עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום, בתקווה שהגעתי לפורום הנכון- יש לי מסך samsung b2330hd, ואני מנסה לחבר אותו ללפטופ עם כבל hdmi חדש שקניתי. משום מה, התוכן במסך מוקף בריבוע שחור (כלומר יש פסים שחורים עבים מימין, משמאל למעלה ולמטה), כאילו המסך לא מזהה את הרזולוציה של הלפטופ או משהו בסגנון. ניסיתי לסייר בכל התפריטים של המסך, וניסיתי להתקין דרייברים מחדש, לחבר ולנתק אינספור פעמים ללא שיפור. האם למישהו יש רעיון איך לפתור את הבעיה? כלומר להעלים את הפסים השחורים, כך שהדסקטופ יכסה את כל המסך ולא רק חלק ממנו.. עריכה: יש לציין שלא הייתה שום בעיה בחיבור כבל vga.. אבל אני חייב להשתמש ב-hdmi. תודה!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by i-pink,

אין ממש חשיבות לגודל אבל שיהיה כמה שיותר זול, אפשרי גם יד שניה זה הולך להתחבר למחשב P3 בן 12 כי המסך CRT שלי פשוט טופס לי ים של מקום בשולחן. יש למישהו רעיונות? ענבר.

• 3 תגובות
    • 875 צפיות
  3. אני מעוניין במסך גדול לצורך משחקים וסרטים בעיקר, כמה שאלות קטנות: 1. מבחינת צריכת החשמל, המחשב פועל כמעט ברציפות במשך השבוע מה שכן גם המסך,זה משתלם? 2. יש הגבלה של רזולוצייה במסכים מסוג גודל כזה? כלומר תהיה השפעה רצינית במשחקים? 3. אילו עוד הגבלות מצויות במסכים כאלו שעדיף להזהר לפני שקונים? 4. על איזה גודל אתם ממליצים? לפי מה שהבנתי,גם מסך גדול מדי לא כל כך נח בעין.. תודה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by mambo,

יש לי שני מסכי CRT ישנים שאני כבר לא צריך, אחד 15 אינטש והשני 17 אינטש שטוח לחלוטין (flatron או משהו בסגנון). בכמה אני יכול למכור אותם?

• 3 תגובות
    • 885 צפיות
  5. האם מדובר בקניה כדאית? http://www.netshops.co.il/product.asp?productid=1419

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  6. Started by ashbit_q,

מסך של סמסונג מסדרת syncmaster T260 המסך עובד כמעט מושלם אבל יש כמין לכלוכים כאילו משהו עבר על המסך עם מגבת לא הכי נקיה באלכסון מה שיצר פסים אלכסוניים בעיקר במרכז המסך קצת יותר כהים. ""ניסיתי לנקות" זה לא לכלוך. השהו יכול בבקשה לומר לי מה הבעיה? המסך בן 6 והתאורה שלו מצויינת.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=502056 http://www.zap.co.il/models.asp?sog=&keyword=932B חברה אז ככה קראתי בביקורת שעשו באתר פה HWZONE הנה הכתבה למי שמעוניין : http://hwzone.co.il/reviews/19_inch_simple/ מה שאני מנסה להגיד זה ככה מה עדיף לי הרי הבדלי המחירים שלהם זניחים אחד מהשני ואין לי בעיה של ללכת לכאן או לכאן העיקר מה הכי טוב. אני רוצה לציין בנוסף שמסך מיועד למשחקים וצפייה בסרטים במיוחד אז חברה תעזרו לי להגיע להחלטה הכי טובה שאפשר. משהו אחרון מבטיח חח אם אתם חושבים שיש מסך באותו סכום של עד 1300-50 מקסימום שיותר טוב ממה שהראתי פה בבקשה שיגיב תודה. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  8. Started by NM,

אתמול הפעלתי את המחשב והמסך לא עולה ...הוא מציג לי אור מהבהב ליד הכפתור של הכיבוי שלו אבל לא מציג תמונה את הסמל של החברה הוא כן מציג בפתיחה שלו אז אולי הוא לא נשרף לא נראה שהבעיה בכרטיס מסך כי חיברתי אותו למחשב אחר והוא גם לא עלה והציג את האור המהבהב הזה

• 3 תגובות
    • 12.2k צפיות
  9. Started by mtnm,

היי, קרוב משפחה שלי רוצה לקנות מסך חדש, תקציב כ1300 שקל אבל בגלל חוסר הידע בתחום הוא גמיש. השימושים שלו הם טקסט בלבד ולא למשחקים וכאלה. כלומר המסך לא חייב להיות בעל זמן תגובה נמוך. עדיף כמובן מסך כמה שיותר גדול אבל לא נראה לי שבתקציב הנתון ניתן למצוא מסך יותר גדול מ19 אינץ. כיוון שהמסך מיועד לטקסט עדיף אם תיהיה את האפשרות לסובב אותו (pivot). אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מסכים העונים לדרישות. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  10. ובכן אני יודע שהפורום מוצף התייעצויות אבל המצב שלי שונה מרוב האנשים פה. אני מעוניין לקנות מסך LCD חדש מאחר שהCRT שלי גוסס, המפרט הנוכחי הוא: Pentium 4 3GHZ 2GB RAM GEFORCE 7300GS עד לפני כמה ימים הייתי בטוח בהחלטתי - T220P - אבל קראתי פה קצת מאמרים והבנתי שזה לא רעיון כל כך טוב מכמה סיבות: -הרזולוציה הטבעית שלו היא 1200X1900. -המפרט שלי חלש, אז גם ככה אין לי שימוש בFHD או ברזולוציות גבוהות בגיימינג. -בעיות רזולוציה ואי-התאמה. -פרטים טכניים כמו הבדל של 3MS בין זה לבין הגרסא הרגילה וכד'. אני מתכוון להחליף מחשב אבל זה בהחלט לא יקרה בחודשים הקרובים, ואני מעריך שזה ייקח לפחות חצי שנה-שנה (זה יותר תלוי בעיתוי של היום הולדת שלי..). השימוש העיקרי שלי כעת הוא: -סרטי AVI וכד', HD פ…

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  11. Started by Brox,

שלום, יש ברשותי מסך שהתקלקל (CHIMEI CMV T39D) שאח שלי קיבל במתנה מחנות שהוא עבד בה. הבעיה שלו היא המסך לא נדלק והנורת LED של הPOWER מהבהבת או שזה מראה מסך לבן מלא. שזה התחיל לפני שבוע+ הייתי מנתק מהחשמל איזה פעמיים וזה היה מסתדר אבל עכשיו כבר לא. מישהו מכיר בעיה כזאת ויודע אם יש משהו לעשות או שזה מקרה אבוד? אני יודע שהבעיה היא במסך ולא במחשב כי חיברתי מסך אחר שיש לי והוא עובד. אחריות הייתה ל-3 שנים והן חלפו כבר. במקרה ואין מה לעשות הייתי מעוניין בהמלצה למסך חדש. חשוב לציין שמהמחשב שלי כבר לא הכי חדיש (בן שנתיים כמעט) ויש בו כרטיס מסך Radeon 4850 512MB GDDR3 HDMI. השימוש העיקרי הוא למשחקים/סרטים. לגבי תקציב אני לא ממש מכיר את המחירים אבל נגיד בסביבות 1,200? או שאני בכלל לא…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by mashas,

שלום, אני מתכוונת לקנות מסך LCD של LG , נתנו לי הצעת מחיר על מסך מדגם L1719S רציתי לדעת אם מישהו שמע משהו על הדגם הנ"ל או האם יש המלצות... צריכה תשובה כמה שיותר מהר! תודה מראש,

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by kondason,

שלום שלום, יש לי ממיר HD של חברת הוט , ויש לי מסך עם כניסת HDMI. האם יש אפשרות לחבר את הממיר למסך (ושהמסך ישמש כטלויזיה לכל דבר?)

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by oren417,

שלום יש לי מן קו כזה באמצע המסך שחוצה את התמונה בזמן משחק ויש גם קו שקרוב לצד ימין. מישהו יודע מה זה? תודה. Sent from my SM-G935F using Tapatalk

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by uri_sd,

שלום לכולם אני חדש פה אשמח מאוד אם תוכלו להמליץ לי על מסך מחשב, אני עובד על solidworks (גרפיקה) וחשוב לי מאוד מסך מחשב אופטימלי לתוכנה זאת אשמח להמלצות לגודל מסך. אני חושב על גודל 25-27 אבל מקבל עצות לכן ולכן. חושב על סביבית מחיר של 2500 אבל מוכן לשלם גם יותר אם זה מצדיק את זה. חשוב לי מאוד שהמסך היה אופטימלי לתוכנה זאת מאחר ורק עליה אני עובד. אשמח לכל המלצה רב תודות

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by shay_el,

שלום לכולם! אני מעצב גרפי במחשב A53S-i7 2630QM הנ"ל http://www.ronlight.co.il/index.php?option=com_k2&view=item&id=131:a53s-i7-2630qm&Itemid=262 והייתי מעוניין להשתדרג בעוד מסך על מנת לשדרג את חווית העריכה הגרפית. מבחינת כל השאר אין לי העדפות ספיציפיות, אך מכיוון שהוא הולך להיות מסך משני עדיף שיהיה כמה שיותר זול . תודה מראש

• 3 תגובות
    • 969 צפיות
  17. אני יודע שחופרים פה על זה... אבל אף אחד לא נותן תשובה כמו שצריך במקום אני מעדיף שתגידי חסרונות של כל מסך ואיך התאכזבתם מאשר יתרונות asus mw221 - ראיתי פה שהוא נבחר בשנייה שמשנים להגדרה של srgb וחארטה כזה. sumsung t220 - בבאג אמרו לי שזה אחד המסכים הכי טובים שיש אבל זה באג וזה חנות. 2243bw - קראתי ביקורות טובות. 2253bw - תאמת אני רואה שאנשים ישר אומרים ללכת ל 2243 שיש שאלה עליו. 226bw - לחבר שלי יש אותו ואני רואה שהרבה אנשים קנו אותו אני סקרן אם הוא עדיין פונקציה היום כי הוא קנה מזמן. תעזרו לי לפסול משהו... באמת שאני מתחיל להשתגע זה כזה הבדל משמעותי ביניהם?? מה אתם הייתם לוקחים מרשימה כזאת או בכלל משהו אחר... פתוח לאפשרויות תודה.

18. היי, אני מחפש שני מסכים: 1. מסך איכותי, בסביבות 22", לעריכת תמונות בפוטושופ ראיתי שכולם ממליצים כאן על U2212HM. מבחינת איכות תמונה יש משהו טוב יותר? 2. מסך לאנשים מבוגרים, השימוש יהיה מועט ורק לגלישה. אני לא בטוח אבל אם הרזולוציה תהיה נמוכה זה לא אומר אותיות גדולות יותר? מחפש best value for money

• 3 תגובות
    • 923 צפיות
  19. Started by shimon16,

שלום, קראתי כמה השוואות וביקורות באתר ואני מבולבל עוד יותר מההתחלה. התקציב אינו גדול בכלל אך אני רוצה את התמורה הכי טובה שאפשר למחיר ראיתי שה930b viewsonic הוא מעולה אך אני לאמצאתיאותו למכירה, אם מישהו ימצא ליאז בכיף או הsamsung 971p או שיש לכם הצעה יותר טובה תודה מראש

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  20. Started by HellBoY,

W2252TQ של LG מוצע למכירה ב890 שקלים. האם שווה לקנות אותו או להוסיף עוד 200 שקל ולקנות מסך אחר כמו 2243BW ? שווה את ההפרש במחיר? חשוב לציין שהשימושים הם לא יותר ממשחקי רשת (מיפלסטורי וכו') אינטרנט, ואופיס. בעיקרון אני מחפש את המסך הכי זול שיתן את התמורה הכי טובה. יש היום כל כך הרבה מסכים בשוק שכל שבוע יש מבצע על משהו אחר ואיבדתי את היידים והרגלים. אם מישהו יוכל להסביר לי/לתת לי דגמים מומלצים בסביבות ה800-900 שקל, או שבכלל שווה להשקיע עוד 200-300 שקל ולרכוש מסך אחר? דברו אלי! תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  21. Started by Tommy,

הראשון הוא Dell 2007WFP והשני הוא ViewSonic VX2025WM השימושים הם משחקים וסרטים מה אתם אומרים? אם יש הצעות יותר טובות עד 2500ש"ח אשמח לשמוע.

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  22. העם מסך זה מתאים למשחקים Dell 3007WFP-HC UltraSharp REV A02 ועם כן איזה כרטיס מסך אצטרך לו????

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  23. Started by אלי שוקרון,

שלום, אני קצת בלבטים לפני קניה של מסך, אני לא יודע אם לבחור ב-4K או במסך רחב 21:9.אני מוכן להשקיע עד 4500 ש"ח במסך ואין לי בעיה גם לקנות משומש (רק בתנאי שמי שהשתמש בו יודע לשמור על רכושו)עכשיו, שאלה נוספתמה אתם אומרים על Dell UltraSharp UP3214Q יש כזה ביד 2 במחיר 4500 ש"ח.תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by KingYes,

שלום לכם. יש לי T2333 של סמסונג. עכשיו קיבלתי איתו כבל רק של VGA. האם כדי לי לקנות כבל של DVI בשביל שיפור ביצועים או שזה ממש מיותר?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by gooz,

שלום לכולם אני שוקל לקנות עכשיו מסך חדש LCD רחב 19 אינץ' התקציב שלי נא בסביבות ה1200-1400 ש"ח לאחר חיפוש פה בפורומים ראיתי שאנשים רושמים דברים טובים על המסכים הזולים יחסית של CMV, האם הם באמת טובים? הבנתי שהם באים עם פאנל TN שלא כלכך משבחים אותו, מה זה בכלל פאנל? וכיצד הפאנלים היותר טובים מועילים? אני גם ממש לא מבין במסכי LCD וכל ההגדרות שמשתמשים פה זה ממש סינית בשבילי אז מה אני צריך לדעת לפני שאני רוכש מסך LCD? כיצד אני בודק בחנות ועל מה לשים את העין אם הוא טוב או לא טוב (למשל פיקסל שרוף, רואים את זה בכלל?) הדגמים של CMV שאני מתלבט בינהם הם הCMV 946D וה?CMV 938D ישנו הבדל של בערך 200 שקלים רציתי לדעת על מה ומי מהם יותר טוב מניסיון של אנשים פה. ובכלל אם יש מסך 19…

• 3 תגובות
    • 863 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.