מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לקנות מסך LCD חדש עם עדיפות לפאנלים אחרים(ולא הTNים למיניהם) האם יש אפשרות כזאת עד 2400 שקל? הבנתי שיש את הvs vp930 אבל הסתבכתי עם הגרסאות. במחשב יעשה בעיקר שימושים של משרד ומעט סרטים.
-
- 3 תגובות
- 845 צפיות
-
-
הייתי דיי נעול על ViewSonic LCD 19 VA912 מפנדה אבל אחרי שיחה עם האיש מכירות שלהם , שלטענתו, אין אחריות על פיקסלים שרופים ??? וגם כשנשאל "ואם יש לי 50 פיקסלים שרופים, אז מה?" התשובה היתה "אין אחריות". (לדעתי הבעיה היתה בסוכן ואין לו מושג מה המדיניות) בכל אופן, האחריות של המוצר מתנהלת מול היבואן ולא מול החנות לכן התכוונתי להתפשר על ה VA902B 19'' LCD 8ms מ KSP. כרגע ראיתי את הדגם VA902B 19'' LCD 8ms ב skypc ורציתי לדעת מה הדעות עליו, האם הוא מוצלח יותר מהמסכים שהזכרתי כאן? |כי המחיר מאוד משכנע| 1,257.00 ש"ח או עדיף שאני יקח את ה ViewSonic LCD 19 VA912 מ skypc ? מישהו יודע איך הם מתייחסים לאחריות?
-
- 0 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום לכולם יום ראשון אני אני רוצה להזמין מסך 19 LCD אני בשבוע האחרון קורא ממש הרבה בפורמים שלכם וקשה לי לגבש דעה לגבי המסך האולטימטיבי בשבילי שימושים: תמונות בעיקר ועבודה משרדית וטיפה סרטים אני מתלבט בין 2 מסכים שראיתי שמדברים עליהם פה המון 1.LG L1970HR Samsung 931BF.2 התקציב התחיל ב 1200 ועלה ל1500 ועכשיו אני מוכן עד 1800 בבקשה חשובה לי מאוד העזרה שלכם כל מי שמכיר, יכול להמליץ לי על מסך שיתאים לי מוזמן לרשום...גם אם יש מסכים יותר טובים מבין השניים שאני מתלבט... תודה רבה חשוב לי...
-
- 3 תגובות
- 845 צפיות
-
-
מה הגדרות המסך שלכם? האם אתם משנים את ההגדרות בזמן משחק ו/או סרט? ואם כן, אז למה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום לכולם הסתבכתי מעט בכיוונון ההגדרות של ה - 1953TR שקניתי היום אשמח אם תוכלו לכתוב פה את ההגדרות שלכם / הגדרות המומלצות. תודה רבה. :xyxthumbs:
-
- 3 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום חברים מעוניין לשמוע חוות דעתכם על מסך הפיליפס הבא: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=781373 תדוה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
-
-
אני מחפש מסך LCD בגודל "19, עם רזולוציה אופטימלית של 1280X1024, וקצב ריענון של 75Hz. חשוב שיהיו גם כניסה אנלוגית וגם DVI. פחות חשובה התגובתיות (המסך לא מיועד למשחקים) אבל ממש חשובה איכות התמונה ואיכות הצגת הצבעים. המסך מיועד למחשב דיי ישן (ולכן הדרישות המאוד מסויימות לרזולוציה ולקצב ריענון - המחשב לא תומך במשהו אחר) אך זהו מחשב חזק מאוד יחסית, שעלה בזמנו הרבה מאוד כסף, ולכן אני מצפה לעוד שנים של שימוש בו. למקרה שיהיה לי גם מחשב חדש יותר בהמשך אני רוצה שתהיה במסך גם כניסת DVI. יש המלצות למשהו כזה? תודה!
-
- 7 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום חברים חבר לעבודה קנה מחשב חדש עם מסך סמסונג 2253W וכרטיס מסך טוב של MSI . המלצתי לו לחבר את המסך עם הכבל המצורף בחיבור דיגיטלי ,כלומר-DVI ל-DVI . אתמול קפצתי אליו בכדי לראות משהו ושמתי לב שאין אפשרות לבצע AUTO ADJUSTMENT . התקנתי את הדרייבר שמצורף למסך,אולם עדיין אין אפשרות לבצע את פעולת הכיוון האוטומטי. למישהו יש רעיון למה זה כך? תודה
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
-
-
היי אני מתלבט בין הדגמים הנ"ל של אסוס לצורך מחשב וקונסולה. אשמח לשמוע את דעתכם בהקדם (מה ההבדלים בינם, איזה עדיף לשימושים הנ"ל וכו'). תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 845 צפיות
-
-
מה יותר טוב, אגב השימוש הוא לגרפיקה ועריכת וידאו לא הצלחתי למצוא איזה פאנל הסמסונג מה אומרים? 2408 http://www1.euro.dell.com/content/products/productdetails.aspx/monitor_2408wfp?c=il&l=he&s=bsd T260 http://www.samsung.com/uk/consumer/detail/detail.do?group=itbusiness&type=monitors&subtype=lcd&model_cd=LS26TWHSUV/EN
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
-
-
שלום לכולם מכל הדיונים במסכים אני מבולבל לגמרי אני מעוניין לרכוש 2 מסכים אחד לעבודה משרדית (כולל צפיה בסרטים לא בטירוף) ואחד לבית משחקים וכו' לפי מה שהבנתי מדיונים קודמים ה - 932b הוא טוב מאד אלא שהוא כבר לא קיים ומחליף אותו 932bf עכשיו יצא דגם 943bm, השאלה היא האם הם באותה רמה בערך? המחירים דומים דבר נוסף הבנתי שמשלושתם רק 943bm מתכוונן מעלה מטה, האם זה נכון? תודה
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
-
-
כיצד מכבסים את המטלית שבעזרתה אני מנקה את מסך ה-LCD שלי? על כמה מעלות במכונת כביסה? או שזו כביסה ידנית? איבדתי את האריזה שהיו עליה הוראות, ואני מפחד להרוס את המטלית. בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
-
-
שלום לכולם! אל תדאגו, כל אלה שקופצים שטחנו את הנושא... עברתי על הפורום וראיתי את כל הדיונים בנושא מסכי 19 עד 1500 שקל. הבעיה היא שנראה שההמלצות מאוד מגמתיות- אותם 2-3 אנשים ממליצים תמיד על אותם מסכים, כך שנראה שזה לא ממש מדיון אובייקטיבי. יש סיכוי לקבל המלצה על מסך מסוים ממספר אנשים? או לפחות דיון על היתרונות של כל מסך? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
-
-
טוב אני חושב שהכותרת אומרת הכל... אני רוצה 19", לא גדול מדי. אני מעדיף מסך רגיל, לא רחב, הרחבים נראים לי לא נוחים לצפייה, למרות שלא ניסיתי אחד באמת. השימושים זה עבודה משרדית, אנטרנט, וקצת סרטים ומשחקים. המליצו לי בחום על samsung 971P אבל ראיתי ביקורות לא מתלהבות בזאפ (לא על הביצועים אלא על הכיוונונים של המסך, התוכנה וכו') התקציב הוא 1500 ש"ח. אפשר שיהיה פחות מזה. תודה מראש על העזרה
-
- 3 תגובות
- 845 צפיות
-
-
בוקר טוב חברה. הגיע המסך אבל לצערי הכבל שמחבר לחשמל לא מתאים.. ולא ראיתי שהגיע מתאם כלשהו. אז איך לחבר לחשמל? אפשר להשתמש בכבל של המסך קודם שלי או שזה יכול לגרום לנזק?
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך LCD 32 אינץ בעלות של עד 5000 ש"ח יש מבצע עכשיו על טלויזיות Hisense דגם: LCD3233EU מישהו שמע על ביקורות או יודע משהו על הטלויזיה ויכול לתת המלצות?
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
-
-
היי יש לי מסך Lenovo G27q-20 ויש בו בעייה כל כמה שניות יש לי את הבעייה (מצורפת תמונה) הזו ואני לא יודע למה ה''פס'' הזה מופיע לשניה על המסך ואז נעלם. זה קורה כל בערך 10-20 שניות ה''פס'' הזה מופיע רק בשליש העליון של המסך לאורך כל המסך כמו שרואים בתמונה כשקיבלתי אתהמסך הבעייה הזו הייתה בקושי קורת לרוב אפילו לא קורת ימים שלמים וככל שעבר הזמן כך הבעייה נהפכה להיות נפוצה יותר אני לא שיניתי משהו בהגדרות או נגעתי בכבלים ראיתי שכל הכבלים לא עקומים או פגועים המסך חדש קניתי אותו רק לפני כמה חודשים מKSP המסך הזה הוא מסך חלופי שהביאו לי אותו בגלל בעייה דומה למסך הקודם שלי לא הייתה בעייה כזו אני עם 2 מסכים והמסך השני שלי עובד ללא בעיות …
-
- 1 תגובה
- 844 צפיות
-
-
בתקציב המצומצם הכי שמצאתי זה מסך אסוס ASUS VW222U 22'' LCD ואני חושב ללכת על זה לקנות... לפחות זה יכול להתאים לדרישות ברמת האיכות טובה? כגוון עיבוד תמונות סירטונים פוטושופ אפטר אפקטס פלאש תלת מימדי ושאר ירקות...(לא למטרת משחקים) לינק למוצר: http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=3311&category_id=9c62f0f2c58401d7a48c15a8be2f59ba& לפני שאקנה ואם אפשר לקבל החוות דעתכם עלייה... מבחינת איכות, ביצועים, אפשרויות שלה וכו'..... למביני העניין בתחום הגרפיקיה וידאו תודה
-
- 9 תגובות
- 844 צפיות
-
-
בקבצי וידיו המסך שלי כהה כהה ואני לא מצליח ליראות כלום !!! תודה רבה לעוזרים !
-
- 3 תגובות
- 844 צפיות
-
-
בגלל שאני לא מעודכן כבר, אני לא בטוח באיזה כיוון ללכת אפילו האם יש מסך VA כלשהו היום במחיר סביר? כלומר, כיוון ה 1500 - 1600. אם לא, איזה מסך מומלץ יש באזור ב 1000 ש"ח? ראיתי את הדגמים הבאים: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=676717 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=502056 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=378205 חשוב מאוד - ניגודיות גבוהה, צבעים טובים וחדות. זמן תגובה לא מעניין, וכך גם כל מה שקשור במשחקים. המסך ישמש בעיקר לצפיה בדפי אינטנרנט, וורד, תמונות ועיבוד תמונות. תודה! ! !
-
- 6 תגובות
- 844 צפיות
-
-
פרטי המוצר מותג ®Acer זמן תגובה 5ms בהירות 300cd/m² יחס ניגודיות 1:2500 רזולוציה מקסימלית 1050x1680 פיקסלים גודל נקודה 300cd/m² זווית צפייה 160° טכנולוגיית מסך Crystalbrite+TN מידות 177.4 מ"מ x 400.1 מ"מ x 517.5מ"מ משקל KG5.25 ספק כוח פנימי צבע כסוף צבעים 16.7 מיליון אחריות 3 שנים מסך דק "22 WIDE למחשב מבית Acer מסך עם איכות צפיה מדהימה במחיר זול במיוחד, מתאים לתלמידים וסטודנטים לבית ולעסק, מלאי מוגבל כל הקודם זוכה! קצב רענון: 5ms 3 שנות אחריות ע"י תגה מגם סה"כ 1000 שח יש בעיה אחת מישהו שמע על החברה הזאת?מה אתם אומרים? יש לך משהו יותר טוב משמה? עריכה: ומה אתם אומרים על המסך הזה של MAG פרטי המוצר אחריות 36 חודשים בהי…
-
- 5 תגובות
- 844 צפיות
-
-
אני מתחיל להתייאש . עד היום המסך היה מכוון על מצב desktop בגלל בעיות ה-banding. הבעיה התחילה כשהבנתי שאני לא רואה חלק מהגוונים במצבי טווח דינמי רחב (אני מדבר כרגע על שחור לבן), ז"א במסכי CRT, פתאום צצו פרטים שלא ראיתי אצלי. כרגע המסך מכוון על בהירות 50, צבעים ב-normal ובלי שום תוכנת gamma. בדיקה זריזה ולא אמינה במיוחד אומרת שה-gamma של המסך שלי הוא סביב ה-2.2 שזה סבבה. אבל אז העלתי את התמונה הבעייתית ושיחקתי עם מצבי המסך והפלא ופלא, ההבדלים עצומים. אני מצרף קטע מתמונה, אתם מוזמנים לשים אותו על מסך מלא ולדפדף בין המצבים השונים (desktop/multimedia/gaming) ולראות את ההבדלים. אוקי, אז יש הבדלים - רק עכשיו נשאלת השאלה על מי מהם אני אמור לסמוך כשאני מעבד צילומים? (ואם כב…
-
- 2 תגובות
- 844 צפיות
-
-
אהלן, נהייתה לי היום בעיה ממש מוזרה במסך, המסך מושחר ולא משדר תמונה אך מזוהה על ידי המחשב (הוא משמש כהרחבה של המסך הראשי שלי..) הנורה שלו בנוסף מהבהבת בירוק. ניסיתי לנתק ולחבר מהחשמל ומכבל הVGA אך ללא הצלחה. אם אפשר עזרה אעריך את זה מאוד. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 844 צפיות
-
-
היום התקנתי את המסך, והתוצאה פשוט מדהימה, שאלתי מתייחסת לאופצית טמ"פ הצבע, משום מה אין לי אפשרות לבחור את האופציה של sRGB (אופציה אפורה). האם נדרש לבצע פעולה כל שהיא לאפשר את האופציה הנ"ל? אני מניח שהוא פעיל רק בחיבור RGB ולא DVI אם אכן כך, איזה מן האופציות עדיפה יותר, ראיתי שבביקורת שביצעו דיברו על האופציה הזו כעדיפה. אודה מאוד לעזרתכם.
-
- 3 תגובות
- 844 צפיות
-
-
אני יודע שחופרים פה על זה... אבל אף אחד לא נותן תשובה כמו שצריך במקום אני מעדיף שתגידי חסרונות של כל מסך ואיך התאכזבתם מאשר יתרונות asus mw221 - ראיתי פה שהוא נבחר בשנייה שמשנים להגדרה של srgb וחארטה כזה. sumsung t220 - בבאג אמרו לי שזה אחד המסכים הכי טובים שיש אבל זה באג וזה חנות. 2243bw - קראתי ביקורות טובות. 2253bw - תאמת אני רואה שאנשים ישר אומרים ללכת ל 2243 שיש שאלה עליו. 226bw - לחבר שלי יש אותו ואני רואה שהרבה אנשים קנו אותו אני סקרן אם הוא עדיין פונקציה היום כי הוא קנה מזמן. תעזרו לי לפסול משהו... באמת שאני מתחיל להשתגע זה כזה הבדל משמעותי ביניהם?? מה אתם הייתם לוקחים מרשימה כזאת או בכלל משהו אחר... פתוח לאפשרויות תודה.
-
- 3 תגובות
- 844 צפיות
-