מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
יש לי קשרים ואני יכול להשיג את המסך הזה במחיר יותר זול מהחנויות... הוא מסך מומלץ? ראיתי אותו בבאג ליד ה226BW ולא ראיתי כמעט שום הבדל, שנייהם עם איכות מדהימה (לא ראיתי טקסטים או משהו רק את השולחן עבודה) יש לו יחסית נתונים מרשימים.. 2MS 1:10000 יש עליו חוות דעת? ומה ההבדל בינו לבין הLG W2242T? (לו יש ניגודיות 1:8000)
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות בקרוב מסך LCD 19 בסכום של עד 1300 ש"ח VA912וViewsonicו http://zap.co.il/model.asp?model_id=304727 או וE196FPוDellו http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=380777 שניהם עולים בערך 1300 שקל ונראים טוב... אז מה עדיף מבין שניהם? או אם מישהו יכול להמליץ על מסך במחיר שיותר טוב מהם תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, רציתי לברר אם למישהו יש את המסך הנ"ל ויכול לכתוב חוות דעת. אם מישהו יודע היכן ניתן לראות את המסך בתצוגה, אשמח אם ישתף....
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אז ככה אני עד היום עובד עם מסך CRT של LG ומאוד מרוצה יכולתי להחליף אותו בעבר ל LCD אך וויתרתי תמיד מכמה סיבות סיבה אחת זה שאני צלם אני מצלם המון ועורך המון ומתעסק המון המון עם תמונות ועריכות בפוטושופ לכן אני צריך מסך עם צבעים אמיתיים צבעים טובים ומסך שניתן לקייל כמו שצריך דבר נוסף זה שבשלב מסויים התחילו להוציא מסכי LCD רחבים כמו שכולכם יודעים והמסכים הרחבים הפכו למסכים השולטים בשוק למה? כאילו, מסך רחב בעייתי בהמון מובנים יש הרבה משחקים שלא תמיד יראו בצורה יפה על מסך כזה תמונות יכולות פשוט להיות מרוחות לצדדים וכמו שאמרתי אני מתעסק המון עם תמונות לפעמים כתיבה או דפי אינטרנט יכולים להיראות לא טוב אני יודע שיש המון פתרונות להכל אבל למה בעצם לעשות מסך רחב ולהתחיל להתע…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים אני קניתי לפני שנתיים בערך מסך CRT 959NF של סאמסונג שהוא מסך מצויין לפני חצי שנה קניתי מקרן ואני כבר לא רואה במחשב שלי שום דבר וגם די הפסקתי לשחק בו כיום אני סטודנט למדעי המחשב ורוב הזמן שלי על המחשב הוא אינטרנט ולימודים... הבעיה היא שכסף אין לי יותר מידי כרגע...במיוחד אחרי תאילנד וגם אני לא רואה דרך שאני יצליח למכור את המסך הנוכחי...וגם בכמה אני כבר יכול למכור אותו? רציתי שתמליצו לי על המסך (19 אינץ') הכי משתלם לקנייה...הוא לא חייב להיות הכי הכי...אני לא מוטרד מכל דבר קטן...והאם כדאי באמת 2MS או שאפשר להסתפק ב4MS ... אני מניח שאני אשחק משחקים עדיין פה ושם אבל לא לא הרבה... תודה רבה על העזרה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לך מסך של aoc 23.6 שאני נכנס לאתרים שהצבע של הדף בהם שחור כלומר הרקע התאורה במסך נהיית חשוכה ושאני יוצא מהם לדוגמא חוזר לגוגל המסך נהיה בהיר שוב וחד מישהו מכיר בעייה כזאת? מה אפשר לעשות?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי קושיה האם כדאי לקנות מסך אחד גדול כמו ה-DELL 24" או לקנות שני מסכי 19" או 20"? תודה לעונים
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ברשותי מסך של חברת benq דגם fp93gx רציתי לדעת הם הוא תומך בפורמט hd כאשר אני מציג סרטים ביו טיוב ברזולוציה 1080 הוא מראה האם זה אומר שכן? לעזרתכם אודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, ידוע כמובן ש- IPS הוא הכי טוב ואיכותי ו- TN לא משהו. השאלה היא כמה זה באמת משפיע, למשל למשחקים. לדוגמה, המסכים של ASUS ידועים כמסכים ממש טובים למשחקי מחשב, אבל לרוב אין להם פאנל IPS. גורם נוסף הוא שלפאנל IPS יש זמן תגובה גבוה יותר מלפאנל TN וזה משפיע. וספציפית- יש למישהו מושג איזה פאנל יש במסך ASUS VE248H? אפילו באתר היצרן לא רשום.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, זקוק להמלצה למסך 22'' ומעלה, אם נכנס בתקציב כמובן (1200-1300 ₪) אפשרות לחריגה קטנה אם ההבדל משמעותי. המסך הוא לגרפיקאי, עבודה בפוטושופ בעיקר. תודה רבה חבר'ה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך נוסף למחשב הנייד שלי לצורכי עבודה מהבית, למחשב יש פורטים של HDMI (שנראה לי כאופציה הטבעית לחיבור המסך) ואחד של miniDP (שאין לי הכרות איתו כל כך) חשוב להדגיש שאני מתעסק באדריכלות ככה שאיכות התמונה היא שחשובה ביותר והמסך עצמו יהיה בעל פאנל IPS. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה דעתכם על המסך הזה במחיר הזה? http://www.bmall.co.il/emall/product.asp?pc=93479&af=10
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברה מוכרת ? או עוד ג'נריקה? http://www.hannsg.com/global/index.htm חלק מהמסכים שלה באים עם חיבור HDMI \ 5MS ובמחירים סבבה דווקא השאלה היא אם היא שווה משו
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי היום את המסך הנ"ל, ובתנאי חושך כאשר המסך שחור לגמרי, ניתן להבחין שהרקע השחור אינו לגמרי אחיד. נראה בעיקר מעט ימינה מהפינה השמאלית העליונה. האם זוהי תופעה אופיינית לכל מסכי ה-LCD או שנפלתי על אחד תקול? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשיראו חלק ולא ישארו שום סימנים על המסך? מה הכי כדאי לעשות? מסך 17 רגיל של AOC ..
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי כאן ביקורות טובות רק על מסכים שנמצאים קצת מעבר לתקציב שלי.. בכל אופן, במסגרת התקציב הזה יש ממש מספר דגמים רב, ואני לא מבין מה הכי טוב מביניהם.. האם ההבדל בין מסכי ה- TN למסכים היותר מתקדמים הוא כל כך גדול - ואם כן, למה כמעט כל המסכים שנמצאים בשוק הם מסכי TN? תודה מראש, ואני אשמח לתשובה מהירה, כי אני רוצה כבר לקבל החלטה ולצאת לקנות..
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. ברצוני לרכוש מסך איכותי למחשב אשר יחליף גם את מסך הטלוויזיה הישן שלי. התקציב למטרה הוא עד 4000 ש"ח מטרת המסך היא, כפי שנאמר למשחקים לא כבדים, וצפייה בשידורי טלוויזיה. מספר שאלות נוספות: האם יש הבדל בין שיטות חיבור מסך המחשב לטלוויזיה ( כלומר, חיבור באמצעות כרטיס מסך, כרטיס טלוויזיה, ממיר צד שלישי ). אשמח להערותיכם והארותיכם.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שימוש כללי, גלישה באינטרנט וכיו"ב. איזה מהם עדיף? המחיר כמעט זהה...
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך חדש. התקציב הוא בערך 1000 ש"ח. חשוב העיצוב. אני משתמש בו בעיקר ללימודים (אופיס וכו') ולסרטים. לעיתים רחוקות למשחקים ככה שהצד של הגיימינג לא יותר מדי חשוב. אני מתלבט בין שני המחשבים הבאים:. HP Pavilion 23xi 23-inch Diagonal IPS LED C3Z94AS Hp http://fre.co.il/items/156375-%D7%9E%D7%A1%D7%9A-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-HP-Pavilion-23xi-23-inch-Diagonal-IPS-LED-C3Z94AS-Hp Dell S2340L http://fre.co.il/items/143027-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-DELL-S2340L-OP-RD03-6427-%D7%93%D7%9C מה עדיף? אם למישהו יש הצעה נוספת היא תתקבל בברכה.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות בקרוב את הEizo S2231WE, בגלל שאני מעוניין במסך רחב allrounder והוא דיי האופציה היחידה בארץ (ויש לי אפשרות להוציא בסביבות ה3K על מסך), אך דבר אחד שמפריע לי בו זהו המכלול צבעים הרחב. לפני כן אני אציין שכבר הצקתי קצת לorleans בהודעות פרטיות והוא מאוד עזר השימושים העיקריים שלי הם קריאת טקסטים וצפייה בסרטים, ורציתי לשאול עד כמה המכלול צבעים הרחב יפריע: בביקורת בPRAD.DE נתנו נתוני כיוונון שבהם הסטייה בSRGB לא נוראית כל כך, אבל הם מציינים שהיא עדיין מורגשת. האם מכלול הצבעים המורחב ממש יפריע? האם יש פה משתמשים שיש להם מסך בעל מכלול צבעים מורחב ויכולים לומר לי את דעתם מניסיון? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המסך למשחקים, גלישה באינטרנט וכו...
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תודה רבה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה לא משהו קיצוני, אבל אני חש בזה בעיקר על רקע לבן.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, מחר אני מקבל את הEizo S2231WE בשעה טובה. הוא מגיע עם טכנאי של מי שקנינו ממנו, ובנוסף הוא ישאר כדי לעזור להתקין ולבדוק איתי שאין פיקסלים שרופים. אם הוא כבר יהיה איתי פה ואני אבצע איתו את הבדיקות, רציתי לשאול אתכם איך בדיוק מבצעים בדיקת פיקסלים מתים, וכמו כן אם יש עוד בדיקות שאני צריך לבצע? עדיף שאני אמצע בעיות יחד איתו שהוא ישר יחזיר את המסך מאשר אני ארוץ אחריהם אחרי זה. המון תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חשבתי יהיה כמו להתרשם מטלוויזיה חדשה, אך לא. כך הדבר, קודם כל יש חנויות שאין בהם בכלל מסכים מחוברים, בחלק יש רק מסכי סמסונג, הצלחתי להתרשם ממסכי ips של LG, היה גם th ליד, לא מבין על מה המהומה, יש הבדל בצבעים עולי, אבל מבחינת זווית צפייה, המצב לא כזה גרוע כמו שמתארים אותו פה, מצד שני כשה לי להתפשר, אני אוהב מסך איכותי, לא סתם הלכתי על פלסמה לסלון בבית, אבל איפו אני באמת יכול להתרשם המבחר גדול של מסכי מחשב?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-