צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,304 דיונים בפורום זה
-
לפני שבוע או משהו שהייתה המכירה קניתי עכבר לוגיטק G502 עלה מעל 400 ומשהו שקל ואחרי זה לקחתי גם עוד עכבר ב 70 אחוז הנחה ב 115 שקל במקום איזה 380 שקל עכשיו אני מסתכל באמאזון וה G502 יוצא 280 שקל שילוח לארץ אחרי משלוח אין לי מושג מה קורה פה כי הסתכלתי עליו גם באותו הזמן והמחיר היה בשמיים שיצא יותר יקר לקנות מאמזון איך פתאום צנחו המחירים כל כך גם אני חושב שבכלל בתקופת המכירה לא היה אפשרי בכלל לקנות באמאזון אני זוכר שהיה רשום שהמוצר לא נשלח לארץ מרגיש מרומה יצאתי משם ששילמתי מעל 550 שקל על שני עכברים בזמן שהייתי יכול לשלם 280 ולצאת עם העכבר שרציתי וזה הכל. כל הבלק פריידי עבודה בעיניים לא קונה יותר באר…
-
- 5 תגובות
- 969 צפיות
-
-
http://m.super-pharm.co.il/heb/campaigns/coupon_sales/?uk=c2250bac6a868baa4daf421fc74a2eae
-
- 0 תגובות
- 911 צפיות
-
-
השאלה בכותרת , כמה הייתם מוכנים לשלם לכבלים מאריכים CUSTOM בבניה ע"פ בקשתכם ? ובאיזה הרכב ? ( כבל 24 פין , 8 פין , כרטיס מסך 8 פין ו6 פין )
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מעוניין לקנות אייפון אבל מתלבט מאיזה לקנות. על איזה חנות אתם ממליצים לקנות את המכשיר מבחינת השירות שהם נותנים והאחריות ?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, מעוניינת לרכוש מקרר תוצרת LG שמיוצר במקסיקו. מה טיב המוצרים שמיוצרים שם? זה כמו טורקיה או דרום דרום קוריאה? תודה לעונים
-
- 7 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
בקרוב אני יהיה אבא לתאומים. טיילתי בחנויות באינטרנט וראיתי כל מיני סוגי מיטות ושידות ומזרונים בהפרשי מחירים גדולים. רציתי לדעת להבין ואולי להשכיל יותר בנושא האם מזרונים "אורטופדים" קיימים? או שזה סתם בשביל להלחיץ תקונים ולהדביק מחיר ולהגיד מזרון אורטפד . ראיתי מזרונים מחוזקים ב 350 עד 1500 ...ובקשר למיטות האם יש הבדלים ניקרים בין החברות משכל. סגל. שניר בבה. ועוד...או שהכל זה להגיד מוצג ולשלם יותר...לכולם יש תו תקן ישראלי.
-
- 1 תגובה
- 919 צפיות
-
-
אהלן. רכשתי מספר זכרונות ניידים (דיסק-און-קי) מסניף אשדוד באייבורי. ניגשתי למוכר, ביקשתי דיסק-און-קי אחד עם נפח 16 גיגה ושני USB בנפח 8 גיגה. המוכר הביא לי 3 חבילות, אבל לאחר זמן קצר אמר לי שאת 16 גיגה הוא אינו יכול לתת לי, ואני מצטט "מצטער אני לא יכול לתת לך את ה16 גיגה בגלל שאין לי פלוס ומינוס במערכת". אוקיי. לקחתי את ה2 דיסקים בנפח של 8 גיגה והלכתי הביתה. היום רציתי להתקין על אחד מהם מערכת הפעלה. אבל התכנה של מייקרוסופט להכנת windows setup usb tool לא זיהתה שום דיסק מהשניים שקניתי. ניסיתי USB TOOL של RUFUS וגם לא עזר. ניסיתי מחשב אחר, אבל גם המחשב השני לא קרא את 2 הדיסקים. כל זה כמובן בקצרה אבל בזבזתי על זה 3-4 שעות עד שהגעתי למסכנה ששום דבר לא עובד. ניסיתי דיסק נייד U…
-
- 10 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אני מחכה עם קניית ה-SSD הראשון שלי (בנפח של 120GB, הבנתי שזה מה שכדאי לי לחפש כמשתמש Windows 7) ל-SSD מתחת לרף המס. בשנה האחרונה לא הצלחתי למצוא שום דבר כזה שהוא לא Refurbished. מתי להערכתכם אוכל להשיג כונן כזה בפחות מ-75$? (כלומר 95$~340 שקלים אחרי Buy2USA) אולי אני עושה שטות, והיום אפשר להשיג דברים זולים באותה מידה בארץ? (לא מצאתי)
-
- 25 תגובות
- 7.6k צפיות
- 1 follower
-
-
http://finance.walla.co.il/?w=/123/2700220 יהיה צריך כנראה פשוט להגיע לסניפים ולראות מה נמכר שם ובאיזה מחיר.
-
- 19 תגובות
- 8k צפיות
-
-
למי שראה או לא ראה, זה הלינק: http://www.asus.com/microsite/2013/vga/Prepare_4_Battle/ מישהו אולי יודע אם זה תקף בארץ? מישהו קנה כרטיס כזה וקיבל את המשחק?
-
- 1 תגובה
- 966 צפיות
-
-
-
שלום רב, כפי שכולנו יודעים מהירות הגלישה בפועל לעיתים רבות נמוכה משמעותית ממהירות הגלישה עבורה אנו משלמים. לדוגמה, אני מדדתי היום 0.3-0.5 מגה בחבילה של 2.5 מגה. ב-8/2/2011 פירסם משרד התקשורת הודעה לפיה יחויבו ספקיות האינטרנט לפרסם מהירות גלישה מינימלית מובטחת בנוסף למהירות המקסימלית של כל חבילה: http://www.moc.gov.il/sip_storage/FILES/9/2459.pdf מישהו יודע מה קורה עם התקנה הזאת? מתי היא אמורה להיכנס לתוקף? תודה, נמרוד
-
- 17 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
להלן 5 תוכנות עריכה חינמיות למי מכם שרוצה לערוך סרטונים / סרטים. https://www.youtube.com/watch?v=iB8PK2POssE
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, כרגע אני מחפש להחליף את השולחן והכיסא ,ועל הדרך את האוזניות. בנוגע לכסאות אני כרגע מתלבט בין כמה דגמים של וקסמן נשאר לי ללכת ולהתנסות אצלם בסניף בבני ברק , ועל הדרך אעבור אצל דר גב אצלי בעיר , אז אשמח להמלצות משני החברות במקרה ויצא לכם להתנסות ,מבחינת כלליות . אחרי זה אשמח להצעה להרכת שולחן מחשב או לקנות שלם , המטרה היא פחות גיימינג אולי כמה שעות בשבוע , וכל השאר זה בעצם נוחות לצורכי עבודות,קריאה וכ'ו , יש לי 2 רמקולים גדולים של MICROLAB C6 בצדדים ,מול הימי יש לי PAD גדול של STEELSERIES , המסך בין הרמקולים . אני די צריך מקום והמטרה שיהיה לי נוח ואפילו עם מגירות או לפחות מקום בצדדים על השולחן . בנוגע לאוזניות יש לי כרגע CLOUD HYPREX 2 , ונשבר לי המיקרופון ובאחד …
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אהלן, לפני מס' שבועות הייתי די נעול על לקנות SGS2 בחנות פרטית ולעשות עליו ניתוק זיקה בחברת פלאפון במסלול שהיה להם- "חיילים סמארטפון". זה היה המבצע הכי משתלם שראיתי: 500 דק'+500 SMS+חבילת גלישה ללא הגבלה=200 ש"ח בחודש, והם נותנים זיכוי על המכשיר 120 שקל בחודש (המכשיר עולה כיום 2300 בחנות פרטית). אבל, לצערי, לפני כשבוע שמתי לב שכבר אין להם את המסלול הזה, אלא במקומו ישמסלול שנקרא- חיילים מדיום- 400 דק' ו-SMS, חבילה גלישה 500MB באותו מחיר!! 200 ש"ח! עכשיו כולי בבאסה, בגלל זה אני לא קונה פלאפון, וכל המסלולים האחרים שראיתי לא משתווים למה שהיה להם פעם. אשמח אם תתנו לי דוגמא למסלול שקיבלתם בחברה מסויימת שמשתלם לדעתכם. אני יודע שיש מסלולים לא רשמיים, כלומר כאלו שלא מפורסמים באת…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! עד עכשיו מחיפוש באינטרנט הגעתי למסקנה שהחברות המומלצות היום בשוק הם B/S/H,AEG ו Electrolux. לגבי LG אני לא כל כך סגור מכיוון שאין דעה חד משמעית עליהם. אשמח להמלצה על מכונה בתקציב של2000 ש''ח עם עדיפות לאזור ה1500 שתהיה אמינה, שקטה וללא רעידות בכלל (אם זה אפשרי). כאשר נפח של 5-6 קילו ומהירות סחיטה 800 יספיקו בהחלט. כמו כן המכונה תהיה מובנית באמצע מטבח חדש מאיקאה כאשר עומק המטבח הוא 60ס"מ והרוחב להכנסת המכונה הוא 60 ס''מ וכאן יש לי שתי שאלות חשובות: -האם מכונה בעומק של 55-56 ס''מ תיכנס בפנים כולל חיבורים מבלי לבלוט מקו המגירות ? -האם מכונה ברוחב 60 ס''מ שתיכנס בדיוק כארון 60 לא תזיק למטבח כאשר תפעל (בגלל הרעידות) ? תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 9.3k צפיות
-
-
קניתי מוצר שבא כזוג באינטרנט וקיבלתי רק אחד(שילמתי מעמ מס יבוא ומכס על שתי המוצרים) ואני רוצה ליוצר איתם קשר שכשהמוצר השני יגיע לא יחייבו אותי שוב, יש דרך ליצור איתם קשר והם יבואו ליקרתי? כבר שילמתי 50% מיסים מערך המוצר.
-
- 9 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
קצת רקע. חטפתי התקף נוסטלגיה והחלטתי שבא לי לשחק בלגו. נא לא לשפוט אותי. מאחר ואנחנו מדינת עולם שלישית, המבחר בארץ על הפנים, יש רק קיטים בסיסיים לילדים קטנים, ואם כבר יש משהו מעניין המחיר הוא פי 3. קיט שנמכר ב-200$ עולה בארץ 2500 ש"ח. חיפוש באמזון ו-ebay העלה מחירי משלוח הזויים של 70+$. תוך כדי חיפוש באמזון ראיתי פרסומות של buyamerica.co.il. הם מאפשרים לקנות דרכם מוצרים מאמזון כולל משלוח ומיסים עד הבית. המחיר שלהם לא רע בכלל, ההפרש בניהם למקום הכי זול שמצאתי (ebay גרמניה) הוא כ-100 שקל (10%), שכנראה נובע מההפרש במחיר המשלוח. מישהו התנסה איתם? יש עליהם כמה ביקורת בזאפ, אבל משהו בהן מריח לא טוב. אולי אני סתם חשדן.
-
- 5 תגובות
- 9.3k צפיות
-
-
רכשנו מחשב נייח לשימוש בייתי, מרשת ארצית ידועה ומוכרת, אך כל החלקים הוציאו מן זמזום מעיק של שנאי וצפירה קטנה, גם מהספק, גם זמזום מההרדיסק, זה היה בלתי נסבל שלא היה ניתן להשתמש במחשב הזה והחזרנו לחנות יום אחרי. הזמזום הזה הפריע לכל יושבי הבית. כלומר בוודאות משהו לא תקין שם. בחנות כמובן אמרו שהכל תקין ולא ראו שום בעיה. ויצאנו בנזק כספי של ביטול העסקה לאחר הובלות שוב ושוב לחנות לנסות להחליף את החלקים- אך הוא המשיך להרעיש לכן כבר ביטלנו. יתכן שהרשת הזאת מפוקפקת והביאה חלקים תקולים בזול, לכן אנו מחפשים המלצות לחנויות איכותיות במרכז, במחיר טוב לא מהיקרים אך עדיין חנות עם שם טוב שלא נותנת שרות כזה מחפיר. עם חלקים תקולים. ביררתי כאן באזור המפרטים פחות או יותר איזה צריך, זה לשימ…
-
- 24 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
היי מחפש סטרימר לטלוויזיה אני בסה"כ מעוניין שתהייה לי תקייה במחשב שכל מה שאני שם שם לסטרימר יהיה גישה לשם ויוכל לפתור קבצים אלו מדובר בדר"כ בסרטים וסרטונים שהורדו מהאינטרנט נדרש שתהייה אפשרות לטעינה של כתוביות בעברית והורדה שלהם בצורה קלה ונוחה כמו שיש ב Media Player Classic איך נראה לכם הסטרימרים שיש בaliExpress ? כמו זה: http://he.aliexpress.com/item/2015-New-MXQ-Pro-Android-TV-Box-Amlogic-S905-Quad-Core-Android-5-1-DDR3-1G/32542787183.html?spm=2114.010108.3.56.8Xmub3&ws_ab_test=searchweb201556_1,searchweb201644_1_505_506_503_504_502_10001_10002_10017_10010_10005_10011_10006_10003_10004_10009_10008,searchweb201560_5,searchweb1451…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני חושב לקנות מהם סויטץ/2DS האם מישהו בזמן האחרון קנה מהם ויכול לתת לי תשובה ?
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני סטודנט בדירה שכורה (נדיר לא?) כך שהשולחן שלי הוא בסלון, שם הטלוזיה ושגם גם חברה שלי אני לא יכול לצפות ממנה לא לראות טלויזיה כל היום לכן אני מחפש אוזניות מבטלות רעשים/אטמי אוזניים טובים (לא הפשוטים בשקל וחצי). אני רוצה משהו שבאמת יבודד את הרעש של הטלויזיה אבל יראה נורמאלי - נכון שאני לא יוצא עם זה מהבית אבל לא בא לי להסתובב עם שני גושים צהובים תקועים לי באוזניים. המלצות מאיביי יתקבלו בברכה האמת שחשבתי על זה ויותר הגיוני (מאחר ובת זוגי היקרה גם מתחילה עוד חודש ללמוד) שנקנה אוזניות חוטיות/אלחוטיות כך שכל מי שלא לומד ורוצה לראות TV יוכל לעשות זאת בנוחות. אני משנה גם את הכותרת של הדיון ומוחק את התגובות לגבי האטמים. אשמח מעכשיו להמלצות, אם מישהו מכיר לאוזניות אלחוטיו…
-
- 8 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אהלן אז בחרנו להצטרף לחגיגת ה 4K, אני מתעניין בשני טלויזיות שהם במחירים דיי שונים כי התקציב לא ברור לגמרי ואשמח לביקורות/המלצות יחסית למחיר, אם יש טלויזיה נוספת שתרצו להוסיף שהיא מומלצת במקום טלויזיה אחרת כאן באותו מחיר פחות או יותר, בכיף השימושים הם פחות או יותר שידורי טלויזיה רגילה, כדורגל והמונדיאל (שאני מתכנן לראות ב HDR, אז אם יש טלויזיה שלא תאפשר את הצפיה בגלל חוסר ב HLG אשמח לדעת מזה), סרטים וסדרות , פלייסטיישן המועמדים המובילים הם השניים האלו: ראשית הטלויזיה הזו: https://www.wallashops.co.il/טלוויזיה-49-4K-SMART-LED-דגם-49SK7900Y/pi7xb49sk7900y אני יכול לקנות אותה ב3,390 (יבוא רשמי) שניה הטלויזיה הזו: https://www.wallashops.co.il/טלויזיה-50-LED-…
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
בתחילת ספטמבר קניתי מכשיר סלולרי גוגל נקסוס 4 בארה"ב ובחרתי בשירות שליחויות TNT שלושה עד חמישה ימים עד בית הלקוח עם ביטוח. ב-16-09-13 נמסר המכשיר במשרדי TNT בבוסטון. המכשיר עוכב במכס ולי לא נמסרה שום הודעה. לאחר החג פניתי לTNT לברר ונתקלתי בשירות גרוע ביותר. טלפניות שלא יודעות כלום מעבר למה שאני יכול לקרוא בעצמי ע"פ מספר מעקב. לפני שהספקתי לספר את הסיפור העבירו אותי למחלקת המכס ושם נאמר לי נברר ו"יחזרו אליך", כמובן לא חזרו. רק לאחר כמה שיחות הצלחתי לדבר עם האחראי על המכס ב-TNT שהוא כל הזמן עסוק, והוא אמר לי זה שהמכס העריך את מחיר המכשיר שנקנה ב-250 דולר ב-330 דולר. "מה עושים?" "אני אברר ואחזור אליך" וכמובן אין תשובה. בסוף נאמר לי שעליי לשלם ואין מה לעשות. אחרי ששלחתי ל…
-
- 1 תגובה
- 2.9k צפיות
-
-
הייתה לי בעיה בקו הטלפון והאינטרנט של הוט (נפלו שניהם אתמול בצהריים). תואם טכנאי אקספרס לאתמול בין 19:00 - 21:00 ב 22:30 נמאס לחכות ואני מתקשר להוט. מסרו שהטכנאי כבר לא יגיע, וקבעו טכנאי להיום בבוקר. התקלה תוקנה היום. זכור לי שהחוק היבש מדבר על פיצוי בגין איחור של 3 שעות. האם לדעתכם המקרה הזה תופס? אם כן מה צריך לעשות?
-
- 24 תגובות
- 6.5k צפיות
-