עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Eden 6600,

בקבצי וידיו המסך שלי כהה כהה ואני לא מצליח ליראות כלום !!! תודה רבה לעוזרים !

• 3 תגובות
    • 867 צפיות
  2. חיפשתי בפורום והאמת היא שלא ממש מצאתי אילו בדיקות כדי להריץ. תודה!

• 3 תגובות
    • 867 צפיות
  3. Started by dubilev,

מכבים? נותנים לו להיכבות לבד? מה בדבר המחשב (לא יודע עם זה המקום) רצוי לכבות? sleep-mode? מה מומלץ? (מערכת הפעלה ויסטה, dell2209)

• 2 תגובות
    • 867 צפיות
  4. Started by Artemis Entreri,

שלום, אני מחפש מסך 24" למטרות שימוש במחשב (גלישה וכו'..) משחקים על ה-XBOX360 וגם לראות טלויזיה באמצעות חיבור RCA או TUNER תקציב: עד 1500 ש"ח למישהו יש המלצה ? תודה !

• 0 תגובות
    • 867 צפיות
  5. זה נושא שתמיד עניין אותי עוד מימי הCRT, אני זוכר שאז היו כמה שפורפרות מובילות בשוק וכל מסך שהתבסס עליהן היה בעל נתונים די דומים... וככה היום גם בLCD... הפאנל הרי הוא בעצם המסך... נכון שיש את ציפוי הזכוכית ואת כל הפיצ'רים השונים מהעיצוב עד לתפריטים השונים, עם רמקולים כאלה או בלי רמקולים בכלל אבל עזבו את כל השטויות האלה בצד. חברה X וחברה Y רוכשות פאנל Z, כמה כבר אפשר לפתח את זה הלאה ? האם מבחינת איכות תמונה ונתונים כמו זוויות צפייה, כמות צבעים, ניגודיות ועוצמות אור יכול להיות הבדל משמעותי או הבדל כלשהו כשמדובר על אותו הפאנל ? ואם כן אז איך בעצם זה קורה ?

• 4 תגובות
    • 867 צפיות
  6. Started by cars racer,

אני רוצה שיהיה למשחקים וסרטים ב2500 תודה מראש

• 6 תגובות
    • 867 צפיות
  7. שלום! אני כנראה יקנה מסך השבוע רציתי לדעת מה ההבדל בין המסכים 226BW ו 2243BW ואם הוא שווה את ההבדל במחיר כ 100 ש"ח ואיך ה2243BW לעומת הASUS MW221C השימושים שלי הם בעיקר משחקים, גלישה באינטרנט וצפיה בטלויזיה (ע"י כרטיס טלויזיה מסוג WinFast TV2000 XP Expert) וקצת סרטים. תודה לעוזרים! ofeky1 עריכה: המפרט שלי בצד למקרה הצורך!

• 1 תגובה
    • 867 צפיות
  8. Started by asilbob,

שמעו יש לי תמסך עכשיו במסך יש 2 חיבורים אחד הכחול הקטן הרגיל ואחד הלבן מה האבדלים ? ומה עדיף ולחבר ולמה ?

• 6 תגובות
    • 867 צפיות
  9. Started by Iv0ry,

איך לדעתכם המסך הזה? http://www.skypc.co.il/pl_product~2253BW~9~0.htm

• 1 תגובה
    • 867 צפיות
  10. המסך הכי טוב עד 1700 בעיקר למשחקים וסרטים ואינטרנט וגם שיכלול כבל DVI וזהו... תודה ..

• 6 תגובות
    • 867 צפיות
  11. Started by SweeT_EviL,

החלטתי לקחת 26" שתומך ב720P , כלומר 1366x768. המסך מיועד למשחקים, סרטים, עבודה(נגיד WORD, תיכנות וכו') וטלויזיה כאחד. הסתקלתי בזאפ מתוך המגוון ה"עצום" שיש שם נראה לי אני ילך על אחד משני אלה: http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=581930 http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=411591 עכשיו בראשון רשום תמיכה בHD 1080P ובשני תמיכה מלאה בHD(כלומר 1080P) - איך זה יכול להיות? וחוץ מזה על כדי לי ללכת, אחד משני אלה או בכלל משהו אחר?

• 6 תגובות
    • 867 צפיות
  12. Started by sharonarchi,

שלום לכולם קניתי לפטופ של alienware m14x כרטיס מסך nvidia gt555 3g ואני צריך עזרה בבחירתמסך חיצוני גם לגימינג וגם לעבודות בתלת מימד סקצ'אפ ורוויט התקציב הוא עד 1000k אשמח לעזרה

• 4 תגובות
    • 867 צפיות
  13. אין פיקסלים שרופים ואין דליפות אור, התמונה מדהימה בסרטים והמסך עצמו חבל על הזמן! אבל - ללאפטופ שלי יש יציאת VGA בלבד והתמונה לא יוצאת מי יודע מה, זה מעצבן אותי לאללה ולכן החלטתי למכור אותו הלאה. מי שמעוניין - 2709W גירסה A02 (נראה שבארץ כל הגירסאות שנמכרות הן עדיין A00, לפי שיחה שערכתי עם מישהו מחנות Panda's). נרכש אתמול ב 3600 ש"ח מאלכס - מוכר ב 3500 ש"ח כי הקופסה נפתחה והמסך נבדק - תוודאו קודם שיש לכם יציאת DVI או HDMI מהמחשב (כי עם יציאה אנלוגית התמונה יוצאת לא חדה מספיק). בקיצור: גירסה A02, אפס פיקסלים שרופים באחריות, 415 ש"ח פחות מזאפ. אני גר במרכז תל אביב. אבי - 052-6060634

• 2 תגובות
    • 867 צפיות
  14. שמעו, לא יודע מה קרה להורים שלי פתאום בא להם לקנות לי מסך חדש ולהעביר את שלי לאחותי...לא משנה. העיקר זה שאני צריך מסך חדש עד עכשיו היה לי L1730B של LG, תאמת שקנינו אותו לא הבנתי כלום במחשבים אז זה לא הייתי אני שבחרתי אבל אני דיי מרוצה ממנו ב 3 שנים שהוא היה אצלי, במריחות לא הרגשתי והאיכות שלו איכשהו סבבה, אבל לפני כמה שבועות ראיתי אצל חבר שלי מסך עלוב של צ'אי מאי שהוא קנה מ KSP (בעע) והאיכות שם לוקחת תמסך שלי ! טוב לא משנה... קראתי את שני הכתבות שיש באתר על מסכים, ממה שהבנתי 932B לתקציב נמוך ו 971P לתקציב קצת יותר גבוה. עכשיו אני לא ממש יודע מה התקציב המדוייק אבל אני מעריך שבערך 1400 אז אני לא יודע מה לקחת.. עכשיו אם ב 971P לא היו מריחות הייתי לוקח אותו אבל בכתבה…

• 10 תגובות
    • 867 צפיות
  15. שלום לכם. אני לא ממש מבין גדול במסכים הייתי רוצה שתמליצו לי על מסך 22 אינצ' רחב הכי טוב היום והכי משתלם תודה רבה על עזרתם.

• 3 תגובות
    • 867 צפיות
  16. בעקבות מעבר לדירה קומפקטית במיוחד והשדרוג ההולך וקרב של המסך הישן שלי החלטתי להיפטר מהטלביזיה הישנה שהייתה לי ואני מתכוון להשתמש במסך המחשב החדש שלי כמסך גם לטלביזיה. את החיבור לטלביזיה אני אני מתכוון לעשות דרך כרטיס TV ככה, שלמעשה כל מסך בא בחשבון. מקריאה בפורום ראיתי שבמסכים עם פאנל VA יש את זוויות הצפיה הטובות ביותר, לכן החלטתי שהמסך חייב להיות עם פאנל מסוג זה. עכשיו אני מתלבט בין שני מסכים: 1. ViewSonic VP930 2. Samsung SyncMaster 971P מי מהם יותר מתאים לשימושים הבאים: 70% מהזמן המסך ישמש כמחשב - ליישומים של גרפיקה והרבה טקטס, ללא משחקים. 30% מהזמן כמסך טלביזיה. מהביקורות שקראתי נראה שהViewSonic יותר טוב, אבל האפשרות של הסמסונג להתכוונן לכל הזוויות האפשריות נראית לי…

• 4 תגובות
    • 867 צפיות
  17. בתקציב המצומצם הכי שמצאתי זה מסך אסוס ASUS VW222U 22'' LCD ואני חושב ללכת על זה לקנות... לפחות זה יכול להתאים לדרישות ברמת האיכות טובה? כגוון עיבוד תמונות סירטונים פוטושופ אפטר אפקטס פלאש תלת מימדי ושאר ירקות...(לא למטרת משחקים) לינק למוצר: http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=3311&category_id=9c62f0f2c58401d7a48c15a8be2f59ba& לפני שאקנה ואם אפשר לקבל החוות דעתכם עלייה... מבחינת איכות, ביצועים, אפשרויות שלה וכו'..... למביני העניין בתחום הגרפיקיה וידאו תודה

• 9 תגובות
    • 866 צפיות
  18. Started by NightWing,

אני מתחיל להתייאש . עד היום המסך היה מכוון על מצב desktop בגלל בעיות ה-banding. הבעיה התחילה כשהבנתי שאני לא רואה חלק מהגוונים במצבי טווח דינמי רחב (אני מדבר כרגע על שחור לבן), ז"א במסכי CRT, פתאום צצו פרטים שלא ראיתי אצלי. כרגע המסך מכוון על בהירות 50, צבעים ב-normal ובלי שום תוכנת gamma. בדיקה זריזה ולא אמינה במיוחד אומרת שה-gamma של המסך שלי הוא סביב ה-2.2 שזה סבבה. אבל אז העלתי את התמונה הבעייתית ושיחקתי עם מצבי המסך והפלא ופלא, ההבדלים עצומים. אני מצרף קטע מתמונה, אתם מוזמנים לשים אותו על מסך מלא ולדפדף בין המצבים השונים (desktop/multimedia/gaming) ולראות את ההבדלים. אוקי, אז יש הבדלים - רק עכשיו נשאלת השאלה על מי מהם אני אמור לסמוך כשאני מעבד צילומים? (ואם כב…

• 2 תגובות
    • 866 צפיות
  19. Started by spiker,

שלום לכולם. כפי שרשמתי קניתי SAMSUNG 931BF אך כשקיבלתי אותו גיליתי שיש לו סטנד שלא זז למעלה ולמטה. רציתי לדעת אם אפשר לקנות אחד איפשהוא כי מאיפה שקניתי אותו אין כזה. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 866 צפיות
  20. Started by UVnet,

איך ה VA912 Viewsonic מתפקד? כעיקרון שימוש משרדי, משחקים וסרטים עם דגש על משחקים. אם יש יותר טוב באותו טווח מחיר (בלי עלייה רצינית במחיר!) נשמח לשמוע.

• 3 תגובות
    • 866 צפיות
  21. אהלן חבר'ה, אני די חדש פה בפורום ולא מבין יותר מדי בחומרה. אני מתכנת במקצועי ועובד על הרבה פרוייקטים גם מהבית, יש לי מסך Samsung SyncMaster 2253BW ואני מעוניין להוסיף לו עוד מסך כדי לעבוד על שני המסכים במקביל. 95% מההתעסקות שלי עם המחשב היא בכתיבת קוד וגלישה באינטרנט, 5% הנותרים לצפייה בסרטים (משחקים שואף ל 0) אני מעוניין במסך עם חדות גבוהה (שתגרום לחדות בפונטים) וצבעים ברורים, גודל שבין 21.5 - 23 אינץ' עם העדפה לפאנל IPS. התקציב הוא עד סביבות ה 850 - 900 שקל. אוהב את המוצרים של Samsung, LG אבל אם יש משהו אחר שיכול לענות על הצרכים שלי, לא אשלול אותו. תודה! מיקי

• 4 תגובות
    • 866 צפיות
  22. Started by klayman,

סמסונג 931BF או viewsonic vx922. ממש לקראת קנייה, מה עדיף ?

• 2 תגובות
    • 866 צפיות
  23. Started by mirileh,

מחפשת מסך מחשב לעבודה בבית. בעיקר ישמש לאופיס, דוא"ל ואינטרנט (ולעתים רחוקות גרפיקה ותכנות). הכי חשוב נוחות פיזית ונוחות לעיניים בקריאה של טקסטים. חייבת שיתכוונן בגובה ובזוית. חייבת רזולוציה נוחה לקריאה של טקסטים (לווא דווקא רזווציה גבוהה, כי אחרת האותיות קטנות). כמה שפחות מעייף את העיניים (מניעת אור כחול וריצוד). צריכה אחריות באתר הלקוח רציתי מסך לא גדול ולא יקר (חשבתי סביבות 400-500 ש"ח), אבל אני רואה שהמסכים גדלו והתיקרו. מסכים שהסתכלתי עליהם - https://www.freedio.co.il/items/4476639-%D7%9E%D7%A1%D7%9A-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-Dell-SE2422H-23-8-%D7%90%D7%99%D7%A0%D7%98%D7%A9-Full-HD-%D7%93%D7%9C https://www.freedio.co.…

24. Started by Raanan97,

איך המסך הזה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7148&CatCode=398

• 2 תגובות
    • 866 צפיות

דיונים חדשים בפורומים