עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by danielhasan,

JSP-Tech Ezcool 1000W 120mm Retail הציעו לי אותו במחיר זול כדאי לקחת הוא שאי אפשר לדעת עם יחזיק CF וכודומה. תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Mr.positive,

המארז ANTEC SONTANA 2 שקט ? והספק שלו יהיה טוב למפרט הבא ? : Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb Box GIGABYTE GA-965P-DS4 LGA775 TWINMOS DDR2 1024MB 667mhz CL5*2 WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII NEC 5170A BLACK (+DVD-RAM X12) X18 Saphire ATI RADEON X1900XT 512 MB או לכ.מסך הDX10 (יש לי גם מייצב חשמל )

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. מערכת חדשה עם ספק Seasonic 500W 80+ Bronze Active או השמיעה שלי ממש טובה ואני שם לב לרעש הכי קטן או שזאת בעיה, אבל יוצא מהספק רעש אלקטרוני כזה, כאילו מצלצלת האוזן. מישהו נתקל בזה?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by eran898,

שלום. אני מחפש מארז אבל עם כמה דרישות מאוד ספציפיות חח.. 1)שיהיה מוכן לעבודה בעתיד של קירור מים. 2)שיהיה שקט!!!!!! 3)שהספק כוח יהיה ממוקם למטה! 4)שיהיה מקום לכרטיס HD6950 של ספיר אם זה משנה חח.. וממש מעדיף שיהיה פול טאור ושיהיה לו קירור טוב גם עם מאווררים..ושיהיה מרווח ונוח לעבודה כמובן! אם זה חשוב מפרט המחשב אז: ספק של CORSAIR 750XT מעבד 1055 AMD לוח GA870 מסך HD6950 קירור למעבד נינג'ה 3(הוא ענקי אז לא לשכוח גם חח) וזהו נראה לי חח...אין לי בעיה לחרוג ממש טיפה בתקציב אבל ממש מעדיף שלא...ואני ממש אשמח אם תפרטו לי למה אתם ממליצים על מה שאתם ממליצים.. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. יש ברשותי ספק של A-TOP שבא עם המארז, השאלה שלי היא האם הוא יכול להחזיק את ה- ATI READON X1950XT (זה הכרטיס שברצוני לקנות : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_618_1244_2275&products_id=18124) . הספק הוא A-TOP LC-B500E 500Watt , הספק מספק 18A במסילה של ה-12V (צירפתי תמונה של התווית שעל הספק) . המפרט שלי הוא: AMD Athlon 64 X2 4200+ AM2 89Watt OCZ PC2-6400 800Mhz DDR2 2GB Gold XTC Dual Kit 5-5-5-12 Western Digital 250GB SATA II 16MB 7200RPM WD2500KS Zalman CNPS9500 AM2 (כרגע הכרטיס מסך שיש ברשותי הוא : LEADTEK WinFast PX7600GT eXtreme TDH 256MB) תודה מראש! [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 924 צפיות
  6. Started by asi1998,

יש לי כרטיס מסך hd4850 של ati מעבד e8400 הארד דיסק 320 גי'גה וזהו ממה שאני זוכר.. לא ממש בקיא במחשבים והספק שלי כבר עושה רעשים של טרקטור! צריך ספק, עדיף מרשתות ksp או אייבורי שזה קרוב לי לבית.. תקציב לא ידוע, אין לי הרבה שימושים במחשב רק אינטרנט ככה שאני צריך משו שיחזיק תמערכת טוב. תודה רבה!!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by THE FOX,

מחפש המלצות למארז שקט, מרווח ובעל חלון לא משהו במחיר מוגזם

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. שלום לכולם אני מתכנן לרכוש מחשב חדש (שיצא כבר הI5 הארור הזה... ) ומתבלט מאוד לגבי המארז... האמת שעד היום ממש אהבתי מארזים עם חלון גדול וחלק (בלי מאוורר ענק שחוסם את החלון) ובגלל שלא מצאתי מארז כזה - חיפשתי משהו אחר... ה-CM Storm SNIPER ניראה טוב... מה אתם אומרים עליו? ואיך הוא ביחס לאחים שלו? למה CM הוציאו מארזים כל כך דומים (HAF.COSMOS).ואיך הוא ביחס לשאר המארזים במחיר הזה (HAF.COSMOS.ANTEC 1200) חשוב שהמארז יהיה גדול ומיועד לכרטסי המסך הגדולים. מקורר בצורה מעולה , ואם אין חלון אז לפחות שיהיה שקט . תודה מראש לעוזרים!

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. אני מחפש מארז בתקציב גמיש,הייתי רוצה משהו שנותן תמורה הכי טובה ביחס למחיר כי לא בא לי לזרוק סתם עוד 400 שקל יותר על מארז שיתן שיפור מינורי,התקציב הוא עד 850 ש"ח בלי שום חריגה כלפי מעלה והייתי מעדיף ללכת על משהו יותר זול במידה וההבדלים הם מינורים. המטרות הן א.שיהיה שקט מאוד מאוד מאוד!! ב.שיהיה מקורר בצורה הכי טובה שיש!! ג.שיהיה בעל מקום לפחות ל-6 דיסקים קשיחים(כולל הנשלפים) ד.שיהיה מתאים ל-gtx.

• 8 תגובות
    • 745 צפיות
  10. Started by jbgood,

מה עדיף למחשב חדיש (לא SLI) : ENERMAX LIBERTY 400W או ANTEC TRUEPOWER2 430W לא חשוב המחיר... תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. מבחינת איכות בנייה,שקט,איוורור,נוחות עבודה והרכבה,יופי (למרות שזה סובייקטיבי) ואיבזור המחיר שלהם כמעט זהה הגיגהבייט 890 האנטק 990 והלי אן 960 אם מישהן ראה במקום אחר ביותר זול הוא כמובן מוזמן להגיד

• 72 תגובות
    • 7.3k צפיות
  12. Started by enzo,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4693 core 2 due E6600 SUNBEAM TUNIQ TOWER 120MM ASUS P5B Deluxe WiFi-AP G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 1GB Dual Channel CL 4-4-4-12 WD 320GB 7200RPM 16MB SATAII GAINWARD/LEADTEK 7600GS 256MB (לידטק מגיע עם DDR2 וג'יינוורד עם DDR3) GIGABYTE 3D Aurora 570 SILVER בעוד כמה חודשים אני משדרג את הכטיס מסך שתומך ב-DX10 אז בגלל זה אני צריך ספק חזק. למפרט בחרתי בהתחלה את ה-ENERMAX LIBERTY 500W וכעת חשבתי להחליף אותו בספק שמופיע בקישור. מה עדיף?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Shmonzi,

http://www.fspgroupusa.com/fsp55080ghn85/p/799.html האם בסדר? נניח, תאורטית, והוא מותקן במערכת שצורכת 500W, האם הוא מספק כמו שצריך? הבנתי שהוא bronze 80+ - מה נחשב לסביר, לא?

• 0 תגובות
    • 892 צפיות
  14. Started by bagetrek,

שלום חבר'ה . אני מעוניין לקנות ספק כוח + כ.מסך ב- 1500 שקל ! לא יותר מזה רבותי ! את מערכת המחשב שלי תוכלו לראות במפרט תודה רבה לכולם ! נ.ב הספק שרשום שם - הלך לעולמו כבר

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by jackhammer,

שלום לכולם המאורר בספק שלי מתחיל להרעיש בצורה בלתי נסבלת פירקתי אותו כבר כמה פעמים וחיפשי אולי יש איזה כבל שנתקע לו אבל אין כלום אחרי כמה זמן שמתי לב שהוא פשוט מרעיש בגלל שהוא רועד בטירוף ודופק על הפח של הספק קניתי מאורר חדש (140ממ) עכשיו הבעיה היא שהחיבור המקורי שיש בלוח הספק הוא 2פינים קטן כזה והמאורר מגיע עם חיבור 3 פינים מישהו מכיר מתאם כלשהוא שיכול לעזור לי פה? אם אין אני יאלץ לעשות חור בצד הפח של הספק ולהעביר את הכבל החוצה כדי לחבר אותו ישירות ללוח אם

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. בתקציב אני מבקש את המארז הכי טוב מקורר ונוח וכמובן נראה חיצונית טוב לדעתכם .. תודה מראש

• 8 תגובות
    • 694 צפיות
  17. אם כן ברשותי המחשב הבא: ma785gt-ud3h 2*2gb patriot ddr3 amd triple core x3 720BE 7800GT וכן 9800GT 200GB WD 640GB WD יש לי ארטיפקטים וזה החל מיד לאחר חידוש הפלטפורמה [הקודמת נמצאת במפרט שלי] מה שהשתנה הוא מעבד לוח אם וזיכרונות בלבד ומאז אני חווה תמיד ארטיפקטים ועכשיו בדיוק יצאתי מCOD4 וזה בגלל שהמשחק נתקע לי, שוב : רק משחקים קלים פועלים חלק כגון warcraft 3 ואפילו torchlight גורם לי לעיתים לפליקרים במסך. יש לציין כי אני משתמש בDELL 2209WA ועל כן אני משחק על רזולוציה של 1680*1050. אז אני תוהה, יתכן והספק עושה בעיות? כלומר, חלש מדי עבור המעבד החדש? הגיוני שהפלטפורמה החדשה תצרוך כל כך הרבה הספק כך שלא יישאר מספיק עבור הכרטיס מסך? :-\ אשמח לעזרת המומחים פה. תוד…

• 5 תגובות
    • 942 צפיות
  18. Started by Big_Guy7,

קניתי ספק FSP 350W 60GLN. הלבשתי לו סליבינג והחלפתי לו גם את המחברים למחברים זוהרים בתאורת UV. אני מחבר את החיבורים של הספק לדיסק קשיח, CD, מאווררים, לוח אם (אני מחבר רק 20 מתוך ה 24 פינים, אמרו לי פה בפורום שזה בסדר), וכל שאר הדברים.. ואין לי מושג למה, אבל המחשב לא עולה... כשהחלפתי את הצמה הראשית של הספק שמתי בדיוק את אותם צבעים בדיוק באותם מקומות. אין מצב שאיזשהו רכיב שרוף כי המחשב פועל עם ספק פשוט. דרך אגב, בספק של FSP בצמה הראשית שמתחברת ללוח אם, חסר פין אחד. אותו פין בספק הישן הוא כבל לבן - שכן נמצא (בספק הישן כל הפינים נמצאים). יכול להיות שזו הבעיה? זה דיי דחוף אז אם יש מישהו שיוכל לעזור לי אני אשמח מאוד!!

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by x-filer,

מה אתם אומרים על pro82+ ? מחפש ספק איכותי ושקט מאוד והבנתי מהביקורות שהוא אכן כזה למישהו יש ניסיון איתו?

• 2 תגובות
    • 829 צפיות
  20. Started by איתמר,

המפרט שלי בצד ואני רוצה להוסיף עוד כרטיס מסך של ה8800 אז אולי אתם יכולים להגיד לי לאיזה ספק להחליף?(חוץ מהcrosiar)

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  21. Started by google741,

הי כמו שידוע לכולם אין יבוא סדיר של מארזי ליאן לי לארץ, ואני מחפש מארז מאוד ספציפי PC-A77A. שאלתי היא האם התנסתם ביבוא מארזים מחול? אם כן מהיכן? ומה הן עלוית המשלוח? תודה

22. Started by Black_Citadel,

איזה ספק מומלץ כדי לעשות OC ל9700K שרץ על כרטיס מסך מובנה (לא צריך הרבה הספק כי אין כרטיס מסך חיצוני)? המחשב יגזול בגג 250W, אז נראה לי שיותר חשוב היציבות ממספרים גדולים. משהו מומלץ? תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by liav12,

היי, אני מעוניין בספק חדש בעקבות כך שיש לי ספק ג'נרי זבל של איזה 660W, זה מחשב דיי חדש בקושי 5 חודשים ולא בא לי שידפק לאחר שנה. התקציב שלי הוא דיי פעוט, ואני גם רוצה לעשות אוברקלוק למעבד ולכרטיס מסך. האם בטווח מחירים אלו יש משהו נורמלי שיכול להחזיק את המערכת שלי? (E4500 + 8600GT) ובנוסף לאופציה להחלפה לכרטיס מסך חזק יותר ( אם אפשרי). בנוסף איך הספק הנ"ל? ‏ Chieftec‎ 550W Active PFC, שנמצא באתר של KSP במחיר 290 ש"ח? שווה את המחיר? ראיתי שיש לו 3 מסילות של 18A, או שזה לא מה שקובע איך הספק יחזיק? תודה אנשים.

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  24. האם כרטיסי המסך האלו יכולים לעבוד עם ספק גנרי מאייבורי? אין לי מושג איזה ספק זה בידיוק, הוא בא עם המחשב שקניתי מאייבורי לאחרונה.. (ספק EZCOOL) כתבתי ליד כל דגם את ההספק ע"פ הנתונים מ gpureview.com 1. NVIDIA 9500GT הספק: 50W 2. NVIDIA 220GT הספק:58W 3. ATI 4650 הספק: 48W 4.ATI 4670 הספק: 59W אני ממש ממש אשמח לקבל תשובה! תודה מראש!!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by AmL1,

^^ תודה=]

• 8 תגובות
    • 980 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.