עבור לתוכן

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. Started by Sar Bar,

הזמנתי סכין מאליאקספרס הנה הקישור השאלה האם יעבירו אותה במכס? אני בן 14 ואני קניתי אותה בשביל לתלות ליופי על הקיר אני גר בתל אביב עם זה עוזר למשהו

• 3 תגובות
    • 8.2k צפיות
  2. Started by ModChiP,

אני מחפש סכיני גילוח, מאך 3 של ג'ילט וגם פיוג'ן של ג'ילט. האם ידוע לכם על מבצעים בחנויות בארץ? והאם יותר משתלם להזמין מחו"ל?

• 25 תגובות
    • 7.4k צפיות
  3. מבצע מעניין שנתקלתי בו היום בשופרסל דיל ליד הבית. 5 להבים של Schick Hydro עם הסכין עצמו ב-34 שקלים.

• 17 תגובות
    • 6.9k צפיות
  4. Started by abav,

למי שרוצה לנסות את http://www.xblade.co.il/ ומעדיף לקנות ברשת רק עם פייפאל, תשלחו להם פנייה באתר ותכתבו מה אתם רוצים להזמין והם ישלחו לכם בקשת תשלום בפייפאל.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. אני חושב לנסוע לשבוע ליוון, ומתלבט איך וכמה יעלה לי להחזיק סלולרי זמין. איך הייתם ממליצים לי לעשות דבר כזה, וכמה זה יעלה לי?

• 10 תגובות
    • 2.9k צפיות
  6. שלום, אני מחפש מכשיר שיאפשר לצלם בעזרתו, הוא מיועד עבור תלמידי יסודי, איכות המצלמה לא צריכה להיות ברמה גבוהה, אבל שיהיה לפחות 8MP. השאיפה היא עד 100ש"ח ליחידה (איביי/עליאקספרס) משהו בסגנון הזה, אך עם מצלמה שהיא יותר מ2MP - לנובו מישהו מכיר ויכול להמליץ? תודה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Tomerb1,

אז כמו שבטח הבנתם מהכותרת... היום יצאנו לפאב (שלא נציין את שמו), יצאנו כ8 אנשים והגענו לפאב בעיר. התיישבנו וחיכינו למלצרית, כעבור 10 דקות היא סוף סוף הגיעה אלינו ולקחה הזמנה. הפאב לא היה מלא (בערך 5 כולל אותנו שולחנות תפוסים), חיכנו וחיכינו וחיכנו לבסוף הגיעו הבירות. אז חיכנו כ 15-20 דקות לבירות, לא אמרנו כלום. לאחר כ20 דקות החלטנו להזמין שוטים, כאן כבר התחיל הבלאגן, כאשר הזמנו 2, קיבלנו 1. כשאמרנו לה שחלה טעות והזמנו 2, לקח כ10 דקות עד ששוב היא חזרה אלינו והביאה שוט לא נכון שמה על השולחן והלכה, שוב קראנו לה וחיכינו כ10 דקות עד שהיא הגיעה אלינו, היא אמרה לנו ברוב "טוב ליבה" לשמור את השוט הלא נכון ושוב חיכינו 15 דקות (עד שכבר קראנו לה שוב אחרי שהיא עברה לידנו כ10 פע…

• 47 תגובות
    • 12.3k צפיות
  8. לאחרונה בצעתי עסקה גדולה ב-pp וגיליתי משהו ששווה לחלוק עם שאר הפורום לקניות הבאות שלכם. הדבר רלבנטי רק לבעלי כרטיסי אשראי בינ"ל (שכן כרטיס אשראי מקומי אינו יכול להיות מחוייב במטבע זר) כאשר מבצעים עסקאות ב-PP מומלץ לשים לב לשער ההמרה אותו משלמים בעסקה. להפתעתי השער גרוע בחלק מהמקרים מתשלום במטבע העסקה המקורי ישירות לאיביי והמרה של חברת האשראי (בעיקר מדולרים) קצת יותר פרטים: הערה: הנתונים מתייחסים לכרטיסים בהם החיוב נעשה בהמרה לדולר (במידה והחיוב במטבע שונה מדולר), יש מספר כרטיסים בודדים בהם החיוב נעשה בהמרה ליורו (ואז יש כדאיות לשימוש בכרטיס בעסקאות הנקנות ביורו בעיקר) שלבי התשלום בכרטיס אשראי על עסקה במטבע זר: 1. (אופציונלי) המרה ממטבע העסקה לדולר ארה"ב במידה והמט…

• 20 תגובות
    • 5.1k צפיות
  9. Started by Googleness,

תתקשרו לסלקום, תבחרו כל אפשרות חוץ מקניית מוצר חדש (מחלקת מכירות) ויש זמן המתנה שנע בין 30 למיליון דקות זה כבר ניהיה בלתי נסבל. בעוד חברות זה ככה? אני יודע שאני עם הוט צריך תמיכה המענה סביר בין 2 ל20 דקות המתנה גג וגם עם אורנג' אין זמני המתנה קיצוניים בקו השני. עכשיו אני תקוע מאתמול בלי קו טלפון בנייד של סלקום ועדיין לא השגתי נציג תמיכה כי מסתבר שלא רק שהם לא חוזרים אליך כשאתה מבקש בניתוב שיחות (ניתן להקיש 1 ונחזור אליכם בלה בלה בלה) גם יש למערכת שלהם פטיש קשה לנתק שיחות בהמתנה. - - - תגובה אוחדה: - - - אני מעדכן אתכם לבסוף לגבי מה שקרה מסתבר שאתר של סלקום אפשר לנהל צ'אט עם "נציג שירות". לא ענו לי בטלפון אז ניתקתי, ענתה לי נציגה והתקלה שלי הייתה מזה שהודעות שנש…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by matu89,

התקשרו אחיי מסלקום TV בהצעה מפתה לטריפל ( טלויזיה 3 ממירים אינטרנט 40 מגה כולל ספק , וקו טלפון ) , אני לא אוהד להוט של תכני הוט/יס והתכנים שם יספיקו לטעמי . האם 40 מגה אינטרנט יעבוד טוב עם 3 ממירים ולפטופ שגם יגזול נרוחב הפס ? האם מישהו מחובר אליהם ויכול לתת דעה ? תודה . Sent from my HTC One S using Tapatalk

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  11. סלקום מתחילה את המהפכה הבאה בשוק הטלויזיה עם ממיר \"חדשני\" הכולל שלט עם כפתורים משני צדדיו, שירות VOD מגוון וגישה לתכנים אינטרנטיים כמו יוטיוב, YNET ועוד לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a1%d7%9c%d7%a7%d7%95%d7%9d-tv-%d7%9b%d7%91%d7%a8-%d7%9b%d7%90%d7%9f-%d7%aa%d7%9b%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%9e%d7%94%d7%a8%d7%a9%d7%aa-vod-%d7%9c%d7%9c%d7%90-%d7%94%d7%92%d7%91%d7%9c%d7%94-%d7%95/

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. אז ככה יש לי שתי בעיות ואין לי מושג למי לפנות ואיך להתנהל,אתם הסיכוי האחרון שלי חברים,סורי על החפירה: *** חייב לצייין שאני עובד של חברת סלקום כיום (נטוויזין בעיקרון אבל הם קנו אותנו). 1) ב20/5/2013 קניתי שני מכשירים מחברת סלקום, גלקסי 4 וLG OPTIMUS, כשבמסגרת החבילה היה ברור שאני רוצה ביטוח מקיף כולל הכול,אובדן גניבה וקורוזיה(מקבל חדש בהשתתפות עצמית נמוכה) ושילמתי על כך 50 שקל למכשיר עם זיכוי כלשהו שקיבלתי מהם. הייתי בראש רגוע ושקט שיש לי אבא ואמא למכשיר, ב29/5/2014 הגלקסי 4 שלי שבק חיים, והLG שלי התחיל להתחמם בצורה מטורפת רק בשיחות(לא הבטריה),פניתי לסלקום ב1/6/2014 והם טענו של LG שלי אין ביטוח או אחריות כלל, ושלגלקסי 4 יש שירות תיקונים שעולה 19.90 אבל שאינו מכסה אובדן הח…

• 14 תגובות
    • 3.7k צפיות
  13. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4656612,00.html מדובר בטריפל על תשתית של בזק: * אינטרנט 40M/1M ספק + תשתית * טלפון ביתי ללא הגבלה * סלקום TV שלא ממש ברור לי מה כלול במחיר (יש סתירה בנתונים באתר). סוף סוף טריפל במחיר כמעט שפוי למשתמש שלא מוצץ לאינטרנט את המיץ ולא זקוק לכל ערוצי הטלנובלה?

14. גרנו מספר שנים בקיבוץ והצטרפנו לחבילה של הקיבוץ. עכשיו הם טוענים שאנחנו חתומים עד לשנת 2014 ואם אנחנו רוצים להתנתק מחבילה יקרה זו אנו צריכים לשלם קנס של 1900 ש"ח מה ניתן לעשות? ניסינו הכל, אנחנו עובדי עצות!!!!

• 58 תגובות
    • 9.7k צפיות
  15. כל הזמן שאני מתקשר הם אומרים שמנהל יחזור אלי,ואני לא רואה החזר מהם.(אלא אם כן אתם מחשיבים החזר של 10 ש"ח,שזו בדיחה) היום התחלתי לצעוק על הנציגה,והיא אמרה לי שעלי לחכות,ועוד שהשיחה מוקלטת. שלחתי פקס למשרד התקשורת,ועדיין לא קיבלתי מהם תשובה. יש לי חבילה טובה בסלקום,וזו הסיבה היחידה שאני נשאר אצלם. מה עושים? מישהו נתקל בבעיה זהה איתם ופתר אותה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. קניתי מכשיר Blackberry 9780 בחנות רגילה בארץ. סלקום הסכימו לתת לי את אותה חבילה שהיו נותנים אם הייתי קונה ישירות מהם, כחוק. אבל כשביקשתי לבטח את המכשיר.. פשוט אי אפשר. דיברתי עם אינספור אנשים, מנהלים, וכו'. כולם אומרים לי את אותו ג'יבריש - החומרה שונה (לא נכון), התוכנה שונה (לא משנה), אין עם מי לדבר, ראש בקיר. כשהגעתי למנהל של המנהל (גם בקושי רב), נאמר לי שבגלל שהתוכנה שונה.. יכול להיות מצב שהטלפון יהיה bricked. כמובן שזה שטויות, אבל זה לא הכל. אמרו לי, ואני לא צוחק(!).. שאם הם ינסו להתקין לי על המכשיר את התוכנה של סלקום.. המחשבים שלהם יהפכו להיות bricked, או יושבתו בצורה כלשהיא ויימחקו. אז קודם כל, סלקום נפלו למקום האחרון ברשימה שלי של חברות בארץ.. אבל שנית - איפה אני מב…

• 27 תגובות
    • 4.5k צפיות
  17. Started by Born2Kill,

אז כך. לפני כמה ימים עשיתי חבילת חיילים עם אינטרנט ב-ל-ת-י מ-ו-ג-ב-ל וקניתי את המוטורולה דפיי. היום אני רואה חיובים בנושא "SMS" (לא הבנתי איך זה קשור לזה אבל ניחא). התקשרתי לסלקום כדי לברר למה והם אומרים לי שזה חיוב על סרטונים שראיתי ביוטיוב. :screwy: אין כל איזכור לצפייה בתכני וידאו ותשלום בהתאם (אם מישהו ראה איזכור שישתף כאן קישור). מסתבר שהפרסומת שלהם שווה לתחת, עושים פרסומת עם שחר פאר ואומרים "...כדי שלא תופתעו" והפלא ופלא, אני הופתעתי! חוייבתי ב-20 ש"ח על כמה סירטונים בודדים שראיתי ביוטיוב. זה הזויי! אני בהמשך אתקשר אליהם שוב, ויבקש לקבל על זה זיכוי כל עוד אין איזכור לכך, כי כל אחד שעושה "אינטרנט ללא הגבלה" חושב שהוא יכול לגלוש כמה שהוא רוצה בכל סוג של מדיה…

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4186345,00.html כולל לי. מ69 בחודש ל79 במנוי אחד ומ25 ל29 בחודש במנוי שני. מה כדאי ואפשר לעשות?

• 15 תגובות
    • 3k צפיות
  19. Started by achiya1,

החלפתי מכשיר וגלשתי כרגיל באינטרנט YNET SPORT5 וכו',לא דברים יותר מדי חריגים פה ושם הורדתי תוכנות כמו וואטסאפ החברה טוענת שגלשתי על DATA בניגוד לחבילה שיש לי WAP . גלשתי 20 מגה ורוצים לחייב אותי ב200 שקל (אחרי צעקות וכד') הורידו לי ל100 וכל מיני הטבות. אבל עדיין אני לא רוצה לשלם על משהו שעשיתי בתום לב וגם לא עשיתי משהו חריג מבד"כ. החבילת WAP שלי היא עד 100 מגה אז ידעתי שאני בסדר בטווח.. יש לי מילה נגדם בעצם? החברה טוענת שבעיה שלי שלא התעניינתי על הבדלים בין WAP ל DATA אני טענתי שעם כל הכבוד בתור חייל קרבי אני לא מוצא לזה את הזמן בדיוק.. לאיזה כיוון לקחת את הנושא? הציעו לי את האופציה לשלם 100 שקל החודש ועוד 25 כל חודש במשך 4 חודשים ובמשך 4 חודשים אני אקבל חבילת DATA (כן …

• 30 תגובות
    • 6.3k צפיות
  20. Started by viper83,

עז ככה קראתי כתבה ב ynet שסלקום סוגרים את הרשת הישנה שלהם ואני בתור לקוח עם קו וטלפון פעיל לא יודע מה לעשות. עם יש מישהו שמכיר את הנושא טוב יותר ממני מוזמן להגיב. תודה חברה

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. מאז שהום סלולר נכנסו לתחרות סלקום הורידו את מחיר הטוקמן מ1.15 ל-25 אגורות (בדקתי אחרי שיחה של פחות מדקה למכשיר סלקום) לפני זה הם קרעו במחירים. כמעט לא דיברתי בטוקמן והחשבון צנח מ-50 שקלים ל-0 בלי סיבה ברורה. לא עוד! אני מחכה עד שהטוקמן שלי יגמר ואז אני עובר להום סלולר.

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by יוליוס,

מעוניין לקנות מכונת כביסה בוש 8 ק"ג. מופיע בזאפ אצלם מאוד בזול. וכןן שזה אחריות יבואן . מישהו מכיר את החנות ? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=788043 כנ"ל גם החנות cell-tec http://www.cell-tec.co.il/Product.asp?Pid=24468&Cat2Cat1ID=5&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he#.VBSr2I9xm70

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. Started by shimonta,

האם המכשיר תומך בתדרי הארץ ? HOMTOM HT3 3G Smartphone l

• 15 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. Started by maccabi_n,

שלום ראיתי באי ביי סמארטפון שאני רוצה לרכוש. המכשיר עולה 233 דולר ועוד 15 דולר משלוח בסה"כ יוצא פחות מ- 1200 ש"ח שהבנתי שזה מחיר היעד למכס למה עוד אני צריך לצפות מבחינת המחיר: מסי קנייה, מע"מ, מס יבוא, תשלום כלשהו בארה"ב וכו' לפי הבנתכם מה צריך להיות המחיר הסופי והיכן אני יכול לקרוא על כך באינטרנט בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  25. סמארטפון הביניים העטוף במתכת של היצרנית הסינית מרחיב את זמינותו גם לארצות הברית, החל מסוף החודש 200 דולרים מסתמנים כמחיר היעד החדש עבור סמארטפונים משוק הביניים, וזו כמובן בשורה מעולה לכל מי שעדיין זוכרים זמנים (רק לפני כשנתיים או שלוש) בהם מכשיר ביניים יכל לעלות גם 500 דולרים. התוספת החדשה למגוון המתגבר של מכשירים בינוניים איכותיים הוא ה-Honor 5X של Huawei, שבחלק מהמקרים מכונה גם ה-Honor X5. תמצאו בו מסך IPS בגודל 5.5 אינץ' וברזולוציה של 1,920x,1080 פיקסלים, שבב Snapdragon 615 מתומן ליבות של קוואלקום, זכרון RAM של 2GB, נפח אחסון מובנה של 16GB שניתן להרחבה בעד 128GB נוספים עם כרטיס, מערכת אנדרואיד לוליפופ 5.1 עם ממשק EMUI 3.1, מצלמת 13 מגה פיקסל ראשית עם מבזק לד …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים