עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. הי. אני סטודנט בדרך לקנות לפטופ שגם מצלם הרבה ועובד עם תוכנת לייטרום לצלמים. ניסיתי קצת לחפש מדריכים שמוכוונים לסוגי מסכים במחשבים ניידים ולא בדיוק מצאתי מה שאני צריך. אשמח אם מישהו כאן יוכל להסביר לי למה לנסות לכוון ע"מ שאני יקבל את האיכות הגבוהה ביותר למסך(חדות, דיוק, עושר צבעים וכו') הבנתי שאני צריך להתעניין במושגים כמו רזולוציה (אם זה רלוונטי אני הולך על מסך 15.6) סוג מסך, מבריק או מט וכו'. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by esaly,

היי, יש לי אפשרות לקנות את המסך הזה ב1550 שקל, מישהו מכיר אותו? מומלץ? בגדול אני צריך אותו לעבודה, מחבר אליו לפטופ ומעט משחקים מהדסקטופ. אשמח לחוות דעת. תודה מראש.

3. Started by Torizard,

שלום רב, אשמח להמלצה על מסך קעור ורחב (ultrawide) המדמה שני מסכים בשביל עבודה משרדית וגיימינג קל. תקציב: 2000 ש"ח, אבל יכולה להעלות אותו במידת הצורך. אין בעיה לרכוש באמאזון או דומיו אם זה זול יותר. כרגע אני עם שני מסכים 22' FHD LED יחובר למחשב נייח GTX 970 I7 דור רביעי תודה רבה

4. Started by kobim,

יש מצב אני משיג אותו בזול ואני רוצה לדעת אם הוא שווה בתור מסך למשחקים?

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  5. Started by idan1836,

אני לפני קניית מסך ורציתי עזרה בנושא.. המסך שאני רוצה צריך להיות LCD, מעדיף LG/ SAMSUNG , שיהיה בגודל 19" (לא WIDE SCREEN). רציתי לדעת מה התכונות שצריך לבדוק קודם כל ומה אתם ממליצים לי לקנות (מנסיון עם אותו דגם). התקציב עומד על כ- 1800 שקלים, יש אפשרות לחריגות אבל לא גבוהה. שהמסך יהיה עד 8 MS, הוא בעיקר למשחקים וסרטים, ושמתי עין על דגמי ה SAMSUNG האחרונים כמו 913BF לדוגמה. תודה רבה !

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by BH20062,

רציתי לדעת אם זה לא משנה איזה חברה של הכבל , בין אם הוא עלה 46 שך לבין אם הוא עולה 150 ש"ח וכן הלאה.. האם הכבל שאני קניתי שעלה לי 46 ש"ח הוא מבחינת איכות על המסך ..יהווה איכות פחות טובה מהכבל שעולה 150 ש"ח שיהווה איכות גבוהה יותר? או שאלה פשוטה יותר,האם הכבל שקניתי בזול יהיה באותה איכות כמו של כבל יקר יותר..?

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  7. Started by x-dude,

מיועד לשימוש אינטרנט וסרטים (לא משחקים)... מעדיף מסך בעל שם שיהיה אמין, 4ms או 2ms... חוץ מזה אין לי כל כך מושג במסכי LCD אז אני אשמח לקצת המלצות. האם כדאי לקחת מסך LCD שהוא Wide Screen? מה החסרונות והיתרונות במסך שכזה? (טוב היתרונות לסרטים הוא ברור, אבל האם יש חסרונות?). תקציב: אין לי משהו משוער, מעדיף שיהיה מתחת ל 1000 שקל, אבל אפשר להציע יותר. איך ה Samsung 731BF ?

• 3 תגובות
    • 844 צפיות
  8. חשוב לי שהמסך יעבוד טוב גם עם סרטים... כלומר, ms נמוך יחסית ויחס ניג' גבוה. לא יכולתי לרשום את כל הדגמים שאני מתלבט ביניהם בכותרת (יותר מדיי...), אז הנה הם: Samsung 961BF Samsung 971P (הפייבוריט שלי בגלל הפיבוט והמראה האטרקטיבי שלו - אך לא יודע האם הוא עונה על הצרכים שלי?) LG L1900J LG L1960TR LG L1970HR ואולי אתם יכולים לחשוב על עוד דגמים מתאימים... שאלת אגב - האם פיבוט זה באמת כזה יתרון משמעותי לאנשים שעובדים עם מסמכים/אינטרנט? ואם כן, באילו מסכים יש את זה? תודה לכל העוזרים!

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  9. Started by Tommy,

קודם כל אני ממש מרוצה מהמסך אבל רציתי לדעת איך אפשר להפיק ממנו אפילו עוד יותר... מה ההגדרות האופטימליות מבחינת בהירות וכל הדברים שמסביב תודה.

• 3 תגובות
    • 941 צפיות
  10. Started by ASTR4L,

שלום הזמנתי מאמזון את המסך asus vg248qe עכשיו גיליתי שיש גירסה עם g-sync המסך בדרך (משלוח ימי). מקצת חקירה הבנתי שיש ערכה של עשה זאת בעצמך של g-sync איפה אפשר להשיג כזו?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. המסך יחובר ללפטופ. אני לא מחפש מסך למשחקים כבדים (אולי קצת משחקי אסטרטגיה, לא משהו מורכב) אני מתלבט בין Dell 2209WA בעל פנל הE-IPS לבין מסך 24" עם פנל קצת פחות טוב. האם בהתאם לדרישות שלי מהמסך פנל איכותי עדיף על 2 אינץ? תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by kaminsky,

תמיד חשבתי שמספיק לגשת לחנות המחשבים השכונתית ולשאול את המוכר באיזה תכשיר כדאי להשתמש. עכשיו פתאום התברר לי שהתכשירים שהם מוכרים עלולים לגרום נזק. אני ממליץ לכל אחד לעיין במסמך הבא כדי לקבל רקע כללי על ניקוי המסך - לינק אל חברת EIZO glossy lcd vs. non-glare lcd http://www.eizo.com/global/support/wp/pdf/wp_07-001.pdf בנוסף לכך כל אחד צריך למצוא מידע באתר של היצרן הספציפי של המסך שלו או לחלופין לקבל מידע מן המעבדה של היבואן.

• 3 תגובות
    • 816 צפיות
  13. Started by moshen1169,

1.אני מתלבט בין W2362TQ LG לסמסונג P2350 23 2.האם יש הבדל משמעותי בין זמן תגובה של 2 ל 5? 3.האם יש הבדל גדול בין ניגודות של 1:70000 ל1:50000? המחשב מיועד למשחקים ברזולוציות הכי גבוהות ולסרטי HD FULL תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Satlan,

אהלן אני מחפש מסך בגודל בין 20-22 אינטצ', והוא נראה לי אופציה טובה, ועולה כ-1600 שקל(זאפ). http://us.lge.com/products/model/detail/computer%20products_lcd%20monitors_windows%20vista%20certified_L206WTQ-BF.jhtml הנה הקישור לאתר של LG של המסך האם יש אופציות יותר טובות בטווח מחירים זה? בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  15. אני חושב להחליף את זוג מסכי הDELL שיש לי היום בדגם P2415Q של DELL. השימוש העיקרי של המחשב הוא תכנות ועבודה ממושכת, ומידי פעם משחקים. האם יש למישהו ניסיון בלעבוד על מסך 4K 24 אינצ'? איך זה? שווה את ההשקעה? משפר את היעיליות? בגלל מקום על השולחן על דיי מוגבל, ואני גם מעדיף מסכים של 24 מאשר 27 או יותר גדולים...

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by yoni27cohen,

הייתי אצל יעקב עכשיו וקניתי את המסך ה-2007FP היה מצויין שם הפנל HN210 מה נראה לכם איזה פנל קיבלתי ????? בפורומים שונים ברשת מצויין כי הפנל העונה לשם דגם הזה הוא אכן S-IPS אך גם מצויין SOSPECTED PROCESS OF ELIMINATION אז מה זה אומר???????

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by itaic,

שלום אני מחפש מסך 24" (לא רוצה 22") למטרות משחקים בעיקר (50%), אינטרנט וטקסט (30%), סרטים (20%) בעיקרון חשבתי על ה 2408 אבל ממה שקראתי פה יש לו בעיה רצינית עם ה INPUT LAG. השאלה שלי היא עד כמה זה מפריע (גם במשחקי FPS) כאילו מדובר על מילישניות לא? כמה זה כזה קריטי? (אני יודע שיש את הגרסה החדשה אבל לא נראה לי שאחכה עד שגיע לארץ ותימכר כאן בטח עוד חודש-חודשיים....) וגם האם יש דגם אחר מומלץ במחיר הזה עם פאנל לא TN?

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  18. תקציב עד 1500 ש"ח. אני רוצה מסך מחשב שיתאים למשחקים. שיהיה בלי רמקולים ושטויות בשביל שיהיה איכותי יותר. שתהיה לו כניסת DVI וכו'. אני יושב בערך חצי מטר מהמסך... אז נראה לי ש20" יספיקו? ואני לא רוצה 19 כי מ20 יש רזולוציות גבוהות יותר. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 941 צפיות
  19. שלום לכולם! אני יכול לקנות אותו ב1000 ש"ח או יותר שווה ללכת על 2243bw או asus? תקציב שלי עד 1300

• 3 תגובות
    • 745 צפיות
  20. אני מבולבל כבר לגמרי וירדתי מה X95F כי הוא קשה להשגה ולא נראה לי כל כך העניין עם היבואן והפס ייצור אני יכול לקחת מסך של CHIMEI 20" ב 1300 שקל ואם אני לוחץ אני יכול להגיע ל 1200 אפילו הבעיה היא שזה מסך גרוע וחוץ מזה שיש לו 20" הוא לא שווה הרבה יש משהו שהוא לא פאנל TN בתקציב הזה? ואם אין אז איזה מסך לקחת? (עד 1400 לא יותר!)

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  21. Started by Roy Froimovici,

נפלה בחלקי ההזדמנות לקנות, בחצי מחיר, מתצוגה, את המסך הנ"ל: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14297 למישהו יש נסיון איתו? בגלל שזה מתצוגה מדובר בשנה אחריות במקום 3,שווה את הסיכון? איך הוא בהשוואה ל dell u2715h? חשבתי לקנות אחד נוסף בשביל להשלים סט, האם מומלץ?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. מה זה אומר ? ואיך מטפלים בזה ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום, ראיתי את ההמלצות החמות ל"22, אך לי אין ממש שימוש ב"22, אלא בפחות - גם בגודל וגם בתקציב. אני לא מכיר מסך רחב או לא, אשמח לשמוע המלצות למסך בריא לעיניים וטוב לעריכת תמונות בפוטושופ. אשמח לשמוע הצעות גם לדק וגם לשמן. תודה רבה, אופיר

• 3 תגובות
    • 953 צפיות
  24. שלום לכולם הסתבכתי מעט בכיוונון ההגדרות של ה - 1953TR שקניתי היום אשמח אם תוכלו לכתוב פה את ההגדרות שלכם / הגדרות המומלצות. תודה רבה. :xyxthumbs:

• 3 תגובות
    • 825 צפיות
  25. Started by trlk,

קיבלתי כאן המלצה למסך תקציבי לפני כשבועיים ל: Xerox XG-91D . בדיקה בפורום מעלה שיש מסך דומה (מחיר וביצועים) LENOVO L192P. ראיתי ששאלו כבר שאלה דומה ,אך לא ראיתי תשובה מסודרת,למשחקים ואינטרנט מי מהם עדיף? הבנתי שלזירוקס בעיית מסך זכוכית,ובלנובו צריך להקפיד על הדגם. אז מי מהם עדיף,או שיש אלטרנטיבה טובה יותר בטווח מחירים זה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.