צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,297 דיונים בפורום זה
-
שלום, האם באתר הנ"ל מגבלת הורדות למשחק שרכשתי או חופשי כמו בSTEAM ? היכן ניתן לקרוא על כך באתר הבית שלהם ? תודה
-
- 2 תגובות
- 979 צפיות
-
-
כבר הרבה זמן שאני רוצה לקנות טלויזיה חדשה עכשיו במקרה ראיתי באייבורי טלויזית LG LED 42 ב 2690 שקל חיפשתי בגוגל ביקורות ומידע על הדגם הזה, ולא מצאתי יש למישהו מושג למה הטלויזיה הזאת נמכרת במחיר כל כך נמוך ? http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7293
-
- 11 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
לא צריך משהו רציני, מברג קטן (פיליפס+שטוח), פלייר וכו'. בכללי אני הולך להשתמש בזה לעבודות אלקטרוניקה קטנות, עד עכשיו השתמשתי בקאטר ופלייר של 20 שקל כמו שקונים בתיכון ולרוב הם נוראיים (פלייר שיותר חלש מרגליים של ג'וקים וקאטר שמתקשה לעבור מילימטר של מתכת) לקנות יקרים יותר נראה לי מעט בזבוז כשאפשר להוסיף עוד כמה עשות שקלים ולקנות כלי אחד שיעשה הכל ראיתי את ה LEATHERMAN SQUIRT PS4 והוא נראה מאוד נחמד, הוא קטן מאוד ויש בו כל מה שצריך ולפי מה שראיתי האיכות שלו לא רעה בכלל יחסית למחיר ולגודל. http://www.ebay.com/itm/LEATHERMAN-SQUIRT-PS4-BLACK-KEYCHAIN-MULTI-TOOL-831195-/350479555130?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item519a359a3a#ht_2738wt_1139 יש עוד אפשרויות במחירים האלה …
-
- 13 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום. יש לי חבר שהזמין כזה: http://www.asus.com/Networks/Wireless_Routers/RTN56U/ עיקבו את המוצר במכס ומבקשים ממנו אישור ממשרד התיקשורת. יש בעיה עם ראוטרים כאלה בתקן N?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
"בזק" מתחילה לקדם "סטנדרט מהירות חדש" של 20MB - כמובן רק ללקוחות NGN. כל לקוח קיים של בזק יכול לעבור לחבילת תשתית של 20M למשך שנה ללא תשלום נוסף. המבצע עד 5/3/2012 או עד גמר המלאי של 5,000 חבילות שדרוג. כל הפרטים בתקנון -- http://www.bezeq.co.il/Internet/Documents/20mbs.pdf המבצע מלווה בסרטון משעשע בו גידי גוב משחק שני תפקידים -
-
- 88 תגובות
- 14.8k צפיות
-
-
היום התקשרתי לברר מחיר ל 100M בהוט. כשאמרתי לנציגה שנראה לי קצת יקר ובזק לוקחת פחות (115 מול 179 ) היא אמרה לי בעצבים שאני אלך לעשות בבזק!! ככה נראית החברה הזאת..
-
- 2 תגובות
- 865 צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג את הממירים שלי ל-HD ובאותה ההזדמנות לשפר את המחיר אחרי 3 שיחות ארוכות הם לא מוכנים לרדת יותר מכמה שקלים וגם מתעקשים על 318 ש"ח עבור הטכנאי שיגיע להתקין 3 ממירים ההתחייבות היחידה שלי איתם פגה החודש, מה אתם מציעים ?
-
- 14 תגובות
- 8.4k צפיות
-
-
טוב אחרי שאני הבנתי שאני יוצא דיי פראייר אני נמצא בבזק ו 014 משלם 60 ו 130 ש"ח בשביל 30 מגה .. רוצה לדעת מה המחירים האמיתיים היום בשוק לפני שאני מתקשר לקשרי לקוחות ומתחיל לאיים בהתנתקות !? שכל אחד ירשום כמה הוא משלם איזה מהירות יש לו וספקית ותשתית שיש לו.
-
- 0 תגובות
- 868 צפיות
-
-
למי שלא מכיר, real-debrid הוא שירות המאפשר לי, במחיר יחסית נמוך, להוריד מיותר מ100 שרתים שונים באינטרנט בתור פרמיום (רפידשייר וכו'). אני ראיתי שהשירות הומלץ פה בפורום בעבר והרבה אנשים נרשמו משם. ברצוני רק להזהיר אותכם, אל תירשמו לשם. קודם כל, הבעיות. זו הפעם השניה שאני קונה שם פרמיום. בפעם הראשונה הכול היה בסדר והשירות שלהם היה מצוין. בפעם השניה, תמיד היו לי בעיות עם שרתים מסוימים. לפעמים כתוב ששרת מסוים לא נתמך זמנית, לפעמים ההורדה איטית מאוד, לפעמים הלינקים בכלל לא עובדים... והתמיכה. בתקופת הפרמיום הראשון שלי, התמיכה שלהם היתה מצוינת. עכשיו, לא רק שהם לא ענו לשתי שאלות ששלחתי להם בתמיכה ולבקשת החזר כספי ששלחתי (כל השאלות נכתבו בצורה מנומסת), תגובות שלי בעמוד הפייסבוק של…
-
- 11 תגובות
- 7.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. תיש לי בעיה במחשב כבר ץנה+ הבעיה כנראה באחד הארדיסקים יש לי שלושה של סמסונג 2 שכל אחד מהם טרה, ועוד אחד של 2 טרה, שלושתם אותו דגם. הבעיה החלה, נראה לי, כשהתקנתי את הארדיסק של ה2 טרה ומאז המחשב נתקע לכמה שניות כשפותחים תיקיות וכו, ניסיתי לפרמט, להוציא הארדיסקים ולנסות איזה מהם לא טוב, כלום לא עוזר. הטכנאי שלי לא הסתדר עם זה. האם יש לכם המלצה על חנות אמינה, או מישהו פרטי שיוכל לסדר לי את הבעיה הארורה הזאת? i7 לוח אם ud5 גיגהבייט 6 או 12 זיכרון לא זוכר כרטיס מסך redaon 5850 המחשב אמור לטוס אבל עושה לי הרבה בעיות, ניסיתי לפתור לבד עם עזרה שלכם ולא עזר. התקשרתי לכמה חנויות כמו ksp ואמרו לי שהם לא מטפלים במחשבים אחרים שלא נקנו אצלם. אפילו אם מישהו מכאן מבין ויוכל ל…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן. אני רוצה להזמין אבקת חלבון מחול 2.3 ק'ג שעולה 48$ + משלוח יוצא לי 77.6$. אז לפי מה שקראתי, במכס החבילה לא אמורה להתקע ואני גם לא אמור לשלם להם כלום. השאלה היא מה עם המסי יבוא? כי שם קראתי שיש הגבלה ל75$ מישהו יודע מה הם המיסי יבוא ומה האחוז שלהם מסך הקנייה? בכללי אשמח לדעת אם מישהו התנסה בהזמנת אבקה מחול ואיך עבר התהליך
-
- 5 תגובות
- 7.7k צפיות
-
-
שלום אני דיברתי עם הספקית שלי בנוגע למהירות מאוד נמוכה בהורדת טורנטים אני מוריד ב pirate bay טורנטים והמהירות ממש זוחלת אני משתמש בגרסה הכי חדשה של utorrent הנציג אמר לי לנסות אתר פרטי ולא ציבוריים כי המהירות שם נמוכה האם זה הגיוני שיש הגבלה בהורדת טורנטים רק בספקית? פשוט בעיניי יש פה בעיה שהמהירות לא עוברת 30 kB
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4186345,00.html כולל לי. מ69 בחודש ל79 במנוי אחד ומ25 ל29 בחודש במנוי שני. מה כדאי ואפשר לעשות?
-
- 15 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לכולם,אני לא יודע אם זה המקום המתאים לפתוח,בכל מקרה אם לא אני מצטער ותעבירו את זה לאן שזה שייך. אני מחפש לקנות מכשיר רציני ואיכותי להעברת מידע בגודל של 1 טרה בייט,אין צורך שהמכשיר יעביר מידע בשיא המהירות,אבל שיהיה אמין ובעל חיים ארוכים...וכמובן,כמה שיותר בזול. לדוגמא,ראיתי 1TB של WD באופיס דיפו ב600 שקל. שווה?
-
- 3 תגובות
- 865 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות סים של אחת החברות המקומיות שעובדות ב HSPDA בארה"ב, שיכיל בעיקר חבילת גלישה סבירה (לתעריפים של הארץ), וגם עדיפות שיהיה כמו TALKMAN (בלי חוזה / התחייבות, עם עדיפות למשהו שאפשר לטעון מראש). מישהו התנסה בזה ?
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
חברים יקרים, לא מכבר הדלק הפך למוצר צריכה שרובנו תלויים בו. הנגזרת מכך היא ניצול המצב ע"י הממשלה ועליית המיסים על מחירי הדלק שלא בפרופורציה למחירי הנפט הנהוגים בעולם, ופגיעה אנושה בצרכן הקטן. גם שמחירי הדלק יעלו מעל 10 ש"ח (שר האוצר שטייניץ כבר הצהיר על כך בפומבי) - אולי נתעצבן בשקט, אך רובנו יבלע את הגלולה המרה בשל תירוץ כזה או אחר. אבל עד מתי? עם עליית המחירים הנוכחית הגיעה הזמן שהציבור ירים את הכפפה!מלאכת צדיקים נעשית בידי אחרים. כל שעלינו לעשות הוא להפסיק לתדלק בחברות הגדולות כגון פז, סונול, דלק ודור אלון ולעבור לתדלק בתחנות עצמאיות קטנות (טן, סד"ש וכו'). במידה ונצמצם את התדלוק בתחנות החברות הגדולות, אלו, באמצעות לוביסטים ויכולת השפעה אמיתית, יפעלו בשבילנו מול הממשלה.…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, לפני כשנה רכשתי מחשב קומפלט בסניף של "פנדה" בחיפה. בין היתר שילמתי גם תמורת האחריות למשך שלוש שנים, וכן עבור שירות של איסוף והחזרה. סה"כ הוצאתי יותר מ-6k על העסקה הכוללת. עד עתה, ניצלתי את האחריות והאיסוף פעם אחת, אך השאלה מה הלאה? מה יקרה אם שוב פעם תהיה אצלי תקלה שתחייב תיקון במעבדה? האם יש דרך לממש את האחריות מול חברה שנעלמה מן הראדאר ? תודה רבה
-
- 15 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
הי, יש לי שעון יקר (אומגה) שקיבלתי במתנה לפני 10 שנים. השעון התקלקל וקרוב משפחה שהגיע מחו"ל לקח אותו לתיקון בחו"ל ושלח לי אותו חזרה ב FEDEX. עכשיו הם הודיעו לי שאני צריך לשלם עליו מכס או מע"מ. סיפרתי שזה משומש והם ביקשו חשבונית להוכחה, אבל אין לי. מה אפשר לעשות? בני
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי לשתף במיקרה שהיה לי במרכז השרות של פלאפון. לפני מספר שבועות חיפשתי לקנות מכשיר חדש ולהצתרף לתוכנית חדשה. עברתי את כל הספקים, קיבלתי הצעות, בד"כ חיכיתי כ-15 דקות והנציגים התנצלו בצורה מנומסת על הזמן שלי. כשהגעתי לפלאפון- עוד בזמן שהיתי לקוח שלהם, המתנתי יותר מ-40 דקות, ובמהלך הזמן הזה הייתי עד לקומבינות בקיצור תורים לחברי העובדים, גסות בתמיכת האחראי משמרת (כשאנשים העירו על זה שנכנסים לפניהם ודילגו על המספר שלהם די שלחו אותם לשבת על כיסא הפוך ולחכות בשקט לתור שלהם) ועוד. אחרי כ-40 דקות, ראיתי שבקצב הזה אני אחכה שם עוד שעתיים, אז קמת, הלכתי, והצתרפתי לחברה אחרת (והם טיפלו לי בניתוק מפלאפון). ואני מזכיר- באתי כדי לקנות מכשיר חדש ולחתום על עוד התחייבות, לא כד…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, לפי מה שהבנתי לTalk Man של סלקום אין תשלום חודשי ומשלמים רק אם מחייגים. האם זה אומר שפלאפון שרק מקבל שיחות לא משלם כלום ? איך זה עובד ? ומה לגבי השירותים מאותו סוג של חברות אחרות ?
-
- 3 תגובות
- 926 צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לקנות מחשב בימים הקרובים ורוצה כמה חוות דעת (חיוביות ושליליות) על החנויות כאן. ברשת יש מלא ביקורות ורבות גם שליליות על KSP (לא ב"ש ספציפי), מישהו קנה מערכת מחשב שלמה ב-KSP לפני? תגובות? בנוסף, מה אתם אומרים על אייבורי, MCS (ליד הקניון) ואם ואתם מכירים חנויות טובות נוספות באיזור? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מישהו מכיר אותם? הם מעבדה מרכזית ורשמית לתיקון מדפסות של HP
-
- 0 תגובות
- 3k צפיות
-
-
טוב רק רציתי לספר לכולם שלפני חודשים עברתי דירה ועשיתי באנדל של 1200/1000 אצל הוט עם נטויז'ן. היום גיליתי בחשבונית לחיוב הקרוב וחיובים של החודש שעבר עוד חיוב מסתורי מנטויז'ן של כ-30 שקל. בשיחה עם הנציגה התברר לי שמדובר על שרותי "אנטי ספאם, אנטי וירוס וגיבוי" שקר כלשהו שכמובן לא בקשתי אך לטענת הנציגה אשרתי בטלפון. וכמובן שהתחלנו בכל הפרוצדורה של "בטלתי לך את השרות ותוך 72 שעות נחזור אליך עם תשובה לגבי זיכוי" - אני די בטוח שאף אחד לא יתקשר אלי אבל צריך לתת להם את הזמן הזה לפני שאני מתחיל לאיים בניתוק. אז לא לשכוח לבדוק את החשבוניות חבר'ה, עד הפעם הבאה!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הבוקר הודיעה חברת HOT על כניסתה לתחום אספקת האינטרנט. לשם כך מקימה HOT פעילות חדשה המכונה HOTnet שתתחרה ב-3 הספקיות הוותיקות: בזק בינלאומי, 012 סמייל ו-013 נטוויז'ן. לרגל השקת השירות, HOT תמכור שירותי אינטרנט במחיר אחיד של 20 שקל לחודש לכל המהירויות, כולל 100Mbps. במקביל תציע החברה מבצע על תשתית האינטרנט במהירות 100Mbps במחיר של 179 שקלים לחודש כך שמחיר החבילה כולה יהיה 199 שקל. הקמת פעילות נפרדת לאספקת שירותי אינטרנט נדרשת כיוון שעל פי תנאי הרישיון של HOT, אספקת שירותי האינטרנט צריכה להתבצע בהפרדה מבנית מלאה מאספקת תשתית אינטרנט. כיוון שכך, HOT גם לא תוכל לשווק חבילות שכוללות את תשתית ואספקת האינטרנט גם יחד. מהלך הכניסה של HOT לפעילות החדשה ילווה בקמפיין שיחל מחר. בנוס…
-
- 259 תגובות
- 34.9k צפיות
-
-
שלום, אני זוכר שלא מזמן היו פה דיבורים רבים על החוק החדש המאפשר לקנות בסכום גדול יותר מ- ebay. החוק מפורסם ברשת אבל שמעתי מהרבה אנשים שיש עם זה בעיות (חלק עדיין נתקע, ועל חלק מהמוצרים זה עדיין 50 דולר). אני מעוניין לקנות נעלים ולבוש לספורט ורציתי לשאול האם יש משהו מיוחד שאני צריך לדעת על מוצרים אלה. תודה רבה, MODY.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-