צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,297 דיונים בפורום זה
-
קניתי פלאפון דרך EBAY המוכר לא עונה לאימליים ובפעם אחת שהוא ענה הוא אמר שהוא ישלח את הפלאפון ביום שבת ועד עכשיו שום מענה ממנו או מספר מעקב קרוב ל 6 ימים שאני מחכה שישלח המוכר הזה כבר 13 שנה באיביי ויש לו FEEDBACK גבוהה מה ניתן לעשות ? האם אפשר לבטל את הקנייה ? אי אפשר כרגע לערב את EBAY כי לא עבר מספיק זמן האם יש קנס ? או מקבלים את כל הסכום ויוצאים מזה חלק ? האם לחכות 6 ימים זה לא מוגזם ? תודה על כל עצה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
על מנת להימנע מלהספים את הדיון על פשיטת הרגל(כנראה?) של SKYPC, אני פותח את הדיון הזה על וולמארט: אני אמרתי שעובדים זוטרים בוולמרט מקבלים משכורות, רכב ליסינג ומזכירה שתעשה קפה? לא. וולמארט מציעה להם עבודה, פרנסה ואפשרות לשים אוכל על השולחן במשפחה שלהם. אתה בעד להוציא מחוץ לחוק כל עבודה ללא משכורת גבוה, מכונת ומזכירה? אני בספק שאתה עובד בעבודה כזאת, האין זו צביעות מצדך? ברגע שאתה מוציא מחוץ לחוק(או משהו דומה) עבודה עם שכר נמוך, אתה יוצר עוני ואבטלה. נכון, לעומת עבודה בהייטק, להיות "מברך" בוולמארט זו עבודה לא טובה, אבל אתה באמת חושב שאלו האופציות של מי שהולך להיות "מברך"? מה זה קפיטליזם חזירי? אתה יכול להגדיר בבקשה? הזוטרים מקבלים משכורת נמוכה יותר מהבכירים, בדיוק כמו באינ…
-
- 27 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
קניתי 2 יחידות של סוללות נטענות לטלפון אלחוטי. כל אחת עלתה 2.98$, ושתיהן 5.96$. היום קיבלתי אותן, אבל במעטפה כתוב מחיר אחר. כתוב שכל אחת עולה 1.57$ ושתיהן 3.14$. אמנם מדובר בסכומים זעומים למדי, אבל סתם מעניין אותי למה זה שונה, והאם זה לגיטימי לפנות למוכר ולברר על כך.
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי מדפסת יקרה מאוד של Xerox, לייזר, צבעונית ומשולבת. אחרי 5 חודשים המדפסת התחילה להתחמם והפסיקה לעבוד. המקום שממנו קניתי את המדפסת טוען שהתופים הלכו, כי השתמשתי בטונרים לא מקוריים (גם הם מכרו לי לא מקוריים, אבל הם טוענים ששלהם זה "פרימיום"). בקיצור, לטענתם תופים לא מכוסים באחריות כי זה מוצר מתכלה. תיקון יעלה 1200 ש"ח. יש בזה אמת?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. אני מפקח בנייה, מחפש נעל נוחה להליכה מרובה ושתהיה גם בטיחותית. אשמח להמלצות וגם למקומות רכישה, עדיפות לאיזור הדרום או רכישה באינטרנט עם משלוח, אפשר גם Ebay. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רק רוצה לומר שאני לא רושם שום דבר על אף חנות, רק לסכם איך הסיפור נגמר. לאלה שרצו לדעת איך נגמר התביעה עם המארז התקול שקיבלתי Phantom 820, לפי החלטת השופט החנות TMS תדאג לקחת ממני את המארז (ולקחה אותו בסיום המשפט) ולאחר כמה ימים קבלתי צ'ק מזומן על סך העלות המלאה של המארז + ריבית והצמדה על התקופה, בסך כולל של 1,500 שח. ובאמת אני לא הולך להגיד את דעתי בנושא, אבל אני רוצה להעביר מסר לאלה שכן עקבו אחר הנושא, אם אתה רוכשים רכיב, ובמיוחד אם שילמתם עליו סכום שמצדיק תביעה, ואתם יודעים שאין ידכם במקור התקלה, תתבעו, יגידו לכם שזאת טעות, שזה לא ילך, אין לכם סיכוי, אתם אשמים, זה מטופש להתחיל לתבוע וזה לוקח שנה, הינה קיבלתי את הכסף והצלחתי במטרתי, קבלתי את מה שמגיע לי עם פיצוי…
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
טוב, את הנושא ציינתי לעיל, אז אלה הנקודות: 1. שתתחן כל סוג בשר שדוחפים בתוכה. אני לא אומר עצמות (ואם יש מכונות כאלה אז זה מצויין), אך העיקר שזה תתחן את הגידים הלבנים שסותמים את כל הפתח ומכריחים כל פעם להפסיק ולפרק את המכונה כדי לחלץ את זה. 2. קלה להרכבה ולפירוק. 3. נוחה לשטיפה ולייבוש. 4. עמידה בפני העומסים, שלא תתפרק לנו תוך חודשיים. יעשו איתה שימוש רב. 5. שלא תתפוס יותר מדי מקום על השיש, אך זה לא קריטי.. מה תמליצו? תודה
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מחפש עינית דיגיטלית לדלת, לבית של אדם מבוגר. (עם מסך, ואם אפשר גם מאפשרת לצלם את האנשים שמצלצלים בפעמון) ראיתי הרבה דגמים ב-Ebay, אבל נראה לי שכולם באיכות נמוכה מדי. (0.3MPixel נשמע לי כמו רזולוציה מאד נמוכה, ואני לא בטוח כמה קל יהיה לזהות את האנשים בעינית) למישהו יש המלצה על דגם?
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, שאלה לאנרגטיים שביניכם אני מעוניין לקנות סוללות נטענות למטרות שימוש כלליות, אבל כרגע במיוחד עבור שימוש שוטף בשלטים ובשעוני קיר... הבנתי שדגמים מסוימים [גם אם קטנים בהספק] נחשבים כ'מחזיקים' יותר זמן- האם יש לכם המלצות ספציפיות בכלל, ובפרט לגבי 3 האפשרויות הבאות: http://ksp.co.il/?enter_zap=1&uin=7801&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap קרוב לבית, שנה אחריות, 64 ש"ח לרביעיית 2100 Recyko GP . http://or-labait.co.il/product/סוללה-sanyo-eneloop-aa-2000mah?aff=Zap נחשבות למחזיקות הטעינה להרבה מאוד זמנים [3 שנים] יקרות יותר - 74 4X2000 סאניו-אנלופ . http://www.ebay.com/itm/NEW-SANYO-eneloop-2000mAh-AA-x-8-Rechargeable-Battery-/2608461351…
-
- 9 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, רוב ההצעות של מפרטים שקיבלתי הם מחברת TMS ,פשוט זה פעם ראשונה שאני שומע עליהם , האם אפשר לקבל חוות דעת עליהם ? טובים ? מחליפים חלקים שצריך ( באחריות במקרה שלא תקין) ? תודה, TOM
-
- 11 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני רק מקווה שזה המקום הנכון - ראיתי ששאולים פה על כל מיני מוצרים, מקווה שזה בסדר... בקיצור, אני גר בדירה שכורה לבד, ואחרי שהפלטה החשמלית שלי עשתה קולות של עייפות, החלטתי שהגיע הזמן לתנור אפייה. ביד 2 ראיתתי שני תנורים שנראים מעולה ועולים פחות מ-500 ש"ח, יד שנייה כמובן... השאלה האם ללכת על זה או על חדש שעולה משהו כמו 1,200 ש"ח. מה אתם הייתם עושים? תודה!
-
- 6 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש בחירה בין שלושה דגמים אם תהיה היענות נזמין מamazon ונחלק את עלויות המשלוח 1. Zipbuds JUICED In-Ear Earbuds with Tangle Free Zipper Cabling עלות של 20$ (78 ש"ח) 2. Zipbuds FRESH Noise-Isolating Metal Earbuds with Tangle Free Zipper Cabling עלות של 40$ (115 ש"ח) 3.Zipbuds FRESH Noise-Isolating Metal Earbuds with 3-Button Mic/Remote and Tangle Free Zipper Cablings עלות של 50$ (191 ש"ח) http://www.amazon.com/s/ref=nb_sb_noss?url=search-alias%3Delectronics&field-keywords=zipbuds+earphones&rh=n%3A172282%2Ck%3Azipbuds+earphones
-
- 1 תגובה
- 5.2k צפיות
-
-
אוזניות לפלאפון בתקציב של יד 50$ מebay מה הכי טוב שניתן להביא בסכום הזה? (מבלי לשלם מכסם)
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מה המחיר הזול ביותר שאני יכולה לקבל בתור לקוחה חדשה בהוט ובבזק בינלאומי למהירויות הכי נמוכות שאפשר לקבל כיום? (אם אני לא טועה זה 12MB לא?) אני רוצה רק אינטרנט לכן כמה יעלה לי לשלם להוט על 12MB, וכמה לבזק בינלאומי?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כמו הרבה אנשים קיבלתי את המכתב הזה. אין לי טלויזיה ,מעולם לא היתה לי טלויזיה ,מעולם לא שילמתי אגרה ומעולם לא היה לי שום תיקשורת עם רשות השידור. האם המכתב הזה הוא דרישה לתשלום ועכשיו אני צריך להוכיח שאין לי אחות או שאני יכול להיתעלם ממנו? כבר פגשתי אנשים שקיבלו מכתבים מעורך דין שהם חייבים כסף לרשות השידור ואני לא רוצה למצוא את עצמי באותה סיטואציה.
-
- 19 תגובות
- 6k צפיות
-
-
למישהו יצא כבר לרכוש דרכם? האם אמינים? http://buyamerica.co.il על פניו נותנים ממשק נוח לקנייה עם חישוב אוטומטי למחיר סופי כולל משלוח בשקלים לאחר בחירה במוצר באתרים אמריקאים שמנותבים דרכם. אשמח לשמוע המלצות או לא. אל תתבלבלו עם buy2usa.
-
- 26 תגובות
- 10.2k צפיות
-
-
אני מתלבט כרגע בין HOTNET לבין ORANGE (שניהם 20 שקלים, למרות שטכנית אורנג' יותר 'יקרים' ב17 אגורות, לפי: http://www.kamaze.co.il/Site/Internet/Default.aspx ) יש לכם הערות\הארות\המלצות? מה גם שהמבצע של 20 השקלים הללו זה לשנה הראשונה בלבד. מה המחירים ה'רגילים' שלהם לאחר המבצע? כי הייתי רוצה להשאר עם 20 חח *אוליי גם שווה להזכיר שאני מתכוון להביא XBOX ולשחק GTA V אונליין פה ושם, למקרה שזה רלוונטי. חשוב לי גם בכללי הפינגים לחו"ל יהיו איכותיים. עוד משהו, ספקית האינטרנט FAST שמציעה מהירויות גבוהות ב-15 (ללקוחות בזק, שזה אני. להוט זה חמישה שקלים).. שווה משהו או שעדיף ללכת על חברה מוכרת יותר וזהו? דבר אחרון - אינטרנט אלחוטי. יש יתרון לאינטרנט אלחוטי (BESIDES THE OBVIOUS), או שעדיף…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מתקן שיאפשר לי לקנות שמן בבקבוקים רגילים, להכניס לתוכו את השמן, ולרסס אותו על המחבת. (מאחר ומחירי תרסיסי השמן בארץ גבוהים ממחיר השמן עצמו) מצאתי מוצר מתאים רק בארה"ב - Misto ב-Amazon. (מעט פחות מ-10$) מחיר די סביר - מעט פחות מ-10$. אבל, אין לי דרך נורמלית לקבל את זה מ-Amazon. אתם מכירים אלטרנטיבות, או דרך לשלוח את זה בזול לארץ?
-
- 6 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
בהמשך לדיון הזה http://hwzone.co.il/community/threads/528204-%D7%A7%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%94-%D7%9EAliExpres-%D7%94%D7%90%D7%9D-%D7%9C%D7%A4%D7%AA%D7%95%D7%97-dispute?p=4742203#post4742203 לאחר 4 חודשים של טירטורים וזמן רב (מאוד) שבוזבז על השטות הזאת אני הגעתי למבוי סתום , לאחר שלא פתחתי dispute ושלחתי את הפלאפון לתיקון החברה ביקשה ממני 50$ נוספים להחלפת המסך , אמרתי להם שאני לא צריך לשלם את התיקון ואז הם החליטו להפסיק לענות למיילים שלי , לכולם . האם יש עוד משהו שאני יכול לעשות? **** חבל שאי אפשר לערוך כותרת , שנייה אחרי השליחה שמתי לב בטעות כתיב בכותרת ... אני אובד עצות כמובן! ואם מישהו קורא את זה , מהניסיון האישי שלי ההמלצה היא לא לקנות מוצרים יקרים (100$ ומעלה) מחנוי…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום, אני מחפש המלצה על מייבש מה שחשוב לי בעיקר זה 3 שנות אחריות (ג םאם בתוספת תשלום) - ללא אותיות קטנות ולכל מי שחושב שמייבש לא מתקלקל כל כך - החלפתי 3 כאלה בעשור האחרון... אשמח להמלצה, גבריאל
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תיכנסו לאתר רשות השידור, ותקישו מימין על "מאגר הטפסים". כתבה בדה מרקר על ההחזר שימו לב! צריך לשלוח בקשה לפטור מחדש מדי שנה, ורק לאחר 3 שנים, פטור יהיה קבוע.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קודם כל סליחה אם אני כותב לא בפורום הנכון. 1. אז הזמנתי מ ebay (דרך paypal) מטען ב 31 לאוגוסט ועדיין לא הגיע המשלוח. הזמן המשוער עבר לפני 5 ימים. ורציתי לדעת עד מתי אני יכול לקבל את הכסף חזרה מ paypal? 2. הזמנתי מוצר אחר ושאני מסתכל במס' מעקב עדיין רשום לי כך: The item ( XXXX ) is being processed for departure from Hong Kong as of 21-Sep-2013 . הזמן שהמצב נשאר סביר?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. אני מתעניין לגבי הזמנה של לפטופ מהאתר הרשמי של דל. רציתי לדעת אם מישהו כבר עשה את זה לפניי ואיך הוא הסתדר מבחינת המשלוח (דרך חברת שילוח כמו מאסטופ) ומימוש אחריות (שהבנתי שהיא בינ"ל) בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני עם הוטנט ואני ממש לא מרוצה! יש לי 40 מגה והוא בקושי מגיע לחצי. על איזה ספק אתם ממליצים שעובדים טוב עם בזק במחיר היגיוני (עד 30 שקל)
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-