עבור לתוכן

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. פספסתם את המבצע האמריקאי על הכונן הטרי של מיקרון? כעת יש לכם הזדמנות לכפר, במחיר נמוך עוד יותר היינו משוכנעים שזה יקח עוד זמן, אך נראה שכבר עתה אנחנו נכנסים רשמית לעידן בו המחיר של אחסון בשבבי הבזק עומד על בערך שקל בודד לכל ג'יגה-בייט – ולא רק בנפחים הגבוהים ביותר. אמאזון בריטניה מציעה ביממה הקרובה, במסגרת מבצע ה-Deal of the Day שלה, את כונן ה-BX200 של חברת מיקרון/Crucial, בנפח של 240GB ובמחיר מינימלי של 40 פאונד בלבד – 44.36 פאונד יחד עם משלוח לישראל (לאחר הורדת רמת המס המקומית ותוספת של המיסוי והמע"מ הישראלי, ומשלוח חינמי), שמתורגמים לכ-251 ש"ח בלבד, זול בעוד כ-20 ש"ח מן המחיר שראינו רק לפני יומיים על אותו המוצר באמאזון ארצות הברית. מדהים! שימו לב שהמבצע …

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  2. כוננים של סאנדיסק, Crucial, קינגסטון ו-PNY מוצעים במחירים אטרקטיביים בהחלט בימים אלו באמאזון באמריקה וגם באירופה אם לא ניצלתם את מבצעי הבלאק פריידיי והסייבר מאנדיי בסוף החודש שעבר בכדי להתחדש בכונן SSD זריז ומתקדם, מסתבר שלא הפסדתם יותר מדי – המבצעים הקורצים באמאזון על מגוון רחב של כוננים פופולריים ממשיכים גם כעת, ולהלן כמה מהם. כונן ה-SSD Plus הצנוע יחסית של סאנדיסק, בנפח של 120GB, מוצע לרכישה באמאזון צרפת בעלות של כ-43 יורו בלבד, כולל מסים ומשלוח לישראל. כאלטרנטיבה, כונן ה-SSDNow V300 של קינגסטון, גם כן בנפח של 120GB, מוצע באמאזון ארה"ב בעבור כ-55 דולר, כולל מסים ומשלוח לישראל. כונן של חברת PNY האמריקאית, בנפח 240GB ומדגם CS1211, נמכר באמאזון ארה"ב ב…

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  3. המחירים באמאזון ממשיכים להפתיע אותנו, הפעם בנפח משודרג של חצי טרה-בייט אחרי המבצעים על כוננים בנפחים של 120GB ו-240GB שבהם שיתפנו אתכם, מצאנו מבצע מעניין נוסף על כונן SSD בנפח של 480GB – מסדרת ה-SSDNow V300 של קינגסטון. אמאזון בריטניה מציעה את הכונן המדובר, הוותיק והפופולרי של היצרנית האמריקאית במחיר של 90 פאונד בריטי – כ-102 פאונד לאחר תוספת דמי משלוח וייבוא, אשר מתורגמים לכדי קצת פחות מ-580 ש"ח. לא מדובר במחיר הטוב ביותר שראינו עד היום עבור כונן SSD, אך בהחלט מדובר במחיר אטרקטיבי מאוד, של בערך שקל ועשרים אגורות לכל ג'יגה-בייט של אחסון. ה-V300 הוא לא הכונן המצטיין בביצועיו בשוק הביתי, אך הוא דגם ביניים סביר בהחלט אשר ידע לעשות את העבודה. קניה נעימה! …

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  4. לינק למפרט המלא - https://tms.co.il/builds/373402 - Intel Core i9 13900K - NZXT Kraken Elite 360 RGB White - Gigabyte Z790 AERO G - Corsair DDR 5 32G (16Gx2) 7200 CL34 Vengeance RGB - LIAN-LI Mid Tower Case O11DEW Dynamic EVO White - Corsair PSU 1200W RM1200x SHIFT 80+ ATX 3.0 - Corsair iCUE QL120 RGB 120mm PWM White X10 - Gigabyte GeForce RTX 4090 AERO 24GB OC - Samsung SSD 2.0TB 990 PRO NVMe M.2 https://vt.Tiktok.com/ZSLucAGQY/

5. התקשרתי לתמיכה בשביל שיכבו לי את האופציה של ה וקטורינג ציינתי שאני מתקשר בערך כל כמה ימים וזה מופיע אצלהם ברשומות כי עובדי תמיכה אחרים כבר אמרו לי שהם רואים שהתקשרתי הרבה באותו עניין המוקדנית הפעם החליטה לעשות לי בעיות אמרה שהיא לא יודעת מה זה וקטורינג וכמובן שאלה בידיעה מראש שיש לי ציוד נתב צד שלישי ואמרה שהיא לא מספקת תמיכה בציוד לא של בזק כאילו שיש הגיון בכלל במה שהיא אומרת אני לא ביקשתי שתעזור לי בהגדרות הפנימיות של הנתב שלי אלא רק ביקשתי שתעשה את השינוי הנדרש שאני יהיה יכול לגלוש דרך החברה שאני משלם לה בשביל לגלוש ככה שהטיעון הזה של לא מספקים תמיכה הוא חסר משמעות ועוד שורה בתסריט שהם קוראים שם ברגע …

6. לא נראה לי, אבל ...... https://finance.walla.co.il/item/3480640

7. תעשו אחד ועוד אחד .... https://mobile.mako.co.il/nexter-news/Article-5ae6b5eb20e4a71026.htm

8. הכונן הפופולרי של היצרנית האמריקאית שוב במבצע באמאזון, והפעם במחיר הטוב ביותר שבו נתקלנו אי פעם לענקית הקמעונאות אמאזון ללא ספק יש רומן עם דגמי ה-Ultra II של חברת סאנדיסק (SanDisk), אשר חוזרים פעם אחר פעם לחנויות המקוונות השונות ברחבי העולם – וברוב המקרים בתגי מחיר שקשה מאוד לסרב להם, גם אם אתם לא זקוקים לכונן SSD זריז באופן דחוף. זהו בהחלט המצב גם הפעם, כאשר דגם ה-960GB העליון של הכונן מוצע לרכישה באמאזון בריטניה, רק עד סוף היום הנוכחי, במחיר של 151 פאונד כולל מסים ומשלוח ישיר לישראל – כ-830 ש"ח בלבד (כמו תמיד, לא לשכוח לבחור באופציה להחליף את מטבע הבסיס של כרטיס האשראי לפאונד בכדי להימנע מתוספות המרה כפולות שיגדילו את העלות), שהם בערך 86 אגורות לכל ג'יגה-בייט …

• 0 תגובות
    • 930 צפיות
  9. כרטיס מסך GeForce GTX 970 של חברת EVGA מדגם ה-Superclocked Gaming ACX 2.0 מוצע במחיר שאסור לפספס לכתבה: http://hwzone.co.il/עוד-מבצע-מלהיב-geforce-gtx-970-מתקדם-בפחות-מ-1400-שקלים/

• 2 תגובות
    • 509 צפיות
  10. כונני SSD במחירים שמתקרבים לשקל אחד בלבד עבור גיגה-בייט ומוצרי אחסון נוספים מוצעים במחירים מעולים כעת באתר של הקמעונאית הגדולה לכתבה: http://hwzone.co.il/עוד-מבצע-מרשים-כונני-ssd-של-סאנדיסק-במחיר/

• 7 תגובות
    • 669 צפיות
  11. אוזניות ה-G933 Artemis Spectrum של היצרנית השוויצרית מדברות אליכן? בשעות הקרובות תוכלו לרכוש אותן בכמחצית מהמחיר הקיים בישראל אם כונני SSD הם לא בדיוק כוס התה שלכם, אבל גיימינג הוא דווקא כן – לאמאזון בריטניה יש עוד מבצע לזמן מוגבל שאמור לעניין אתכם בהחלט. חנות הענק המקוונת מציעה כעת את אוזניות ה-G933 מבית Logitech בגירסתם האלחוטית, שהושקו באוגוסט 2015, בעבור כ-121 פאונד בריטי כולל מסים ומשלוח ישיר לישראל. האוזניות המדוברות כוללות כפתורי מאקרו ייעודיים וניתנים להגדרה אישית, הארה שניתנת להתאמה אישית אף היא, תמיכה במחשבים אישיים ובקונסולות הסלוניות, טווח פעולה אלחוטי של עד 20 מטרים, סוללה שאמורה לספק עד 12 שעות פעולה בין טעינה לטעינה ומערכות אודיו 7.1 שמתבסס על טכנ…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. עדכון 2: עוד הזדמנות לרכוש את אותו הכונן במחיר זול –אמאזון צרפת מציעה את דגם ה-960GB במחיר של כ-211.4 יורו כולל מס ומשלוח לישראל, שמתורגם לכ-925 ש"ח. בהחלט לא זול כמו המבצע המקורי, אך בכל זאת פחות משקל לג'יגה של אחסון ובכל זאת זול במאות שקלים מהעלויות בארץ. תהנו! עדכון: כמו כל מבצע משתלם במיוחד, נראה שגם המלאי של זה הנוכחי הסתיים עוד לפני תום זמן ההנחה הרשמי. ברכות לאלו שהספיקו לרכוש, ואל חשש לכל אלו שלא – אנחנו נמשיך לעדכן אתכם בכל המבצעים הכי חמים ומשתלמים בארץ ובחו"ל. הכתבה המקורית: הכונן הפופולרי של היצרנית האמריקאית שוב במבצע באמאזון, והפעם במחיר הטוב ביותר שבו נתקלנו אי פעם לענקית הקמעונאות אמאזון ללא ספק יש רומן עם דגמי ה-Ultra II של חברת סאנדיסק (Sa…

• 1 תגובה
    • 990 צפיות
  13. אימון כדורגל, מירוצים וחיסול שדים זמינים במחירי מבצע בשעות הקרובות, בחנויות הדיגיטליות הפופולריות ברשת במידה והנחות הקיץ של חנות ה-GOG לא מספיקות לכם, יש לנו עוד כמה מבצעים לספר לכם עליהם – אשר זמינים עתה בחנויות המקוונות של Steam ושל ה-Humble Store. ב-Steam מציעים כעת מחירי מבצע על כל הכותרים העדכניים של סדרת המירוצים הפופולרית Dirt: המשחק העדכני ביותר Dirt Rally נמכר ב-36 דולר, Dirt 3 בגירסת ה-Complete Edition המלאה שלו נמכר ב-6.9 דולר, Dirt Showdown נמכר ב-3 דולר ועוד. המשחק XCOM 2 זמין במחיר מוזל של 40.2 דולר. משחק ניהול קבוצות הכדורגל מהסדרת הפופולרית מכולן, Football Manager 2016, נמכר בעלות של 17 דולר. משחק התפקידים הטקטי Wasteland 2 ב…

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  14. הענקית המקוונת ממשיכה על מוצריו של המותג הפופולרי מבית חברת מיקרון הדילים של אמאזון ממשיכים להקיף אותנו מכל פינה, הפעם בגירסה האמריקאית של החנות העצומה שפצחה במיזם הנחות על מוצרי האחסון השונים של Crucial, רק עד שעה 10:00 בבוקר מחר (יום שלישי, ה-12 באפריל) לפי שעון ישראל. בואו להעיף מבט על ההיצע. זכרונות ה-RAM של החברה הן עבור מחשבים נייחים והן עבור מחשבים ניידים מוצעים למכירה במחירים מוזלים, עם עלות של כ-136 ש"ח למודול SODIMM בודד בטכנולוגיית DDR3, בנפח 8GB ובמהירות של 1,600MT/s, עלות של כ-335 ש"ח לצמד מודולים בנפח 8GB של אחד (2x8GB) מסוג DDR3 ובמהירות 1,866MT/s מסדרת ה-Ballistix Elite, ועלות של כ-344 ש"ח לצד מודולים בנפח 8GB כל אחד (2x8GB) מסוג DDR4 ובמה…

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  15. מבצע חם נוסף מאפשר לכם לרכוש זכרונות RAM של Crucial בתקני DDR3 ו-DDR4 במחירים מעולים לכתבה: http://hwzone.co.il/עוד-מבצעים-שלא-כדאי-לפספס-זכרונות-ram-באמ/

• 3 תגובות
    • 746 צפיות
  16. כבר קרוב לחודש שאני מתקשר לתמיכה הטכנית והמענה הקולי אומר שיש תקלה באזור ירושלים. אני לא יודע אם זה נובע מזה שעברנו לא מזמן להוטנט 100 מגה או באמת בגלל שיש תקלה אזורית. זכור לי שכל הבעיות החלו מאז שעברנו להוטנט, אבל אולי אני טועה. בבדיקת מהירות זה נותן לי תוצאה של 3 מגה בלבד! עכשיו דיברתי עם נציגה והיא אמרה שזו תקלה אזורית וזה נמצא בטיפול. אין צפי מדוייק לסיום התקלה. עוד מישהו חווה את זה?

• 9 תגובות
    • 2.9k צפיות
  17. המיזם הנודע ממשיך לפנק אותנו בחבילות משחקים שאולי לא הכרתם וטרם התנסיתם בהם, במחירים שקשה לסרב להם כפי שכבר סיפרנו לכם, מיזם ה-Humble Bundle שמאפשר לכם לשלם כמה שתרצו בעבור משחקים נבחרים פעיל עתה יותר מאי פעם, ובמקביל לחבילת משחקי 'מלחמת הכוכבים'שעדיין זמינה לרכישה מוצעת כרגע חבילה נוספת – של משחקי אינדי בולטים ומסקרנים. צרכנים שיבחרו לשלם דולר בודד ומעלה בעבור חבילת ה-Humble Jumbo Bundle 6 הטרייה יזכו לגישה לשלושה כותרים: משחק הפעולה-פלטפורמה הצנוע Oceanhorn: Monsters of Uncharted Seas, משחק האסטרטגיה-תפקידים Shadowrun Chronicles: Boston Lockdown שהושק בשנת 2015, ומשחק האסטרטגיה בתורות שלוקח הרבה השראה מסדרת XCOM המפורסמת – Warmachine Tactics (יחד עם חבילת DLC …

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. לפני שבועיים החזרתי לוח אם שהפסיק לעבוד לתיקון בפנדה. אז עלתה גם על הדרך שאלה לגבי החוקיות של גביית כסף על בדיקה במסגרת האחריות אם התברר שהמוצר תקין: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=451775.0 היום (כעבור שבועיים) פנדה חזרו אלי עם בשורה חדשה (ועל כן הדיון החדש): "היבואן כבר לא קיים, אין אחריות, לך תחפש" (מן הסתם לא בדיוק במילים האלה אבל לא רחוק מזה). מיותר לציין שבאתר של פנדה הם יודעים לכתוב בגדול ליד כל מוצר "אחריות 36 חודשים", מבלי שהמילה "יבואן" מוזכרת. בנוסף כמו שכבר ציינתי בדיון ההוא, הם יודעים יפה מאוד לדרוש כסף על "בדיקה" אם מסתבר שהמוצר תקין, והם היו צריכים לשלוח את המוצר למעבדה שלהם (כך לדבריהם, וזאת למרות שהם טוענים שמי שנותן את האחריות זה היבואן שכב…

• 158 תגובות
    • 32.8k צפיות
  19. קודם כל, בסיפור הזה אני מציין רק עובדות! במכשיר ה HD2 HTC של אבי שנקנה, אגב, באומגה פון, המגע הפסיק לעבוד לסירוגין (הכפתורים הפיזיים עבדו). המכשיר כבר לא באחריות ואבי החליט לתת אותו לתיקון באומגה פון. מכיוון שזה מכשיר ישן יחסית אבי ביקש שיבדקו מה הבעיה ויודיעו לו מה תהיה עלות התיקון והוא יחליט אם הוא מעוניין לתקן את המכשיר או לא. נאמר לו בחנות שיבדקו מה הבעיה ויחזרו אליו עם הצעת מחיר. לאחר יום התקשרו אליו והודיעו חגיגית שהמסך היה מקולקל והוא הוחלף בעלות של 600 שקל! זאת לאחר שהם אמרו מפורשות שהם יתנו הצעת מחיר ולא יעשו שום דבר על דעת עצמם! לאחר שאבי אמר להם שהוא לא הסכים לדבר כזה ולמה הם החליפו מסך מבלי לשאול אותו הם הסכימו בטוב ליבם להוריד את המחיר ל 500 ₪. אבי סירב וביקש…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by avz,

היי יש לי מחשב נייד HP בן כשבע שנים שנרכש יחד עם מערכת הפעלה XP. לפני כשלושה חודשים רציתי לפרמט את הדיסק הקשיח ולהתקין מחדש את מערכת ההפעלה. מכיוון שאין לי את הדיסק עם מערכת ההפעלה, פניתי לHP ישראל בבקשה לקבלו. בתמיכה שלהם בדקו לפי מס' המחשב ווידאו שאכן המחשב סופק עם מערכת הפעלה אבל סרבו לספק לי עותק של הדיסק בטענה שאני יכול לקבל רק תוך 90 יום ממועד הרכישה. זהו. שום דבר לא מעניין אותם. מבחינתם שאני אלך וארכוש בכסף מלא מערכת הפעלה (ואחר כך מתפלאים שמעתיקים תוכנות). מכתב שנשלח בדואר רשום להנהלת HP ישראל בנושא, נותר ללא כל תשובה או תגובה מצידם. מבחינתם, הלקוח לא קיים. אכן שרות לקוחות למופת. דבר אחד אני יודע. מוצר שכתוב עליו HP מבחינתי לא קיים.

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. Started by MODY69,

ניסיתי לשאול אותם למה מהירויות הטורנטים שלי נמוכות מאד לאחרונה, סוג של ניסיון אחרון לפני שאני מתנתק מהם בימים הקרובים. הנציג פשוט עזב את הצ'אט: [table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td]מערכת[/t][/t][/td][/tr][/table]20:03:37[/t][table][tr][td][/td][td][/td][/tr][tr][td][table][tr][td][/td][td][sun Oct 23 2011 20:03:37 GMT+0200][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td] [table][tr][td][/td][td][table][tr][td][/td][td]נושא: מהירויות מחפירות בהורדות טורנטים.[/td][td][/td][/tr][/table][/t][/t][/t][table][tr][td] [/td][/tr][tr][td][/td][td][/td][/tr][/table][table][tr][td] [table][tr][td][/td][td][table][tr][td][/td][td]מקומך בתור הוא…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. כונן SSD בנפח נדיב במיוחד מבית סמסונג מוצע בהוזלה משמעותית באמאזון אנגליה לכתבה: http://hwzone.co.il/עוד-פינוק-מאמזון-כונן-850-evo-של-סמסונג-בנפח/

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by n00kie,

אני בד"כ רק קורא פה בפורום ולא כותב, אבל הם כל כך הפתיעו אותי שהייתי חייב לכתוב על זה פה אחרי שראיתי שיש עוד פוסט בסגנון. לפני שנתיים וחצי קניתי את האוזניות HS1 שלהם שנשברו אחרי קצת יותר משנה, ומכיוון שהייתי אז בצבא לא היה לי כוח וזמן להתעסק במשלוח לחו"ל ודי שכחתי מזה. היום נתקלתי באוזניות ודיברתי איתם (האחריות היא לשנתיים) והם אישרו לי לשלוח אותם אליהם ולקבל דגם חדש יותר במסגרת האחריות שכבר נגמרה. מיותר לציין שבתור אחד שרגיל להתעסק עם חברות כמו הוט וסלקום הופתעתי לטובה ועל כן הצל"ש

• 12 תגובות
    • 4.2k צפיות
  24. מקרנים הם נישה לא זולה בכלל, בייחוד כשלא רוצה להתפשר על איכות התצוגה, אך המבצע הנוכחי באמאזון ארצות הברית עשוי לספק לכם את הדיל הגדול שחיפשתם לכתבה: http://hwzone.co.il/עוד-קצת-הפתעות-מאמאזון-הנחות-איכותיות/

• 0 תגובות
    • 455 צפיות
  25. להלן 5 תוכנות עריכה חינמיות למי מכם שרוצה לערוך סרטונים / סרטים. https://www.youtube.com/watch?v=iB8PK2POssE

דיונים חדשים בפורומים