עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by lesForce,

טוב קודם כל אני לא יודע אם זה הפורום המתאים אבל אני חושב שזה המקום הכי קרוב להתאים... פירמטתי את המחשב ועכשיו כשאני גולל את העמוד כלפי מטה ומעלה אז זה לא גולל חלק כמו שהיה פעם אלא בקפיצות שנורא מציקות... זה קורה גם בתיקיות ובאינטרנט . איך אפשר לפתור את הבעיה הזאת? תודה מראש והמשך ערב נעים

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. מישהו יודע?

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  3. Started by arkzai,

היי אני סטודנט לתקשורת חזותית ואני מחפש מסך טוב (אפשר CRT) לעבודה גרפית וידאו ותלת. אני לא יודע מה הטווחי מחירים של מסכים כאלה ואני שמעתי שCRT יותר איכותיים לעבודה וזולים יותר. זה נכון? תודה

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  4. Started by ZigZag,

שלום לכולם, שנים שלא כתבתי כאן.. אבל לצערי אני חוזר בנסיבות לא נעימות, קניתי VP930 ובעודי שמח וטוב לב ניגשתי לכייל אותו בעזרת PerfectSuite, אך אויה! התוכנה הארורה מסרבת לעלות ! DTHTML.EXE מתרסק, לוג: האם משהו נתקל בתופעה או יכול לחשוב על פתרון הולם \ כיוון ? תודה וסופ"ש נעים

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  5. (אני משתמש בחשבון של חבר שלי כך שאני זה לא הוא למי שמתבלבל חח) אז כך... אבא שלי מתקשר שואל אותי על מסכי יוטופיה "שמע מסך של 2300 במקום 1500 בהבהבה" ומ'זה לא! מה זה החברה הזאת בכלל ? בכל אופן, לשאלה העיקרית. אני צריך מסך 22 אינצ' טוב סביבות הממ.. 2000 (קצת יותר וקצת פחות מבחינת מחיר) ואני לא ממש מעוניין במסכים שבאים לרוחב (המלבניים) כי שמעתי שהם לא כל כך טובים ביחס לרגילים (המרובעים) תודה רבה חברה D: יאללה שוט

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  6. Started by guysfa,

יש לי מסך - L1970HR 19" - 1280*1024 כרטיס מסך 8800GTS 640MB ורציתי לדעת אם אני יכול להציג תצוגת HD מכל סוג שהוא(HDFULL, HDPC, HD וכו') תודה.

• 3 תגובות
    • 946 צפיות
  7. היי Guys.. ידידה שלי עורכת גרפית בפוטושופ במקצועה מתכננת על מחשב חדש. ה-24" הם מעבר להשגתה, והשאלה היא על מה ללכת. אם בוחרים ב-19" איכותי כמו ה-VP930 או הסמסונג, אז מתפשרים על גודל המשטח עבודה הנרחב, שמאוד יעזור לה. אם הולכים על 22" כמו ה-Asus מהביקורת אז מתפשרים על זווית צפיה ודיוק הצבעים. באשר ל-20" רחב איכותי, יש עוד משהו מלבד הדל עם פאנל איכותי? הדל עדיין במלאי בכלל? כרגע היא עובדת נראה לי על 17 עם פאנל TN והיא מסתדרת... (אני זוכר שבהתחלה היא היתה בשוק מהשינוי של הצבעים בהתאם לזווית אבל היא התרגלה).

• 3 תגובות
    • 929 צפיות
  8. ככה אני גיימר כבד... והחלטתי שאם אני קונה מסך הוא יהיה איכותי ומתאים למשחקים וסרטים....החלטתי לחקור את כל נושא הפאנלים וממאמר מאוד משכנע שקראתי וזה המאמר http://www.pchardwarehelp.com/guides/lcd-panel-types.php הבנתי שהמסך שאני צריך הוא ללא צל של ספק הS-IPS אבל וזה האבל הגדול לפי המאמר מסכים בעלי הפאנל הנל בזמן תגובה של מעל ל8ms לא יתאים לגיימרים מכיוון שזמן תגובה גדול מזה יגרום לטשטוש בעט תנועה ולמריחת צללים מה שכמובן אני רוצה להימנע ממנו לחלוטין.... אז ככה יש לי מספר שאלות: א.האם קיים מסך בעל פאנל S-IPS בעל זמן תגובה של מתחת ל8ms ?והאם ניתן להשיגו בארץ? ב.אולי כדאי כברלהשקיע על מסך בעל פאנל TN אבל איכותי וכך גם למנוע תופעה של מריחות? ג.ראיתי את המסך ACER FERRARI F-20 אש…

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  9. אחרי כל כך הרבה התלבטויות, מה מתאים יותר, עד כמה להשקיע, היכן לקנות, עשיתי את ההחלטה: רכשתי מסך, הdell 2407. עד לפני חודש TN בשבילי היה דגם ישן של טנק סורי ופיקסל שרוף זה סוג של תירס משודרג לפופוקורן והיום בזכות חברי הפורום, הפכתי למיני מומחה בתחום. הגעתי עם מטרה לרכוש מסך גדול, הצ'יימי 22 אינטש היה המועמד הראשון, לא התלהבתי, גם מהסמסונג 226 ה-22 אינטש. בסוף, הדל 2407 נבחר. החלטתי לרכוש אותו בסוף מפנדס , למרות הסיכון בכך שאין הבטחה להחלפה אם יהיה פיקסל שרוף. נתתי עדיפות לאחריות של היבואן הרשמי. המחיר: 3134 ש"ח במזומן. לשמחתי לא היה פיקסל שרוף. מה אגיד לכם, זה פשוט עולם אחר. עם הדל הגיע מחשב חדש, ובהתחשב בכך שהמחשב הקודם היה כל כך איטי עד שהעדפתי לגלוש בסלולרי, אתם יכולים …

• 3 תגובות
    • 912 צפיות
  10. אני מעוניין לקנות את המסך dell 2407 אך אני חייב לדעת אם יש איזשהי דרך לתלות אותו על הקיר? אם יש מתקן שאיתו אני מושך את המסך אלי ודוחף אותו אחורה ומזיז אותו? כי אני מעוניין שהמסך יהיה גם למחשב וגם לטלויזיה!

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  11. המסך אמור להחליף טלוויזיה 21" שיושבת בחדר די קטן וסתם תופסת יותר מידי מקום. אני מעוניין שהוא יתחבר גם לממיר וגם למחשב, ולכן חשוב לי שבנוסף לכניסת DVI, תהיה כניסת Composite. האמת, התרשמתי מה dell 2007wfp, אבל אני חושש ש-20" אולי יהיה קטן מידי, לכן אני נוטה לכיוון מסך 22" (וקראתי את המדריך/ביקורת על מסכי 22" וכמה שהם לא משהו). יש לכם הצעות מעניינות? תודה עמרי

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  12. התמונה המתקבלת כשמכניסים DVD היא בצבע ירוק זרחני. לפי ה- user guide זו יכולה להיות בעיה של חיבור, אבל ניתקתי וחיברתי שוב את הכבל ולא נראה שזו הבעיה. מישהו יודע מה מקור הבעיה וכיצד לפתור אותה?

• 3 תגובות
    • 874 צפיות
  13. Started by MOR5AM,

אני צריך מסך 22 רחב ב1700 למשחקים וסרטים איזה מסך יותר טוב ? מסך: SAMSUNG LCD 22" 226BW 2ms DVI ¤1733 מסך: ASUS LCD 22´ MW221C WIDE DVI ¤1680 תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  14. Started by Ferrari599,

כל כמה זמן הלגדיר את הפעלת השומר מסך? כל כמה זמן להגדיר כיבוי של המסך?

• 3 תגובות
    • 824 צפיות
  15. שלום, אני יודע שהמסכים האלו לא איכותיים, בעלי פאנל TN( חוץ מה EIZU) . אבל זה לא משנה לי, המסך הוא לא בשבילי, מי שביקש ממני לבדוק בשבילו לא מוכן להתפשר לשום מסך אחר אז אני לא טורח להסביר לא ופשוט לתת לו את ההמלצה למסך הכי טוב שיש בטווח מחירים הנ"ל. אם רוב הישראלים מסתדרים עם המסך הזה אני מניח שגם הוא יסתדר. תודה.

• 3 תגובות
    • 816 צפיות
  16. Started by DorM,

Samsung 22" Wide 226BW 2MS DVI כמות: 1 - מחיר: ¤1814 VS מסך: Dell 20" 2007FP UltraSharp Flat Panel כמות: 1 - מחיר: ¤2096 הצרכים של הבנאדם : משחקים כבדים,תוכנות כבדות(פוטושופ וכאלה),סרטים,אינטרנט. אני מריץ בד"כ הרבה תוכנות כבדות ביחד. דעה שלי : הייתי הולך על הדל הזה או על הדל הרחב או אפילו על הדל ה22 אבל משום מה הוא מתעקש על מסך 22, אז מה עדיף? אחד מהשניים או הדל 22 הרחב גירסת 2008? אשמח לתשובות ודעות כדי שאני אוכל להפנות אותו לפה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by m-o-r,

מה עדיף יותר לסרטים ואינטרנט

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  18. VP950 האם ידוע למומחי הפורום בוודאות מהו סוג הפנל ? האם הוא עדיף על VP930 בכל הקשור לקריאת טקסט? מה מחירו ? תודה שמי

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  19. Started by mtn9,

שלום, יש לי כמה שאלות על המסך: יש למסך OverDrive? עם כן אפשר לכוון אותו כמו במסך של ASUS שסוקר כאן באתר? יש למסך ציפוי משתקף או מאט? אפשר להגביה/להנמיך אותו או לשנות את הזווית שלו? יש לו מנגנון להתאמת תמונה שלא תומכת ב16:9 או שהמסך מותח אותה לכל אורך המסך? המסך תומך בHDCP? (לחיבור PS3 , XBOX וכו')

• 3 תגובות
    • 765 צפיות
  20. Started by okfir,

השאלה הזאת בטח כבר נטחנה פה בפורום אבל משום מה לא מצאתי שום דבר בנושא באוגוסט אני הולך להיות כמה ימים בלוס אנג'לס ועל סמך המחירים שיש בארץ של מסכי 24 אני חושב על לקנות מסך שם ולהביא איתי ארצה ממה שהבנתי זה שהמסך חייב לעבור במסלול הירוק במכס אבל אני לא כל כך יודע כמה זה יעלה לי מבחינת מע"מ/מכס האם זה עדיין ישתלם לי או שעדיף לשכוח? קראתי כבר את כל הדיונים לגבי ביטוח וכו' ומבחינתי אם מדובר בהפרש ניכר במחיר אז זה שווה את הסיכון, כמו כן אני רוצה לציין שאני מחפש מסך לגרפיקה, עיצוב ויישומי תלת מימד ולא לסרטים, אינטרנט וCRYSIS כך שרוב הסיכויים שזה יהיה מסך יקר. תודה לעוזרים ובבקשה לא לשלוח אותי לדיונים ישנים שלא כל כך יגעו בנושא חוץ מאשר בSAMSUNG 226BW פנל S או פנל A דבר אחרון, א…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by tiptipon,

רכשתי את המסך סמסומג 226BW והגדרתי אותו למצב NATIVE RES 1200X1680 אבל אני לא יכול לעלות את קצב הרענון מעל 60 HZ יש למישהו רעיון למה ?

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  22. שלום לכם. אני לא ממש מבין גדול במסכים הייתי רוצה שתמליצו לי על מסך 22 אינצ' רחב הכי טוב היום והכי משתלם תודה רבה על עזרתם.

• 3 תגובות
    • 830 צפיות
  23. Started by zurkin1232,

אם אני רוכש Dell 2407WFP-HC, מה אני צריך לבדוק לאחר הרכישה (חוץ מפיקסלים שרופים כמובן)? איזה תקלות נפוצות עלולות לקרות?

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  24. Started by royossef,

שלום לכולם רציתי בבקשה לדעת כיצד ניתן להפחית את הרמת בהירות כי האור שיוצא מהמסך ממש מציק בגלישה באינטרנט למשל , והאם בכלל כדאי ? יש לי מסך 22 החדש של אל.ג'י W2252TQ

• 3 תגובות
    • 793 צפיות
  25. אני בנתיים בלי מסך ואני רוצה לקנות מסך אני רוצה 22 אינץ' מה שאני עומד לקנות זה 2253bw ב1600 שקל איך הוא בהשוואה ל226bw אם פאנל A ואיך הוא בכללי תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 671 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.