מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש מסך גיימינג שעובד ב144 הרץ(כרטיס מסך נוידיה אבל אני לא מתכוון לשלם עוד 200+ שקל על g-sync). השאיפה הוא 24 אינץ כמה שיותר זול אבל שיהיה איכותי. אשמח להמלצות בארץ.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לקנות את ה-DELL 2007WFP. יש לי היום כרטיס מסך GEFORCE FX 5200 (כן, כן, מה לעשות). אני לא מחפש כרגע ביצועים למשחקים ולכן חשבתי שרזולוציה גבוהה לא אמורה להיות גורם הפרעה אבל לא לקחתי בחשבון סרטים. האם אוכל לראות בצורה נורמאלית לדעתכם סרטים? בתודה מראש, אור.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ככה הבנאדם שאיתו אני עובד המליץ לי בחום על הPhilips 200WS8 הוא טוען שהוא ממש איכותי ויש לו פאנל PVA..... בנוסף לזה הוא טען כי זאת תיהיה טעות כלכלית לקחת את הדל.... השאלה אם להקשיב לו ולקחת את הפיליפס או להקשיב לרוב ההמלצות פה ולקחת את הדל.....ההפרש הכספי בניהם עולה על 500 שקל....לטובת הפיליפס. כמו כן אני יזכיר השימוש המירבי של המסך יהיה משחקים\סרטים.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחר שקראתי הרבה מאד עצות שלכם כאן בפורום, דיפדפתי בזאפ והייתי באופיס דיפו, הצלחתי להתבלבל לחלוטין ואני מבקשת את עזרתכם. אני רוצה מסך מחשב בגודל 22', כדי שהאותיות תהיינה גדולות ואוכל לקרוא ללא משקפיים. אני משתמשת רק באינטרנט ובאופיס- לא רואה סרטים במחשב ולא משחקת משחקי מחשב. אני לא מבינה הרבה ברזולוציה ובניגודיות אבל המודל החדש לש סמסונג:T220P, נראה לי יותר מדי משוכלל וגדול עבורי מבחינת המסגרת החיצונית. חיפשתי לפי עצכתם את ה 2243BW אבל לא הצלחתי להשיגו באזור חיפה. בבקשה,אנשים נחמדים, יעצו לי מה לקנות בסכום של עד 1000 ש"ח. הרבה תודות סבתא מחיפה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש דגמים של מסכים שנמכרים בכל העולם למשתמש ביתי, בגדלים "19-"20 ועם פאנלים איכותיים. אני לא מעוניין במסכים יקרים כמו של eizo, אלא רק דגמים שעולים עד כ-500 דולר. הסיבה היא כי אני מחפש דילים טובים ב eBay ושם יש מבחר מכל העולם. בינתיים הדגמים שאני מכיר: Dell 2007fp/wfp Samsung 971P Lenovo L192p Viewsonic VP930 Philips 200W6CS Philips 200P7ES דרך אגב, כבר זכיתי ב 971P במצב מעולה ב 265 דולר כולל משלוח (פחות מאלף שקל) לצערי המוכר מנסה להתחמק מהעסקה מסיבות כלשהן...
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פתאום הופיע לי על המסך קו ירוק מאונך ברוחב של 1 פיקסל, ניסיתי לכבות ולהדליק את המסך וזה לא עזר\ מה זה ומה אני צריך לעשות?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הגעתי לצומת החלטה סופית, צריך לבחור בין שני המסכים הבאים: SAMSUNG 731B (לא BF) LG 1770HQ היעוד של המסך הוא לטקסט (אינטרנט), סרטים ומשחקים, לפי הסדר הזה. מה עדיף - ללא התייחסות למחיר, רק לאיכות וביצועים. תודה מראש 8)
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אנשים, אחרי תקופה ארוכה של שיטוט ברשת ובפרט בפורום הגעתי למסקנה שאין לי מושג איזה מסך לבחור. אז הדרישות הן: מסך, 22 אינצ' (אפשר גם 23-4 אם נכנס לתקציב), 99% מהזמן מוקדש לעבודה נטו, שזה אומר גלישה באינטרנט, כתיבת מסמכים, וכתיבת קוד. חיבור DVI (כרטיס מסך 9600GT). טווח מחירים של 800-900 ש"ח (גג 950). חשוב לי שהמסך לא יכביד על העיניים אחרי עבודה ממושכת, שהפונט יהיה ברור גם בעבודת עם רקע לבן וגם בעבודה עם רקע שחור. ברור לי שהתקציב הוא לא הכי גבוה שיש, אבל אני מאמין שאם אני מסתדר עם מסך של לפטופ שאין לי מושג מה הנתונים שלו אז מסך סביר של חברה מוכרת יספק את הסחורה. בעבודה אני עובד עם המסך של סמסונג B2240 והוא עושה את העבודה אחלה (מחיר של 840 ש"ח), אשמח לשמוע על עוד הצעו בסג…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי קיבלתי את הכבל הזה עם המסך דל U2410 , רציתי לדעת אם כדאי לחבר אותו במקום הDVI ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, קניתי את המסך הזה כי הוא הציג נתונים טובים כמו של הLG1970HR אבל היה זול ממנו ב400ש"ח - ההבדל היחיד שמצאתי בינהם הוא הבדל בכיוונון גובה - דבר שהוא לא כזה קריטי מבחינתי. יש תופעה מוזרה שהמסך בהיר בחלק התחתון שלו ופחות בהיר בחלק העליון, ממה שקראתי זו תופעה שחוזרת בכל מיני דגמים של מסכים (או שאני טועה?). השאלה האם כדאי לדרוש מהחנות להחליף אותו ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אודה לבעלי הנסיון צג 1750 עולה 1150 עם בהירות 250 וניגודיות של 500 והרבה חוות דעת טובות צג 1717 עולה 1050 עם בהירות 250 וניגודיות 600. אין חוות דעת לכאורה מדובר בצג עדיף. אם כך מדוע הוא זול יותר? האם למשהו יש נסיון עם ה1717 ויכול לחוות עליו דעה? סולל
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי הרבה שעות של 'מחקר' החלטתי לקנות את המסך Samsung 970P..... המסך ישמש למשחקים בעיקר, ונראה לי שהוא בין הטובים ביותר שאפשר למצוא במחירו.... מחכה לתגובות..! קישור: http://www.samsung.com/Products/Monitor/LCD_Digital/LS19VDPXHQXAA.asp?page=Features
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המסך החדש של היצרנית בעלת הזכויות למותג הגרמני מספק את אחד מהשימושים המשתלמים והמעניינים לטכנולוגיית הנקודות הקוונטיות כבר שנים אנחנו שומעים על ה-Quantum Dot, הנקודות הקוונטיות שעשויות לבצע פלאים במגוון תחומים טכנולוגיים – כולל באמצעי תצוגה, תודות למאפיין פיזיקלי ייחודי שמאפשר להפוך את ההארה האחורית הלבנה והבסיסית שקיימת בכל LCD ל"עשירה" יותר, ובכך לשדרג את הניגודיות ומגוון הצבעים שהיא מסוגלת להפיק בעלות נמוכה יחסית. עד היום פגשנו לא מעט יישומים של שכבות נקודות קוונטיות בשוק הטלוויזיות, אז זה קרה לרוב במוצרים יקרים ומתקדמים והפך לחלק מבליל טכנולוגיות גדול שנועד לשיפור איכות התמונה – כעת, יש לנו יישום בו ניתן לראות את היתרון היחסי של הטכנולוגיה זורח, באופן אשר חו…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ברשותי מסך של EIZO שיש לו אחריות של 5 שנים על המסך ו3 על הפאנל (אם אני לא טועה וכנראה שלא), ורציתי לשאול אם מישהו יודע כמה פיקסלים שרופים צריך להיות לי כדי שהיבואן יסכים להחליף לי את המסך? ששאלתי בחנות שקניתי הם אמרו משהו כמו 8 פזורים או 3 צמודים וכו', (נראה לי קצת מוגזם וכאילו ניסו ל"נפנף" אותי), מישהו יודע אחרת?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, בחברה שאמא שלי עובדת מציעים לעובדים לקנות מסך של סמסונג ב605 ש"ח. הראשון הוא 943BM שהוא 19" והשני הוא B2230W שהוא 22". עכשיו יש לי כמה שאלות: 1. איזה משני המסכים יותר טוב? 2. האם המחיר טוב וההצעה משתלמת? 3. כרגע אני עובד עם מסך ישן 17" ומריץ הרבה משחקים על הכי גבוה עם רזולוציה של 1024X768 וכרטיס מסך HD4850, האם הביצויים ירדו משמעותית כשאני אחליף למסך יותר גדול? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את המסך למחשב ובנוסף שישמש אותי לPS3, השאלה שלי היא האם המסך יקבל מהPS3 את הרזולוציה הטבעית שלו - 1920X1200 ? (כי אני יודע ש1080P זה 1920X1080 :-\) אולי יש דגמים אחרים של דל או לא של דל שאת יכולים להמליץ לי בסביבות ה3K ? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה רכשתי את המסך המדובר ובאופן כללי אני מאוד מרוצה אבל במקרה התחלתי לקרוא היום על הנושא של השגת המיטב ממסכי מחשב באמצעות כיול נכון וממה שכתוב בכמעט כל אתר שנראה שמבין משהו בנושא מציעים לעשות כיול באמצעות Colorimeter. אפשר אמנם להוריד פרופילים שאנשים אחרים יצרו עבור המסך המדובר אבל למיטב הבנתי ישנם הבדלים אפילו בין יחידות שונות של אותו הדגם. דבר אחר ששמתי לב שכמעט ולא ציינו באף אתר זה באילו הגדרות של Contrast/Brightness הם השתמשו. במסך המדובר הגדרת ברירת המחדל היא 50 מתוך 100 בשני הפרמטרים ואין ציון של סולם המדידה... לשאלתי: [list type=decimal] [*]האם יש דרך אפקטיבית לכייל את המסך בלי Colorimeter? [*]מה הדרך הנכונה לכוון את ה- Contrast/Brightness כדי שלבן ירא…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ספויילר ספויילר היי חברים אני די מתלבט בין שני המסכים ההבדלים לא כאלה גדולים אבל אשמח לחוות דעת בבקשה.. ספויילר
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך 22 אינץ שאיכות התמונה שלו טובה. הבנתי ש Dell 22" E228WFP הוא מסך בעל איכות תמונה גבוהה. המחיר נע בסביבות 1800 ש"ח. האם המסך הזה טוב ? מוכן לשמוע המלצות גם לגבי מסכים באיכות דומה תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מחפש מסך 21-24 אינץ בסביבות 1000-2000 ש"ח. המסך יתפקד בעיקר לגיימינג וקריאה רבה של טקסטים. יש סיבה בכלל להסתכל על מסכים שלא מהליין של Dell? בנתיים שמתי עין על המסך U2211H. אשמח לקבל הסבר קצר על ההירכיה של הדגמים של dell (מהם הדגמים המובחרים בכל קטגוריה וכו'). גם הסבר על השמות של המסכים יועיל לי. עד כמה שאני מבין שתי הספרות הראשונות מציינות גודל, שתי הספרות השניות מציינות שנה, אבל לא ברור לי מה מציינות האותיות (U, H וכו').
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המלצה למסך מחשב: 1 . 1500 ש"ח חריגה מקסימלית 1800 עדיף בבקשה להתחיל עם הסכום הקטן השימושים של המסך: משחקי מחשב / סרטים / גלישה באינטרנט(הכל) 3. מהו דגם כרטיס המסך הנוכחי שלכם / האחד שאתם עומדים לקנות? geforce gigabyte 7600 gt 5. גודל מסך רצוי: אני רוצה מסך רחב wide 22 אינטש או 24 אינטש(לא חשוב מה) הייתי רוצה מסך דגם חדש של התקופה האחרונה עם כל החידושים והטכנולוגיות העדכניות... אשמח אם תתנו לי כמה מסכים וקישורים לזאפ גם ב22 אינטש וגם ב24 מאוד מאוד התלבטתי בין סמסונג דל או LG. סליחה על החפירה ותודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך LCD המטרות שלי הם בעיקר משחקים ועריכת סרטים ב AVID. דבר שמצריך שטח עבודה של 2 מסכי 19 צמודים כמו שאנחנו עובדים בצבא. יש לי תקציב ל2407 אבל אני לא יודע אם הפאנל שלו יותר מתאים לי מה2007. מה אתם אומרים? שמעתי שב2407 יש בעיות עם סרטים רחבים בגלל שהוא 16:10 ולא 16:9 ועוד כמה בעיות עם גירסת הHC או בלי HC לא הבנתי מה זה אומר כל כך הHC הזה ואם מה שמוכרים בארץ זו גירסה מתוקנת בלי הבעיות הללו. מישהו יודע בקשר לזה משהו? והאם יש חנות זולה ואמינה שתיתן אחריות טובה על פיקסלים מתים ? תודה על העזרה! נ.ב. יש לי 8800GTS 320 האם הוא יספיק ב2407? מקסימום אני קונה את כרטיסי המסך של הדור הבא.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , אני מחפש מסך עד 20' בתקציב של 700 ש"ח. אם זה משנה למה השימוש בו אז רק לאייסיקיו , מסנג'ר ואינטרנט. לא צריך מסך בשביל סרטים וכו'...
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי עפ"י המלצות הפורום את המסך הנ"ל - מסך נפלא ! מחליף את ה- VIEWSONIC האגדי שלאחר 5.5 שנים נפח נשמתו, גם עפ"י המלצות הפורום דאז. המסך נרכש באייבורי, היכן וכיצד אני רושם אותו לקבלת האחריות בת ה- 3 שנים עליו? ב- DELL מבקשים למלא מס' שלא מתאים בפורמט לS/N של המסך שלי ??? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה, קודם כל רציתי לדעת האם ההבדל בתצודה בין 22' ל24' הוא באמת כזה משמעותי? מכיוון של24' צריך כרטיס מסך הרבה יותר חזק מל22'. כרגע נראה לי שאני ילך על ה22' והוא יההי בעיקר לגיימינג, איזה מסך אתם ממליצים לי לקחת בתקציב של נגיד גג גג 1700 ש"ח?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-