מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
יש לי את ה Dell 2709W כבר 4 שנים ולאחרונה הוא מתחיל למות לי, מספר פעמים הוא פשוט נכבה ורק הכנסה/הוצאה של כבל הכח הפעילה אותו ומפעם לפעם הוא משחיר לגמרי לחצי שניה (כאילו שהוא נכבה אבל ה USB ממשיך לעבוד) וחוזר לעבודה רגילה. אשמח להמלצה לבמסך דומה בגודל (27-29), ברזולוצייה (לפחות Full HD) ובאיכות. התקציב שלי לא ממש מוגדר, על Dell 2709W (שמוגדר כמוצר פרמיום) שילמתי בזמנו לא מעט אך שיטוט בזאפ מעלה כי מחירי המסכים ירדו פלאים. ראיתי 3 מסכים בגודל של 29" בזאפ ולהם רזולוציה שחדשה לי 2560x1080, מה זה? אני מבלה לא מעט מול המחשב בקריאה, גלישה ומעט צפייה. מבחינת ביצועים המוניטור הנוכחי מספק אותי ולא מצאתי בו מגבלות בשבילי. הייתי מעדיף להמנע ממסכי דל בגלל התכנון המפגר שלהם. בדגם שלי …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו מכיר מסך באיכות ורמת ביצועים כמו LG1970 ? ואותו דבר לגבי מסך 17" LG1770HQ?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש את הדייבר למסך הנ"ל.הורדתי את הדרייברים המוצעים באתר הבית אך אין שום איזכור למסך הזה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם הבדלי המחירים באמת שווים את זה? המסך X95F של Sony שווה את המחיר?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
דיברתי איתם, הם רוצים 2000 על המסך הרגיל ו-1950 על המסך הרחב. מה אתם אומרים על המחירים? מה חשוב לבדוק במסך בחנות כשאני קונה אותו?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמתם לב שמאז שמדברים עליו באתר פתאום יש אותו גם בזיגזאג: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=6057 גם ב-TMS: http://tms.co.il/product_info.php?products_id=4748 וגם בפומפה: http://pompa.co.il/Product.asp?Pid=200W6CS&Cat2Cat1ID=71&Cat2ID=286 בכל מקרה, הזמנתי מפומפה ויגיע תוך שבוע (אבל רוב הסיכויים שעד שישי). מבטיח להעלות תמונות של מה שתבקשו (למרות שמשחקים זה קצת בעיה כי אין לי כל כך) אבל מסך שחור בחדר חשוך כבר רשום אצלי.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למישהו יש הצעות למסך טוב במחיר הזה? או שבכלל עדיף לקנות "17 טוב במחיר הזה (או אולי פחות אפילו)? * המסך לרוב לא למשחקים * אגב - ה- 17 משתווה לגודל כמו המסכים הרגילים? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
התקציב הוא עד 1500. עד עכשיו הייתי בטוח שאני הולך על ה-730B. אבל שמעתי (ופה המקום להתייחס מה מידת האמת בשמועה זו), שברזולוציה הטבעית של המסך 1280X1024 הכל נראה במסך 17" קטן מידי (תפריטים כפתורים וכו'). מעבר למסך 19" עם אותה רזולוציה מגדיל את התצוגה בגלל שכל פיקסל יותר גדול. לכן היום אני מתלבט האם לקנות 19" עם נתונים טובים (כמו ה-NU TECH) או את אותו 730B...
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הורדתי את ה- Pixel Persistance Analyzer מ- http://www.benchmarkhq.ru/english.html?/be_monitor.html ובדקתי מול מספר מסכי LCD. המסכים לא מתקרבים לביצועי CRT. מה דעתכם?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המסך מיועד לסבא שלי שיש לו בעיות ראיה ולכן עדיף ,אם יש כזה, מסך שעובד טוב ברזולוציה של 800X600 לא צריך את המסך הכי חדש מספיק זמן תגובה של 16-8 כי זה מיועד רק לצורך גלישה באינטרנט אבל כמובן שיהיה מסך טוב וברור. תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הוא מנצל את הכרטיס 1900xt? השאלה הזאת באה לי בגלל שני דיונים ששאלו משהו כזה אבל אני שואל למסך הספציפי הזה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מעוניין לקבל חוות דעת מאלה שברשותם ה- VP930 או VX2025 למשחקים, בעיקר FPS: fear ,unreal Tournament וכו. עד כמה ניתן להבחין ב- ghosting, tearing? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אשמח לקבל פרטים עליו,האם יש איתו בעיות מיוחדות? והיכן ניתן להשיגו במחיר נמוך תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ברצוני לקנות מסך לפי מה שהבנתי ה22 אינץ לא איכותיים ממש תאמת אני לא מבין בנוסה הזה יש לי כמה בקשות בנוגע למסך שהצבע יהיה שחור-חשוב כי אני משתמש באולפן ואסטטיקה חשובה כמה שיותר גדול מבחינה מציאותית כך טוב יותר ראיתי בחנויות מסכי 22 אינץ וכל אחת בגודל שונה מהשני כי אני זקוק לכמה שיותר מרחב בשולחן עבודה לתחום שאני זקוק לו חייב להיות וויד סקרין *המסך הוא לשימוש אולפני וביתי כאחד כלומר הכי חשוב שיהיה איכותי שאני ישב המון זמן בלי שיפלו לי העניים ושאני לא יתעוור (כ-6 שעותברצף בזמנים של מוזה) סומך עליכם חברה אני לא מבין בזה אז אני לא רוצה ללכת לחנות ולקנות את מה שניראה לי טוב בעיין רק תודה רבה רבה
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה דעתכם הגודל הרצוי כיום למשחקי מחשב? איזה מסך הייתם קונים וממליצים מבחינת גודל למשתמש GAMER ממוצע ?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת אני מחפש בשביל לקנות לאחי בקטן מסך גודלל באזור של 22 אינצ' +- שהוא יוכל לחבר גם למחשב וגם לאקסבוק ז"א HDMI וDVI במקביל התקציב הוא 700 שקל פחות או יותר. אם יש המלצות....
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צלם וכיום משתמש במסך של dell דגם: U2312HMt, אני מכייל אותו עם ספיידר פרו. ומאוד מרוצה (אין לי אומנם למה להשוות אותו אבל בסה"כ מאוד מרוצה) אני מחפש מסך נוסף 27 אינץ' שיהיה לצידו (ובעצם יהפוך לראשי) וה23 יהפוך לשני. אני מתלבט בין שני הדגמים למעלה שההבדל בינהם הוא משמעותי במחיר. כפי שרשמתי הצרכים שלי הם עיבוד תמונה בפוטושופ/ללייטרום ולעיתים אני גם משחק במחשב כך שזה גם עבור משחקים. כרטיס המסך שלי הינו: Nvidia Geforce GTX660. אשמח לעזרתכם. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות טלויזיה לחדר כדי לראות טלויזיה רגיל אבל גם שיהיה אפשר לחבר אליו מחשב... העניין הוא שאני רוצה מסך שיציג תמונה חדה כאשר מחובר אליו מחשב... יש לי בבית טלויזיה HD READY 42" של פיליפס והמחשב הזה מחובר אליה אבל לא רואים ממש טוב. וראיתי אצל חבר טלויזיה 37" שיש לה טכנולוגיה מיוחדת בשביל חיבור למחשב ורואים בה ממש מדהים ואפשר לקרוא טקסט קטן מקילומטרים.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם , ראיתי את המבצע שיש ב IQPC למסך זה , ואני לא מצליח ליצור איתם קשר , רציתי לדעת אם מישהו קנה כבר את המסך מהם ? קיבל אותו ? דיבר איתם לגבי המוצר ? תודה לכולם.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום היכן כדאי לקנות את המסך הנ"ל מבחינת אחריות יבואן רישמית ,מדיניות החזרה של פיקסלים שרופים , rev A02 ? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש מסך גיימינג שעובד ב144 הרץ(כרטיס מסך נוידיה אבל אני לא מתכוון לשלם עוד 200+ שקל על g-sync). השאיפה הוא 24 אינץ כמה שיותר זול אבל שיהיה איכותי. אשמח להמלצות בארץ.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אניי עובד בעיצוב גראפי דו ממימד וצילום. יש לי לפטופ שזה כרטיס המסך שלו: _Nvidia-Geforce_GT-740M Intel-HD-Graphics-4600 אני רוצה לקנות מסך נוסף והשאלות : האם אני יוכל לחבר שתי מסכים ללפטופ וזה יעבוד טוב? והמלצה למסך עם תצוגת צבעים 10bit ועדיף עם כיסוי יותר גדול של אדובי RGB, בתקציב מינימלי כמה שאפשר.... תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה מהם עדיף לי לקנות ולמה? במה אחד יותר טוב מהשני? והאם יש להם חיבור HDMI? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. אם אחבר 22" למחשב נייד, בעל כרטיס 8400M G - 256MB, לשימושים הפשוטים ביותר (אינטרנט, אופיס, סרטים לא HD וכדו'), בחיבור vga, אמורות להיות בעיות? 2. תכנוני לטווח הארוך (שבועות~) הוא לקנות מחשב (לצרכי גיימינג ובכלל), אחלק זאת בצורה של קניית הציוד הקפי תחילה, תוך כדי שימוש בו במחשב הנייד, ואז את המחשב עצמו - לאחר שוטטות הלוך ושוב (ושוב) די התבייתתי על ה-T220: א. יש לו חיבור VGA, נכון? ב. האם זהו המסך הנכון מבחינתי? 3. בנוסף, שמתי את עיני על ה-Chimei -222H, במיוחד בגלל ארגנומיותו הרבה, לכן נשאלת השאלה - עד כמה ההבדל בין-5MS ל-2MS זניח? 4. שאלה כללית, מהם ההבדלים בין כל החיבורים השונים (DVI, VGA וכו')? תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.creep.ru/gadget/1161042650-3d-duravision-lcd-svezhie-foto-trehmernogo-monitora.html http://www.ubergizmo.com/15/archives/2010/12/eizo_duravision_fdf2301-3d_glasses-free_3d_monitor.html http://www.stereoscopynews.com/hotnews/stereoscopic-displays/autostereoscopic-displays/1085-eizo-duravision-fdf2301-3d.html מסך 3D ללא משקפיים נראה מדליק
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-