צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,297 דיונים בפורום זה
-
עשו לעצמכם טובה וקנו ארונות במקום אחר למי שיש כח שיקרא את הסיפור שלי רכשתי בתאריך ה20 בדצמבר 2012 ארון מחברת קומפורט נט באינטרנט. המוביל בשם מקסים קבע איתי מספר פעמים וביטל. בסוף הגיע אך לא בשעה היעודה אלא באיחור של 3 שעות. הרכיב ארון ואמר שבטעות הדלתות לא מתאימות ויביא דלתות חדשות תוך כמה ימים. חיכינו חודש וכלום לא קרה ובסוף דיברנו איתו כמה פעמים והוא ניסה להתחמק. בסוף השתכנע לבוא ושוב קבע איתנו כמה פעמים ולא הגיע בתואנות שהיה תאונה וכיו"ב. בסוף כשהגיע, שוב באיחור כמה שעות מהשעה היעודה הביא דלתות לא מתאימות. ושוב, נדרשנו לרוץ אחרי מקסים שיסכים לקבוע איתנו שוב בסוף הגיע וסידר דלתות מתאימות בגודל אם כי הגוון היה קצת שונה. כבר לא היה אכפת לנו מהגוון. התלוננו באוזניו על כל ה…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
-
אהלן חברה. אני קונה מחשב חדש השאלה שלי היא מאיזו חנות מומלץ לי לקנות ? עברתי על דיון "החנויות המומלצות" אבל אני רואה שהוא מיושן ואינו מעודכן ברובו. אז אני מבקש את עצתכם. אני גר באיזור המרכז. מאוד מאוד חשוב שתיהיה חנות אמינה מבחינת המוצרים שלה והשירות. חנות שתיהיה מכוונת לקוח ולא מכירת עודפים או רווח טוטאלי בעיקר חנות שלא תנסה להתנער ממני ברגע שהעברתי להם את הכסף. הרשת היחידה שפסולה מבחינתי היא רשת KSP ששם אני לא רוצה לקנות מעבר לזה, אפעל לפי הצעתכם.
-
- 19 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
קונסולת ה-Shield הסלונית של מפתחת השבבים, אשר מסוגלת לבצע הזרמת תוכן מהמחשב או להריץ מגוון משחקים באופן עצמי, ניתנת לרכישה במחיר מבצע נאה הנה עוד דיל אמאזון לשעות הקרובות שבהחלט כדאי לכם לשקול: הגירסה הבריטית של אתר המכירות המקוון מציעה לרכישה את קונסולת ה-Shield של NVIDIA, בגירסת ה-Pro שלה המתבססת על כונן קשיח של 500 ג'יגה-בייט (במקום שבב eMMC צנוע מאוד של 16 ג'יגה-בייט בגירסת הבסיס), במחיר של כ-189 פאונד בריטי כולל מסים ומשלוח ישיר לישראל – כ-1,025 ש"ח עבור אחד ממכשירי האנדרואיד העוצמתיים ביותר בשוק. הקונסולה המדוברת יכולה להריץ את כל משחקי האנדרואיד המועדפים עליכם על אמצעי התצוגה שאליו תחברו אותה (ויחד עם בקר השליטה הכלול יחד עם הקונסולה עצמה), בנוסף לספריה ש…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
למישהו יש בבקשה קופון כללי לאליקספרס , לא מוצר מסויים ספציפי כי מדובר בכלי בית, בגדים וכל מיני שטויות עדיפות ללא הגבלה לקנייה של סכום מסויים, ואם יש קופונים רק בקנייה מסויימת אז אולי גם אפשרי יש לציין אני לא משתמשת חדשה שם תודה. אשמח לעזרה יש קופונים רק בקנייה מסויימת אז אולי גם אפשרי יש לציין אני לא משתמשת חדשה שם תודה. אשמח לעזרה
-
- 0 תגובות
- 799 צפיות
-
-
http://www.buy2.co.il/Center/DailyDeal/Index/d0aca637-85f4-4c71-82fb-6cc91ddfcca5?utm_source=getitall&utm_medium=getitall_deals&utm_campaign=dailyDeal_d0aca637-85f4-4c71-82fb-6cc91ddfcca5
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מאיפה אפשר להשיג קופסאות זולות כאלה? Zap לא ממש יודע לעזור, וחלק ממנועי החיפוש לא יודעים לאכול כמו שצריך את ה-& באמצע השם, אז זה גם הופך את זה לקשה. מצאתי קופסאות באתרים ישראליים בחיפוש בגוגל - א. אגיאן, כלי בית, שמחי ובניו (לא חנות אינטרנטית), ועוד כל מיני. (ולכל חנות - דגמים שונים!) בנוסף, יש כבר המון זמן קופונים שלהם, אבל הם מכילים סט עם גדלים שונים, בעוד שאני מחפש רק את הקופסאות הגדולות. (יש לי מספיק קטנות) חלק מהקופסאות היו גם ב-Ebay, אבל אני לא אוהב לקנות דברים שקשורים למזון משם. למישהו יש הצעה מאיפה הכי נכון לקנות? בנוסף - האם יש מתחרים מוצלחים ל-Lock&Lock שהם באיכות דומה, ומחירים זולים יותר?
-
- 5 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
זה לא אשכול תלונה, אלא אשכול "הארה" שאולי יוכל לעזור לאנשים אחרים במימוש אחריות של מוצרי סיגייט. יש לי כונן פנימי 3.5 של סיגייט שקניתי ב 2008 מרשת KSP. הרשת כמובן לא נתנה יותר מ 3 שנים אחריות על הכונן למרות שהיצרן נתן 5. בכל מקרה, שנה אחרי שנקנה הוא התקלקל ו KSP החליפו אותו בכונן מחודש (ארוז מהמפעל). אמרתי בסדר, אני לא מאלה שמתלוננים יותר מדי על "מחודש". הוא עבד טוב עד לפני שבוע בערך שהתחילו בעיות וארורים, נכשל בסמארט וטסטים אחרים. נכנסתי לאתר של סיגייט לבדוק אם הוא עדיין באחריות ומסתבר שוואלה, עדיין באחריות !! עד אוגוסט 2013. להזכירכם, נקנה ביולי 2008 (!). לפי דעתי, ברגע שהחליפו את הכונן, תקופת האחריות התאפסה (מבחינת סיגייט). KSP כמובן לא הסכימו לטפל אבל לצערי זה "לגיטי…
-
- 24 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
האתר מחזיר לנו כסף על כל רכישה. האתר אמין, רושם את העסקאות ומעביר את הכסף שמצטבר לפאיפל בתאריכים קבועים, ראו תמונות. כל מה שצריך לעשות זה לעבור באתר של Ebates לפני הרכישה ותקבלו כסף בחזרה על כל רכישה שלכם. תנאי לקבלת 10$ מתנה: יש להירשם ולרכוש בסכום כולל של 25$ סה"כ בקנייה אחת או יותר תוך 90 יום מיום ההצטרפות ומקבלים 10$ לחשבון. תצרפו חברים תחתיכם במבצע החדש, תקבלו עבור כל אחד מה-3 הראשונים 25$, זה אומר 75$ שאתם מקבלים על זה שעזרת לחברים ולמשפחה לחסוך. אין חובה לצרף חברים. אתם יכולים להסתפק בלקבל כסף בחזרה על הקניות שלכם. מידע שכדאי לדעת: * אני מקבל הטבה של 25$ על כל אחד מ-3 האנשים הראשונים…
-
- 11 תגובות
- 6.7k צפיות
- 1 follower
-
-
לינק לדיון שהתחיל הכל: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=543137.0 ה-AURORA2 גם הגיע עם כמה שריטות על המסך - ממש לא סופר קריטי אבל שמים לב לזה בשמש עם מסך כהה. האריזה המקורית של AINOL (מתחת לכל הפצפצים והקלקר) אמנם היתה ללא פגם אבל לא אטומה מה שמוביל אותי לחשוב שמדובר במשהו מתצוגה או משומש כי זה לא משהו שיכול להיגרם מהמשלוח אם אין נזק לאריזה. בתוך האריזה של AINOL היה מונח על המסך משטח פצפצים אבל לא היה מגן מסך (זה שתמיד מקלפים ממכשיר חדש). גם האריזה של המטען היתה מעוכה כולה וכנראה גם הוא לא תקין! אני בדיונים איתם ועד כה הם הציעו לי פיצוי כספי זעום במקום שאשלח להם אותו חזרה ל-REFUND מלא (וגם זה אחרי הרבה ויכוחים). מישהו כאן יודע איך כדאי לשלוח חזרה לסי…
-
- 68 תגובות
- 11.3k צפיות
-
-
שלום, חידשתי עכשיו את הדומיין שלי וקיבלתי למייל הודעה על מתנה חבילת אחסון Basic לתקופה של חודשיים מתנה! 100% חינם! או חבילת דואר אלקטרוני Mail לתקופה של שלושה חודשים מתנה! 100% חינם! אני מעונייין בחבילת האחסון Basic, יש התחייבות כלשהי לעסקה ? או שהאחרי החודשיים מתנה אני יכול לבטל ולא לשלם שקל ?
-
- 0 תגובות
- 915 צפיות
-
-
בוקר טוב, כאשר התעוררתי הבוקר הופתעתי לגלות שקיבלתי הודעה מסלקום: "מנוי XXXXXXXX ניצלת 75% מחבילת הגלישה שלך עד לתאריך 30/7/2013 12:59:21 בסוימה תחויב בתעריף מזדמן הגבוה משמעותית מתעריף חבילתך הנוכחית" וכל זאת כאשר ניצלתי רק 1.74GB מתוך 5GB שהם פחות מ 40% מהחבילה. לפני שאני מתקשר לסלקום לבירורים רציתי לדעת האם מישהו נתקל במשהו דומה?ומה הוא עשה במצב הזה? תודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 996 צפיות
-
-
קיבלתי מספר מעקב ורשום שהמשלוח הגיע לארץ ושנכנסתי לאתר של הדואר ושמתי את המספר מעקב..רשום התקבל במוקד - לוד אחרי כמה זמן הם שולחים את זה משם ? אני גר קרוב (אור יהודה)
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים. קניתי ב-eBay כמה פילטרים לסנן מים. עלה לי 80 ש"ח. free shipping. דואר ישראל רוצים 35 ש"ח בשביל לשחרר לי את החבילה. זה לא מכס. זה תשלום לדואר ישראל. הם טוענים שבגלל שזה EMS, אני אמור לשלם 35 ש"ח. התקשרתי אליהם לפני 3 ימים. לא ענו כמובן, אבל השארתי את מספר הטלפון שלי. עכשיו חזרו אלי (אחרי 3 ימים, אולי יומיים - לא כ"כ זוכר), ושירלי, הנציגה שדיברה איתי לא הצליחה להסביר לי על מה אני צריך לשלם. היא טוענת שככה זה. EMS. "אדוני, יש חוקים במדינת ישראל". אמרתי לה שאין לי בעיה לשלם, אני רק רוצה לדעת על מה ולמה התשלום. אף פעם לא נתקלתי בתופעה הזו. היא לא הצליחה להסביר לי (היתה לי תחושה שגם היא לא יודעת על…
-
- 14 תגובות
- 7.9k צפיות
- 2 followers
-
-
מנסה להשיג את המספר של אותה בחורה, אם יש פה מישהו מנצרת עלית אשמח אם יפנה אלי, אולי הוא מכיר את אותה הבחורה.
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
קיבלתי מרשות השידור לשלם אגרה לפי שנים. אם יש ברשותי טלוזיה כך וכך... ואין לי בית ולא טלוזיה אני גר עם ההורים והמכתב נשלח לכתובת ההורים. מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני קניתי בחנות שנקראת קרמיק דיפו ארון אמבטיה , נמסר לי מהחנות שהמוצר יסופק ע"י חברה בשם "אהרוני" , בתאריך 15/01/13 קיבלתי את הארון סגור בתוך אריזה , לאחר שהקבלן שהיה לי בבית התקין לי את הארון אמבטיה עם הכיור ראיתי שיש סדק בכיור בצד במקום שלא ייתכן שנפל עליו חפץ כלשהו , ובמקום הסדק לא היה קילוף דבר שמראה שלא נפל עליו חפץ כלשהו אלא כנראה מדובר בפגם ייצור , התקשרתי לחברה שיחליפו לי את הכיור והם אמרו לי שיבוא טכנאי ואם הוא יראה שזה פגם ייצור הוא יחליף את הכיור ואם זה לא פגם ייצור הוא ייקח כסף על הביקור , הטכנאי שהגיע אמר לי שככל הנראה מדובר לדעתו ב-80% פגם ייצור , הטכנאי צילם את הסדק ואמר שיראה לאחראי שלו והוא יקבע מה לעשות , לאחר מס' ימים נאמר לי מהחברה שהמנהל החליט שמדובר …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי. כבר פתחתי בעבר דיון על כך וחלקים ראשונים יכולים להשמע לכם מוכרים, אך הסיפור התפתח ואני צריך את עזרתכם: קניתי Samsung S7 Edge מחנות KSP בסניף אשדוד (עד הלום) לפני חודש ושבוע. לאחר שלוש שבועות המסך הפסיק להציג תצוגה. שלחתי את המכשיר ליבואן וכשבוע וחצי לא שמעתי מהם דבר. יצרתי איתם קשר והתבררו הפרטים הבאים: 1. אין להם מסך חלופי וחדש בצבע אותו רכשתי. 2. תאריך האחריות אותו הם מציגים באתר שלהם (היבואן): שנה ועשר חודש במקום שנתיים כפי שצויין בקבלה של KSP. הכנתי מסמך לפני תביעה ושלחתי להם אותו ביום ראשון הזה. נציגי היבואן כמובן הצהירו שאין לי שום עילה לתביעה אך במהרה מיהרו להודיע לי שישלחו לי מכשיר חדש. עד כאן נשמע שהסיפור…
-
- 31 תגובות
- 10.3k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום. קניתי Audio Mixer מ-ebay. הוא עלה לי 325 ש"ח. שלחו לי אותו עם חברת TNT, ועכשיו רוצים ממני 219 ש"ח (!!!) לפי: מע"מ - 66 עמלת יבוא - 50 עמלת שחרור - 70 ניטול מסוף מטענים - 11 סה"כ 219 ש"ח זה פשוט הזוי ולא משתלם! אני יכול לסרב לקבל את המשלוח? הם יחזירו לשולח? אקבל חזרה את הכסף? תודה.
-
- 8 תגובות
- 2.7k צפיות
- 2 followers
-
-
רכשתי מוצר ב-400$ דרך אתר lighttake.com בסוף ספטמבר. כעבור חצי שעה מרגע הרכישה התחרטתי ושלחתי מייל לתמיכה בבקשה להחזר כספי. אין מענה. מספר ימים אני שולח מיילים ואין מענה. פתחתי dispute דרך paypal ואין שום מענה לא מפייפל ולא מהמוכר. מה עושים? הכסף כבר ירד מהחשבון. קיים ביטוח כלשהו של חברת האשראי?
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כל השבוע ניסיתי לחרוש את האינטרנט אחר חנויות ישראליות שמוכרות סדרות אמריקאיות בפורמט דיוידי עם תרגום עברי.. לדוגמא : איש משפחה, כל העונות או רוק 30 עם תרגום בעברית.. למה אין בישראל דבר כזה?
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
http://www.bestbuy.com/site/kindle-2gb/6412224.p?id=1218737490517&skuId=6412224 +20$ למשלוח עם Buy2USA, אבל המחיר הרגיל הוא 70$ בלי משלוח.
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי שלום לכולם, אני רוצה להזמין כרטיס פנימי ל Bluetooth ו wifi ואני לא בטוח אם יאושר להכניס אותו לארץ. זה המוצר: https://www.amazon.com/PC-Hackintosh...ustomerReviews אם מישהו מבין בזה אשמח לעזרה או להפנות אותי למקום שמפורטים הקישוריות המותרת גם אשמח. תודה ושבוע טוב
-
- 0 תגובות
- 877 צפיות
-
-
היום, נאלצתי ללכת לסניף קאמרה חיפה שבצ'ק פוסט, על מנת להביא את המצלמה שלי, Canon PowerShot SX150 IS, לתיקון בגלל בעייה בסוללה הראשית (המצלמה שלי החלה לפתע כל הזמן לדרוש ממני להכניס תאריך ושעה בלי הפסק, גם אחרי שהכנסתי וכיביתי למשך חצי דקה מינימום). בחנות כאשר המוכר בדק האם הוא יכול להחליף לי במקום את הסוללה הראשית של המצלמה הזו, הוא נדהם לגלות שלהבדיל מה-Canon PowerShot A1100IS הקודמת שלי, בה הסוללה הראשית נמצאת באותו איזור כמו הסוללות ה-AA הנטענות הרגילות להפעלה וכן כרטיס הזיכרון (כלומר באיזור המכסה), בדגם הנוכחי שלי שמצויין בתחילת הנושא, וכן בכל המצלמות החדשות של קנון, קנון העבירה את הסוללה הראשית מהמכסה אל הלוח האלקטרוני של המצלמה, הנמצא בתוך גוף המצלמה עצמה. התוצאה: ה…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בקשר לקניה בEBAY קניתי פריט, ועשיתי עליו רק Buy עדיין לא שלמתי על הפריט, אני לא מעוניין לקנות את הפריט, איך אני מבטל את ה"קניה" כי זה שולח הודעות אלי ואומר לי שצריך לשלם ..
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-