עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Shizel,

שלום יש לי תקציב של 1500+ מוכן להוסיף עם באמת שווה ואני צריך מסך למשחקים וסרטים שמעתי ש ViewSonic VX922 ממש טוב למשחקים ובכלל וגם ViewSonic VP930 טוב או בכלל כידי 20 אינץ Samsung203B XAP192IXerox Samsung226BW 22'' LCD 2ms DVI WideScreen Black E228WFPDell איזה עדיף?

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  2. חבר צריך מסך למטרות האלו ובתקציב הזה, אני יודע שזה נמוך מאוד אבל אין מה לעשות, זה כמה שהוא מוכן להשקיע... האופציות שחשבתי עליהן: ASUS VW192T http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=585656 MAG AI937W http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=590766 LG L194WT http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=472837 SAMSUNG 940NW http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=573746 ASUS VW192S http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=1246&category_id=9c62f0f2c58401d7a48c15a8be2f59ba& HP w1907v 19 http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=18294 המאג נראה לי מסריח אבל הוא אמר לי לשאול עליו בכל מקרה, בגלל שהוא יותר מדי יפה בשביל לפסוח עליו :kopfp…

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  3. Started by iNtro7,

קניתי XBOX ואני רוצה מסך שינצל אותו כמו שצריך ( 19,20 אינטש ). שיהיה את הכניסה של הXBOX והכל. התקציב שלי הוא בסביבות ה2200 שאפשר לחרוג מעט תודה רבה על כל עזרה

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  4. Started by zaroor,

שלום למבינים שאלת רכישה למסך דגם UTOPIA 22 האם הוא טוב,אמין, ישמש לכללי,טלויזייה ,משחקי מחשב מסך המשמש גם למחשב וגם ל-TV יש קישור לדגם אפשר להיכנס לפרטים בפנים,,,, אם ? לא ניראה לכם מה כדאי לקנות עד 1700 שח ,,ותודה לכם http://www.zed.co.il/Category.asp?SubCategoryID=87&CategoryID=21

• 3 תגובות
    • 964 צפיות
  5. שלום, רכשנו מסך 200W6 של פיליפס ואנו לא מצליחים לראות טוב, על האריזה של המסך ובחוברת רשום שהרזולוציה הטבעית הטובה ביותר של המסך היא : 1050*1680 (שזה לא קיים ב-WINXP). וכן כבר התקנו את הדרייבר המתאים..... בכל מקרה ניסינו הכי קרוב שזה רזולוציה 1024*1600 אבל זה מטשטש את רוב הפונטים במסך לגמרי... ניסינו רזולוציה נמוכה יותר של 960*1280 ורואים ברור את הפונטים אבל אז המסך "מותח" את הכל לרוחב...(ואנחנו לא מעוניינים למרובע) מה הבעיה כאן ? יש ברשותינו מחשב פנטיום 4 עם כרטיס מסך Nvidia Geforce 2 MX 100/200 64MB

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  6. Started by M.K16,

אני קונה עכשיו מחשב ואני רוצה לקנות מסך חדש. לא משנה לי רחב או לא רחב. אני רק רוצה שהוא כמעט ולא יזיק לעניים. לפי מה שהבנתי מסכים עם פאנל TN מאוד מזיקים לעניים עם שימוש ממושך מול המחשב. אז אני רוצה המלצות למסך בתקציב הזה שהוא יהיה איכותי ולא יזיק לעניים... השימושים שלי הם: קצת סרטים ושימוש של טקטס בעבודות וכל מני (יש הרבה) ומשחקים גם אבל לא הרבה... הכי חשוב אבל שלא יהיה מזיק כל כך לעניים... לפי נושאים שקראתי ראיתי בנתיים שהמליצו על אלו: או את 971P של SAMSUNG או את VP930B של ViewSonic או את ה20 אינצק הרחב של פיליפס שכרגע אני לא זוכר את הדגם שלו... מה עדיף? אחד מאלה או משהו אחר? תודה

• 3 תגובות
    • 976 צפיות
  7. Started by db9,

בשעה טובה ובאושר ו(עושר) רב התחדשתי במסך LG L226WTQ לאחר שקיבלתי את המסך שמתי לב למדבקה קטנה שהיתה על הקופסא DFC 1:5000 ועליה גם היה מצויין הדגם (LG L226WTQ) לפי בדיקה שלי לפני הקניה ומהאתר של LG הדגם הספציפי צריך להיות 1:3000 על המסך עצמו מאחורה מוטבע הדגם L226WTQ אך בכל מדבקה אפשרית אם זה על גביי המסך עצמו ועל האריזה ישנו פירוט שאומר DFC 1:5000 ישנה דרך לבדוק מה ה DFC של המסך (לא על ידי פירוק פיזי ;D) או שזאת בסך הכל טעות אנוש של המדבקות ואם מוטבע לי הדגם מאחורי המסך אני יכול לישון בשקט לא שאני מאמין שאני ישים לב להבדל מכייון שאני עובר ממסך CRT בכלל אבל עדיין בשביל ההרגשה שלא עבדו עלי או משהו תודה ושיהיה לכולנו סוף שבוע רגוע ומהנה (לשומרים שבינינו שבת שלום)

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  8. Started by nizans,

יש לי מסך 20VL66E של טושיבה 20 אינץ' רציתי לדעת על איזה רזולוציה אני יכול לשים אותו כי עכשיו אני יכול רק על 800X600 אבל לפני שהתקנתי את הדרייבים של הכרטיס מסך [8800GTX ASUS] יכולתי לשים אותו על רזולוציה יותר גבוהה יש סיכוי שאני יוכל לשנות רזולוציה באיזה דרך? תודה..

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  9. Started by Mr King,

שלום לכולם, השבוע רכשתי את המסך הנ"ל . המסך בהיר מאוד ועושה לי כאבי עיניים , שיחקתי קצת עם ה- Brightness אבל עדיין אני לא מצליח למצוא את השילוב בין הטוב ביותר בהגדרות של הbrightness וה-contrast. יש אפשרות גם לשחק עם הצבעים Red Green Blue . אשמח אם מישהו בעל המסך הנ"ל יוכל לרשום את ההגדרות האופטימליות . תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  10. שלום אני ממש מיואש כבר כל אחד נותן לי דעה שונה אמרתי נילך לפורום שמבין טיפה יותר מאחרים אני רוצה מסך דק שיהיה 19 אינצ' ושיהיה מתאים למשחקים אני לא מבקש מסך ברמה הגבווה אני מבקש מסך שיתאים למשחקים כשהתקציב הוא עד 1100-1200 אין לי שום שקל לחריגות. כעיקרון רציתי תמסך הזה LG 19" LCD L1953TR מה אתם אומרים עליו האם שווה לי לקנות אותו?? תודה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  11. Started by RebliNk,

ראיתי את המסך הזה של viewsonic http://a.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=469700# אמרו לי בחנות מחשבים שזה מסך טוב למשחקים וסרטים אני צריך דעה עליו אם הוא לא טוב מה כדאי לי לקחת במקום (עד 1500 שקל) תודה ד"א - בכרטיס מסך שאני מביא יש את החיבור המתאים למסך הזה...

• 3 תגובות
    • 869 צפיות
  12. Started by matvey99,

פתחתי לפני כמה שבועות כבר דיון דומה אבל המסך שהמליצו לי עליו לא זמין במאלי ב TMS אז אני מחפש מסך 19 שעולה 1200שקל +- ( לא לחרוג ) אך ורק ב TMS! מסך למשחקים , סרטים , ובלהבלה ( קיצר כל הדברים ) ולא משנה לי אם הוא יהיה WIDE או רגיל תודה.

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  13. Started by boogie,

המסך מתאים אוטומטי את הבהירות שלו לפי מה שנראה לו לנכון, ממש מרגישיםב תופעה בסרטים לדוגמה אם יש בסרט קטע חשוך המסך נהייה כהה פתאום עוד יותר ואחרי כמה שניות כאשר שוב יש קטע עם הרבה אור הבהירות חוזרת לעצמה, קטע ממש מעצבן האם יש מישהו שנתקל בתופעה דומה? ויודע איך לסדר\לבטל את זה?

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  14. Started by tomiv,

אני מתלבט האם לקנות מסך LCD למחשב או בתור טלויזיה.. אם אני קונה מסך רק למחשב אני לוקח מסך 19 אינץ כנראה SAMSUNG 971P ההשקעה שלי היא 1800-2000 ש"ח לא יותר.. כרגע הנטייה שלי היא יותר למסך טלויזיה ולא מחשב.. ולכן יש לי מספר שאלות: 1.מהם החסרונות של מסכי הLCD בהשוואה לטלויזיות רגילות האם אני ירגיש בהבדל שלילי ? כלומר המסך יהיה יותר גרוע מהטלוזיה הרגילה שלי (21 אינץ דיי ישנה) 2. אני צריך שיהיה בו חיבור לכבלים אנלוגים.. כי אין לי ממירים בבית.. אני רוצה איכות תמונה טובה בצפייה בשידורי טלויזיה וגם איכות טובה בצפייה בסרטים כאשר המסך מחובר לDVD ואם אני יילך על מסך LCD לטלויזיה אני צריך שהוא יהיה מינימום 20 אינץ.. השאלה היא האם קיים מסך כזה שיענה על הדרישות שלי, מסך איכותי וטוב במח…

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  15. שלום יש לי כרטיס מסך RADEON HD 2900 PRO ומסך DELL 2007 WFP לשניהם התקנתי דרייברים עדכניים והמערכת מזהה אותם באופן מעולה. בוינדוס אני מצליח להגדיר את הרזולוציה על 1680X1050 כמו שצריך (זו הרזולוציה שך המסך). ב PES 2008 זה מגיע לי הכי הרבה ל 1280X1024 וב NBA 2008 זה מגיע לי ל 1440X900 לאחי יש את אותו כרטיס מסך אבל יש לו מסך 19' של MAG ואצלו זה נותן רזולוציה גבוהה יותר. מה הבעיה ואיך אוכל לתקן אותה? תודה רבה לכם נ.ב שמתי את ההודעה הזו גם בתצוגה וגרפיקה וגם במסכי LCD כי נראה לי שזה מתאים לשניהם.

• 3 תגובות
    • 780 צפיות
  16. Started by ofir2808,

רכשתי לפני מספר ימים את המסך הנ"ל, רציתי לדעת מה היתרונות שלו ומה החסרונות שלו ביחס למסכים דומים של חברות אחרות, כמו כן רציתי לדעת האם הקנייה הייתה כדאית (רכשתי את המסך במחיר של 1250 ש"ח). תודה מראש לכל העונים.

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  17. Started by Ametrine,

עשיתי בירורים לגבי איזה מסך 24 אינץ' כדאי לקנות. באף חנות לא אמרו DELL אבל באחד החנויות שבידיוק עשו מכירה של XEROX XM7-24AFW אמרו שרק את המסך הזה. אמרו שזה מסך מעולה וגם הזכוכית המצופה ממש משפרת את האיכות. http://a.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=589640 הבעיה שאני לא מצאתי בשום מקום כתבה על המסך או מישהו שיש לו את המסך. מישהו שמע על האיכות בפועל של המסך שלא רק על הנייר? האם הוא באמת טוב? ה DELL יקר וה זירוקס הכי טוב על הנייר ויותר זול לכן אני מתלבט כבר איזה שבוע.

• 3 תגובות
    • 882 צפיות
  18. Started by XqGEX,

אני מחפש מסך שישמש אותי 90% מהזמן למשחקים אני מעדיף שיהיה רחב וגדול כמה שאפשר אבל לפי מה שקראתי פה למסכים הגדולים ( 22+ ) יש פאנל בעיתי והאיכות חשובה לי מאוד אשמח לקבל המלצות.. יוגב

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  19. http://www.scn.co.il/model.aspx?cat=BAB&id=22600 ומי שרוצה Philips 200W6CS ולא מוצא , זה מישהו שבדק בשבילי נתן לי. שבתאי מחשבים- נוה שאנן 12 תל אביב 03-6889048 מכניק ריקום בע"מ- סעדיה גאון 22 ת.ד. 51884 תל אביב 03-5627015 אסי י. מחשבים בע"מ- רוממה 26 דירה 1 03-6486005 תל אביב מיקרוטופ-שבא -(MTS)בע"מ- לבנדה 43 03-5377755 תל אביב צ.מ.ד. שרותי מחשב- תלפיות 38 03-7526766 רמת גן אפ.1 שירותים בע"מ- ברוריה 1 פינת ידע עם רמת גן 03-6120990 לנטרוניקס (הפצה) 1991 בעמ- בצלאל 10 , ת.ד. 3573 רמת גן 03-6133344 פינת הילד- מוהליבר 4 פתח תקוה 03-9312552 שניידרמן שרותי מחשוב- חדרה 15 פתח תקוה 03-9229924

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  20. Started by Ametrine,

יש אפשרות שאני יוכל דרך מישהו להזמין מחו"ל את Dell 2707WFP וזה יעלה אותו מחיר כמו 2407. http://www1.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=574158 האם זה מסך טוב למשחקים וסרטים? אין בו אקטיפקטים כבדים ובעיות גוסטינג כמו ב HC? לא הצלחתי למצוא עליו מידע בפורומים ישראלים. ואם כבר מדברים על הזמנה מחו"ל שניתן להשיג משם את Acer AL2416WBSD 24 אינץ'. כדאי לקנות אותו במידה ולא יצא עם ה DELL? בהשוואות ראיתי שהוא יותר טוב מהסמסונג.

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  21. Started by ekadosh,

קראתי את ההסבר המאוד מפורט על מסכי LCD (היה מאלף, תודה). אבל התעוררה לי שאלה אחת שאני לא מצליח למצוא לה פתרון. אם מסכי ה-LCD למעשה עובדים הכי קשה כשהמסך הוא שחור (כי הבנתי שהקריסטלים הנוזליים צריכים לחסום את כל קרני האור), אז למה שומרי המסך שחורים? זה לא גורם לקריסטלים לעבוד קשה לחינם? לא עדיף ששומר המסך יהיה לבן לגמרי, או שפשוט יכבה את המסך? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  22. ואם כן כיצד אני בורר איזה מחשב מציג? אם לא מה עושים.? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  23. Started by Baruh92,

שלום לכולם ותודה שנכנסתם ! חבר שלי קונה מחשב חדש בקרוב מאוד ועם המחשב הוא צריך גם מסך LCD 19. בעקרון המחשב הולך לאחים שלו הקטנים אז השימושים יהיו משחקים ואינטרנט אופיס ושימושים בסיסים. חשוב לציין שהם ממש לא הולכים להריץ משחקים כבדים רק פיפא ומשחקים דומים לא כבדים, אולי GTA החדש שהיצא גג!! בקשר לתקציב אני צריך לבנות לו גם מפרט וגם ככה המסך מגביל אותי אז השאיפה היא כמה שפחות, גג 1400! שוב עדיף פחות ושיענה על הצרכים הנ"ל אם יש עוד נתון שצריך בשביל לבחור את המסך המתאים תגידו לי. תודה רבה!!!

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  24. Started by talitay,

היי לכולם... ידוע לי העניין הזה שמסכי LCD משנים צבעים ובהירות בזוויות שונות. גם ידוע לי שלקחתי את המסך הכי גרוע מהביקורת מסכים שעשו כאן באתר, חבל שגיליתי מאוחר מדי. קניתי בשבוע שעבר מחשב חדש עם מסך LG 1900J (זה עם הרגל האדומה המוזרה, נראה כמו חייזר). התעסקתי בלי סוף עם ההגדרות שלו בתוכנה שמגיעה איתו וגם עם ההגדרות של הכ.מסך (nvidia 8400). ועדיין, בלי שום הסבר (הסתכלתי מכל זווית שקיימת, למעלה למטה ימינה שמאלה - כואב לי כבר הגב) החלק העליון של המסך כהה יותר מהתחתון. משמעותית. כדי לוודא שאני לא משוגעת ושזה לא בגלל הזוית שאני מסתכלת ממנה, סובבתי את המסך ככה שיעמוד על הצד, כמו דף A4, ואכן צד שמאל היה כהה יותר מצד ימין, אז ברור שיש כאן משהו מוזר וזאת לא אני P: השאלה- האם …

• 3 תגובות
    • 804 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.