מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
אהלן אני עם המסך שלי כבר איזה 4-5 שנים טובות והגיע הזמן לאחד חדש..בעיה כבר לא מבין בכל העניינים האלה ואני צריך עזרה..התקציב שלי עד 1000 שקל ואני 99% מהשימוש יהיה למשחקים וסרטים..נורא חשוב לי הביצועים הרבה יותר מהגודל למשל אני אעדיף מסך 19 על פני מסך 22 אם ה19 הרבה יותר טוב מהבחינה הזאת..תודה על העזרה כמו גם תהיתי האם יש מפצל עם 2 יציאות HDMI שמתחבר לDVI במחשב ככה שאני אוכל לחבר את המסך הנ"ל ועוד מסך שברשותי למפצל וממנו יצא כבל DVI למחשב וככה פשוט אוכל להחליף בין שתי המסכים בין משחק לבין ראיית סרט..שהקטן כמובן מיועד בעיקר למשחקים
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש לקנות מסך מחשב הצרכים שלי הם . עיבוד תמונה כצלם ,גם תלת מימד והדמיות , אני גם משחק משחקים במחשב אבל לרוב עובד איתו בגרפיקה. , חשוב גם שיהיה טוב גם למשחקים רציתי 26 אינץ והסתכלתי גם על 27 אינץ , אני רוצה מסך גדול ושיהיה עם פנל IPS אם זה מסך שנותן רק 1920 פיקסלים ברוחב חשוב לי שזה יהיה ביחס של 16 על 10 (1920X1200) נורא מפתה אותי המסכי 27 שיש להם רזולוציה באנכי של 2560 והסתכלתי על 2 דגמים 1) DELL U2711 Apple MC007ZM (2 אני נורא מתלבט בינהם רציתי לדעת אם יש המלצות מסוימות או בעיות ידועות לדגמים אלו או אפילו מסכי IPS אחרים שהם לא פחות טובים בגדלים האלו המון תודה
-
- 4 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
ויכול לדווח על איכות התמונה המתקבלת (אם בכלל אפשר לחבר) ?
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, חבר שלי רוצה לקנות מסך 21.5", אני הצעתי לו את שני הדגמים הבאים שראיתי בזאפ: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=730537 http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=760917 אני לא מכיר אותם אבל מהנתונים וההמלצות הם נשמעים לי בסדר. מה אתם אומרים ? כמובן שאנחנו לא סגורים על שני הדגמים שהצעתי לו.. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לחבר שני מסכים למחשב שלי, אחד מחובר לכרטיס מסך ועובד כמובן, ואת השני ניסיתי לחבר ללוח אם והמחשב לא מזהה אותו.. זה המפרט שלי: Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪189 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1324 Elixir 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz , יחידות 1 ₪303 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2180 צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1 ₪100 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=96 HIS Radeon 6850 Fan 1GB GDDR5 , יחידות 1 ₪982 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2198 מסך Samsung Cream 2333T 23" Wide 8ms PVA 1:50000 1920x1080 , יחידות 1 ₪880 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2074 הרכבת מח…
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לאחרונה ראיתי את המסך הנ"ל מוצע למכירה בבזק סטור תמורת 400 שקלים. יחסית למחיר, הוא משתלם לקנייה? קישור לעמוד המוצר באתר Benq. המסך מיועד לגלישה באינטרנט ועבודות משרדיות. (מדי פעם משחק פשוט, או צפייה בסרט). יש כדאיים ממנו בהנחה ואני מגדיל את התקציב ל- 500 ש"ח? תודה ;D
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלי זה סמסונג 226BW שמשום מה התחיל להבהב כל פעם שאני מדליק אותו ורק אחרי זמן מסוים (20 דקות בערך) ההבהובים מפסיקים. ממש בא לי להשאר על 22' ולא יותר מ1000 ש'ח
-
- 4 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לרכוש את המסך U2311H והבנתי שיש לו מספר הגרסאות. אני לא הבנתי מה ההבדל בין הגרסאות ואם זה באמת משפיע. ואם יש הבדל, אני יודע איזה גירסא מוכרים לי? אני יודה לכם מאוד אם תוכלו להבהיר לי את העניין הזה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בדקות אלו סיימתי לתקן את ה VP930 השני שלי. הסמפטומים הינם קושי להתעורר ממצב המתנה ואף אי יכולת להציג תמונה כלל כאשר נורית בקדמת המסף מהבהבת בירוק. הפיתרון, להחליף שני קבלים ביציאה של הספק כוח להלן מדריך מצולם. ציוד נדרש: 1. מלחם שמתאים לאלקטרוניקה בסיסית 2. בדיל 3. VP930 מקולקל 4. שני קבלים בעלי מתח של 16V וקיבול של לפחות 1000 מיקרופארד 1. לאחר בדיקה שהמסך אכן לא מציג יותר תמונה נפתח אותו (כמובן שיש לנתק מהחשמל), ישנם ארבעה ברגים בפינות ולאחר מכן יש להישתמש בעצם כמו סכין בכדי לפתוח את הקצוות, המסך לא מודבק ולכן הפעולה קלה למדי. 2. המסך פתוח, משמאל לימין: מעגל מתח גבוה (Inverter) לקתודות של המסך, בקר תמונה, ספק כוח. 3. כעת ניתן לשים לב למקור הבעיה, שני …
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה הבהירות והניגודיות המומלצת למשחקים ב מסך 23 אינץ' (2310U)?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מסך חדש של LG LED 24 אינץ' האם אפשר לחבר אותו לממיר מג'יק - מקליט של HOT? בנוסף האם אפשר לפרסם פה בפורום למכירה את המסך הקודם שהיה לי? תודה וחג שמח! [table][tr][td] [/td][/tr][/table]
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום היכן כדאי לקנות את המסך הנ"ל מבחינת אחריות יבואן רישמית ,מדיניות החזרה של פיקסלים שרופים , rev A02 ? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מסך חדש יש לי LG כבר איזה 3-4 שנים אם לא יותר. עכשיו אמרתי באותה הזדמנות אני הייתי רוצה חיבור גם לXBOX שיהיה לי יותר קל לשחק בו מול מסך המחשב ולא בטלוויזיה שתלויה על הקיר. אז התקציב שלי הוא עד 2500. זוויות צפייה לא צריך משהו מטורף. צריך רמקולים פנימים בשביל הXBOX. בקשר לגודל נראה לי 24 אינץ יספיק פה אם מוצאים משהו יותר גדול במחיר משתשלם תמליצו. למרות שאני כנראה יעדיף 24 אינץ כי אין לי מקום על השולחן. יש לי כרטיס מסך 9800GTX ככה שיש רק חיבור DVI (אם אני לא טועה בשם). אז מה שאומר שאני אצטרך מסך עם חיבור HDMI 1 ו1DVI או 2HDMI שפשוט השתמש בממיר HDMI to DVI. אין חנות מעודפת מה שזול יתרון
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם יש למישהו את המסך הזה? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=777992 ואם כן מה אתם אומרים עליו והאם שווה לקנות אותו
-
- 4 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום, שנה שעברה התייעצתי בפורום זה וקיבלתי המלצה למסך DELL 2209WA או רכשתי בעבורי ואני מאד מרוצה ממנו. כעת, ברצוני לרכוש מסך 22" לחבר: אני זוכר שכבר אז מסך דל זה היה לקראת סיום אספקתו. מה היורש המומלץ שלו? אין לי דרישות מיוחדות מלבד שיהיה איכותי וארגונומי (כמו הדל שלי) תודה!
-
- 4 תגובות
- 978 צפיות
-
-
עם פאנל TN או פאנל VA, קמורים או ישרים ועם FreeSync או G-Sync - היצרנית הטאיוואנית ממשיכה להגדיל את ההיצע שלה בעולם התצוגה הביתית לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
האם איכות חשובה לכם יותר מרזולוציית וקצב התצוגה? הדגם החדש של החברה הטאיוואנית המוכרת עשוי להיות בדיוק מה שאתם מחפשים לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
היי חברים, אני לפני רכישת מחשב גיימינג (מבוסס i5 8600k + gtx 1060 6GB) מחפש להינות מגיימינג בינוני ורכשתי את המוניטור הבא : https://www.amazon.co.uk/Omen-HP-25-Monitor-FreeSync/dp/B072Z68K7P שמתי לב שהוא תומך בטכנולוגיית FREESYNC של AMD, עכשיו אני לא מתכנן את המחשב סביב כרטיס מסך של AMD.. מה הפסדתי? בסופו של דבר התקציב שלי למסך היה סביב ה1000 שקלים, ואחרי הנחה של המשרד בו אני עובד המסך עלה לי 1100 שקל.. מה דעתכם על הקניה? אני מפסיד פה הרבה? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מסך למחשב שישמש בעיקר לגיימינג ותכנות ואולי טיפה פוטושופ ברמה חובבנית. הדרישות שלי שיהייה מינימום 27'' או יותר בגלל שאני הרבה פעמים עובד עם מספר חלונות פתוחים בו זמנית. דרישה נוספת זה קצת רענון גבוה יותר מ60HZ (כרגע יש לי gtx 1060 שכן יעמוד ברוב המשחקים על יותר מ60FPS אבל בעתיד ארצה לשדרג ואני רוצה שהמסך יהייה future proof) ואני מאוד אשמח אם הפנל יהייה IPS ויכלול gsync. כרגע מה שמצאתי שעונה על כל הדרישות הוא המסך של אסוס PG279Q אבל הוא ממש יקר וכרגע הוא בגדר אופציה אבל אשמח למצוא משהו זול יותר. אני לא חייב מסך של 1440P אבל לא מצאתי מסך 1080P עם פנל IPS. תודה רבה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מתעתד לרכוש מסך+מחשב חדשים בחצי שנה-שנה הקרובה. כיום אני משתמש בDell U2311H שהבעיה העיקרית שלי איתו היא קצב הרענון. כאחד שהעביר את ילדותו ואת נעוריו עם מסכי CRT המריחות והאיטיות שאני חווה עם מסך LCD במשחקים עדיין מפריעות לי, למרות שיש לי את המסך כבר שבע שנים. בו-זמנית, אני משתמש במסך גם לעבודה מהבית, כולל עבודה מול מלל, תמונות ווידאו וצג TN יהיה בעייתי למדי כי אני גם נוהג לצפות במסך מזוויות ומרחקים שונים. בדיקה קצרה ברשת מראה שצגי הIPS הקיימים בשוק עם קצב רענון של 100hz ומעלה הם בגודל ''27 ומעלה וברזולוציות גבוהות בהתאם. שתי תהיות: 1. האם יש צפי כלשהו למסכי IPS לגיימינג שהם 1080p ובגודל ''23/24? 2. האם יש צ…
-
- 4 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, קניתי מחשב חדש ובהזמנה לא שמתי לב שאין כניסת vga. אני מעדיף להישאר עם המחשב כמו שהוא ולרכוש מתאם או פשוט כבל עם שילוב היציאות הנכון. מהו החיבור המועדף? תודה
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום החלפתי מסך שחובר בחיבור VGA למסך חדש בחיבור HDMI. המסך מחובר לאותו כרטיס מסך. אני רואה על המסך החדש את הביוס עולה ואת המסך הפעלה של ווינדוס (7),אבל ברגע שהוא נכנס לווינדוס, האות אובד והמסך רושם שאין אות ונכנס למצב שינה. איך אני יכול להגדיר את החיבור, שיעבוד רק עם HDMI ולא יתנתק שמתחבר לווינדוס?
-
- 4 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות מסך מחשב לבית בכדי לחבר אותו למחשב נייד. השימוש העיקרי שלי במחשב הוא בעיקר לעבודה בסביבת אופיס (כמעט ולא משחק במשחקים). חשוב שיהיו לו לפחות 2 יציאות (שאחת מהן היא HD), ואם יש 3 יציאות אפילו יותר טוב. כמו כן, חשוב לי שלמסך תהיה יכולת תנועה לא מוגבלת יותר מדי (הכוונה שיצא לי להיתקל במסכי מחשב שאפשר להטות אותם רק למעלה ולמטה, ולא על ציר סיבוב לדוגמא). כמו כן, חשוב שהמסך יהיה לפחות בגודל 23 אינץ'. סכום ההשקעה הוא לא גבוה ונע סביב 600-700 ש"ח. אשמח להמלצות ממי שמבין בתחום... תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש אחר מסך 1080P IPS בגודל של 24-27 אינץ' עם דיוק צבעים טוב יחסית (לא משהו מקצועי, סתם כדי שהצבעים ייראו טוב) ועם זמן תגובה נמוך ככל האפשר (פחות מ6MS) כי אני ארצה להשתמש במסך לגיימינג, תכנות ושימוש רגיל. אני מעדיף שמחיר המסך יהיה נמוך ככל האפשר כל עוד הוא עדיין איכותי, אני לא מוכן לעלות מעל ל1400 ש"ח אבל אם יש ב700-800 אני מאוד אעדיף אם אין הבדלים גדולים ולכן ארצה לקבל הצעות במגוון מחירים. המערכת שאני הולך לצוות איתו תכלול GTX 1060 ולכן קצב רענון גבוה זה לא חובה, אבל אם אפשר להכניס בלי עלייה גדולה במחיר אני אשמח מאוד. תודה רבה מראש לכל העונים והעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. כיום יש לי צג מחשב 27 של פיליפס...צג מעולה אך מכיוון שאני רוצה לחבר לצג גם פלייסטיישן 4,אני רוצה להחליף לצג יותר גדול של 32 אינץ. התקציב הוא עד 1300שח. בצ'יטוט קל באינטרנט,הבנתי שצגי המחשב יותר יקרים ממסכי הטלויזיות וזאת למרות ששלשניהם יש את אותם נתונים והדגש הוא על FULL HD ותדר 50-60הרץ ועד עכשיו אני לא מבין למה צגי המחשב יותר יקרים,מה עוד שלטלויזיות יש אפילו יותר מבחר של חיבורים. ז"א שאני יכול לקנות למשל מסך מחשב במחיר של 1000שח לעומת צג מחשב עם אותם נתונים ב-1300שח בערך..... אז מה עדיף והאם יש משהו שבכל זאת עדיף בצג מחשב לעומת מסך טלויזיה? לפי מה שהבנתי גם ותקנו אותי אם אני טועה....אם אני מחבר מסך טלויזיה באמצעות HDMI למחשב,ברגע שאכבה את המחשב א…
-
- 4 תגובות
- 8.2k צפיות
-