צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,304 דיונים בפורום זה
-
איפה ניתן לקנות בארץ מתאם Molex to 8 pin לכרטיס מסך?
-
- 1 תגובה
- 908 צפיות
-
-
לקראת החורף אני מתלבט בקשר למגן ברקים ונחשולי מתח. האם יש למישהו נסיון או עצה איזה מגן לקנות. יש לי שני מחשבים, טלויזיה, מקרר מכונת כביסה וייבוש חלק מהמוצרים חדש (שנה). אני מבין שמברק שמכה ישירות אין אפשרות להתחמק אבל מה לגבי נחשולי מתח?
-
- 26 תגובות
- 26.4k צפיות
- 2 followers
-
-
היי , אני מצאתי מעבד של AMD - ה965 PHENOM 2 X4 , באיביי בסביבות 300 שח אחרי משלוח והוא משומש אבל במצב תקין , לפי מה שרושמים שם , גם יש יותר מ10 מוצרים זמינים , וקרדיט אמין על המוכר השאלה שלי אם גם אם המוצר משומש , אצטרך לשלם מכס/מס קניה + מעמ על המוצר ? וכמה בערך ? כדי לדעת אם שווה לי לקנות בארץ כבר... ויש דרך בכלל להוכיח שפריט כלשהו הוא יד שניה? הבנתי מהמוכר שהוא שולח את המעבד במעטפה כדי להמנע מעיכובים במכס, אבל זה עוזר?
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
קנייה קבוצתית למקלדת של Razer: BlackWidow Tournament Stealth Edition. לינק לאתר הרשמי: http://www.razerzone.com/store/razer-blackwidow-tournament-stealth-edition המאפיינים העיקריים של המקלדת היא העובדה שאין לה את סדרת המקשים הרגילים בצד ימין numpad, היא שקטה יותר מהגירסה הרגיל עקב שימוש בסויצ'ים mxbrown. וכמובן תגיע עם חריטה בעברית. המחיר כרגע הוא 400 ש"ח. אני מארגן את הקבוצה על מנת שנוכל לקבל הנחה יותר משמעותית. פתחתי גם דף פייסבוק: https://www.facebook.com/razerkeyboard
-
- 16 תגובות
- 10.1k צפיות
-
-
אני לא כל כך בעניינים, כי מאז שעברתי מADSL לכבלים אני אצל HOT כבר הרבה שנים. העניין הוא שבזמן האחרון הם התחילו להגביל אותי בהורדות, ומספר דקות מאז שאני מתחיל להוריד משהו לאורך זמן, המהירות יורדת לחצי. החלפתי מודם, לא עזר. מספר שאלות: 1. איזו עוד חברה קיימת שמספקת תשתית כבלים? (חוץ מYES) 2. אם אני עובר לחברה אחרת, האם אני צריך להחליף את המודם? האם הם נותנים לי מודם בחינם?
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לפעמים קורה שאני מעוניין לרכוש חלק חלופי כלשהו, או ספק/מטען, ואני מעוניין במקורי. אני מוצא ב-eBay מוכר שמוכר את זה, וכותב שזה Genuine, השאלה - האם אפשר לסמוך על זה? הרי להוסיף את המילה Genuine לוקח בדיוק 5 שניות.. אודה למי שיש לו נסיון. מה שכן אני יכול להגיד, למוכר יש 99.5% Positive feedback, שזה בהחלט עוזר.. אבל האם יש עוד דרך חוץ מזה? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ככה זה שכולנו רצים לקנות אצלם כמו פראיירים. עכשיו גם לא רק שהם לא הכי זולים אלא גם תנאי התשלום לא משהו מיוחד.
-
-
- 22 תגובות
- 5k צפיות
- 3 followers
-
-
אני יודע שאפשר למצוא את מחירי החבילות השונות (לפעמים) באתרים הרלוונטיים, אבל הרבה פעמים אנשים משיגים מחירים טובים יותר אחרי דין ודברים עם נציג החברה. יהיה נחמד לדעת דרך מי אתם מחוברים (תשתית + ספק), באיזו מהירות וכמה אתם משלמים (לתשתית ולספק). אני אתחיל: 10MB בזב"ל (עם גיימר) - 44.90 + 12 עבור הגיימר בזק 70 ש"ח סיכום: תשתית ------- הוט: 12MB במחיר של 59 בזק: 10MB במחיר של 68 5MB במחיר של 50 ספק ---- בזב"ל: 10MB במחיר של 29.9 12MB במחיר של 38.8 012: 12MB במחיר של 34.9
-
- 16 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני בחיים לא נרשמתי לשטות הזאת ועכשיו בימים האחרונים קופצת לי הודעה בכל מיני אתרים שאומרת שהגישה לאתר נחסם כי יש שם רוגלות עכברושים ציפמאנקס ובולשיט נוסף אני משוכנע שמה שקורה פה זה שבזק דוחפים את השירות וגובים על זה תשלום ובונים על זה שאנשים לא ישימו לב ויצטרכו ממש להתקשר ולבטל את השירות וגם ככה הם יגבו את הכסף על התקופה שהמשתמש לא היה מודע שכפו עליו את השטות הזאת לעוד מישהו זה קרה? פעם להתערב בהרגלי הגלישה את המשתמש היה משהו שרצו להתצניע ולא להביא לידיעת המשתמש שיש גוף מאחוריו שממש רואה הכל היום כבר אומרים לך ישר לפרצוף אנחנו יודעים בדיוק באיזה אתרים אתה גולש מסתכלים על כל קליק שאתה עושה …
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ראיתי את זה: http://www.ebay.com/itm/Camping-Steel-Stove-Gas-powered-Cookout-Butane-Burner-Portable-Outddor-Picnic-/130611212769?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item1e6908f1e1 יש דרך לדעת אם זה יתאים למיכלי הגז שנמכרים בארץ? האם יש לזה תקן כלשהו? תודה!.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כשיש את נטפליקס, ומקורות אחרים שאני לא אדבר עליהם. עונה אחת 25 דולר. סדרה שלמה 250 דולר. האם לדעתכם זה שווה את המחיר? המחירים בכל המקומות זהים. אם זה itunes, xbox, amazon וכו. אני עכשיו בדילמה אם לרכוש סדרה באופן דיגיטלי בסכום של 250 דולר. סכום לא קטן. העניין הוא שאני מחפש בנרות את הסדרה הזאת כבר שנים וזו סדרה שגדלתי עליה, ועכשיו היא נמכרת רק במקומות בודדים באיכות HD. אי אפשר להשיג אותה בדרכים לא חוקיות (רק איכות DVD על הפנים). אבל בואו נדון בדיון הזה - האם לדעתכם, סדרה בת יותר מעשרים שנה, האם זה מן הראוי שימכרו אותה באותו מחיר לצד סדרות חדשות?
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני חושב לקנות כונן קשיח מאמזון, אבל אספקת החשמל שלו היא ככל הנראה אמריקאית. (110V, שקע שונה וכו') בהנחה שאני מעוניין להשתמש בו בישראל - מה עליי לעשות?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה לא אשכול תלונה, אלא אשכול "הארה" שאולי יוכל לעזור לאנשים אחרים במימוש אחריות של מוצרי סיגייט. יש לי כונן פנימי 3.5 של סיגייט שקניתי ב 2008 מרשת KSP. הרשת כמובן לא נתנה יותר מ 3 שנים אחריות על הכונן למרות שהיצרן נתן 5. בכל מקרה, שנה אחרי שנקנה הוא התקלקל ו KSP החליפו אותו בכונן מחודש (ארוז מהמפעל). אמרתי בסדר, אני לא מאלה שמתלוננים יותר מדי על "מחודש". הוא עבד טוב עד לפני שבוע בערך שהתחילו בעיות וארורים, נכשל בסמארט וטסטים אחרים. נכנסתי לאתר של סיגייט לבדוק אם הוא עדיין באחריות ומסתבר שוואלה, עדיין באחריות !! עד אוגוסט 2013. להזכירכם, נקנה ביולי 2008 (!). לפי דעתי, ברגע שהחליפו את הכונן, תקופת האחריות התאפסה (מבחינת סיגייט). KSP כמובן לא הסכימו לטפל אבל לצערי זה "לגיטי…
-
- 24 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
שיא חדש מדואר ישראל - קיבלתי חבילה אחרי כמעט 4 חודשים. אפשר לראות בתמונה המצורפת מספר פרטים מעניינים. מיותר לציין שמעולם לא נעשה נסיון משלוח בניגוד למה שכתוב. מתחת לריבוע האדום יש איקס על שמי. עוד מישהו נתקל ב"פרוייקט" הזה? גם אתם נתקלתם בהתנהלות הזויה של הדואר? אתם מוזמנים לפרסם כאן.
-
- 106 תגובות
- 32.1k צפיות
- 4 followers
-
-
כמעט כל פריט חשמלי שאני מנסה לרכוש בארץ נמכר עם שם של חברה בינלאומית, אבל בבדי'קה קצת לעומק מתברר שזה ברוב המקרים מוצר מדבקה סיני עם שם של יצרן בינלאומי. למשל: אקאי לא מייצרים טלויזיות וטאבלטים. שרווד לא מיצרים מערכות מיני סטיראו. מאג לא מייצרים טלויזיות/מסכים שנמכרים בארץ. חברת נורמנדה לא קיימת בכלל לא בהווה ולא בעבר. היתה פעם חברה גרמנית בשם נורדמנדה ציוד למטבחים של חברת סאוטר לא קיים בכלל בחברה. ואין סוף לרשימה. אז מה, כולם כאן מרמים אותנו ?
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות את המוצר Apple Airpods ואשמח לקבל ממכם עצות היכן הכי משתלם. שמעתי על האתר P1000 שהמחירים שם יחסית זולים, יש הצעה טובה יותר? והאם ניתן להכניס שם 2 קופונים בעת קנייה אחת? תודה.
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
באתר של BUY2USA לדוגמה יש אפשרות לבצע ממש רכישה דרכם - לא הזמנה עצמאית בחנות אמריקאית ושימוש בכתובת שהם נותנים לך, אלא ממש רכישה מלאה דרכם ושימוש אפילו בכרטיס אשראי ישראלי בלבד לצורך העניין (האם מקבלים גם חשבונית "ישראלית"? אני מניח שכן). יחד עם זאת, באתר שלהם מצויין בעמוד המוצר: כלומר הם מתנערים מהחוק הישראלי שמחייב כל יבואן לספק שנת אחריות למוצר אלקטרוני. האם יש להם סמכות להתנערות הזאת מהחוק? מה בדיוק לשון החוק בנושא הזה? אשמח להבהרות ממי שיודע/מכיר.
-
- 34 תגובות
- 7.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום קניתי את המחשב הנייד הבא: https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=998186 הוא לא מתאים לצרכים שלי כמו שקיוויתי, ואני צריך למכור אותו. הוא נקנה ב-5500 ש"ח. כמה לדעתכם הוא שווה היום? פרטי המחשב: Lenovo Legion Y530-15ICH 81FV00KHIV מעבד: Intel Core I7-8750H זכרון: 16GB 2X8GB DDR4 2666 אחסון: 1TB(5400/rpm) +128G M.2 PCIE 2242 מעבד גרפי: NVIDIA GTX 1050 TI 4GB GDDR5 תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה לחבר שני צורבי DVD דקים ללפטופ עם מתאם אחד של 5.25IN למפרץ ב-PC. פעם ראיתי מוצר כזה באיבי אבל הוא נעלם לי ואני לא מצליח למצוא אותו מחדש. תודה על העזרה.
-
- 3 תגובות
- 927 צפיות
-
-
אני רוצה להזמין מוצר מסוים כתוב משלוח חינם עם אמאזון פריים (AMAZON PRIME) המשלוח חינם זה רק מעל 35 דולר? זה חינם גם לישראל? אם לא, איך מבררים כמה עולה משלוח? זה יגיע אל הבית או לסניף הדואר המקומי? מה אם אני לא יהיה בבית באותו זמן? תודה
-
- 5 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
לינק למפרט המלא - https://tms.co.il/builds/373402 - Intel Core i9 13900K - NZXT Kraken Elite 360 RGB White - Gigabyte Z790 AERO G - Corsair DDR 5 32G (16Gx2) 7200 CL34 Vengeance RGB - LIAN-LI Mid Tower Case O11DEW Dynamic EVO White - Corsair PSU 1200W RM1200x SHIFT 80+ ATX 3.0 - Corsair iCUE QL120 RGB 120mm PWM White X10 - Gigabyte GeForce RTX 4090 AERO 24GB OC - Samsung SSD 2.0TB 990 PRO NVMe M.2 https://vt.Tiktok.com/ZSLucAGQY/
-
- 2 תגובות
- 893 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, שמח לחזור בכל תקופה ולהתייעץ כאן לגבי מחשב חדש אני מחפש מחשב נייד למשפחה בתפקוד משרדי הבנתי שיש בעיית תמיכה לווינדוס מסויים, אשמח לדעת על איזה מדובר מסך: 14-15 אינצ' רזולוצייה: עדיף מעל HD אם אפשר משקל: לא רלוונטי איחסון: 512GB מינימום זיכרון RAM: 16GB מינימום (עם אפשרות לשדרוג) כרטיס מסך: לא למשחקים, אינטרנט בעיקר מערכת הפעלה: ווינדוס 11 ומעלה (יש בעייה עם ווינדוס 11 מבחינת תמיכה? ) מעבד: I7 / I5 דור מעבד: אינני יודע מה הדור שקיים היום, חיבורים: USB TYPE-A חובה לפחות אחד TYPE-C אחד לפחות לחיבור עמדת עגינה עמדת עגינה - חובה אפשרות לחיבור מקשים מוארים: אם יש מה טוב שפה: עברית / אנגלית לחצני מספרים: לא חובה אחריות 3 שנים ומעלה חברה: עדיפות ללנובו ThinkPad …
-
- 2 תגובות
- 920 צפיות
- 2 followers
-
-
לפני שבועיים החזרתי לוח אם שהפסיק לעבוד לתיקון בפנדה. אז עלתה גם על הדרך שאלה לגבי החוקיות של גביית כסף על בדיקה במסגרת האחריות אם התברר שהמוצר תקין: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=451775.0 היום (כעבור שבועיים) פנדה חזרו אלי עם בשורה חדשה (ועל כן הדיון החדש): "היבואן כבר לא קיים, אין אחריות, לך תחפש" (מן הסתם לא בדיוק במילים האלה אבל לא רחוק מזה). מיותר לציין שבאתר של פנדה הם יודעים לכתוב בגדול ליד כל מוצר "אחריות 36 חודשים", מבלי שהמילה "יבואן" מוזכרת. בנוסף כמו שכבר ציינתי בדיון ההוא, הם יודעים יפה מאוד לדרוש כסף על "בדיקה" אם מסתבר שהמוצר תקין, והם היו צריכים לשלוח את המוצר למעבדה שלהם (כך לדבריהם, וזאת למרות שהם טוענים שמי שנותן את האחריות זה היבואן שכב…
-
- 158 תגובות
- 33.5k צפיות
-
-
הבוקר הודיעה חברת HOT על כניסתה לתחום אספקת האינטרנט. לשם כך מקימה HOT פעילות חדשה המכונה HOTnet שתתחרה ב-3 הספקיות הוותיקות: בזק בינלאומי, 012 סמייל ו-013 נטוויז'ן. לרגל השקת השירות, HOT תמכור שירותי אינטרנט במחיר אחיד של 20 שקל לחודש לכל המהירויות, כולל 100Mbps. במקביל תציע החברה מבצע על תשתית האינטרנט במהירות 100Mbps במחיר של 179 שקלים לחודש כך שמחיר החבילה כולה יהיה 199 שקל. הקמת פעילות נפרדת לאספקת שירותי אינטרנט נדרשת כיוון שעל פי תנאי הרישיון של HOT, אספקת שירותי האינטרנט צריכה להתבצע בהפרדה מבנית מלאה מאספקת תשתית אינטרנט. כיוון שכך, HOT גם לא תוכל לשווק חבילות שכוללות את תשתית ואספקת האינטרנט גם יחד. מהלך הכניסה של HOT לפעילות החדשה ילווה בקמפיין שיחל מחר. בנוס…
-
- 259 תגובות
- 36.4k צפיות
-
-
גם הפלטפורמה המתחרה של Steam פצחה במיזם מבצעים נרחב לרגל סוף השנה האזרחית, כולל כמה הצעות שעדיין לא ראינו עד עתה המבצעים של Steam לא הצליחו לשכנע אתכם? בחנות המשחקים GMG ישמחו לנסות ולהשלים לכם את מה שחסר. להלן כמה מהמבצעים הבולטים שמצאנו כאן, ולא בשום מקום אחר ברשת. Assassin's Creed Syndicate, שהושק לפני פחות מחודש וזכה לאהדה בלתי מבוטלת משחקני ה-PC תודות להיותו מוצר מוגמר ומלוטש הרבה, הרבה יותר מ-Unity של שנת 2014, מוצע כבר עכשיו בחצי ממחירו – 30 דולר בלבד משחק בניית הערים המצליח Cities: Skylines מוצע בהנחה נאה עם תג מחיר של 12 דולר Middle Earth: Shadow of Mordor הנהדר, בגירסת ה-Game of the Year המלאה שלו, נמכר ב-11.25 דולר בלבד משחק האסטרט…
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-