עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by ohaddi,

לאחר קצת חפירות באינטרנט הבנתי שאני רוצה מסך של אסוס וכמו כל צרכן טוב אני רוצה לראות בעיניים לפני שאני קונה כך שאני יוכל לבחור בין הדגמים השונים שלהם לכן מישהו יודע איפה יש חנות מחשבים במרכז שבתצוגה שלה יש את מסכי האסוס?? אם כן אודה לכם מאוד אגב מישהו יודע מה ההבדלים בין הסדרות 221 ל-222 או לחילופין בין MK / MW / VK?

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות
  2. זה נושא שתמיד עניין אותי עוד מימי הCRT, אני זוכר שאז היו כמה שפורפרות מובילות בשוק וכל מסך שהתבסס עליהן היה בעל נתונים די דומים... וככה היום גם בLCD... הפאנל הרי הוא בעצם המסך... נכון שיש את ציפוי הזכוכית ואת כל הפיצ'רים השונים מהעיצוב עד לתפריטים השונים, עם רמקולים כאלה או בלי רמקולים בכלל אבל עזבו את כל השטויות האלה בצד. חברה X וחברה Y רוכשות פאנל Z, כמה כבר אפשר לפתח את זה הלאה ? האם מבחינת איכות תמונה ונתונים כמו זוויות צפייה, כמות צבעים, ניגודיות ועוצמות אור יכול להיות הבדל משמעותי או הבדל כלשהו כשמדובר על אותו הפאנל ? ואם כן אז איך בעצם זה קורה ?

• 4 תגובות
    • 845 צפיות
  3. Started by haim1440,

שלום אני מחפש מסך 22 זול ורציתי לדעת האם המסך 228WFP שווה ב 1500 ש"ח?

• 4 תגובות
    • 872 צפיות
  4. Started by DrStyle,

אוקיי יש לי T220, כרגע על VGA אני רוצה לחבר לDVI.. זה מתחבר למסך.. אבל יש בעיה שזה לא מתחבר לאחורה של המארז (CM690) לVGA יש מתאם שמתחבר למארז.. ומהמתאם לחיבור VGA ולDVI זה לא כל כך מתחבר מהמארז.. צריך גם איזה מתאם או משהו? לא נראה לי מה אני עושה? תודה מראש פתרתי את הבעיה כבר

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  5. שלום, רגע לפני קניית המחשב ברצוני להתייעץ בקשר למסך התקציב הוא 1200 ש"ח בערך. תוכלו להמליץ לי על מסך טוב בסכום הנ"ל. חשבתי בכוון של: L1752T 17'' LCD 8ms DVI או http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=2179 Sony 17 8ms SDM-HS75DS תודה מראש

• 4 תגובות
    • 955 צפיות
  6. Started by Roy.T,

צריך דעה לגבי מסך 22" LG L226WTQ LCD האם זה מסך טוב? בעיקר למשחקים.. האם יש מסך טוב יותר במחיר זה? לא מופיע בשום אתר את סוג הפאנל של מסך זה תודה על כל תגובה...

• 4 תגובות
    • 805 צפיות
  7. Started by Kazuma,

שלום, אני מחפש מסך אשר ינצל את היכולות של כרטיס ה Leadtek GeForce 8800GTS 640mb על מנת שאוכל להנות מצפייה בסרטים וממשחקים בצורה אופטימלית. אני מניח ש20" זה מה שאני מחפש [כי עם כרטיס כזה זה עדיף מ19"] אנא המליצו לי על מסך איכותי בתווך מחיר של עד 2000 שקל גג, כי אני ממש חנוק בקטע הזה.

• 4 תגובות
    • 692 צפיות
  8. Started by go_basil,

חברי הפורום היקרים, הייתי רוצה להתייעץ עמכם באשר לרכישת מסך מחשב חדש. ברשותי מסך CRT , שלאחר שבע שנות שימוש החל להראות סימני עייפות. חשבתי להחליפו במסך אחר, מסוג LCD, אך מאחר והתקציב מוגבל, לכד את תשומת ליבי מסך של פיליפס שנמכר באתר אולסייל ומאפשר תנאי תשלום נוחים של 36 תשלומים בעבורו. http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=18727782&type=2&product=1&= המסך הינו הינו 20 אינץ רחב, וכראנה והפאנל איכותי יותר מ TN. האם משיהו שרכש את המסך יכול לחוות עליו דעה? האם מישהו יודע מהי מדיניות הפיקסלים של חברת איסטרניקס, המשווקת את המסך ? האם זהו אותו מסך שנמכר לפני זמן מה, ללא רגלית ונכתב כאן הבפורום על ריבוי הפיקסליפ השרופים שבו ? ושאלה אחרונה, במחשב …

• 4 תגובות
    • 852 צפיות
  9. Started by alergic,

בהתחשב בזה ששוק מסכי המחשב לגיימרים בארץ לוקה בחסר עצה לגבי מסך מחשב חדש. האם לקחת את המסך שכרגע מומלץ ע"י HWOZNE: Dell U2312HM 23" (IPS Panel) או לקנות מחול את אחד המסכים הנ"ל: Asus VG248QE ASUS VS239H-P Asus VH238H BenQ XL2420T תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Ac-Boy,

אנימחפש מסך 19" בתקציב 1400 ללא חריגות שעוברות את 100 ש"ח. עוד שאלה על הדרך, מה יותר חשוב? הפנאל? או הניגדיות+MS? למשחקים וסרטים

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  11. שלום, רכשתי את המסך הזה ואף התקנתי את הדרייברים מסמסונג. השימושים שלי הם בעיקר תוכנות אופיס וגלישה באינטרנט. כששמתי את הרזולוציה המומלצת, 1920X1200, הטקסט נראה מצוין באופיס, אבל באינטרנט הוא קטנטן ובלתי קריא. כשניסיתי לשנות את הרזולוציה, אז הטקסט גדל, רק שבוורד הוא יצא מרוח ובלתי קריא. מה עושים? איזו רזולוציה נכונה, איך אפשר לפתור את זה? איל

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by hen1235,

אני בעצם מחפש מסך שישמש אותי ברובו לגלישה ומסמכים. חלק ניכר מהזמן הוא ישמש גם למשחקים וסרטים. לפי דעתי 19" הכי יתאים כאן, שכן גם התקציב לא גבוה כל כך. אני מוכן להשקיע 1800-1900 ש"ח. בינתיים ה-VP930 של Viewsonic נראה לי מצוין וגם המחיר שלו טוב מאוד (1650 ש"ח בפנדה ליד הבית). אם קיים מסך טוב יותר אני אשמח להמלצה. תודה! חן

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  13. Started by aoferx,

שלום לכולם, אני מתלבט איזה מסך לקנות Dell 2209WA או LG 2286L LED מה אתם אומרים ? תודה אמיר

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. השימושיים יהיו משרדיים בעיקר ולכן חשוב לי פאנל איכותי . מהו המסך 19 עם פאנל איכותי הכי זול וטוב שיש ?

• 4 תגובות
    • 867 צפיות
  15. פד משחקים Microsoft Xbox 360 Controller Pad מתאים למחשב ולקונסולת XBOX 360 193.00 ₪ 1 193.00 ₪ Intel Core i5 760 Socket 1156 8MB 95W 2.8Ghz Tray 918.00 ₪ 1 918.00 ₪ Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 775/156/1136 AMD CPU Cooler 123.00 ₪ 1 123.00 ₪ Gigabyte GA-P55M-UD2 P55 CHIPSET 547.00 ₪ 1 547.00 ₪ Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7 389.00 ₪ 1 389.00 ₪ Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ 299.00 ₪ 1 299.00 ₪ צורב LG GH22 SATA x 22 Black 109.00 ₪ 1 109.00 ₪ ANTEC Three Hundred 300 Gaming 300.00 ₪ 1 300.00 ₪ SeaSonic SS-500ET 500Watt 80Plus Bronze 313.00 ₪ 1 313.00 ₪ הרכבת מחשב מעל 3000 ש"ח ובדיקת מאמץ לחלקים…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by psychuil,

האם ל2209 יש הבדל משמעותי שמצדיק את האקסטרה 200-300 ש"ח?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. אני מחפש לקנות לעצמי מסך LCD לחדר. המסך יתחבר גם למחשב(לצורך סרטים בעיקר) וגם לממיר של YES. עכשיו אני צריך שיראו טוב גם מזוית בגלל שאני אצפה הרבה מהמיטה שממוקמת כ-40 מעלות ממקום הטלויזיה. המרחק הוא כ-2.5 מטר. בהתחלה חשבתי לקנות טלוויזה 26'' של טושיבה ולאחר מכן ראיתי שבשביל עוד 600 שקל אני יכול לקנות טלוויזה 32'' של טושיבה. אני לא בטוח מה כדי לי לעשות, כי לפעמים ה 26'' נראת קטנה מידי. ה-32'' http://www.hi-fi.co.il/Product.asp?Pid=32WL66&Cat2Cat1ID=7&Cat2ID=141&aff=Zap〈=he (בעיה עיקרית ששמתי לב אליה היא מיעוט של כניסות) ה 26'' http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=26WL66&Cat2Cat1ID=1885&Cat2ID=2140&aff=Zap〈=he תודה מראש לכל מי שעוזר, ניב..

• 4 תגובות
    • 913 צפיות
  18. Started by nirn,

היי , יש לי הזדמנות לרכוש את המסך הזה עבור הבן שלי שבעיקר משחק משחקים ורואה סרטים< כמו כולם כנראה > האם כדאי ? תודה ניר

• 4 תגובות
    • 761 צפיות
  19. Started by taamir,

אני מתלבט בין סמסונג 2043BW לבין 2053BW. ב 2053 הזמן תגובה יותר טוב וב 2043 יש פיבוט, שאני ישתמש בו כשאני מתכנת. לא ראיתי אף אחד מהם בחנות, יש המלצות ?? נ"ב אני ישמח לשלם אפילו פחות אם זה לא אומר להתפשר מדי באיכות

20. יש לי מחשב בן שנה GIGA זיכרון מעבד 64BOT 3000 NFORCE4 הכל סבבה ויפה אבל יש לי GEFORCE4 TI4200 ואני לא משדרג מהסיבה שאני לא משחק בכלל במחשב... אני עכשיו עם מסך CRT 17 אינץ של LG בן 4-5 ואני רוצה לעבור למסך LCD גדול ויפה.. מה שחשוב לי במסך זה: שיהיה לפחות 19 אינץ אם לא יותר אני לא משחק כמעט במשחקים אז תתחשבו בזה אבל משחקים פה ושם אני כן מריץ... לא כבדים כמו FIFA ומשחקי רשת... תקציב עד 1500 שקל רואה סרטים במחשב והאיכות של הסרטים לא הכי חשובה לי אבל שיראו טוב DVD מספיק לי [\li] בסופו של דבר אני רוצה מסך שיראו בו יפה ושאני יהנה ממנו ראיתי פה מספר אנשים שממליצים על 22" של CMV אבל הבנתי שהוא TN או NT לא בדיוק הבנתי מה זה אומר 22 אינץ זה מסך גדול ונ…

• 4 תגובות
    • 773 צפיות
  21. Started by esaly,

היי חברים, מבחינת שירות ואפשרות החזרה במידה של חוסר שביעות. איפה הכי הייתם ממליצים לרכוש? ידוע שKSP עושים בעיות במידה ומחזירים למרות שיש חוק לטובת הצרכן. המון תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Roy.T,

אני צריך לדעת אם זמני התגובה האיטיים של פאנל הIPS יפגעו במשחקיות... המחשב הוא רק למשחקים, אז אולי עדיף איזה 22" TN באותו המחיר.....? מה יתן תמונה טובה ויפה יותר?? מה דעתכם, תודה....

• 4 תגובות
    • 785 צפיות
  23. Started by SharonSx,

??? תודה,

• 4 תגובות
    • 700 צפיות
  24. שלום אני מעוניין לקנות מסך LCD (עזבו כרגע את נושא היצרן ומי יותר טוב). אני מתלבט בין מסך 17 אינטש למסך 19 אינטש כי ההבדלים במחיר לא גדולים. מצד אחד, מסך יותר גדול אומר שטח תצוגה גדול יותר ואמור להיות נוח וטוב יותר. מצד שני, קראתי שברוב המקרים מסך יותר גדול לא אומר שיש בו יותר פיקסלים, מה שאומר בעצם שכל פיקסל הוא יותר גדול והתצוגה תהיה בעצם פחות ברורה וחדה. האם זה נכון ? איזה גודל מסך כדאי לקנות ? (אני לא גרפיקאי או משהו, זה לעבודה משרדית + משחקים) תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by zurkin1232,

יצא לי לבחון מקרוב את המסך המדובר של דל. החסרונות ששמתי לב אליהם: 1. גוסטינג מטורף בגווני אפור בהגדרות ברירת מחדל. למשל בגלילה של פורום זה. יש לזה פתרון (חלקי) ע"י שינוי ערכי RGB ל-R=86 G=85 B=84 (או ערכים בסביבה). 2. ציפוי מסך מאוד בולט. לכל מסך יש ציפוי שגורף ללבן להיראות צבעוני (מישהו כאן תיאר את זה יפה כ"אבקה צבעונית"). בדל זה יותר בולט ממסכים אחרים. נראה קצת כאילו יש טביעות אצבעות שמנוניות על המסך. 3. לבן לא אחיד. כאשר כל התמונה לבנה אפשר לראות שהגוון של הצד הימני של המסך שונה מהגוון באמצע ומהגוון בצד השמאלי. זה כנראה נכון גם לצבעים אחרים אבל בלבן מלא זה הכי בולט. באמצע יש מן פס ירקרק בעובי כ-10 ס"מ (לפחות במסך שאני בדקתי). 4. צבעים עזים מאוד, אדום ממש בולט. שיחקתי מ…

• 4 תגובות
    • 822 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.