מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
שלום רב לכולם. עשיתי חיפוש בכל מיני מקומות ולא הצלחתי לימצוא פירוט על המסך (חשוב לי לדעת מה הפאנל שלו). האם מישהו יודע מהו סוג הפאנל של מסך זה?? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 771 צפיות
-
-
אהלן היום קניתי את המסך 2333T והוא בסדר גמור. הבעיה שכאשר אני מכבה את המחשב נורת הלד הכחולה בקידמת המסך כל הזמן מהבהבת. זה מציק ומפריע בעיין. אני מניח שזה לא אמור להיות כך. ממה זה נובע? חשוב לציין שכשהמחב דולק הכל בסדר והיא דולקת באופן קבוע ולא מהבהבת.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי האם מסך גודל 32 מומלץ שיהיה 2K או 4K המסך מיועד לעבודה על מסמכים וקצת עיצוב האם 2K ב32 ייתן לי יותר מFHD ב24 או שזה אותו יחס?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מסך גדול יחסית, שיהיה נוח לשבת מולו (קרוב). לצרכי תכנות / גרפיקה 2D, פוטושופ וכו'. אני מתכנן לחבר אותו יחד עם עוד מסך 3:4 שיש לי כדי להרחיב עוד יותר את משטח העבודה. אגב, קראתי על יחס 16:10, האם זה מומלץ יותר? התקציב חופשי אך אשמח להישאר בטווח ה-1,000 ש"ח. תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רכשתי את המסך Samsung S27C650D וזאת חוות דעתי: מסך מעולה, כדאי לכוון ולהוריד את הבהירות ל 44, עומק קונטרסט מדהים, פנל אחיד ללא זליגות, קניה מעולה ביגלל הפנל MVA שמגיע רק בגרסת ה 27 אינץ. איכות הפנל כל כך גבוה שהתמונה לא מפוקסלת למרות שהוא רק FHD רגל איכותית מתכוננת, פנל MVA ולא IPS הנותן קונטרסט סטטי 1:5000, זויות צפיה מעולות. רכזת USB בבסיס המסך. יש רק כניסות D SUB ו DVI ואן HDMI אבל ניתן לרכוש כבל DVI לHDMI כך שזה לא מהווה בעיה. , אן רמקולים, מחיר לא זול.
-
- 4 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
היי חברים, ברשותי משרד פרסום, ואנחנו בשלבי גדילה, חיפשנו באינטרנט מסך איכותי וטוב שישרת אותנו לאורך זמן. לפני שלושה ימים קנינו מסך של DELL מדגם U2715H, והוא מדהים בעיני, מסגרת דקה, מסך IPS, צבעים חיים, מואר מאוד ונעים לעבודה, יום לאחר השימוש במסך, התגלו פסים אנכיים מרצדים בצבעי RGB שעוברים ממש ממש ממש חלש ברקע (כשיש תמונה לבנה במסך), לאחר בירור עם DELL וחיפוש באינטרנט, לא נמצאה בעיה מוכרת בנושא, ולכן החלטנו להחזיר את המסך לחנות, כשהגענו לשם, ביקשנו שיחליפו לנו אותו, ובמעמד ההחלפה, נפתח המסך השני (מאותו הדגם) כדי לוודא שהוא תקין. גם למסך החדש שנפתח בו ברגע הייתה את אותה הבעיה באיזור מרכז המסך, ושוב לאחר שיחה עם נציג של DELL נאמר לנו שזה לא אמור להיות ככה, ולכן ביטלנו את הע…
-
- 4 תגובות
- 783 צפיות
-
-
היי חבר'ה. לפני כמה ימים המסך שלי הלך לעולמו. עכשיו אני צריך מסך חדש. LCD כמובן, עדיפות (גבוהה) לרחב. התקציב הוא 1500 פלוס מינוס מינוס ;D חשבתי על הדל E207WTF הזה.. אבל יש לו פאנל TN. השימושים שלי הם טקסט סרטים וקצת משחקים. זמן תגובה לא חייב מאוד נמוך אבל מספק. ואיכות הטקסט חשובה לי. עד היום ראיתי אצל חברים מסכים שהפיקסלים שלהם ענקיים וזה מורגש מאוד ומציק לי לעיניים. אז מה אתם ממליצים?
-
- 4 תגובות
- 730 צפיות
-
-
http://www.shlomostore.co.il/product.asp?productid=995&CatCode=94 שימו לב למחיר קניתי אותו לפני חודש וקצת
-
- 4 תגובות
- 998 צפיות
-
-
האם יש מסך שעדיף על Viewsonic VP930B בתקציב של עד 2,300 ש"ח? השימושים - בעיקר עיבוד גרפי, עבודה משרדית וקצת סרטים ומשחקים.
-
- 4 תגובות
- 984 צפיות
-
-
איך המסך הבא כ¤1200 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=QS943B או זה כ¤1,049 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JX8C6D378 הודות הפנל האיכותי (A+) אנו מתחייבים ל-0 פיקסלים שרופים ב-3 שנים! החלפת מסך בחדש במקרה ויש אפילו פיקסל שרוף אחד בתקופת האחריות מה זה פאנל A+? אני כמעט נעול על האחרון - יש סיבה שהוא לא כדאי או יש המלצה אחרת?
-
- 4 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום, ראיתי שלאחרונה פורסמו כאן כתבות על מסכי 24 אינצ' בכ 400 דולר, של דל (P2416D) וגם של סמסונג (U24E590D) וזה עשה תיאבון להתחדש. במקביל, מזמין גם מחשב חדש שיתמוך חומרתית בעיבוד רזולוציות גבוהות. יעוד: בעיקר עריכת תמונות סטילס משפחתיות (חובב).לפעמים גם וידאו. דגשים: WQHD ומעלה, 23-27 אינצ', זויות צפויה רחבות (פאנל IPS, או מקביל), מאט, כיסוי 99% של SRGB (אני לא עובד ב ARGB), ניגודיות סטאטית של 1000:1, עומק גוון צבע 8ביט, display port 1.2 ומעלה. לא חשוב: פיבוט, זמן תגובה (גם 8מילישניות בסדר), ריבוי חיבורים (יש מתאמים), בהירות (נועד לשימוש בחדר יחסית חשוך), עומק גוון מעל 8 ביט ( כ.מסך GeForce). מה שיפה ב 2209WA של דל (פאנל של LG אם אינני טועה) שהוא היה מאוד פופולארי ובע…
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
המסך שלי הוא:AOC LED E2043F זאת אומרת מסך 20 אינץ' והרזולוציה המקסימלית שלו היא: 1600x900 על איזה רזולוציה הכי כדאי לי לשים אותו? ועל איזה קצב רענון לשים אותו?כרגע הוא 60
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה אתם אומרים ? מה עדיף ? , ואם יש משהו אחר תמליצו
-
- 4 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני מסכים 1. LG 22EA53T 2. Dell UltraSharp U2312HM [h=1] לא יודע איזה אחד עדיף, ומה היתרונות והחסרונות של המסכים אחד על השני, אם מישהו יוכל לעזור לי אני אודה לו מאוד.[/h]
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
במפרט הקרוב שאני קונה שיבצתי את הדל... רציתי לשאול האם הוא מתאים למשחקים שכידוע צריכים קצב תגובה מהיר? האם יש מריחות וכדומה? כי קראתי שקצב התגובה שלו הוא 16... ויש לחברים שלי מסכים עם 2! אני יודע שיש הבדל בשיטות המדידה, בגלל זה הפער... התוכלו להאיר את עיני?
-
- 4 תגובות
- 709 צפיות
-
-
היי יש לי מסך סמסונג מדגם 971P ואני צריך ספק בשבילו. מישהו יודע מה אני צריך לחפש? כבר החלפתי פעם אחת לספק ישן אבל גם הוא הפסיק לעבוד. המסך הוא מעולה וחבל לי להחליף מה גם שאין כמעט מסכים כאלה היום. אין לי מקום למסך גדול מקסימום עד 20 אינץ'. תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מבקש המלצות על מסך 19 אינטצ' בתקציב של 1500+ אני יודע שיש את המסך של סוני שכולם ממליצים עליו אבל אני רוצה לקנות את כל הדברים בחנות אחת... המסך ישמש למשחקים עבדודות וכאלה והכרטיס מסך במחשב יהיה 8800GTS 320 MB אז איזה מסכים אחרים טובים יש?
-
- 4 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי את המסך ואני לא מרוצה מצבעים מסויימים שהוא מציג. הצבעים שונים ולא יפים. השוותי אותו לדוגמה עם צג של מחשב נייד dell inspiron 1545 גם חדש.. שהצבעים בו נראים טוב , כמו במסך הישן שהיה לי. יש אפשרות לסדר את זה או שזה בעיה במסך?
-
- 4 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שלום! ברשותי מסך מחשב ישן יחסית BenQ 19" 2ms והגיע הזמן לקנות מסך חדש בנוסף (אני אשתמש בשני המסכים ביחד בסה"כ). חשבתי על מסך בגודל 23"-24" שיהיה מיועד בעיקר למשחקים, אך גם מעט גרפיקה ועבודה שוטפת (אינטרנט) לסרטים/סדרות לא יהיה שימוש בעקרון. הדגמים שאני שוקל לקנות: 1. Dell U2312HM - יש לי בעבודה אחד כזה (לא עני עובד עליו אבל) הוא נראה טוב, אבל לא יודע איך הוא במשחקים.. 2. LG IPS226V - הוא יותר קטן מהתכנון אבל שקלתי גם אותו (למרות שבסדר עדיפות נמוך בגלל הגודל) 3. SAMSUNG S24A300BL 4. SAMSUNG S24A350H - הוא 24". אני לא יודע אילו דגמים מתאימים יותר למשחקים, שזה הדבר העיקרי שאני עושה במחשב. אשמח לדעתכם המלומדת
-
- 4 תגובות
- 986 צפיות
-
-
הזמנתי את המסך מ IQPC אני שבוע הבא אלך להביא אותו.. אני רק רוצה לדעת מה לבדוק ישר בחנות מה לדרוש בקשר לתקינות ואיך לבדוק את זה.. אם זה פיקסלים מתים..האם לבקש שיבדקו ישר בחנות..על איזה דברים להסתכל ואיך אני בודק שזה באמת קיים אם זה ה REV 4 (מה זה גם?) ופאנל S-IPV בקיצור מה הדברים שאני צריך לוודא לפני שאני משלם ויוצא עם המסך הביתה? אה ואם אפשר את הלינק של מאמר שקראתי פה בעל שני חלקים על מסכים LCD לא יודע למה אני לא מוצא אותו.. ותודה רבה לכולם פה ולכתובים של המאמר הזה תמשיכו ככה..
-
- 4 תגובות
- 883 צפיות
-
-
זה המסך שלי http://www.retrevo.com/s/AG-Neovo-F-419-Monitors-review-manual/id/1060ci363/t/1-2/ והייתי רוצה מאד דומה: מבחינת הפאנל, הגודל, ושאינו רחב. ראיתי משהו דומה ב-1500 ש"ח. שזה יותר ממה שקניתי אותו. יש כזה, או משהו כזה? (שאולי עושה שימוש באותו הפאנל?), כפי שרואים כאן http://www.flatpanelshd.com/panels.php? תודה
-
- 4 תגובות
- 978 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך חדש(סוף סוף, אחרי שנים שאני עם מסך CRT עתיק), ואני מתלבט בין שני אלה LG W2453V LG W2442PA בעיקרון לפי מה שראיתי ההבדלים בינהם זה שבW2453V יש יחס ניגודיות של 1:50000 ובW2442PA זה 1:10000, אבל בW2442PA יש Pivot שזה נראה לי אחלה דבר.. ההבדל ביחס הניגודיות יהיה משמעותי במספרים האלה? לפי מה שהבנתי 1:10000 זה כבר נחשב ליחס ניגודיות ממש גבוה, ואני לא ממש מבין בזה..במספרים האלה ההבדל כבר יהיה מורגש בצורה משמעותית?
-
- 4 תגובות
- 819 צפיות
-
-
היי, אני מנסה לברר עד כמה רזולוציה של 1080p נראית רע על המסך הזה (מבחינת טישטוש הטקסט וכו). האם זה נוראי עד למצב שאי אפשר לקרוא שום דבר או שההבדל הוא לא כזה משמעותי, שכן מדובר במסך 25" בסופו של דבר ולא 27. לפי מה שהצלחתי למצוא ברשת כולם מסכימים שמשחקים לא נראים רע ברזולוציה הזאת (אם כי זה פחות מעניין), ודעות חלוקות לגבי הטקסט (בביקורת של tftcentral למסך הזה נכתב שהוא "טוב" ברזולוציה הזאת גם לטקסט ואילו בפורום כלשהו מישהו טען שלא רואים כזה טוב). אני שואל בגלל תאימות ללפטופ ישן שארצה לחבר למסך הזה, אך 1080p זה כל מה שהוא מסוגל להוציא. לצערי אני די תקוע עם הלפטופ הזה ואצטרך לעבוד איתו תקופה אולי אפילו ארוכה. השאלה היא האם לא פשוט כבר לקנות מסך FHD בינתי…
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי אפשרות לקנות אחד מהמסכים האלה לשימוש ביתי. מכיוון שזה על חשבון העבודה, אין לי אפשרות לבחור את ה- U2410 של דל. איזה דגם עדיף מביניהם? אני יודע שהסמסונג הוא TN, אבל יש שיקול נוסף. בגדול, יש לי תקציב של 860$ לקניית ציוד מחשוב שאני יכול לבזבז הדל עולה לי 645$ הפיליפס עולה לי 769$ והסמסונג 478$ ... ככה שנשאר לי עוד כסף לקנות כרטיס מסך (כרגע יש לי כרטיס ישן x600 של ATI) או משהו אחר. עדיין עדיף להתרחק כ"כ מפאנל TN?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן יש לי את הדל 2311 ופתאום החלה לי בעיה שאין לי גישה לתפריטים. על כל כפתור שאני לוחץ מופיע לי סמן של מנעול ואין לי גישה לתפריטים. יש דרך לפתור את זה?
-
- 4 תגובות
- 861 צפיות
-