עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Unix,

שלום לכולם. אני מחפש מסך למחשב, חשבתי לקחת אחד מהמסכים האלו: או זה: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5032 או זה: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4954 ולקנות כרטיס טלוויזיה ולחבר אליו ממיר של HOT. האם תוכלו להמליץ לי על כרטיס טלוויזיה בסדר גודל של 300 ש"ח ועל איזה מהמסכים כדאי ללכת? צריך לציין שהכרטיס משך שלי הוא: NVIDIA Sparkle Geforce 8800GT 512MB האם תהיה בעייה לחבר אותו ב-HD? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  2. אני מתכוון לרכוש את ה2407HC (הבנתי שכבר לא ניתן להשיג את ה2407 הרגיל). שמעתי שמועות שDELL מוציאה את ה2408WFP שאמור להיות עם כניסת HDMI. האם ישנם עוד שינויים משמעותיים בגרסא החדשה. האם שווה לחכות לה? האם ידוע מה יהיו המחירים שלה? האם ניתן להמיר סיגנל HDMI לDVI? אם מדובר בממיר פשוט אני לא רואה סיבה להמתין למסך הזה. יום טוב.

• 8 תגובות
    • 825 צפיות
  3. Started by Omerm91,

אז קודם כל זה מסך לא רחב, 2MS מהירות תגובה, ניגודיות: 1:2000 בהירות 300CD/m*m(חחח זה m בריבוע) רזולוציה 1024X1280 חיבור אנלוגי+דיגיטלי DVI אז ככה אני מעוניין במסך בגלל איךשהוא נראה, אני צריך משהו שמתאים לי לטלויזיה וזה מתאים לי 1 על 1, התקשרתי לבקש הצעה ואמרו לי שלא מחזיקים אותם בגלל שהמפרט לא טוב, מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 825 צפיות
  4. Started by nucleo,

שלום, ראיתי שממליצים פה הרבה על הדל (לא זוכר את הדגם) אבל בכל זאת אני אשמח להתייחסות אישית עבור השימושים שלי. התקציב הוא סביבות ה2,300 ש"ח והשימושים שלי הם (לפי הסדר, פחות או יותר): 1. גרפיקה ותלת מימד (בעיקר מאיה, לייטוויב... אבל גם טיפה פוטושופ וכו') 2. המסך ישמש גם כטלויזיה (HOT) 3. צפיה בסרטים וסדרות מהרשת ושימוש משרדי כגון קריאה וכתיבת מסמכים וגלישה ברשת 4. ממש מעט משחקים הרווח בין 1 ו2 לשאר הוא כי הם יותר חשובים. בנוסף, הסעיף הראשון מן הסתם הכי חשוב ובעיקר בגללו אני שוקל לא לקנות מסך רחב. בנוסף אם אפשר להמליץ על חנות אמינה אני אשמח מאוד. אני גר בתל אביב וחשבתי על IQPC או זיגזג אבל אשמח לשמוע דעתכם (אם מותר). תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 825 צפיות
  5. אני מתלבט בין שני המסכים האלה... הצרכים שלי יהיו למשחקים וסרטים. רציתי לדעת איזה מסך עדיף ואם יש מסך אחר יותר טוב באותו סדר גודל מחיר אני אשמח לדעת. המסך יהיה על כרטיס מסך GTX260 התקציב שלי הוא 1100 +/-.

• 7 תגובות
    • 825 צפיות
  6. Started by shimon23,

אני מחפש מסך LCD '17 בעד 1,200 ש"ח. המסך ישמש בעיקר ליישומי ווינדוס, אך גם למשחקים. כרגע המסכים שחשבתי עליהם הם: ? 1. LG L1752T - עולה 1,000 ש"ח ב-KSP אבל אני די נרתע ממדיניות החלפת המסכים שלהם עקב פיקסלים שרופים (מעל 10!). 2. NEC AccuSync 73V - שאני יכול להשיג סביב 900 ש"ח - אבל מישהו מכיר את הדגם הזה? מה האיכות שלו? 3. Samsung Syncmaster 730B - ששמעתי עליו הרבה דברים טובים ב-1,100 ש"ח. אז מי מביניהם עדיף, או שעדיף מסך אחר לגמרי?

• 5 תגובות
    • 825 צפיות
  7. Started by rubin 37,

שלום לכל מודאגי האחריות. לפני שקניתי את ה 2209WA פניתי במייל לדל ישראל עם הרבה שאלות בקשר לסוגית האחריות. בהמשך למייל שלי, התקשר אלי מר אשר צורף מיעל פתרונות משולבים ואמר שנתבקש ע"י דל ישראל לתת לי את התשובות. http://services.yaelsoft.com/ מר צורף אמר לי : 1. פונים לתמיכה של דל טל' 1-809-444-688. 2. מוסרים את מספר השרות=SERVICE TAG (המספר שמופיע בכרטיס הנישלף וגם במדבקה שעל האריזה). 3. איש התמיכה מנסה לעזור טלפונית או פותח כרטיס/מספר שרות ומעבירו ליעל פתרונות. 4. יעל פתרונות יוצרים קשר כדי לתאם ביקור בבית. זה מה שאני הבנתי. מקווה שלא יהיה צורך. אני פעלתי לפי שני הסעיפים הראשונים ואמנם המסך אותר ואושר ככזה שנמצא באחריות. מאחר והמסך בסדר ואין לי צורך בשרות כלשה…

• 0 תגובות
    • 825 צפיות
  8. Started by soprno,

איך אני יכול לנקות אותו? ??? אי מפחד לגרום לו נזק קבוע...

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  9. Started by אנונימוס,

רציתי לשאול מה דעתכם על המסך הזה השימוש, אולפן ביתי בתודה מראש

10. שלום לכם. קניתי מחשב לא מזמן ואני רוצה מסך חדש... הכרטיס מסך הוא 4870. תחילה רציתי ללכת על מסך 22 אינץ' (2243 או 2253), אבל אז ראיתי ששני אינץ' פחות שווים בסביבות ה-400 שקל http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksprishonlezion 2043 עולה 795 שקלים ב-KSP כרגע... האם שווה לקחת אותו? או שלקחת 22 אינץ'? או בכלל מסך אחר לגמרי... התקציב בסביבות ה-1000 ש"ח ואפשר קצת להתגמש מעלה. תודה רבה מראש =)

• 0 תגובות
    • 825 צפיות
  11. Started by DODO14A,

שלום לכולם, אמרו לי להגיע לפורום הזה בשביל לקבל חוות דעת מקצועית ולכן זה מה שאני עושה הכרטיס מסך שיש לי כרגע הוא - GTX 980 G1 המסך שיש לי כרגע הוא מסך 1080P פשוט מאוד ב 500 שקל. מה שאני רוצה זה לקנות מסך חדש ויש התלבטות... קודם כל את הכרטיס מסך שיש לי כרגע אני לא מתכוון להחליף לפחות ב 3 השנים הקרובות אבל את המסך חייב. אני חשבתי ככה, קודם כל חשבתי לקנות את המסך - Dell UltraSharp LED IPS U2414H ולהשאר כמובן ב 1080P אבל אז ראיתי שיש מסך חדש יותר וגם יעבוד בעתיד מעולה כשאני אשדרג כרטיס מסך ( ל GTX 1080 G1 ), המסך החדש יותר - Dell LED S2716DG. מה אתם מציעים לי לעשות? …

• 0 תגובות
    • 824 צפיות
  12. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מסך 22' או 24' לעבודה גרפית ומשחקים בתקציב של עד 2000 ש"ח גבול עליון. חשוב לי שהוא יהיה HD. מישהו מכיר מסך שעונה על הדרישות האלו? בתודה מראש לכול העונים, ליאור.

• 6 תגובות
    • 824 צפיות
  13. Started by tamir950,

אני מעוניין לקנות את המסך Dell 24" 2407WFP השאלה שלי אם המסך הענק הזה לא הורס את העיניים ובאיזה מרחק מומלץ לי להיות עם המסך הזה?

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  14. שלום, האם LG L2000CP יציג משחקים ברמה טובה (מהירות תגובה 8ms GTG)? ומה לגבי יחס הניגודיות הנמוך ביותר 1:800 ?? האם הוא יפריע?? תודה רבה לעונים.

• 5 תגובות
    • 824 צפיות
  15. בעקרון אני מחפש מסך למשחקים וכו' שיהיה איכותי NEC 19" 93V 8ms PROVIEW 19" FV-926W 5MS WIDE ROVIEW 19" FV-926AFW DVI SPEAKERS 5MS WIDE PROVIEW 19" RV-928DG DVI SPEAKERS 5MS MAG 19" LCD B916 8MS SAMSUNG 19" LCD T906W 5MS WIDE SAMSUNG 19" LCD T906W + DVI 5MS WIDE SAMSUNG 19" S976i SLIM + SPEAKERS + DVI 8MS SAMSUNG 19" LCD 931B 5MS +DVI SAMSUNG 19" LCD 931BF 2MS +DVI 1:2000 ואיך הדגם הזה? SAMSUNG 20" LCD 203B 8MS + DVI תתייחסו לפי מחירים בשוק, וגם לפי הדגמים עצמם, ללא מחיר...

• 3 תגובות
    • 824 צפיות
  16. Started by UVnet,

איך ה VA912 Viewsonic מתפקד? כעיקרון שימוש משרדי, משחקים וסרטים עם דגש על משחקים. אם יש יותר טוב באותו טווח מחיר (בלי עלייה רצינית במחיר!) נשמח לשמוע.

• 3 תגובות
    • 824 צפיות
  17. Started by davidcohen,

היי הרבה פעמים ראיתי פה בפורום שאנשים קונים צסך ושואלים את ההגדרות הממולצות של הצבעים והבהירות לאותו מסך. קניתי T220 ורציתי לדעת על איזה הגדרות לעבוד איתו תודה לכולם

• 0 תגובות
    • 824 צפיות
  18. היי חברים, משתגע ממהדבר הזה חיברתי מחשב נייד LENOVO T480s עם כבל HDMI למסך 4K חדש של סמסונג. המקסימום שאני מצליח לקבל זה 29-30HZ במקום 60 והעכבר גם זז מוזר. ניסיתי להחליף כבל HDMI ללא הצלחה. יש לציין שאת אותו מסך חיברתי גם עם DP למחשב הנייח ושם יש זיהוי של 60HZ כאשר הכל נראה תקין. למישהו רעיון?

19. מעוניינת במסך רחב 20 אינץ איכותי עבור משחקים וסרטים וחשוב גם עבור הרבה קריאת טקסט. מחיר מקסימום 1400. המליצו לי על מסך Dell 20 2009W בכמעט 1400 ש"ח. האם זה המסך הטוב ביותר בתקציב הזה עבור המטרות שרשמתי? המפרט של המחשב : מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Box לוח אם DFI LANParty LT X48-T2R G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4870 512MB PCIe

• 5 תגובות
    • 824 צפיות
  20. Started by edward,

שלום לכולם ב KSP מוכרים את שני המסכים הללו בהפרש זניח של 60 ש"ח, השאלה מי העדיף מביניהם? ה- D228 מעוצב יפה יותר (לטעמי), יש לו יחס ניגודיות גבוה יותר ונראה כעסקה מצויינת- אך באתר היצרן לא מצויין כי יש לו חיבור DVI (בניגוד להצהרה של KSP). עקרונית אני די נעול על שני המסכים הנ"ל בגלל תקציב מוגבל (ישמש בעיקר לסרטים, משחקים וטלוויזיה ממרחק צפייה של כ 2.5 מ'). תודה מראש

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  21. Started by gman_il,

הי חברים. למישהו יש את המסך? יכול להמליץ? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  22. חשבתי על המסך הבא: LG L1953TR מה אתם אומרים עליו?

• 6 תגובות
    • 824 צפיות
  23. Started by kokomoko,

שלום לכל חברי הפורום אני מעונין לרכוש מסך LCD לגיימינג בעיקר. בררתי בחנות לגבי מסך SAMSUNG 226BW (שעולה בסביבות 1800 ש"ח) והמוכר טוען שהאחריות למסך היא לשלוש שנים אבל היא תקפה רק מעל תקלה של 8 פיקסלים ומעלה. רציתי לדעת האם: 1. מדובר בקשקוש או שזה מה שמקובל בתחום האחריות למסכי LCD 2. האם יש מסכים עם אחריות לפיקסל בודד? אם כן מה הייתם ממליצים? 3. הלכה למעשה, מה השיטה הטובה ביותר לבדוק תקלות כאלה כאשר אני קונה את המסך. שאלה נוספת שסוטה מהעיקר, מהם החיסרונות שיש למסכי CRT מלבד המשקל וגודל. תודה מראש לכל העונים

• 3 תגובות
    • 824 צפיות
  24. Started by Raanan97,

איך המסך הזה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7148&CatCode=398

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  25. Started by TicTacToe,

שלום יש לי מסך chimei cmv 222h ולאחרונה התמונה התחילה להטשטש ולקבל blurred vision , סוג של מריחה .. בעבר זה קרה לעיתים נדירות , עכשיו זה קורה כל יום. יש לציין שכיבוי המסך והדלקתו פותר את הבעיה מדי פעם. לא יודע אם הבעייה שייכת לכאן אך אשמח לקבל עזרה והכוונה. תודה.

• 0 תגובות
    • 824 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.