עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by m0sh,

שלום חברים אני קניתי לפני שנתיים בערך מסך CRT 959NF של סאמסונג שהוא מסך מצויין לפני חצי שנה קניתי מקרן ואני כבר לא רואה במחשב שלי שום דבר וגם די הפסקתי לשחק בו כיום אני סטודנט למדעי המחשב ורוב הזמן שלי על המחשב הוא אינטרנט ולימודים... הבעיה היא שכסף אין לי יותר מידי כרגע...במיוחד אחרי תאילנד וגם אני לא רואה דרך שאני יצליח למכור את המסך הנוכחי...וגם בכמה אני כבר יכול למכור אותו? רציתי שתמליצו לי על המסך (19 אינץ') הכי משתלם לקנייה...הוא לא חייב להיות הכי הכי...אני לא מוטרד מכל דבר קטן...והאם כדאי באמת 2MS או שאפשר להסתפק ב4MS ... אני מניח שאני אשחק משחקים עדיין פה ושם אבל לא לא הרבה... תודה רבה על העזרה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by QQQ,

יש לי אופציה לעבור מהמסך הנוכחי שלי DELL 2007FP לSAMSUNG T240. אני כמובן יודע שהמסך שלי נחשב לפי כמה וכמה איכותי לעומת הT240 (אלוהים ישמור, 2007FP חדש עולה 2300 ש"ח, הT240 עולה 1750 ש"ח, והוא 24" רחב ), אבל בגלל השימושים שלי חשבתי שאולי כדאי לוותר על "איכות" למען "כמות". הסיבות שיש לי לעבור לT240: שטח עבודה גדול יותר (1920*1200), מסך רחב (חשוב לי בשביל סרטי HD וגם משחקים), מולטיטסקינג, אפשרות לFHD, בקיצור מסך גדול יותר יתרונות של S-PVA לעומת TN הם בעיקר זוית צפייה ודיוק בצבעים, לא? זוית צפיה בכל אופן אני לא צריך, העיניים שלי הן בדיוק מול המסך, דיוק צבעים אני גם לא מי יודע מה צריך, אני לא עורך גראפי או משהו. מה שכן, אני מקווה שאני לא אקבל מסך שהוא ממש "זבל" במובן של הט…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Bartleby,

אני מתכוון בקרוב מאוד לשדרג את כ. המסך לספינת הדגל של סידרה 9xxx שתצא בפברואר. יחד עם הכרטיס, חשבתי אולי גם להחליף מסך, שכן כרטיס כזה "יתבזבז" ברזולוציה של 1280x1024. המסך הנוכחי שלי, ViewSonic VP930, עד כמה שזה ישמע מפתיע אולי לחלקכם הוא ממש לא המסך האידאלי למשחקים. קראתי את הביקורת על ה-DELL כאן באתר אבל לפני שאני מוציא 3500 ש"ח הייתי רוצה לשמוע חוות דעת של אנשים נוספים שיש להם ניסיון עם המסך הספציפי הזה או בכלל כל מי שיצא לו לראות את המסך בפעולה. המטרה הראשית של המסך היא כמו שכבר הבנתם: משחקים, אבל גם סרטים. ועוד שאלה, לא פחות חשובה, האם יש פיצ'רים מסויימים (HD וכל ה"שטויות" האלה...) שהם בגדר MUST למסך LCD 24" שלא כלולים במסך הזה? תודה.

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by Spirox,

שאלתי היא, עד כמה אחוש בהבדל מבחינת המראה ומה ההבדל בינהם מבחינת ביצועים? תודה לעוזרים.

• 28 תגובות
    • 2.9k צפיות
  5. היי, אני שוקל לקנות מסך שטוח..כרגע אני עובד עם 19CRT - איזה גודל מומלץ ולא יראה לי קטן מדי? השימושים הם פשוטים ביותר, סרטים אני רואה דרך הטלויזיה שמחוברת למחשב...משחקים כמעט ולא האם כדאי לקנות 4x3? או ווייד? אשמח לקבל המלצות על דגמים (אין צורך לקפוץ גבוה מדי, גם משהו ממוצע לחלוטין יספיק..תקציב עד 700-800 ש"ח) תודה

6. Started by sarit_co,

הגיע הזמן לקנות מסכים חדשים לילדים... מה הגודל המינימלי המומלץ? השולחנות קטנים וזה שני מסכים באותו חדר אז לא רוצה משהו מפלצתי :s05:

• 3 תגובות
    • 844 צפיות
  7. שימוש שוטף, אינטרנט, אופיס, סדרות ומעט גיימינג. לא יורד מ.2K רזולוציה. תודה לעוזרים.

8. אני ממש מתלהב מהמסך החדש שלי DELL 2007WFP. אחד התכונות שאני הכי אוהב זה גלישה במצב PIVOT. אני מחובר דרך כרטיס מסך של NIVIDIA. האם קיימת אפליקציה ידידותית בלחיצת כפתור בודדת שתבצע את המעבר ב-90 מעלות ? היום אני משתמש בהגדרות של NVIDIA שם הוא דורש פעמיים רשות לעבור- לפני המעבר ואישור אחרי - לא סוף העולם אבל קצת מעיק.

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. אני אפצל לשתי שאלות: (מעבר לפרטים שבכותרת) 1. המלצה לסמך שיתאים הכי לשימושים שלי (אם אפשר בתקציב הזה פנאל איכותי, אין בעיה עם מסך '20*)? * אני חושב שאולי '22 אפילו גדול מידי בשבילי לכן אם מקבלים איכות על חשבון גודל אז סבבה אם אין יתרונות לאיכות אז אלך על 22 כי תמיד אפשר לעבוד עם רזולוציה נמוכה להשאיר פסים שחורים (לא?) 2. אני מאד מעוניין לקנות מסך של LG (בגלל המבצע "אחריות מהפיקסל הראשון" ל-3 שנים, שמסתיים סוף החודש). למה אין מידע והמלצות על LCD של LG? אם הייתם צריכים לבחור רק אחד מדגמים של LG לצרכים שבכותרת על מה הייתם ממליצים? לינק לדגמי ה '20 הרחבים של LG http://www.hye.co.il/catalog/products.aspx?catid=61&subcatid=101 לינק לדגמי ה '22 הרחבים של LG http://www.h…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  10. בתודה ,יוסי.

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  11. השימוש העיקרי שלי במחשב זה משחקים וסרטים.... הייתי מעדיף שתמליצו לי על חנויות בדרום כגון IQPC או אייבורי. תקציב רשמתי בכותרת הייתי מעדיף עד 1100 אבל אם זה יהיה שווה את זה אז אני יוכל עד 1200. כמובן שיש העדפה לWS. בנתיים השניים שחשבתי עליהם זה : LG 1953TR לבין- DELL E198WFP אם תוכלו בבקשה לתת לי גם כמה עצות ברכישת מסך, כך שכאשר אני יהיה בחנות שלא ינסו לקמבן אותי או לדחוף לי מסכים שאני לא צריך. תודה לעוזרים ;D

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  12. מעוניין בהמלצה ל-2 מסכי ''LCD 19 למערכת עריכה תודה: BARAKUSH

• 4 תגובות
    • 904 צפיות
  13. התקציב הוא בסביבות ה2,500 ש"ח. והייעוד הוא משחקים וסרטים בעיקר - כפי שכתבתי בכותרת. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 839 צפיות
  14. שלום לכולם, חבר שלי רוצה לקנות מסך 21.5", אני הצעתי לו את שני הדגמים הבאים שראיתי בזאפ: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=730537 http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=760917 אני לא מכיר אותם אבל מהנתונים וההמלצות הם נשמעים לי בסדר. מה אתם אומרים ? כמובן שאנחנו לא סגורים על שני הדגמים שהצעתי לו.. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by zurih,

היי אני מעוניין להחליף את מסך ה 19 שיש לי במסך 24, עם פאנל שונה מ TN. עיקר השימוש הוא באינטרנט, סרטים, ואולי אולי לפעמים משחקים, אבל ממש מעט. התקציב הוא כ 3000, עם טיפה גמישות. תודה מראש לכל העונים.

• 2 תגובות
    • 904 צפיות
  16. עדיף כמובן שיהיה זול עם תמונה טובה ואמין, עם אחריות מינימום ל 3 שנים. יש לי כרטיס מסך (PX8600GT(TDH החיבור שלו זה DVI אבל יש לי מתאם VGA שבא עם כרטיס מסך. אני עובד עם פוטושופ (בעיקר חותך תמונות לבניית אתרים) אז איכות חשובה. תודה.

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
  17. תודה להמלצות.

• 9 תגובות
    • 795 צפיות
  18. אני מעוניין לרכוש שני מסכי 24 אינץ לצורכי עריכת וידאו הומלץ לי על מסך "24 MAG LED FULL HD LCD http://www.amtel.co.il/default.aspx?pageid=8&groupid=02&familyid=200&index=0&itemid=0&C135=012 אני שוקל אפשרות זאת כיוון שניתן לי מחיר עלות דרך קשרים. האם כדאי לי לרכוש מסך זה בלב שלם ? כיוון שהמחיר שלו (גם המלא) לא מסתדר לי כל כך עם הנתונים של מסך 24 HD. בתודה מראש, אבי.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. שלום, אשמח בהמלצה למסך מחשב LCD 23" ומעלה. האם יש משהו מומלץ במחיר הזה? האם כדאי לעלות במחיר? יש הצדקה? תודה לעונים.

• 20 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. Started by DIPSET,

שלום, אני מעוניין בהמלצה למסך עבור סטודנט, כל מה שאני רוצה זה שהמסך יהיה בריא לעיניים.. ועדיף שיתכוונן טוב אם צריך, אולי גם עם רמקולים... מעבר לזה אני לא ממש מבין, אני לא בטוח גם איזה גודל נחשב הסטנדרט היום, האם 19 אינץ? במקרה נתקלתי ב NEWEGG במסך הזה: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16824254023 יש לו הרבה ביקורות טובות, נראה לי אבל שהוא נמכר רק בחנות אחת בארץ לפי חיפוש בגוגל: http://www.nokout.co.il/pl_product~HW191APB~10~125.htm אבל אף פעם לא שמעתי על החברה הזאת... לגבי תקציב, אני מניח שעד 1000 שקל, זה בערך העלות הממוצעת של מסך כיום לא? תודה!

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום רב, הגיע הזמן להתחדש. אני מעוניין לרכוש מסך 24'' שישמש אותי כמסך עיקרי למטרות משחקים אשמח להמלצות, כולל חנויות מהן ניתן להזמין. רב תודות.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום אני מתכנן לרכוש שני 22 לצורכי גרפיקה ותלת מימד אני מעוניין בפאנל איכותי IPS ושיהיה ברצולוציה של 1920X1080 - בגלל זה אני לא יכול לקנות את הDELL ULTRASHARP 22 יש לכם המלצות ? תקציב 2600 שח

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום לכולם, כפי שכתבתי בכותרת אני מעוניין בLCD TV 32". התקציב שלי עבור העניין הוא 8-10K, לא חובה הטובה ביותר, העיקר שתציג תמונה טובה, תהיה עם אחריות של יבואן אמין, שיהיו בה רמקולים טובים ושתתמוך בHD. תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום לכולם, כפי שרשמתי בכותרת, אני מחפש מסך 24/25" עבור עריכה גרפית (תמונות) כך שחובה פאנל IPS ורצוי מאוד שיגיע מכוייל מהמפעל כי כרגע אין לי מכייל. מבחינת תקציב, עד 2000 ש"ח. ראיתי את הדגמים הבאים, מה דעתכם? DELL U2515H DELL U2415 DELL UP2516D HP Z24s וגם Z24n אם יש משהו עדיף שפספסתי אשמח לשמוע

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  25. שלום לכולם, אני די סגור על המסך Samsung 932B שלפי מה שהבנתי הוא הטוב ביותר בתקציב, אבל אם יש מתחרים אני אשמח לשמוע. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 621 צפיות

דיונים חדשים בפורומים