עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Yaron-Cohen,

בבקשה לעזור לי אני לא יודע מה כדאי לקנות... את המפרט אפשר לראות הכרטיס הוא 7600GT...

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by dror1723,

בבדיקה שעשיתי גיליתי שע"פ היצרן המסך הנ"ל מגיע עם 8MS אבל בחיפוש לקניה בזאפ רשום שהוא 5MS מה הרעיון???? והאם המסך הזה טוב למשחקים וגרפיקה. תודה לעונים (ואני בשלבי קנייה מתקדמים)

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by Nimale,

שלום, אני מחפש מסך לעיבודים גרפים לצערי מפאת חוסר תקציב אני נאלץ להתספק בפאנל TN פשוט. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מסך טוב לצרכים של עבודת Photoshop, Revit, 3DMAX או לחילופין להביע חוות דעת על המסכים הבאים: Samsung 23' 980 nis - KSP http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspnatania&cat=20 BenQ 21.5' 2200HD 864 NIS - SkyPC http://skypc.co.il/pl_product~E2200HD~9~0.htm Philips 21.6' 221E1HSB 987NIS - SkyPC http://skypc.co.il/pl_product~221E1HSB~9~0.htm LG W2343T 23'' LCD 5ms 1:30000 DVI WideScreen Black ‎ 930NIS - KSP http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspnatania&cat=20 הרבה תודה! וחג שמח!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  4. אני עוסק בעריכה ועיבוד תמונות שאני מצלם ואני רוצה לקנות מסך הסט המושלם שנראה זה עם המסך של אפל כי יש לי נייד של macbook pro והמסך החדש ממש מתאים אבל בכל זאת האם הוא שווה את המחיר ? הוא גובל למחירי מסכי ה eizo שנחשבים כמסכים לעורכים גרפקים וכו' השאלה מה הוא המסך העדיף ? תודה. אם אפשר לפרט מה ההבדלים בינהם במפרטים שכעובדה יראו שיש הבדל משמעותי ולא זה יותר טוב וזה פחות תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  5. ההבדל היחידי במפרט הוא זמן תגובה קצר יותר לטובת הסמסונג ועוד איזה פיצר הקשור ב HD אבל אני לא בטוח כלל מה זה. ראיתי את שני המסכים ובעיני התצוגה יפה במידה שווה בשניהם. שניהם נותנים אחריות של 3 שנים ומהניסיון שיש לי עם מג (אמטל) האחריות שלהם טובה מאוד, את חיון אני פחות מכיר. השימוש העיקרי הוא למשחקים. תודה, אופיר

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by david86,

מחפס מסך מחשב 22 אינץ שהיה טוב איכותי

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by lioryoro,

קניתי מחשב חדש והחיבור מסך ללוח אם בא עם DVI ו HDMI החיבור למסך שלי הוא VGA מה הפתרון הטוב ביותר לחבר בניהם אשמח לתגובה מהירה (אני חייב את המחשב דחוף) תודה מראש !

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by gil13,

אני זוכר שפעם ראיתי פה בפורום מישהו שהמליץ על הגדרות למסך של סמסונג 2243BW ועכשיו לא מצאתי את זה שעשיתי חיפוש. אם מישהו יכול לפרסם פה את ההגדרות המתאימות למסך 2243BW אני אודה לו מאוד.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by the terminator4,

שמעתי שמומלץ לא לשים מסכך כזה בתדירות גבוה, יש לי LCD 19 אינטש יש בעיה לשים על תדירות גבוה ביותר?[br]פורסם בתאריך: 22.03.2007 בשעה 20:42:13 הכוונה לrefresh rate

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by edis,

בוקר טוב חברי הפורום אשמח להתייעץ איתכם בנושא הוספת מסך כמסך שני ובעתיד מסך שלישי מטעמי נוחות וגיימינג כרגע יש לי מסך של dell u2414h אני ממש מבסוט ממנו...האם יש טעם לקנות מסך qhd או uhd מבחינת כרטיס מסך יש לי כרגע msi gtx 970 4giga בעתיד אוסיף עד אחד ל sli בגדול השאלה הכי חשובה האם מסך מדגם שונה יפריע לשחק משחקים על 3 מסכים...? ואם יש לכם מסך מומלץ אשמח לשמוע תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  11. 2007wfp אוSyncMaster 226BW ?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  12. עד כה עבדתי עם מסך CRT חזק ביותר-Samsung SyncMaster 959 NF,מחירו בזמן הקנייה,לפני כ-8 שנים היה כ-3000 ש"ח,ובצדק.היום כבר לא ניתן למצוא מסכים כאלה בשוק,על כן אני מבקש לרכוש מסך LCD/LED,שיהיה דומה באיכותו לאותו מסך CRT,רוצה לומר: מסך שלא נמרח גם בתנאי קיצון של תמונה שזזה במהירות עצומה (בסרט),דיוק מקסימלי בהצגת פרטים זעירים,וצבעים חזקים ,אמיתיים ,מגוונים ומרשימים.גודל המסך פחות מעניין אותי ,אם יש מסך 19 אינץ' שייתן את כל הנ"ל ,אקנה אותו בשמחה,כמו כן אין לי בעיה להזמין מסך מחו"ל אם הוא מסך שיתאים לי ואינו נמצא בארץ.למותר לציין שמסכי LCD ו-LED "רגילים", פשוט איומים ונוראים מבחינתי בייחוד בכל הקשור לתצוגת סרטים,מריחה,אי דיוקים וכו'. כמו כן עיינתי בפרטי כמה מסכי LCD שמיועדים לגר…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. Started by yanivgold,

יש לי אפשרות לקנות את הדגם m9177 של apple ב2500 שח האם כדאי?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by LevyVista,

מה קורה חברים.. החלטתי לרכוש מסך חדש וחשבתי על ה-VW224U http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16824236050 ולפי החוות דעת בnewegg הוא נראה מצויין.. בארץ הוא עולה 1150 ש"ח, כדאי לקחת אותו? :s05:

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by is2k,

האם מישהו מחזיק/החזיק במסכים הנ"ל ויכול להשוות איכות תמונה: בעיקר שחורים ובהירות. כבעלים של DELL 2007p, שמחפש לקנות מסך נוסף, מעניין אותי האם יש שיפור, וכמה, בין הדורות. ה- 2007 שברשותי מסך טוב יחסית למסכי ה TN שהיו בזמנו, אלא שהבהירות שלו לא להיט, מה שמקשה על שימוש בסלון מואר באור יום, וגם רמת השחור הייתה יכולה ליהיות טובה יותר.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by rony1880,

היי לאחר עבודה ממושכת שלי עם המסך הזה גם קריאת טקסט באינטרנט וגם צפיה בסרטים ומישחקים , אני ממש מרוצה מאיכותו של המסך , מקווה שזה ימשיך כך . רוני

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  17. המסך למשחקים, גלישה באינטרנט וכו...

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שלום לכולם. בת דודתי שעוסקת בעיצוב גראפי זקוקה למסך 19". התקציב אינו מוגדר מבחינתה אך כמובן שאין טעם להשקיע יותר מהצורך(אף אחד לא מחפש לראות סרטי FULL HD או לשחק בקרייסיס עם המסך הזה). אשמח להמלצות.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by Xilver,

רציתי לדעת האם המסך הזה שווה 1300 ש"ח ואם הוא משתווה לX95F של סוני

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by PunkiD,

הבנתי מנושאים כאן בפורום שמערכת חלונות לא עובדת טוב עם סקיילינג, מה שאומר שהרבה תוכנות יהיו מטושטשות במידה ויהיה לי QHD. האם זה נכון? זה שיקול האם לקנות מסך כזה או FHD? כרגע אני בונה על U2515H שהוא QHD.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  21. צריך דחוף את העזרה שלכם, מסך איכותי עדיף 19" אפשר גם 17" אבל שיהיה ממש איכותי בלי מריחות בצדדים ולפחות 4MS ו גג 1600 ¤ ד"א מה אתם אומרים על LG L1770HQ?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  22. הי.. כרגע אני משתמש בחיבור VGA ישן.. הוא מעצבן וגם פוגע באיכות ככל הנראה ואני רוצה להחליף לחיבור DVI אבל יש לי בעיה אחת: יש לי כבל DVI שהחיבור שלו נראה ככה: http://www.tech-faq.com/graphics/dvi-hdtv-connector.jpg משתי הצדדים רק כסוף... וגם ככה הכניסה של החיבור למסך שלי. אותו כניסה בדיוק נכנס בלי בעיה צריך לעבוד טוב אבל שאני רוצה לחבר למחשב שלי... החיבור שלי נראה בכלל ככה http://www.ngohq.com/images/articles/7800gtx/Pictures/Dual%20DVI.JPG יש לו 4 חורים כאלה מסביב לפס הזה ... מישהוא יכול להגיד לי מה הבעיה ומה ההבדל בינהם? מה לעשות?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  23. היי אני מחפש מסך 20 אינץ' 4:3 או 22 אינ'ץ 16:9 בסכום של עד 2500 למטרת משחקים, סרטים ושאר הדברים. אני עדיין לא החלטתי מה יותר נוח לעיניים שלי, 16:9 (רחב) או 4:3 (רגיל)... ולכן אני מבקש המלצה לשני הגדלים הללו. אני צריך עוד השבוע לקנות כיוון שכרגע אני תקוע עם CRT מגעיל. אם אפשר גם שזה יהיה מסך מחנות שנמצאת באיזור ראשל"צ כי אני לא מתכוון לקנות מסך LCD מהאינטרנט (יכול להגיע עם פיקסל שרוף). תקציב: 2000-2500

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  24. היי נתקלתי היום במסך DELL E248WFP המחיר שלו ממש מגוחך,מה ההבדלים בין המסכים? והאם ההפרש הכספי שווה?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  25. יש לי מחשב עם כרטיס מסך של ATI דגם Radeon X700. אני מנסה לחבר אותו ל-LCD של טושיבה. הרזולוציה המקסימלית של המסך הנה כמקובל 1366x768. מע' ההפעלה היא Windows Vista 32bit. חיבור המחשב למסך LCD של מחשב הכל תקין. במסך בסלון לא הצלחתי להגיע למצב שאני רואה תמונה כמו שצריך. כאשר אני מנסה להגדיר את הרזולוציה בהתאם, נוצרו מס' בעיות: 1. התמונה היתה קטנה וכסתה רק חלק מהמסך. כל ניסיון לשנות רזולוציה תמיד נתן תוצאות מוזרות, פעם יותר מדי, פעם פחות מדי. 2. קצב רענון התמונה עומד על 30Hz בלבד ואיני יכול לעלות (מבחינת האפשרויות בהגדרות) לגבוה מזה. 3. הפונטים אינם ברורים ומופיעים בתמונה כפולה במסך ולכן כמעט ואינם קריאים. ניסיתי לעבוד הן עם הדרייברים המקוריים של Windows והן עם הדרייברים מהאתר…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.