עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. טוב בדיוק עכשיו הוספתי עוד מסך 19' לאחד זהה שיש לי אז כמה שאלות 1.אני יודע שיש כמה מצבים, איך בוחרים אותם? בדרייברים של ATI לא מצאתי כלום 2.ברגע שיש יישום על מסך מלא ואני מעביר תוכנה במסך אחר לפוקוס היישום שעל מסך מלא מתמזער יש דרך לבטל את זה?

• 5 תגובות
    • 973 צפיות
  2. שלום, אני מעוניין לרכוש מסך חדש למחשב בתקציב של 2000 ש"ח עם חריגות קטנות. אני מחפש מסך 20-22 אינטצ' שהשימושים שלו יהיו: 1) משחקים (בעיקר) 2) גלישה באינטרנט ועבודה עם טקסטים 3) עריכת תמונות ווידאו ברמה בסיסית-בינונית אם זה חשוב אז כרטיס המסך שלי הוא 8800GT ואני לא הולך לראות סרטים במסך הזה. חשוב לי שהמסך יהיה איכותי, בעל צבעים אמיתיים ואחידים וללא מריחות. אז על מה אתם ממליצים בתקציב הזה? תודה

• 6 תגובות
    • 972 צפיות
  3. ה ViewSonic LCD 19 VA912 הומלץ לחבר שלי בחנות מחשבים במחיר של 1600 ש"ח. לפי מה שאני יודע ViewSonic הם חברה איכותית. רציתי לדעת את דעתכם על המסך הזה. איך האיכות שלו ביחס למחירו ?? כי הוא נראה מאד משתלם : חברה טובה, 8 מיל', DVI, 1:600 תודה לעוזרים !! :xyxthumbs:

• 0 תגובות
    • 972 צפיות
  4. מבקש המלצות וחוות דעת מבעלי אסוס PW191 איך רואים בו תמונות וכתב? האם נוח לעבוד איתו הWIDE?

• 3 תגובות
    • 972 צפיות
  5. טוב נמאס לי מהסמך המעפן שיש לי ואני מחפש מסך 19 אינץ 2ms או 4 (עדיפות ל-2...) המסכים הם: 1. LG L1970HR - לא בטוח שאני קונה אותו כי שמעתי שיש לו בעיה במעמד שלו... מישהו יודע על זה משהו? 2.Samsung 931BF - יש לו נתונים יותר טובים משל הLG והמחיר פצצה... אז אני מנסה להבין איפה מנסים פה לעבוד עליי? הגיוני שמסך של סמסונג עם מהירות של 2 ויחס של 1:2000 יעלה רק 1750 שקל? משהו פה מסריח אבל אני לא יודע מה... יש למישהו רעיון? 3.Samsung 960BF- זה אומנם 4ms אבל יש לו pivot... השאלה היא איך זה שהסמסונג שמעליו יותר טוב בנתונים ועולה פחות? רק בגלל הPIVOT? תודה לכל מי שעוזר.. היום אני כבר חייב לקנות מסך אז אני מקווה שמישהו יעזור לי בהקדם... חוצמזה אם מישהו יודע איך הנוהל בדיקה של הפיקסלים…

• 0 תגובות
    • 972 צפיות
  6. Started by uguru1969,

האם מישהו יכול להמליץ על תכנת כיוון איכות התצוגה של מסכי LCD תודה

• 1 תגובה
    • 972 צפיות
  7. הי, רציתי לדעת האם יתכן שהכרטיס מסך לא תומך ברזולוציות כאלה? או שצריך להתקין דריבר חדש? או זה בעית חומרה? כרטיס המסך שלי הוא : ATI RAGE PRO AGP X2 מערכת הפעלה WINXP SP2 תודה לכולם

8. אני רוצה להחליף את הCRT MAG 17" שלי במסך LCD איכותי. יש לי כסף אבל אני לא רוצה לבזבז את כולו על המסך אז אני מעדיף לבזבז כמה שפחות, אני מחפש מציאות... אני מאוד רוצה את הדל אבל בינתיים אני חושב שהוא יקר לי.. אז ראיתי את האסוס שאותו אני יכול להביא בהנחה, אבל מבאס אותי ה8MS והרמקולים על המסך... יש עוד מסכים באיכות/רמה/גודל של המסכים הנ"ל במחירים האלו או כמה שפחות? האם מחיר הדל צפוי לרדת? תודה... עריכה, שמתי לב שהדל הוא 16MS, זה לא מחורבן? איך המסך הזה? http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=502783 הוא מדהים! אני לא משחק הרבה, אני צריך מסך לאינטרנט וסרטים בעיקר

• 7 תגובות
    • 972 צפיות
  9. Started by SharonSx,

שלום לכולם, אני מתכוון לקנות מסך חדש בקרוב מאוד, ואני נמצא בבעיה מכיוון שפינת העבודה שלי היא קטנה יחסית ואני יושב קרוב מאוד המסך עד היום עבדתי עם LCD 15 אינטש. לקחתי לפני כמה ימים את מסך המחשב של אח שלי שהוא 19" ולאחר 20 דקות של ישיבה מול המחשב העיניים שלי התחילו לכאוב. אני נמצא בהתלבטות כי אני לא יכול לבחור מסך גדול כי אין לי מקום אליו בשולחן וגם הוא יכול לפגוע לי בראייה אני גם מאוד רוצה מסך רחב אבל זה מגיע בגדלים גבוההים מאוד. אז אני צריך מסך למשחקים שיעבוד עם 8800GTS 320mb יש עדיפות מסויימת למסכים של סמסונג כי אני יכול להשיג אותם במחיר זול יותר ורצוי שהמסך לא יעבור את ה 2000 ש"ח. אז מה אתם מציעים? אני חשבתי על זה: SAMSUNG SyncMaster 20" Wide 206BW האם הוא יהיה גדול מי…

• 13 תגובות
    • 972 צפיות
  10. Started by Psychedelic,

שיהיה כמה שיותר גדול P: והאם אני אוכל להשתמש בו כמסך טלוויזיה וגם כמסך למחשב? שיהיה טוב למשחקים,עדיפות לרחב. תודה.

• 9 תגובות
    • 972 צפיות
    • 3 תגובות
    • 972 צפיות
  11. DELL 2007WFP אוLG204WT . מה עדיף לצפייה בסרטים? :s05:

• 1 תגובה
    • 972 צפיות
  12. Started by LevyVista,

שלום חברים.. קניתי לא מזמן את המסך המדהים הזה.. רציתי לדעת אם ישנם הגדרות מומלצות למסך, כמו כמה בהירות כמה ניגודיות וכו'.. מה מומלץ לעשות ברגע התקנת המסך?..

13. Started by erez213,

אני מעוניין לקנות מסך מחשב חדש,התקציב הוא באיזור ה1000 ש"ח(אפשר לחרוג כלפי מעלה במידת הצורך),השימושים במסך הם צפייה בסרטים(לפעמים אני צופה מהמיטה אז אני רואה מהצד ולא ישירות מול המסך,כך שמסך שמעוות את הצבעים במבט מהצד לא טוב בשבילי),משחקים,וגלישה באינטרנט,ומדי פעם קצת עריכה גראפית בפוטושופ. ושהמסך יהיה 22 אינץ' פלוס מינוס(גם 24 אינץ' מתקבל אם יש מסך טוב,וגם 20 אינץ' זה אחלה אם המסך הוא איכותי כך שזה יכפר על זה שהוא קטן) ואם אתם יכולים להסביר לי מה ההבדל בין מסכי LED למסכי LCD זה יהיה מצויין ודבר אחרון שחשוב,שהמסך יהיה מחברה אמינה ואיכותית(Dell,LG,Samasung וכו'..) תודה רבה

• 0 תגובות
    • 972 צפיות
  14. כוננים של מחשב. אם כן, איך? צריך כרטיס מסך מיוחד אואיזה שהוא ציוד נלווה מיוחד.

• 5 תגובות
    • 972 צפיות
  15. Started by saar200,

ערכתי מחדש את ההודעה פשוט כבר הזמנתי רציתי חוות דעת על המסך הזה אם משהו מכיר אותו אם טוב לגיימינג http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5149&CatCode=398

• 1 תגובה
    • 972 צפיות
  16. Started by benyben,

שלום. לסרטי FULL HD ולמשחקי מחשב שרצים ברזלוציה של 1920x1080, האם עדיף מסך שגם הוא 1080p, או שאפשר ודווקא כדאי מסך 1920x1200? אני מתלבט בין שני מסכי מחשב - האחד Dell P24H והשני Dell U2410 תודה מראש

• 1 תגובה
    • 972 צפיות
  17. Started by gman_il,

אני שוקל לקנות אותו כמסך למשחקים. האם מישהו מכיר? יכול להמליץ מניסיון או מהנתונים היבשים?

• 6 תגובות
    • 972 צפיות
  18. היי אני רוצה המלצה למסך שמיועד בעיקר לגיימינג, וכמובן גם לכל צרכים האחרים, סרטונים, סרטים, אינטרנט, WORD, וכל הצרכים האחרים של המחשב אבל גם לגיימינג כבד. אני ממש לא מבין כלום במסכים, אבל לפי מה שקראתי מומלץ פאנל ips. אני יודע שהמסך שמומלץ כאן בדרך כלל זה המסך הזה: Dell 23in U2311H אני ממש לא מבין למה. לפי מה שאני יודע, זמן תגובה של 8MS, כמו של המסך הזה, זה ממש איטי(יש הרבה מסכים עם זמן תגובה של 2MS) הניגודיות שלו (1:10000) היא לא משהו (יש מסכים יותר זולים עם ניגודיות של 1:50000). למה כולם ממליצים עליו? האם הזמן התגובה האיטי שלו לא ישפיע עלי בגיימינג? הניגודיות הנמוכה שלו לא תפריע? בטח הצבעים יהיו פחות טובים או משהו לא? מה עושה אותו יותר טוב מהמסך הזה לדוגמא: http:…

• 8 תגובות
    • 972 צפיות
  19. טוב כמו שכבר כתבתי, אני הולך כנראה לראות את המסך 2209WA.. חח אבל הבעיה שלי היא שהכרטיס מסך שלי חלש.. 8600gt 512mb...... איך הוא יחזיק אותו במחשקים? יחזיק מעמד? יראו טוב? או שאין טעם לקנות את המסך הזה אם אני לא משדרג את הכרטיס מסך גם כן? תודה מראש =]

• 11 תגובות
    • 972 צפיות
  20. Started by eeko,

שלום רב ברשותי שני מסכי מחשב samsung 22 dell 15 ברצוני לחבר את שניהם למחשב כך ששולחן העבודה יגדל (שסמן העכבר יקפוץ ממסך אחד לשני) אשמח לקבל הסבר כיצד לחבר ולהגדיר אותם תודה מראש

• 0 תגובות
    • 972 צפיות
  21. שלום רב, אני מחפש לקנות מתנה מסך לאבי, הוא עובד על המחשב כ 8 שעות ביום, לרוב באינטרנט ובוורד, לא משחקים ולא סרטים. מכיוון שהוא עובד כיום עם 15" אני לא רוצה לקנות לו מסך ענק, חשבתי לכיוון ה 19-20 אינטץ'. האם למישהו יש המלצה למסך איכותי שיתאים? (לא חייב מסך רחב) תודה, דור.

• 0 תגובות
    • 971 צפיות
  22. Started by izhark,

אני מחפש מסך בעיקר לגלישה, קריאת טקסט ומעט ווידאו, ממרחק קרוב. חשוב לי מאוד הנוחות לעיניים (שלא יהיה "מעייף") ושאיכות הצבעים תהיה סבירה, שאר הפרמטרים פחות. מבחינתי פיקסלים גדולים כמה שיותר זה יותר טוב- יותר נוח לקריאה (לא אכפת לי משטח עבודה, ואני לא מתעסק בגרפיקה) אני מוכן לשלם אפילו עד 2500 , אם זה באמת משתלם, אבל כמובן שמעדיף פחות ממעבר על ההודעות האחרונות אני מבין שההמלצה של הפורום היא Dell 2209WA, אבל אני רוצה לוודא שלא פספסתי משהו. האם לU24210 יש יתרון משמעותי ששוה את המחיר שלו? מה לגבי הLG W2220P ? הוא קצת יותר יקר ואין לי בעיה לשלם את זה, אם באמת יש לו איזושהי עדיפות ושאלה אחרונה - האם יש עוד מסך רלוונטי, אולי משהו שיגיע לארץ בקרוב ושווה לחכות בשבילו (הקנייה לא דח…

• 1 תגובה
    • 971 צפיות
  23. שלום, בתקופה הקרובה אני רוכש את המפרט הבא: אני מעוניין לקנות מסך 27'' (לצרכי עבודה סטנדרטית ולפעמים עבודה מהבית בפיתוח וקצת גיימיג מדי פעם) ואני מבין שעדיף לי לקנות מסך ברזולוציה 1440P אחרת זה לא יראה 'חד' (מסך 27 ברזולויצה 1080P). חשבתי על המסך הזה, https://www.payngo.co.il/246050.html, אך נאמר לי כי אינו תומך בFREESYNC - האם זה קריטי? בנוסף - הבנתי שברזולויצה 1440P עם המפרט שלי כנראה שלא אוכל לנצל אותו(המסך) במלואו - מה ההשפעות ? אצטרך לרדת בהגדרות במשחקים ? אודה לעזרה \ המלצה על מסך אחר עד 2000 ש"ח (ורצוי שפחות :)) תודה מראש

• 0 תגובות
    • 971 צפיות
  24. Started by levireem,

קניתי היום את המסך , ואני לא הכי מבין בעולם המסכים ... רציתי לדעת איך אני יכול לקבל תמונה חדה באיכות מקסימלית ככה שאני יפיק ממנו את מה שהוא שווה ?!?!? אני לא יודע אם זה קשור אבל יש לי כרטיס מסך nvidia geforce fx5200 בגדול מה שאני רוצה זה לראות את כל מה שמופיע לי על המסך באיכות הכי טובה שאפשר , טוב אני מקווה שאתם תבינו אותי... אז איך עושים את זה ??

• 8 תגובות
    • 971 צפיות

דיונים חדשים בפורומים