מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
אני מתלבט בינו לבין ה 931BF SAMSUNG אני יודע שסמסונג היא חברה יותר מוכרת השאלה היא האם באמת ניתן להרגיש בהבדל כאשר מדובר במשחקים והאם להיחנק קצת וקנות אותו או שאפשר לחסוך פה קישור ליונדאי http://www.hyundaiq.com/
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם זה המסך שקניתי לפני יומיים.. מסך מחשב ''LCD 23 ברזולוצייה FULL HD דגם: +AOC 2330V מסך מחשב ''23 מבית AOC ברזולוצייה 1920x1080dpi Full HD * צפייה בפורמט Full HD ברזולוציה 1920x1080dpi * עיצוב חדשני ויוקרתי בצבע שחור מבריק * חיבורים דיגיטלים ואנלוגיים RGB + DVI * זמן תגובה מהיר במיוחד- 5ms * יחס ניגודיות מדהים 1:30,000 * תמיכה ב HDCP * מסך בפורמט רחב 16:9 שאלתי היא האם בגלל שאין חיבור HDMI זה בעצם אומר שאי-אפשר לראות בזה HD אמיתי? ואם אפשר אז למה בעצם יש חיבור HDMI\מה ההבדל?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי viewsonic vp930b. למסך חיברתי את הכבל הכחול, מכיוון שהכרטיס מסך שלי קצת ישן ( geforce 4 mx440), ואין לי במחשב את החיבור לבן. כשהמסך מציג צבעים מסויימים, אני רואה פסים (לא אלה המרצדים). ??? איך אני פותר את הבעיה? והאם יש קשר בין הפסים לכך שאני מחבר את המסך לחיבור הכחול? תודה לקוראים, moshe נ.ב. אשמח אם תוכלו לומר את שמם של החיבורים הכחול והלבן?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בבדיקה שעשיתי גיליתי שע"פ היצרן המסך הנ"ל מגיע עם 8MS אבל בחיפוש לקניה בזאפ רשום שהוא 5MS מה הרעיון???? והאם המסך הזה טוב למשחקים וגרפיקה. תודה לעונים (ואני בשלבי קנייה מתקדמים)
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם אני מחבר תחנת עגינה של מחשב נייד (dell latitude e4300) אל המסך בחיבור של DVI-D ל DVI-D, האם השידור הוא אכן דיגיטלי? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, שאלתי היא מהי חשיבות מהירות התגובה במסכים בשימוש בתוכנות שרטוט תלת מימד? מי שמכיר ריינו או 3DMAX. בתוכנות אלו ניתן להשיט ולסובב את האובייקטים המשורטטים במרחב על גבי המסך. האם מהירות התגובה של Dell 2209WA או LG2220P שהם 5/6 ms אמורים להיות בסדר ולא למרוח את השרטוט? מהי המהירות המינימלית המומלצת? חיפשתי ברחבי הפורום ולא נתקלתי במידע הזה לגבי תוכנות שרטוט תלת מימד אלא רק לגבי משחקים. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך מסך למחשב שיהיה כמה שיותר איכותי... ו...התקציב הוא 1000 ש"ח אפשר לחרוג אבל לא יותר מדי.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, כפי שכתבי בכותרת מחפש המלצה למסך לידידה. יש אפשרות לקנות גם בחו"ל. היא גם גיימרית אבל היא גם עובדת על פטושופ, לייטרום ופרמייר אז חשוב לה דיוק הצבעים במסך. המחשבה הייתה על מסך עם 99% כיסוי של ADOBE RGB אבל אחרי דיון שנערך כאן בפורום אחר אנחנו כבר לא בטוחים אם זה שווה\כדאי. אז א' רציתי לשאול את המלצתכם בנושא. ו-ב' כאמור מחפש מסך בשבילה. היא לא כל כך רוצה מסך 27 אינץ' כי היא יושבת קרוב (כחצי מטר) ויש לה שולחן קטן אבל אם יש מסך 27 אינץ' שהוא עם BEZEL קטן אפשר לשקול אבל בגדול המחשבה היא 1080\1200\1440P סטנדרטי (16:9\16:10 ולא אולטרה רחב) ובעדיפות למשהו שמתאים לצרכים שלה מבחינת הצבעים כאמור. חוץ מזה כמובן לא יזיק זמן תגובה נמוך או קצב רענון גבו…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אז ככה : 1.המחשב שלי מחובר כרגע בכבל DVI-DVI למסך ( אני צופה בסרטים באיכות של HD 720/1080 ומשחק משחקים ) רציתי לדעת , אם אני מחבר כבל VGA-VGA למסך ( מה שקבלתי עם המסך ) אני יראה אותם פריטים כמו ב-DVI ? ז"א זה ישדר באותה איכות כמו קודם ? 2.יש לי רק חיבור אחד של DVI ולכן רציתי לחבר את ה-PS3 בכבל של HDMI-DVI שיהיה מחובר קבוע למסך ( במקום להוציא ולהחליף כל פעם כבל של המחשב או של הPS3 ) . אז רציתי שהמחשב יהיה מחובר VGA והPS3 יהיה ב-DVI , ככה שאחסוך לי בשינויים . השאלה היא אם באמת VGA יכול לתת איכות כמו של DVI בסרטי HD , משחקים ועבודה שוטפת עם המחשב . תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בעלים שמח ומאושר של מסך EIZO FlexScan S2431 (ניתן למצוא את מפרט המסך כאן: http://www.retrevo.com/search?q=Eizo+S2431W&rt=sp&modelid=2775665). הייתי מעוניין לדעת האם (הרבה שאלות, אני יודע...): 1. כדאי/רצוי שאכייל את המסך? 2. אם כן - אשמח ללמוד כיצד אוכל לכייל את המסך בצורה הטובה ביותר - הן מבחינת שימוש במכשירים לכיול והן מבחינת תוכנות כיול. 3. אני עובד בתחום הגרפיקה (2D) ובעיקר בתוכנות Adobe לסוגיהן ותוכנת CorelDraw X5 - הייתי רוצה לדעת כיצד אוכל לכייל את הצבעים בין כל התוכנות כדי שטבלאות הצבעים יתאימו אחת לשנייה. 4. עם המסך קיבלתי 2 טבלאות צבעים (ICM) - מדוע קיבלתי שתי טבלאות ולא אחת? האם השימוש בטבלאות אלו אמור לפתור אותי מכיול המסך? שכחתי לציין: …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, תכננתי לקנות השבוע את המסך: Dell U2711, ברוב החניות מחירו בסביבות 3300 ש"ח, אולם ראיתי שפתאום השבוע הייתה קפיצה וכעת מוכרים אותו ב - 3800 ש"ח כמעט. מברור שעשיתי, הבנתי כי הסיבה היא שמדובר בדגם חדש. לא מצאתי שום אזכור על כך באתר של DELL או באינטרנט בכלל. מישהו יודע משהו? מישהו שמע על דגם חדש של המסך שיצא? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, אני רוצה לקנות מסך חדש למטרות משחקים, תכנות ושימוש כללי, יש לי כרטיס מסך rx480 מעבד i5 2500k 8 gb ram חשוב לי תמיכה בamd free sync, לגבי גודל אני לא נעול אבל כן ארצה באזור ה24" ואני פתוח לקניה בחו"ל תודה רבה לעוזרים!!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא מדובר במסך לגרפיקה שדורש כיול מיוחד אלא פשוט שהצבעים יהיו כמה שיותר חיים וחדים! (לפני כמה שנים קניתי סמסונג 223משהו ומאוד התאכזבתי מהצבעים האפרוריים שלו) רזולוציה של 1680-1050 אני מעדיף לא FHD כי זה מקטין את הדסקטופ יותר מדי והכרטיס לא יסחוב במשחקים... אבל מה שיותר חושב זה הצבע
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לפני 20 דקות שמתי לב לפגם שהופיע במהלך היום במסך (תמונה מצורפת). זה מן "שקע" או "נקיק" מלמעלה למטה בצד הימיני של המסך. זה לא משהו פיסי, האזור חלק מבחוץ. ניסיתי לשחק עם חיבורים, כבל אחר, לאפס הגדרות, כלום לא עזר. זה לא נראה כמו פיקסל שרוף, וגם לא כמו צריבה (אין שום דבר קבוע שנראה בצורה הזאת אצלי). לפני כשנתיים דל החליפו לי את המסך לחדש (לא מחודש) אחרי בעיות, וכבר עברו מעל 3 שנים מרגע הקניה, יש סיכוי לאיזשהי אחריות? מישהו יכול להגדיר את הבעיה או להפנות אותי למישהו שיכול? יש תוכנה אולי שיכולה לסדר לי את זה? אם לא, מישהו יודע כמה תיקון יכול לעלות? ואם אחרי התיקון הבעיה חוזרת? תודה מאוד לעוזרים, אני פה ממש בסרטים (בדיוק קניתי מסך לאמא שלי, אחרת הייתי קונה חדש ונותן לה את…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני זוכר שפעם ראיתי פה בפורום מישהו שהמליץ על הגדרות למסך של סמסונג 2243BW ועכשיו לא מצאתי את זה שעשיתי חיפוש. אם מישהו יכול לפרסם פה את ההגדרות המתאימות למסך 2243BW אני אודה לו מאוד.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה, כרגע יש לי מסך 17" של BENQ שבזמנו נחשב לדי טוב... FP737sD ... כרגע אני שוקל לעבור למסך 226BW או 206BW [סמסונג] ורציתי לדעת אם אתם ממליצים לעבור לרחב? מי שכן עבר, לוקח הרבה זמן להתרגל? ותכלס, מה יותר טוב? בקשר למשחקים, לכל משחק יש אפשרות לשים רזולוציה של 1680x1050? תודה רבה אוקיי בקשר לשאלות הקודמות עניתם, החלטתי ללכת על רחב! עכשיו אני מתלבט בין כמה מסכים. [אל תציעו לי מסכי 19" בבקשה] *Philips 200W6CS שעולה 1600 כולל משלוח *Samsung 226BW שעולה 1750 כולל משלוח. אני יודע שהפיליפס יותר טוב, אבל ההבדלים משמעותיים? למישהו שיש 226 יכול לתת עליו חוות דעת? בעיקרון זה גודל VS איכות, אמרו לי גם שכדאי לקחת את ה206 ולא את ה226 בגלל שהרזולוציה אותו דבר או משהו כזה..…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תקופה מסויימת הייתי חולה והשתעלתי המון, וכנראה שכשהשתעלתי ירקתי בטעות לעבר המסך. ישנם עכשיו כתמים אפורים קטנים וממש לא מעט. האם יש חומר ניקוי או משהו כדי לנקות זאת?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בבקשה לעזור לי אני לא יודע מה כדאי לקנות... את המפרט אפשר לראות הכרטיס הוא 7600GT...
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם, סיקרן אותי לדעת אם שווה בכלל לקנות אותו דגם מסך כמו שיש לי (Samsung 2443BW). אני מתכנן מערך SLI ב-2Way עם מערך מרובה מסכים. ואני רציתי עוד שני מסכים של אותו דגם. במידה ואני מוצא את אותו דגם (לא יודע אם מוכרים אותו עדיין), האם כדאי לי לקנות זוג מסכים מהדגם הנ"ל? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ה DELL 2007FP\WFP 20 אינץ. האם קיים כזה 19 אינץ??
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם הוצע לי מסך : AOC V196PLUS ורציתי לדעת אם הוא טוב http://www.aoc-europe.com/wEn/monitors/tft/19/19_196Vplus.php
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, הציעו לי הצעה על מסכי סמסונג מטעם העבודה (מצורף קובץ). רציתי לדעת אם ההצעה שווה משהו? האם המסכים והמחיר בסדר? רוב השימוש לי במסך יהיה לגלישה ומדי פעם למשחקים ולקצת סדרות שאני רואה.... תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני עוד מעט קונה מחשב חדש בKSP ורוצה לקנות מסך 22" חדש אז כמה שאלות הניגודיות שלו זה דינמי או סטטי ? 1:1200 למי ששכח (כי עם זה סטטי זה אפילו יותר מה226BW ששם זה רק 1:1000) איך הוא בהשוואה ל226BW? כי אני דיי לחוץ בתקציב ורק עם זה יהיה דחוף אז אני יקנה אותו ולא את ה228D שעולה רק 1250 ש"ח.. יש למישהו אותו והוא מסך ממולץ? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי באחד המחשבים בבית מסך LCD 17" של LG. הבעייה היא כזאת : כשאני מפעיל מחדש את המחשב או מכבה ומדליק אותו בזמן שהוא עולה באחד ממסכי ה-BOOT (בדוס) המסך מאבד סנכרון ומציג תמונה מעוותת (מעיין 4 תמונות מטושטשות. יחש לציין כי המסך הוחלף וגם בחדש יש את הבעייה ולכן אני חושש כי לא מדובר במסך עצמו למרות שאי אפשדר לדעת. יש לציין כי כאשר מכבים את המסך ומדליקים אותו התמונה חוזרת להיות בסדר, וכמו כן לעיתים יש מיקרים בהם התמונה לא משתגעת. מה יכול להיות המקור לבעייה ? המסך מחובר בכבל DVI אגב... שאלה נוספת היא האם ניתן במסך רחב לעשות שבעת בחירת רזולוצייה לא רחבה למשל כמו 1280\1024 שהתצוגה לא תמרח אלה רק תמלא את הפיקסלים שצריכים להיות פעילים ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-