צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,315 דיונים בפורום זה
-
http://www.ebay.com/itm/380609055787?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649 מעניין אותי לדעת איך זה עובד, אם בכלל, והאם אתם מרוצים?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי האם זה סביר שהחברה לא מוכנה לתת שירות אם נגמרה האחריות (לא במקרה של תקלה)? אני לא מעוניין לממש אחריות כי אין לי תקלה. ניסיתי לשאול אותם איך מגדירים את המדפסת שתפעל באמצעות וואי פיי והם אומרים שאם עברה שנה, אין מה לדבר מולם. הם הפנו אותי למספר אחר שהפנה אותי למספר אחר שהפנה אותי לבראדר שלא מטפלים במדפסת שאני רכשתי (זירוקס). נראה שיעל פתרונות מטפלת כרגע בזירוקס (הם כנראה לא היו החברה שטיפלה בהם כשרכשתי את המדפסת כי אני זוכר ששאלתי את הנציגה אם יהיה אפשר להגדיר בעתיד את הוואי פיי במידה והסתיימה האחריות והיא אמרה שכן).
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
היי אני מעוניין להזמין מאמזון זוג מסכים, כל אחד מהם עולה 430 דולרים בערך. האם קניה כזאת תחשב כקניה של מעל ל500 דולר ועקב כך אחויב במכס? האם יש טעם לקנות אותם כך שישלחו בנפרד ויחשבו לשתי חבילות שונות? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, חשוב לי לקנות פלאפון שיאפשר תמונות ברמה גבוהה ביותר, לצורך עריכה ותחרויות. יחד עם זאת מחיר שפוי. האם קיים דבר כזה? בנוסף, אשמח לחוו"ד על המכשירים הבאים: Huawei P20 Pro Apple iPhone X Google Pixel 2 מי המכשירים עדיף? האם הייתם ממליצים על סמארטפון אחר?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך עזרה בנושא הזה, אני צריך לשלוח 10 יורו או 5 יורו. ואני רוצה שבסופו של דבר יהיה בחשבון של השני 5 או 10 יורו. אני צריך חישוב לשניהם. אני זוכר שבעבר היה אפשר לשלוח בלי עמלה. האם זה אפשרי גם היום? האם הצד השני יכול להשתמש בחשבון PAYPAL לא מאומת?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברצוני לשתף אתכם בשרות הגרוע של דל. קניתי מחשב נייד Dell Latitude 6220 שעלה כמעט 4000 ש"ח . אחרי שבועיים חיברתי דיסק און קי לשקע USB והמכשיר לא זיהה אותו. התקשרתי למחלקת שרות של דל (שנמצאת מחוץ לישראל) והם הסבירו לי איך להוריד את העדכונים של דל מהאינטרנט ולהתקין אותם. הורדתי אותם והתקנתי אבל הסתבר שפעם הדיסק און קי עבד ופעמיים לא. אחרי שבועיים וחצי שוב התקשרתי אליהם ועשינו שוב את ההורדות והתקנו שוב ואז התברר במקרה כשחיברתי את המחשב הנייד לרשת המקומית שלי עם כבל שהחיבור לא עובד ואז הנציג של דל עשה איתי בדיקות וקבע שהלוח אם לא תקין וצריך להחליף את הלוח. מאחר שהמחשב בן חודש וקצת ביקשתי שיחליפו את המחשב ודל לא היו מוכנים בגלל שעבר חודש מאז רכישת המחשב. עד היום (חודשיים ושבוע …
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האשכול הקודם מפוצץ וכבר לא נוח לקרוא אותו. אני אתחיל: ארנק עור http://www.asos.com/River-Island/River-Island-Leather-Wallet/Prod/pgeproduct.aspx?iid=2418837&cid=6516&Rf900=1623&Rf-800=-1,17&sh=0&pge=0&pgesize=-1&sort=3&clr=Brown אותו ארנק רק בצבע חום: http://www.asos.com//River-Island/River-Island-Leather-Wallet/Prod/pgeproduct.aspx?iid=2418830
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ראו עמוד זה: https://www.orange.co.il/he-il/cellular/sf-lp/plans-2014/ המבנה של עמוד שבור כפי שמופיע בדפדפנים. אני רואה שליד כל חבילה מצוינים מספר מנויים ואני לא מבין מה הכוונה. האם זה מספר מנויים מינימלי שצריכים להצטרף כדי שכל אחד יוכל להינות בחבילה שבמבצע או שזה מספר מקסימלי של אנשים במשפחה שיכולים להינות בחבילה שבמבצע? יש לי שאלה בנוגע לחבילה ראשונה של 69 ש''ח בחודש. עד כמה שאני מודע, יש חבילה במחיר שונה אצל הוט וגולן. בהתחשב שאני באורנג', האם כדאי לקחת חבילה שלהם ב-69 ש''ח ולחסוך בטריחה לעבור לחברה אחרת? אורנג' מציעים 500 מגה בחבילה ולאחר שנפח יגמר, אחוייב ב-5 אגורות לכל מגה, שזה זול משמעותי בהשוואה למחיר למנוי שאין לא חבילה כזאת - 2 ש''ח לכל מגה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת האם התיקון מתבצע במעבדה שלהם או שהם שולחים למעבדה חיצונית ואיך השירות במעבדה שלהם ? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אז המקרר עשה את שלו ואני מחפש עכשיו מקרר חדש לבית צריך משהו גדול באזור ה610 ליטר חשוב לי שיהיה 4 דלתות כאשר במקרר אין הפרדה (עבור סירים גדולים או תבניות) לא צריך בר מים יש תמי4, מגרת קרח מומלץ. גובה עד 184 רוחב עד 100 ועומק אין בעיה צבע חשוב רק לבן. אם יש לכם המלצות גם ממה להיזהר או למה לשים לב בקניה גם יעזור, תקציב באזור ה 8 תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אחותי לקחה את הילדים שלה ושל אחי לספארי. נסעתי לשם לאסוף את הילדים של אחי ובקופה הבהיר לי בנחרצות אדם בשם יוני (כנראה, פירוט בהמשך) שאי אפשר להכנס לאסוף את הילדים בלי לשלם. לא הועילו כל ההסברים שמדובר ב2 משפחות עם מבוגר אחד, ההבטחות להשאיר רישיון נהיגה, ארנק או כל ערבון שירצו - הם לא הסכימו בשום פנים ואופן לתת לאסוף את הילדים. עד כאן התנהלות מכעיסה אבל עדיין בגבול מה שנחשב סביר במדינה שלנו. יש לציין שעד השלב הזה דיברתי בטון מנומס ורגוע לחלוטין. בשלב הזה שאלתי אם מי אני מדבר (שמו) וכאן פשוט נעניתי בזלזול מוחלט. משפטים כמו "ומה השם שלך?" "למה שאענה לך" וכדו'. גם כאשר נתן את שמו אמר זאת בצורה כל כך מזלזלת שנשמע כאילו הוא המציא אותו הרגע. שאלתי במיוחד אחד מאנשי האבטחה שמ…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
החנויות המקוונות של חברת הענק חוזרות להציע משלוחים (מהירים ויקרים) לצרכנים המקומיים לאחר חודש וחצי של הקפאה - וגם חנות הבגדים הפופולרית Next חוזרת לפעול במקביל לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני שם לב שבזמן אחרון הוט משתמשים בפרסום כוזב על מנת לפרסם את המוצרים שלהם. לפני כמה ימים היה כתוב בכל האתרים שהוט משדרגים את התשתית שלהם בחינם לכל המנויים של בחבילת טריפל http://hwzone.co.il/tech/news/140909 כמו כן ראיתי בטלויזיה את מנכ"ל הוט שאמר שזה מתנה ללקוחות והתשתית שודרגה אוטומטית לכולם וכל מה שצריך לעשות זה לעדכן את המהירות אצל ספק האינטרנט. הכל נשמע מצויין עד כאן. התקשרתי היום להוט כדי לבדוק את העניין הזה, הנציג אמר לי על ההתחלה אין בעיה ושהוא מייד מגדיל לך את התשתית אבל הוא ציין שזה יהיה כרוך בתוספת תשלום קטנה. מה??? אמרתם שזה בחינם. הנציג אמר לי "היתה טעות בפרסום" ואנחנו מגדילים את התשתית בחינם רק ללקוחות שהצטרפו ב3 החודשים האחרונים. זה נקרא פרסום כ…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה להזמין מכשיר מ-ebay שעולה יותר כסף מהמסגרת של הכרטיס אשראי שלי בכל חודש שאותה איאפשר להגדיל יותר,חשבתי על להפקיד כסף בפייפאל ואז בחודש הבא לשלם אבל גם זה לא אפשרי כי איאפשר להפקיד כסף בפייפאל,למישהו יש פיתרון למצב הזה?...
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, ב21 ביוני קניתי לאחי הקטן beats studio מאיזה מוכר בריטי באיביי. ראיתי שעוד 30 אנשים קנו ממנו בדיוק את אותו הדבר ונתנו לו פידבק חיובי. למוכר היה פידבק של 98 אחוז. ומכר כבר אלפי מוצרים. כמה ימים אחרי ששילמתי קיבלתי את המייל הבא מאיביי: We're writing to let you know that this listing for an item you won or bid on is no longer available: - Brand New & Sealed Monster Beats By Dr. Dre Studio Headphones - BlackWe understand this may be disappointing, but occasionally we need to remove listings. In some cases, the item itself is fine, but was listed in a way that didn't follow eBay's guidelines.Here's what you can do next:-- If you already paid, received your item, and …
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
המחשב נרכש כמעט לפני שנתיים, יש לו אחריות עדיין וגם את כל הקופסאות והאריזות שמרתי (מוסיף למחיר??) מעבד Intel i5 4590 3.3Ghz (אחריות עד יוני 2018) קירור למעבד Artic Alpine 11 Pro Rev.2 לוח אם GigaByte GA-H97M-D3HL (אחריות עד יוני 2018) זיכרון Corsair Vengeance 2x4GB DDR3 1600MHz (כל החיים) כונן WD Black 1TB (אחריות עד יוני 2021) ספק SeaSonic 620W Bronze (אחריות עד יוני 2021) מארז Antec GX500 עם חלון ציוד היקפי: אוזניות steelseries siberia v2 (אשמח לדעת מה השווי בנפרד גם) בדקתי מפרט דומה (אך עדכני יותר כיום) ויצא באזור 2800. המארז, ספק, כונן, קירור עדיין בשוק כיום. להוריד 30% יהיה סבבה לגמרי?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טסתי ב10 לדצמבר וחזרתי ב15 לארץ (חזרתי יום שישי) קניתי מגהץ איכותי ויקר (200 דולר) באלמ דיוטי פרי. כשהגעתי הביתה פתחתי את המגהץ בסוף השבוע שאחרי וראיתי שהוא לא נדלק. ניסיתי לפנות לאלמ והם העבירו אותי ליבואן בטענה שהאחריות לא עליהם. ניסתי לפנות בבקשה ליבואן והם הפנו אותי למעבדה שלהם בחולון (אני לא אקח יום חופש ואסע במיוחד) אני זכאי לשירות עד הבית ולכן בדקתי כיצד ניתן להגיש בקשה. ב28 לחודש פתחתי בקשה במערכת שלהם ורק היום חזרו אליי הם טוענים שהם לא חייבים להחליף בחדש ובמיוחד כי עברו יותר מ14 ימי עסקים (מה שלא קרה כי הבקשה שלי מה28.12 האם אפשר לעשות משהו בנידון? לא הגיוני שאני קונה מוצר ב900 שקל ומקבל מוצר מתוקן במחיר הזה.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש טאבלט לילדה שהתחילה לצייר עם הסמארטפון, אז מחפש טאבלט פשוט ולא יקר, אבל חשוב שיהיה עם רזולוציה טובה מעבד טוב וזיכרון גבוהה, חשוב שיבוא עם עט סטילוס או יתמוך באחת ויוכל לעבוד עם אפליקציות ציור למתחילים...
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
-
היום קיבלתי צלצול מנציג יס שטעה במספר אבל היה מספיק חצוף לבשק שמי. היות אני בן אדם מנומס, לא יכולתי לנתק בפנים ואמרתי שמי. הוא שעל אותי על טלוויזיה שיקרתי לו שאין לי ואז הוא רצה להציע לי טלפון אבל אמרתי לו שאני רק משתמש בסלולרי ויש לי אינטרנט ואני לא זקוק בשום דבר אחר. כמובן הוא ניצל הזדמנות ושאל אותי על תשתית ואמרתי לו שאני בהוט 100 מגה. הוא שאל אם ידוע לי ש-100 מגה בהוט זה באמת 40 מגה ושיש בתשתית הוט תקלות, על מה עניתי לו שאני לא חווה בתקלות בהוט ובפועל אני לא צריך יותר מרוחב פס שיש לי ואפילו שזה יותר ממה שאני צריך. שאל אותי כמה אני משלם על תשתית, אמרתי 70 ש''ח כדי לנסות להתנער כאשר בפועל זה 75 וחצי. שאל הוא אותי איזה רוחב פס מספיק לי בכלל ואמרתי לו 15 מגה. הוא ניסה לדח…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כמה צריך לעלות לי לשכור רכב בחמישי בבוקר ולהחזיר אותו בראשון בבוקר. כלומר הרכב אצלי חמישי שישי שבת וחוזר אליהם בראשון בבוקר. הדרישות: אוטומט, אפשרות איסוף החזרה בסביבת כפר סבא - גם רעננה בסדר וכולל ביטוח לנהג מעל גיל 24. עריכה: ברור שאני יודע לחפש השכרת רכב בGOOGLE, עשיתי את זה וראיתי מספר מחירים, אבל: 1. אין לי נסיון עם השכרת רכב בכלל, למה אני צריך לשים לב בעיסקה? 2. מה הן הסכנות / מקומות ליפות כששוכרים רכב? 3. האם מישהו התנסה עם חברה מסוימת וממליץ? 4. על איזה סוג רכבים מומלץ ללכת? האם יש סיבה לבחור במעבר לזול ביותר שהוא אוטומטי? (אין הרבה צרכים מעבר - רק שיסע). 5. יש חברות קטנות ולא רק חברות גדולות, האם אפשר לסמוך על החברות האלו? אולי זה כל מקרה לגופו.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם הם נופלים באופן משמעותי מ BOSCH ו MAKITA?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
משתף אתכם ואולי מישהו יוכל לחדש לי משהו מבחינת החוק. אולי גם מישהו שם באחת החברות יחליט להגדיל ראש במקום לגלגל אחריות. מיקסר של חברת סאוטר, שהיבואן ונותן האחריות היא חברת "אלקטרה", נקנה לפני מס' חודשים. הוא משמש אותנו בעיקר להכנת בצק ללחמים פעמיים בשבוע. בשבוע שעבר, אחרי הלישה, אמא שלי מרימה את ראש המכשיר כדי להוציא את הקערה עם הבצק ופתאום היא רואה חלקיקים זוהרים בתוך הבצק. מסתבר שאחד הפינים שהוו-לישה מתחבר בעזרתם למכשיר פשוט יצא מהמקום ונאכל במהלך ההעבודה. לא היו רעשים מוזרים, חוץ מהרעש הרגיל של המכשיר. הצרה העיקרית נמנעה כששמו לב לזה לפני האפיה והאכילה. ביס בחתיכת ברזל לא בריא לשיניים. אבל אל דאגה, יש אחריות ובטח נקבל וו חדש. אמא שלי מתקשרת לסניף ACE שבו נרכש המכשיר. מס…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-