מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
היי, מחפש טלווזיה בגודל 32" לטובת הרכבת מערך Eyefinity למשחקי מחשב. הדרישות: 1. רזולוציה FHD 2. תמיכה ב-NR בחיבור HDMI 3. מחיר עד 2,500 ש"ח, גמיש קצת 4.רצוי שהפאנל (מסגרת) יהיה דק ככל שניתן אשמח לקבל דגמים.... תודה
-
- 3 תגובות
- 892 צפיות
-
-
אהלן אשפי הLCD וה-LED-ים למיניהם. אני אוטוטו קונה מחשב חדש והגעתי למסקנה שהמסך הישן שלי (AOC 2216Va) כנראה יבזבז את הנתונים המרשימים של המחשב החדש. אז החלטתי לקנות גם מסך חדש - אם כבר, אז כבר. מבחינת המחשב, הכרטיס מסך הולך להיות HD6950 (שאני כנראה אפתח לHD6970). מבחינת שאר הרכיבים, גם כן לא חסכתי במשאבים. רציתי לדעת איזה מסך כדאי לקנות כדי שהוא יוכל למצות את כל היכולות של הכרטיס מסך שלי, בדגש על משחקים באיכויות הגבוהות ביותר (Crysis, Battlefield 3 שאוטוטו יוצא, וכו'). מבחינת תקציב, אני מקצה 1000 ש"ח (גמיש). עדיף כמובן כמה שיותר זול, אבל אני לא רוצה להתפשר על הביצועים.\ תודה רבה רבה! אשמח גם אם כל אחד שממליץ לי ייתן סיבות ונימוקים, כדי שאוכל לשקול את זה בכובד ראש. …
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, היום קניתי את המסך philips 239CL . בהתחלה התלבטתי בינו לבין בה- LG E2360T בחנות ראיתי שהפיליפס יותר טוב אך כחזרתי לחדר בתאורה הקיימת התמונה לא נראת טוב ועשה כאביפ בעיניים. קניתי אותו ב1050 ש"ח. שני המסכים בגודל 23 קודם כל מה אתם ממליצים מבין שני המסכים הנ:ל והאם כדאי לי להחליף את המסך?? ואם כן האם לדעתכם יחליפו לי אחרי השימוש של כמה שעות שעשיתי בו? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם מדובר בכרטיס תומך 3D כמו GTX570 האם אפשר לשחק במשחקי 3D אם מסך רגיל ומשקפיים או שצריך מסך מיוחד? ואיזה מסך הייתם ממליצים?
-
- 3 תגובות
- 837 צפיות
-
-
בעצתכם רכשתי היום DELL U4210. ותודה על כל העזרה בלבטים! אך הנה שאלותיים: א. במצב PIVOT המסך עצמו מסתובב על צירו אך התמונה נשארת מאונכת. איך גורמים לתמונה להסתובב יחד עם המסך? ב. איך מכיילים את המסך? הבנתי שזה מוסיף הרבה. תודה!
-
- 2 תגובות
- 987 צפיות
-
-
כמו בכותרת, קשה למצוא את הסמסונג הנ"ל במחיר נמוך מ1380ש"ח ואין מצב לחרוג מהתקציב שהוא 1000 ש"ח. הדרישה היא ל 16:10 ולא 16:9 נתקלתי בחיפושים במתמודד נוסף: 2494LW http://www.zap.co.il/fs.aspx?pid=554414400&sog=c-monitor מה ההבדלים בינו לעומת ה2433BW? תודה לעוזרים, יוסי.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא בטוח שזה קשור לפה אז מנהלים תעבירו אם לא... מסך הLCD במצלמת הוידאו שלי התקלקל ומראה רק לבן (מדי כמה שניות יש מעט פסים ורודים ואז שוב הכל לבן)... המצלמה כבר לא תחת אחריות אז הלכנו למעבדה והם אמרו לנו שעלות בדיקה היא 100 ש"ח ושאם התיקון לא עולה על 300 שקל הם מתקנים אוטומטית (ואז אנחנו משלמים) ואם כן מתקשרים אלינו לשאול אם אנחנו רוצים...הוא אמר שמסך כמו אצלנו בגודל 2 אינטש עולה בסביבות 500 שקל... כל המצלמה שלנו עלתה לנו כ900 שקל ואני מתלבט אם לשלוח את זה לתיקון ולקוות שזה משהו קטן או לקנות כבר מצלמה חדשה...? העינית אומנם עדיין עובדת אך לא ממש נוח לצלם דרכה... יש לציין שמסך הLCD הוא מסך רגיל ולא מגע! מה אתם חושבים הבעיה וכמה אתם חושבים שיעלה לתקן זאת? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מזה GHOSTING ? והאם תוכלו להמליץ לי על מסך במחיר נורמלי מבלי להשתגע ושאני אוכל לשחק מישחקים בתלת מימד זו הכוונה! יש כרטיס מסך שתומך!
-
- 2 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום, רציתי לברר אם למישהו יש את המסך הנ"ל ויכול לכתוב חוות דעת. אם מישהו יודע היכן ניתן לראות את המסך בתצוגה, אשמח אם ישתף....
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש משהו ברמה של NEC 90GX2 אני עובד מול המחשב שעות סרטי HD, עריכת תמונות קריאת מסמכים.... אשמח לקבל עזרה בהחלטה התקציב הוא 3000+ ש"ח
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן! התקציב עומד על איזור ה800 ש"ח. המסך לא מיועד למשחקים אלא רק לעבודה רגילה (אינטרנט, אופיס וכו') בנוסף לסרטים מידי פעם.. המסך הנ"ל מוצע נכון לעכשיו ב750 ש"ח ברשת אופיס דיפו. מישהו יודע איך הביצועים של המסך ביחס לאחרים (כדוגמאת LG W2043T)? האם יש מסך אחר תחת מסגרת התקציב שיתן יותר תמורה ביחס למחיר?
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם יש הגדרות מומלצות (בהירות,ניגוד וכו') שעדיף לכוון את המסך על פי זה. כי מהרגע שקיבלתי אותו אני משתמש על ברירת המחדל שלו. קונטרסט הוא 75, רק את בהירות הורדתי בזמנו ל-65.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מסך ה- CRT של סבא וסבתא שלי הלך לעולמו ואני מחפש להם מסך LCD חדש ופשוט עד 1000 שקל. אני חושב שיתאים להם מסך 19-20 אינץ' ועדיף שיהיה ברזולוציה טבעית כמה שיותר נמוכה או שיוכל לעבוד טוב גם ברזולוציה שאינה טבעית. אין צורך ב- PIVOT ביציאות HDMI/USB או אחרות, המסך מיועד לקריאה באינטרנט בלבד.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני שוקל לקנות מסך שטוח..כרגע אני עובד עם 19CRT - איזה גודל מומלץ ולא יראה לי קטן מדי? השימושים הם פשוטים ביותר, סרטים אני רואה דרך הטלויזיה שמחוברת למחשב...משחקים כמעט ולא האם כדאי לקנות 4x3? או ווייד? אשמח לקבל המלצות על דגמים (אין צורך לקפוץ גבוה מדי, גם משהו ממוצע לחלוטין יספיק..תקציב עד 700-800 ש"ח) תודה
-
- 2 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בעלים שמח ומאושר של מסך EIZO FlexScan S2431 (ניתן למצוא את מפרט המסך כאן: http://www.retrevo.com/search?q=Eizo+S2431W&rt=sp&modelid=2775665). הייתי מעוניין לדעת האם (הרבה שאלות, אני יודע...): 1. כדאי/רצוי שאכייל את המסך? 2. אם כן - אשמח ללמוד כיצד אוכל לכייל את המסך בצורה הטובה ביותר - הן מבחינת שימוש במכשירים לכיול והן מבחינת תוכנות כיול. 3. אני עובד בתחום הגרפיקה (2D) ובעיקר בתוכנות Adobe לסוגיהן ותוכנת CorelDraw X5 - הייתי רוצה לדעת כיצד אוכל לכייל את הצבעים בין כל התוכנות כדי שטבלאות הצבעים יתאימו אחת לשנייה. 4. עם המסך קיבלתי 2 טבלאות צבעים (ICM) - מדוע קיבלתי שתי טבלאות ולא אחת? האם השימוש בטבלאות אלו אמור לפתור אותי מכיול המסך? שכחתי לציין: …
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב=] יש לי דיון קטן עם אבא שלי בדרך לקניית מסך חדש-הוא רוצה לקנות מסך שהכל בו כלול(מיקרופון, רמקולים ומצלמת אינטרנט) ואני מעדיף את 4 הדברים בנפרד. עכשיו השאלות שלי הן: א.כמה כבלים צריך בשביל זה?(אני טוען שצריך כבל למסך,כבל לרמקולים,כבל למיקרופון וכבל למצלמת אינטרנט-אלא אם כן זה HDMI כמובן-כלומר DVI,2 PL וUSB, והוא טוען שיש כבל אחד מהמחשב למסך שמאחד את 4 הכבלים-הכוונה היא לא ל4 כבלים מוסלבים שמתפצלים בסוף, אלא חיבור אחד למחשב ואחד למסך) ב.האם זה איכותי?(ברור שלא, אבל כדי להוכיח לאבא שלי.....) ג.מה עדיף? וכדרך אגב:מישו שמע אי פעם על מארז שבא עם רמקולים רציניים לשמע-מוזיקה,סקייפ וכו'-לא מודינג, אלא שבא ככה מהחנות, ולא אחד איכותי של 10000 שקל, אלא אחד שמוכרים ברשתות המחש…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי. אני מעוניין לקנות מסך זה (U2311H), וראיתי שפספסתי קבוצת קנייה בעלות של 1,400 ש"ח. יש תוכניות לעשות את זה שוב? בברכה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
השימושים - צפייה בערוצים מדי פעם, משחקים קלים. אני גם רוצה לברר אם הצ'יפסט nForce 405 תומך ברזולוציה שלו. אגב אם יש לי ממיר HD זה משנה אם אני צריך כבל HDMI? נכון לעכשיו אני בכיוון של U2311H - לא מצאתי את ה-U2211H בשום חנות בגוש דן לצערי (skypc, zigzag וכו') אפשר עצות\הצעות? בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב, כבר פתחתי אשכול אחד לא מזמן, ואני עכשיו ערכתי את הקציב. אני צריך מסך גיימינג מומלץ בכיוון ה 22" בתקציב של 850 ש"ח פלוס מינוס עם חריגה של עד 50 ש"ח לשם או לשם. שימושים: בעיקר גיימינג ומשחקים כבדים, צפייה בסדרות ובסרטים... אין לי ממש מושג במסכים, אבל אני כן מעדיף ממותג בעל שם אמין כמו LG, Sumsung, ViewSonic' BenQ... (סתם שמות שאני מכיר) תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי תהיתי אם ניתן וראוי לנקות מסך באמצעות ג'ל אלכוהולי לחיטוי ידיים היתרונות שהוא מנקה באמת, ומתנדף מהר. חשבתי לנקות כך את המסך ע"י הג'ל + מטלית רכה מבד. האם לא יזיק למסך בצורה כל שהיא?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ממש, מסך עם כבלים והכל. זה אפשרי?
-
- 2 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום, רציתי להתייעץ בנוגע למסך לתכנות ולעבודה משרדית. מהו הגודל המומלץ עבור עבודה כזאת? האם זה נכון שעדיף מסך מרובע ולא רחב? תודה..
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם שימושי העיקריים הם לימודים אינטרנט סרטים, ראיתי ש dell u2311h עולה עכשיו 1300 ש"ח קראתי שהוא מעולה http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=6829 אך אשמח להמלצות אחרות יש גם את samsungf2380 גם עליו שמעתי דברים טוב חשובה לי איכות התמונה בעיקר לא ממש משנה לי זמן תגובה וזויות צפייה,Pivot זה תוספת נחמדה ועוד שאלה אחרונה ראיתי את samsung 3433t ו2333tn או שזה אותו הדגם לא ממש משנה רשום שזה עם פאנל c-pva האם זה נכון? 2333t http://www.chayon.co.il/Product.aspx?OID=4125&catid=3955&CatalogName=SAMSUNG http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7737354 2333tn http://www.adscomp.co.il/he/product_h.php?idn=12018 תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, יש לי מסך samsung T240 תקין לגמרי ואין בעיות איתו כשאני מדליק מזגן בחדר ביחד עם המסך אז כאשר המזגן נכנס לעבודה התמונה במסך קופצת או נכבת לשניה ונדלקת בחזרה ניסיתי לשים את המכשיר הקטן נגד נחשול זרם וכו וזה לא ממש הועיל למסך עדיין אותה תופעה מרגיזה מה ניתן לעשות ? תודה רבה! :s05:
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקיי כמו הכותרת, אני מטלבת בין: Samsung 2233SW LG L227WTP 22 LG W2243T או שאתם תציעו משהו אחר, מה אתם אומרים?? התקציב הוא 850 ש"ח פלוס מינוס. שימושים: ביתי (אינטרנט ומסמכים), גיימינג בעיקר וסרטים. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-