עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Aviko,

הוא שווה.. לפי פוסטים שקראתי פה הוא מעולה... נכון זה? Aviko

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by VGFreak,

ברשותי מסך דל U2711 כבר שנים רבות. לאחרונה התאורה האחורית שלו פשוט כבתה והוא הפך ללא שמיש. כבר השגתי מסך אחר במקומו, ועכשיו אני שואל את עצמי מה לעשות איתו. המסך במצב חיצוני ממש חדש. איך עליו שריטה. מה דעתכם? יש טעם לנסות לדבר עם מעבדות לקחת אותו? הוא היה יקר מאד בזמנו וממש לא בא לי לשים אותו ברחוב.

3. היי אני רוצה המלצה למסך שמיועד בעיקר לגיימינג, וכמובן גם לכל צרכים האחרים, סרטונים, סרטים, אינטרנט, WORD, וכל הצרכים האחרים של המחשב אבל גם לגיימינג כבד. אני ממש לא מבין כלום במסכים, אבל לפי מה שקראתי מומלץ פאנל ips. אני יודע שהמסך שמומלץ כאן בדרך כלל זה המסך הזה: Dell 23in U2311H אני ממש לא מבין למה. לפי מה שאני יודע, זמן תגובה של 8MS, כמו של המסך הזה, זה ממש איטי(יש הרבה מסכים עם זמן תגובה של 2MS) הניגודיות שלו (1:10000) היא לא משהו (יש מסכים יותר זולים עם ניגודיות של 1:50000). למה כולם ממליצים עליו? האם הזמן התגובה האיטי שלו לא ישפיע עלי בגיימינג? הניגודיות הנמוכה שלו לא תפריע? בטח הצבעים יהיו פחות טובים או משהו לא? מה עושה אותו יותר טוב מהמסך הזה לדוגמא: http:…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  4. שלום, קיבלתי את המסך ואני לא מרוצה מצבעים מסויימים שהוא מציג. הצבעים שונים ולא יפים. השוותי אותו לדוגמה עם צג של מחשב נייד dell inspiron 1545 גם חדש.. שהצבעים בו נראים טוב , כמו במסך הישן שהיה לי. יש אפשרות לסדר את זה או שזה בעיה במסך?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  5. לכבוד השנה החדשה, ובעיקר לכבוד השנה המסתיימת, כתבי האתר התייצבו לבחור את מוצרי השנה שלהם בתחום המחשבים והחומרה לשנת 2015 אחרי הבחירות של ליאור, הגיע הזמן לראות מה הם המוצרים שהכי הרשימו בשנה האחרונה את כתב החדשות, המדריכים והביקורות שלנו, אורי כרמי. ASUS PG279Q – מסך הגיימינג שנותן הכל בעבר היותר רחוק, אם ביקשת לשחק על מסך בעל תדר רענון העולה על 60Hz הייתה קיימת עבורך אפשרות אחת בלבד: לוותר על טכנולוגית מסכי ה-LCD ולחזור חזרה למסכי שפופרת (CRT) עבור תדר רענון של 85Hz בלבד. מסכי ה-LCD הציעו שפע של גדלים, פאנלים ועיצובים, אבל דבר אחד נשאר זהה: תדר הרענון. לאט לאט הופיעו בשוק מסכי LCD שמחזירים את שנאבד עם המעבר אליהם: תדר רענון גבוה יותר. הם הציעו עד כ-12…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. לא צריכה להיות מדבקה על המסך עם כל הנתונים הללו? מה לעשות ?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. DELL 2007WFP אוLG204WT . מה עדיף לצפייה בסרטים? :s05:

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  8. בוקר טוב, מבקש המלצה ל- 2 מסכים. האחד עבורי (22"). ישמש אותי בעיקר ל- BROWSING, דוא"ל, OFFICE ומעת לעת משחקים פשוטים. בנוסף, אני גם עושה מעת לעת עריכת סרטי משפחה לטובת DVD. במחשב שלי אין כרטיס גראפי ואני לא מעריך שאני צריך אחד (לאור השימושים שלי). השני (19") עבור אחת הילדות, המחשב שלה אמנם P4 (לא חדש), אבל גם הוא ללא כרטיס גראפי. היא בת 11, בעיקר משחקת משחקים פשוטים, OFFICE, BROWSING. שטח השולחן שלה לא גדול, זו הסיבה שנראה לי שעדיף מסך 19" (כן, אני יודע שפער המחירים הוא קטן מאוד, אם בכלל). בשבועיים האחרונים קראתי די הרבה על מסכים והכנתי טבלת השוואה. מבדיקת REVIEWS במגוון אתרים עולה כי הדגמים המומלצים (עבורי) הם SAMSUNG 2253BW (אבל יש לו יחס ניגודיות של 1:1000 בלבד), SAMSU…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  9. אני מעוניין במסך מחשב LCD חדש. המסך ישמש בעיקר לישומיי גרפיקה תלת מימדית, כגון משחקים תוכנות שירטוט תלת מימדיות. התקציב הוא לא יותר מ2500 ש"ח. בנוסף אני מעוניין שהמסך יעבוד עם קופסת מיתוג, אבל ייתכן שאני אחבר אותו בתור מסך משני בלי. ואני גם מעוניין שהמסך יהיה עם יציאה דיגיטלית. ויש עוד מגבלה, אני מעוניין לקנות את המסך מנועה מחשבים, כי אין הרבה חנויות יותר טובות מנועה מחשבים בחיפה. www.noacomp.co.il תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  10. שלום כולם, אני מעוניין לרכוש מסך מחשב משולב (מחשב וטלוויזיה). ראיתי הרבה סוגים של מסכים במחירים שונים, הרבה נראים טוב אבל אני פשוט לא יודע במה לבחור כי אני ממש לא מבין בתחום (אני עוסק בפיתוח תוכנה), לכן אני פונה אליכם ומבקש את המלצתכם. כמה פרטים... * כרטיס המסך הנוכחי שלי הינו ATI Readon HD 4600 Series (אם זה משנה בכלל). * פרמטרים חובה במסך: - 23 אינץ - חיבור RCA , VGA, HDMI - FULL HD הצבע לא כ"כ משנה לי, מחיר המסך עד 2,000 ש"ח תודה רבה...

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  11. אני רוצה להחליף את הCRT MAG 17" שלי במסך LCD איכותי. יש לי כסף אבל אני לא רוצה לבזבז את כולו על המסך אז אני מעדיף לבזבז כמה שפחות, אני מחפש מציאות... אני מאוד רוצה את הדל אבל בינתיים אני חושב שהוא יקר לי.. אז ראיתי את האסוס שאותו אני יכול להביא בהנחה, אבל מבאס אותי ה8MS והרמקולים על המסך... יש עוד מסכים באיכות/רמה/גודל של המסכים הנ"ל במחירים האלו או כמה שפחות? האם מחיר הדל צפוי לרדת? תודה... עריכה, שמתי לב שהדל הוא 16MS, זה לא מחורבן? איך המסך הזה? http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=502783 הוא מדהים! אני לא משחק הרבה, אני צריך מסך לאינטרנט וסרטים בעיקר

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by level2,

קראתי בעיון את המאמרים המעולים שפרסמתם על מסכי LCD. השאלה היא האם ידוע על מסך 19 אינטצ' המכיל את כל הנתונים האופטימליים - פאנל, ניגודיות, רזולוציה, זוויות צפיה וכיוצ"ב ? המסך אמור לשמש לעבודה בטקסטים, גילישה באינטרנט וסרטים. תודה !!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  13. שלום , אני מחפש מסך טוב בגודל 20 (לטעמי 22 זה גדול מדיי ). יש לדוגמא את המסך הזה: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7843 מן מסך סטנדרנטי כזה..לא חקרתי יותר מדיי יש דגם אחר עדיף שאתם רוצים להמליץ? תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  14. Started by Instant,

אני מחפש מסך שיהיה מספיק גדול כדי לחבר אליו XBOX וטלויזיה וגם לעבוד עליו במחשב. חשוב שהמסך יהיה נוח לגרפיקאי ולא יעשה בעיות צבעים. 1. האם Asus MT276H LCD יכול לעשות את העבודה? 2. האם יש אופציה בכלל לחבר XBOX ולראות טלויזיה במסך? אם כן איך עושים זאת? תודה, עידו

15. Started by scorpion,

הלך לי השבוע הCRT הזקן לעולמו, אז רכשתי היום DELL 2007WFP חדש. בכל מקרה כמה שאלות, 1. איך ניתן לכייל צבעים לרמה יחסית טובה באמצעים ביתיים (דיסק כיוון כמו AVIA או תוכנה או לא יודע מה)? 2. למה למרות שאני עובד ברזולוציה הטבעית של המסך (להזכירכם רחב, רזולוציה 1680 על 1050) בסרטים עדיין יש פסים שחורים למעלה למטה, למה?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  16. עד היום עבדתי עם מסכי CRT (הייתי שמרן גדול בנוגע למעבר ל-LCD, אבל די, הגיע הזמן לשדרג) ואני מעוניין לשדרג עכשיו מן הסתם למסך LCD לראשונה. הסיבה שלא אהבתי עד היום מסכי LCD היא בגלל תופעה כלשהי, שאיני יודע איך קוראים לה ומה צריך לוודא שהמסך כולל (או לא כולל...) בכדי שהתופעה לא תיהיה. אז אשמח אם תתנו לי ידע בנוגע אליה, אני אסביר. במסכי LCD שראיתי עד היום התמונה הייתה מוזרה למדי יחסית ל-CRT. קודם כל אציין שווידאתי שהרזולציה (ותדר ההרץ) הם הנכונים לאותו הדגם של המסך. זה התבטא שונה ברגיל ובמשחקים, אני אסביר. ברגיל אי הדיוק היה בלתי נסבל. אדגים את זה עם טקסט כי שם זה הכי בלט, תרתי משמע- ברגיל טקסט במערכת ההפעלה אמור להראות חד (אלא אם כן בהגדרות מראה סומן ClearType, אבל לא סומן …

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by johnwoo,

בגדלים 22 ו-24 אינץ' הנה קישור- http://www1.euro.dell.com/content/products/compare.aspx/24_inch?c=il&l=he&s=bsd למישהו יש מושג איזה סוג פאנל יש להם?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by Eliya Melamed,

אתם יכולים להמליץ לי על מסך למחשב,בין 22-24 אינץ שימוש עיקרי הוא למשחקים. 500 זה המחיר הכי גבוה שאני יכול אז תנסו לא לעבור אותו בבקשה עדיפות למסך מtms http://www.tms.co.il/product/17927 http://www.tms.co.il/product/16729 מה דעתכם על המסכים האלה?

19. Started by efee123,

רציתי לדעת איזה פאנל יש למסך אבל באתר שבנעוץ את הדגם! מישהו מכיר? יש את המסך הנ"ל בksp.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by jackhammer,

שלום לכולם אני מאוד מתלבט לפני קניה של מסך 32" אני הולך למקם אותו בחדר שלי מעל המחשב זתמורת שהוא יהיה מחובר למחשב ויציג רוב הזמן תמונה מהמחשב (למרות שהוא יהיה מחובר גם לטלויזיה) ההתלבטות שלי היא בין אם לקנות LCD כזה http://www.allwin.co.il/Product.aspx?ProductID=7083 שיוצא 3000 עם מתקן תלייה התקנה של המתקן ומשלוח של הכל 3 שנות אחריות או לקנות את ה LED זה http://shops.nrg.co.il/Prod/61807/ שזה יוצא 2400 עם משלוח אבל בלי מתלה והתקנה שלו (שזה יוצר עוד 200 שקל בערך) וכולל רק שנה אחריות נמשכתי למסך השני בגלל שהוא LED למרות שאני יודע שזה חברה לא מוכרת אבל מה שחשוב לי פה זה לא איך רואים בזה טלויזיה אלא האיכות של התצוגה עצמה (כי זה יציג כמעט תמיד מהמחשב) השאלה שלי האם מסך LED "מע…

21. Started by AMIT_MEG,

אני רוצה לקנות מסך מחשב חדש חושבב מאוד שיהיה full hd לפחות 23/24 הרוב למשחקים ולסרטים ב full hd ואני רוצה שתיהיה לי אפשרות לחבר את ה xbox למסך תודה רבה עמית

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. שלום לכולם, המפרט שלי בצד,המסך ישמש לצפיה בתוכן FULL HD משחקים ועבודה רגילה על המחשב. אני שוקל כמה אופציות אודה לעיצתכם: SAMSUNG T260HD ROSE BLACK FULL HIGH DEFINITION SAMSUNG 2693HM BLACK HDMI Tilt, Swivel, Pivot, Height adj. מה ההבדלים בין השניים?האם קיים הבדל מהותי שמצדיק פער של 500 שקל לטובת ה T260HD? ויש גם : SAMSUNG 2493HM BLACK HDMI Tilt, Swivel, Pivot, Height adj. האם הוא בטווח המחירים?האם הוא ממולץ בהשוואה לשאר? והשוס שבשוס: HANNS.G HG281DPB BLACK HDMI הוא מסך 28" שזה ממש טוב לי אבל אני לא סגור מבחינת איכות כי המחיר הוא נמוך בצורה קצת מחשידה כמו כן רשום שהוא 3 MS ואני קצת סקפטי. שאלה כללית- האם יש למישהו ניסיון עם קניה ב CD LOG? האם הם מומלצי…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  23. כרטיס המסך הוא ATI RADEON HD4850 512MB זכרון 4GB ספק 500W מעבד E8400 האם כדאי לי לצרף למחשב מסך רחב 22 ולשחק בו ברזולוציה גבוהה מאוד (יש בכלל רזולוציה אופטימלית למסך כזה שנתמכת במשחקים)? האם המחשב יעמוד בזה בכבוד? או שמא עדיף לקחת מסך 19 או 20 ולשחק ברזולוציה נמוכה יותר....? ולמה: האם אין רזולוציה מתאימה בול ל22 רחב או שפשוט המחשב לא יעמוד בכך...? תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by Dolman,

מה ההבדל בדגם 2007 במסך 20'' של דל בין ה WPF לבין ה FP? אחד רחב ואחד לא? תודה. ומה מביניהם יותר טוב למשחקים.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.