עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. Started by composite,

אין זכר לאתר שלהם ברשת, וברשותי דברים שקניתי אצלם ולפי איך שזה נראה אין איפה לממש את האחריות. תודה רועי

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by Kirill-TMS,

הרכבה לוהטת שיצאה ממש לאחרונה מהמעבדה שלנו 🔥TMS🔥 ✅מעבד Intel Core i9 13900K / 1700 Tray ✅מארז Corsair iCUE 5000X RGB QL Edition TG Case White ✅לוח אם Gigabyte Z790 AERO G ✅זכרון Corsair DDR 5 32G (16Gx2) 5600 CL36 Vengeance RGB White ✅ספק כוח CoolerMaster 1250W MWE GOLD V2 (ATX3.0) Fully Modular ✅כרטיס מסך Gigabyte GeForce RTX 4090 (DLSS 3) GV-N4090AERO OC-24GD ✅כונן אסאסדי Samsung SSD 2.0TB 980 Pro NVMe M.2 🛡כולל אחריות רישמית על כל המוצרים 💸 עד 12 תשלומים ללא רבית ווטסאפ – 0547593245 טלפון - 1-700-508-506 איסוף עצמי מהסניפים – ללא עלות סניף בנתניה (צמוד לעירייה), הצורן 4 סניף בחולון, האורגים 21 סניף באילת, המלאכה 7 #הרכבה #אחריות #חנו…

3. Started by KF,

אני אספר את הסיפור שלי בקצרה, אשמח לשמוע את חוות דעתכם בנושא ואם אפשר לעשות משהו בנידון. רכשתי מאמזון לפני כשנה מברשת שיניים חשמלית במבצע בשווי 400 ש"ח פלוס מינוס. (מחיר מלא היום 650) לאחר פחות משנה המברשת שיניים נשברה ולא ניתן להשתמש בה יותר.. (כנראה כשל ביצור). פניתי לאמזון בבקשה לעזרה , הם מבחינתם ישר אמרו לי שהאחריות תקפה למשך 30 ימים בלבד מרגע רכישת המוצר (ידוע) והתנערו מאחריות. ביקשתי מהם שינסו לעזור לי , הם שלחו מייל ליצרן בשמי אך לא התקבל מענה מהיצרן. לאחר כשבוע פניתי לאמזון שוב (לאחר שלא התקבל מענה מהיצרן) והנציג שלהם הציע לי הצעת פשרה. הוא ביקש ממני לעשות הזמנה חדשה על אותו המוצר (שעכשיו כבר עולה 650 ש"ח) וברגע שאקבל את המוצר לפנות אליהם והם יחזירו לי החזר כספי…

4. Started by ben672,

נתקלתי בקופון של 85% הנחה גל כל המוצרים של החברה xtremeguard לכל המעונינים זאת כתובת האתר: http://www.xtremeguard.com/default.asp קוד קופון: Super85off אגב, דמי המשלוח לארץ עולים 5.87$ קנייה מהנה!

5. אני מבקר בארץ לתקופה של קצת מעל חודש, ואני מעוניין בחיבור אינטרנט מהיר במשך השהייה. מה האפשרות הכי טובה לאינטרנט ללא התחייבות? מצאתי חברה בשם טריפל-סי שמציעים בדיוק את מה שאני מחפש במחירים מעולים, אבל אין לי מושג אם יש צורך בתשתית או לא, ובמידה וכן - למי אני פונה? יש הצעות אחרות? אשמח לעזרה! תודה!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. עדיפות, כמובן, למקום אמין ולא לאחד שיגיד לי "הלך הטרנזיסטור של המדחס" :s05:

• 0 תגובות
    • 819 צפיות
  7. אם אתם זקוקים לנפח אחסון זריז בגודל זעיר והמוצרים של סאנדיסק לא ממש מדברים אליכם, לאמאזון יש עוד כמה אפשרויות שעשויות לעניין אתכם רבים התעניינו בכרטיסי ה-microSD של סאנדיסק שמוצעים בהנחות עליהם סיפרנו לכם לפני יומיים – אז החלטנו לספק לכם עוד אפשרות לבחירה, ולספר לכם על מבצעים נוספים בתחום שמתקיימים כעת באמאזון ארצות הברית. הענק הקמעונאי מציע כרגע כרטיסי microSD של חברת PNY האמריקאית, בנפח מרשים של 128GB ועם תמיכה בתקן ה-UHS-I והבטחה למהירויות העברה של עד 60 מגה-בייט בשנייה, במחיר של כ-49 דולר כולל משלוח לישראל, מה שמתורגם לקצת פחות מ-200 ש"ח והופך אותו לכרטיס הזול ביותר שניתן להשיג בנפח זה, מבית חברה שמוכרת בתחום וניתן להסתמך עליה. מדובר במחיר שזול בכמה עשר…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. Started by redead,

הלפטופ הזה : http://www.buy2.co.il/o/35baaaa5-8144-46cc-b4cb-b046f05b6102?utm_source=mahayom&utm_medium=aggregator_buy2&utm_campaign=dailyDeal_35baaaa5-8144-46cc-b4cb-b046f05b6102 מלבד זה שהוא "מחודש" , למה הוא כולכך זול ביחס למפרט המעולה שלו ? יש מספיק מחשבים מחודשים עם מפרטים הרבה פחות טובים שנמכרים במחירים כפולים גם הייתם קונים ?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. שלום אני צריך לצבוע חדר, בחדר יש מגוון סדקים שצריך לטפל בהם. מישהו מכיר צבעי טוב? אודה לכם על המלצה תודה card

• 23 תגובות
    • 3.1k צפיות
  10. Started by moshedavidovich,

אהלן , בתקופה האחרונה התחלתי לעשות ספורט וחיפשתי אוזניות אשר יתאימו לכך יצא לי להיתקל בזמן החיפושים באוזניות BackBeat FIT קניתי אותן ולאחר שבוע אני באמת רוצה להמליץ עליהן חיפשתי אוזניות קלות , נוחות מתאימות לריצה, סאונד טוב אבל הכי חשוב הוא לא מפריע לי לשים לב לסביבה ולשמוע את המתרחש והן ענו על כל הדרישות ! האוזניות נוחות , לא זזות אפילו קצת בזמן פעילויות (ריצה מהירה , הליכה , קפיצות) בנוסף לכך האוזניות הן אוזניות בלוטוס ככה שאין חוט שמפריע בזמן הפעילות . סה"כ אני מאוד נהנה מהן ושמח שעשיתי הקנייה הזאת ומאוד ממליץ לחברה פה שעושים ספורט לבדוק עליהן ! :)

• 0 תגובות
    • 848 צפיות
  11. Started by yonibe,

אנחנו רוצים לנסוע לכמה ימים לאילת עם הילדים לפני תחילת הלימודים (בשבוע של ה-18-25 לאוגוסט). האם מישהו יודע על מבצעים טובים למלונות שם? בכתובת הזו יש מחירים ללאונרדו, מג'יק ועוד כמה מלונות. האם המחירים נחשבים בסדר לעונה הזאת? אני מבין שזו תקופה מבוקשת אבל לא מכיר ממש את המחירים כי תמיד אנחנו נוסעים לשם באי יוני אבל השנה החלטנו לנצל את התקופה שהילדים בחופש. מישהו יכול לקשר אותי למבצעים אחרים למלונות?

• 0 תגובות
    • 963 צפיות
  12. Started by mikyl,

שלום לכולם, אני מתכוון להזמין כרטיס מסך מ-BHphotovideo. משלוח דרך DHL Express. האם חוץ למע"מ בארץ אצטרך לשלם גם כל מיני עמלות?

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by alexhey,

יש בכלל אפשרות למצוא נוטבוק של סביבות 11 אינץ' ב-1,500 ש"ח או שאני מפנטז? רוצה אותו עם 4GB זיכרון - כל השאר פחות חשוב, גם לא מסך מגע...

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. לאחרונה אני חושב לקנות רכב חדש מהמבצע של אלבר של שקל הנחה לליטר דלק ויש לי התלבטות בין שני הרכבים האלה.. אין לי גם כלכך מושג במכוניות.. אבל למי שמבין, מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 4.2k צפיות
  15. היי רכשתי מחשב מ-newegg.com ב-1253 דולר כולל מעמ ומשלוח משלוח באמצעות UPS יש עוד חיובים בארץ? תודה

16. Started by andrey999,

שלום, הזמנתי משלוח מALIEXPESS של טלפון שעלותו 160$. המוכר רשם לי על החבילה PHONE GIFT VALUE 40$. התקשרו אלי מDHL ( חברת המשלוחים) ואמרו לי שעלי למלא טופס מסויים שמצרים שזה לשימוש עצמי, ומצהיר את עלות המוצר והסוג. לאחר מיכן קיבלתי מייל נוסף שזה הנוסח שלו : "שלום מצורף בזאת העתק שטר מטען וחשבון ספק למשלוח הנ"ל. לשחרור המשלוח הנ"ל מהמכס יש צורך במילוי הטופס המצורף "הצהרה על יבוא אישי של טובין". בתאור המלא של המוצר יש לציין האם מדובר במכשיר מותג מקורי / מכשיר לא ממותג – מכשיר שמיוצר בסין ללא מותג או בזיוף ואת ערכו הריאלי ע"ס _____ כפי שציינת טלפונית. הערך של הטלפונים הסלולריים נקבע ע"י המכס ע"ס שחרורים קודמים של משלוחים שהכילו טובין זהים או דומים, המכס לא מתיר שחרור בערכים נמ…

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  17. Started by YTZ,

אנחנו משלמים סביבות ה-85 ש"ח עבור 2.5MB (ספק + תשתית), אני בטוח שיש חבילות יותר משתלמות עם מהירות גבוהה יותר ומחיר נוח יותר... אנחנו מחוברים דרך 012 + HOT.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Boris_yo,

שלום. אני שולח חבילה דרך חברת שילוח דילטס. יש אופציה דואר בסיסי ללא מעקב שלוקח חודש להגיע יש אופציה דואר פלוס עם מעקב ויקרה יותר שלוקח שבועיים להגיע אם אשלח בדואר בסיסי הסיכוי שיבדקו במכס נמוך יותר? השמועה שדואר ישראל יותר סבירים לאבד חבילה ללא מעקב מאשר חבילה עם מעקב היא נכונה?

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by udif,

קניתי מעבד AMD 5950X + רכיבים למחשב חדש ב black friday האחרון. לצערי השילוח לקח זמן, אני שברתי יד, ולקח לי זמן להרכיב את המערכת החדשה. גיליתי שהמערכת לא יציבה ומבצעת ריסט ספונטני כל פעם שמעמיסים אותה עם גישות SSD (למשל פתיחת ZIP גדול). היות שיש לי מערכת קיימת, גם כן מבוססת AM4 , הצלחתי לבדוק ולהצליב את כל הרכיבים - ספק, זכרון, SSD, כרטיס גרפי, ולבסוף המעבד. לצערי גיליתי שהבעיה במעבד. מכיון שעבר זמן רב מהקניה (8 חודשים) איני יכוטל לפנות לאמזון. פץחתי claim ב AMD ורציתי לדעת אם מישהו כאן עשה זאת בעבר, ומה יצא בסוף. האם הוא הופנה להחלפה בארץ? האם היה צורך לשלוח את המעבד לחו"ל? אם נשלח לחו"ל, האם המעבד החלופי עבר ללא מכס? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  20. Started by eliom,

שלום. המידה שלי היא XL בחולצות. ואם נגיד אני רוצה לקנות מעיל או חולצה מאיביי. מספיק שאני ידע שהמידה שלי היא XL? האם המידה XL תואם את המידה שמשתמשים בישראל? תודה.

• 12 תגובות
    • 9k צפיות
  21. אז התחלתי לעשות ריצות קצת, לא משהו רציני (לצערי) אבל כן היתי שמח לדעת מה הדופק שלי כדי שאדע איפה אני נמצא ואולי גם לדעת כמה קלוריות שרפתי וכיו"ב. אממה..לא בא לי להוציא 400-500 שקל על איזה שעון של פולר (ואני גם לא צריך). אז ב-DX מצאתי משהו שעולה כ-100 ש"ח שנראה נחמד, יש ביקורת אחת בלבד, די טובה אומנם, אבל עדיין רק אחת. מישהו את השעון הזה/כזה? המלצות אחרות יתקבלו בברכה. כעיקרון יש לי אפליקציה Runtastic בסמארטפון שיש לה אופציה למדידת דופק אבל רק כאשר קונים משדר שלהם שעולה איזה 70 יורו וזה גדול עליי. יש דרך אחרת אולי לקנות רק את הרצועה ולשדר לטלפון? מישהו מכיר?

• 6 תגובות
    • 5k צפיות
  22. לא הבנתי איך הוא עובד, למה המחירים כל כך זולים? ראיתי HYPERX CLOUD 2 ב 70 דולר כשבאמזון זה עולה 90??? הקישור: כאן יש גם מבצעים על מקלדות מכניות וכו במחירים דיי הזויים כמו זה :כאן אז מה דעתכם שווה לקחת סיכון ולהזמין? מקסימום אפתח קייס ב PAYPAL אם זה איזה חרטא

• 3 תגובות
    • 3.7k צפיות
  23. בארץ המחיר שלו הוא 445 שקל לבקבוק של 0.7 ליטר http://www.goodwines.co.il/site/detail/detail/detailDetail.asp?detail_id=728912&seaWordPage=LAPHROAIG בדיוטי פרי יש מבצע של 2 ב110 דולר לבקבוק של 1 ליטר (110*3.7=407 לשני בקבוקים. 203 שקל לבקבוק) http://www.dutyfree.co.il/%D7%95%D7%99%D7%A1%D7%A7%D7%99?d=0&BrandID=334&ArticleID=201 הגיוני? או אני מפספס משהו...?

• 6 תגובות
    • 3.8k צפיות
  24. Started by אגוזברזיל,

בשלב האחרון של רכישת מוצר באמזון עלתה ההודעה הבאה : Your packages will not clear customs without the recipient's valid ID Number. Please enter the 9 digit ID Number of the recipient in this delivery address, in Manage Your Addresses המוצר עולה רק-28$. הוא בכלל יעבור במכס? לתת ת.ז או לא? מעדיפה להמנע מלתת, כמובן אם זה לא יגרום לזה שהמוצר לא יגיע אלי או יתעכב מאוד. תודה

25. Started by razi,

לקראת חופשת החגים המתקרבת, אנחנו מתכננים לנסוע לקליפורניה. יש כאן מישהו שהיה שם? יש מקומות שהם מומלצים במיוחד? מרכזי קניות מעניינים במיוחד? יש מה שכדאי לקנות שם שזול משמעותית מהארץ? בנוסף אני מתלבט אם להשכיר רכב כאן או שם... השיקול הוא כלכלי כמובן וגם מבחינת האמינות- בארץ אנחנו מכירים את החברות ובחו"ל פחות.. מה דעתכם? תודה !

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.