צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,297 דיונים בפורום זה
-
אני אהיה בניו יורק בעוד מספר ימים ובכוונצי לקנות אייפד wifi+cellular מהדור האחרון. הם נותנים שלוש אפשרויות של מפעיל - att / sprint / verizon - האם זה משנה מבחינתי איזה אחד אני בוחר? ניסיתי להבין מה ההבדל בין הדגמים ונראה לי שמדובר רק בתדרים של LTE אבל אני לא בטוח שהבנתי נכון.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי. רכשתי מסאני סמארטפון. התחרטתי כי ראיתי מחיר טוב יותר. הבטיחו שתוך שבועים אקבל החזר כספי. לאחר כשבוע בא שליח עם המכשיר. שלחתי אותו חזרה בלי לקבל את הסמארטפון. התקשרתי שוב פעם לסאני. נציג אחד אמר שיכול לקחת חודש עד שאקבל החזר, נציג אחר אמר שזה לא בסדר שלא החזירו לי את הכסף והבטיח שיחזרו אלי. עד היום אף אחד לא חזר אלי, ולא קיבלתי את ההחזר. האם יש כאן עילה לתביעה ופיצוי? כל השיחות מוקלטות. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי כולם, עובר דירה לרמת גן , רחוב אורי ניסן. האם מישהו יכול להמליץ לנו על ספק ותשתית ? השימוש העיקרי הוא סטרימינג במיוחד בשעות העומס , נכון להיום יש לנו 40 מגה של פרטנר (תשתית בזק) ובשעות העומס אין בכלל מה לנסות לראות סרט או תוכנית... אשמח לחוות דעת מניסיון אישי :-) תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Samsung T5 Portable SSD - 500GB יעלה 524 ₪ כולל משלוח ומיסים. Corsair Vengeance LPX 16GB (2x8GB) DDR4 DRAM 3000MHz C15 יעלה 653 ₪ כולל משלוח ומיסים. קנייה מהנה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
מפרט: Gigabyte GA-Z77X-D3H Intel i7-3770 Scythe Ninja G.Skill Ripjaw X 8GBx2 WD 2x320GB Seagate 1X4TB Crucial M4 256GB Thermaltake TPXT 675w Saphire R7870HD MS SideWinder X6 Razer Black Mamba PLantronics GameCom Fractal Design Define R4 מתלבט איזה מחיר לשים שיהיה פייר. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אודה להמלצה. מה שחשוב הוא כמובן צריכת החשמל. המליצו לי בחנות על הדגם הזה, http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=791847 אבל 5 קוט"ש?! הייתי רוצה צריכה שפויה יותר אם אפשר. מבחינת תנאי החדר, אין משהו חריג במיוחד (חלון, קיר חיצוני או כל נתון אחר).
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
https://hwzone.co.il/advert/apple-macbook-pro-with-retina-display-15-4-mgxa2lla/ פניתי במייל, מהתכתיב עולה שמדובר במקבוק 15 (זה שנמכר באמזון ב2100$) חדש במחיר סיטונאי 1000$, 4500 שקל משקף מעמ ומשלוח FEDEX (עפ הנאמר במייל) עלות המקבוק עם גרסת 512GB ו16GB ראם ומעבד i7 היא 950 דולר (עפ נאמר במייל, באמזון המחיר יותר מכפול מעל 1800$) ו50$ משלוח אקספרס והשאר עלות המיסים בנוסף נאמר לי שהמקלדת מגיעה עם עברית (עוד יותר מחשיד) המשלוח הוא מבריטניה UK לא יודע אם מדובר בדיל משתלם בצורה יוצאת דופן או ניסיון להונאה כל תוכן ההתכתבות נעשתה עם גוגל טרנסלייט אך הם ציינו שהאחריות היא באיידיגיטל (לפחות את זה הם יודעים,idigital במשפט עברי שתורגם עי גוגל טרנסלייט)
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מנסה להעלות למכירה באזור יד שניה את הלפטופ שלי, ברגע שאני מסים למלא את כל פרטי המוצר וחמשת התמונות, אני לוחץ על כפתור ה"שלח" ולאחר דקה אני מועבר בחזרה להתחלה של תהליך הלעת המוצר לפורום.. בקיצור לא קורה כלום וזה לאחר 4 נסיונות. אשמח לקבל עזרה בנושא. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הזמנתי את הזכרונות האלו http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=160757707223#ht_838wt_1396 רשום שם במפורש שזה 4GBX2 וכניראה קבלתי 2GBX2 זה מה שקבלתי http://img26.imageshack.us/img26/1035/20120327214147.jpg http://img221.imageshack.us/img221/499/20120327214125n.jpg רשום שם שזה 2GBX2 אבל לפי חיפושים בGOOGLE אני לא סגור על זה, אני לא יודע אם לפתוח או לא. תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
נתקלתי במצב הזה כבר כמה פעמים וכל פעם אני מוותר מתוך עצלנות. אני יודע שיש לא מעט אתרים שעושים את זה אבל אני לא מבין כמה זה מעלה את מחיר המוצר. לצורך העניין אני מעוניין לקנות סוללה חדשה של anker http://www.amazon.com/gp/product/B014ZO46LK/ref=as_li_ss_tl?ie=UTF8&m=A294P4X9EWVXLJ&tag=ianker-20&linkCode=as2&camp=217145&creative=399373&creativeASIN=B014ZO46LK נרשמתי לbuy2usa וקיבלתי פרטי כתובת, הכנסתי אותם לחשבון אמזון שלי. איך אני מחשב כמה יצא משלוח? יש המלצה לשירות זהה עם מחסנים בגרמניה ואירופה בכלל? תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב ברצוני לעזוב את בזק בגלל המחיר הוצע לי מחיר של 30 שקלים כולל 1500 דקות לנייד ולנייח והתקנה חינם עד 4 שלוחות באחד הספקיות אינטרנט רציתי לשאול האם כדאי לעבור מבזק? האם איכות השיחות טובה בטכנולוגיה זאת ידוע לי שכשיש תקלה באינטרנט או בחשמל זה לא יפעל ובנוסף שאלה למבינים- אני משלם 5 דולר בחודש על שרותי VPN (משנה IP לאמריקאי)משום שאני משתמש בהמון שרותים מארה"ב האם עדיין אוכל להשתמש בו אם אעבור לטלפון מבוסס אינטרנט או שאין קשר? בתודה מראש לעונים
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש דילים...
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם, בשבוע שעבר נגמרה לי ההתחייבות אצל נטויזיון ורציתי לחדש את את המנוי אבל המחיר שהציעו לי למהירות של 10 מגה היה יקר אז התקשרתי לבזק בינלאומי והם הביאו לי מחיר יותר זול משל נטויזיון ואז היום אחרי שהתקשרתי להתנתק בנטויזיון הם הביאו לי מחיר של 30 שקל לחודש ל-10 מגה. אז שוב פעם התקשרתי לבזק בינלאומי והם הביאו לי דיל של 10 מגה ב-29 שקל כל חודש ועוד חודש חינם אז שוב פעם התקשרתי לנטויזיון ואמרתי להם על הדיל של בזק בינלאומי אז הם הביאו לי דיל של 30 שקל כל חודש ואחרי 9 חודשים שאני אהיה מחובר אצלם אני אקבל 3 חודשים חינם. אני לא יודע במי לבחור ואני צריך את עזרתכם מצד אחד אני מנוי בנטויזיון 10 שנים וכמעט אף פעם חוץ מפעם אחת לא הייתה לי אצלם תקלה אבל מצד שני אומרים שגלישה בבז…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קראתי במאמר שעומדים לבטל מס קניה. אם אני רוצה לייבא מכשיר סלולארי אני אשלם 34% פחות 15% מס קניה? כלומר 19% מעלות המכשיר? בשורה טובה זאת "מגדילה כדאיות" מעכשיו להזמין מכשירים סלולארים מחו"ל בהנחה שלא נסתכל על מימוש אחריות?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות מכשיר עד כ1000 שח באינטרנט (הכוונה היא לא במחיר בארץ). מסך סביב ה5 אינצ', לא 5.5 זה גדול לי מידי. שיתאים לשימוש בארץ. מבולבל קצת מכל ההיצע - שיאומי וואוי והשאר. המון תודה ושבוע טוב דורון
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש ליקנות מחשב נייד בעיקר לתוכנות אדריכלות יש לי שלוש דרישות חומרה Ssd או mvme Ram 32gb רזולוציה 4k לא משנה לי מותג מסויים או מאיפה ליקנות מארץ או מחול העיקר איכותי
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי דיסק של סמסונג שקניתי בעבר בנעה מחשבים. בעוד שבוע יעברו 3 שנים מקנייתו ולכן הוא עדיין במסגרת אחריות. היום קיבלתי הודעת שגיאה של WINDOWS על בעיה בדיסק windows detected a hard disk problem. למי אפשר לפנות עם הקבלה על מנת לממש את האחריות? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
משתף אתכם ואולי מישהו יוכל לחדש לי משהו מבחינת החוק. אולי גם מישהו שם באחת החברות יחליט להגדיל ראש במקום לגלגל אחריות. מיקסר של חברת סאוטר, שהיבואן ונותן האחריות היא חברת "אלקטרה", נקנה לפני מס' חודשים. הוא משמש אותנו בעיקר להכנת בצק ללחמים פעמיים בשבוע. בשבוע שעבר, אחרי הלישה, אמא שלי מרימה את ראש המכשיר כדי להוציא את הקערה עם הבצק ופתאום היא רואה חלקיקים זוהרים בתוך הבצק. מסתבר שאחד הפינים שהוו-לישה מתחבר בעזרתם למכשיר פשוט יצא מהמקום ונאכל במהלך ההעבודה. לא היו רעשים מוזרים, חוץ מהרעש הרגיל של המכשיר. הצרה העיקרית נמנעה כששמו לב לזה לפני האפיה והאכילה. ביס בחתיכת ברזל לא בריא לשיניים. אבל אל דאגה, יש אחריות ובטח נקבל וו חדש. אמא שלי מתקשרת לסניף ACE שבו נרכש המכשיר. מס…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות טלוויזה 65 חדשה של סמסונג ואני מתלבט בין 2 דגמים Samsung UE65MU7000 Samsung UE65MU9000 ה-9000 יקרה ב-2000 שח ואני חלא מבין מה ההבדל ביניהם ? פה יש השוואה של הדגמים והם נראים די זהים https://www.displayspecifications.com/en/comparison/61e31ae8d אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
זה מובא איך שזה. לא המלצה ולא ביקורת. פשוט לידיעה. https://tech.walla.co.il/item/3076664
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבר שלי קיבל מייל מ IVORY בבקשה להגיע עם המחשב שלו לחנות על מנת להחליף את הספק כיוון שזה ספק תקול שעלול לקצר. אני לא יודע באיזה סוג ספק מדובר. מישהו שמע על זה?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בס"ד יש ברשותי חבילה אצל HOT ובז בינלאומי של 12 מגה. אצל הוט יש לנו טריפל של טלפון, אינטרנט וטלוויזיה. 1. האם כדאי להיפרד מבזק בינלאומי ולעבור לספק החדש של הוט? 2. אם אני עובר לסק החדש של הוט, כדאי לשדרג את הספק והתשתית ל-100? 3. כמה זה עולה? מה הבדלי המחירים? 4. זה שווה את זה? באמת מקבלים 100? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי מחשב בסקיי פי סי לפני שנה וחצי ורוב הרכיבים עדיין באחריות עכשיו כשהם נעלמו אני לא יודע אם יש לי עדיין אחריות אני מנסה להשיג אותם בטלפון ללא הצלחה, האם מישהו יודע משהו שיכול לעזור? האם היבואנים ייקחו אחריות? אולי יש חנות אחרת שתסכים להגדיל ראש ולטפל באחריות מול היבואן? ברור לי שיש עוד אנשים באותה בעיה, בואו נפתור את זה... מדובר ברכיבים שבהחלט מתקלקלים (כוננים קשיחים, כרטיסי מסך וקול, זכרונות, מעבד, מערכת קירור... למעשה כל המחשב פרט למארז)
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
האם יש מוצרים נצרכים שאתם קונים בקביעות מחו"ל דרך האינטרנט? (מוצרי ניקיון, היגיינה, מזון, ציוד משרדי, או כל דבר אחר?)
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-