עבור לתוכן

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. אהלן, שידרגתי את הטריפל שלי היום ומסגרתו קיבלתי תשתית של 30 מגה מ-HOT. אני כרגע גולש ב-12MB + גיימר דרך בזק בין לאומי. במידה ואני אשדרג ל-30 האם באמת אני יקבל תמורה הולמת למחיר או שבפועל המהירות תהיה נמוכה בחצי ממה שהובטח לי. ומה המחירים בערך? אני כרגע משלם 45 ש''ח על 12MB+גיימר. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 916 צפיות
  2. כול שני וחמישי אני רואה פה שאלות דומות צצות כעשבים שוטים. מכיוון שיש הרבה אי בהירות והנושא צץ ועולה מחדש כל פעם אולי זה יהיה מקום טוב לרכז בו מידע פרקטי שהשגתם מהתנסות אישית - מעין סיכום דברים של האורדיל.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. אתמול לפתע האינטרנט לא עבד וקיבל אייפי שמתחיל ב 172 ועכשיו החלטתי להתקשר ל HOT ולברר למה. הנציג של הוט בשיא חוצפתו מוציא אותי מטומטמם וממשיך לשאול מי הספק שלי למרות שאמרתי לו כמה פעמים "הוטנט" ! לאחר מכן הוא רצה לבדוק משהו ב HOTBOX ובמחשב, סירבתי לו בטענה שאין מה לחפש בעיות אצלי אם בכלל אני לא מחובר לספק ביקשתי ממנו לעשות ועידה ולצרף נציג תמיכה של הוט נט וכמובן (לא חשבתי אחרת), הוא פשוט העביר אותי ולא נשאר על הקו ! לאחר כמה דקות נוספות נציגה של הוטנט ענתה לי וביקשה כמה דקות לבדוק את הנושא לאחר מכן היא אומרת לי "אני צריכה לדבר עם הוט לחבר אותך על הוט נט ולא על הוט וביום ראשון יצרו איתי קשר לחבר אותי על הוט" עניתי לה: "מה זאת אומרת ? וביקשתי שתסביר ולמה בכלל אני לא מחובר א…

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. מכר שלי הלך לסניף של פלאפון, והם הצליחו לשכנע אותו לקנות איפון אפילו שהוא לא יודע איך להשתמש בזה (הם מאד מוכשרים החברה האלה, הם גם מכרו לחולת פרקינסון שאני מכיר איפון. אני לא מבין את הרישעות שהיה לנציג שעשה לה את זה :\) בקיצור אין לו ממש מה לעשות עם המכשיר, כי כל מה שהוא לוחץ בטאץ' פותח לו משהו אחר. בקיצור הידים שלו לא מתאימות בכלל למסך מגע, והוא ביזבז 4.5K על זה. כל נציג טלפוני שדיברנו איתו מסרב לבטל את העיסקה בטענה שהוא השתמש במכשיר כבר. אפילו הוא הלך לסניף להחזיר את המכשיר בלי לבטל את העיסקה מצידם כדי שהוא ילך לבטל הוראת קבע באופן עצמאי ולא רצו לקחת את זה ממנו. עבר כבר שבוע מיום הקניה, אז אני די לחוץ. מה עושים? תודה

• 4 תגובות
    • 913 צפיות
  5. Started by neomerdien,

אהלן, הזמנתי גלאי מתכות מEBAY, ושלא באופן מפתיע, נתקע במכס. כבר הייתי מוכן לשלם מה שצריך אבל עמילות המכס של הדואר (אני משתמש בשירותים שלהם בשביל לשחרר את החבילה) אמרו לי שאני צריך אישור של משרד התקשורת עבור גלאי מתכות. WTF?? הבאסה שאני לשלוח להם פקס (למשרד התקשורת) עם כל מיני נתונים טכניים (שאין לי מושג מה הם), ולקבל אישור. שזה בטח עוד עיכוב של כמה שבועות... אז חשבתי כבר להחזיר את הגלאי, לקבל החזר ולקנות בארץ. השאלה מה הפרוצדורה? למי אני אומר שאני לא מעוניין לקבל את החבילה ושישלחו אותה חזרה? זה יעלה לי משהו? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 6.6k צפיות
  6. Started by kuBBia,

שלום, אני לא יודע בדיוק לאן זה קשור, מישהו מכיר נגן MP3 טוב לשחיה? היה לי משהו די מצ'וקמק שעלה 200 ש"ח כזה: http://www.p1000.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7727749&came=177 אז אני מוכן לשלם על אחד טוב באיזור ה400 ש"ח אשמח להמלצות תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 5.6k צפיות
  7. קניתי מטען GP Powerbank S390, לאחר שהסוללות הנטענות הקודמות שלי (GP Recyko+ AA) שבקו חיים, ולאחר שממספר פורומים באנגלית, התברר לי שמטענים מהירים (כמו ה-GP Recyko Fast Charger, שטוען בתוך שעתיים) מקצרים משמעותית את אורך חיי הסוללות. על אף שמשך הזמן של הטעינה של הסוללות הנטענות הרזרביות שלי (גם כן GP Recyko+ בגודל AA) במטען החדש הוא 12-15 שעות לקיבולת של 2050mAH (כלומר זרם של בערך 200mA בעת הטעינה), הסוללות מתחממות רק במקצת פחות מאשר במטען המהיר שהשתמשתי בו עד היום (GP Recyko Fast Charger, הטענה בתוך שעתיים, תכופות הטעינה הסתיימה בו בתוך פחות משעה). מה הסיבה לכך? למה הן מתחממות בכלל? בנוסף, לא כתוב בהוראות השימוש, מה אמורים הלדים לחיווי טעינה של המטען (שדולקות קבוע בעת טעינ…

• 4 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. Started by YTZ,

ספציפית לגבי חדר ההאזנה- על הפנים. מחצית מהרמקולים לא מחוברים\לא עובדים, מבחר קטן מאוד, וצוות חוצפן. באמצע האזנה הגיע עובד וכיבה את החשמל כי "במילא אתה לא מתכנן לקנות פה" - נחשו מה? עכשיו בטוח לא. בושה וחרפה לחנות כזאת.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. שלום אני יודע שהנושא שלי קצת OFF TOPIC אבל עיקר הסחורה שהאתר PANDA WILL מציעים זה סלולר וטאבלטים זולים לכן חשבתי שפה נמצא את רוב הלקוחות שלהם. אז ככה לא משנה כמה RESELLER פגשתי והתמודדתי עם ALIBABA וDX וCHINABUYE מעולם לא פגשתי חנות וירטואלית יותר גרועה מPANDAWILL. המוצר נשלח 7 יום לאחר ביצוע ההזמנה (דיי מהיר לאחר הכירותי עם אחרים) אבל הוא נשלח לRUSSIA!! למרות שבמפורש כתבתי להם לשלוח אותו לישראל! כתבתי להם מכתבים רבים אך COSTUMER SERVICE שלהם פשוט לא קיים! לא קיבלתי מענה על אף מכתב אלא רק כאשר ישבתי על הLIVE כ9 שעות והצלחתי להשיג מישהו בLIVE שגם ככה התעלם ממני! והצאט פשוט ניתק אותי פעם שנייה כאשר תפסתי משיהו בLIVE לא קיבלתי שום עזרה או כיוון חוץ מסליחה מצד הנציג והסבר …

• 0 תגובות
    • 928 צפיות
  10. הזמנתי בחודש ינואר כרטיס רשת אלחוטי USB, תקן N מאייבי, קישור: http://www.ebay.com/itm/USB-150M-Wireless-LAN-Adapter-802-11b-n-g-WiFi-2dBi-Antenna-150Mbps-/330708482569?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4cffc2fa09#ht_5012wt_1168 המוצר לא הגיע ואחרי 45 יום קיבלתי החזר כספי. החלטתי לנסות להזמין אחד אחר, כי אני עדיין צריך כרטיס רשת, הזמנתי את זה: http://www.ebay.com/itm/320749368078?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 עברו 43 יום וגם זה עדיין לא הגיע, עכשיו אני בדיבורים עם המוכר מה עושים. המוכר הציע שליחה מחדש, מקובל עלי אך הפעם אני מתעקש על מספר מעקב ואין לי בעיה להוסיף 2$ בישביל זה. השאלה היא למה המוצרים האלו לא מגיעים, האם זה סתם חבילות שנעלמות (ולאחרונ…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  11. לאחרונה אני מתעניין בכל נושא הרכישות באינטרנט ובייחוד מאיביי. הבנתי שצריך לפתוח גם חשבון פייפל, אז יש לי כמה שאלות: 1. במה הכי עדיף לקשר את הפייפל (מבחינת עמלות וכו')? ישירות לחשבון הבנק? לכרטיס אשראי? העניין הוא שאין לי כרטיס אשראי בינ"ל ושמעתי שיש את האופצייה של כרטיס ויזה נטען, אך שמעתי שלוקחים עליו כל מני עמלות, למשל אם קונים משהו בדולר (שמן הסתם זה המטבע הדומיננטי באיביי) אז משלמים עמלה על ההמרה משקל לדולר, והם לא נוקבים בסכום המדוייק שנגבה. מצד שני, אפשר להזמין גם מאסטר כארד, ויזה וכו', מה הכי עדיף? במה יש הכי פחות עמלות, ואשמח אם תפרטו לי את סכומי העמלות. יצויין כי אני חייל בקבע, אם יש הנחות מסויימות בכל הנוגע לכרטיסים בינ"ל. אני לא מאמין שאני אקנה מאיביי בתדירות …

• 21 תגובות
    • 4.6k צפיות
  12. Started by gryffin,

אני שוקל להעביר מספר מנויים אליו, אך המחירים הזולים מעוררים חשד. אשמח לשמוע אם אתם מרוצים, איך השירות במקרה הצורך, באיזה מסלול/חבילה אתם, כמה אתם משלמים ואיך ביצעתם את המעבר (הגעתם לחנות וביקשתם ניוד?). תודה מראש

• 68 תגובות
    • 12.8k צפיות
  13. לשם הקמת מדור צרכנות אנחנו מחפשים אותך! אם יש לך יכולת ביטוי גבוהה וידע נרחב בצרכנות נבונה, תוכל לקחת חלק פעיל בצוות התוכן של HWzone. אנא צרו איתי קשר: avi.mansuri@hwzone.co.il תודה

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. יש לי דיל ממש על הפנים, 9 חודשים 70 שקל ואז חינם 3 חודשים למהירות של 5 מגה. אני בלי קשר רוצה לעבור ל10 מגה (תשתית כבר יש לי) והם רוצים 80 שקל ל9 חודשים ואז 3 חינם (סך הכל 59 לחודש). בבזק בין לאומי בלי להתווכח איתם בכלל הציעו לי 50 שקל לחודש לשנה. זה קצת יותר טוב ממה שהציעו לי בנט וויזן וגם זה לא מותנה ב9 חודשים האלו שצריך להשאר בנטוויזן בשביל באמת לקבל מחיר של 60 שקל. אבל בכל זאת נראה לי שזה מחיר ממש יקר ולא משתלם 50 שקל לחודש. זאת פעם ראשונה שאני מתעסק עם זה (תמיד אמא שלי היתה אחראית) אז אם אני צודק (ואני צודק לפי הודעות אחרות שקראתי בפורום) אני אשמח אם תגידו לי מה עושים בשביל דיל יותר טוב. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. הזמנתי את הזכרונות האלו http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=160757707223#ht_838wt_1396 רשום שם במפורש שזה 4GBX2 וכניראה קבלתי 2GBX2 זה מה שקבלתי http://img26.imageshack.us/img26/1035/20120327214147.jpg http://img221.imageshack.us/img221/499/20120327214125n.jpg רשום שם שזה 2GBX2 אבל לפי חיפושים בGOOGLE אני לא סגור על זה, אני לא יודע אם לפתוח או לא. תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. בעקבות הדיון על ספק האינטרנט בזק בינלאומי שדרגתי את המהירות ל100MB במחיר של 30 שקלים. כרגע אני מקווה שיוכלו לעזור לי עם שם משתמש שיש לו את הגיימר ב1.90, ככה אוכל להוציא לעצמי גם אחד כזה. אבל מטרת הדיון הנוכחי היא לבדוק כמה אתם משלמים לבזק ולכמה אפשר להוריד אותם. מבחינת מהירות, כל מהירות מ10 ועד 100 מעניינת, כמובן ביחס של תועלת ומחיר. אני אישית כיום, בתור עובד פלאפון לשעבר משלם 69 שקלים למהירות של 10MB, ללא הגבלת זמן. כמה אתם משלמים?

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. Started by ModChiP,

לפני כמה ימים קניתי מוצר מחנות מסוימת, אחרי שראיתי שהוא לא מתאים לי, באתי להחזיר אותו, המוכרת לא הסכימה להביא לי זיכוי במזומן אלא רק זיכוי לבוא ולקנות בחזרה בחנות, היא אמרה לי שהמנהלת לא נמצאת ושהיא לא יכולה להוציא כסך מהקופה, באתי היום כדי לקבל את הכסף שלי, אמרתי לה שיש דבר שנקרא "המועצה לצרכנות" ולפי מה שהם קבעו מגיע לי לקבל את הכסף שלי בחזרה ולא לקבל זיכוי רק לאותה חנות, היא לא הסכימה לעשות ככה ושלחה אותי לקרוא למשטרה. אני מכיר את השיטה הזו שאומרים לך שהמנהלת לא נמצאת ורוצים שלא תבוא ושתוותר ולא תקבל את הכסף שלך במזומן. אני שילמתי במזומן ואני רוצה לקבל את הכסף שלי בחזרה במזומן. מה עושים, פונים למועצה? היא אמרה לי לחזור ביום ראשון, אבל בטח ביום ראשון היא תגיד לי לבוא בי…

• 39 תגובות
    • 5.4k צפיות
  18. טוב, אז רשמית נמאס לי להחליף כל הזמן את הסוללות (ולקנות כל הזמן סוללות) במקלדת והעכבר האלחוטיים שלי. אני מחפש המלצה למטען סוללות + סוללות נטענות. עדיפות גבוהה למטען שיכול להטעין גם AAA וגם AA. אשמח להמלצות

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. בשנת 2011 התקבלו במשרד התקשורת 14,413 תלונות, גידול של 62% לעומת 2010 (8,902 פניות) ועלייה של כ-600% בהשוואה לשנת 2006 (2,072 פניות). כך לפי דוח פניות הציבור למשרד התקשורת, שפירסם היום (א') אגף הפיקוח והאכיפה במשרד. מתוך כלל הפניות - 12,418 פניות מהוות תלונות על חברות התקשורת. שיאנית תלונות הציבור הינה חברת פלאפון. אל חברת הסלולר הגיעו 10.5 תלונות לכל 10,000 לקוחות מתוכן כ-37% תלונות מוצדקות. פלאפון היא חברת התקשורת עם כמות התלונות הגדולה ביותר מאי פעם. בראש טבלת החברות שספגו תלונות מהציבור ממוקמת חברת פלאפון, עם שיעור תלונות של 10.5 לכל 10,000 מנויים - פי שתיים משיעור התלונות בשנה שלפני כן. לכתבה המלאה: http://www.news1.co.il/Archive/001-D-293241-00.html

• 0 תגובות
    • 807 צפיות
  20. Started by 6adamtal,

חברים אני צריך המלצה למייבש כביסה איכותי מותג טוב שבא עם אחריות ושירות. מדובר במצנה לאחי וגיסתי. תודה על כל המלצה על דגם או לפחות חברה שיהיה לי מאיפה להתחיל

• 10 תגובות
    • 15.7k צפיות
  21. יס מתעלמים מהודעת ניתוק בפקס - כידוע ישנו חוק התנתקות משירותים מתמשכים אשר בחוק מצוין שניתן לדרוש ניתוק בטלפון/פקס/דוא"ל. בטלפון הם יכולים לטעון שלא ביקשנו להתנתק לכן שלחנו פקס בתאריך 13.3.12 לגבי ניתוק מחברת יס(יש אישור שליחה של הפקס). שמתי לב שיס לא מתקשרים להציע מגוון הצעות להישאר(דבר שלא עומד על הפרק מבחינתנו) לכן צלצלתי אליהם היום 15.3.12 תוך עשרים דקות הגעתי למחלקת ניתוקים(היה עומס) והמוקדנית ציינה בפניי שאין שום אזכור על בקשת התנקות וכל בקשת התנתקות מיס נעשית רק בטלפון(התעלמות מהחוק?) ציינתי בפניה את החוק שהזכרתי והיא אמרה שהיא לא מכירה אותו וניתוקים מיס נקבעים רק בטלפון(אי ידיעת החוק אינה פוטרת). ביקשתי להתנתק ושאלתי מה האם נחויב על היומיים הללו שהם "לא קיבלו" …

• 7 תגובות
    • 3.3k צפיות
  22. אהלן חברים. שבוע הבא אני טס לארה''ב וכרגע אני מתלבט האם לקנות אייפון שם. לא הצלחתי להבין עם החוקים החדשים שיצאו, כמה תכלס אני מרוויח אם אני מבצע את הקניה בחו''ל. אשמח לקצת הסברה בנושא. תודה רבה לעוזרים ולקוראים.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. היי, כחלק מפרויקט באזרחות עשינו סקר בנושא הטעיית הצרכן ע"י גופים מסחריים ורשתות שיווק. אשמח אם תקדישו 2 דק' למילוי הסקר, זה מאוד יעזור לנו. (באמצעות google docs מאוד פשוט רק לסמן) הסקר נמצא בקישור: https://docs.google.com/spreadsheet/...MzJTOTAxaHc6MQ תודה רבה

• 0 תגובות
    • 845 צפיות
  24. לא ידעתי באיזה פורום לכתוב את זה תשמעו לפני כמה ימים הזמנתי חלקים מtms החלקים שהוזמנו : מעבד זיכרון לוח אם גוף קירור למעבד הגיעו חלקים ומה אני מגלה: 1.הקירור עם כול התכולה שלו הגיע בלי קופסא פשוט הדביקו את כול התכולה שלו עם דבק מיוחד והצמידו אותו לקופסא של הלוח אם וככה עטפו את זה טוב טוב עם נילון בועות (פצפצים) 2.זיכרון + מעבד(tray) היו עטופים בנייר מגולגל של מדפסת היו יוכלים לשים אותם באיזה שהי קופסא ( רכיבים האלה יקרים ורגישים ) זה לא נשמע לי הגיוני לקבל חלקים בלי הקופסאות שלהם אני מרגיש שקניתי את זה בשוק ולא בחנות כול מי שהזמין חלקים מהם אתם קיבלתם עם קופסא והכול או שקיבלתם כמוני? מה אתם מציעים לי לעשות?

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. לגבי ה30 מגה הבנתי שהמחיר הוא 29 בשימור... כמה אפשר להוריד אותם בנוגע לתוספת חבילת גיימר(משיטוטים בהודעות באתרים בשונים ברשת מלפני כמה חודשים הבנתי שאפשר להוריד אותם ל10 שקל...זה עדיין תקף ?) ? תודה לעונים

• 16 תגובות
    • 3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים