, היה נראה שהכל הסתדר, אבל אז התחילו שוב פעם להעלם ערוצים, בתדירות גבוהה יותר, עד שהגעתי למצב שאין לי במה לצפות. עכשיו בטח חלק ממכם יגידו לי להתקשר לתמיכה של הוט, אבל כבר עשיתי את זה הרבה פעמים, הבטיחו לי שהבעיה לא תחזור, ואם שוב פעם להתקשר אליהם זה אומר לחכות שעה על הקו כדי שיענו לך (בלי שום הגזמה). מה עלי…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. קניתי PS3 לפני כשמונה חודשים בEnjoystick סניף ראשון לציון. עוד מההתחלה שמתי לב שמשהו לא בסדר עם הקונסולה. כל שבוע בערך נתקע לי דיסק. דיסקים חדשים שקניתי מאותה החנות. ולפני יומיים הקונסולה התחילה לכבות את עצמה מספר שניות לאחר שמדליקים אותה. אני אספר לכם במפורט את תהליך הביקור שלי בחנות, ואשמח אם תרשמו לי אם החנות סיפקה לי שירות כפי שהם באמת היו צריכים לעזור לי או שמשהו פה קצת מסריח... לשיפוטכם: הגעתי לחנות אתמול, ואמרתי לבנאדם שזאת לא הפעם הראשונה שאני בא אליהם עם תקלה בקונסולה. הנה פרטי השיחה: 1. ציינתי בפני נציג החנות שכל שבוע נתקע לי משחק שנקנה יד ראשונה (לפעמים אפילו יומיים לאחר שהבאתי אותו מהחנות). הוא מצידו אומר לי להביא את הדיסקים שנתקעים. אני אמרתי שכל הדיסקים נתק…

• 17 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. בשיחה שלי עם נציגי השירות, אמר הנציג שאחרי סקר דעת קהל הוחלט להוריד את הפונקציה וכשאתה מקבל את הסנן בדואר אז אתה אמור להחליף אותו. הוא אף אמר לי שכשתצא גירסה חדשה, יחזירו את הפונקציה הנ"ל. ואין צפי. למישהו כאן יש את המכשיר והמכשיר מודיע לו שצריך להחליף סנן?

• 14 תגובות
    • 3.3k צפיות
  13. העדכון החדש שוחרר וזמין ע"י עדכון ידני. למי שלא יודע, עדכון ידני מתבצע ע"י ניתוק הממיר מהחשמל, לחיצה על חץ אמצעי (חץ למעלה) ותוך כדי החזרת החיבור לחשמל להמשיך ללחוץ על החץ עד שמופיע מסך העדכון. לאחר העדכון הנורה הירוקה תהבהב במשך כדקה לפני האתחול.

• 7 תגובות
    • 2.9k צפיות
  14. רוצים להצטרף על מהפכת טכנולוגיית המציאות המדומה? כדאי שתכינו את המזומנים, והרבה מהם אחרי המתנה של שנים באופן כללי, והמתנה של מספר ימים שהרגישה לנו כמו נצח מאז ההכרזה האחרונה – משקפי ה-Oculus Rift, בגירסתם המסחרית הראשונה, זמינים לרכישה מוקדמת. כמעט לכל דורש. חבילת הבסיס של ההבטחה הגדולה ביותר בעולם המציאות המדומה המודרני כולל את משקפי ה-CV1, חיישן לתנועת הראש, שלט להפעלת הפלטפורמה, כבלים הנדרשים לה, שלט Xbox One למשחק (עד שינחתו בקרי השליטה הייעודיים והייחודיים) וצמד המשחקים EVE: Valkyrie ו-Lucky's Tale תעלה לצרכנים…600 דולר (!), לא כולל מסכים ומשלוח. ציפינו מראש שהמוצר של Oculus לא יהיה זול בכלל, הערכה שהתחזקה עוד יותר כשהוכרזה הכוונה להתחיל במכירה מוקדמת …

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  15. Started by lior456,

אהלן חברים, אני זקוק לעצתכם, אך לפני כן הייתי רוצה לשתף אתכם בחוויית השירות הנוראית שהייתה לי עם 012. אני שומע תמיד רבים שמתלוננים לנציגי לקוחות על ביצועי אינטרנט גרועים, חסימות פורטים, קו טלפון שלא תמיד עובד וכו'. הייתי רוצה להציג את הסיפור שלי, שהוא מזווית קצת אחרת - רמת השירות. לעיתים אנו פונים לנציגים לביצוע פעולות "פשוטות" שאינן קשורות לתקלות (תוסיף לי חבילת גיימר, שנה לי חבילה למהירות כפולה וכו'). בדר"כ דברים כאלה נפתרים בטלפון אחד (מקסימום 2-3). אבל לא, לא אצל 012... אתם פשוט לא תאמינו לאיזה רמות טפשות/חוסר-אכפתיות מגיעים שם הנציגים... אחרי שתקראו את הסיפור הבא אני מבטיח לכם שאפאחד מכם לא ירצה אפילו להתקרב ל- 012. כל הסיפור בגדול מדבר על ביצוע 2 פעולות פשוטות (מ…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by play22,

אהלן קניתי אופניים בפרוייקט של https://www.indiegogo.com/projects/mate-the-coolest-ebike-ever-bicycle/wdgt/15170108. עכשיו לקראת המשלוח המוכר דורש VAT, למייטב ידיעתי הכוונה למספר חשבון של חברה (מע"מ) אך אני קונה פרטי ואין לי. מה ניתן לעשות?

17. Started by sim-m12345,

מישהו/היא יודע/ת מה קורה עם החנות הזו. ניסיתי להיכנס לאתר שלה והדף לא עולה...

• 1 תגובה
    • 2.6k צפיות
  18. Started by sabichos,

היי מישהו מכיר חנות (פיזית) שבה ניתן לרכוש טלפונים בלונדון? אם יש להם אתר - אז עוד יותר טוב היחידות שאני מכיר הן: phones4u carphonewarehouse ושתיהן לא טובות כי הן לא מוכרות טלפונים פתוחים (מסתבר ש-simfree זה לא - "סים פתוח לכל רשת". זה צריך להיות גם unlocked) תודה לכל מי שמגיב!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by SinMaker,

היי, רכשתי משהו מ-DealExtreme בפעם הראשונה. בחשבון ה-PayPal שלי אני רואה שהורידו לי מהכרטיס אשראי ₪12.92 ILS: [table][tr][td] [table][tr][td][/td][td][/td][td][/td][td][/td][td]עסקאות קשורות[/td][/tr][tr][td] תאריך[/td][td] סוג[/td][td] מצב[/td][td] פרטים[/td][td] סכום[/td][/tr][tr][td] 22/07/2011[/td][td]חיוב מכרטיס אשראי[/td][td] הושלם[/td][td] פרטים[/td][td]‎₪12.92 ILS [/td][/tr][tr][td] 22/07/2011[/td][td]המרת מטבע[/td][td] הושלם[/td][td] פרטים[/td][td]‎-₪12.92 ILS [/td][/tr][tr][td] 22/07/2011[/td][td]המרת מטבע[/td][td] הושלם[/td][td] פרטים[/td][td]‎$3.67 USD [/td][/tr][/table]אך בפירוט של כרטיס האשריא מופיע -13.28 וכן תאריך הפעולה מופיע (יום הערך מופיע כ-24-07-201…

• 63 תגובות
    • 8.7k צפיות
  20. משרד התקשורת הורה לחברת בזק לעצור תוך יומיים את מבצע השדרוג ל-100 מגה. http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000917227#fromelement=hp_morearticles עדיין ניתן להירשם דרך האתר מי ש לא הספיק כדאי שתזדרזו. אגב כרגע יש לחץ אדיר על ה 199 התקשרתי לברר מתאי אקבל את הראוטר אלחוטי עם שליח נאמר לי שאני מס' 60 בתור וזמן המתנה כ 35 דקות כמובן שניתקתי.

• 27 תגובות
    • 4.9k צפיות
  21. מה אפשר לעשות בנדון ? האם יש איזו עילה לתביעה ? כל הפניות שלי לאנשים בסטים וההנהלה טוענים שהמפתחים קובעים את המחירים ושהם לא מתערבים אבל זה כבר נהיה ממש מוגזם.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Animor,

אהלן, היום הופתעתי לטובה מהשירות שקיבלתי ב-KSP רעננה, וחשבתי שכמו שתמיד מתלוננים על בתי עסק, כך ראוי לעתים גם לתת מלה טובה. הסיפור הוא כזה: לפני חצי שנה קניתי חלקים למחשב מ-KSP רעננה (חוץ מאשר ספק ומארז שכבר היו לי) והרכבתי לבד. אני לא יודע מה בדיוק הבעיה, אבל לעתים נדירות המחשב היה מאתחל את עצמו כמה פעמים לאחר restart שהייתי עושה לו. אתמול המחשב הפסיק לעבוד - אני מדליק, הוא פועל לשנייה ואז נכבה. לאחר כמה שניות, נדלק שוב לשנייה ואז נכבה, וכך באופן מחזורי. אני יודע שהוא פועל לשנייה משום שאני רואה לדים ומאווררים עובדים לשנייה אחת, אפילו מסך POST לא היה. ניסיתי לבדוק מכל מיני כיוונים, לפרק, לחבר, להביא ספק אחר, והגעתי למסקנה שמשהו דפוק בלוח האם. הגעתי עם לוח האם ל-KSP, שם …

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  23. אשמח לקבל המלצה לסמאטרפון לא יקר לבת 12, שצריכה תקשורת עם ההורים ועם אינטרנט בזמן שהיא הולכת עצמאית לבית הספר/חוגים וכו'. לפני שנה לאחר שקראנו המלצות רכשנו Nokia 2.3 שמריץ Android One בעלות של 130$, אבל הוא איטי מאוד ולא נוח להמשיך להשתמש בו. אין לנו תקציב ספציפי, אבל אנחנו רואים שבעלות של כ 500 ש"ח/130$, קיבלנו מוצר לא טוב, למרות ההמלצות, לכן אני מניח שצריך להשקיע יותר, כ 1,000 ש"ח וצפונה. אשמח לקבל המלצה לסלולארי מתאים, עדיף כמובן כמה שיותר זול, אבל שלא יהיה איטי כמו המכשיר הקודם. 1. יש לנו אפשרות לרכוש בארה"ב אבל לפי המחירים שראיתי ומופיעים מטה, ההפרשים בד"כ מאוד קטנים, ונראה שאין באמת הצדקה לרכוש בארה"ב במקום בישראל, אני טועה? 2. אם רוכשים בארה…

24. Started by ego1,

נתקלתי באשכול ישן אשר דן בעניין הפרסום בנענע10 ו-ynet, המתאר מספר מיקרים של בעלי אתרים אשר נפלו קורבן להונאת הפירסום של אנשי המכירות בחברות הנ"ל. עקב חוויה זהה והחלטה אמיצה להילחם בהונאה מתמשכת זו בבתי המשפט החלטתי לפתוח אשכול חדש בנושא ולנסות לאתר קורבנות נוספים על מנת לרכז מקסימום יכולות ומאמצים למלחמה נגד הונאת החברות שלא בוחלות באמצעים. הסיפור התחיל כאשר קיבלתי טלפון מאדם בשם אריק דבוש אשר הציג עצמו כנציג מכירות של אתר נענע10 ו-ynet, אריק דבוש הציע לי חבילת פירסום משולבת באתר נענע10 ו-ynet אשר תכלול חסות לפורום לתקופה של מספר חודשים והופעה במקומות הראשונים במנועי החיפוש של נענע10 ו-ynet, צויין והודגש בשיחה כי אזכה לכמות עצומה של עשרות אלפי חשיפות בחדשות ואלפים רבים של…

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. אהלן, אני רוצה להזמין נעליים במחיר של 60$ מאמאזון. BUY2USA מתפארים בכך שהם מביאים לך את הנעליים עד הבית ב-20$ ואכן במחשבון האמאזון שלהם אני מזין את הלינק למוצר ומקבל חישוב של הכל ויוצא 80$ אחרי הכל, אבל אז אני רוצה להמשיך עם הקנייה ולוחץ על הכפתור "קנו עבורי" ושם בעצם מופיע לי סיכום שונה שמעריך את שווי המוצר ב-66$ ומוסיף כל מני שטויות כמו טיפול וביטוח בעוד 6$ וכך המחיר מטפס סתם. קראתי בכל מני מקומות שהמשלוח מסתכם ב-20$ בלבד על הנעלה בלבד. אז מה אני מפספס?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.