עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. Started by ag43,

נכנסים ללינק הבא, עוקבים אחרי ההוראות ומקבלים ₪18 חינם בפייפל. יש לבחור את ההטבה האחרונה. פייפל מאשרים שזה פרומו שלהם וגם אישור האבטחה הוא שלהם. https://www.paypal-activate.com/clac/eml-na-dt עריכה: נגמר.

• 14 תגובות
    • 5k צפיות
  2. שלום ! הינני רכשתי מחשב לפני כשנה מסקייפי וכמו שכולם יודעים החנות פשטה את הרגל , והאתר הפסיק להתעדכן מן הסתם. היום במקרה נכנסתי לאתר והבחנתי שהוא התעדכן ושהם מחפשים טכנאים ואנשי מכירות , האם יתכן שהחנות נפתחה מחדש והאם אני יכול לממש את האחריות שלי דרכם ?

• 56 תגובות
    • 18.2k צפיות
  3. שלום. אני מחפש אנשים שירשמו דרכי לאתר NEOBUX אתר שמשלם על לחיצות. בתמורה אני ירשם לאתר ptc/bux שתבחרו וילחץ גם לכם. עדיפות לאנשים שילחצו כל יום וכמובן שגם אני ילחץ לכם כל יום. הנה קישור להרשמה http://www.neobux.com/?r=MeltsiNikita *** אני מדגיש שזהו לא אשכול לרווח ועניין אישי ! רק מי שרוצה נרשם ואני נרשם בשבילו גם. הרווח פה לשני הצדדים שווה ורק מי שבוחר נרשם.

• 0 תגובות
    • 892 צפיות
  4. האם אפשר להגיע למצב של 200 שח בחודש על מכשיר פלוס חבילה נגיד 300+300?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. מאז שהום סלולר נכנסו לתחרות סלקום הורידו את מחיר הטוקמן מ1.15 ל-25 אגורות (בדקתי אחרי שיחה של פחות מדקה למכשיר סלקום) לפני זה הם קרעו במחירים. כמעט לא דיברתי בטוקמן והחשבון צנח מ-50 שקלים ל-0 בלי סיבה ברורה. לא עוד! אני מחכה עד שהטוקמן שלי יגמר ואז אני עובר להום סלולר.

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. באתר יד 2 בקטגוריה השכרת דירה יש רשימות של דירות לכניסה מיידית ותאריך כניסה. אני מבין שתאריך כניסה זה תאריך המוקדם ביותר לכניסה אבל זה לא מבטיח שייכנסו לדירה בתאריך זה, נכון? הדירה פשוט תהיה פנוייה עד הזדמנות ראשונה שנכנסים בה? בנוסף יש דירה בקומה 4 מתוך 4 ואמרו לי שדירות בקומות גבוהות מבקרים רק אחרי קיץ בתקופת גשמים בשביל לוודא שאין רטיבות ודליפות. מה הנסיון שלכם אומר אם היה כזה? אם ראיתם דירה טובה בקיץ שאתם חייבים להכנס, הייתם "מחכים" או נכנסים? תודה

7. לפני בערך שנה האינטרנט שלי לא זז באשמת בזב"ל - אתרים לא עלו, תוכנות (לדוגמא GameRanger) לא היו מתחברות בין 12 בצהריים ל 8 בערב בערך וכו... אחרי מריבות ומלחמת התשה מולם (זו באמת הייתה מלחמת התשה) הוצאתי מהם את חבילת הגיימר בתמורה לתשלום זניח של שקל בחודש והאינטרנט חזר לתפקד כמו שצריך. עכשיו, אני אצטרך לשדרג את מהירות הגלישה, מה שאומר שאני אצטרך שוב לסגור איתם תוכנית ורציתי לדעת אם חבילות הגיימר האלו עדיין קיימות, ובמידה שכן, האם האינטרנט שלהם עדיין קטסטרופלי בלי חבילת גיימר... תודה

• 18 תגובות
    • 4.9k צפיות
  8. למחוק בבקשה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  9. 90% מהערוצים שמועברים ב-YES/HOT כלל לא מעניינים אותי. ואני ממש לא שמח לשלם להם 200+ שקל בחודש על מספר ערוצים בודד בהם אני צופה. קראתי קצת ברשת על צלחת לווין פרטית, וראיתי אחת כזו בפעולה בפאב באזור המרכז. פרט לשאלה בכותרת, השאלה המרכזית שלי היא כזו: האם אפשר לקלוט את הערוצים הבאים ללא כל תשלום נוסף (פרט לעלות ההתקנה והממיר כמובן), והיכן בכלל ניתן לרכוש צלחת כזו והתקנה עבורה? הערוצים החשובים לי, באנגלית או עם כתוביות באנגלית: Nat Geo Discovery History Eurosport BBC Sky ערוצי סרטים למיניהם (לא פורנו...) ערוצי ספורט נוספים המשדרים את האירועים: מירוצי פורמולה 1 ומוטו ג'יפי, כדורגל אירופאי (אנגליה, איטליה), טניס, כדורסל (אירופאי ו-NBA).

• 1 תגובה
    • 993 צפיות
  10. Started by Kukishin,

יש למשהו מסמך או לינק מעודכן שייעשה קצת סדר לגבי מכס על חומרה, ציוד היקפי מסכים וניידים? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. קניתי מסך של דל אתמול ולפני שקניתי התקשרתי לשלושה חנויות, שהתלבטתי ביניהם, על מנת לברר את סוגיית האחריות. (בכל השלושה מדובר על אותו מסך) בשלושת החנויות נאמר לי שאם יש לי בעיה עם המוצר עלי לפנות ישירות ליבואן ושהטיפול הוא באחריותם. אז שאלתי את אחד המוכרים - בעצם אתם רק חוליה מקשרת ביני ליבואן ושמרגע ביצוע התשלום וקבלת המוצר אין לי שום קשר אליכם יותר. והוא ענה, בלי לגמגם, שכן. בדיוק כך. לי זה נראה פשוט אבסורד.. אם זה המצב למה אני צריך את החנות? זה לא שאני עושה קנייה גדולה או מרכיב מחשב שמורכב מחלקים שונים שמיובאים על ידי יבואנים שונים. מדובר על מוצר אחד (ויחסית יקר, כ2400 ש"ח) שהחנות פשוט גוזרת את הקופון שלה ובעצם מתנערת ממני. הרי זה לא יראה הגיוני לאף אחד אם אני אגש מחר לה…

• 7 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. היי, בדיוק לפני שבוע שלחתי חזרה לאמזון גרמניה nintendo switch תקול באמצעות דואר EMS שמובטח להיות 2-3 ימי עסקים. המעקב על החבילה נעצר משום מה ב4.7 , כשזה המריא לגרמניה. הצלחתי לתפוס את הנציגים של EMS בטלפון והם אמרו לי שלא עודכן להם שזה נחת משום מה, והם יעשו בירור מול גרמניה שיכול לקחת עד 45 ימי עסקים. למישהו יש ניסיון עם שיטת המשלוח הזו? אני פשוט מקווה שעוד יומיים שלוש זה יסתדר לבד.. מה קורה לי מול אמזון אם זה נאבד בדואר? חשוב לציין שביטחתי את המשלוח בEMS בגובה עלות המוצר, וכבר הבאתי לאמזון את הקבלות ואת המספר מעקב (ולמעשה הם כבר שלחו לי לבנק זיכוי על המשלוח באותו הרגע)

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by חמי צימרמן,

אני חדש בפורום... ברשותי מצלמת LOGICOOL TV Cam HD CTV 1000 שמשמשת אותי לשיחות סקייפ. לאחרונה עברתי משרד והשלט רחוק של המצלמה החליט להעלם לו....בלעדיו אין לי אפשרות להפעיל את המצלמה. בדקתי בלוגיטק בארץ, אין להם. אולי יש למישהו מערכת כזו שאיננה בשימוש והוא מעוניין למכור...אשמח. תודה חמי hemi@obelis.net

14. Started by mtn9,

פרטים פה http://www.bug.co.il/summersale ופה http://www.bug.co.il/page.asp?id=30012 מזכיר לי את מבצע הBLACK FRIDAY שלהם שהם עושים כל שנה, רק שפה זה 80% על המוצר השני ולא 1+1 מתנה.. אני מעוניין לקנות מוצר של SteelSeries ב330 ש"ח, אם מישהו רוצה לקנות איתי מוצר אחר שמשתתף במבצע במחיר דומה בסניפי כפר סבא שיצור קשר

• 10 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. שלום, השיפוצניק לא נתן לי חשבוניות על תשלומים ששילמתי לו, והסתלק. ניתן להתלונן עליו ברשויות המס? משטרה? משרד האוצר? משרד העבודה? תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. אלו הטאבלטים שמצאתי במחיר שמתאים לי מה שחשוב לי הוא: 1.שיהיו הפיצ'רים הרגילים שיש בכל טאבלט וסמארטפון (אם יש משהו שחסר הייתי שמח לדעת) 2.שיהיה חיבור אינטרנט אל חוטי 4G 3.שיהיה אפשר איך שהוא לחבר מקלדת (BLUETOOTH) 4.שיהיה אפשר להשתמש בעט 5.מסנן אור כחול (עדיף) אם יש משהו לא מוצלח כל כך ששמתם לב הייתי שמח לדעת ואם אחד מהם טוב יותר ומוצלח יותר גם הייתי שמח לדעת ומכל מקום, אם אתם יודעים על טאבלט באזור המחירים האלו (אפשר יותר קצת) שהם יותר טובים הייתי מאד שמח לדעת תודה רבה רבה רבה לעוזרים, מראש !!!!! https://he.aliexpress.com/item/4000829251199.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.3265cc11nlFH8T&s=p&ad_pvid=20200515035639397664668278656…

17. Started by Ariel234156,

שלום לכולם, אני רוצה לרכוש טלוויזיה חדשה בגודל 43-55 אינצ'. התקציב הוא עד 2500 ש"ח. אשמח להמלצות

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. עדכון: בסופו של דבר ksp הזמינו עבורי מטען מהיר מהיבואן. היום אספתי את המטען המהיר מהסניף והוא כבר אצלי. יצא לי להזמין בksp דרך האתר שלהם במבצעי לילה שלהם שואב אבק של Bosch מדגם של serie 8 unlimited שהם מוכרים באתר. לפני זה התלבטתי לגבי כמה שואבי אבק מחנויות אחרות כולל חנויות של חברים ובסוף רכשתי דרכם את הדגם הזה. אחת הסיבות שהחלטתי לקנות דרכם את הדגם זה שהם ציינו במפורש במפרט הטכני :"טעינה מהירה: סוללה מלאה בתוך 60 דקות, הודות למטען המהיר". אכן לפי כל הביקורות באינטרנט דובר על מטען כזה וזה לא נתון מומצא. אבל כשהגיע אלי המוצר אז אחרי שימוש והטענה ראשוניים שמתי לב שזה לא המצב ולמעשה מדובר במטען פשוט שמטעין לפי המפרט שלו תוך 5 שעו…

19. https://www.mako.co.il/news-money/2022_q1/Article-22ff82da15d6e71026.htm?sCh=31750a2610f26110&pId=1336275670 זו שערורייה. זה זמנית, בסדר, אבל עד מתי? רציתי שתדעו.

20. Started by Master Boo,

אני יודע שזה יכול להיות בעייתי, אבל חשבתי לנסות להקים קניה קבוצתית של מחשב HTPC. התכנון הוא: מחשב בלא יותר מ-2,000 ש"ח ללא ציוד היקפי ללא דיסק קשיח למדיה, אלא רק SSD למערכת הפעלה וכו' קודם כל אשמח לקבל תגובות ממי שמעוניין בכלל לקנות מחשב מדיה, בלי קשר למפרט כזה או אחר. אני חושב שברגע שנראה כמה אנשים יש לנו, נוכל לחשוב קצת ביחד לגבי מפרט שיירצה את כולם (אחרי הכל אין פה יותר מדי מרחב תמרון) ואז נרכיב משהו ונראה כמה אנשים מעוניינים בו ואיזו הנחה אפשר לקבל. אם אתם מעוניינים- אנא הצביעו בסקר עם התקציב שלכם, שנדע איזה מחשב להרכיב. מפרט לדוגמא לקטגוריית ה2,000 ש"ח: http://www.tms.co.il/preview/spec/fdy5z8r7 [table][tr][td]קטגוריות[/td][td]מוצרים[/td][td] כמות [/td][td] מחיר […

• 88 תגובות
    • 12.3k צפיות
  21. דגם ה-IdeaPad 100S של לנובו במחירו הנוכחי בחנות המקוונת הוא כנראה אחד מהמחשבים הניידים הזולים ביותר שנוצרו אי פעם מחשבים ניידים בסיסיים נמכרים כיום במחירים קורצים הרבה יותר מבעבר, אך נראה שבכל פעם מחדש יש מי שמוכיחים לנו שאפשר לרדת עוד יותר נמוך. הפעם, מדובר במבצע Deal of the Day באמאזון אנגליה, אשר משווק את נייד ה-IdeaPad 100S העדכני של לנובו במחיר של כ-133 פאונד בריטי בלבד, כולל מסים ומשלוח ישיר לישראל – כ-750 ש"ח בלבד עבור מחשב נייד חדש ומבוסס חלונות 10, אשר מהווה הוזלה של 300 ש"ח (!) לעומת המחיר בו אותו דגם נמכר כאן בארץ. מדובר במחשב הנייד הבסיסי ביותר שניתן לדמיין בשנת 2016, עם מעבד Atom Z3735F מרובע ליבות מדור ה-Bay Trail של אינטל, זכרון DDR3 בנ…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by pssheba,

שלום, במסגרת רכישת דירה, סיכמתי עם עו"ד שיטפל ברכישת הדירה ושילמתי לו מראש את הסכום שהסכמנו. עורך הדין, תוך מו"מ עם עו"ד של הקונה, ניסחו חוזה עליו חתמתי ועו"ד שלי ביצע הערת אזהרה בטאבו. כבך הסתכמה פעילותו של עוה"ד שיצג אותי בעסקה. בתום תהליכי הרכישה דרש ממני עוה"ד תשלום בסך כ 160 ש"ח אגרה להוספת הערת אזהרה בטאבו ועוד 60 ש"ח תשלום לשליח שהעביר את ההערה לטאבו. לעו"ד קבלה מהטאבו אודות תשלום האגרה אך אין לו חשבונית מהשליח לגבי 60 ש"ח אותם הוא תובע ממני כי לטענתו השליח ביצע הרבה שליחויות ושולם לו עבור כל שליחויות בחשבונית אחת הנושאת סכום גבוה מ 60 ש"ח. להלן שאלותי: 1.האם התשלום הראשוני לעו"ד עליו סוכם כולל גם אגרות לטאבו? 2. האם יש לשלם כ 160 ש"ח לטאבו בעת הוספת הערת אזהרה ? …

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by mark mark,

שלום לכולם ברצוני לשתף אתכם את חוויית הקנייה שהייתה לי בחנות StartPC ביום ראשון (ערב חג) הרכבתי מפרט מחשב באתר של החנות שכללה מחשב גיימינג ומסך גיימינג של חברת AOC. לאחר ביצוע ההזמנה יצרתי קשר טלפוני עם החנות על מנת לברר מתי אקבל את ההזמנה. נאמר לי שההזמנה תצא ביום שלישי ותגיע ברביעי. התקשרתי שוב ביום שלישי, ובמהלך השיחה עם תום , התברר שהספק שהזמנתי לא קיים במלאי ולכן תום המליץ לי על ספק אחר של חברת FSP, באותו טווח מחיר. מאחר והיה צורך להזמין ספק חדש, המשלוח התעכב ביום אחד, והגיע ביום חמישי. כשפתחתי את המשלוח גיליתי שהספק שקיבלתי אינו מודולורי , כאשר הספק המקורי שהזמנתי היה מודולורי. מאחר וידעתי שארצה להחליף את המוצר, לא פת…

24. Started by yp3,

שלום לכולם אני מנסה להזמין עדשות מגע מהאתר lens.com (כדאי להוסיף אותו לאתרים המומלצים) הבעיה שיום לאחר ההזמנה אני מקבל מייל, שאימות הכתובת שלי בכרטיס אשראי נכשל. אני משתמש במסטרכרד של ישראכרט, כשהתקשרתי לישראכרט הם אומרים שהם בכלל לא רואים עסקה שסורבה ואכן הכתובת שסיפקתי היתה נכונה. למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  25. מנכ"ל חברת הקמעונאות ברשת ביקר בישראל ויצא בקריאה פומבית אל שר האוצר משה כחלון לכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.