עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by bentaly,

השימושים שלי הם 50% מהזמן צפיה בסרטים ו- 50% מהזמן שימושים משרדיים (תכנות/קריאת טקסטים/גלישה). לפעמים אני נמצא שעות ארוכות ברצף מול המסך. שני דברים שאני לא עושה עם המחשב הם: 1.משחקים (מקסימום פקמן) 2.גרפיקה. במחשב יש לי כרטיס מסך פשוט on-board. השאלות שלי: 1. איזה מסך מומלץ למטרות הנ"ל? 2. בקריאת טקסטים אני אוהב פונטים גדולים חדים וברורים, בלי "ריכוך" או הגדלה מלאכותית שגורמים לטישטוש. מצד שני אני מעונין בצפיה חלקה בסרטים - כמה שפחות מריחות, פיקסולים, קפיצות וכו'. איזו רזולוציה עדיף לקחת? כמו של ה- T220 או של ה- T220p? (צריך לציין שלרוב אני צופה בסרטים באיכות שאיננה HD). 3. 2243BW או T220 - מי מהם יתאים לי יותר? (לא שאני סגור עליהם, אבל זה הכיוון הכללי). תודה.

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  2. אני קונה עכשיו מחשב חדש, ומחפש מסך LCD עד 1500 ש"ח. בהתחלה חשבתי על Samsung 931BF, כיוון שכבר קניתי אותו בעבר (להורים שלי), ונראה שהוא מתאים לצרכיי (נראה טוב בעבודה שוטפת ובמשחקים). פניתי אל החנות ואמרתי שאני מחפש מסך 19 אינצ' או לחילופין מסך 20 אינץ' רחב, במחיר הנ"ל. המליצו לי על Proview FP226AFW 22, ב-1485 ש"ח (בערך אותו מחיר כמו ה-931BF). התהייה שלי היא מהו ההבדל באיכות בין שני המסכים. ראיתי שמשמיצים פה מאוד את המסכים של Proview (לא ממש מסבירים למה), ומצד שני גם משמיצים את מסכי ה-TN באותה מידה... אז אני תוהה אם ההפרש באיכות כזה משמעותי. נ.ב: האם יש הבדל בין TN ל-TFT, או שזה פשוט מינוח אחר?

• 3 תגובות
    • 830 צפיות
  3. Started by Zeev86,

היי, אני מחפש מסך לגלישה ולמשחקים לא כבדים (כרטיס מסך Nvidia 295 quadro). הכרטיס לא יריץ יותר מGTA3 לדעתי. היציאות של הכרטיס Display port אבל יש לי גם מתאם של DVI to DisplayPort. מה לדעתכם הסכום שעלי להוציא על המסך? הבנתי שמסכי IPS מתחילים מ1000 שקל. מצד אחד אני לא רוצה לקנות מסך לא איכותי, מצד שני השאלה אם כדאי להשקיע כסף על מסך שיקר יותר מהמחשב עצמו.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. היי האם הוא מפייץ מסכים של היבואן הרשמי ? (כלומר מאחד מהמפיצים של היבואן הרשמי ?) תודה, jordan_sh.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by vila,

שלום רב, אני רואה שיש הרבה המלצות לא לקחת את הפנל הפשוט והפחות טוב. לפי מה שראיתי - בפנלים שנחשבים יותר טובים קצב הרענון הוא בדרך כלל 8MS, האם זה משמעותי? האם מסך שצריך להתאים למשחקים צריך להתחשב בנתון זה? האם זה לא אזהרה ממריחות? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by rafe12,

שלום לכולם! יש לחבר שלי מסך 24" של AOC לא זוכר דגם מדויק אבל זה לא חשוב כרגע, יש לו כניסות VGA, HDMI, AUDIO IN ו-USB עכשיו הוא רוצה לחבר רמקולים למסך, הוא ניסה לחבר אותם לאודיו IN אבל הם לא עבדו כנראה שהכניסה הזאת היא לחבר נגן או משהו... בכל מקרה איך אפשר לחבר להם רמקולים והאם יש רמקולים עם חיבור USB? הוא משחק ב-XBOX והוא רוצה סאוד איכותי, הרבה מעבר לרמקולים המובנים. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. חיברתי שני מסכי LG לא זהים 1. L1732TQ , מסך 17" דק מרובע תומך עד 1280X1024 2. L196WTQ מסך 19" דק רחב תומך עד 1440X900 חיברתי אותם כל טוב ויפה , אני יכול להעביר חלונות בין שני הסמכים , אבל במסך הקטן יותר ( המשני ) אין את השורה של התחל והשעון וזה.. רק רקע שחור וזהו. וכשאני מפעיל משחק אני רואה אותו רק על המסך פרימרי ... אני רוצה שזה יהיה כמו מסך אחד גדול והמשחקים יפעלו על שניהם , האם זה אפשרי ? איך ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 896 צפיות
  8. Started by Kukishin,

האם מומלץ? אין בעיות חומרה...ניסיתי 31.5 וזה לא נוח לעבודה. ואם כבר 27 אז התלבטתי לגבי רזולוציה. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by ASI89,

מה עדיף ?

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by Alexkmr,

381 דולר עד הבית פנל IPS איך המסך הזה לגלישה ומשחקים?

• 2 תגובות
    • 3.3k צפיות
  11. מחשב קיים, מעבד E5200. זכרון 2 gb. תודה לעצתכם אבא צביקה

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  12. טוב אז היום קיבלתי את המסך הנ"ל וכמו שהכותרת אומרת, אני שואל עם איזה חיבור כדאי להשתמש, הכחול או הלבן? הבנתי שאחד מהם הוא חיבור אנאלוגי ואחד הוא דיגיטלי, אני לא מבין כל כך בדברים האלה אז אשמח אם תסבירו לי קצת ותגידו באיזה עדיף להשתמש.

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  13. אז ככה אני מחפש זוג מסכים זהיים בגדלים של 21.5 עד 24 אם אפשר קצת הסברים בין ההבדל של LED וLCD. השימוש הוא עריכת אודיו...(לא משחקים ולא סרטים...נטו עבודה) התקציב הוא 1000 למסך (עד 2000 לשניהם) עוד פרט חשוב זה שהפלסטיקה מסביב למסך תהיה כמה שיותר דקיקה...מטעמי אסטטיקה אם יש עוד משהו שלא הבנתם או שחסר פרט כלשהו אני אענה בכיף תודה מראש, ירון

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. ברזולוציה 1050X1680 התמונה חדה,אבל קצב הרענון הוא רק 60 ולכן המסך מרצד,וכשאני מוריד את הרזולוציה ומעלה את קצב הרענון-המסך לא מרצד אבל התמונה לא חדה. מה ההגדרות המומלצות?

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  15. Started by SweetDeath,

טוב קניתי מחשב חדש לפני כמה שבועות, מחשב לא רע.. (E8400 3.0GHz, GeForce 9800GT) ויש לי מסך 19" רחב שקיבלתי ליום הולדת לפני שנה וחצי.. עכשיו אני יודע שהמחשב שלי יכול להריץ מסך 22" בצורה לא רעה בכלל.. אני רק צריך המלצה איזה מסך כדאי לי לקנות.. יש לי 1000 ש"ח אפשר לחרוג בסביבות ה100-50 ש"ח..

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  16. Started by oriyellow,

אני מחפש מסך אבל בחיפה אני לא מוצא אף חנות עם מגוון מסכים שאפשר להתרשם ולראות את איכותם. אם אתם מכירים חנות כזאת בחיפה או בצפון - אשמח לדעת -ואם חנויות טובות במרכז אז גם אפשר - נעשה מאמץ לעבור ביניהם. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 941 צפיות
  17. Started by cobmetal,

שלום ולילה טובה לחברי הפורום הזמנתי מחשב וכרגע אני מחפש מסך , אני מעוניין למצוא את ה2209 , למרות שאני יודע שכרגע די קשה להשיג אותו , השאלה שלי היא : בכל פורום ואתר שראיתי שעדין מוכר אותו מצויין שהמסך הוא 5 מילי , למרות שבאתר של דל זה 6 מילי זמן תגובה , האם יש איזשהם רוויזיות שונות למסכים או משהו בסגנון ? תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום לכולם.. יש ברשותי כבר ארבעה חודשים מסך מדגם SAMSUNNG T220 ואני מאוד מרוצה ממנו. כעת יש באפשרותי להחליף ללא תשלום לT220P חדש.. האם העניין כדאי לי.. חיפשתי בגוגל ובפורומים והמסקנה היחידה שניתן להגיע אליה מהחיפוש היא שהמפרט הטכני הקשור לניגודיות ולזמן התגובה אינו משמעותי וסביר שלא יראה לעין. בעניין הרזולוציה לא מצאתי תשובה חד משמעית.. על הT220P אמרו +יראו סרטי FULLHD באיכות טובה יותר +יהייה חד יותר -ידרוש יותר ביצועים מהכרטיס מסך -יצור בעייה של גודל של גופנים וסמלים. מצד שני אמרו שהגופנים ניתנים לשינוי אם תהייה בעייה איתם שאפש להגדיר רזולוציה אחרת כאשר מריצים משחקים. יש גם שאמרו שליצור רזולוציה כזאת גבוהה במסך כזה קטן יחסית היא המצאה שלא משפיעה בכלל האיכות. בשורה התחתונ…

• 2 תגובות
    • 854 צפיות
  19. Started by X-TeNDeR,

הי חברים, אני ממש לפני רכישה של מסך סוף סוף, כשהתקציב עומד על 2000 שקלים. מרוב דגמים חדשים שיצאו לאחרונה, נורא קשה לי לקבל החלטה סופית. הדל המצוין והידוע קטן לי מידי, וחסר חיבורי HDMI.. אחרת היה נחטף מזמן. הראיה שלי לא הכי הכי, ולכן כל אינטש חשוב לי (כן הרזולוציה גבוהה מאוד, אבל ניתן להגדיל את הפונט בכל ישום כמעט). רציתי לדעת האם המסך LG 2486L הינו אופציה טובה למשחקים וסרטים? יצא לי לשבת קצת מול האח הקטן בגודל 22 אינטש - והוא נראה מרשים מאוד. התמונה נראית טובה בקצת מכמה מסכי סמסונג חדישים שעמדו לידו, צמד חיבורי הHDMI מאוד שימושיים, והעיצוב מדהים. האם הוא עדיף מהסמסונג 2370/2350? מהי מדיניות הפיקסלים של חיון במסכים הללו? האם ניתן להחליפו במידה והגעתי הביתה וישנו פיק…

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. Started by jukuho,

מבקשת חוות דעת למסך מחשב Proview 22" LCD Monitor FP2230W תודה

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  21. Started by OzE,

שלום לכולם, מצפייה בפורום זה נראה שלתקציב של בערך 1000 ש"ח ושימוש של גלישה,סרטים,משחקים לא כבדים המסך הזה מומלץ. במיוחד לאחד שיושב המון שעות מול המסך. אם אני טועה אשמח לחוות דעת. אני צריך את עזרתכם בהמלצה היכן לקנות את המסך הזה? אני גר בת"א אשמח למקום קרוב. אשמח לשמוע מהיכן אתם קניתם ושבאמת מקבלים את המסך חדש ואין מה לדאוג. בנוסף ראיתי ש KSP שזאת חנות שממש קרובה אלי, האם אתם ממליצים? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. טוב אז בעקרון המסך הגיע(עם סטנד מלא !) בלי פיקסלים מתים עד כמה שבדקתי עם תמונות בצבעים שונים על כל המסך ובעקרון נראה טוב (החנות אגב פנדס והשירות לא רע בינתיים המחשב מFOX מתעכב למרות שאני מבין שהם עוברים איחוד עם TMS עכשיו אז אולי זה מעכב אותם למרות שהזמנתי את המחשב 3 ימים לפני המסך אם כי כנראה שוב זב מחשב וזה מסך ) אז ככה : איזה עוד בדיקות כדא להעביר את המסך? אוקי והנה ביקורת - דבר ראשון המסך מתנדנד מעט אצלי הוא עומד מול קיר אבל הייתי לוקח את זה בחשבון למי שזה לא ככה דבר שני החיבורים לחשמל פורט וכו' קשים מאוד להשגה לקח לי קצת זמן למשש את המקום עד שהצלחתי לחבר וגם החשמל לא ממש נכנס בקלות ועד שלא הכנסתי אותו היה מהמקום מעין רעש חשמלי כזה שעבר אחרי שניסיתי להדק את העסק. ה…

• 2 תגובות
    • 918 צפיות
  23. Started by Kukishin,

עבודה שוטפת, מסמכים, הרבה קריאה, סרטים ואינטרנט. תודה לעוזרים.

24. Started by אליאב אוזן,

שלום לכל גולשי הפורום, אני חדש פה בפורום ורציתי לשאול לכל המבינים איזה מסך הייתם ממליצים לי לקנות מסך חד וצבעים טובים לצלך ועורך . התקציב: עד 1500 (מתגמש טיפה) מאוד אשמח להצעה למבינים ותודה רבה לכולם מראש

25. שלום, אני צריך מסך 24" או 22" עד 1300 שקלים,לא פאנל TN השימושים הם משחקים. שיתמוך ב FULL HD 5MS או פחות. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.