עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by TippEx,

המלצה למסך מחשב: 1 . תקציבכם (הסכום שאתם מוכנים להשקיע בקניית המסך): 600 חריגה מקסימלית (מהו הסכום שאסור יהיה לעבור בקנייה של המסך): עד 700 2. מה השימושים של המסך: משחקי מחשב / סרטים / גלישה באינטרנט - סמנו באדום את השימושים. 3. מהו דגם כרטיס המסך הנוכחי שלכם / האחד שאתם עומדים לקנות? AMD RADEON HD 6800 - CROSSFIRE 4. בקשות מיוחדות - אפשרות לתליה על הקיר / ארגונומיה וכדומה. שום דבר מיוחד 5. גודל מסך רצוי: 22 - 23 אינצ' הערות סופר חשובה!!: המחשב שלי בן היתר מחובר למסך 32 אינצ' FHD בו אני צופה בסדרות/סרטים ובו אני גם משחק במשחקים עם ג'ויסטיק- (בעיקר במשחקים הכבדים) המשחקים שאני משחק במסך הקטן שאני רוצה לקנות זה משחקי רשת בעיקר ולרוב הם לא דורשים הרבה בכלל.…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by amadey,

הי, אני מחפש כבר הרבה זמן מסך איכותי שלא כולל ציפוי מט ,וראיתי שהמסך dell s2440l נמכר בארץ. רציתי לדעת האם המסך הזה מומלץ (יש גם את דגם ה 27')? ואיך הוא בהשוואה ל DELL 2009WA (המסך שיש לי כרגע עם ציפוי מט)?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. Started by avivlevy,

טוב זה לדודה שלי והיא חייבת LCD, הכי הכי זול שאפשר גם יד 2 במצב טוב זה בסדר. לפני איזה חודשים ראיתי איזה חנות שמוחרת מסך חדש עם 3 פקסלים שרופים ב700~ מישהו יש את הקישור לחנות הזאת?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by doronsolomon,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות מסך חדש האמת שניים 1. לבת דודה שלי שצריכה אותו לשימוש רגיל - בסיסי קצת אינטרנט לימודים וכד'. 2. מסך לעצמי שאני מתכנת ונמצא שעות ארוכות מול המסך בנוסף אני מאוד אוהב לשחק משחקי מחשב המליצו לי מאוד על המסך הנ"ל http://www.getit.co.il/Prod/66112/ אני מתנצל על הקישור אבל אני לא בטוח אם יש כמה דגמים כאלה לכל מקרה מצרף את המפרט שלו מחירו הוא 600 שקלים תודה רבה דורון מסך 23 LED דגם חדש מבית AOC דגם זה מצטיין בטכנולוגיית התצוגה החדשנית ביותר, עם תאורת רקע בנוריות LED, ביצועים מעולים ועיצוב שחור, קלאסי, העומד במבחן הזמן. הודות לערכי הניגודיות והבהירות הגבוהים ולזמן התגובה המהיר, המסך מעביר באופן חלק וחד-כתער גם את קטעי הקולנוע המהירים ביותר. הטבה לר…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Freeze,

היי, אני עובר דירה במהלך החג, והתכנון שלי הוא כזה: במקום לקנות טלוויזיה יקרה שאני כנראה לא אשתמש בה בכלל, חשבתי על לקנות מסך נחמד ואיכותי, שישמש לי גם למשחקים וגם לסרטים (720p). ה-catch הוא, שאם אני רואה סרט, אשמח להשתמש בו כמו בטלוויזיה - שמים סרט במחשב, עושים full screen, ואז הולכים לשבת על הספה (שנמצאת במרחק 3 מטר מהמחשב). יש חיה כזאת? ברור לי שכדי לקחת מסך שעומד בציפיות, אני צריך לפחות 22 אינצ', אבל האם גודל שכזה גם יספיק? איזה דגם שווה לקחת שמתאים גם לסרטים במרחק כזה, וגם למשחקים? ניתן לחרוג מהתקציב במידת הצורך בכ-200 ש"ח. שווה לציין אם העלאת המסגרת בסכום גדול יותר תשפר ברמה ניכרת את חווית הצפיה והשימוש.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by uh615,

מי מבין אלה עדיף, לאינטרנט אופיס סרטים : Lenovo 192p xerox xg91d Ag neovo f419 איפה ניתן לראות בקורות מקצועיות על אלה ? האם 25ms לא איטי מדי לסרטים ? תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Kukishin,

מישהו מכיר? שמע? חוות דעת כלשהיא תעזור. תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by asafsee,

שלום רציתי להתייעץ...בנושא קניית מסך LCD אני מעוניין לקנות מסך טוב שיתאים לי לגלישת טקסט באינטרנט, קצת משחקים ולהרבה סרטים בתקציב של כ 1300 שקלים אני מניח שבקטגוריה הזאת נכנס מסך 17 אינץ.... אז אשמח על כל עזרה תודה אסף

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום, יש מבצע (עד מוצאי שבת) למסך LCD MFM SAMSUNG 23 "P2370MS 1080P 5MS HDMI ב-1000 שקל. (http://www.bigdeal.co.il/heb/default.aspx?campaignid=1825) האם כדאי (זה זול ביחס לזאפ) - אך שאלתי היא האם המסך טוב? או שיש מסכים טובים ממנו במחירים זולים? המסך מיועד להורי - המחשב משמש בעיקר לגלישה באינטרנט, תמונות, צפייה בוידאו ולעתים משחקים דוגמת nba או fifa. תודה,

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. היי, יש לי שתי טלוויזיות של סמסונג באותו החדר. LED 42" שמחוברת לממיר דיגיטלי, ומסך מחשב/טלוויזיה 23" שמחובר למחשב, הבעיה היא שכאשר משתמשים בשלט של הממיר הדיגיטלי זה גם משפיע על המסך מחשב, מכבה ומדליק אותו ושולט בווליום במסך שמחובר למחשב, יש דרך לגרום לשלם להפסיק להשפיע על המסך שמחובר למחשב? הדגם של המסך שמחובר למחשב הוא Samsung Syncmaster T23B350.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. Started by shma,

שמתי לב שלמרבית המסכים בגודל 24" קימים פנלים איכותים יותר מפנל NT כגון פנל S-PVA ראיתי את המסך הזה אבל אני לא מצליח לדעת איזה סוג פנל יש לו וביקורות על המסך Xerox LCD 24 XM7 24AFW אם הפנל שלו טוב מפנל NT המחיר שלו יכול להשתלם?? 2 שאלתי באחד השרשורים מה זה קורונה (חוץ מבירה והאם עדיף קורונה מועטה? תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום לכולם , -אני מחפש המלצה למסך מחשב שישמש אותי ללמידה הכוללת צפייה ממושכת בתוכנת זום , קריאה ממושכת ועבודה עם פוואר פוינט וורד וכו'. צפיה בסרטים או משחקי מחשב אינם אחת מהצרכים שלי. הציפיה מהמסך היא שיעזור לי להפחית את העומס על העיניים אותו אני חווה היום במידה רבה. -המסך צריך להיות מחובר ללפטופ בעל כניסת מיקרו HD -התקציב למסך הוא כ1000 שח , ניתן לחרוג מעט למעלה או למטה -גודל המסך שחשבתי עליו הוא משהו בסביבות ה23 אינצ' - ראיתי שיש המון גדלים בין לבין , אז זה לא חייב להיות בדיוק 23 מקריאה בפורום , הבנתי שיש עדיפות למסכים בעלי פאנל VA , בנוסף הבנתי שיש מסכים להם טכנולוגיות ידידותיות לעיניים ופיצ'רים של…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by orei,

היי חברים, מחפש המלצה לזוג מסכים לפיתוח התקווה היא לא לעבור את ה1000 ש"ח לשניהם במידה ואפשרי במידה ולא ניתן לחרוג מעט. יש אפשרות לרכוש באילת אז זה יכול להוזיל במעט. חשוב שיהיה חיבור hdmi ו dvi בכלל שלמחשב יהיה רק את שני החיבורים האלה. אשמח להמלצות והצעות. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by barak gonen,

שלום לי יש AMD ULTRA GAME ואמרו לי שהוא מסוגל להריץ סרטים בFULL HD. לי יש מסך של LG FLATRON W2042T עם כרטיס מסך ATI 3870, ראיתי בוואלה שופס מסך SAMSUNG T2209 וכתוב שם שהמסך משדר בFULL HD האם קניית מסך זה תשפר באופן רציני את תצוגת המחשב או שלא שווה להשקיע ענו לי בבקשההה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Sharon_B,

אהלן חברה. אני מחפש מסך 22" בתקציב של עד 1000 שקל. אשמח לקבל המלצות למסכים בתקציב. תודה מראש, שרון.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by alonlior,

http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=EV2333BK&Cat2Cat1ID=9&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he והאם בכלל שווה לקנות את המסך הזה? איזה תוכנות לכיול ובדיקות צריך, איזה מכשיר כדי לכוון את הצבעים פיקס כמו שצריך? .צרכים: סרטים וידאו משחקים, בקיצור הכל.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. Started by ftzahi22,

איזה מסך כדאי יותר : 931BF או 960BF תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אז אחרי 5 שנים עם ה-LG F900P שלי, החלטתי שהגיע הזמן להחליף אותו. הצרכים שלי הם בעיקר עבודה משרדית, סרטים, וקצת משחקים. התקציב שלי הוא בעקרון 1500₪, אבל אני מעדיף לקנות בפחות מזה. ואם זה ממש ממש קריטי, אפשר גם לחרוג קצת מהתקציב. (אבל עדיף שלא.) כרגע חשבתי על ה-Dell 2209WA שנראה פשוט מצוין - 22 אינץ', פאנל eIPS, נתונים מצוינים, מחיר זול מאוד - אבל הבנתי שהוא די מיושן כבר (הפסיקו לייצר אותו?) ושהיו איתו מעט בעיות. מה אתם אומרים? ללכת על ה-2209WA או שיש משהו אחר עדיף בתקציב? אגב, אני מעדיף להמנע ממסכי TN למיניהם. תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אהלן. יש לי את המסך VP930B מסך מצויין כבר שנתיים. וכרגע יש לי מסך חדש שקיבלתי של W2448HCוHP שהוא עולה המון כסף ונראה מדהים. השאלה היא כזאת : האם להחליף אותו במקום ה VP930B ואל תשכחו זה לא עולה לי כסף. אני צריך את המסך למשחקים וקריאה ובכלל שיהיה יותר טוב בכלליות אינטרנט וכו.. ואגב אני כנראה ימכור את ה VP930B אם תגידו שכדאי. ורציתי שתמליצו לי גם מחיר תודה רבה.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. ערב טוב. אני רוצה לרכוש מסך למחשב בגודל 22 אינץ' שאני אוכל לחבר אותו גם ל-yes התקציב שעומד ברשותי הוא עד+ - 1400 ש"ח. תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by nirush69,

אני מוסיקאי עם מחשב אודיו כך שביצועי המסך פחות חשובים לי יש לי מסך ישןובסדר לי רק שזה נותן לחדר מראה לא עדכני ראיתי בחנות מבצע Senses lcd 18.5 אחריות 3 שנים מה דעתכם? האם זה בסדר. אני רוצה שייראה טוב, שיוכלו לראות ולקרוא סבבה ברזולוציה סבירה ושיחזיק הרבה זמן

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אפשר קצת לחרוג אם צריך. מחפש מסך ללא פשרות. פשוט טוב מאוד. שמעתי על ה2007WFP אבל אין אותו בשום מקום. האם כדאי לחכות? מה עם http://www.on-off.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=668 שמעתי עליו דברים טובים מה אתם אומרים? אני לא סגור וזקוק בדחיפות למסך.... אולי אפילו הVIEWSONIC 19" 930? יש הצעות?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. יש לי מסך של philips ויום אחד פתאום עלה המד של הבהירות והוא מסרב להעלם אף לחצן לא תקוע , יחד עם זאת אף לחצן לא מגיב ...למעט הפחתת הבהירות ...אך ברגע שזה משוחרר עולה המד חזרה ל-100. בצעתי פריקת חשמל למסך ,למחשב - אך ללא תוצאות .. אנא , עזרתכם הדחופה ...

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. יש לי כרגע מסך SRT 19 ואני מתכוון לקנות עוד אחד LCD19 (חיבור DVI) האם אני אוכל לחבר את שניהם ? יש לי כרטיס מסך 9550 של GIGABYTE 128 MB שיש לו גם DVI.... באשר למסך אני נוטה לקנות את זה אבל שמעתי פה מישהו שמתלונן עליו שאין לו חדות ביחס לCRT הישן שהיה לו.... http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=424619 תודה מראש כל המגיבים

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Legend_of_Zelda,

ראיתי כאן ביקורות טובות רק על מסכים שנמצאים קצת מעבר לתקציב שלי.. בכל אופן, במסגרת התקציב הזה יש ממש מספר דגמים רב, ואני לא מבין מה הכי טוב מביניהם.. האם ההבדל בין מסכי ה- TN למסכים היותר מתקדמים הוא כל כך גדול - ואם כן, למה כמעט כל המסכים שנמצאים בשוק הם מסכי TN? תודה מראש, ואני אשמח לתשובה מהירה, כי אני רוצה כבר לקבל החלטה ולצאת לקנות..

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.