עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by idan007,

אני קונה עכשיו מחשב חדש ורציתי המלצה למסך טוב בתקציב הזה אם זה אפשרי. המסך ישמש למשחקים, סרטים וגם לתוכנות הנדסה מכנית (סולידוורק)

• 4 תגובות
    • 847 צפיות
  2. Started by BloodyW,

לאחי יש את המסך הנ"ל, ובחודשים האחרונים הוא הפסיק להדלק ישר והיו צריכים לנתק את הכבלים ולחברם. לבסוף הוא לא נדלק יותר. המסך מזוהה במערכת ההפעלה ב Screen resolution, אבל לא מגיב, והאור הכחול שהיה בכפתור ההדלקה לא פועל גם כן. הוא נקנה ב 2007 אז כמובן שאין אחריות, אז האם ניתן לגרום לו איכשהו לחזור לעבוד?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. אני מעוניין לקבל פרטים על המסך הזה אם הוא טוב בשביל משחקים וסרטים ואם לא אז על איזה מסך ללכת?! (אגב ה24 אינץ' של דל אזל במלאי אז הוא יורד מהאופציה) תודה

• 4 תגובות
    • 997 צפיות
  4. Started by lol_minbet,

אני מחפש מסך 22 בתקציב של 1100 ושניהם הכי מתאימים לי מה ההבדל ביניהם?

• 4 תגובות
    • 773 צפיות
  5. Started by Oshri17,

שלום! אני רוצה לקנות את המסך הזה אך לפני אני רוצה לברר עליו עוד טיפה. קודם כל השימוש במחשב הוא בעיקר עבודה שוטפת - אינטרנט, וורד בנוסף גם משחקים (לא מהכבדים ביותר) ולפעמים גם צפייה בסרטים. עכשיו שאלות: 1. עד 1400-1500 ש"ח זה המסך הטוב ביותר שאני יכול למצוא לשימושיי? 2. מה סוג הפאנל במסך הזה? 3. בכללי איך המוצרים של חברת XEROX? זה הכל... תודה.

• 4 תגובות
    • 763 צפיות
  6. שמעו סיפור לא מעניין,המסך היה לי מסךשל AOC ,קיבל דום לב אחרי 5 וחצי שנות שירות מעולות אוקצור אני מחפש מסך 22"-24" עד 1.2 K כמו שהכותרת אומרת כמובן השאיפה לבזבז כמה שפחות אין צורך ברמקולים במסך,שיהיה רחב שיראה טוב השימושים שלי זה סרטים הרבה עבודה משרדית וקצת משחקים ממש קצת אולי קצת קונטר לא יותר.. נתקלתי במסך הזה ,שנראה כאילו עונה על דרישותי : Chimei 24EH LCD http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000bXR75f96qpoPZrDZBpjJwcy:12bbi68k5?id=sp6-4219259 הוא ממש זול אז מן הסתם יש איזה דפקה בו או שלא..בקיצור אני צריך עזרה ישלי גם שאלה נגיד וקניתי מסך HD אני חייב כרטיס מסך HD בשביל לראות HD או שלא?

• 4 תגובות
    • 874 צפיות
  7. Started by ykg,

היי קניתי היום את המסך הנ"ל והגיע איתו כאבל בקצה אחד הוא USB ובקצה השני הוא מרובע כזה, מזכיר חיבור של מדפסת. ניסית לחבר את הקצה USB למסך אבל אין תצוגה. למה משמש הכבל הזה? האם ניתן לחבר את המסך הזה למחשב ב-USB? https://www.google.co.il/search?q=usb+hub&espv=2&biw=1920&bih=951&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwj_zoS3krHJAhXEUhQKHbLbBnMQ_AUIBigB#tbm=isch&q=usb+printer+cable&imgrc=sbOFgIEGTwL7NM%3A זה הכבל.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. עדיף משהו מרשתות באג/קרביץ/איבורי/קייאספי שיש לי קרוב לבית

9. Started by Lavelle,

שלום, לאחר שקראתי הרבה מאמרים וביקורות על שני המסכים עדיין קשה לי להגיע להחלטה איזה מסך יותר טוב ואיזה מהם כדאי לקנות. ה - Dell U2711 הוא מסך מדהים ואם לא היה את ה - Dell U2713HM בשוק הייתי רץ לקנות אותו אבל יש לי התלבטות בעיקר בגלל ש - U2713HM הוא LED ויש לו כמה שיפורים קטנים, אבל אני לא יודע עד כמה הם משמעותיים. ממבט ראשון וויזואלית בלבד נראה שאיכות הבניה של ה - U2711 יותר טובה, ה - U2713HM נראה דק ודי שברירי. המחיר של שניהם זהה ומכאן באה עיקר ההתלבטות. האם ללכת על ה - U2711 הטוב והמוכח או על ה - U2713HM החדש שאולי עדיין לא הוכיח את עצמו כמחליף ראוי ל - U2711. אפילו אחרי הסקירה המורחבת על שני המסכים קשה לי להחליט, בסוף הסקירה יש אפילו השוואה בין שני המסכים: http://www.t…

• 4 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. Started by Avi Levin,

אהלן, אתמול קיבלתי את המחשב יחד עם המסך - LG 207WTQ שהזמנתי, אבל היום אחריי עבודה של מספר שעות נתקע פיקסל בצד השמאלי העליון של המסך, וצבעו לא משתנה מוורוד\סגול. ניסיתי להשתמש בכל מני דרכים להעלימו - - דרך התוכנה UDPixel - דרך האנימצייה באתר www.killdeadpixel.com - דרך הפעלת לחץ נקודתי על הפיקסל, כיבוי המסך, המתנה של 10 שניות והדלקה את הפעולה האחרונה ביצעתי 3 פעמים, ואת 2 הראשונות אני כבר מריץ כבר למעלה משעתיים. האם למישהו ידועה מדיניות הפיקסלים השרופים של LG? האם אני יכול להחליף את המסך שבבעלותי? (לא עברו יומיים, ואני כבר מחר יכול להביא את המסך לחנות)

11. Started by lior6996,

מצד אחד ה-946D עם זמן תגובה של 2 מ"ש , זול יותר ב500 ש"ח , והוא WIDESCREEN ומצד שני לLG יש יחס ניגודיות של 1:2000 וב946D הוא 1:650 מה עדיף לשימוש של סרטים ומשחקים ?? תודה למשיבים , ליאור . דרך אגב - כרטיס המסך יהיה X1950 PRO של powercolor

• 4 תגובות
    • 881 צפיות
  12. Started by Aoyo,

אשמח לקבל המלצה למסך 19' LCD לעבודות כלליות במחשב (אינטרנט,מוסיקה, קצת סרטים וכו). מחפש מסך איכותי ובעיקר עמיד, מחברה בעלת שם ולא משהו לא מוכר. לא מעניין אותי כל מיני פיצרים של Pivot וכאלו. תקציב: 1000 ש"ח, אפשר לחרוג בלא יותר מ-100 ש"ח. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  13. שלום, מישהו יודע לומר מה היא מדיניות הפיקסלים הפגומים של החברות השונות ? האם המדיניות הזו משתנה בין חנות לחנות או שלחנויות בכלל אין אמירה בנושא. תודה

14. Started by deluxe,

אני מעוניין לקנות בימים הקרובים אחד מהמסכים שבכותרת. בעקבות דיונים שהוזכרו בהם הגרסאות המשופרות והמעודכנות, אשמח לדעת מה הגרסה הטובה ביותר שאותה כדאי לי לחפש ולדרוש כדי למנוע עוגמת נפש. תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. חברים מה אתם אומרים על המסך SAMSUNG מדגם 2253LW?? לא יודע אם זה נחוץ אבל הכרטיס מסך שלי הוא geforce 8600 gt 512 mb...

• 4 תגובות
    • 944 צפיות
  16. Started by hushnga,

שלום לכולם אתמול ההיתי בחנות בפתח תקווה ( היה להם שרות מדהים ) והם הסכימו לתת לי להריץ את המחשב שלי על המסך הנ"ל הרצתי כמה משחקים (pes6, nfsmw, Stranglehold, bioshock ) וכמה סרטים , לא נתקלתי בשום מריחה . יכול להיות שאני לא בודק נכון , אם כן תקנו אותי . נראה לי שאני ארכוש את המסך תודה

• 4 תגובות
    • 774 צפיות
  17. Started by sdahan12,

אני מחפש כבר הרבה זמן מסך LCD ללא הקצוות השחורים שמסביב למסך מקריאה מעמיקה בנושאי ה LCD נראה לי שהקצוות מסביב למסך כדיי לתת את המתח החשמלי אשר מזיז את הקריסטלים לקיטוב האור הנכון. האם יש דרך להפטר מהקצוות האלה? או האם אתם מכירים LCD עם קצוות ממש קטנים? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 928 צפיות
  18. Started by NoobSAviv,

שלום לכולם. משום מה נכנסתי לקייאספי כדי לתת לכם את המפרט המדוייק של המסך שקניתי מהם+לינק על מנת שתתנו לי מענה ועצה בנושא אבל אני רואה שכבר לא ניתן לקנות אצלם מסך 27inch בכלל והוא כבר לא מופיע כמוצר ואפילו כ-לא נמצא במלאי אצלם!!...קצת מוזר הזוי ומצחיק. בכל אופן עפ"י הקבלה זה המסך שקניתי מהם שד"א אני מאוד מרוצה ממנו: samsung s27e390hs led pls 27 inch 4sm vga hdmi wide screen black+blue קבלתי בצירוף דיסק התקנה..שאלתי אותם מה הצורך בדיסק? הרי הכרטיס מסך לבד עושה התאמה לרזולוציית המסך..אל תתפסו אותי במילה הטכנית של התשובה אני לא הכי בקיא במסכים ספציפית פשוט ראיתי עסקה שנראית לי עניינית ביחס לאינצ' ולגודל מול הסכום כסף אז הלכתי עליה. הנקוד…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by Alexkmr,

ידוע בעיות כלשהם איתו עם משחקי רשת מהירים?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  20. שלום. ברשותי מסך Samsung SyncMaster XL2370HD. כרגע אני משתמש ברזולציית 1680*1050. כשאני רוצה לעבור לרזולציית 1920*1080, אני נתקל ב2 בעיות. 1. גודל המסך אינו מתאים לגודל שולחן העבודה - שולחן העבודה חורג מגודל המסך. את הבעיה הזו הצלחתי לפתור בעזרת ההגדרות של המסך עצמו (ולא דרך ההגדרות במחשב). 2. בעיה בהצגת הצבעים. כאשר אני עובר למצב של 1920*1080 הצבעים משתנים והמסך נראה הרבה יותר מגורען. צילום מסך לא עזר - כשהדבקתי את זה בצייר אחרי שחזרתי לרזולוציה נוכחית - זה היה נראה בסדר גמור, אז צילמתי עם האייפוד ושמתי להשוואה. ניסיתי לשחק עם ההגדרות (של המחשב ושל המסך עצמו) ולא מצאתי פתרון. אני משתמש בלפטופ DELL XPS 15, מעבד core i5, כרטיס מסך GeForce GT540M. המחשב מחובר למסך עם כבל H…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. כאשר אני מסיימת לעבוד עם המחשב אני מקישה על הכיבוי ועוברת למצב שינה ,אך כאשר אני חוזרת למחשב המסך לא נדלק עם לחיצה על העכבר, אני נאלצת לכבות את המחשב עם הכפתור ולהדליקו מחדש כדי שהמסך יתחיל לפעול כיצד אפשר לפתור בעיה זו

22. Started by d.k.,

אני חושב להתקדם ממסך ה17 אינצ' שיש לי עכשיו. לא הייתי רוצה לאמץ את העיניים יותר מדי באינטרנט/קריאת מסמכים, לכן אני שוקל לקחת מסך עם רזולוצייה 1680x1050, כשהשימוש הוא: אינטרנט, משחקים וסרטים. ראיתי שDell 2209WA כבר לא במלאי. כך שהחלופות הן: 1) LG W2220P ( עולה 1300 ש"ח ) 2) לקחת מסך כמו DELL 2311H ( בסביבות 900 ש"ח ) ולהשתמש בו ברזולוצייה 1680x1050 3) המלצות נוספות, רצוי פנל IPS תודה,

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by amitozer,

שלום לכולם, קיבלתי היום את המסך החדש שקניתי למחשב- samsung t220 הכל מצוין. רואים מצוין. אבל משהו אחד מוזר לי קצת... יכול להיות שזה נובע מכך שאני לא רגיל כי עברתי מהמסך של הלפטופ למסך חדש, אך בכל זאת אשמח לשמוע את דעתכם... כשהתמונה במסך עומדת, למשל על הדסקטופ, אז איפה שיש צבעים חזקים, זה נראה כאילו יש רעידות קטנות של הצבע. קשה להסביר את זה כל כך, אבל זה נראה כאילו רואים את הזרימה של הנוזל של המסך. כאילו המסך מהבהב, אז אמנם זה הבהוב מהיר ככה שלא רואים אותו בצורה חזקה, אבל רואים מעין הבהוב. מקווה שהצלחתי להסביר מה הבעיה, אשמח אם תוכלו לתת לי עצה. חשבתי שמדובר בקצב הרענון של המסך, אבל הוא קבוע על 60 HZ ואיני יכול לשנות אותו.

• 4 תגובות
    • 975 צפיות
  24. שלום לכולם כמו כן שרשמתי בכותרת שהאם כדאי לי לקנות SAMSUNG 206BW מסכי LCD בגודל של 20 אינ'ץ בארה"ב עולה 260 דולר לאומר במחיר ש"ח עולה 1110 שח ברור שזול חח ;D כי דוד שלי בא לארץ לחצי שנה ורציתי לנצל לקנות בארה"ב בזול ואחריות לא מפירע לי אז רציתי לדעת שהאם כדאי לי לקנות שמה (בארה"ב) בתודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 972 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.