צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,304 דיונים בפורום זה
-
מישהו מכיר מובילים זולים באזור רחובות? (לטובת כניסה לדירה חדשה)
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם, אני רוצה למכור את הכטיס מסך שלי באיביי אבל ממה שהבנתי בשביל לארוז אותו אני חייב שקית אנטי סטטית. חיפשתי בכל מקום אפשרי ולא מצאתי איפה מוכרים את זה. ניסיתי ללכת לKSP, IVORY ועוד מעבדות מחשבים ולשאול אותם אם יש להם, כולם אמרו לי שאין להם מה שלא נשמע לי הגיוני בכלל, וKSP ברוב חוצפתם אמרו לי שיש להם אבל הם לא מוכנים להביא אפילו אחת. איפה לעזעזל אפשר להשיג דבר כזה?
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
בוקר טוב לכולם לפני כמה ימים נשרף לי הספק במחשב והלכתי ל - ksp בכרמיאל לקנות ספק חדש. בהמלצת אחד חברי הפורום קניתי את הספק SeaSonic Platinum-660 660W Active PFC 12cm Fan Modular. חיברתי את הספק, הכל עבד טוב ויפה ופתאום לאחר 4 ימים הספק מת. יצרתי קשר עם המוקד הארצי של ksp והם אמרו לי להגיע לסניף שיבדקו לי את הספק ובמידה ויימצא תקול - יוחלף. הגעתי לסניף, מצאו שהספק תקול ואמרו לי שיזמינו לי את אותו הספק מסניף אחר בארץ. יום למחרת, התקשרתי לברר אם במקרה הגיע הספק והם אמרו לי תתקשר קצת יותר מאוחר כי השליח שלהם מגיע אחה"צ. התקשרתי מאוחר יותר ואמרו לי שהספק הגיע ושאני מוזמן לבוא לאסוף אותו. הגעתי לסניף, קיבלתי את הספק. הגעתי הבייתה והחלטתי שהדבר הראשון שאני עושה הוא לבדוק את הספק…
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קיבלתי מסלקום את ה-SMS הבא: "שלום, בהמשך להסכם פשרה בתובענה ייצוגית 'טלטריקס', הנך זכאי להטבת דיבורית אישית חוטית ללא עלות. לקבלת ההטבה ניתן לפנות לאחד מסניפי דינמיקה סלולר המופיעים בלינק הבא בלבד: https://clm.co.il/L/?963 עד לתאריך 15.11.18. קבלת ההטבה מותנת בהצגת הודעה זו. ההטבה הינה אישית ואינה ניתנת להעברה." מישהו יודע על מה מדובר?
-
- 1 תגובה
- 3.5k צפיות
-
-
בתי מתכננת להביא מארהב חלק מחשב שמחירו הנקוב 200 דולר. לכך יתווסף מס מקומי של כ 8-9 אחוז ( ניו יורק). הקבלה כולל המס המקומי תהיה כנראה על 217 דולר איך יתייחסו פקידי המכס ל"ערך" הפריט במקרה כזה? מישהו התנסה בדבר כזה?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם ישנו טווח זמן בין הזמנות שיכול לגרור איחוד חבילות באמזון , כך שהמזמין ידרש להשלים בארץ תמחור גבוה יותר מסיבה של חציית רף המע"מ/מכס/מס קניה ? בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
אני מחפש כסא לישיבה ממושכת מול מחשב ( אולפן הקלטות אודיו ביתי וגיימינג) יש המלצות? הבנתי שHARMEN MILLER חברה טובה, אבל מאוד יקרה. לא ניסיתי כיסאות בסדר גודל כזה אשמח לשמוע המלצות כדי שאחפש למי יש ואבדוק אותם. תודה!
-
- 3 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
היות והפורומים מלאים בתלונות על הרשת, אני מרגיש צורך לציין שירות ראוי שקיבלתי בסניף הנידון. לפני שבוע קניתי מהם מקלדת של מיקרוסופט (natural ergonomic 4000 או משהו בסגנון), ואחד ממקשי ה-SHIFT היה נשאר לחוץ בעקבות לחיצה של כ-2 שניות. חזרתי היום לסניף לממש אחריות, מוכן לקרב (בעקבות כל מה שקראתי עליהם, ואחרי בלאגן שהיה לי עם בזק ביומיים האחרונים, שעושים את הרושם שהם מתחרים עם הוט על השירות הגרוע ביותר - אבל זה נושא אחר). ניגשתי למחסן, המחסנאי ראה את הבעיה וללא שאלות נוספות פשוט הוציא מקלדת חדשה מהאריזה ונתן לי אותה. פשוט מאוד. זה מרגיש קצת מטופש לכתוב את זה, ולא הייתי טורח לולא כל חוות הדעת השליליות על הרשת. יתכן וזה מאוד תלוי בסניף...
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
מחפש לקנות לפחות 5 יחידות, בEBAY יש מיליארד מוכרים ובפעם האחרונה שהזמנתי קיבלתי משהו שהתפרק אחרי חודש... מישהו הזמין ויכול להמליץ על מוכר עם מוצר לא באיכות זיפט? מחפש משהו כזה: http://www.ebay.com/itm/New-USA-US-To-Europe-EU-Euro-Travel-Charger-Power-Plug-Adapter-Converter-/261155283261?pt=Travel_Adapters_Converters&hash=item3cce11613d תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן. אני מתכנן לקנות בחודש הקרוב Galaxy S2 ורציתי לדעת אם מישהו מכיר חנות פרטית מומלצת לקנייה. ראיתי שמוכרים את ה-S2 ב-2800 שקל בטלפוניקה ורציתי לדעת אם מישהו יכול לתת חוות דעת על החנות או לחילופין, לתת המלצה על חנות אחרת. תודה והמשך יום נעים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
איזה חנויות אמינות יש בתל אביב שמוכרות מחשבי מותג? איזה חנויות מומלצות יותר ומה פחות? תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי. יש לי SteelSeries Arctis Pro + GameDac והפורט של ה-Mini USB נדפק ובגלל שמהנדסי הטילים הגאוניים מ-SteelSeries החליטו לעשות פורט משלהם - האוזניות מושבתות בגלל שלא מתחברות ל-GameDac. המחירים בארץ אסטרונומיים לסט חדש של גם אוזניות וגם GameDac. מישהו יודע מאיפה אפשר להזמין רק את ה-DAC בארץ?
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, היום יצאה כתבה בדה-מרקר על רכישת אייפון 4S באלף שקל פחות, http://www.themarker.com/hitech/1.1527492 שאלותי הם: 1) האם החנות אמינה, בטוחה ? אחרי הכל אני שופך להם את כל פרטי וכרטיס אשראי. 2) האם שווה לי לקנות בדרך הזו ? אם מישהו מכיר או התנסה בנושא - המלצתו תתקבל בברכה, קישור לחנות: http://www.mustop.co.il/ תודה אריאל
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
מקרה אמיתי שקרה לפני כמה ימים, (לא לי אבל הייתי נוכח)- ניסיתי לברר מה החוק אומר על המקרה, ללא הצלחה.. על קופסה של סט של 2 סירים היו 3 מחירים שונים. בא לקוח עם הקופסה לקופה ודרש לשלם את המחיר הנמוך מבין השלושה על כל הסט. הקופאית הסבירה לו שהמחיר הנמוך מתייחס לסיר הקטן לבד, הבינוני לסיר הגדול לבד והגבוה לשניהם יחד. הלקוח התעצבן, באה מנהלת, בלאגן בלאגן בלאגן, בסופו של דבר הוא הלך בלי לקנות. קיצר, מי לדעתכם צודק? והאם יש מישהו שמכיר את החוק ויודע באמת לומר מה החוק אומר? אמנם יש בחוק סעיף של "הטעיית הצרכן" - אבל המקרה הזה ספציפית לא מפורט בחוק...
-
- 10 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
האם אפשר לארגן קניה של אחד הכרטיסי מסך חדשים ? TI6600 או 7950 -7850
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אם אתם לא מעוניינים להמתין לבואו של דור חדש, יש לכם הזדמנות לקנות את כרטיס הגיימינג הפופולרי ביותר בסביבה במחיר קורץ ה-GeForce GTX 1070 החדש של NVIDIA אמור להגיע אל מדפי החנויות מתישהו במהלך החודשים הקרובים ולספק דחיפה מחודשת לשוק המיינסטרים של יקום הגיימינג, אך עד שזה יקרה בפועל – באמאזון גרמניה מספקים לכם עוד הזדמנות לקבל את נציג הדור העכשווי הבולט, ה-GeForce GTX 970, במחיר תחרותי בהחלט. להמשך: https://hwzone.co.il/%D7%A2%D7%9B%D7%A9%D7%99%D7%95-%D7%91%D7%90%D7%9E%D7%90%D7%96%D7%95%D7%9F-%D7%9B%D7%A8%D7%98%D7%99%D7%A1%D7%99-geforce-gtx-970-%D7%91%D7%9E%D7%97%D7%99%D7%A8%D7%99-%D7%9E%D7%91%D7%A6%D7%A2/
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעשה שהיה כך היה: ינואר 2010: לוח אם מסויים נקנה בסניף פ"ת של רשת KSP, עם אחריות ל3 שנים, עבור מחשב שנקנה בחלקים בכמה חנויות שונות. תחילת 2012: לוח האם המדובר התחיל לעשות בעיות, כשהמציקה ביותר הבטאה בכך שלא כל הדלקה של המחשב הוא היה מזהה את כרטיס המסך החיצוני. התקלות הללו החמירו עם הזמן, עד למצב בו אי אפשר היה להשתמש כלל בכרטיס מסך חיצוני. הכרטיס המובנה בלוח עבד בסדר. כרטיס המסך, אגב, עבד גם הוא בסדר גמור במחשב אחר, בו הוא נמצא גם כרגע. 19 בספטמבר, 2012: נמאס לי מהמצב הזה, לוח האם נמסר לתיקון במסגרת האחריות (לה נותרו עוד 3 חודשים) לאותו סניף של KSP. שימו לב - זה היה לפני כמעט חודש. הבחור בדלפק השירות הטכני בדק את הלוח (חיצונית), רשם את התלונה וקיבל את הלוח. 24 בספטמבר (כמ…
-
- 117 תגובות
- 13.4k צפיות
-
-
הזמנתי מוצר (בשווי 15$) עברו כבר 40 ימים והמוצר עדיין לא הגיע. לפני 10 ימים בערך תקשרתי עם המוכר והוא ביקש ממני לחכות עוד שבוע, אחרי שבוע כששלחתי לו הודעה שהמוצר לא הגיע הוא לא הגיב לי עד עכשיו.. מה אפשר לעשות בנידון? (כי הבנתי שאחרי 45 יום אני כבר לא יכל להתלונן..) תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז פתחתי את גוגל וניסיתי כל מיני שילובים של פרספקס, אבל מחיר ברור אין. אז למי שקנה כמה חתיכות, אולי יהיו תשובות אני מעוניין בלוח בעובי 0.5 ס"מ, בגובה 12 ס"מ ורוחב של 3 מטר (מין "פס" שיחצה את הקיר בחדר). המידות משוערות לצורך העניין. אם מישהו יודע מי מוכר בדרום הארץ, או במקום אחר שעושה משלוח, ומי שגם יודע כמה יעלה בערך, המידע יתקבל בברכה תודה
-
- 0 תגובות
- 934 צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש מחשב שולחני ללא מסך עם 2GB זיכרון ואחר כך להוסיף עוד 2GB שיש לי בבית. האם עדיף לוותר על זכרון שיש לי בבית ולקנות כבר 4GB בגלל מדבקת אחריות ששמים על מארז מחשב? אני יודע שלכל רכיב יש אחריות אבל בשביל מה צריך מדבקה?
-
- 10 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
יש לי רעיון להמצאה עכשיו אני צריך לחבר בין זמזם לבין כפתור יש לכם רעיונות איך אני יכול לעשות את זה
-
- 0 תגובות
- 849 צפיות
-
-
האם הם נופלים באופן משמעותי מ BOSCH ו MAKITA?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני רוצה למכור את המקבוק שלי, רטינה 15, מ 2015. האם יש דרך לחשב ירידת ערך? תודה!
-
- 1 תגובה
- 995 צפיות
-
-
מי מיודע כיצד ניתן להשיג כזו סוללה מקורי// חיקוי? (לא אצל היבואן ב150 ש"ח) תודה רבה רבה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 930 צפיות
-
-
יש לכם המלצות על חברות סלולריות? {אני מוכן לכל דבר חוץ מסלקום שמהם אני בורח} תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-