עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. אני מקווה שאני כותב את זה בפורום הנכון נראה לי הכי נכון פה יש לי מסך מסוג FJ-2230 PRO TOUCH הלחצנים שלו הם לחצני מגע ולפני יומים הם פשוט לא עובדים, עוד דבר שאני מפעיל את המחשב לוקח למסך המון זמן עד שהוא נדלק והנורה הכחולה שמראה שהוא דלוק מרצדת באור חלש מאוד רק אחרי כמה דקות או כמה מכות זה נדלק השאלה שלי אם יש לזה פתרון בכלל

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by lordaq,

עזרו בבקשה עם ההחלטה: רוצים לרכוש מסך. חברה שלי אנימטורית, על כן חשוב לה נושא של עיוות צבעים וזוויות ראייה, לי חשוב רק לצפייה בסרטים. אופציה 1: לקנות Samsung SyncMaster T260 שהוא ענק (26') אבל עם חיסרון ענק - NT אופציה 2: לקנות מסך S-IPS באותו במחיר +-, אבל רגיל (20'). [אכי זול כנראה בין אלה הוא HP LP2065]

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום יש לי מסך מחשב די ישן ואני רוצה לקנות בנוסף אליו עוד מסך או מחשב או טלוויזה. אני רוצה ששניהם יהיו מחוברים למחשב ואני יוכל להשתמש בשניהם כמסך אחד גדול(כאילו חצי בסך אחד והשחצי השני בשני) או ששני המסכים יראו את אותו דבר. יש לי כרטיס מסך GF9500GT 512MB עם יצאת DVI וHDMI (יש שם איזה חיבור שאני לא מכיר וקיבלתי מתאם לHDMI ). האם אני יכול לעשות את הנ"ל בכרטיס המסך שלי? אם כן אני פשוט מחבר ועושה מקש ימני שולחן עבודה--> מאפיינים--> והגדרות? אם לא מה אני צריך לעשות כדי שאוכל לעשות זאת אם יש אפשרות חוץ מלהחליף כרטיס מסך??? תודה מראש לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Talxa1,

אהלן חברה אני אגיע לעניין מהר, לפני כמה חודשים רציתי לקנות GTX 960, קודם כל שאלתי אם יהיה לי בוטלנק ואמרו שבלי OC יהיה אבל לא קריטי... ועם OC זה אמור לעבוד בסדר. מה גם: המליצו לי לחכות לכרטיסי מסך החדשים, חיכיתי והתרשמתי מRX-480 אבל אם אני קונה אותו אני צריך לקנות מחשב חדש(מפרט נוכחי למטה) אני לא משחק כלכך הרבה כמו פעם ואני משחק לפעמים.. משחקים כמו Arma 3 /Cities Skylines ומשחקי עולם פתוח שיצאו לפני שנה-שנתיים-עומדים לצאת. אני לא ידעתי ועדיין לא יודע אם שווה להשקיע 3000 שקל במחשב חדש עם RX-480 שאני אשחק בו עד שנתיים גג, בינתיים גם הגרסה של הRX-480 בכלל לא דומה למה שבחו"ל(זה רק יצא ואין עוד כרטיסים צד 3). בכל מקרה.. היום הייתי באמזון(אירופאי, תכננתי לקנות הגה וסת…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. האם המגמה לא אמורה להיות הפוכה?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by boaz2463,

קודם כל רציתי לידע כי ה EIZO S2431WE זמין כרגע בארץ. רציתי לדעת מה ההבדל בינו לבין EIZO S2411W-U שנבחן אצלכם ויקר יותר. השימושים שלי הם פוטושופ (חובב). CAD ושימושים רגילים אופיס ואינטרנט מעט סרטים ומכט מאוד משחקים.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by ohecht,

שלום, רכשתי לפני כשנתיים את מסך של Dell דגם 2007FP. אני מעוניין לרכוש מסך נוסף (להקים מערך של שני מסכים) שיהיה תואם לדגם שברשותי, כיוון שלאחר חיפוש אני מבין שהפסיקו את הייצור שלו. הכוונה במסך תואם היא שיהיה באותו גודל (20.1 אינץ') ואותה צורה (4:3) - אלה דרישות MUST. בנוסף אני אשמח מאוד אם קיים מסך כזה שגם בעל פאנל IPS ובעל עיצוב דומה חיצוני לסימטריה. תודה מראש, אורן.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אני בהתלבטות קשה. מה עדיף LG W2363D 120 Hz או Alienware™ OptX™ AW2310 120Hz ההבדל במחיר בארץ הוא כ 1200 ש"ח (כמובן האליאנוור יות יקר) לא איכפת לשלם את ההבדל בהנחה שיש שונות רלוונטית מלבד שם המותג. מה יתן לי יותר? מבחינת איכות התמונה ומבחינת התלת מימד (כי הבנתי שיש מסכים שמחייבים ישיבה בזווית מסויימת)

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by VegansXe,

הרצת סרט 3D על Dell 2311H? יש חיה כזו? לפי מה שהבנתי זה רק בשיטת "אדום כחול" ולכן Avatar לא מתאים. השאלה האם זה אפשרי במסגרת הסרט שודדי הקארייבים 4: זרמים זרים תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by RanYefet,

היי, אני בתהליכים של קניית מחשב חדש ואני צריך קצת עזרה בנוגע למסכים. כיום המחשב הישן שלי מחובר ל-2 מסכים: 1. מסך מחשב Dell 23" U2311H רזולוציה 1920x1080 2. מסך טלויזיה LCD, 32" ברזולוציה 1280x720 אני מתכנן בעתיד להוסיף עוד מסך. יתכן והוא יהיה 17-19 אינץ' עם רזולוציה של 1680x1050 או עוד מסך FHD במחשב החדש מתוכנן כרטיס מסך GTX570 מה התהליך בחיבור המחשב לשלושה מסכים? האם אני צריך כרטיס מסך מיוחד עם עוד יציאות? האם עדיף לקחת זוג ATI Radeon 6850 HD? האם זה יתן לי יותר יציאות ואפשרויות לחבר יותר מסכים? האם זה יתן תמיכה ברוזולוציה יותר גבוהה של כלל המסכים? תודה, רן.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום, ברשותי, הפלסטיק הנ"ל-LENOVO 3000 N200 ואני מבקש לשאול- האם הכבל של הוויפי או שאר הכבלים נראים תקינים בתמונות?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Liron barel1,

קניתי מחשב לפני כמה ימים ו2 מסכים המסך הראשון aorus cv27q השני dell e2418hn אני מעוניין לחבר את שניהם הלוח אם שלי הוא aorus z390 pro וכרטיס מסך gigabyte rtx 2080 super ישלי רק 2 יציאות HDMI במחשב אחד בלוח אם ואחד בכרטיס מסך אני רוצה לחבר שני מסכים והמסך של הdell הוא בעל HDMI וחיבור שתואם לVGA או DVI או לא יודע איך ואין לי יציאות VGA או DVI במחשב איך אני מחבר את המסכים ככה? יש כזה מפצל של כניסות VGA וגם DVI שהופך אותם ל- HDMI נראלי. זה נכון? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Medox,

מפרסם בפורום הנכון הפעם אני מחפש מסך חדש שיתאים גם לגיימינג (לפחות 144Hz וזמני תגובה נמוכים) וגם יתאים לצפיה בסדרות וקריאת מסמכים ארוכים לצרכי עבודה - כלומר חשוב לי שיהיה נוח לעיניים, תצוגת טקסט ברורה, עבודה טובה בתנאי חושך. חשוב מאד - יכולת לסיבוב המסך ב-90 מעלות, שינוי גובה וזווית בקלות, ציפוי מט. גודל - עדיף 27 אינץ' אבל אם יש משהו נפלא ב-23 גם בסדר. תקציב - סביב 2,000, אפשר להתגמש אם מדובר בהפרש שמאד שווה את זה. המסך האחרון שלי שרד 8 שנים, כך שאני מעדיף לקנות היום מסך ש"יישרוד" גם שדרוג של המחשב בשנים הקרובות. מסכים אופציונליים שראיתי: Gigabyte AORUS FI27Q Dell S2716DG Dell S2719DGF Viewsonic XG2402 Asus PG279QE LG 27GL850-B …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. מחפשת מסך לצפיה בסרטים ובמסמכי וורד , לא למשחקים, ההתלבטות היא בין מסך 19 ל-22 , מה דעתכם? אשמח לקבל המלצה למסך שלדעתכם מתאים .

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אני צריך מסך LCD ב1000 שקל... אפשר חריגה של 100 שקל בלבד!! למשחקים וגלישהה... והאם 8ms הוא טוב למשחקים....?? כלומר אם אני רואה מסך 8ms אז הוא למשחקים?? תודה מראש!~

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by alfus73,

היי. מתלבט לגבי 2 מסכים. הבדל המחיר הוא 100 ש"ח (ה- LG יותר יקר). המסך נועד למשחקים ואינטרנט . מה דעתכם ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. Started by guyishai,

שלום, כבר כמה זמן אני שוקל להחליף את המסך CRT 17" הותיק שלי ב-LCD חדש. חשבתי שאם כבר אחליף אותו, אז אחליף ל-LCD גדול איכותי, כמו ה-2007FP או WFP שכולם ממליצים עליו פה, אבל אני לא בטוח לגבי שני דברים: 1. האם הכרטיס מסך שלי - GF6600GT - יוכל להחזיק בכבוד רזולוציות גבוהות במסך של 19" או 20", או שאני ארגיש פגיעה ניכרת בביצועים במשחקים? 2. האם לא תהיה ירידה באיכות התמונה, במהירות התגובה וכו', ממה שאני רואה כיום ב-CRT שלי (שנמצא במצב טוב בסה"כ)? אני שואל זאת, כי מעיון בפורום הבנתי שהרבה מסכי LCD נותנים איכות תמונה פחות טובה מ-CRT, ושמומלץ לקנות אותם רק אם ה-CRT מטושטש או דפוק... הדגם של ה-CRT שלי הוא Samsung SyncMaster 750s. מה אתם אומרים? בתודה, גיא.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום, אני צריך המלצה למסך 22-24 אינץ' שיהיה עם חיבור HDMI (HD FULL) המסך מיועד לגרפיקה,סרטים ובעיקר לשימוש בPS 3 התקציב הוא 4000-5000 ש"ח חשבתי על BENQ FP241W,מה אתם חושבים עליו?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by kfir18,

שלום חבר'ה יש לי מסך LCD 17 אינץ' ואני לא יודע איך באמת כדי לנקות אותו.. שמעתי משו עם מטלית יבשה או מטלית רטובה או מטלית עם אלכוהול.. מה הכי טוב בבקשה המלצות ממי שמבין.. אחרי הכול אני לא רוצה ללכלך אותו עוד יותר או להרוס אותו.. תודה מראש!!

20. Started by starnet,

Dell 2007WFP בדקתי סוג פאנל שהוא RT803 לשמחתי לאחר שהבתני פה בפורום שזה פאנל SIPS המיוחל!! בדקתי את ה-REV לשמחתי A04 לגבי פיקסלים שרופים בדקתי עם CheckeMON,ו-DPB,לשמחתי ברוך השם 0 חברה (פיקסל שרוף זוהי נקודה שתקועה במסך ולא משתנה לא משנה מה נעשה אמת ? ) עכשיו יש לי שאלה עליכם חברה בנוגע למשחקים כרגע לבנתיים יש לי כרטיס מסך GeForce 6200 256mb השאלה שלי איך מה אני צריך לעשות עלמנת שיתמוך במשחקים עם מסך זה!!!!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Seaninho10,

רציתי לדעת מה ההבדלים המשמעותיים, אם יש כאלה בכלל, אשר מתבטאים בהפרש המחירים בין שני הדגמים שצויינו הנ"ל?? אנא נמקו תשבותכם ורשמו העדפותיכם בהתחשבות בכך שאני לא HAVY GAMER...

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by niravigad,

שלום, אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי. יש לי מסך מסוג mag 2200w lcd ומופיעים לי קווים מרצדים אנכיים באזורים מסויימים של צבע רווי. בנוסף זה נראה כאילו חסרים לו צבעים כדי להשלים גרדיאנטים. במקום מעבר צבע נקי מופיעים כתמי צבע מפוקסלים וקווים אנכיים מרצדים. אני משתמש בדרייבר של nvidia geforce 6200 turbocache אבל אף אחת מהאופציות שלו לא פותרת את הבעייה. תודה רבה, ניר

23. Started by eyal4,

אני רוצה לקנות מסך מחשב טוב למשחקים עם איכות טובה ועם אפשרות לשחק איתו גם בסוני 3. ראיתי את המסך LG W2220P http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=27571 ורציתי לדעת אם שווה לקנות אותו????

24. Started by Kukishin,

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. Started by פיני ק,

שלום יש לי מחשב המשמש אותי בעיקר ללימודים, והמסך בו אני משתמש הוא LG l1960tr. בחודשים האחרונים מאז שקניתי את המסך לא הייתה לי כל בעייה , וזאת משום שלא הייתי מבלה שעות ארוכות מול המסך, מקסימום שעתייים ביום (ללימודים). עכשיו משהתחילה תקופת הבחינות, אני מבלה הרבה יותר זמן מול המסך. הבעייה היא שלאחר פרק זמן מסויים אני מתחיל להרגיש שאני מסתנוור מהמסך, ובאופן כללי חש שאני מאמץ את העיניים ומתעייף. האם ידוע לכם מה ההגדרות הממולצות למסך זה (ברור לי שזה משתנה מאדם לאדם, אבל אולי בכל זאת?) פשוט ניסיתי כל מיני שילובים של בהירות וניגודיות, וכלום לא עוזר. בתודה מראש פיני

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים