עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום לכולם . אני אדם, יוצר מוזיקה אלקטרונית. המסך שאני רוצה צריך להיות בעל התכונות הבעות: ניתן לתלייה על הקיר מסך הוא לצורך עבודות עם תוכנות של יצירת מוזיקה (cubase , logic ....). 22 אינץ. חיבור למסך מקביל (שתי מסכים על אותו מחשב). טווח מחירים 1300-1500 תודה ויום טוב.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by online,

שלום, אני צריך לקנות מסך מדגם 2312 ורציתי לשאול אם קורה הרבה שמקבלים מסך עם פיקסלים פגומים, כמו שהיה עם ה- 2209 בזמנו. האם זה נפוץ גם היום או שרוב הסיכויים שהמסך יהיה תקין?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by Dolman,

מה ההבדל בדגם 2007 במסך 20'' של דל בין ה WPF לבין ה FP? אחד רחב ואחד לא? תודה. ומה מביניהם יותר טוב למשחקים.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by rom10,

שלום לכולם, לפני מספר ימים רכשתי מסך חדש של LG מודל L1970HR לאחר ששמעתי עליו המלצות רבות וראיתי אותו בפעולה אצל חבר. חיברתי אותו בחנות ובדקתי שאין שום פיקסל שרוף עליו (עם תוכנה ייעודית שמילאה את המסך כל פעם בצבע אחר ועברתי על המסך לאט לאט בכל פעם). מהבחינה הזאת המסך הגיע ללא פיקסלים שרופים או מתים. באתי הביתה וחיברתי אותו למחשב שלי באמצעות כבל DVI שסופק עם המסך. מפרט המחשב: 6600GT של אסוס 4600+ X2 antec 420W 1GB DDR Kingston win XP (אני בכוונה לא מפרט ממש אבל תדעו שהמפרט טוב עם חלקים טובים שבחרתי בעצמי אחד אחד והם עברו בדיקות מקיפות למאמץ). דרייברים: NVIDIA ForceWare 93.71 LG 1970HR 1.0 (digital) חיברתי והתחלתי לכוון את המסך דרך כפתורי הבקרה שעליו. אני חי…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  5. Started by erez213,

אני מעוניין לקנות מסך מחשב חדש,התקציב הוא באיזור ה1000 ש"ח(אפשר לחרוג כלפי מעלה במידת הצורך),השימושים במסך הם צפייה בסרטים(לפעמים אני צופה מהמיטה אז אני רואה מהצד ולא ישירות מול המסך,כך שמסך שמעוות את הצבעים במבט מהצד לא טוב בשבילי),משחקים,וגלישה באינטרנט,ומדי פעם קצת עריכה גראפית בפוטושופ. ושהמסך יהיה 22 אינץ' פלוס מינוס(גם 24 אינץ' מתקבל אם יש מסך טוב,וגם 20 אינץ' זה אחלה אם המסך הוא איכותי כך שזה יכפר על זה שהוא קטן) ואם אתם יכולים להסביר לי מה ההבדל בין מסכי LED למסכי LCD זה יהיה מצויין ודבר אחרון שחשוב,שהמסך יהיה מחברה אמינה ואיכותית(Dell,LG,Samasung וכו'..) תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by dark crystal,

אני לא מצליח לקבוע שהמסך ישלח אות דרך הDVI.. בנתיים אני מחובר עם הVGA. בנוסף, אני לא מצליח לקבוע את הרזולוצייה על 1920x1080 @ 60mHz.. זה עושה לי על 30 ואני לא מצליח לראות כלום.. מישהו יכול להסביר לי כיצב אפשר להפעיל את זה? לקח לי רק 30 דקות להכניס אותו לרגלית ועכשיו גם הרזולוצייה.. מעצבן

7. מישהו התנסה עם המסך הזה? אני מעוניין לקנות אותו כדי לחבר אותו לHTPC בסופו של דבר. השאלה היא איך המסך הזה? בעיקר איכות תמונה. המסך יחובר למחשב דרך HDMI השאלה היא האם הממיר (של HOT) יתחבר למחשב אם זה אפשרי בכלל? או לטלוויזיה עצמה? ובכלל מה אתם חושבים? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by shedshed,

שלום רב, אני מחפש מסך למשרד שישמש כמסך שני למחשב כדי להציג פרזנטציות לאורחים או בשביל שיחות וידאו או לצפות בטלויזיה (למרות שזה פחות חשוב). התקציב 3000-4000 ש"ח. גודל 37-42 אינץ' חשוב לפחות 2 יציאות HDMI + יציאת VGA. יתרון קל ליציאת DVI למרות שזה לא כל כך חשוב אם יש HDMI. שוב - השימוש לא קבוע אלא רק לפגישות / במידת הצורך. בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by uncommon,

האם ה-XG-91D הוא 8 ביט?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by Artemis Entreri,

שלום ראיתי מודעה בעיתון (גם באתר) של ניו פארם שהם מוכרים מסך 22" LCD (לא מצויין שם החברה) ב-699 למי שקונה ב-50 שקל רציתי לדעת אם מישהו יודע איזה סוג מסך זה ואם זה שווה בכלל להתעסק עם מסכים במחירים כאלה.. תודה

11. Started by itay n,

רצוי 23,המסכים ישמשו לצורך מסחר בבורסה חשוב שהמסך יהיה עם כניסת HDMI ובעל תקן VESA 4 המסכים ישבו על המעמד הנל:http://www.ergotron.com/Products/DeskMounts/tabid/71/ctl/Product/mid/396/PRDID/196/language/he-IL/default.aspx תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by EnerGy,

יש לו נתונים נחמדים, וחוץ מזה הוא גם לא עולה הרבה...

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. Started by psyco,

כמו בכותרת, קשה למצוא את הסמסונג הנ"ל במחיר נמוך מ1380ש"ח ואין מצב לחרוג מהתקציב שהוא 1000 ש"ח. הדרישה היא ל 16:10 ולא 16:9 נתקלתי בחיפושים במתמודד נוסף: 2494LW http://www.zap.co.il/fs.aspx?pid=554414400&sog=c-monitor מה ההבדלים בינו לעומת ה2433BW? תודה לעוזרים, יוסי.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by 2Fluffy4U,

שלום, אני רוצה לקנות מסך למחשב רב תכליתי (ללא גיימינג) בתקציב יחסית נמוך. חשוב לי שיהיה בעלת יציאת DVI. אני רוצה לחסוך כמה שניתן אולם אני תוהה האם החיסכון שווה את הסיכון בלקנות מסך גרוע. יש לי כבר מסך DELL u2311 שאני מרוצה ממנו מאד. אבל לא אקנה עוד אחד מפאת התקציב. ראיתי שב - KSP מוכרים מסך אסוס VE198T, שדווקא נראה קוסם עבורי - מחיר 560, רזולוציה 900X1400, רמקולים מובנים, יציאת DVI. מכיוון שאין לי צורך באיכות שמע רצינית במחשב הזה, אז דווקא רמקולים מובנים יכול להיות אופציה לא רעה עבורי. מעבר לזה אני מתלבט אולי על מסכים של סמסונג באזור התקציב הזה של בין 400 - 600.. האם יש דגם מומלץ במיוחד לצרכים שלי? תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by XMB,

יש לי מסך LCD בלילה אני פשוט מכבה אותו פיזית לוחץ על הכפתור ובבוקר מדליק שוב ושוב ככה אם אני הולך לאנשהוא המחשב עצמו עדיין פועל האם זה יכול לגרום לאיזשהוא נזק , פיקסלים שרופים וכדומה?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  16. חבר שלי איש מחשבים הציע לי לקנות את אחד המסכים הבאים: 1- http://www2.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=418972 במחיר של 1450 ש"ח 2- http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=399265 בערך באותו מחיר כמו הראשון.. אני צריך את המסך לשימושים הבאים בלבד: אינטרנט,אופיס,סרטים.<משחקים מחוץ לתחום.אני ממש לא משחק> האמת שרציתי לקנות את המסך LG המפורסם,אבל חברי אמר לי שחבל על תוספת של 400 ש"ח והמסכים שלעיל יעשו את העבודה בצורה מצויינת. רציתי לשאול אתכם: 1-האם המסכים האלה מומלצים? 2-איזה מבין שניהם יותר מומלץ? והשאלה הכי עיקרית היא: האם בסכום של עד 1500 ש"ח אני יכול להביא מסך יותר טוב מהמסכים שלעיל? בתודה מראש שי נ.ב-חברי עובד עם היבואנים ניוטק ונק והוא יכול לתת לי גם דגמים אחרים של …

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by Booobb,

שלום לכולם, ברשותי מסך ViewSonic VP930 שנקנה לפני כ 8 חודש ופתאום היום בבוקר כשהדלקתי את המחשב המסך מראה תמונה מאוד לא נקיה (לא מוצא את המילה המתאימה).. כאילו מישהו בא ושיחק עם ההגדרות של הצבע. בדקתי בהגדרות וכלום לא השתנה. חיברתי את המסך למחשב אחר ועדיין המסך מזייף בצבעים, מכאן אני מבין שהבעיה היא במסך. ניסיתי לכוון גם בהגדרות של המסך באמצעות הכפתורים של המסך (כלומר בלי לגעת במחשב) אך לשווא. הפעלתי את PerfectSuite, התוכנה שהגיע עם המסך ושם בלשונית ה Color כיוונתי את ה Color Temperatur ל 7500K והמסך חזר להיות כפי שהיה. אך כל פעם שאני מאתחל את המחשב או מכבה ומדליק את המסך, המסך חוזר להיות כפי שהיה (למרות שהוא נשאר מוגדר כ 7500K). עכשיו אני לא יודע מה לעשות, כי מצד אחד לאחר…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by ronb,

קניתי מסך חדש (LG 2353) עם תמיכה ב-FULL HD. כרגע הוא מחובר בחיבור VGA רגיל לכרטיס מסך OB ואני רואה ברזולוציה המקסימלית - 1920*1080. השאלה היא האם יש טעם לחבר אותו לחיבור דיגיטלי (HDMI/DVI) ? הרי הרזולוציה לא תשנה ? האם לעיקר השימושים שלי (אינטרנט) אני אראה הבדל כלשהו בחיבור דיגיטלי ? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by tini,

לאחר חיפושים וקריאות מרובות על הנושא (יצאתי יותר מבולבלת ) הגעתי למסקנה שמסך מסוג eizo הוא המסך שהכי יענה לי על הצרכים. אני צלמת במקצועי ורוב תעסוקתי מול המחשב מעבר לגלישות והורדות הוא גרפיקה ועיבוד תמונה, בעתיד גם עריכת וידאו. הדגם שהחלטתי ללכת עליו הוא s1931h או s1931a לא כל כך הבנתי מה ההבדל בין הדגמים אז אשמח אם תוכלו לייעץ לי דבר נוסף אשמח לקבל המלצות על מקומות באיזור המרכז שניתן לראות מסכים אלה בתצוגה ואם אין כזה בנמצא לפחות המלצה על מקום אמין לקנייה. עוד אשמח לשמוע אם יש לכם המלצות על חברות אחרות שיענו על צרכיי באותו סדר גודל של מחיר (עד 3K) במידה ואתם חושבים שהבחירה שלי לא נכונה. תודה.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by dusi_p,

שלום לכולם, אני חדשה בפורום, וזקוקה ליעוץ. אני סטודנטית לעיצוב גרפי וזקוקה למסך חדש, המסך הנוכחי גרם לי לטראומה קשה בסטיית הצבע שלו (אני עובדת המון לפרינט), ולכן על זה אני רוצה לשים דגש במסך החדש. הדרישות הן 22', בסביבות 1,500 ש"ח, פלוס מינוס, וכמובן - שישרת נאמנה את עניין הגרפיקה. אני יודעת שזו שאלה כללית, אשמח מאוד להמלצה על כמה דגמים נבחרים, הידע שלי במחשבים מאוד נמוך, ואני אודה לכם מאד על כל פיסת מידע. בנוסף, האם עלי לבצע פעולת התאמת צבע כאשר אני רוכשת מסך חדש? במידה וכן כיצד אני עושה את זה? תודה תודה תודה.. הדס

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by ruff stuff,

שאלת מתחילים אבל האם האם כרטיס מסך מסוג 6200 gf יעשה את העבודה?

22. Started by barak4ever,

מדי כמה ימים, תוך כדי עבודה שוטפת (בין אם זה עבודה על מסמך או גלישה) המסך(Dell 2407 HC) פתאום נהיה שחור ומופיעה הודעה entering to power save לא עוזר שאני מזיז את העכבר או לוחץ על כפתורים במקלדת - אני נאלץ לעשות reset למחשב ההגדרות ב- "Power Options" נמצאות על כיבוי המסך לאחר 10 דקות כמו כן נראה לי שיש לי Catalyst מעודכן, זה הגרסה שיש לי: תודה רבה למשיבים !!! [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by TaMiRn2,

אני מחפש מסך נגיעה למחשב שיהיה מדיה סנטר הוא לא צריך להיות גדול משהו בסביבות 15 -20 אינצ' כי זה רק בשביל הממשק....(בעיקרון במקום מקלדת ועכבר..) צריך שיהיה תומך בווינדוס מדיה סנטר... יש דבר שיכול לענות על הצרכים שלי? תודה...

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by Gasi,

אני מחפש מסך בגודל 20 עד 22 השימוש העיקרי הוא משחקים וגלישה.יש לי כרטיס מסך של radeon hd4870 1g של club3d. הייתי רוצה לדעת על מה אתם יכולים להמליץ לי בתקציב הנ"ל או עם חריגה קטנה.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  25. (טעות בכוונה ). לאור האכזבה מאי-מציאת 2007WFP במלאי באף מקום בצפון (אלא אם מישהו מכיר מקום כזה, שיכול לספק את המסך בשבוע, אמין ועם אחריות). איזה מסך עד מחיר מומלץ ? או שהכי קרוב מבחינת רמת איכות / מחיר זה ה 19" של ה 971P ?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים