עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. כבר הרבה זמן שאני רוצה לקנות טלויזיה חדשה עכשיו במקרה ראיתי באייבורי טלויזית LG LED 42 ב 2690 שקל חיפשתי בגוגל ביקורות ומידע על הדגם הזה, ולא מצאתי יש למישהו מושג למה הטלויזיה הזאת נמכרת במחיר כל כך נמוך ? http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7293

• 11 תגובות
    • 3.1k צפיות
  2. במסגרת השוק הסיטונאי בצעתי ניוד. אני לא כותב מאיזה חברה אל איזה חברה ומי שירצה לדעת יוכל לפנות אלי בפרטי בשאלה לגבי זה. ההיתי בטוח שהחברה אליה אני מתייד אחראית להודיע לחברה ממני התניידתי ובזה יעצר המינוי שלי אצלה. לאחר שראיתי שהחיוב של החברה ממנה התניידתי גדול מדי צלצלתי לברר ונאמר לי שאני מופיע כלקוח שלהם ובאחריותי היה לידע אותם על הפסקת המינוי. טלפנתי לחברה אליה התניידתי והם אמרו בטלפון שזה לא אמור להיות כך. אשמח לקבל מענה מה אמור להיות התהליך והאם יש לי הצדקה לבקש זיכוי וממי.

• 7 תגובות
    • 5k צפיות
  3. הזמנתי לפני כחודשיים נעליים מאתר של יצרן סיני של MBT, במחיר של 100$. בהזמנה נכתב באופן דיפולטי מידה 35, פספסתי את השדה הזה, וביצעתי את ההזמנה. דקות לאחר מכן, קיבלתי מייל על ההזמנה, וראיתי שהשדה הזה לא נכון, ושלחתי להם מייל שמבקש לתקן את המידה. הם התעלמו מהמיילים שלי שוב ושוב, ולאחר בערך 5 מיילים קיבלתי לבסוף תשובה, ונאמר לי שהם תיקנו את המידה ל-38 לפי בקשתי. כמובן, חודש לאחר מכן, קיבלתי בכל זאת נעליים במידה 35, בכל זאת. פניתי אליהם, ולחברה שמספקת להם שירותי תשלומים, 95epay (חברה סינית, אני חושב). הם ביקשו בהתחלה הוכחה לכך שבאמת קיבלתי נעליים במידה 35, אז צילמתי אותן, ואז הם החלו לטעון שזו המידה שהזמנתי, ולמעשה אין לי שום סיבה לטענה. (למרות שהצגתי להם את המיילים בהם ה…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Splashy,

אני מארחת בחברה הנ"ל אתר שלי ועוד מספר אתרים של אחותי כולל הדומיינים שנרשמו דרכם גם. אחותי רצתה לבטל את חשבון האחסון של אחד מהאתרים. שלחתי להם מספר מיילים דרך האתר ולא קיבלתי תשובה. לאחר מכן דיברתי איתם בטלפון והם אמרו לי שאני צריכה לשלוח פקס עם כל הפרטים ואז הם יבטלו. מייד שלחתי פקס כמו שהם ביקשו. מאז עברו מספר שבועות ועדיין הם לא ביטלו כלום. היום ניסיתי שוב להשיג אותם מספר פעמים והם לא ענו, ענו לי רק שירות של חברה חיצונית שלוקחת הודעות. בגלל חוסר השירות והעובדה שאין עם מי לדבר ובעיקר בגלל העובדה שזה שוק חופשי ואי אפשר לכבול אותי, אני רוצה להעביר את האתרים שלי לחברת אחסון אחרת. נכנסתי לממשק באתר של Sweethome כדי לראות איך משנים nameservers ולחרדתי ראיתי שאין אפשרות לשנ…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by nat64x,

הגיע העת בשנה, אני מתמקח כרגע עם ספקי השירות שלי, ארצה לשמוע הצעות אטרקטיביות שקיבלתם. יש אפשרות להשיג חבילה באזור ה-300 דק' ב-10 ש"ח לארה"ב?

• 5 תגובות
    • 971 צפיות
  6. Started by Cynicoren,

שלום, מישהו כאן התנסה בכסאות לגיימרים של "ארגמן" (ראיתי שהם היחידם שמוכרים בישראל) ? שווה את המחיר ? תודה

• 7 תגובות
    • 5.8k צפיות
  7. אהלן. אני משתמש בויזה דולרים של הדואר יש לי שם 300 דולר בערך. אני מתכנן להזמין עד סוף היום כונן SSD ב 95 יורו שזה יוצא כמעט 100 דולר (~380-390 שקל) הכרטיס מוטען בדולרים ואני לא רוצה שעל כל המרת המטבע יקחו לי עוד איזה 10% מכלל המחיר. מישהו יודע איך עובדת כל הפרוצדורה הזאת ?

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  8. Started by hellforce,

חברים שלום. עברו חודשיים מאז שהצטרפתי אליהם והכל היה סבבה עד לפני יומיים .. אני שמתי לב שאני לא מצליח לגלוש בכלל דרך OPERA MOBILE !!! הדפדפן מוגדר על USER AGENT : DESKTOP , ז"א להציג את התכנים כמו במחשב .. כל אתר שאני נכנס מנותב אוטומטית לדף הגרדות של הוט מובייל באתר שלהם . רק במצב שמוגדר MOBILE USER AGENT אני מלציח לגלוש מהמכשיר... זה לא יאומן , הם שמו פילטר על USER AGENT !! בינתיים אני מנסה למצוא USERAGENT שהם עדיין לא חסמו והלגדיר לבד דרך ABOUT:CONFIG בינתיים ללא הצלחה, כל יוזראגנט שאני מכניס ואיכשהו קשור לגלישה רגילה "desktop" אני נחסם ... פשוט חוצפה מבחינתם לעשות את זה!!

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. כונני ה-NVMe הנודעים של סמסונג, שהם מהמתקדמים ביותר בשוק הביתי כולו, זמינים כעת במחירים קצת יותר שפויים דרך אמאזון אם אתם מעוניינים להתקדם לעידן החדש בעולם ה-SSD, זה שמעבר לכונני ה-2.5 אינץ' הסטנדרטיים ומעבר לתקן ה-SATA המתיישן – לאמאזון ארה"ב ולאמאזון אנגליה יש כעת הצעה שתוכל להתאים בדיוק לכם. החנויות המקוונות מציעות כעת הנחות על צמד הדגמים של כונן ה-950 Pro של סמסונג, כונן הדור החדש שמבוסס על חיבור ה-M.2 המקושר ישירות בתקן ה-PCI-Express, ועם בקר וזכרונות תומכי תקן ה-NVMe שפותח כתחליף ל-AHCI ומיועד גם הוא לפעול ישירות על ערוצי PCIe שמגיעים מהמעבד או משבב הגשר הצפוני. ה-950 Pro כבר הספיק להוכיח שהוא אחד הדגמים המתקדמים ביותר שזמינים לרכישה בשוק הביתי, עם מה…

• 0 תגובות
    • 988 צפיות
  10. היי חברים, נדיר שיש לי זמן לכתוב ביקרות על חוית קניה ואני לא זוכר מתי הפעם האחרונה שעשיתי זאת, אבל הפעם קיבלתי שירות שלא חוויתי כמותו בארץ ואשמח לשתף אתכם. רכשתי מפרט לאימי לצורך תוכנות Autocad למינהם, לאחר שבחרתי את החלקים - התלבטתי בין חנויות, המועמדים היו :KSP, פנדה, וSTARTPC שהגעתי אליהם דרך הפורום הזה. העדפתי להמנע מKSP בשל שירות לא מספק שקיבלתי בעבר. לSTARTPC היו בדיוק את החלקים שרציתי ובמחירים טובים אז הלכתי עליהם, המפרט כלל את כל החלקים הדרושים פרט לזכרונות וקירור שקניתי בחו"ל. בצעתי את ההזמנה באתר *שלושה* ימים לפני ראש השנה. כבר באותו היום התקשר אלי מישל מהחנות, עברנו על המפרט, שילמתי מקדמה והמפרט נכנס לתור במעבדה, ביקשתי שההר…

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  11. Started by RAZIEL98,

שלום רציתי לדעת האם התיקון מתבצע במעבדה שלהם או שהם שולחים למעבדה חיצונית ואיך השירות במעבדה שלהם ? תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. האם מישהו קנה כרטיס מסדרה זו וקיבל את המשחקים שבכותרת? אם כן תוך כמה זמן בערך אמורים לשלוח קוד לאימייל שלי? קצת מוזר שהם שולחים קוד לאימייל בזמן שבחו"ל מביאים לך כרטיס גירוד שבו מופיע הקוד. למישהו יש מושג למה כך זה מתנהל בארץ?

• 0 תגובות
    • 815 צפיות
  13. היי כולם, עובר דירה לרמת גן , רחוב אורי ניסן. האם מישהו יכול להמליץ לנו על ספק ותשתית ? השימוש העיקרי הוא סטרימינג במיוחד בשעות העומס , נכון להיום יש לנו 40 מגה של פרטנר (תשתית בזק) ובשעות העומס אין בכלל מה לנסות לראות סרט או תוכנית... אשמח לחוות דעת מניסיון אישי :-) תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Boris_yo,

הזמנתי חבילה ללא מעקב על סה''כ של $12 מ-TinyDeal בתאריך 07/10/13 ועד עכשיו לא שמעתי מדואר ישראל. האם זה נורמאלי בתקופה כזאת? אני יודע שאמור להתעכב מאמצע נובמבר אבל הזמנתי בשבוע ראשון של אוקטובר.

15. Started by ixslashix,

בזה עוד לא נתקלתי, יש לי אוזניות באחריות, G35, לא סיפור זול במיוחד (למרות שקניתי לפני שנה וחצי שעלה יותר זול. משום מה זה עלה ב200 שקל?!). שלשום שמתי אותן על הראש והן נשברו בציר המסתובב שעשוי מפלסטיק (למה?!), הלכתי לKSP לבקש לנצל את האחריות, הם סרבו בטענה ששברים לא מכוסים באחריות, נשמע לי מוזר ותמוהה אבל זרמתי, קניתי מגלדון במקום ופניתי ללוג'יטק לתמיכה. פה העלילה נהיית מעניינת... Thank you for contacting Logitech's Customer Care Unfortunately, we must inform you that your product is defective and a warranty exchange is needed. Based on the supplied information your product is still covered by warranty. In order to obtain the warranty exchange your first point of call shoul…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by Rami Moshe,

שלום לכולם מישהו מכיר מתחרה לשואה הזה? אני רואה שרק לדייסון יש את החלק שמיועד לשטיחים אני לא מבין למה לחברות אחרות אין אותו , וזה מאוד חשוב צירפתי את החלק שקיים בדייסון תודה

17. היי חבריה להלן הפירוט מחשב 1099$ הובלה 48$ סה"כ 1147$ >לפי שער בנק ישראל 3.502ל-ש"ח הסכום עומד על 4016.79 ש"ח שהנו סכום הבסיס במחשבון המעמ הסכום הבסיס הנו 4068 ש"ח הפרש=51.2 ש"ח לרעת הצרכן לא כולל אגרת מחשב,=36 ש"ח אגרת בטחון=41 ש"ח שאלתי, מאין התווספו 51.2 ש"ח ולמה?

18. Started by א אוהל,

התקשרתי לברר לגבי הצטרפות הציעו לי חבילה עם אייפון ב 250 ש"ח שאני לא מעוניין אמרתי להם חבילה בלי מכשיר אז הם הציעו לי או 59 אגורות לדקה או 160 שקל ו400 דקות 400 אסמסים ? מה קרה שהמחירים הרקיעו לשחקים ? זה נראה לכם הגיוני? זה נראה לי כאילו הם מעדיפים שאנשים לא יקנו מכשירים מבחוץ ובגלל זה מעלים את המחירים , אחרת אני לא מוצא סיבה . מתי מתחילים לעבוד המפעילים החדשים? בנוסף אם מישהו מכיר אלטרנטיבה זולה אז שירשום פה , תודה רבה

• 70 תגובות
    • 8.5k צפיות
  19. Started by Second Edition,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4498263,00.html טוב לדעת שעבורם שירתתי בצבא . פשוט מדהים .

• 17 תגובות
    • 4.3k צפיות
  20. היי, אשמח לדעת מהו מחיר הוגן ל1080 לדעתכם יד שניה (EVGA ACX 3.0 אם זה משנה משהו)? ובכללי אשמח לדעת אם יש לכם טיפים איך אפשר להעריך דבר כזה. תודה!

21. Started by card,

שלום ראיתי את הנעל הזו בחו"ל, ולא היה להם אותה במידה שלי. מישהו מזהה את הדגם שלה, כדי שאוכל להתחיל לחפש אותה בגוגל, ואז להזמין? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by pelegw200,

למישהו יש המלצה על אתר עם מחירים ומשולח הגינוי לתוספי תזונה? נא לא להציע לי את VITACOST הרגע החזירו לי את הכסף על מוצרים שלא הגיעו

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by Thermalion,

רוצה להציג מקרה שקרה לי עם VMOBLIE. לפני כ-3 חודשים קניתי מהם 2 מכשירים סלולרים מסוגל LG G2 D802 לפני כשבוע אחד המכשירים הפסיק להגיב למגע (המסך פועל, אבל לא מקבל INPUT), ראוי לציין שמהכשיר מעולם לא קיבל מכה ותמיד היה בקייס עם כיסוי למסך (FLIP). ניגשתי למעבדה של החנות וביקשתי לממש אחריות. אחד הנציגים במעבדה קיבל אותי, בדק את המכשיר לנזק חיצוני (המכשיר נקי, ללא שברים, רק עם כמה שריטות על מסגרת בגלל שהתגלגל בתיק של אשתי). לאחר הבדיקה התקבל המכשיר לתיקון במסגרת אחריות ועזבתי. כעבור שעה התקשרו אלי להגיד שלא יתקנו את המכשיר בגלל שעל המסך יש שריטה עמוקה ושהיא מקור הבעיה. נסעתי להסוף את המכשיר ובאמת היתה שריטה עמוקה בחלק התחתון של המסך לאורכו והפנל האחורי היה פתוח (ניסיון לתיקון&…

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. אני רוצה לבצע הזמנה ולא מצאתי בשום מקום האם הוא כבר אושר ותקף בפועל.

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. שאלה פשוטה, כרגע נגיד יש לי 50$ בחשבון פייפאל, בעבר קיבלתי מזומן בדרך כזאת, בעברתי לחשבון פייפאל של חבר, והוא החזיר לי במזומן. הבעיה שכמה אנשים אחרים אומרים שמס עוקבים אחרי זה. שאלה נוספת היא, האם ניתן להעביר כסף לכל חשבון בנק ישראלי, והאם מס הכנסה עוקב אחרי זה? עצלי לחשבון פייפאל, מקושרת רק ויזה, ונאמר לי שזה מספיק, כדי לחשוף מידע למס הכנסה, כי הוא מקושר לחשבון הבנק בארץ. רעיונות? תגובות?

• 16 תגובות
    • 28.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.