מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=13903&PHPSESSID=085dd4dec6de117516e150c482ec78a2
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המסך הנ"ל מומלץ בביקורת באתר: http://hwzone.co.il/reviews/22inch/17/ ובנוסף: 1. עד כמה הוא ממולץ לצפיה בסרטים? 2. איזה פנאל יש לו? 3. ומה המשמעות של "אפקט המראה"? עד כמה זה חיסרון בולט? איך זה בא לידי ביטוי מעשי? האם כשהמסך דולק אני אראה השתקפות של כל מה שמסביבי? (יש לי מספיק מראות בבית) בקיצור, אני מעוניין במסך טוב לצפיה בסרטים (מינימום "19) בתקציב של עד 1,700 ש"ח. רצוי מסך רחב (אגב, במסך רחב אוכל לצפות בסרטים מבלי שהתמונה תמתח לצדדים?) חס וחלילה פאנל TN. אין לי דרישות מיוחדות כמו יציאות וכניסות רבות, מבחינתי רמקולים מובנים הם מיותרים לחלוטין.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
וכמובן אם שכחתי לציין במחיר שפוי , כמו 2000 +/- ש"ח ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו מכיר מסך באיכות ורמת ביצועים כמו LG1970 ? ואותו דבר לגבי מסך 17" LG1770HQ?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מסך רחב (16:9) / מסך רגיל(4:3) דעות בעד ונגד... יצוין - המסך מיועד יומיומית פשוטה ומשחקים פה ושם
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את ה Dell 2709W כבר 4 שנים ולאחרונה הוא מתחיל למות לי, מספר פעמים הוא פשוט נכבה ורק הכנסה/הוצאה של כבל הכח הפעילה אותו ומפעם לפעם הוא משחיר לגמרי לחצי שניה (כאילו שהוא נכבה אבל ה USB ממשיך לעבוד) וחוזר לעבודה רגילה. אשמח להמלצה לבמסך דומה בגודל (27-29), ברזולוצייה (לפחות Full HD) ובאיכות. התקציב שלי לא ממש מוגדר, על Dell 2709W (שמוגדר כמוצר פרמיום) שילמתי בזמנו לא מעט אך שיטוט בזאפ מעלה כי מחירי המסכים ירדו פלאים. ראיתי 3 מסכים בגודל של 29" בזאפ ולהם רזולוציה שחדשה לי 2560x1080, מה זה? אני מבלה לא מעט מול המחשב בקריאה, גלישה ומעט צפייה. מבחינת ביצועים המוניטור הנוכחי מספק אותי ולא מצאתי בו מגבלות בשבילי. הייתי מעדיף להמנע ממסכי דל בגלל התכנון המפגר שלהם. בדגם שלי …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ממש התחברתי אליו וכנראה אני אזמין אותו מחר. אבל בעיה קטנה - אין בו VGA ו-DVI... מה אעשה אם כרטיס המסך שלי ימות או משהו בסגנון? כי בלוח שלי אין HDMI... לדעתכם זה משהו קריטי?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, כמו שהבנתם מהכותרת אני רוצה לעשות שינוי במיקום של המחשב לצורך מסויים. בשביל שהמחשב ישב בצורה נוחה צריך להזיז את המסך אבל הכבל שמגיע עם ה dell u2311h קצר בשביל הפתרון הזה. השאלה מהו האורך המקסימלי לכבל שאני יקנה שלא יפגע לי באיכות האות,ובאיכות התמונה שמגיעה למסך. תודה לעוזרים אביחי
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני עוסק בגרפיקה: אתרי אינטרנט, תמונות, תלת מימד ועריכת וידאו ומעוניין להשתדרג עם מסך מחשב חדש אני מתלבט בין שני דגמים האחד Eizo - Flexscan S2433WH והשני DELL - UltraSharp U2711 אני יודע שהראשון הוא 24 אינץ' והשני 27 אינץ' אבל במחיר הם די קרובים והגודל במקרה הזה לא ממש קובע מה שהכי חשוב לי זה איכות הצבעים בעבודות גרפיות והתאמת הצבעים לצבעים אמיתיים (דפוס ועבודה על תמונות) קראתי שהתצוגה בדגם ה-DELL ניראת קצת מטושטשת... אשמח לשמוע דעות לכאן ולכאן המון תודה מראש בני
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב ממש טוב שמריץ כל מה שאני רוצה בצורה מעולה: Q6600 + Tuniq Tower 120 4GB Corsair XMS2 4-4-4-12 2.1v Gigabyte X48-DS5 XFX 8800GTS XXX 512mb ושאר המפרט לא כזה חשוב, אז אני כרגע עובד על מסך 17 CRT של מאג, כי לא היה לי מספיק כסף למסך חדש בזמן שרכשתי את המחשב. עכשיו יש, אני יכול לשים באיזור ה1400 עם הגזמה ל1500 על מסך איכותי לגיימינג. כעיקרון אני מחפש מסך של 19 עד 22 אינץ' (עם העדפה לאחד רחב כי אני רואה המון סרטים וסדרות). אני לא חושב שהרזולוציה תגביל אותי בביצועים למשחקים, ושוב, הדגש כאן הוא על מסך גיימינג. אז תביאו לי המלצות בבקשה, ואני אבדוק את המסכים בחנויות.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה בבחירה מאחד הדגמים הבאים: Dell דגם U2211H DELL דגם LED U2312HM Dell 23'' U2311H על איזה דגם אתם ממליצים ואם אפשר סיבה לבחירה. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך המלצה בשביל חבר שהוא צלם ומחפש מסך טוב שהצבעים בתמונות יהיו אמיתיים הוא מעדיף קריסטלי (יש על זה אשכול בנפרד) אבל אמרתי לו שההמלצות הם בעיקר על מסך של דל איך המסך הבא של דל? Dell S2330MX וראיתי שיש חדשים כמו - , Dell IPS U2212HM איך הם?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי התלבטות בין 3 מסכים של סמסונג ואבקש את המלצתכם: T220 2253BW 2243BW ראיתי שכולם פה ממליצים דווקא על ה2243 מה הסיבה לכך? ומה ההבדל בין ה2253 לבין זה? עוד שאלה:ראיתי שה2243 לא נמכר בהרבה מקומות למה זה? ודבר אחרון היכן אפשר לרכוש אותו בחנויות באזור נהריה! תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מותג הגיימינג של היצרנית הטאיוואנית יציע שילוב של מימדים גדולים, קימור, רזולוציה מוגדלת, איכות וקצב רענון גבוה - בתג מחיר של כמעט 10,000 שקלים לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. יש לי מחשב חדש עם יציאות DVI VGA DP ( מה זה יציאת DP איכות יותר טובה מ DVI ? ) אני מחפש לקנות מסך איכותי כ23 או 24 אינץ..ראיתי שמומלץ בגלל הרזולוציה לקנות 24 לFULL HD והכל. כמו כן התקציב הוא בין 1500 עד 3000 אני רוצה משהו איכותי בגלל זה תקציב גבוה. כמו כן קראתי בפורומים שאחרי קניית מסך יש צורך בבדיקות תקינותו כמו צבעים פיקסלים נכונות נכונה של הגדרות כל צבע וצבע עם תוכנה מסוימת וכו. האם זה נכון גם שיש דגמים של מסך DELL שלא להיתקרב אליהם ? בבקשה תסבירו מה למה מי והכל. תודה מראש לב.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בעקבות הדיון עם Jabberwock אני פותח דיון למסך. מעוניין לרכוש מסך 32 אינץ' לא קעור (ניתן גם יותר אם קיים). אני כבר די סגור על הכיוון של המסך: https://tms.co.il/gaming-monitors/gigabyte-aorus-fi32q-32-gaming-monitor תקציב עד אזור 1700-1800 ש"ח. המסך הנ"ל לפני כמה ימים נכנס בתקציב. אני לא גיימר כבר המון זמן אבל אולי בעתיד ארכוש כרטיס מסך ולכן מעוניין לרכוש מסך שכבר מראש יתאים לחברה (אנוידיה או השניה) שמוכרת כרטיסי מסך עם יחסי עלות תועלת גבוה. אין לי כוונה להוציא סכום מאוד גדול על כרטיס מסך, אז הכיוון הוא יותר לכרטיס שיעלה עד 1000 או עד 1500 ש"ח. עוד משהו קטן אם כבר פתחתי דיון - היה לי לפני כן מסך של LG אולטרה גיר 32 אינץ'. הצבעים מאוד אכזבו אותי. איך הג'יגה בייט ביחס למסכי…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל מכם המלצה למסך 22-24 אינץ', SAMSUNG או LG, עדיפות יותר גדולה ל SAMSUNG. התקציב הוא 1200 ש"ח גג. אם זה משנה, הכרטיס מסך שברשותי הוא ATI HD4850 1GB מטרות המסך: משחקים (COD וכו'), עבודות גרפיקה (AUTOCAD, REVIT). תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בוקר טוב, אבקש המלצה למסכי מחשב *עדיפות ל27 אינץ', מינימום 24 אינץ' *100-144Hz *איכות התמונה והצבע חשובות. *לא מסך LCD. *עיקר השימוש הוא לעבודה יומיומית אך גם לגיימינג. התקציב הוא 1500 ש"ח עם אופציה לחריגה של עד 500 ש"ח במידה ומדובר במשהו סופר איכותי למחיר.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם אשמח לקבל את המלצכתם למסך בגודל 22" ומעלה, לעבודה ביתית-משרדית סטנדרטית בתקציב עד 1,000 ש"ח (אפשר פחות...). תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
האם אפשר להזמין את המסך הזה ProArt Display PA32UCXR בארץ? לא מצאתי שום חנות שמוכרת..
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
אוקיי קיבלתי תמסך אם אפשר לדעתי אם הוא ניתן לתליה? ואיך אני עושה את זה? וגם אם מישהו אצליך לכוון את העמידה שלו? הוא מקובע לפי מה שהבנתי האם אני צודק?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מסך LCD מחובר למחשב בכבל DVI-VGA ואני רואה את אותה התמונה במסך המחשב ובמסך האלסידי. אני מעוניין להקרין סרט על מסך ה-LCD ובו זמנית להיות על המחשב, האם זה אפשרי? אם יש איזו תוכנה אין לי בעיה להשיג אותה.. :s05:
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כאמור אני מחפש מסך שישמש בעיקר למשחקים כבדים ואינטרנט, שיעבוד הרבה שעות ויעלה בסביבות ה 1800 ש"ח. משוטטות ראיתי שה L1770HQ מאוד מומלץ. אני רוצה לקנות מחשב בקרוב ואני מחפש את האלטרנטיבה הטובה ביותר. לדעתכם כדאי ללכת על ה L1770HQ לדרישות הנ"ל?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את מהסך המדובר 2209WA הכרטיס מסך שלי הוא 8600GT 256MB האם הכרטיס הזה תומך ברזולוציה של המסך ומה חשוב לבדוק לפני שאני קונה? האם יש דגמים עם אותו שם בעלי פאנל שונה? מאיפה עדיף להזמין איבורי או קי אס פי ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ניתן להשתמש במסך הנ"ל בתור טלוויזיה גם עם ממיר רגיל של YES? (לא HD) תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-