עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. Started by Raanan97,

רציתי לציין שקניתי מסך סמסונג 22 אינץ לפני כחודש במסך קיים כיום פיקסל שרוץ כשהתקשרתי לאייבורי אמרו שהאחריות רק מ 5 פיקסלים ולאחר בירור אחד שי נציג האייבורי כאן בפורום מייד עזר לי בכך שמסדרים לי את הבעיה כשכיים פיקסל שרוף אחד אז רציתי להגדי השירות של אייבורי מעולה ואמין _במיוחד של שי ממליץ בחום_ ורציתי להגיד תודה רבה לאייבורי על האכפתיות

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. יש למישהו המלצה לסלולרי סמארט בסביבות 1000 ש"ח לשימוש עסקי עדיפות לקרינה נמוכה, מסך ברור שרואים גם בשמש. דיבור באיכות גבוהה כולל המיקרופון. דפדפן טוב ומכשיר לא גדול פיזית. תודה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. לידיעת הצרכנים, אמזון גרמניה מהיום - באנגלית. עריכה : כנראה מדובר בהשקה הדרגתית/שקטה. http://www.amazon.de/gp/help/customer/display.html?nodeId=201830770

4. Started by avivel,

היי, מישהו מכיר חנות שמוכרת את המתאם שמכניס הארד דיסק פנימי sata לתוך הצורב של המחשב הנייד במחיר זול חנות שמצאתי מוכרת ב 100 שקל שזה קצת מוגזם

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  5. Started by Alexkmr,

התקציב כ1600 הבנתי שהמומלצים הם של דייסון. מצד שני ראיתי אחד של VAX ב1700 ששואב-ושוטף גם עם מיים. אשמח להמלצות

• 10 תגובות
    • 11.4k צפיות
  6. Started by boris163,

שלום רב, אשמח לביקורות על החנות, משלוח, שירות - במידה ומישהו נדרש לממש אחריות על קנייה כלשהי. מבחינת מחירים הם אטרקטביים כולם מקובעים על KSP אבל אני אשיתי בחיים שלי לא קניתי מהם והייתי מרוצה מאוד מחניות אחרות שרכשתי מהם מוצרים, אני תמיד מחפש מי שינתן לי המחיר הזול ביותר לאותה אמינות. תודה מראש.

7. Started by omerha,

אני מעונין להתחבר לבזק עבור תשתית. המחירים גבוהים והם דורשים התקנה ו100₪ עבור מודם. יש פה איזה סוכן מכירות בפורם שיכול לעזור?

• 0 תגובות
    • 918 צפיות
  8. Started by shaypoi1,

מדורג טופ רייטד סלר, אבל, שלח מוצר לבן משפחה קרוב שלי, כעבור זמן קצר המוצר תקלקל, סיכמנו שנשלח חזרה לחו"ל לתיקון. עברו 3 חודשים והמוכר מתעלם מכל המיילים. + לא שמרנו את האישור מהדואר שהחבילה נשלחה ואני לא יודע איך לברר את זה. כל זה במסגרת תקופת האחריות. ניסיתי לתחיל תהליך של refund אבל זה לא מוצא שקניתי את המוצר הזה. (ובוודאות קניתי מהיוזר הזה, בדקתי התכתבויות קודמות עם המוכר). סתם הלכו כמה מאות דולרים.

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. אם קניתם מוצר בחו"ל ואתם בונים על מימוש אחריות בחו"ל, דאו לכם שלפי החוקים בארץ, אם מימוש האחריות בחו"ל כוללת החלפה של המוצר (לא תיקון שלו), תשלמו מכס גם על השווי של המוצר המוחלף (בלי קשר אם שילמתם עליו מכס בפעם הראשונה) ואני לא מדבר בכלל על פרוצדורה של הצהרה על מוצרים יקרים...

10. אהלן חברים אני רוצה לקנות את המוצר הבא אבל הבנתי שלוקחים מכס, מע"מ ומס קניה שאני לא מבין בזה, מדברים על אחוזים מסויימים שאין לי מושג מה הם. לינק 1 לינק 2 לינק 3 אפשר הסבר? מחיר המוצר נע באיזור ה390-570 ש"ח. דמי משלוח הם באיזה ה25-50 ש"ח. סה"כ 620 ש"ח פחות או יותר אשמח לקבל הסבר על מכס ולדעת כמה עלי לשלם במכס מעבר למה שאני משלם על הרכיב לרכב הזה

11. Started by rockstarr,

האם הם אמינים?

• 14 תגובות
    • 3.9k צפיות
  12. קיבלתי במתנה Raspberry Pi 2B - בלי מארז. אני יודע שניתן להזמין מארז מאוד בזול - אבל צריך לחכות שיגיע מסין או הונג-קונג או משהו דומה. האם ישנן חנויות ישראליות - חנויות מקוונות או חנויות פיזיות בחיפה - אשר מוכרות מארזים מתאימים? אני לא מאוד בררן לגבי צבעים, סגנונות, שקיפות וכולי.

13. הסוף לריבים על השימוש בסטרימינג? מעתה תוכלו לרכוש מינוי Spotify Premium לזוג או למשפחה עם עד שישה משתמשים שונים במקביל לכתבה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  14. כרגע אני משלם על תוכנית שהיא אצלי כבר יותר משנה 99שח להוט על 12מגה באתר שלהם לא ראיתי מחיר נמוך יותר רק לאינטרנט רציתי לדעת האם מישהו יודע עד כמה יש אפשרות להוריד קצת את המחיר?? (או אולי להעלות מהירות באותו מחיר). אותו דבר לגבי ספק אצלי 33.35שח על 12מגה (אצלי נטויזיון...כן אני יודע אבל אין לי בעיות אתם כרגע). תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 3k צפיות
  15. Started by A-10,

לא יודע כמה זה קשור למציאות בשטח, אבל כך נטען בכתבה הזאת - https://www.ynet.co.il/economy/article/HkfOwlLnd

16. יצא מבצע חדש של הוט מובייל שבו הם מציעים חבילה ללא הגבלה+ספק אינטרנט ביתי + מכשיר לבחירה. המבצע מצד אחד נראה כמו צעד ענקי אחורה בכך שאתה צריך להתחייב ל36 חודשים. אך מצד שני המחירים שהם מציעים הם +- המחירים שכיום אני משלם בכל מקרה רק על החבילת פלפון ללא הגבלה שיש לי. יש פה איזה קאץ' שאני מפספס או שתכלס המבצע הזה משתלם? אגב פרסמתי פוסט דומה לזה ומשום מה הוא פשוט נעלם.....אז אם מישהו ממנהלי הפורום חושב שיש לי איזשהו קשר להוט וזה פוסט פרסומי אז ממש לא...

17. Started by gilboag,

כחלק מהסגירות/פשיטות רגל גם נעה מחשבים הוותיקה והטובה שהיתה אחת מהחנויות המובילות בצפון (נשר) נמכרה לבעל חנות מחשבים בעפולה ועברה לשם . הסניף בנשר והסניף בקיבוץ יפעת נסגרו ! האתר ממשיך לעבוד כרגיל ואפשר להזמין ממנו , כמו כן הבעלים החדשים מצהיר שהוא ממשיך לתת שירות לכל הלקוחות שקנו בנעה ואין בעיה לממש אחריות וכו'... (למי שמוכן להגיע לעפולה..) http://www.noacomp.co.il/

• 3 תגובות
    • 7.6k צפיות
  18. http://technation.themarker.com/communication/1.1830134 יש לי מזל שאני מאוד מקפיד שהנציג מכירות יכתוב את כל ההבטחות שלו בכתב על גבי החוזה. במקרה שלי הוא כתב שאני צריך לקבל את חבילת הסרטים HD ללא עלות, וללא תשלום על העברת דירה. במקרה הראשון כמובן לאחר חודשיים ניתקו לי את החבילה ורק לאחר איום בתביעה (בגיבוי החוזה) החזירו לי. לגבי העברת הדירה, אני לא מתכוון לשלם שקל. אם יחייבו אותי אני פשוט אתבע אותם (עוד פעם, בגיבוי החוזה)

• 1 תגובה
    • 998 צפיות
  19. היי. אני כבר התיאשתי לגמרי עם כיסאות מחשב. בזבזתי יותר זמן על בחירת כיסא מהזמן שהוא היה אצלי תקין. לא עברה שנה והבד של המשענת נקרע. הייתי מצפה שהגלגלים או הרגליים של הכסא יישברו, אבל לא - הבד יצא יחד עם הסיכות. פאקינג סיכות מהדק - זה מה שהחזיק את הבד!! תמונות למי שרוצה: http://www.send.org.il/20160420_233538.jpg http://www.send.org.il/20160420_233600.jpg עלות הכיסא: 400 שקל (ועוד במבצע). השאלה שלי, שלא תגידו שאני סתם חופר: מאיפה צריך להזמין כיסא שישרוד לי ליותר משנה? הכיסא הנ"ל שלא שרד לי קניתי מ-Bradex.co.il, אז לשם אני לא מתקרב יותר. גרוע יותר שאת הכסא הזה קיבלתי מלוכלך ומלא בגריז. התלוננתי להם והם אמרו שזה "מקובל, הכיס…

• 7 תגובות
    • 3.2k צפיות
  20. אני לא יודע איך אנשים כאלה קיימים. שוטטי ב-Ynet על מנת לקרוא חדשות וכתבות בתחומים שונים, ואז במדור הצרכנות, פתאום אני רואה כתבה שכותרתה היא "חברת החשמל: השירות הכי טוב במגזר הציבורי". נכנסתי, ותגידו לי אתם האם צריך לצחוק או לבכות: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4296519,00.html. מה שהרג אותי, זה ש-100% מכלל הכתבה הוא פרסומת, לא היה אף חלק נורמלי ב"כתבה" הזאת. ראיתי בעבר ב-Ynet, כתבות שיש בחלקן מסר פרסומי, אבל זה כבר כמה רמות מעל.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by ציפור-צהובה,

ערב טוב, אנחנו מתעתדים לעבור דירה בקרוב וצריכים להחליט כיצד למזג את הבית, מדובר בדירת 4 חדרים, סלון גדול. רוב שהותנו בבית מתרכזת בסלון הבית. מבחינת נוחות, מבחינה כלכלית וכן חיסכון בחשמל - האם כדאי לרכוש מיני מרכזי או מזגן בכל חדר? ואיזה מזגן מומלץ?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by oxn35131,

m,./

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by yoavbd123,

אהלן, אני מקווה שזה הפורום המתאים, לא מצאתי מתאים יותר. אני כבר זמן מה עם בזק ו בזק בינ"ל כספקית ונותנת תשתית אינטרנט אני ממש לא מרוצה מהשירות ומהיחס שאני מקבל מהם וגם מהמחירים שכבר מאוד רחוקים מלהיות זולים ואטרקטיבים בעולם של ימינו. הבעיה היא שהתחושה שלי היא שכל החברות הן אותו הדבר מבחינת השירות ודברים כאלה ומעבר יהיה בגדר: "זו נבלה וזו טרפה" האם יש לכם חברת אינטרנט מומלצת במיוחד? עם מחירים הוגנים ויחס שירות טוב כמו שצריך? אשמח לקבל המלצות! תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by Rockstatement10,

יש לי היום מחשב ואני רוצה לקבל הערכת מחיר נכון להיום פחות או יותר ליד2.. כל כמה שנים שדרגתי אותו אבל בעקרון זה מחשב משנת 2012-13 אני מניח.. i3 2100 8GB RAM HD 7970 DUAL X Seasonic S12II 520W Pegatron IPMSB-H61 Antec GX330 Window Samsung SSD 850 EVO 500GB (אגב, לדעתכם כדאי שיעבור למחשב חדש שאני אתכנן לקנות בעתיד או שלמכור אותו וזהו?) אשמח להצעה כוללת פחות או יותר.. בנוגע לאחריות אני לא חושב שיש אחריות למשהו מפה..

25. Started by naamani3,

• 0 תגובות
    • 999 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.