עבור לתוכן

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. שלום חברים, ממש בקצרה: לפני שנה עברתי מבזק לאקספון (ספק+תשתית), אינטרנט סביר אבל עכשיו אני רוצה לנסות את 012 (שמיתגו את עצמם כפרטנר לאחרונה). התקשרתי, אמרו שאין בעיה, התחברתי, אמרו שיגיע טכנאי ואח"כ להתקשר אליהם להשלמת החיבור, התקשרתי. ואז אמרו לי שבמכירות טעו ושהם לא יכולים להעביר אותי מתשתית אקספון לתשתית שלהם, אני חייב להעביר קודם את התשתית לבזק ורק אז הם יוכלו להעביר אותי. אמרו שזה החוק, ממשרד התקשורת. זה נכון? משרד התקשורת יצרו את השוק הסיטונאי כדי לשבור את המונופול של בזק רק כדי לתת אותו לחברות אחרות?

2. Started by erone,

התקשר אלי היום נציג של בזק ואמר לי שניגמרה לי השנה לחבילה ו שכדי לי שדרג ל 40M כי זה אותו מחיר המחיר שהוא נתן לי 119 שח נכון להיום אני משלם לפני הנחה: 103.39 המחיר :84.61 שאלות שלי : 1.אני יכל לקבל מחיר טוב יותר? 2.נכון להיום כמה hot מבקשים על 15-40M ? 3.המחיר של 15M בבזק הוא 119 היום? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. מה אני צריך לבדוק וולוודא אם אני רוצה לעבור מתשתית HOT ו012 לתשתית בזק ו012? במה זה כרוך? מה עם החומרה של הוט? איך אני מחזיר אותה? זה בלאגן? כיום אני משלם 148 ש"ח להוט על טלפון ואינטרנט ו70 ש"ח לספקית 012. הבעיה שלי עם הוט שאחת לחודש או חודשיים האינטרנט נהיה איטי בצורה מחשידה. כלומר הכל עובד טוב תקופה מסויימת ואז פתאום האינטרנט נהיה איטי בכל המכשירים שלי ובצורה שקשה לאמת אותה. הSPEED TEST מראה 70MBs אבל זה ברור שיש בעיה כי כל סרטון ביו טיוב נעצר כל איזה חמש, עשר שניות לעשות BUFFERING אפילו שהוא באיכות נמוכה. בדרך כלל אין לי שום בעיה לצפות בסרטוני יוטיוב עד לאיכות של 720p60FPS כמעט בלי BUFFERING אבל פתאום בבת אחת אני לא מסוגל בכלל לצפות בסרטוני יו טיוב אפילו באיכות נמוכה. …

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. כבר דיי הרבה שנים שאני נמצא בטריפל של הוט (על כל הגירסאות והשדרוגים שלו במשך השנים..), ולאחרונה חשבתי על זה שאני במילא רואה ב-99% מהזמן רק את ערוצים 22 + 10.... החלטתי לעבור בטלוויזיה לעידן+ בשילוב עם ה-XBMC שבמילא פועל 24/7 אצלי ומחובר לטלוויזיה. את הטלפון של הוט אני לא צריך (מי צריך טלפון קווי בימינו? אולי רק בשביל פקס אבל בשביל זה יש כבר פתרונות אינטרנטיים..) מבחינת האינטרנט, יש לי כחלק מהטריפל את מסלול ה-100 מגה של הוט. הוא מגיע עם אפלוד של 2 מגה (בלבד). אין לי תלונות על האינטרנט, כמו שאפשר לראות אני מקבל את כל מה שאני אמור לקבל: בנוסף לזה, כחלק מהטריפל אני משתמש גם ב-hotbox עם רשת אלחוטית בלי תוספת תשלום, כחלק מהחבילה. ------------------------ ברגע שאני "שו…

5. Started by genia,

שלום לכולם, בזמנו בסוף 2011 עברתי לחברת מירס במסלול חיילים (שהיה אז מאוד משתלם) והובטח לי שבבוא היום כשהם ישיקו את רשת הדור ה3 שלהם אוכל לשדרג לרשת החדשה. כמובן שעל הבטחות קשה לסמוך אז אפילו יש לי חוזה ובו כתוב באופן ברור למדי בעמוד הראשון שמסכם את החבילה "מבלי לגרוע מהתחייבות הלקוח, ככל שקיימת, לאחר השקתה המסחרית של רשת דור 3.9 של מירס, תעמוד לרשותך האפשרות לשדרג את המוצרים, נושא מסמך זה, בהתאם לתוכניות השדרוג שיהיו בתוקף במועד הרלוונטי". היום אחרי המתנה מייגעת בהוט מובייל והתייעצות של הנציג עם המנהל של הסניף הוצע לי לנייד את המספר ממירס להוט(למרות שהחברה היא אותה חברה עם אותו ח.פ.), להמשיך לשלם על מכשיר המירס [שיהפוך להיות חסר שימוש] ובמקביל לקנות מכשיר חדש לשלם גם עליו…

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  6. Started by דובי770,

היום יש לי תשתית+ספק בבאנדל בזק ובזב"ל של 15 מגה. אני רוצה לעבור ספק כדי לחסוך בעלות. יש לי אפס ניסיון בתחום הזה. מה אני עושה? פשוט פותח חשבון משתמש בהוטנט מתחבר אליהם ומתנתק מבזב"ל? כמה עולה היום תשתית וספק בתקציב של איזור ה100 ש"ח? עדיף למהירות כמה שיותר גדולה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  7. אהלן. אני לא יודע אם כדאי לפרסם את כל המחשב למכירה או חלקים ממנו. זה המפרט שיש לי: מחשב בן 3 שנבנה לפי מפרט של גיימר. החומרה מעבד: Intel Core2 Dou E8500 3.16GHz כל שנה מחליף למעבד משחה טרמית. לוח אם: Gigabyte EX38-DS4 כולל 6 כניסות USB, Firewire, eSATA מקדימה ומאחורה וכל מה שניתן לראות באתר הבית. זיכרון: 8GB DDR2 במודולים של 2GBx4 עם צלעות קירור PC2-6400 CL5 (800MHz) מחברת G.Skill כרטיס גרפי: ATI PALIT Radeon HD4870 1GB DDR5 Dual Edition ספק כוח: ThermalTake 750W toughpower (ספק פשוט מצויין!) מארז: Cooler Master 690 אחד המארזים הטובים שעשו. מגיע עם שני מאווררים עליונים להעפת אויר חם למעלה. אחד מהם מואר בלד כחול. מאוורר אחורי להעפת אויר חם. מאוורר קדמי ליניקת אויר קר לכ…

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  8. בהספק של 20 - 25 וואט תוך התחשבות בהבטי קרינה, אורך חיים, איכות התאורה ויציבות הספק התאורה לאורך זמן בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by shaldag3,

אור חם 1000 - 1200 לומן E27 . בתודה מראש

• 15 תגובות
    • 6.8k צפיות
  10. כאמור אני מעוניין להרכיב מחשב נייח ולהזמין את החלקים מחו"ל. אני מעוניין ברכיבים שיוכלו להריץ משחקים מודרנים בהגדרות הגרפיות גבוהות ושיהיה מספיק איכותי כדי שיוכל להריץ משחקים שיצאו בשנים הקרובות. תקציב כולל: 6,500 שח (עם או בלי מוניטור). אשמח לקבל המלצות למפרטים ולינקים לרכישת הרכיבים. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. מעוניין לקנות רמקולים בתקציב של עד 1000 שקל...כאשר אני מתלבט בין רמקולים 2.1 של חברת altec שעלותם 400 ש"ח לבין רמקולים 2.1 של חברת harman kardon שעלותם 900 ש"ח תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 922 צפיות
  12. מצד החנויות/רשתות מצטער ניסיתי :s05: יש לי שניים כאלה שמלאים לגמרי, אולי אם מעניין אותכם ננסה קבוצתית 1. אייבורי בוחנים ושוקלים את העניין 2. באג יוכלו לספק מלאי לקראת סוף ספטמבר ממתין למחיר שלהים 3. עדיין ממתין לתשובת KSP ועוד מספר ספקים

• 83 תגובות
    • 22.7k צפיות
  13. אין לי כוח להתעסק עם המכס כי אני לא יודע את החוקים. אולי תוכלו לעזור לי לדעת אם אפשר לשאת ולתת עם המכס ולקבל מכס מטרה, או הנחה. אני לא רוצה לשם 110 דולר על כל מכשיר, הייתי רוצה לדעת אם אני יכול, בגלל שאני מזמין יותר מ20, לשלם פחות מכס? אם מישהו רוצה להצטרף אלי לקנייה ונקנה יותר אני אשמח, כי עם מספיק מכשירים אפשר לדבר כבר על HTC ישירות (היבואן הוא לא בלעדי, נכון)? אני מתכוון לשווק את המכשיר לחנויות פרטיות ודרך יד2.

• 7 תגובות
    • 5.4k צפיות
  14. יש המלצות?

• 21 תגובות
    • 4.2k צפיות
  15. Started by proevo4ever,

אני עם הוטנט ואני ממש לא מרוצה! יש לי 40 מגה והוא בקושי מגיע לחצי. על איזה ספק אתם ממליצים שעובדים טוב עם בזק במחיר היגיוני (עד 30 שקל)

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. מישהו יודע אם זה אפשרי ואיך?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. מעוניין להצטרף לקניה מרוכזת לספק כח Corsair AX1200i http://www.jonnyguru.com/modules.php?name=NDReviews&op=Story&reid=300

• 21 תגובות
    • 12.4k צפיות
  18. שלום. יש לי איזשהו חסם פסיכולוגי שמונע ממני לבצע קניות באתרים בחו''ל - עלויות המשלוח, כללי המכס והייבוא הסבוכים, מקרים של אובדן חבילה, החזרות והחלפות, ועוד. זה חבל, כי מצאתי שמוצרים רבים שאני מעוניין בהם כלל לא זמינים בארץ, וגם אם כן, לעיתים הם יהיו זולים יותר ברכישה מחו''ל גם לאחר כל העמלות הנלוות. זהו חסם שעליו אני מעוניין להתגבר. לשם כך, בתור התחלה, אני מאמין שיהיה טוב אם אשתמש בשירותי תיווך\שילוח כגון Mustop / Buy2USA. השאלה היא כזו: פרט לשתי החברות הללו, אלו עוד קיימות? ויותר חשוב - מהי החברה המומלצת ביותר? טרם התנסיתי בשירותי אף אחת משתי החברות הנ"ל. שאלה נוספת - למישהו יש ניסיון בעלויות הייבוא של תיק 85 ליטר לטיולים? תודה רבה מראש, HydroDrool

• 10 תגובות
    • 6.4k צפיות
  19. אני מאוכזב מאוד מהפינגים והבעיות בחודש האחרון והאי רצון שלהם לעזור לי בתמיכה הבכירה כמו שצריך ומעוניין לעבור לחברה שמספקת את הפינגים הכי נמוכים לאירופה, מה אתם ממליצים לי? התשתית שלי היא בזק והמהירות שלי היא 10 מגה, האם כדאי לי לעבור לבזק בינלאומי לחבילת גיימרים שלהם?

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. לאחרונה אני מתעניין בכל נושא הרכישות באינטרנט ובייחוד מאיביי. הבנתי שצריך לפתוח גם חשבון פייפל, אז יש לי כמה שאלות: 1. במה הכי עדיף לקשר את הפייפל (מבחינת עמלות וכו')? ישירות לחשבון הבנק? לכרטיס אשראי? העניין הוא שאין לי כרטיס אשראי בינ"ל ושמעתי שיש את האופצייה של כרטיס ויזה נטען, אך שמעתי שלוקחים עליו כל מני עמלות, למשל אם קונים משהו בדולר (שמן הסתם זה המטבע הדומיננטי באיביי) אז משלמים עמלה על ההמרה משקל לדולר, והם לא נוקבים בסכום המדוייק שנגבה. מצד שני, אפשר להזמין גם מאסטר כארד, ויזה וכו', מה הכי עדיף? במה יש הכי פחות עמלות, ואשמח אם תפרטו לי את סכומי העמלות. יצויין כי אני חייל בקבע, אם יש הנחות מסויימות בכל הנוגע לכרטיסים בינ"ל. אני לא מאמין שאני אקנה מאיביי בתדירות …

• 21 תגובות
    • 4.7k צפיות
  21. מישהו יודע להמליץ מאיפה כדאי לקנות? ואיזה שירותים לא יפעלו ? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Bittersteel,

שלום לכולם, אני ממש מעוניין לרכוש vr headset. אודה להמלצות! ראיתי שאפשר לקנות את oculus rift דרך אמזון ב-400$ ועם משלוח + מיסים שלהם לארץ זה יצא 2100 שקל בסוף ~ מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 939 צפיות
  23. אלו הטאבלטים שמצאתי במחיר שמתאים לי מה שחשוב לי הוא: 1.שיהיו הפיצ'רים הרגילים שיש בכל טאבלט וסמארטפון (אם יש משהו שחסר הייתי שמח לדעת) 2.שיהיה חיבור אינטרנט אל חוטי 4G 3.שיהיה אפשר איך שהוא לחבר מקלדת (BLUETOOTH) 4.שיהיה אפשר להשתמש בעט 5.מסנן אור כחול (עדיף) אם יש משהו לא מוצלח כל כך ששמתם לב הייתי שמח לדעת ואם אחד מהם טוב יותר ומוצלח יותר גם הייתי שמח לדעת ומכל מקום, אם אתם יודעים על טאבלט באזור המחירים האלו (אפשר יותר קצת) שהם יותר טובים הייתי מאד שמח לדעת תודה רבה רבה רבה לעוזרים, מראש !!!!! https://he.aliexpress.com/item/4000829251199.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.3265cc11nlFH8T&s=p&ad_pvid=20200515035639397664668278656…

24. בזאפ אין יותר מדי תגובות בתחום הזה, אני אשמח אם מישהו יוכל לתת המלצה. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. אני יושב מול המחשב הרבה שעות, ולכן אני מחפש כסא מחשב איכותי שלא "ישבור" לי את הגב. התקציב שלי הוא עד 1000 ש"ח. אני מעדיף לחסוך במחיר, אבל לא על חשבון האיכות. מאוד חשוב לי שיהיה אפשרות לשלוט על גובה הידיות. ראיתי שהרבה ממליצים על הכסא של וקסמן F15/Matrix-xl, והוא עולה בסביבות 900 ש"ח. יש כיסאות אחרים מומלצים? אשמח לשמוע על גם על מבצעים.

• 32 תגובות
    • 21.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים