עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by TiGeRGuY,

יש למסך הזה תפריט סודי? אם כן איך נכנסים?

• 3 תגובות
    • 815 צפיות
  2. Started by mc_elad,

אני יודע שצריך לשנות הRTA מ1ל-2 לפי האתר- http://www.digitalversus.com/article-358-3448-36.html ה RTA אמור להיות בOSD -אני לא ראיתי RTA בOSD... אוליי יש לזה שם אחר???? :-\

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  3. Started by newyork3,

שלום ברשותי מסך LG 194WT (רחב). יש לי ויטסה במחשב שפירטמתי אותו. כאשר המסך מוגדר להיכבות אחרי 10 דקות הוא לא נכבה. ניסיתי לחפש דרייבר למסך לווינדוס ויטסה ולא מצאתי. מישהו יוכל לעזור? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 815 צפיות
  4. שלום, לפני שבועיים קניתי מסך מדגם LG W2042T ישבתי שעות על גבי שעות על ההגדרות ואין לי אפשרות לשנות את הקצב רענון ליותר מ60 Hertz. אני כבר לא יכול זה הורס לי את העיניים. הרזולוציה היא 1050X1680. אם מישהו יכול לעזור לי זה יחסוך לי רופא עיניים חח..

• 3 תגובות
    • 815 צפיות
  5. שלום, האם LG L2000CP יציג משחקים ברמה טובה (מהירות תגובה 8ms GTG)? ומה לגבי יחס הניגודיות הנמוך ביותר 1:800 ?? האם הוא יפריע?? תודה רבה לעונים.

• 5 תגובות
    • 815 צפיות
  6. Started by AliceInChains,

תוכן נמחק

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  7. Started by TicTacToe,

שלום יש לי מסך chimei cmv 222h ולאחרונה התמונה התחילה להטשטש ולקבל blurred vision , סוג של מריחה .. בעבר זה קרה לעיתים נדירות , עכשיו זה קורה כל יום. יש לציין שכיבוי המסך והדלקתו פותר את הבעיה מדי פעם. לא יודע אם הבעייה שייכת לכאן אך אשמח לקבל עזרה והכוונה. תודה.

• 0 תגובות
    • 815 צפיות
  8. למי שראה בעיניים בעיקר את שני הדגמים הנ"ל מופנית השאלה ... 100 שקל לתוספת ה LED שווה ? בטלויזיות אין ספק שהתשובה היא כן ושוב כן !! כל תצוגה שאני רואה באל"מ לדוגמא או שקם אלקטריק אין ספק בכלל שהLED מככב בין כל שאר הLCD הרגילים ... אבל האם במסכי מחשב והאם יש הבדל בין שני הדגמים בעין ? ;D ? תודה !!!!!!

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  9. Started by אנונימוס,

רציתי לשאול מה דעתכם על המסך הזה השימוש, אולפן ביתי בתודה מראש

10. Started by ShaY-MoR,

קניתי מסך חדש שתומך בזה והבנתי שזה יכול לאפשר לי לחבר את הPS למסך.. ניסיתי לעשות זאת ע"י כבל HDMI TO DVI אבל המסך לא מזה חיבור בכלל... צריך להגדיר את זה?

• 0 תגובות
    • 815 צפיות
  11. Started by assaffa,

הוצע לי המסך הנ"ל במקום הCRT שהלך לעולמו האם זה מסך מומלץ ואיכותי(סרטים גלישות וכדומה) ? הבנתי שהוא HD האם יש לזה השפעה על צפיה באינטרנט?

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  12. Started by jackal,

החלפתי למסך הנ"ל ,( לפנו היה לי מסך 17" ) הכול מצויין אך יש לי מספר בעיות , אולי תוכלו לעזור לי. 1- כאשר אני מדפיס מאתר הבנק שלי תדפיס , יוצא לי בגופן קצת יותר קטן ממה שהיה לי במסך הקודם. האם ניתן לפתור בעיה זאת ? 2- ישנה בעיה של חדות מסויימת באיקונים של קיצורי הדרך בסרגל התחתון איפה שההתחל. ברצוני לציין שזהוא מחשב בן 4 שנים פנטיום 4 עם חצי גיגה של זיכרון , כרטיס מסך 128 MB שך נבידה. לעזרתכם אודה.

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  13. היי, יש לי כרגע מסך 19 רחב ואני מעוניין להפוך אותו למסך משני ולקנות מסך חדש שיהיה ראשי, הוא ישמש למשחקים, לסרטים ולשאר העבודות. אז ככה, חשבתי על 3 מסכים עיקריים, אני פשוט עדיין מתלבט לגבי הגודל, 22 או 24? או אפילו 23? ל22 שקלתי את הT220 המפורסם, ל24-23 שקלתי את המסכים הבאים: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6900&perur=2&t=19&c=407 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6525&perur=2&t=19&c=408 מה ההבדלים בין השניים חוץ מגודל של אינץ' אחד בודד? אני מחפש מסך שתומך בFHD, ואם יש המלצה למסך טוב בתקציב הזה אני אשמח לקבל. לפי מה שהבנתי הפאנלים של ה23 ושל ה24 שונים, במה הם שונים? עיקר השימושים שלי הם: משחקים, כתיבת מאמרים, אינטרנט, גרפיקה חובבנית (לבנתיים,…

• 6 תגובות
    • 814 צפיות
  14. Started by יוסי כהן,

מה יותר טוב סקרלט 32 אוו סמסונג 37 LA37B530

15. Started by guy_shalev,

שלום חיברתי בעזרת כבל HDMI את הטלוויזיה למחשב. מסך המחשב מחובר עם כבל DVI. אך המחשב לא יכול להציג את התמונה בשניהם בו זמנית, כלומר אני צריך לנתק את הכבל למסך המחשב כדי לראות בטלוויזיה. יש שיטה או תוכנה שמעבירה את התמונה מיציאה אחת לשנייה? אני לא מעוניין שהטלוויזיה תהיה "המשך" של המסך אלא פשוט שאני אוכל להעביר את התמונה מהטלוויזיה למסך ולהפך. אם זה רלוונטי כרטיס המסך שלי הוא RADEON HD 6870

• 4 תגובות
    • 814 צפיות
  16. Started by Raanan97,

איך המסך הזה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7148&CatCode=398

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  17. Started by chatin,

מחפס לקנות מסך LG או SAMSUNG תקציב של בערך 1300 ש"ח מה עדיף ? האם יש פיתרון לאיוות התמונות ( נעשים שמנים ) במסכים רחבים ?? מה דעתכם .. יעוד ---- > לעבודה ממושכת וסרטים ולפמעים משחקים ... אני יודע יש את SAMSUNG T200 מה דעתכם על זה ?

• 5 תגובות
    • 814 צפיות
  18. Started by gtabak_37,

ההתלבטות שלי היא בין סמסונג t260 לבין האנסג'י 281dpb האם יש אלטרנטיבות טובות יותר בתקציב והאם מישהו ניסה את המסכים טויכול להמליץ על אחד מהם

• 7 תגובות
    • 814 צפיות
  19. Started by shlomibandit,

אהלן , מעוניין לקנות מסך נוסף ל29 שברשותי , יש לי מסך של LG 75 הרץ 2560 x1080 אולטרה וויד. מתלבט על המסך שלי ג'יגה בייט 34 אולטרה וויד 144 הרץ 3440 x1440פאנל VA. האם מומלץ? לגיימינג ומשרדי? יראה טוב למרות הגודל והרזולחציה השונה? כרטיס מסך 5700xt

• 4 תגובות
    • 814 צפיות
  20. שלום לכולם, הציעו לי לקנות את אחד המסכים הבאים במבצע שיש עכשיו לחיון על מסכי הסמסונג : 2243EW במחיר של 850 שקלים 3 שנות אחריות של חיון 2233BW במחיר של 949 שקלים 3 שנות אחריות של חיון. מבחינת תקציב שניהם די בסדר. מבחינת שימושים - יש כרטיס 4670 במחשב , משמש למשחקים וכן לצפייה בסרטים/סדרות וכמובן גלישה באינטרנט. אשמח להמלצות.

• 5 תגובות
    • 814 צפיות
  21. Started by Dudass,

שלום, אני מתכנן לרכוש מסך חדש מכיוון שהמסך של הנייד הורג אותי חשוב לי שלמסך תהיה כניסת HDMI, ככה אני מחבר אותו לממיר HD ויכול לצפות בטלויזיה חתכתי בזאפ את המסכים הרלוונטים (HDMI, LED) יש למשיהו המלצה? האם כדאי לרכוש מסכי LED כיום או שהם לא באמת מספקים איכות גבוהה יותר? http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-monitor&db1591804=1591805&db4157=1636526 תודה רבה

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  22. Started by byaniv,

שלום לכולם לאחרונה רכשתי את המסך הנ"ל, ואשמח אם תוכלו להשיב לי על מס' שאלות: 1. בתחילה, הבחנתי שקיימים 3 מצבי תצוגת תמונה : תמונה ממורכזת במרכז המסך, תמונה ביחסים של ריבוע (בערך) ותמונה המתוחה על המסך כולו. הצלחתי לשחק בין האופציות הנ"ל, ע"י בחירה באפשרות ה- display settings, ושם בחירה ב- wide mode. אני לא יודע מה קרה, אבל לפתע האפשרות הנ"ל הפכה לאפורה, כלומר בלתי ניתנת לבחירה, יחד עם אפשרויות ה- sharpness וה-zoom, וסמן ה +- פשוט מדלג לי ישר מ-back ל-audio options. כיצד ניתן לשוב ולמתוח את התמונה על מלוא המסך?? 2. לפני כן היה ברשותי מסך crt בו יכולתי בקלות למתוח ידנית את התמונה למעלה , למטה ולצדיים או לכווץ כנ"ל. האם יש פה אפשרות כזו?? 3. כשאני צופה בסרטים/סדרות, לפע…

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  23. אין ספק שרבות סופר ותואר על התמורה הגבוהה שנותן הצג בהצגת תכנים ברזולוציות גבוהות. השאלה שלי היא איך הוא "ישתלט" על סדרות וסרטים באיכות נמוכה הנפוצים לרוב באתרי שיתוף הקבצים? בתודה ערן

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  24. Started by Unavoidable Encounter,

הרזולוציה של 720p היא 1280x720 ושל המסך (Dell 2007WFP) היא 1680x1050. אם אני צופה בוידאו ברזולוציה של 720p ומגדיל אותו על כל המסך (חוץ מהפסים השחורים שנשארים) - האיכות יורדת? ואז זה בעצם כבר לא High Definition (מבחינת מה שרואים)? קצת הסתבכתי

• 7 תגובות
    • 814 צפיות
  25. Started by chenrp,

לא אכפת לי הגודל. כלומר, אם יש מסך 19 יותר איכותי מ22 אז אני מעדיף אותו. מה אתם אומרים על LG 1970HR LCD 19? כרגע יש לי 1730TQ והוא מצויין אבל הוא 17". חשבתי אולי לשדרג.

• 8 תגובות
    • 814 צפיות

דיונים חדשים בפורומים