עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by קוד גישה,

מעוניין לרכוש Samsung SyncMaster 971P, אני רואה שלא מעט חנויות מחזיקות את המסך, אך כשהתקשרתי למספר חנויות, מסתבר שאין להם אותו במלאי, ויקח זמן רב יחסית עד שיהיה להם. בחנויות קטנות יותר ולא מוכרות, טוענים שיש להם במלאי, אך אני חושש להזמין מהם. מישהו מכיר חנויות אמינה ומוכרת, שיש להם את המסך במלאי, ואפשר להזמין מהם ? (במידה ואסור לענות על גבי הפורום, אשמח לקבל הודעה פרטית). תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. וכמובן אם שכחתי לציין במחיר שפוי , כמו 2000 +/- ש"ח ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by DJO,

אהלן, היום התקנתי את המחשב החדש שלי יחד עם מסך U2711 של דל. 1. עיוותים: אחרי כמה שעות עבודה הופיעו לי עיוותים בתמונה במרכז המסך. זה היה ישר אחרי שעשיתי ריבוט מ WINDOWS UPDATE שבין היתר עדכן דרייבר של דל. זה היה נראה ככה: My new FAULTY Dell U2711... רק הרבה יותר קטן, ובמרכז המסך, משהו בסגנון הזה: עכשיו כשעה הכל בסדר, לבקש החלפה בכל מקרה? או שאם זה לא חוזר כמה ימים אין מה לחשוש ואולי זה היה רק חבלי לידה? 2. רזולוציה מקסימלית: כרגע ווינדוס 7 מציג לי שהרזולוציה המקסימלית היא 1680x1050. אני יודע שבעקרון המסך מסוגל לעבוד ברזולוציה של X2560 x 1440. קראתי בפורום ובאינטרנט שיתכן ואני צריך לקנות כבל מיוחד? נראה לי דיי הזוי. השתמשתי בכבל DVI שקיבלתי עם המסך. אני משתמש …

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by the-f-master,

אני מתלבט בין 3 המסכים האלו: samsung206bw lg 206wtq dell 2007wfp בבקשה אל תפנו אותי לנעוץ כי הורדתי את זה ואי אפשר להבין כלום מההשוואה שלו שם... מה כדאי לי לקנות אני בד"כ רואה סרטים משחק במשחקי תפקידים,אסטרטגיה או יריות גוף ראשון ולפעמים אני עושה עבודות באופיס או גולש באינטרנט... תתיחסו גם ליחס תמורה מחיר תודה מראש לכל העוזרים ;D

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by CRiMinaL,

אהלן, התחדשתי במסך חדש : זה מעבר מCRT 19 לדבר הענק הזה.. הכל בהיר לי מדי.. גם כשיחקתי עם ההגדרות ההרגשה היתה כאילו הכל שונה מבעבר.. יש איזה אתר שמראה את ההגדרות המקסימליות לכל מסך,כך שיראו כמו שצריך ?.. או אולי מישהו כאן עם המסך הזה יכול לעזור לי בכיוונון שלו ? תודה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by daniel86,

לא כלכך ידעתי לאיזה פורום לכוון את השאלה. יש לי מסך ישן בלי יציאה hdmi. בכרטיס מסך שלי יש יציאת hdmi. אם אני אחבר את הכבל hdmi מהמחשב הנייח למחשב הנייד אני אוכל איכשהו לראות את המחשב הנייד במסך של המחשב הנייח?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by roniz,

אני מתכנן לקנות את המסך של Dell 2209wa. אני מתלבט האם לקנות בפנדה או ב-Ivory בעיקר בגלל ההבדל בנושא האחריות סביב Dead Pixels. פנדה נותנים אחריות לחודש וגובים תמורתה 130 ש"ח יותר ואילו Ivory נותנים רק את האחריות הסטנדרטית של Dell. עד כמה נושא ה-Dead Pixels הוא משמעותי? תודה. רוני

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by scylla,

שלום לכולם, אני עתיד לקנות מסך מחשב בקרוב וכרגע אני בתאילנד ושוקל קנייה של מסך כאן מטעמי חסכון ואולי קניית מסך יותר גדול. השימוש הוא לסרטים (ללא משחקים) ואין צורך במסך HI END איכותי במיוחד. חשוב מאוד הגודל בעיקר - 24-28 אינץ'. יש המלצות לדגמים ספיציפים או ממישהו שהיה בתאילנד ויוכל לשפוך אור על הנושא? בברכה, רן.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. היי, הנושא בכותרת...המשך ->האחד LCD והשני LED,איזה ציון מקבל מסך אחד מול ציון של המסך השני בבקשה - איזה מסך הייתם קונים,האם העתיד הוא במסכי הLED,ואיזה דגם של מסך LED מקביל בביצועיו ו/או אף יותר טוב של SAMSUNG הייתם ממליצים ולמה?! תודה רבה מאוד מראש...

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. היי, אני משתמש ב-2 מסכים ב Dual view, כאשר נכון לעכשיו יש לי מסך LCD של Samsung SyncMaster 932B שקניתי לפני כשנה, ועוד מסך די ישן גם של סמסונג, Samsung SyncMaster 793DF CRT. עכשיו, אני רוצה לקנות עוד מסך LCD במקום ה CRT, ואני מתלבט בכמה מובנים: קודם כל, במחירים היום בשוק זה נראה כאילו רצוי לקנות מסך 22 אינץ' ולא 19. ומכיוון שיש לי פה כבר מסך 19 אינץ' נראה לי יהיה מוזר לעבוד עם שני מסכים אחד ליד השני שאחד מהם 19 והשני 22, לא? ועוד שאלה, במידה ואחליט כן לקנות עוד אחד 19, האם נהוג לקנות בד"כ מסך מאותו דגם? או מספיק מאותו צבע?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by baruch28,

אני צריך המלצה בשביל חבר שהוא צלם ומחפש מסך טוב שהצבעים בתמונות יהיו אמיתיים הוא מעדיף קריסטלי (יש על זה אשכול בנפרד) אבל אמרתי לו שההמלצות הם בעיקר על מסך של דל איך המסך הבא של דל? Dell S2330MX וראיתי שיש חדשים כמו - , Dell IPS U2212HM איך הם?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Mike-,

אהלן, האם יש אפשרות לחבר מסך LCD בעל חיבור VGA לכרטיס מסך בעל חיבור DVI ? אם אני לא טועה המסך של המחשב אצל אחד החברים מחובר בצורה כזאת עם ממיר פסיבי פשוט. האם זה אפשרי ? אם כן, כיצד ? האם VGA הוא לא אנלוגי ? איך אפשר לחבר אותו לחיבור דיגיטלי ללא ממיר אקטיבי ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by NuXeR,

שלום, קיבלתי סוף סוף אחרי ציפיה ארוכה את המסך 28" של HannsG. רואים נהדר, ואני מאוד מרוצה.. רק בעיה אחת משגעת אותי - אני מחובר דרך DVI, וכל פעם שאני מכבה את המסך ומדליק מחדש הוא לא מזהה שידור... ואז צריך לנתק ולחבר מחדש מיליון פעם, ולפעמים לעשות ריסט כדי שהוא יקלוט שיש שידור.. עוד מישהו נתקל בזה? שמעתי כמה דיווחים ברחבי הרשת על בעיה כזו, גם במסכי ACER למשל. האם אפשר/צריך למשש אחריות על "תקלה" שכזו? והאם זו בכלל תקלה? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. חשוב שטקסט יהיה חד וברור ולא קטן מידיי

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by zoyaniv,

אחרי שהשקענו את מיטב כספנו ורכשנו את המסך המיוחל כמובן עשינו שטויות ונגענו בו עם כל מיני טביעות אצבע שומניות עכשיו איך מנקים את המסך? שלי למשל בלי הציפוי זכוכית המבריק.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Xilver,

האם הבדלי המחירים באמת שווים את זה? המסך X95F של Sony שווה את המחיר?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by dudu26,

מסך גדול יחסית, שיהיה נוח לשבת מולו (קרוב). לצרכי תכנות / גרפיקה 2D, פוטושופ וכו'. אני מתכנן לחבר אותו יחד עם עוד מסך 3:4 שיש לי כדי להרחיב עוד יותר את משטח העבודה. אגב, קראתי על יחס 16:10, האם זה מומלץ יותר? התקציב חופשי אך אשמח להישאר בטווח ה-1,000 ש"ח. תודה!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by HNR,

קניתי מסך חדש Asus VW222U הוא פועל סבבה אבל אחרי שמכבים אותו או שהוא נכנס למצב המתנה כשלא משמשים במחשב איזה 15 דקות כשמנסים להדליק אותו הוא מראה No-signal... אחרי זה אני עושה RESTART ואז רואים תמונה... מישהו יודע למה זה ?? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by dani0147,

מסך LG IPS IPS237L מומלץ? האם הוא טוב לגיימינג ולצפייה בסרטים?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. הקנייה תיתבצע בRSM ורק שהם אז אל תציעו מסכים מי חנויות אחרות, המסך מיועד במיוחד למשחקים ולסרטים וקצת מה שמסביב עוד פעם זאת מתנה בשבילי ליום הולדת אז המסך צריך להיות איכותי, הכרטיס מסך שלי כרגע זה GF9800GX2 ובקרוב יוחלף לHD5850 אז לא תיהיה בעיית תאימות. כרגע המסך שאני כימעט בטוח קונה זה המסך הבא http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1745 מה דעתכם ? האם הוא ימלא תעבודה כמו שצריך או שדרוש מסך טוב יותר ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by oOtalOo,

מה אתם חושבים על LG W2253TQ האם שווה לקנות אותו (במידה והמחשב שלי יכול לנצל אותו)? אולי יש איזה דגם אחר מומלץ יותר? (באותו סדר גודל במחיר) אה כמעט שכחתי - http://ivory.co.il/product.asp?productid=3883&CatCode=541 גודל מסך Wideו"21.5 Size רזולוציה Resolution 1,920 x 1,080 גודל נקודה Pixel Pitch 0.24825 x 0.24825mm בהירות Brightness 300cd/m² ניגודיות (Contrast Ratio 1:50,000iDCR (1:1,000 Original זמן תגובה (Response Time 2ms (GTG חיבור Connectors D-Sub, DVI

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by galai198777,

אני מחפש מסך מחשב תקציב 1600 גודל 27 למשחקים וסרטים מה אתם ממליצים ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. יש עליו המון ביקורות טובות באינטרנט, ואני יכול לקנות אותו ב 530 דולר.. עד כמה שאני סומך על אין סוף האנשים בביקורות שקראתי (חלק בסינית..) עדיין כואב לי הלב להוציא כל כך הרבה כסף על משהו שלא בדקתי אישית לפני, כי עם ה VP 930 מאוד התאכזבתי, הבאתי אותו לבדיקה בבית פעמיים והוא על הפנים.. אי אפשר לחיות עם גודל נקודה של 0.29 זה מטורף.. אבל זו חיה שונה לגמרי [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום, אני מחפש מסך מחשב 23-24 אינץ' עם תלת מימד פסיבי (שניתן לצפות בו עם משקפי פולארויד ולא עם עדשות כחולות-אדומות). רוב השימוש שלי בו יהיה למטרות גיימינג. חשוב לי שמהירות התגובה שלו תהיה 2ms , שיגיע עם ערכת 3D, רזולוציה מקסימלית 1920x1080, מסך רחב, אין לי צורך ברמקולים. מחיר: עד 2500 ש"ח. אודה לעזרתכם. איתי

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. לאחר שקראתי הרבה מאד עצות שלכם כאן בפורום, דיפדפתי בזאפ והייתי באופיס דיפו, הצלחתי להתבלבל לחלוטין ואני מבקשת את עזרתכם. אני רוצה מסך מחשב בגודל 22', כדי שהאותיות תהיינה גדולות ואוכל לקרוא ללא משקפיים. אני משתמשת רק באינטרנט ובאופיס- לא רואה סרטים במחשב ולא משחקת משחקי מחשב. אני לא מבינה הרבה ברזולוציה ובניגודיות אבל המודל החדש לש סמסונג:T220P, נראה לי יותר מדי משוכלל וגדול עבורי מבחינת המסגרת החיצונית. חיפשתי לפי עצכתם את ה 2243BW אבל לא הצלחתי להשיגו באזור חיפה. בבקשה,אנשים נחמדים, יעצו לי מה לקנות בסכום של עד 1000 ש"ח. הרבה תודות סבתא מחיפה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים