מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין במסך, 22 לא למשחקים אלא בעיקר לפיתוח תוכנה. הכי חשוב לי שהטקסט יהיה חד מאוד וקריא. קיבלתי המלצה על KTC W2206S LCD 22 במחיר של 1370 ש"ח + מע"מ אני לא מכיר את החברה הזו. אני מוכן להוסיף תשלום עבור DELL 22 מומלץ לא עם פנל TN. אשמח לקבל המלצה. אם לא תיהיה לי ברירה אתפשר על מסך 20. כי מסך 24 יקר מידי בסביבות 4000 ש"ח אגב, עדיין מוכרים בארץ iiyama ? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את המסך הזה בעיקר בשביל סרטים ומשחקים, השאלה שלי היא האם יש הבדל משמעותי באיכות בינו לבין T240HD. כמו כן הייתי רוצה לדעת אם למישהו יש את המסך הזה ויכול לתת לי חוות דעת עליו בכל מה שקשור לאיכות שלו (למען הסר ספק אני מדבר על סרטים ומשחקים ממחשב PC) תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לרכוש מסך LCD בגודל של 32 אינטש בטווח מחיר של עד 5000 ש"ח רוב שימושו יהיה לחיבור למחשב על מנת שאוכל לשחק במשחקים (המסך יהיה תלוי על הקיר ובמרחק של מטר ממני) וקצת לראות טלוויזיה דרך HOT ממתין להמלצות שלכם
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה, קודם כל רציתי לדעת האם ההבדל בתצודה בין 22' ל24' הוא באמת כזה משמעותי? מכיוון של24' צריך כרטיס מסך הרבה יותר חזק מל22'. כרגע נראה לי שאני ילך על ה22' והוא יההי בעיקר לגיימינג, איזה מסך אתם ממליצים לי לקחת בתקציב של נגיד גג גג 1700 ש"ח?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ברשותי, הפלסטיק הנ"ל-LENOVO 3000 N200 ואני מבקש לשאול- האם הכבל של הוויפי או שאר הכבלים נראים תקינים בתמונות?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איפה יש אותו בתצוגה כדי שאוכל לראות את האיכות שלו לעומת tn ?? לפני שאני משלם על משהו פי 2 אני רוצה לראות האם זה שווה את זה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מסך 22" רחב, התקציב שלי הוא עד 1500 ש"ח. שמעתי שה-MW221C של אסוס מעולה, אבל שמעתי גם על ה-226BW (אם אני לא טועה...) של סמסונג שהוא גם לא רע. השימושים שלי במחשב הם בערך להכל, אני מתכנת בשפות שונות, אז אני צריך להשתמש בטקסטים, אני גולש הרבה, רואה סרטים ומשחק משחקים, בד"כ כבדים... אם זה חשוב, יש לי כ. מסך- GeForce 8800GT. תודה מראש!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש מסך מהיר שיתאים למשחקים כמו COD4 וכו'... גם סרטים אני רוצה לראות עליו וגודל אני לא יודע בדיוק מה מומלץ אבל התקציב הוא 3K
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מסך 24" שיתאים בעיקר למשחקים, ואחרי זה לעבודה משרדית (אינטרנט, מסמכים). צפייה בסרטים או עבודה גראפית לא חשובים כלל. שקלתי את ה- 2408WFP, אבל הלאג שלו די מדאיג אותי, ואני לא יודע מתי ה- A01 יגיע. חשבתי על ה- 24" החדש של HP, ה- HP LP2475W. הוא קיבל ביקורות מצוינות ב- Prad.de וב- TFTCentral.co.uk. גם הוא עוד לא הגיע לארץ (בנתיים?), למישהו יש איזשהו מידע לגבי מועד ההגעה שלו, אם יש כזה? אם הוא יגיע לפני ה- A01 של ה- Dell, אני מניח שאקנה אותו, כי הוא נראה לי כמו אלטרנטיבה לדל, הלא כך? במידה והוא לא תחליף לדל, אשמח מאוד להמלצות. אני לא מעוניין ב- TN. עוד אפשרות היא שאני אלך ל- Notebookclub ואראה אם הלאג מפריע לי (אני משחק הרבה, והרבה FPS - אבל לא ברמה תחרותית)…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום קבלתי הסברים מלומדים משני אנשי מכירות בחנויות מחשבים שונות. dell 2209wa לא מתאים לסרטים כי מהירות התגובה של 6ms לעומת samsung שמהירות התגובה שלו 2ms dell 2209wa פחות איכותי כי הניגודיות שלו 1:3000 לעומת מסכים של LG ו- SUMSUNG עם ניגודיות 1:50,000 או 1:70,000 האם זה נכון? מה עם איכות הגימור ראיתי היום גם LG 2286L בטכנולוגיה LED והפלסטיק לא משהו.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו מכיר את המסך LG הזה ? האם הוא חד לקריאת טקסט ? יש לו TILT אפשרות לשנות זווית ? איזה עוד מסכים מומלצים בגודל 20-22 " בתקציב של עד 700 ש"ח הכי חשוב בישבילי שיהיה חד תודה HUSKY
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כותרת. אני צריך המלצה למסך והוא יכול להיות פשוט לשימוש ביתי ברמה מאוד בסיסית.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. יש לנו מחשב עם ווינדוס 7, בעל שני כרטיסי מסך, כלומר בעל יכולת עד 4 מסכים בו זמנית, כרטיסי מסך הם שני nvidia 210 , המחוברים אליו שלושה מסכים, 24" מאג שבכותרת, עוד מאג זהה! , ו-דל של 23". לפני זמן רב מאוד המאג, לאחר כיבוי, הראה פתאום את צבעי הייסוד על כל המסך בסבב. הדבר שתיקן את הבעייה בזמנו זה להיכנס ל OSD שלו ולבחור בהחזרה להגדרות המפעל. מאז, כאמור זמן מאוד! רב הכל היה בסדר. בשבועוים האחרונים, המסך חזר להראות בכיבוי של המחשב ואחר כך, כלומר סטנד ביי, סבב של צבעי הייסוד. תיקון המצב על ידי אותה שיטה של החזרה להגדרות מפעל מפסיקה את הבעייה, אבל המסך עושה בעיות: בצורה רנדומלית לחלוטין מבחינת זמן, כלומר, יכול להיות באותו היום, יכול להיות טוב כמה וכמה ימים ואז להידפק, כאשר …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה בבחירה מאחד הדגמים הבאים: Dell דגם U2211H DELL דגם LED U2312HM Dell 23'' U2311H על איזה דגם אתם ממליצים ואם אפשר סיבה לבחירה. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מעוניין לקבל חוות דעת מאלה שברשותם ה- VP930 או VX2025 למשחקים, בעיקר FPS: fear ,unreal Tournament וכו. עד כמה ניתן להבחין ב- ghosting, tearing? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך המסך הזה נראה מסך טוב וגם בא עם מצלמה מובנית 2מגה פיקבל? מה אתם אומרים?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי איזו בעיה מוזרה במחשב כשאני גולש נניח אני רואה בצד הימני את המסך חד ובצד השמאלי אני רואה את הכיתובים קצת מרוחים... למישהו יש מושג מה זה? ולא זה לא בעיות ראיה 8)
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הגעתי לצומת החלטה סופית, צריך לבחור בין שני המסכים הבאים: SAMSUNG 731B (לא BF) LG 1770HQ היעוד של המסך הוא לטקסט (אינטרנט), סרטים ומשחקים, לפי הסדר הזה. מה עדיף - ללא התייחסות למחיר, רק לאיכות וביצועים. תודה מראש 8)
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי את המסך DELL 2007WFP השאלה שלי היא האם היום מסך שעולה בערך 700+- יותר טוב ממנו? ואם לא אז כמה יעלה מסך שכן יותר טוב ממנו? אני פשוט קניתי מחשב חדש ואת הישן ללימודים אז רציתי לדעת אם מסך חדש וזול היום יותר טוב מהמסך שלי ואם כן אפשר המלצה לדגמים? (לפחות 20" לא כזה משנה מה הגודל)
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למשחקים \ סרטי HD - חשוב שלא יהיה פאנל כמו TN ושלא יהיו בעיות זוית ראייה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , מטרת המסך: משחקים ועבודה שוטפת - למחשב חדש. בפורום המליצו על מסך Dell 2209WA , בעיקר בזכות הפאנל שלו. לעומת זאת , ל T220P יש רזולצייה של 1920x1220 מול 1680x1050 של ה DELL . השאלות הם כאלו: כמה הרזולוציה חשובה? האם הפאנל המועדף של DELL ישפיע על האיכות ? בכמה? יש מסך אחר בגודל 22 ומטה שעדיף? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מסך מחשב חדש של 24 אינטש וחשבתי על טכנולוגיית LED. תקציב עד 1500 שח. חשוב לי מאד איכות התמונה אך לא לעבור התקציב. בעקרון אני מתלבט בין 2 מסכים ששניהם 24" ודומים בנתונים: LG W2486L LED Samsung BX2440 LCD אשמח אם יש העדפות או דגם אחר מומלץ תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המלצה למסך מחשב: התקציב למסך:900ש"ח מטרות -גלישה באינטרנט\סרטים\משחקי מחשב לפעמים גודל - 22 אינץ
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך LCD המטרות שלי הם בעיקר משחקים ועריכת סרטים ב AVID. דבר שמצריך שטח עבודה של 2 מסכי 19 צמודים כמו שאנחנו עובדים בצבא. יש לי תקציב ל2407 אבל אני לא יודע אם הפאנל שלו יותר מתאים לי מה2007. מה אתם אומרים? שמעתי שב2407 יש בעיות עם סרטים רחבים בגלל שהוא 16:10 ולא 16:9 ועוד כמה בעיות עם גירסת הHC או בלי HC לא הבנתי מה זה אומר כל כך הHC הזה ואם מה שמוכרים בארץ זו גירסה מתוקנת בלי הבעיות הללו. מישהו יודע בקשר לזה משהו? והאם יש חנות זולה ואמינה שתיתן אחריות טובה על פיקסלים מתים ? תודה על העזרה! נ.ב. יש לי 8800GTS 320 האם הוא יספיק ב2407? מקסימום אני קונה את כרטיסי המסך של הדור הבא.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש מסך גיימינג שעובד ב144 הרץ(כרטיס מסך נוידיה אבל אני לא מתכוון לשלם עוד 200+ שקל על g-sync). השאיפה הוא 24 אינץ כמה שיותר זול אבל שיהיה איכותי. אשמח להמלצות בארץ.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-