עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by GILGILGIL,

1. האם להגדיר DYNAMIC CONTRAST על ON? 2. האם יש טעם להתקין דרייברים כלשהם? 3. האם יש הגדרות אופטימליות שכדאי לכוון אליהם אוטומטית או שידנית צריך להתאים את האיכות ? המסך ממש בוהק לי ורציתי לשאול אם יש טעם לשחק עם הבהירות (75)? 4. איך להגדיר פיבוט? תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. עברתי פה הרבה, קראתי ביקורות וכו' וכו'. יש לי בדיוק שלושה שאלות לפני שאני הולך לקנות את המסך. 1. אני משחק הרבה, 5MS, נחשב הרבה יחסית, האם זה מורגש ? 2. האם הוא Full HD ? 3. האם הוא ישב טוב עם הכרטיס מסך - Nvidia GTX260 golden sample ?? בבקשה תעזרו, ואפילו לשניה.. תודה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. המסך יחובר ללפטופ. אני לא מחפש מסך למשחקים כבדים (אולי קצת משחקי אסטרטגיה, לא משהו מורכב) אני מתלבט בין Dell 2209WA בעל פנל הE-IPS לבין מסך 24" עם פנל קצת פחות טוב. האם בהתאם לדרישות שלי מהמסך פנל איכותי עדיף על 2 אינץ? תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by Vafel,

שלום, אני מחפש מסך "22 - "24 שישמש אותי גם למחשב וגם לPS3. התקציב הוא באיזור ה1000 ש"ח (כאשר חריגות אפשריות במקרה שכדאי). על מה הייתם ממליצים?

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  5. Started by tal_p,

שימושים עיקריים יהיו משחקים,סרטים (HD), ואינטרנט....

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by IdoL,

מאחר ואני לא בקיא בתחום כמו שהייתי פעם ויש שפע לא נורמלי של דגמים, אשמח מאוד לעזרתכם. מדובר במתנת יום הולדת, שלמרות היותה יקרה למדי התקציב גמיש מאוד ויכול גם להגיע ל-2,000 ש"ח (ויותר במידה והבדלי הרמות ממש משמעותיים). ילד היומולדת, פריק מחשבים לא קטן עם ידע רב וראייה חדה במיוחד (שהשחור יהיה שחור ושלא ירצד), ישתמש במסך בעיקר לעבודה ולגלישה ולאו דווקא למשחקים או לסרטים, כך שללא ספק מדובר באביזר מפנק יותר מאשר הכרחי. ולמרות זאת, אשמח להמלצות על הדגמים החדשים והאיכותיים יותר, עד 2,000 ש"ח. תודה מראש לכל מי שיעזור.

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  7. Started by LiL Gangster,

שלום אני קונה 3 מסכים 20" אחד למשחקים, ושני האחרים יותר למסמכים וקצת סרטים אם אפשר המלצה על מסכים שיעשו את העבודה תודה רבה

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  8. Started by timont,

שלום לכולם, אודה על עזרה בבחירת מסך: תקציב : עד 1200 ש"ח. שימוש: בעיקר אינטרנט ואופיס, מעט סרטים ולא פחות חשוב: המסך והמחשב נמצאים בסלון (אז שיהיה יפה ). Samsung: 2494HS מחיר 1150 ש"ח. P2370 מחיר 1190 ש"ח. P2350 מחיר 1100 ש"ח. LG: W2362TQ מחיר 1180 ש"ח. Philips: 230C1HSB מחיר 1200 ש"ח.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by noam142,

שלום , נמאס לי מהמסך crt והחלטתי להתקדם .. אני עובד הרבה מאוד מול המחשב , בעיקר אינטרנט ותכנות , וגם משחקים עם גרפיקה ( cod , dirt , crysis וכו.. ). מחפש מסך בגודל 22 , עדיף שתהיה כניסת hdmi . תקציב עד 1000 ש"ח ( לא , אני לא יכול להעלות את התקציב ל 1200 בשביל ה dell2209wa ). אשמח לקבל המלצות למסכים שעונים לדרישות .. תודה מראש למגיבים ..

• 3 תגובות
    • 840 צפיות
  10. שימושים - אינטרנט, סרטים ברמת DIVX, קריאת טקסטים וצפיה בתמונות מדי פעם. לא משחקים ולא HD. בנוסף חשוב לי שהמסך ייראה טוב, יהיה בנוי היטב ושיהיה לו כפתור להתאמה אוטומתית של הצבעים.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by MishaRx,

האם ישנו הבדל משמעותי בין זמן תגובה 2MS ו-5MS? ואני מדבר בעיקר על משחקים כבדים וסרטים. תודה.

• 3 תגובות
    • 915 צפיות
  12. יש הrcה פרמטרים בהגדרות של מסכים למחשב שהייתי שמח אם היה אפשר לדרג אותם לפי הקריטיות שלהם: 1. יחס ניגודיות 2. בהירות 300-400 3 גודל נקודה - עד כמה קריטי לעבור מ 0.294 ל-0.248 ממ. 4. זמן תגובה 2-5 ms 5 זוית צפיה 170/160 לעומת 150/135 בסך הכל אני מחפש מסך 19-22 אינטש לא יקר

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by jbgood,

שלום לכולם, אשמח לקבל המלצה למסך 19 אינץ' 4:3-יש כאלה עדיין? אם לא אז אני צריך המלצה לרחב באותו גודל... תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  14. שימושים 1. טלויזיה מחובר לממיר HD הוט (בינתיים בלי ערוצי HD) 2. מסך נוסף למחשב (P4 2.4 או לפטופ עם ותק של שנתיים P M 1.7 לשימוש מהמיטה בעזרת מקלדת / עכבר אלחוטי -> מיקום הטלויזיה כ- 2 מטר מרחק צפיה מהעיניים. א. סרטים כמובן אם יהיה ניתן אז HD (אם לא יחכה עד להחלפת המחשב). ב. גלישה באינטרנט. ג. שימושים אחרים ... (אשמח לרעיונות ... משחקים לא יוצא לי לשחק כמעט בכלל) אגב דחוף רוצה לנצל את מבצעי סוף השנה ... מה שאומר קונה היום! איזה טלויזיה כדאי לקנות FHD או HD ready? התלבטות היא בגלל השיקולים הבאים: 1 > האם רזולוציה של FHD לא תתן לי פונטים קטנים מידי או מעוותים בגלישה באינטרנט או שימושים אחרים (בגודל של 32 אינץ ובמרחק של 2 מטר בערך)? 2 > הסיכ…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by i-pink,

אין ממש חשיבות לגודל אבל שיהיה כמה שיותר זול, אפשרי גם יד שניה זה הולך להתחבר למחשב P3 בן 12 כי המסך CRT שלי פשוט טופס לי ים של מקום בשולחן. יש למישהו רעיונות? ענבר.

• 3 תגובות
    • 870 צפיות
  16. שלום רב בעיה מוזרה, אשמח אם מישהו יוכל לסייע לי. לאחרונה החלפתי מחשב אבל עדיין משתמש במסך CRT ישן וטוב LG F700B. מחובר בחיבור VGA לכרטיס המסך. הבעייה היא שלאחר החלפת המחשב, התצוגה אינה תופסת את מלוא המסך - ישנה מסגרת שחורה גדולה מסביב לשטח המוצג. העניין נראה לא רק במצב מערכת הפעלה אלא גם בתצוגת ה BIOS, מה שמביא אותי למסקנה שזו לא בעייה של מערכת ההפעלה. בעצם יוצא שכרגע יש לי מסך 17 אינטש שמציג שטח של 15 אינטש בערך. כאשר אני משחק עם הגדרות המסך, הוא מאפשר לי להגדיל ולנצל את כל שטח התצוגה. הבעייה היא שהמסך לא שומר את ההגדרות, לאחר כיבוי המסך והדלקתו הוא מקבל אות חדש מהכרטיס מסך והמצב חוזר לקדמותו. האם יש דרך לפתור הבעייה ולשמור על הגדרות המסך?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by kaminsky,

תמיד חשבתי שמספיק לגשת לחנות המחשבים השכונתית ולשאול את המוכר באיזה תכשיר כדאי להשתמש. עכשיו פתאום התברר לי שהתכשירים שהם מוכרים עלולים לגרום נזק. אני ממליץ לכל אחד לעיין במסמך הבא כדי לקבל רקע כללי על ניקוי המסך - לינק אל חברת EIZO glossy lcd vs. non-glare lcd http://www.eizo.com/global/support/wp/pdf/wp_07-001.pdf בנוסף לכך כל אחד צריך למצוא מידע באתר של היצרן הספציפי של המסך שלו או לחלופין לקבל מידע מן המעבדה של היבואן.

• 3 תגובות
    • 809 צפיות
  18. Started by joel_p,

Hi All, I'm looking for a 23-24" lcd screen as a secondary display for my HTPC it will be used to watch movies and to read emails occasionally aspect ratio MUST be 16:9 1080p because I use clone settings with the other display. wall mount compatible with vesa100/75 is also a must first option i can think of is Samsung F2380 - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=736019 but it lack the vesa wall mount holes that I'm so eager to have anything else I should consider?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. אני רוצה לקנות מסך של 24 אינטש שבעיקר ישמש לצפיית סרטים ולשחק משחקים התקציב הוא עד 1000 שח (אפילו עד 1050 אני מפנק ;D ) הממממ זהו בגדול, לא נראה שיש הרבה מה להוסיף על מסך, לא?

20. שלום לכם! רכשתי את ה Dell 2209WA קיבלתי אתו דיסק שבו יש קובץ PDF עם הוראות התקנה למסך! אבל אין שום תוכנה להפעלת הרוטציה של המסך ? או ניהול צבעים ? זה אמור להיות כך ? חיפשתי באינטרנט להוריד תוכנה לדגם זה, אבל אני לא מוצא. מישהו יכול להסביר לי מה קורה כאן בבקשה?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by eladrevach,

רציתי לדעת אם יש דבר כזה שלט כזה או שלט אוניברסלי שידוע שמתאים לזה.. שבעיקרון ישלוט על המסך מחשב (שורה תחתונה הדבר העיקרי אם הוא יכול לשנות מצבים בין hdmi ל dvi ואם אפשר לשנות בו ווליום) אהה ולא להיתחכם ולהגיד לי לקנות מסך מחשב שהוא גם טלויזיה כמו 2370hd ובלה בלה.. אלא אם יש שלט כזה תודה רבה...

• 3 תגובות
    • 4.2k צפיות
  22. Started by doryeshua,

LG 2362TQ 2ms LCD או LG W2286L 2ms LCD LED כמה שאלות רציתי לדעת מזה הled הזה אמרו לי שזה מטורף ביחס לרגיל ולמה במסך הראשון יש רזולוציה יותר גבוה של 1920 1080 שבשני יש 1680 1050 והוא יותר יקר מה ההבדל ואם הוא גדול ומה שווה יותר להביא למשחקים וסרטים תודה תקציב עד 1200 שקל =] ערכתי

• 3 תגובות
    • 893 צפיות
  23. Started by nadavcj,

היי. האם בהכרח מסכי לד יותר איכותיים ממסכי LCD? אם כן מדוע? מה לגבי מסכי O LED אל מול מסכי LCD? מה ההבדל בין O LED למסכי LED רגילים? תודה

• 3 תגובות
    • 5.1k צפיות
  24. Started by Alexkmr,

יש בעיה בצע, בצד ימין. אני לא מבין איך לא שמתי לב לזה, או שזה הופיע רק לאחרונה ממה זה יכול להיגרם? מוסיף תמונות, סורי מראש על האיכות צולם במצלמת האינטרנט שלי.[br]פורסם בתאריך: 13.01.2010 בשעה 16:39:39 מה זה לעזזל?http://i48.tinypic.com/2wn5ikm.jpg http://i45.tinypic.com/j98y11.jpg מי שלא מבין מה הבעיה, צירפתי תמונה והקפתי בעיגול http://i47.tinypic.com/2qkrs7b.jpg[br]פורסם בתאריך: 13.01.2010 בשעה 16:41:30 יש לציין שהמסך מחובר בחיבור DVI לכרטיס מסך.לפני כמה דקות ניסיתי את המסך על המשחב הישן שלי תחת חיבור VGA, ויש את אותה הבעיה. :s05: [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by talt18,

שלום לכולם. ברצוני לקנות מסך מחשב, שאוכל לתלות על הקיר, בגודל 23-24 אינץ', על איזה מסך אתם ממליצים במחיר סביר ? בתודה מראש, טל.

• 3 תגובות
    • 859 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.