צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,297 דיונים בפורום זה
-
השאלה פשוטה ובכותרת. אני מנסה לעשות את החבילת אינטרנט של ה 25 שקל ללא הגבלה 384kbps, הדבילים בסלקום טוענים ש "זה מתנגש עם הגלאקסי S". ידוע לי שזה קשקוש, ועדיין, בשביל שיהיה לי מה להחזיר להם- מישהו פה עם מכשיר אנדרואיד כלשהו וחבילה של 384kbps?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.dealextreme.com/p/modern-chromed-copper-sink-faucet-water-tap-silver-104646 חצי מחיר מהזול ביותר בארץ (עבור שירותי אורחים). ניסיתם? ממליצים? יש יצרן אמין יותר ממי שעובד איתם?
-
- 4 תגובות
- 7k צפיות
-
-
שלום לכולם באתר של Lenovo בארה"ב, המחירים הרבה יותר טובים מהמחירים של Lenovo בארץ, (לפעמים עד כדי מחצית מהמחיר בארץ) וכאילו זה לא מספיק, באתר של לנובו יש הרבה פעמים גם מבצעים, שמורידים את המחיר אפילו עוד יותר.. אם נרשמים לאתר, אפשר לבחור כתובת רק בארה"ב, לא בשום מדינה אחרת בעולם. אני מניח שאם אכניס כתובת של אחת מחברות השילוח שמקבלות את החבילה בארה"ב ומעבירות אותה לארץ, זה יעבוד, אבל השאלה אם lenovo.com יקבלו כרטיס אשראי בינלאומי, שהונפק בישראל, ולא בארה"ב..? האם למישהו יש נסיון עם קנייה מ-lenovo.com? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 863 צפיות
-
-
האם ידוע לכם מה הפרוצדורה של ייבוא רחפן מחו"ל? הבנתי שאם הוא עוצר במכס, צריך להשיג ולחתום על כל מני טפסים של משרד התקשורת לאישור הרחפן, ולפעמים קשה להשיג אותם ובזמן הזה המכס גם גובה עמלות על אחסון המוצר. אז השאלה שלי היא אם מזמינים מאיביי רחפן דרך תכנית ה Global shipping program, האם יש סיכוי שאצטרך לשלם עוד עמלות מעבר למה ששילמתי במעמד הרכישה? והאם עדיין אצטרך למלא טפסים וכו', או שהם עושים זאת עבורי? Sent from my SM-G930F using Tapatalk
-
- 0 תגובות
- 914 צפיות
-
-
ניסיתי להזמין ספר ולא נתנו לי הם חוסמים את ישראל ?
-
- 12 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי, BestBuy חוסמים משלוחים לחברות שילוח. לא ניסיתי עדיין אבל אולי למישהו פה יש ניסיון עם הזמנות משם? תודה
-
-
- 14 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
בעבר הם ביטלו לי הזמנות בגלל כ.אשראי ישראלי. ובמבצעי BF ניסיתי שוב את מזלי, כבר הייתי אופטימי אבל אחרי 5 ימים הם שוב ביטלו לי את ההזמנה. ועוד מספר ציטוטים ששמרתי, אבל כל זה היה מול האיש מכירות והוא אמר לי שכדאי לנסות גם עם ה customer support. מישהו מכם הצליח בזה אי פעם ? תודה
-
- 0 תגובות
- 905 צפיות
-
-
רציתי לשמוע חוות דעת על הסכינים האלו בהשוואה לסכינים של ג'ילט ושיק. לי יש בבית גם ג'ילט FUSION POWER וגם שיק הידרו 5. הג'ילט מגלח טוב יותר, אך פחות עדין מהשיק. רציתי לנסות אופציות אחרות זולות יותר, אולי הן לא יורדות באיכות. אז אשמח לשמוע מה דעתכם.
-
- 39 תגובות
- 14.7k צפיות
-
-
-
-
-
בהמשך להרפתקאות היורו 2012 שלי נכנסתי לנושא דומה אבל קצת שונה שאולי יעניין אחרים. הנושא המקורי שלי היה על פתרון לצפית במשחקים יותר מאשר הנושא הכללי של לשכנע ספק טלויזיה רב ערוצית להוריד מחירים ללקוח ותיק. מצאתי בערך פתרון של לראות אצל ההורים של אשתי תמורת כ52 שקל אבל אז גיליתי שהם משלמים כ320 שקל ואין להם כלכך הרבה חבילות בזמן שהיום דיברתי עם יס בטלפון והם הציעו לי את כל החבילות ב219 שקל לחודש וVOD ב15 שקל . יס עדיין מתעקשים על דמי התקנה של 285 שקל והאשת מכירות אומרת לי "תנסה, אין לך מה להפסיד" אמרתי לה "יש לי מה להפסיד, 500 שקל זה קצת הרבה בשביל להתנסות". היא אמרה שהיא תוכל אולי להתאים לי חבילה אחרת אז שאלתי אותה "יש לכם חבילות בפחות מ200 שקל" והיא אמרה "לא". בקיצור תוכ…
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש שני ANTIMINER שאני מתעניין בהם - Antminer S9 לכריית BITCOIN וAntminer L3+ לכריית LTC. יש לי במשרד אפשרות למקם אותם (חשמל מיזוג ובידוד נגד רעש בחינם). מה שחשוב לי - זה לשלם בעזרת PAYPAL, ואם אפשר מחיר סביר. מישהו מכיר אתר שכדאי לרכוש ממנו ?
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני צריך לברר למישהו שרוצה לדעת איך כל התהליך עובד ובלי כל מיני חברות תיווך שיאפכו את העסק ללא מישתלם בגדול הוא צריך רכב מיסחרי לא יקר מידי וצריך ליראות עם זה ישתלם לו וכמובן צריך ליכלול בזה ביטוח מהקניה ועד ההגעה לארץ תודה לעוזרים מראש
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי. יש לי SteelSeries Arctis Pro + GameDac והפורט של ה-Mini USB נדפק ובגלל שמהנדסי הטילים הגאוניים מ-SteelSeries החליטו לעשות פורט משלהם - האוזניות מושבתות בגלל שלא מתחברות ל-GameDac. המחירים בארץ אסטרונומיים לסט חדש של גם אוזניות וגם GameDac. מישהו יודע מאיפה אפשר להזמין רק את ה-DAC בארץ?
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
- 1 follower
-
-
המחיר של ה6700K היה 357$ קבוע לאורך זמן ברוב החנויות, והשבוע זה ירד ל 320$ בכל הרשתות הגדולות מישהו יודע אם זה ישירות מאינטל ? ולמה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שמתי לב שכבר הרבה זמן אני לא מצליח להעלות את האתר שלהם ובדיוק עכשיו התקלקל לי חלק שרכשתי מהם.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני זקוק לדיו מקורי למדפסת 6500A PLUS של HP. מישהו יודע על איזו רשת שעושה עכשיו מבצעים משתלמים לדיו מקורי? או אפילו איפה משתלם לקנות באופן כללי? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 915 צפיות
-
-
http://www.p1000.co.il/sales/saledetails.aspx?auid=7769820 http://www.p1000.co.il/sales/saledetails.aspx?auid=7769819 הבדל של 50 שקל. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היה איזה שירות נזכר בפורום שמחבר קונים עם טיירים ומאפשר להשיג מוצרים בעמצאות טיירים או תושבים חוזרים אחרי טיול לארץ ככה בשביל לא לשלם עלויות משלוח גבוהות. מה היה שם של שירות? תודה
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום יש לי בחדר טלפון אלחוטי של Panasonic, ואני חייב לציין שפנסוניק של היום זה לא מה שהיה פעם. השימוש בו לא נוח, ואני מעוניין לקנות משהו אחר, של יצרן אחר, ומחפש המלצה על משהו טוב. אז אם למישהו יש טלפון אלחוטי שהוא מרוצה ממנו, אודה לכם אם תוכלו להגיד.. תודה רבה card
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני צריך לצבוע חדר, בחדר יש מגוון סדקים שצריך לטפל בהם. מישהו מכיר צבעי טוב? אודה לכם על המלצה תודה card
-
- 23 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
מחפש armband שמתאים לגלקסי 3. מה שחשוב לי הוא שיהיה ניתן להכניס אליו את הפלאפון ביחד עם הכיסוי, כך שלא אצטרך בכל פעם להסיר ולהחזיר אותו מחדש. הכיסוי שלי הוא trident aegis למי שמכיר. וגם חשוב שיהיה עמיד וטוב.
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כמובן ש74$ אמור לצאת בדיוק 300 שקל אם המשלוח חינמי http://www.amazon.com/Samsung-2-5-Inch-Internal-MZ-75E120B-AM/dp/B00OAJ5N6I/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1434838096&sr=8-1&keywords=120GB+EVO+850 מה הולך כאן?
-
- 41 תגובות
- 14k צפיות
- 1 follower
-
-
היי חברים אני מתעניין במוצר הנ''ל: http://www.ebay.com/itm/351357649203?_trksid=p2055119.m1438.l2649&var=620477874404&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&rmvSB=true והייתי רוצה קצת מידע יותר מעמיק,כגון:מזה עושה?איפה המידע הדאטה נשמרים באמת?איך מתפעלים את זה .תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-