צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,297 דיונים בפורום זה
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4198966,00.html רק עכשיו ראיתי את הכתבה הזאת. למרות שכתוב שהחוק נכנס באפריל, לא היה איזה "הייפ" תקשורתי סביב זה וזה קצת קבור אפשר להגיד. האם החוק הזה באמת קיים ועבר? איך זה עובד? אני בתשתית של בזק (משלם על 5mb), טלפון של נטוויזיון, ומשלם בנוסף על קו קל לבזק 25 שקלים. האם אני יכול להתקשר עכשיו לבזק ולהגיד להם שינתקו אותי מהקו הקל?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היום עולה לאויר מפעילה סלולרית חדשה, החמישית במספר - גולן טלקום, שתעניק לנו אלטרנטיבה לשלושת הגדולות ולמירס. מירס, שתשנה את שמה להוט מובייל, גם צפויה להשיק בקרוב בתעריפים דומים לאלו שמציעה גולן: 1. חבילה ללא שום מגבלה (יתכן שתהיה הגבלת מהירות גלישה אחרי 2 ג'יגה, אבל לא ב-100% בשלב זה) ב-99 שקלים לחודש, כולל שיחות ל29 יעדים בחו"ל (נייחים), בעיקר אירופה, ארה"ב וקנדה, ותעריפים מאוד נוחים בשיחות לחו"ל ובחו"ל (עד כמה שראיתי סביב ה-75 אגורות עד שקל בנדידה). 2. חבילה הכוללת 60 דקות, 60 מסרונים ו-10 מגה גלישה ב9.99 שקלים לחודש (!!), עלות חריגה: 18 אג' לדקה, 9 אג' למגה גלישה ואגורה בודדת למסרון. בשלב זה ישווקו כרטיסי SIM בלבד, למיטב הבנתי ניתן יהיה להזמין מהאתר שלהם החל משעות אחר …
-
- 52 תגובות
- 10.6k צפיות
-
-
אם אין באפשרותכם לעבור לחברות החדשות מסיבות של התחייבות, לא משתלם או כל סיבה אחרת ואתם מעוניינים לנקום בחברות הוותיקות, יש דרך. כיום יש דמי קישוריות של 7.35 אגורות לדקה. כל מפעיל סלולרי נאלץ לשלם דמי קישוריות עבור שיחות נכנסות. משמע, אם לדוגמה מנוי סלקום מתקשר למנוי אורנג', סלקום משלמת לאורנג' 7.35 אגורות עבור כל דקה. ואם הצלחתם להבין במהירות, כל פעם שאתם מתקשרים מהחברות הוותיקות לחדשות, החברות הוותיקות צריכות לשלם לחדשות 7.35 אגורות עבור כל דקה. לדוגמה: אם אתם מנויים לאורנג' ואתם מתקשרים לגולן טלקום, כל דקה שעוברת אורנג' צריכה לשלם לגולן 7.35 אגורות. מה שצריך בסך הכל לעשות זה להתקשר למנוי כלשהו בגולן טלקום או הוט מובייל וזהו. לרוע מזלן של החברות הוותיקות הן מכרו לנו ח…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רציתי לספר על מקרה שקרה לי בRSM גם בשביל אולי לזרז קצת את העניין. לפני חודשיים רכשתי מקלדת Razer Keyboard Arctosa Black באתר של RSM ביקשתי משלוח וחילקתי את התשלום לשני תשלומים. לאחר שקיבלתי את המקלדת ברגע שהוצאתי אותה מהאריזה החיצונית מיד ראיתי כי צבע הכיתוב על המקלדת שחור וכי המקלדת עצמה שחורה גם היא לא ידעתי את זה ולא היה שום אזכור לזה באתר. פניתי אליהם במייל ונאמר לי שאין שום בעיה לזכות אותי על המקלדת. לאחר כמה ימים אכן הלכתי לחנות שלהם בתל אביב החזרתי את המקלדת קיבלתי חשבונית זיכוי הובטח לי שכרטיס האשראי שלי יזוכה והלכתי. כעבור שבועיים בדקתי באתר כרטיס האשראי ולא ראיתי את הזיכוי אלה שירד התשלום הראשון התקשרתי RSM נאמר לי כי זוכיתי ואני אראה את זה בעתיד הקרוב לא ה…
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מתכוון לאתרים כמו אולסייל, נענעשופס, ואללהשופס וכ"ו. כי אני רואה שיש להם מחירים טובים לקבוצתיות, אני רוצה לשמוע מכם אם יש לכם ניסיון טוב או רע עם אתרים כאלה? יש סיבה לא לקנות באתרים כאלה? אני מדבר על חומרה כמו דיסק קשיח, מסך מחשב ....לא מחשב שלם ולא ציוד היקפי זול כמו מקלדת או עכבר
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מאוכזב מאוד מהפינגים והבעיות בחודש האחרון והאי רצון שלהם לעזור לי בתמיכה הבכירה כמו שצריך ומעוניין לעבור לחברה שמספקת את הפינגים הכי נמוכים לאירופה, מה אתם ממליצים לי? התשתית שלי היא בזק והמהירות שלי היא 10 מגה, האם כדאי לי לעבור לבזק בינלאומי לחבילת גיימרים שלהם?
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
טוב אז הזמנתי לעצמי את המוצר הזה בEBAY http://www.ebay.com/itm/350541670269?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 על מנת להתנסות בו... המוצר לא נשלח והמוכר מה לעשות, לא עונה ולא רוצה לתקשר, התעמקתי בפידבקים שלו וראיתי שיש עוד 5 תלונות כאלה בחצי שנה האחרונה. פתחתי תלונה בEBAY ועדיין המוכר לא עונה, נאדה. EBAY, תוך כדי כבר הזמנתי את אותו המוצר ממוכר אחר שכבר הגיע ד"א. שבוע אחרי הזיכוי שלי פתאום אני רואה את הקניה הזאת מתעדכנת בתור מוצר שנשלח שזה כמובן מוזר אבל ניחה... למי אכפת? כבר קיבלתי את הזיכוי שלי וקיבלתי את אותו המוצר ממוכר אמין אחר שממש דיבר איתי כאילו אני מלך. והופה הפתעה, היום הגיע המוצר של המוכר שממנו קיבלתי זיכוי ללא שום הודעה ממנו מראש, ללא ש…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש ברשותי מספר זכרונות PC100 וPC133 בגדלים שונים (16M-256M). אני רוצה להיפטר מהם - השאלה כמה כסף אפשר להרויח עליהם? אפשר לקבל מושג כמה MB אחד של PC100 או PC133 עולה?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפני כחודש עזבתי מקום עבודה, כחלק מהעזיבה החזרתי קו טלפון. יום אחרי החזרת הקו מהעבודה יצרתי קשר עם שירות הלקוחות של אורנג וביקשתי להחזיר לפעולה קו ישן שלא היה פעיל. ציינתי בבירור שאינני מעוניין בחבילת גלישה וביקשתי לבטל את האופציה לגלוש בשני הקווים שברשותי. לפני כמה ימים קיבלתי חשבון מאורנג' על 258 ש"ח לפני מעמ על גלישה סלולארית ("חיוב שאינו במסגרת חבילת גלישה באינטרנט"). כמובן שניסיתי ליצור קשר עם שירות הלקוחות הטלפוני, דבר שהיה בלתי אפשרי בימים האחרונים. היום בבוקר ניגשתי למרכז השירות והנציגה החביבה טרחה להסביר לי שהחיוב התבצע על שירות שניתן לפני שביקשתי לנטרל את השירות. כמה נוח. לצערי אין לי דרך להוכיח מתי ביקשתי לנטרל את השירות ואין לי דרך מעשית להוכיח שלא צרכתי את הש…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם וערב טוב רציתי לחלוק עמכם סיפור משעשע/עצוב שאני בתוכו בימים אלו, נסיון לממש אחריות על הארדיסק שנקנה מנועה מחשבים לפני שנה ומשהו (הרבה לפני שהם סגרו את הבאסטה), שמקורו בטק דאטא, והתקלקל לפני כחודש ומשהו. הדיסק הוא של מכר שלי, נקרא לו י' לצורך העניין. י' פנה אלי בבקשה לשדרג את הדיסק הקשיח במחשב הנייד שלו למשהו קצת מהיר יותר, המלצתי לו על WD scorpio black 2.5" 320GB, 7200RPM הוא ראה את המחיר והסכים, רכשתי בשבילו את הדיסק (שימו לב, אני זה ששילם את הכסף, הוא שילם לי אח"כ על הדיסק+מספר טיפולים שעשיתי בשבילו. למה זה רלוונטי? תכף תראו) הדיסק נרכש בצורה מסודרת, עם קבלה והכל, הותקן, והחל את חייו במחשב הנייד, עבד כמה שעבד עד שהתקלקל. ברגע שהתקלקל, פנינו קודם ל "נועה מחשבי…
-
- 26 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
האם מוצר שנמצא בAMAZON GLOBAL אפשר לשלוח לארץ? מדובר באוזניות מדגם MEELECTRONICS M9 http://www.amazon.com/gp/product/B0038W0K1G/ref=gno_cart_title_1
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לציין שקניתי מסך סמסונג 22 אינץ לפני כחודש במסך קיים כיום פיקסל שרוץ כשהתקשרתי לאייבורי אמרו שהאחריות רק מ 5 פיקסלים ולאחר בירור אחד שי נציג האייבורי כאן בפורום מייד עזר לי בכך שמסדרים לי את הבעיה כשכיים פיקסל שרוף אחד אז רציתי להגדי השירות של אייבורי מעולה ואמין _במיוחד של שי ממליץ בחום_ ורציתי להגיד תודה רבה לאייבורי על האכפתיות
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
תגידו לי, שמתי לב שיש מבצעים של כסאות שמתחילים ב-300 ש"ח, מכל חנויות רהיטים כמו אופיס דיפו, איקאה ועוד'. מישהו כבר ניסה וקנה אחד? אם אני יושב כל היום על המחשב בא לי כיסא איכותי וזה בא באחלה מחירים, רק צריך לחפש אחד שנראה איכותי ונוח לישיבה וזהו. יש לכם המלצה?
-
- 17 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
טוענים ש ג'ל ניקוי הזה עולה 59 ש"ח וקופון חוסך 30 ש"ח: http://www.speeddeal.co.il/deal/12817/mahayom כאן באתר של (יבואן אני מאמין) מוצעים זוג ב50 ש"ח: http://www.cyberclean.co.il/shop.html למה גרופון טוענים שמחיר של אחד הוא 59 ש"ח לפני הנחה שלהם אך יבואן מוחר זוג של ג'לים במחיר, אף יותר זול של אחד שגרופון טוען? אם לקנות ג'ל אחד אז אפשר דרך גרופון כי יבואן מוכר זוג לפחות אבל יותר משתלם לקנות זוג ב50 ש"ח מאשר ב58 ש"ח לא? אני מרגיש שעובדים על צרכנים
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לפני מספר ימים ביקשתי המלצה לטלפון וקיבלתי המלצה ל Panasonic KX-TG6411MBS. ורציתי לשאול אם יש חנות עדיפה (או להפך חנות שכדאי להתרחק ממנה) מהחנויות המופיעות בזאפ: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=735843 הרכישה תתבצע בכרטיס אשראי ומשלוח, לכן צריך גם אחריות טובה כוללת משלוחים כמו בTMS. בנוסף אם יש חנות בראשון שמוכרת את הטלפון במחיר הגיוני, אשמח לדעת.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פעם בשבוע-שבועיים אני מתישב לראות טלוויזיה, ולתדהמתי מגלה שיותר ויותר ערוצים נעלמים לי. אם בהתחלה אלה היו ערוצי hd, אחרי זה נעלמו ערוצי חבילת אקסטרה, ועכשיו רוב ערוצי חבילת בסיס. זה נדמה כאילו שמישהו יושב שם ומשחק עם הגדרות הערוצים שלי בלי שום סיבה ברורה לעין. בעבר יצר איתי קשר נציג הוט כאן על גבי הפורום, התקשרו אלי, הבטיחו שיסדרו הכל, שמו אותי במעקב למשך שבוע. ובאמת, היה נראה שהכל הסתדר, אבל אז התחילו שוב פעם להעלם ערוצים, בתדירות גבוהה יותר, עד שהגעתי למצב שאין לי במה לצפות. עכשיו בטח חלק ממכם יגידו לי להתקשר לתמיכה של הוט, אבל כבר עשיתי את זה הרבה פעמים, הבטיחו לי שהבעיה לא תחזור, ואם שוב פעם להתקשר אליהם זה אומר לחכות שעה על הקו כדי שיענו לך (בלי שום הגזמה). מה עלי…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב, זה רק כדי שיווצרו קבוצות. אח"כ נתקדם עם זה, כשנדע לאן הדברים הולכים.
-
- 17 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
-
שלום, קודם כל חשוב לי לציין שivory הם ואל תקנו מהם בחיים,אני אפרט בהמשך למה. אוקי, לפני משו כמו שלושה חודשיים מי שזוכר היה ל ivory הרבה מבצעים על מוצרי גיימינג. אני קיניתי מהמבצע שני מוצרים. razer deathadder 3.5 ב150 ש''ח ואת האוזניות corsair hs1 ב200 ש''ח. במרבה הפלא שני המוצרים נהרסו לי. את העכבר הם החליפו לי ל razer imperator 2012 שהוא דיי טוב אבל לא אהבתי אותו אז החלפתי עם חבר שלי שוב לDA. אחרי כמה שבועות האוזניות התחילו לההרס,לפעמיים לא שמעו בכלל,ובסוף זה הגיע למצב שלא שמעו כלום בצד שמאל,זאת אחרי שקראתי אין סוף סיקורים שאלה אוזניות אמינות(כלל הסיקור של HWZONE). היום האוזניות עולות באתר 430 !! והם לא מוכנים לתת לי אותם !! גם את הכסף הם לא מוכנים להחזיר אני ר…
-
- 85 תגובות
- 13.6k צפיות
-
-
ביום שישי עברתי לרשת הסלולרית של רמי לוי מאורנג', אתמול התקשרה אלי נציגה של אורנג' וניסתה להחזיר אותי בחזרה אליהם עם הצעה מפתה, בתוכנית אני משלם 35 שקל לחודש ומקבל 25 אגורות לדקת שיחה/סמס, אם התשלום עבור שיחות/סמס עובר את 35 שקל אז אני משלם רק את השיחות/סמס, אם הוא לא עובר אז אני משלם את ההשלמה ל-35 שקל. בנוסף הוצעה לי חבילת אינטרנט של 1GB ב40 שקל. אמרתי לנציגה שאני צריך לחשוב על זה ושתחזור אלי היום, היום היא חזרה אלי והייתי מוכן כבר לסגור עסקה, אבל פתאום חבילת האינטרנט קפצה מ-40 ל-45 שקל, אמרתי לה שאתמול דיברנו על 40 שקל ולא 45, היא ביקשה סליחה שהטעתה אותי והבטיחה לי זיכוי של 50 שקל בחשבונית ראשונה (5 שקל לחודש למשך 10 חודשים), ובנוסף הובטח לי החזר של 40 שקל על סים ששילמ…
-
- 50 תגובות
- 8k צפיות
-
-
דיברתי עם נציג הוט (בפייסבוק, כך שהכל מתועד). הוא טוען שאם אני מתנתק מהתשתית של הוט אז המחיר של הכבלים יעלה כי אני במבצע דאבל סטודנטים. האם זה נכון? חוקי? איך אני יכול ככה לעבור לתשתית של בזק? תודה
-
- 3 תגובות
- 929 צפיות
-
-
-
רציתי לדעת מה קורה עם זה? מתי יגיע? איך אני יודע שאני רשום? ועוד הסברים מה עם זה בכללי ואני בטוח שיש עוד כמה כמוני שרוצים לדעת.
-
- 2 תגובות
- 997 צפיות
-
-
ראיתי את הידיעה על כך איפשהו בפייסבוק שלי. http://www.engadget.com/2012/05/11/usps-battery-ban/ כמובן, ניתן למצוא עוד מקורות לידיעה הנ"ל. USPS עשתה חקירה על תאונות בקרב מטוסי תובלה וגילו שקרו\נגרמו מס' תאונות בגלל סוללות ליטיום שהיו טעונות במלואן בזמן המשלוח. זה הולך לעשות בעיות גדולות כי זה בעצם אומר שאי אפשר לקנות מחשבים ניידים\טבלטים\סלולרים ובעצם כל מכשיר אחר שכולל סוללת ליטיום ולהנות ממשלוח זול. DHL UPS ושאר החברות הפרטיות גובות כפול ומכופל עבור משלוחים מחו"ל. מה שלא הצלחתי כל כך להבין, זה מה ההבדל בין נוסע שנמצא במטוס עם מחשב נייד לבין המזוודה שלו או דברים שנמצאים בתא המטען וכוללים סוללות ליטיום. מוזמנים להוסיף\לתקן מידע ולשתף מחשבות.
-
- 2 תגובות
- 960 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לבנות מחשב בעצמי והחלטתי על המפרט הבא (פחות או יותר): i5 2500k Gigabyte Z77-D3H G.Skill Ripjaws X 1600 MHz 2x4GB GeForce GTX 560 Ti Western Digital Caviar Black 1TB SATA3 64mb Cooler Master Hyper 212+ PSU 550W (CoolerMaster or Corsair) DVD-RW (any one will do) זו פעם הראשונה שאני קונה מחשב בארץ ושמתי לב שההבדל במחיר לארה"ב (newegg.com) עבור החלקים האלה זה בערך 1,500 ש"ח! יש משפחה וחברים שכל הזמן מבקרים פה ויכולים להביא לי או יכולים לשלוח לי בדואר. זו לא הבעיה. השאלה היא האם כדאי לחסוך כסף ולייבא חלקים (אולי הקטנים יותר כמו זכרון, כרטיס גרפיקה, והמעבד) או פשוט לא כדאי כי יותר מדי כאבי ראש עם מע"מ וגם העניין של אחריות אם חס וחלילה צריך להחזיר רכיב מקולקל? מחש…
-
- 3 תגובות
- 944 צפיות
-