מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,887 דיונים בפורום זה
-
שלום, המפרט שלי בצד, יש לי כרגע מסך ישן IBM P260 שהוא 21" הוא התחיל לעשות כל מיניי דאווינים, אז אני חושב שהגיע הזמן לשדרג... התקציב הוא סביבות 1500 שקל, לגודל 22" ( אם יש הצעות אחרות אשמח לשמוע ) ומה עדיף ולמה, WIDE או רגיל...? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=35720 היי יש למישהו ניסיון עם המסך הזה? הרזולוציה לא נמוכה מדי? מישהו יודע אם יש חנות שאפשר לראות בה פיזית מסכים?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי. במסך מחשב שלא רואים בו טוב ב vga ורואים מצוין ב dvi .אם אחבר מתאם מ vga ל dvi אראה באיכות של dvi ? תודה למי שיודע.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מתנדב בשירות לאומי בגן ילדים, ובקשו ממני לחבר את המחשב שם, חיברתי אותו, והמסך שם מראה מטושטש באופן קיצוני. מה יכול לגרום לזה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מתכונן לקנות מסך כנראה בגודל של 22 אינץ' (אם בא לכם תשכנעו אותי אחרת) בעיקרון ראיתי בKSP את המסך הזה: CHIMEI 225D 22'' LCD 5ms DVI + Speakers הם רוצים עליו 700 ש"ח התקשרתי לברר בקשר לאחריות והמוכר שענה ניסה לשכנע אותי לקחת את המסך הזה: LG W2242T 22'' LCD 5ms 1:8000 DVI WideScreen במחיר של 830 ש"ח בטענה שהמסך של צ'ימיי על הפנים והצבעים שלו מתים ולעומתו ה-LG נראה מצויין ויותר טוב מה אומרים עדיף לקחת את הLG ? כדאי בכלל ללכת על המסכים האלה? אני מחפש את המסך שהכי משתלם מבחינת עלות\תועלת תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הבנתי שאין לו חיבור HDMI. האם זה ישפיע על האיכות ? אני קונה כרטיס מסך 5870 AMD
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שימוש שוטף + משחקים. היום אני עם DELL 2515H, האיכות של הצבעים תרד? או אולי לא? אני רגיל למסכים של DELL... תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני זוכר שפעם ראיתי פה בפורום מישהו שהמליץ על הגדרות למסך של סמסונג 2243BW ועכשיו לא מצאתי את זה שעשיתי חיפוש. אם מישהו יכול לפרסם פה את ההגדרות המתאימות למסך 2243BW אני אודה לו מאוד.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מחפש להחליף את המסך מחשב שלי לטלויזית LCD שתתפקד גם בתור מסך וגם בתור טלויזיה. השימוש העיקרי יהיה במחשב ולכן חשוב שהיא תתפקד כמסך לכל דבר, תמיכה מלאה בשידורים בהבחנה גבוהה, שלט, לפחות 2 כניסות HDMI. לא מחפש לעוף מבחינת המחיר, אבל אם יש משהו טוב שעולה לא מעט אני אשמח לשמוע עליו. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה ב- Samsung 710T שלי. כמעט בכל פעם שמשנים רזולוציה או מחליפים Source (DVI-VGA) המסך מתחרפן ומופיעים עליו המון פסים דקים בכל מני צבעים. בשביל שהוא יחזור לעבוד צריך לנתק אותו מהחשמל ולחכות כ-20 דקות עד חצי שעה. אני די בטוח שאין הרבה איך לתקן את הבעיה, ושצריך לממש את האחריות. כשקניתי את המסך נאמר לי שאחריות ממשים רק אצל היבואן. עכשיו אין לי מושג מי היבואן של Samsung בארץ (מצאתי אחד אבל הוא רק של טלוויזיות, מקריים וכו). מצורפת תמונת דוגמה לבעיה: [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאלה למומחים = האם המסך יתאים גם למשחקי מחשב מהירים?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
רכשתי לחמי מחשב עם לוח asus h81M-e ומעבד i3 . מאיץ גרפי מובנה במעבד Intel® HD Graphics 4400 עכשיו אני מחפש עבורו מסך לא יקר גודל 22 שיתאים לחיבורים של הלוח ולמאיץ הגרפי בלי להתפרע על מסך שיציע יכולות שלא ניתן לממש.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
ה DELL 2007FP\WFP 20 אינץ. האם קיים כזה 19 אינץ??
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם אני מחבר תחנת עגינה של מחשב נייד (dell latitude e4300) אל המסך בחיבור של DVI-D ל DVI-D, האם השידור הוא אכן דיגיטלי? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, שאלתי היא מהי חשיבות מהירות התגובה במסכים בשימוש בתוכנות שרטוט תלת מימד? מי שמכיר ריינו או 3DMAX. בתוכנות אלו ניתן להשיט ולסובב את האובייקטים המשורטטים במרחב על גבי המסך. האם מהירות התגובה של Dell 2209WA או LG2220P שהם 5/6 ms אמורים להיות בסדר ולא למרוח את השרטוט? מהי המהירות המינימלית המומלצת? חיפשתי ברחבי הפורום ולא נתקלתי במידע הזה לגבי תוכנות שרטוט תלת מימד אלא רק לגבי משחקים. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! קניתי לאחרונה את ה dell ultrasharp u2412m אבל אין לי מושג איך לדעת אם הצבעים נאמנים למקור אין לי ידע או נסיון בכיול מסכים וחשוב לי שיהייה דיוק בצבעים ככל האפשר. אני עדין יכול להחזיר את המסך ולקחת dell אחר כמו u2713hm או u2413 אני צריך פשוט מסך שיהייה מכוייל מהחברה כך שאני יוכל לעבוד ישר והצבעים יהיו נאמנים למקור אם יש אפשרות כזו. אשמח להמלצות תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מתלבט בין 3 מסכי 27 אינצ' לשימוש מחשב+ טלוויזיה . Samsung T27B300MA Mag R27L LG IPS 27EA33V לגבי סמסונג- הוא היחידי שיש לו כניסת RF, מה זה אומר מבחינת השימוש בו כטלוויזיה? אפשר לקלוט גם בלי ממיר? לגבי Mag - יש לו אותם פרמטרים כמו לסמסונג ויותר זול. לא כדאי? לגבי LG - היחידי שהוא IPS ביניהם כמעט באותו מחיר. כדאי? תודה, הלל
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין במסך מחשב LCD חדש. המסך ישמש בעיקר לישומיי גרפיקה תלת מימדית, כגון משחקים תוכנות שירטוט תלת מימדיות. התקציב הוא לא יותר מ2500 ש"ח. בנוסף אני מעוניין שהמסך יעבוד עם קופסת מיתוג, אבל ייתכן שאני אחבר אותו בתור מסך משני בלי. ואני גם מעוניין שהמסך יהיה עם יציאה דיגיטלית. ויש עוד מגבלה, אני מעוניין לקנות את המסך מנועה מחשבים, כי אין הרבה חנויות יותר טובות מנועה מחשבים בחיפה. www.noacomp.co.il תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן! אני רוצה לקנות עוד חודשיים (ביומהולדת) מסך למחשב שישמש אותי גם לפלייסטישן 3 מכיוון שיש לי בחדר טלויזיה 15" וזה מבאס אחושילינג לשחק ככה. אז אני רוצה מסך בגודל 22" או 24" לא משנה עכשיו, שישמש לי גם כמסך מחשב וגם ל-PS3. ראיתי מסכים מתאימים של LG וסמסונג שתומכים FHD ויש להם חיבור DVI. הבנתי שאפשר לחבר לחיבור DVI כבל HDMI, השאלה איך? עם כבל HDMI-DVI או מתאם? ובנוסף, איך אני ישמע? הרי ה-HDMI יעביר אצלי גם קול כי אין לי מערכת שאני יכול לחבר אליה בכבל אופטי. נ.ב: אם יש לכם המלצות למסכים מתאימים- אשמח לקבלן!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סופסוף ראיתי אותו בתצוגה היום. מסך מהמם הוא לא ענקי, אפשר לשבת לידו בשולחן ואיכות הצבעים מעולה. המוכר בדיוק הציג עליו סרט ורואים נהדר ללא מריחות וגם סצינות חשוכות נראות נהדר. וזה עוד ברזולוציה לא טבעית (כרטיס מסך מימי הביניים). זווית הצפייה היא בערך 120 מעלות לפני שהצבעים מתחילים להשתנות. הרבה יותר טוב מכל מסך שראיתי עד עכשיו. גם טקסט נראה עליו חד וברור. המסך הזה היה כמובן SIPS גרסא A02. מהמשלוח הקודם. המסכים שיש להם ממשלוח חדש כך שהם יכולים להיות SPVA אבל ראיתי שהם כולם תוצרת מקסיקו. היה נדמה לי אן שבאמת SIPS מגיעים מקסיקו וSPVA מגיעים מסין? בכל מקרה אם מישהו מתלבט בינו לבין ה"CMV 22 ה dell איכותי יותר (בכל מקרה לכו לראות בעצמכם)
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כאשר המחשב דלוק ואני לא עובד איתו, כיצד עדיף להשאירו, מבחינת שמירת אורך חיי המסך, האם במצב שינה (בחדר חשוך נראה שהמסך עדיין פועל), או שומר מסך, שיריץ משהו ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
השימושים הם בעיקר קריאת טקסט - אופיס/אינטרנט , לא יהיה שום שמוש לסרטים או משחקים דיפדפתי פה על כמה עמודי דיונים בכולם אני רואה את אותן המלצות חוזרות על 2209 ועל 2333T אני יודע שהם טובים אבל גודל המסך הוא מה שחשוב 22 או 23 לא מתאימים לדרישות לכן אני מחפש מסך בגודל שציינתי אבל לא TN ובמחיר הנ"ל אם מישהו מכיר אשמח מאוד להמלצה . תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. איך המסך הזה בתצוגת טקסט? כאחד שמרבה לקרוא טקסטים במחשב חשוב לי שתצוגת הטקסט שלו תהייה ברמה גבוהה ושלא יעייף את העיניים. 2. יש לי כרטיס מסך Nvidia GeForce FX5200. האם יכולה להיות בעיית תאימות (או בעיה אחרת) בחיבור עם המסך? (אני חושב שאין לי כניסת DVI). 3. בזאפ הדגם VP930-3 עולה הכי זול 1648 ש"ח (בניר טק). מישהו יכול אולי להפנות אותי למקום זול יותר? 4. אגב, כתוב שם במפרט הטכני שהמסך תואם HDTV. האם מישהו יכול לאשר? תודה מראש .
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-