עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. Started by Ido.G,

שלום. לאומי קארד הודיעו על סיומו של מפעל הנקודות - אחת מהשיטות הדביליות ביותר שנוצרו אי פעם, לדעתי. אבל בכל זאת, כרגע ברשותי (וברשות הורי) נקודות. השאלה היא האם ניתן לנצל אותן בצורה יעילה כלשהי - כלומר, ללא הכרח להוציא מאות שקלים בשביל לקבל הנחה זעומה על מוצר שבכלל לא רצית מלכתחילה. אשמח לדעת אם למישהו יש הצעות. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. אהלן חברה, אני מעוניין לקנות לבית מספר מוצרי חשמל. אני בדרך כלל עושה מחקר לפני שאני קונה מוצר כלשהו כי אני רוצה לקנות את המוצר הטוב והמתאים לי ביותר... למשל אני מחפש תנור אפיה רחב 90 ס"מ ולא מוצא שום המלצות. איך אני יודע איזה חברות הכי מומלצות לתנורים? אותו דבר לגבי מדיח כלים, איזה חברה לקנות? מישהו מכיר איזה אתר אמין (בחו"ל) שיש שם דירוג או המלצות אמינות? ניסיתי לחפש אך ללא הצלחה...

• 5 תגובות
    • 5.6k צפיות
  3. Started by Tomerb1,

שלום לכולם, לאחרונה הייתי בטיול בארה"ב והזמנתי אל המלון galaxy s6 g920f. המוכר הצהיר במפורש שמדובר על מכשיר שהוא Factory unlock כולל שחרור מregion lock. כשהגעתי לארץ ניסיתי להכניס את הסים שלי כאן וראיתי שהמכשיר נעול. פתחתי case נגד המוכר בebay. צירפתי את כל הנתונים והוכחתי שהמכשיר נעול. ebay פסקו נגדי והחליטו שלא מגיע לי החזר. לאחר שיחה עם סמסונג ארה"ב נאמר לי שהמכשיר הוא region lock. אני רוצה לערער על הcase ולהעלות להם את התשובה של סמסונג, שאומרת במפורש שהמכשיר הוא region lock, זא"ת שהמוכר שיקר. איך אפשר לערער על case? ראיתי שאפשר עד 30 יום מרגע ההחלטה, אבל לא מצאתי איפה. תודה עריכה: לסיפור יש סוף טוב, אחרי שניסיתי לערער על הCase, לפנות לסמסונג ב4 ארצות, להביא סים זר, הצ…

• 29 תגובות
    • 12k צפיות
  4. Started by Rbix,

מישהו התנסה במקרה בית קנייה באיביי בשירות EBay global shipping program ויכול בבקשה לחלוק רשמים בדגש על: * זמן משלוח * איכות השירות והטיפול (מצב האריזה בעת ההגעה) * כל מידע רלוונטי נוסף תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 3.1k צפיות
  5. Started by momi2004,

הם זולים יותר משמעותית במחירים של דיסקים קשיחים לעומת אייבורי, KSP, אני מדבר על 350 לעומת 450 ברשתות. האתר שלהם קיקיוני, האם מישהו קנה בחנות עצמה?

• 7 תגובות
    • 3.7k צפיות
  6. Started by orelh94,

אהלן, יש לי PS4 בעל משתמש בריטי, זאת אומרת שדרכו אני לא יכול לקנות משחקים בצורה דיגיטלית. יש את האופציה של אמאזון והמחירים שם דומים למחירים בPS STORE, הבעיה היא שזה מamazon.com ולכן אני לא יודע אם הקוד יתפוס גם למשתמש הבריטי. למישהו כאן יש ניסיון עם זה ויוכל לעזור?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. אורח ירדן
    Started by אורח ירדן,

אהלן, אני מחפש כיסא לעבודה ממושכת על מחשב. לרוב אני יושב כל יום כל היום בתחום העבודה שלי, והכיסא שאני יושב על כרגע ממש על הפנים, ואני מרגיש שזה מונע ממני להתרכז ולהתייעל בעבודה עקב אי נוחות בגב רגליים ומרפקים. אני מאוד מתעניין בכיסא STEELCASE LEAP אבל משום מה אף אחד לא מוכר אותו בחנויות פרונט בארץ. יש רק חברה או שניים (שאין להם חנות פיזית, אלא משרדים) שמייבאים את הכיסא וגם אז זה לחכות להצטרף להזמנה גדולה יותר של חברה או ארגון. בגדול אני מוכן להשקיע בכיסא טוב אבל מן הסתם אם יש משהו דומה בתקציב נמוך יותר אשמח לשמוע המלצות מהנסיון שלכם. חשוב על מאוד תמיכה טובה בגב תחתון ומשענות יד מתכווננות (לא רק למעלה למטה, אלא גם פנימה והחוצה) …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אני מחפש אטמי אוזניים שיש אפשרות לכוון את העוצמה של הקול מסביבי. תקציב 30 דולר גג. המלצות?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. גיליתי יחסית לאחרונה אפליקציה כזו לאמזון (Pricedrop), שאני ממליץ עליה בחום, אבל היא מוגבלת רק לאתר הזה לצערי. הממשק פשוט. אתה יכול לסמן מוצרים שאתה רואה באמזון למעקב, ואתה תקבל התראה (דרך האפליקציה, ודרך המייל) עם שינוי מחיר המוצר. מישהו מכיר כלים דומים לאתרי מכירות אחרים?

• 0 תגובות
    • 956 צפיות
  10. שלום אני מתכוון להזמין מחו"ל משקף גלים (אוסילוסקופ). דוגמא לאופציה שאני שוקל: ישלחו לי אותו לארץ, והמחיר שלו יהיה מעבר ל-325$, מה שאומר שאצטרך לשלם עליו מכס, מע"מ. מישהו יודע מהו המכס עבור מוצר כזה? תודה רבה card

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. אם ברצוני לרכוש DOK במחיר של כ 1,150 ש"ח מ EBAY (באמצעות USPS) האם אדרש לשלם תוספת מע"מ / מכס בעת הבאת המכשיר אלי ? משווע לסיוע, תודה

• 28 תגובות
    • 3.7k צפיות
  12. שלום לכולם, האם למישהו/י יש כאן ניסיון מוצלח או לא מוצלח אם רכישה של אחד או יותר מהפרטים הבאים דרך חנויות כגון Amazon ו-Newegg? זכרונות, כרטיס מסך, מעבד, דיסק קשיח (מכני, SSD) אם הבנתי נכון, משלמים רק מע"מ, ואין מכס עד ל-75 דולר. האם יש עוד משהו? מה לגבי נושא האחריות? בארץ יצא לי כמה וכמה פעמים לקבל זיכרון, מעבד וגם דיסק קשיח שכשלו במהלך האחריות. אבל איך הפרוצדורה למוצרים שנרכשו מחו"ל? האם זה עוזר אם יש יבואן בארץ למוצר שאפשר להעזר בו? תודה רבה, דורון.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. Started by amit.w1986,

לפניי כשבוע וחצי רכשתי מחשב ( לא מורכב) מ TMS. הגיע אליי משלוח עד הבית בחינם, כול החלקים הגיעו תקינים. יומיים מרגע ההזמנה, החלקים היו כבר אצלי בבית. קיבלתי תחושה של אמינות מצד אנשי המכירות שדיברתי איתם בטלפון( קירל ועוד אחד שלא ידוע לי שמו) וגם יחס אדיב לכול דעה. אם להשוות את חווית הקנייה ב TMS לעומת מספר חנויות בעבר שרכשתי דרכן מחשבים או חלקים, עולם ומלואו. בנוסף, לאחר השוואה עם מספר רב של חנויות בארץ, המחירים ב TMS היו ב 90 אחוז תמיד הכי זולים או שווים למחיר בחנות אחרת. ממליץ בחום. עמית.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שלום לכולם וחג שמח אני מחפש מכשיר מסויים (למעשה אפשר להגדירו כמקלדת מיני/עכבר מיני) שאפשר לחבר בUSB למחשב באופן אלחוטי ושישמש אותי לשליטה אלחוטית במדיה פלייר - רק את הכפתורים הנחוצים כמו "הבא", "הקודם", "ווליום", "פאוז", "מיוט". שום דבר מעבר לזה. הדבר הכי קרוב שמצאתי זה השלט הזה: https://www.ebay.com/itm/2-4GHz-Wireless-Mini-Keyboard-Mouse-Multi-media-Remote-Control-for-PC/332457208481?hash=item4d67fe6aa1:g:fPAAAOSwPWxbKd4H:rk:33:pf:0&LH_BIN=1 או זה: https://www.amazon.com/Excelity®Wireless-Computer-Remote-Control-Controller/dp/B011IW9WB6 אבל הוא די גדול ומכיל המון כפתורים שאין לי כל צורך בהם. …

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. Started by jeremymann47,

מישהו קנה פעם 10 חולצות ב-6DollarShirts, ויודע להגיד מה מימדי החבילה המתקבלת? (להזנה למחשבון של Buy2USA) אולי עדיף להשתמש במשלוח היקר שלהם? (40 ומשהו דולר ל-10 חולצות)

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Tov_Tov,

שלום לכולם, לפני מס' ימים הזמנתי את העכבר הנ"ל מאמזון דרך mustop בהנחה שהם שירות המשלוח הזול ביותר לארץ.. מחיר המוצר והמיסים ששולמו לאמזון הוא 48.14$ http://www.amazon.com/gp/product/B002HWRJBM/ref=oh_details_o00_s00_i00?ie=UTF8&psc=1 כפי שניתן לראות אמזון מצהירים שהמשקל של החבילה הוא 1.4 פאונד כלומר 0.635 קילו ומימדי החבילה היא 8.5x8.5x3.3 (אינצים) פניתי לקבל הערכה למשלוח מחברת mustop וזאת התשובה שקיבלתי: לפי הערכת המחיר שלהם המשלוח אמור לעלות 19 דולר ולא יותר במיוחד לגבי עלות ספציפית של המשלוח עצמו ולא השירות הכולל שהם נותנים ( מכס מיסים וכו'..) שהוא עלול להשתנות בעת ההגעה לארץ וכו'.. לאחר שהחבילה הגיעה אל מחסני mustop בארה"ב חוייבתי על סכום של 31$ בטענה כי המש…

17. אני צריך אוזניות אלחוטיות איכותיות למחשב, עם בס ואטומות לרעשים מסביב. לא משהו יקר מידי, גג 500 שקל האם אתם יכולים להמליץ לי על משהו מכאן: https://www.ivory.co.il/catalog.php?act=cat&id=2644&f=6855 תודה וחג שמח

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. השאלה פשוטה ובכותרת. אני מנסה לעשות את החבילת אינטרנט של ה 25 שקל ללא הגבלה 384kbps, הדבילים בסלקום טוענים ש "זה מתנגש עם הגלאקסי S". ידוע לי שזה קשקוש, ועדיין, בשביל שיהיה לי מה להחזיר להם- מישהו פה עם מכשיר אנדרואיד כלשהו וחבילה של 384kbps?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום, בקרוב חבר שלי מתחתן ואנחנו מעוניינים לעשות עבור רוב המוזמנים חולצות של החתונה, אנחנו רוצים לבצע את זה בעצמנו כי יש לנו את המכבש חום בהישג יד. מצאתי אליבאבא שיש סיני שמוכר חולצות ממש בזול, וזה בדיוק מה שאני צריך. השאלה שלי היא, אם אני מזמין כמות של 200 חולצות (כנראה תהיה 30 קילו), האם יש משהו שאני צריך לשלם חוץ ממכס ומע"מ? הכוונה למיסי ייבוא בגלל הכמות. אשמח לתשובתכם, ליאור

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. Started by yz101,

ישנם מוצרים שנמכרים בDUTY FREE, שרשום עליהם: *לא ניתן להשאיר בדלפק מסירת קניות. אם אני טס, ולוקח איתי את המכשיר שרכשתי (PS3 בעלות של כ440$) האם אני צריך לשלם עליו מכס בכניסה לארץ? אם כן, מה בדיוק DUTY FREE פה?

• 14 תגובות
    • 5.7k צפיות
  21. שלום חברים, אני מחפש מתקן תליה למארז המחשב שמתחבר לשולחן העבודה, כך שלא יהיה מגע עם הרצפה. משהו בסגנון הזה: http://www.softec.co.il/product--7845.aspx - רק במחיר שפוי. מישהו מכיר? תודה!!

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  22. Started by TicTacToe,

רציתי לרכוש כרטיס מסך חדש ואני חייב לדעת מחברה שמזמינים משם : הדברים מגיעים בזמן סביר? מימוש אחריות? שווה את החיסכון של ה300 ש"ח? (במקרה שלי) ETC

• 18 תגובות
    • 3.2k צפיות
  23. Started by Cynicoren,

שלום, אני מקווה לרכוש טלוויזיה בבלאק פריידיי הקרוב. מה שאנחנו יודעים זה שאנו רוצים טלוויזית HD במחיר סביר - עד 5000 ש"ח, גודל עד 50". היכן ניתן למצוא טלוויזיות מומלצות בארץ? מצאתי המלצות בחו"ל אך בארץ מספרי הדגמים הם שונים. תודה

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  24. דגם ה-G930 המתקדם של היצרנית השוויצרית מוצע עתה לרכישה בכמחצית מהמחיר שבו תמצאו אותו בארץ המבצעים השווים בחנויות אמאזון ברחבי העולם ממשיכים לזרום – והפעם בתפריט של אמאזון בריטניה אפשר למצוא את אוזניות הגיימינג G930 של חברת Logitech. מדובר בדגם וותיק יחסית שהושק במקור לפני כחמש שנים, אך כזה שעדיין מהווה הצעה מתקדמת למדי עם יכולת פעולה אלחוטית של עד עשר שעות, 7.1 ערוצי אודיו, שלושה כפתורים פיזיים ניתנים לתכנות, התאמה הן למחשבים אישיים והן לקונסולת ה-PlayStation 4 וגם מיקרופון מבטל רעשים, כיאה למוצר המיועד בראש ובראשונה לגיימרים. במסגרת המבצע הנוכחי, אוזניות ה-G930 מוצעות במחיר של 68.25 פאונד בריטי בלבד, כולל מסים ומשלוח לישראל – כ-390 ש"ח, לעומת עלות אש…

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  25. המבצעים המקוונים ליממה הקרובה כוללים מחיר נמוך עבור ה-Moto E הצנוע, מחירים נהדרים על שעון חכם של Pebble וכרטיס microSD של סאנדיסק וגם הצעה משתלמת נוספת עבור כונני ה-BX200 עדיין לא נגמר לכם הכסף? מעולה, משום שבחנויות אמאזון ברחבי העולם ממשיכים לספק דילים שלכל חובב חומרה וגאדג'טים יהיה קשה לסרב להם. אמאזון צרפת מציעה למכירה את סמארטפון ה-Moto E מהדור השני, עם שבב Snapdragon 410 ומסך 4.5 אינץ' ברזולוציית qHD, נפח אחסון של 8GB, זכרון RAM של 1GB וגם עדכון מוכן למערכת האנדרואיד מרשמלו – במחיר של כ-101 יורו בלבד כולל מסים ומשלוח לארץ, הן למכשיר בצבע שחור והן למכשיר בצבע לבן. המחיר הזה מתורגם לכ-437 שקלים בלבד – והופך את ה-Moto E לאופציה נהדרת בתור מכשיר חכם חליפי, מכשי…

• 0 תגובות
    • 517 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.