עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by or1020,

אני מחפש מסך 24" אופטימלי לקריאת טכסטים (מט? לא מט?) אבל גם לצפייה בסרטים (אני רואה המון. ואין לי טלוויזיה). 1. האם אני צריך HDMI? הסרטים אני רואה באיכות גבוהה. 2. DVI? מה זה? אני צריך את זה? 3. אני מקווה לחבר את המסך לMacpro שלי. האם זה משנה אם יש לי חיבורים כאלה? אני יודע שהחיבור הוא באמצעות מתאם. 4. האם זה משנה האם הוא LED או LCD? אני מחפש משהו לשנים ארוכות. 5. התקציב שלי עומד על 1500, עם חריגות אפשריות. 6. 16x9? מה זה? אני צריך את זה? הרבה תודה. אני ממש לא מבין בזה, רק יודע שאני צריך משהו נוח מאוד (בעיות ראיה קלות) לישיבה ארוכה מול מחשב ויוותר בגדר פנייה חד פעמית. :-)

2. Started by OutRaGe,

במסכים דקים LCD\TFT האחריות 3 שנים ולגבי נקודות בלתי תקינות מכל סוג שהוא, במסך חדש, ברגע מסירת ללקוח חלים הכללים הבאים: לגודל מסך "19 מותר שיכיל עד 4 נקודות לא תקינות. לאחר מסירת המסך ללקוח ובמהלך תקופת האחריות חלה אחריות למסך הלא תקין רק מעל 10 נקודות לא פעילות. תקנון של חנות כלשהיא, מה אתם אומרים(לי נראה לא משהו, השאלה אם זה הסטנדרטים בתחום)? עדיף באג או אופיס דיפו על פני החנות הזו?

• 5 תגובות
    • 999 צפיות
  3. Started by N95,

מה יותר טוב 1970HR או L1900R?

• 9 תגובות
    • 999 צפיות
  4. Started by Tomersoni,

שלום לכולם, אני בונה כבר הרבה זמן על הDell 2007WFP (כמו כולנו פה ) השאלה שלי היא האם במצב פיבוט המסך מציג רוחב מלא של דף אינטרנט? ודפי טקסט? (word וכדומה) (השאלה נובעת בעיקר מכך שtmpusr פעם אמר שהפייבוט במסך הזה (לעומת אחיו הלא רחב) צר מדי...בתרד שהוא פתח על המסך שלו (fp) ראיתי בתמונות שבפייבוט המסך שלו מציג טיפה יותר מכל רוחב הדף ויש טיפה שטח מת...אני מעוניין לדעת עם ברחב אין שטח מת ורוחב דף מתאים בול..אגב תתחדש tmpusr )

• 10 תגובות
    • 999 צפיות
  5. קודם כל, איכות התמונה מאכזבת ביותר. עברתי ממסך CRT 17 של מאג משנת 2000 (דגם לא מוכר) ואיכות התמונה בו הייתה יותר טובה. אולי זה בגלל שהמסך לא מכוייל אבל. אז איך אני מכייל את הצבעים של המסך? הירוק, האדום, הכחול - מה המספרים האופטימליים שכדאי לשים בהם? ועוד שאלה, ברזולוציה של 1050X1680, בניגוד לרזולוציה של 768X1024, אתרי האינטרנט מאוד קטנים והם תופסים אולי 50% משטח המסך - מה אפשר לעשות כדאי להרחיב את האתרים על פני כל המסך, כמו ב-768X1024? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 999 צפיות
  6. Started by mtn9,

אני עוד מעט קונה מחשב חדש בKSP ורוצה לקנות מסך 22" חדש אז כמה שאלות הניגודיות שלו זה דינמי או סטטי ? 1:1200 למי ששכח (כי עם זה סטטי זה אפילו יותר מה226BW ששם זה רק 1:1000) איך הוא בהשוואה ל226BW? כי אני דיי לחוץ בתקציב ורק עם זה יהיה דחוף אז אני יקנה אותו ולא את ה228D שעולה רק 1250 ש"ח.. יש למישהו אותו והוא מסך ממולץ? תודה

• 4 תגובות
    • 999 צפיות
  7. Started by loadstone007,

יש לי מסך של Dell, 2007wfp. הוא 20", וניסיתי לחבר כבל חשמל לחיבור "Speaker Power" (ברוב טיפשותי).... מאז הוא נכבה (לא עשה רעש או משהו) ולא נדלק לי. הוצאתי מהחשמל, ניסיתי לתת לו "לנוח" כל הלילה אבל הוא פשוט לא נדלק! מישהו אולי מכיר איזה שיטה שאפשר לנסות איתו?? ממש אין לי עכשיו זמן פנוי להתרוצץ בין יבואנים ולהמתין עד שיתקנו אותו! יש מאחורי המסך מין סימן של מנעול, ומין חור כזה. יש את זה בהרבה מסכים - אולי זה יכול לעזור? תודה רבה לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 999 צפיות
  8. Started by etinger,

אני מעצבת עצמאית. חסכתי לי 2000 שקל פלוס מינוס ואני מעוניינת להשקיעה אותם במסך נורמאלי. בינתיים אני עבודה כאינפורמציה האינסופית הנשפכת דרך האינטרנט. בחנויות (לפחות אלה בתל-אביב) ממש אין מבחר בקיצור אני לא ממש מצליחה להחליט. בבקשה תמליצו לי על מסך עם אפשר חברה ודגם שהוא טוב לגרפיקה ולאנימציית פלאש. נ.ב. שמעתי דברים טובים על מסכים של NEC אבל אין לי דגם.... אנא תרמו לי מניסיונכם העשיר

• 14 תגובות
    • 999 צפיות
  9. לאחר צפיה בהרבה מסכים רגילים ורחבים ( 19") בחנות עדיין קיימת התלבטות לגבי צורת המסך לרכישה. אחרי הכל על המסכים בחנות אין תמונות ממשחקים וגלישה באינטרנט אלא מצגת של פרחים ונופים. לכן, אני רוצה לשאול מה דעתכם, איזה צורת מסך עדיפה למשתמש המצוי. תודה.

• 6 תגובות
    • 998 צפיות
  10. אני יודע שקצב הרענון לא קיים במסכי LCD, אבל לאחרונה החליפו לי מסך בנייד וכשאני קורא מהמסך החדש (תמונה סטטית) אני מרגיש בדיוק כמו המצב של קצב רענון נמוך ב- CRT - לא רואה פסים שחורים לרוחב המסך, אבל הגירוי בעיניים מציק. כמו שבמסכי CRT, חלק שמים לב וחלק לא גם כאן המצב דומה, זו הסיבה שלא חזרתי למעבדה עם הבעייה כי לדעתי הם יגידו שלהם הכל נראה תקין. אחרי שקראתי קצת על מסכי LCD, הבנתי שהמנורה שמקרינה את האור היא מנורת פלורסנט בד"כ. האם יכול להיות שהיא מהבהבת? מה אמורה להיות התדירות שלה ואיך מודדים אם זה תקין ?

• 7 תגובות
    • 998 צפיות
  11. יש לי כרגע מסך samsung 940BX. אני זקוק למסך נוסף למחשב חדש בתקציב הנ"ל, אם אפשרות לחריגות קטנות בלבד. יהיו לי שני מחשבים בבית - אחד זקן (P4, G-Force 4) שישמש לעבודה משרדית בלבד, ובחדש מלבד עבודה משרדית ואינטרנט ירוצו מדי פעם גם משחקים בינוניים - לא ברמה/רזולוציות הכי גבוהות. כרטיס המסך במחשב החדש - Sapphire 2600XT DDR3. ראיתי בפורום שיש ביקורת טובה (במסכים "שווים לכל נפש") על samsung 932B - (עולה 1280 ש"ח) בתוספת של 60 ש"ח ניתן לקנות 932BF, שהוא גם יותר מתאים לי כי הוא לא רחב. חוצמזה יש לו זמן תגובה מהיר יותר (2 במקום 5ms). האם יש הבדל מהותי בין המסכים, ואם לא, האם מומלץ ללכת על ה-?BF (קישור לנתוני המסך) http://www.samsung.com/ca/products/monitor/lcd_regular/ls19ped…

• 7 תגובות
    • 998 צפיות
  12. Started by Born2Kill,

שלום, מבקש המלצה למסך טוב למשחקים בתקציב הנ"ל וחשוב שהוא יהיה LED (הבנתי שבמסכי לד רואים יותר טוב וגם הם חסכונים וכו'...) יש לי כרגע את ה-Dell 2007WFP. וכמובן, שלא יעלה על 22 אינצ' עדיפות גבוהה ל-20 אינצ'.

• 2 תגובות
    • 998 צפיות
  13. Started by abo9,

איזה מסך 120HZ הכי טוב לתקציב של עד 1100-1200 ש"ח? איך המסך [h=1]Samsung S23A700D ?[/h]

14. Started by natanel,

הי ברצוני לקנות מסך מחשב שישמש גם כטלויזיה - מרחק צפיה בסביבות מטר וחצי - גודל, מנחש שצריך 23 אינץ או יותר - צריך לעבוד ללא מחשב, משמע עדיפות רמקולים מובנים או תמיכה ביציאת רמקולים - לא חייב שיהיה עם HDMI, אבל חיבור שאפשר עם מתאם לחבר לממיר - שלט, לא קריטי - מיועד גם לגלישה וקריאת טקסטים בתור מחשב - רזולוציה, ניראה לי 1080 שיתאים בתור מסך טלויזיה - לא מיועד להרצת משחקים כבדים מחיר בסביבות 1000 ש"ח המלצות על ניגודיות, רזולוציות, ריענון יתקבלו בברכה ובעיקר דגמים מומלצים תודה

• 0 תגובות
    • 998 צפיות
  15. Started by KiDi,

הייתי בטוח שאני הולך על הDELL U2311H אבל אז הלכתי לחנות וראיתי אותו, והוא נראה לי מה זה קטן... אז החלטתי ללכת על מסכים גדולים יותר, שאיתם אני אוכל להינות מסרטים ולעבוד קצת על המחשב מהמיטה באלחוט ועם זאת יהיה נוח לעבוד ולשבת מולם. המטרות שלי: סרטים, עבודה אינטנסיבית בסביבת ווינדוס , פוטושופ פעם בשנה בשביל הפאנן. אני יודע שה23 שציינתי הוא בעל פאנל IPS, אם יש 26 כאלו במחיר, מה טוב. עדיף שיהיה לו PIVOT, אבל את זה אפשר להשיג היום גם עם מתלה ראוי אז לא חובה, זה פשוט יחסוך ממני לתלות אותו על הקיר. אם אתם חושבים שאני מדבר שטויות לגבי הסיבות שלי, אנא ציינו זאת. תודה!

16. Started by RYaniv,

אהלן יש לי 3 שאלות לגבי המסך והיבואן 1. האם יש למישהו חוות דעת לגביו? איך הוא יחסית לסמסונג T220P לצורך העניין ? 2. המחיר של המסך הוא באיזור ה 1175 ש"ח. האם יש משהו בטווח המחירים הזה שעדיף משמעותית ממנו ? 3. היבואן (הרשמי) שלו הוא אומניטק. במידה ואני קונה את המסך דרך אייבורי, יש אחריות במעבדות של אייבורי. מה זה אומר למעשה? האם עלי לרדת מהרעיון של לקנות מאייבורי ולחפש חנות שהאחריות שלה היא היישר מהיבואן הרשמי ? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 998 צפיות
  17. Started by YairZ,

האלן כולם, לפני כמה שבועות רכשתי את המסך (ומחשב חדש). עד לפני כמה ימים הוא פעל מעולה, אבל בימים האחרונים, מציג מתי שבא לו מסך שחור (בין אם זה משחק, עבודה או גלישה, פשוט סתם ככה). נורית המסך דולקת, המחשב עובד אבל המסך מציג מסך שחור. הבעיה חולפת כאשר אני מכבה את המסך ומדליק שוב, אבל לאחר פרק זמן מסויים זה חוזר חלילה. האם מישהו יודע איך לתקן זאת או מה יכולה להיות הבעיה? במחשב עצמו אין בעיה שכן חיברתי בחיבור DVI אחר מופיעה אותה הבעיה ואפילו חיברתי למחשב את המסך הישן שלי הוא לא מבצע את המסכים השחורים הללו. אם תוכלו לעזור לי כי זה הופך להיות די מעצבן (לפני שאני מממש אחריות) אודה לכם מאוד.

• 3 תגובות
    • 998 צפיות
  18. שלום לכולם . אני אדם, יוצר מוזיקה אלקטרונית. המסך שאני רוצה צריך להיות בעל התכונות הבעות: ניתן לתלייה על הקיר מסך הוא לצורך עבודות עם תוכנות של יצירת מוזיקה (cubase , logic ....). 22 אינץ. חיבור למסך מקביל (שתי מסכים על אותו מחשב). טווח מחירים 1300-1500 תודה ויום טוב.

• 7 תגובות
    • 998 צפיות
  19. Started by bhawk,

שלום חבריי hwzone יש למישהו מושג מתי יוצא המסך הבא של דל 24 איניץ? דגם 2409 UltraSharp WFP אני נורא רוצה לקנות אותו, והבנתי שיש בעיות עם הדגם הקודם: 24008WFP תודה מראש בר

• 2 תגובות
    • 998 צפיות
  20. Started by naorM,

שלום! ברשותי מסך Samsung SyncMaster P2770HD ועכשיו הרזולוציה המרבית שלו היא 1600x1200 אבל אני יודע שאפשרי 1920x1080 למסך זה, מה אני צריך לעשות כדי שהרזולציה תהיה 1920x1080 יש לי כרטיס מסך GTX 560 Ti אם זה קשור תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 998 צפיות
  21. Started by amd@ati,

איך המסך הנ"ל יהיה למשחקים וסרטי FHD? הנתונים טובים, אך האם מישהו התנסה עם הדגם? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_41_2214&products_id=25735

• 5 תגובות
    • 998 צפיות
  22. שלום אני מתכנן קנייה של מסך חדש בגודל 22-24" עדיפות לFHD. הכרטיס מסך HD4870 1GB ככה שהוא יסתדר עם המסך. אני מתלבט בין כמה דגמים: T220P T240 2433BW 2443BW מה ההבדל בין 2 הסדרות? (T וBW) אני יודע שבחנויות ה2443 יותר זול אבל אני אנסה לקחת את ה2433 במכירה פומבית או משהו בסגנון נראה לי אפשר להשיג אותו במחיר די זול מה2443 ואין לי צורך בPIVOT כי השטח שלי מוגבל וזה ההבדל היחידי בין המסכים לפי מה שהבנתי. אשמח לשמוע מה עדיף בין 2433BW וT240 (בינתיים לשים בצד את 2443BW)

• 6 תגובות
    • 997 צפיות
  23. Started by thebenjamin,

אני מתלבט בין T240 לבין 2433BW אני יודע שזה הדגם בלי הPIVOT אבל אני לא צריך את זה.. השאלה איזה עדיף? כי לא מצאתי הבדל ממשי כ"כ חוץ משבT240 יש HDMI ומה ההבדל בגימור (rose black, glossy)

• 8 תגובות
    • 997 צפיות
  24. Started by Itamarro,

אהלן כולם, חיפשתי על מידע בנושא - ומצאתי רק דיונים מלפני שנתיים... שימוש - בעיקר סרטים מוזיקיה סדרות וגלישה, מעט משחקים תקציב - 2000 שקל - גמיש מרחק - 2-3 מטר מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 997 צפיות
  25. Started by kobin,

שלום לכם אני מעוניין לרכוש מסך שישמש בעיקר למישחקים, ל-PC וגם XBOX 360, בחיבורי HDMI (או DVI + HDMI) (המחשב: Core i3 540 + Radeon HD5670) הייעוד העיקרי הוא משחקים כמו כן חשוב לי איכות המסך - מבחינת אמינות, שיחזיק מעמד כמה שנים טובות משיטוטים ב-ZAP וקריאת ביקורות, שמתי עין על מסך ה-LED 24" Samsung דגם BX-2450 שעולה כ-1,400 ש"ח האם זו קנייה טובה, אוש שיש העדפה אחרת? האם יש מסכים איכותיים יותר גדולים (למשל 26") במחיר דומה? (כמובן לא LED) נ.ב. אם יש אתרי קניות שמציעים מסך כזה ב-"החל מ-1,099 ש"ח", בכמה לדעתכם אפשר להוציא את זה? תודה

• 3 תגובות
    • 997 צפיות

דיונים חדשים בפורומים