צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,297 דיונים בפורום זה
-
המחירים עדיין דיי גבוהים ללוחות מותאמות DDR5. המחירים מתחילים מ-1,000 ₪ ללוח כזה כדוגמת Gigabyte Z690 GAMING X קיט זיכרון הכי זול שראיתי עם מהירות ותזמונים סבירים היה אצל TMS ה-Corsair DDR 5 32G (16x2) 5600 CMK32GX5M2B5600C36 בעלות של 871 ₪ כרגע אני עם רייזן 2600X, ולפי בנצ'ים השיפור משמעותי. אם אתם משדרגים כל 4-5 שנים במה תבחרו ryzen 7600X או intel i5 13600KF ?
-
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
מנעול לדוגמא: http://www.locks.co.il/product/מנעול-טביעת-אצבע תודה מראש :)
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לדרי הפורום שלום... אני מתכנן לרכוש נתב משומש מסוג LinkSys WRT 1200AC. (הרעיון: הביקורת הזו והתמיכה ב-OpenWRT). זהו נתב שאפשר לרכוש בארץ, אבל במחיר א-ס-ט-ר-ו-נ-מ-י ומפוקע לחלוטין: 745 ש"ח ב-KSP. מצאתי אותו במחיר נוח למדי ב-eBay (60 דולר ארה"ב), אבל אני רוצה לדרוש בעצתכם: האם יש סיכוי שיעשו לי איתו בעיה כלשהיא בגלל העובדה שזהו ציוד רדיו, תדרי שידור אסורים ושאר ירקות? כרגע התוכנית שלי היא לשלוח אותו לארץ באמצעות UShops. האם יש חלופה זולה יותר, ועדיין אמינה?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
-
-
- 16 תגובות
- 3.9k צפיות
- 2 followers
-
-
לכולם ברשת יש ציונים די טובים. המהמהמה, עם נורטון, avg, וקספרסקי היה לי נסיון רע בעבר. חשבתי על NOD32 מה דעתכם? והאם כדאי אנטי וירוס רגיל או להוסיף עוד קצת כסף ולרכוש אינטרנט סיקיוריטי?
-
- 15 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום, לאחר שקראתי על המון מקררים ולאחר שפסלתי מקררים שממש רציתי (בוש או סימנס התצורת מקפיא תחתון שלפי הביקורות, רועשים ועם כרטיס אלקטרוני בעייתי), החלטתי ללכת על שארפ בתצורת 4 דלתות בגודל 615 ליטר נטו. כמובן שראיתי אותם בחנות. אני רק מתלבט על איזה מהדגמים ללכת, אינוורטר או לא, ועל ההבדלים המינוריים. הכי חושב לי זה אמינות ועבודה שקטה. המלצות?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ראיתי שיש לו עדכון לאנדרואיד 6.0, יש לו מפרט לא רע למכשיר ביניים, אפילו ב-2016, ויש לו מחיר לא רע יחסית לגירסת 32GB. יש מכשירים יותר משתלמים ממנו או שכדאי לי ללכת על המכשיר הזה?
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
דוד שלי מחזיק במטען נייד לפלאפון של 5600MAH לפי החישוב שלי שכל טעינה שלו בפועל מחזיקה חצי יום וזה כמו X4 סוללות של גלקסי 1 בערך.. יוצא יומיים סוללה וזה בדיוק מה שזה מחזיק לו .. עלה לי בסהכ 60 שקל באיביי.. עכשיו אני מתלבט אם לקנות את זה : http://www.ebay.com/itm/171015182099?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649 זה חרטה או שזה באמת ייתן לי כזאת עוצמה של סוללה? .. ואפילו רק חצי מזה נשמע לי טוב אבל זה נשמע קצת הזוי ורציתי לברר קודם
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, בשבוע שעבר נגמרה לי ההתחייבות אצל נטויזיון ורציתי לחדש את את המנוי אבל המחיר שהציעו לי למהירות של 10 מגה היה יקר אז התקשרתי לבזק בינלאומי והם הביאו לי מחיר יותר זול משל נטויזיון ואז היום אחרי שהתקשרתי להתנתק בנטויזיון הם הביאו לי מחיר של 30 שקל לחודש ל-10 מגה. אז שוב פעם התקשרתי לבזק בינלאומי והם הביאו לי דיל של 10 מגה ב-29 שקל כל חודש ועוד חודש חינם אז שוב פעם התקשרתי לנטויזיון ואמרתי להם על הדיל של בזק בינלאומי אז הם הביאו לי דיל של 30 שקל כל חודש ואחרי 9 חודשים שאני אהיה מחובר אצלם אני אקבל 3 חודשים חינם. אני לא יודע במי לבחור ואני צריך את עזרתכם מצד אחד אני מנוי בנטויזיון 10 שנים וכמעט אף פעם חוץ מפעם אחת לא הייתה לי אצלם תקלה אבל מצד שני אומרים שגלישה בבז…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רק מקווה שזה המקום הנכון - ראיתי ששאולים פה על כל מיני מוצרים, מקווה שזה בסדר... בקיצור, אני גר בדירה שכורה לבד, ואחרי שהפלטה החשמלית שלי עשתה קולות של עייפות, החלטתי שהגיע הזמן לתנור אפייה. ביד 2 ראיתתי שני תנורים שנראים מעולה ועולים פחות מ-500 ש"ח, יד שנייה כמובן... השאלה האם ללכת על זה או על חדש שעולה משהו כמו 1,200 ש"ח. מה אתם הייתם עושים? תודה!
-
- 6 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין ברכישת מייבש כביסה עם מעבה, ואני מתלבט בין 3 דגמים. רציתי לדעת איזה דגם מבין ה-3 הבאים עדיף? http://www.ret.co.il/c/996?sp3045=43486&sp2435=37078&sp2859=41794,41795&sp1555=9743,11693&sp2943=42516&sp1554=11175&orderby=10&sp2661=39983&price=2000-2500,1500-2000
-
- 9 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
זמן המתנה ארוך מדי? חבילה שנשלחה אליכם נעלמה או הגיעה לסניף בעיר אחרת? מישהו גנב פתק התראה לאיסוף חבילה שלכם ונתנו חבילה ממילא? אולי שלחתם חבילה לחו''ל שהגיעה ליעד שגוי? נא לקרוא את המאמר: http://www.themarker.com/consumer/1.2135001 וגם לקרוא פרשנויות מתחת למאמר כדי שתראו מה הולך בדואר ישראל ולשקול טוב האם כדי להמר בקנייה יקרה שלכם מחו''ל בפעם הבאה. עם צמיחה במסחר אלקטרוני ומשלוחים בינלאומיים, העומס בדואר ישראל ממשיך לגדול ואחוז של חבילות שהולכות לאיבוד גודל. האם בפועל מדובר לא על טעויות ורשלנות אנושית אך בקונספירציה בשביל למנוע צרכנים מלהזמין מחו''ל או לפחות להראות להם שלא כדי "להמר" על הזמנות מחו''ל ועדיף לעשות רכישות מקומיות שבעצם מתנגד לכוונה של ממשלה להקל על צרכנים ב…
-
- 26 תגובות
- 4.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים רציתי לדעת אם אני מבקש מחבר מארהב שיקנה לי SSD 970 PRO החדש שעולה 330$ פלוס נגיד 20 דולר עלות משלוח סהכ 350$ ,ואני אומר לו שיוציא את זה מהקופסא רק את המוצר עצמו ויעטוף לי את זה בתור מתנה (זה שוקל פחות מקילו וחצי) אני אמור לשלם על זה מכס/מעמ ?
-
- 2 תגובות
- 12.7k צפיות
- 2 followers
-
-
יצא לי לשמוע על המשקפיים האלה כבר זמן רב. האם לדעתכם זה שווה או שמדובר בגימיק מיותר? האם זה טוב למשחקי מחשב? תומך בהרבה? זה עובד גם על טלוויזיה? כמה זה עולה בערך?
-
- 48 תגובות
- 20.8k צפיות
-
-
מישהו יודע מי היבואן הרשמי של ביטס עכשיו? באינטרנט כתוב שבאג הפסיקו לייבא את האוזניות... לא הצלחתי למצוא ברשת בכלל מי היבואן עכשיו.
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, עברתי לאחרונה דירה, דיברתי עם בזק שיבואו להתקין לי בדירה החדשה את התשתית. בדירה החדשה לא היה לי מושג איזה תשתית קיימת ומה היה שם לפני שנכנסתי אבל ראיתי שיש חיבור טלפון בסלון ושם גם רציתי שהראוטר יהיה. קרה ולא יכולתי להיות בבית ביום שהמתקין הגיע (חברה שלי היית). חברה שלי התקשרה אליי ואמרה לי שיש בעיה עם השקע הקיים בקיר ושאם בכל מקרה אנחנו רוצים את הראוטר בסלון אז הוא צריך להעביר כבל מבחוץ. אמרתי שבסדר מבחינתי בלי ממש להבין מה המשמעות. מסתבר שהגנוב הזה קדח עם מקדח די גדול חור בקיר אז הוא גילה שהחור נמוך מידי אז הוא קדח עוד חור שיוצא ישירות החוצה משם הוא העביר את הכבל כל הדרך לסלון עם קליפסים. בקיצור עבודה מאד מכוערת ומאד מזלזלת. המצב כרגע הוא שיש לי חור אחד בבית בלי …
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רוצה להתחיל להשתמש בשומרי הדרך ושואל את עצמי איזה מתקן אופקי לטלפון יכול לעמוד בחום הישראלי… מניסיון עבר היו לי ונפלו כל הזמן בקיץ
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מבקש לרכוש את המתקן הבא: מעתיק דיסק קשיח לדיסק אחר, מדגם EN-CAHDD-U3 של CAVALRY האם ניתן להשיג בארץ? ב-אמזון זה עולה $34 תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים, אני מחפש מתקן תליה למארז המחשב שמתחבר לשולחן העבודה, כך שלא יהיה מגע עם הרצפה. משהו בסגנון הזה: http://www.softec.co.il/product--7845.aspx - רק במחיר שפוי. מישהו מכיר? תודה!!
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מתקן שיאפשר לי לקנות שמן בבקבוקים רגילים, להכניס לתוכו את השמן, ולרסס אותו על המחבת. (מאחר ומחירי תרסיסי השמן בארץ גבוהים ממחיר השמן עצמו) מצאתי מוצר מתאים רק בארה"ב - Misto ב-Amazon. (מעט פחות מ-10$) מחיר די סביר - מעט פחות מ-10$. אבל, אין לי דרך נורמלית לקבל את זה מ-Amazon. אתם מכירים אלטרנטיבות, או דרך לשלוח את זה בזול לארץ?
-
- 6 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
כל מה שאני כותב, נאמר לי על ידי איש תמיכה תכנית. המצב שלי קצת מסובך, אחד מבני המשפחה חייב IP סטטי, מה שאומר שלהעביר אותי לגיימר זה יותר מסובך, למה? כי זה שונה טיפה כאשר הלקוח (אני) דורש IP סטטי + גיימר צריך להעביר את הלקוח למסלול גיימר ואז לבצע הגדרה נוספת מסויימת בחשבון הגיימר, בלי זה כיאלו אין לי גיימר. אני משלם על גיימר כבר שנתיים! שנתיים שהכסף מטפטף סתם ואני לא מקבל את השרות שאני משלם עליו, והיו לי המון בעיות ואף אחד לא טרח לבדוק את זה עד הסוף ואנחנו בבית לא ידענו שיש עוד הגדרה שצריך לעשות בשביל שהמסלול יכנס לתוקף. אנחנו לא באנו לבזק בן לאומי בגישה של תפצו, ותנו, ותעשו ככה וככה, באנו ואמרנו שיחזרו את הכסף בחזרה או שיתנו זיכוי... קיבלתי תשובה…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
השנה העמוסה הזו מגיעה לסופה, וזה הזמן המתאים להכיר לכם את המוצרים המוצלחים ביותר שפגשנו במהלכה בעולם החומרה והמחשבים לכתבה
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
- 3 followers
-
-
-
נגמר לי החוזה לספק + תשתית של בזק (היה 100 ש"ח ל4 מ"ב). דיברתי איתם וביקשתי לעבור לחוזה החדש של 5 מ"ב ב 100 שקל (לפי כמהזה), אך הם סירבו. יש המלצות לספק + תשתית סביב המחיר והמהירות הנ"ל? (כמובן שיותר זול זה יותר טוב..) תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-