עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by rdns,

היי, מחפש מסך מחשב לגרפיקאית. נתונים: מחיר: עד2000 ש"ח. סביב ה 27". מצאתי אחד מעניין: http://www.digitaltrends.com/monitor-reviews/samsung-s27d390h-review/#!bOqLHp תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. שלום לכולם יש לי בבית מסך 17 LCD סמסונג ועוד טלוויזית סמסונג 26 עם HDMI והיא HD READY אני רוצה מסך מחשב חדש שתומך בצורה מלאה ב HD אני חושב על ה DELL אבל אשמח לעוד הצעות. כמו כן אם אני הולך לחבר אליו כרטיס 8800 ורציתי לדעת האם מאבדים מהאיכות כששמים קאבל DVI ל HDMI תודה.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by esaly,

היי, יש לי אפשרות לקנות את המסך הזה ב1550 שקל, מישהו מכיר אותו? מומלץ? בגדול אני צריך אותו לעבודה, מחבר אליו לפטופ ומעט משחקים מהדסקטופ. אשמח לחוות דעת. תודה מראש.

4. אהלן. קניתי כבל DisplayPort וחיברתי אותו ממסך Dell 2414 ל- GTX970. הבעיה שאין תמונה. חיברתי כבל HDMI, לאחר שאני מקבל תמונה אני הולך להגדרות כרטיס המסך של NVIDIA ל- Setup multiple displays ואני רואה רק מסך אחד. (לפי המלצה בחיפוש בגוגל אמרו לי לשנות שם מHDMI לDP - אבל אין כזאת אפשרות). עדכון: המסך כן מזהה DP אבל הוא כל הזמן נכנס למצב Power Save. שניה מסך שחור, שניה Power Save וכך הלאה. מה עושים?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. אני מתלבט בין המסך L1970HR לVP930 אני בעיקר רואה הרבה סרטים ומשחק אבל גם הרבה באינטרנט אני יודע שהVP יש לו פאנל יותר טוב מהLG והוא עדיף מבחינת איך שרואים בו והצבעים.. ושבLG הרבה מתלוננים שהכתב לא ברור והצבעים לא משהו.. מצד שני שמעתי שאם אני מחר את הLG בחיבור DVI ומשנה קצת את הצבעים בהגדרות של הכרטיס מסך ויש לי כרטיס מסך 7300GS ומעלה אז הכתב והאיכות תיראה יותר טובה ואת הצבעים אפשר לשנות טיפה בהגדרות בכרטיס מסך ואז רואים במסך יותר טוב חוצמיזה שיותר אהבתי איך שהLG ניראה הוא ממש יפה לדעתי ובVP הMS הוא 8 שזה טיפלה גבוה אבל לא שמים לב למריחות הבעיה שזה 8 באפור לאפור בשחור ללבן לשחור זה 20 MS שזה כבר יותר מדי וזה בעצם הMS המשמעותי אז בעצם במסך הVP930 יהיה מריחות ובLG לא יהיה…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. מקווה שזה הפרום המתאים יש לי טלפון xiomi redmi note4x. (מסך ips(. כמה פעמים שמתי לב שאזורים שהוצגו הרבה זמן (שורת ההתראות וכו) נשארים על המסך בצורה דהויה אחרי שסוגרים אותם (לא קבוע, כמה זמן). עשיתי גוגל ולא מצאתי משהו על זה. מישהו יודע למה זה קורה? אפשר למנוע את זה?

7. Started by ozwrx,

שלום לכולם יש לי 1300 שקל ואני צריך לקנות מסך דק 19 אינץ מה אתם ממליצים לי? נ.ב ראיתי בסופר דיל מוכרים DELL 19 ב 1249 שקל האם הוא שווה משהו? איך הוא לעומת סמסונג 721S 8MS 17INCH שהיה לי פשוט החלטתי לעבור ל 19 תודה לכולם

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Iv0ry,

לדגם קוראים DELL 1908 הנה תמונה http://elink2.gnt.ee/productimages/DELL-1908FP.jpg השאלה שלי אם שווה לי לקנות אותו ב-600 ש"ח? (משיגים לי בהנחה) בבקשה להתייחס לנתונים הטכניים.. שחכתי לציין שברשותי כרטיס HD4850 שישתמש במסך הזה. האם כדאי 19" בשביל גיימינג ?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. הפנמתי שאם מחפשים מסך מחשב 22" ממש מעולה צריכים להיות מוכנים להיפרד מ- 3000 שח לפחות. אז בהחלטה של הרגע, נכנסתי לחנות למוצרי חשמל ורכשתי לבן היקר מסך SUMSONG 226WB שלמתי 1350 ש"ח ( פחות מ-1500 שהקצבתי לעניין) ואמרתי תודה... מאחל למחפשים למצוא משו כאוות נפשם. בהצלחה. אורי

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. כותרת , תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by vourt,

הי, שאלה לפני רכישת לפטופ עם כרטיס מסך RTX 2080 ו מעבד i9-10980HK למטרת משחקי FPS ושידורי משחקים אונליין. רוב הדגמים מגיעים בלי G-Sync אך ישנם כמה שמגיעים עם הפיצ'ר הזה, האם הוא חשוב בכרטיס 2080 ומסך 144hz (במחשב נייד)? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Fungus Funk,

אני יודע שהייתה שאלה דומה, אבל שלי יותר ספציפית. אני מתלבט בין ה - LCD 19 inch - LG L1970HR+ DVI 2MS ובין ה- ו931BFו19ו Samsung LCD אממ על ה - LG שמעתי המלצות...על ה - Sam לא ממש. הנתונים שלהם די דומים חוץ מהיחס ניגודיות, שכאמור של - Sam גבוה יותר, בנוסף ה - Samsung יותר זול, אבל זה לא מהותי בשבילי. אני מעוניין לשמוע את הדעות של מי שמבין בתחום או שבדק את הנושא לעומק... תודה רבה מראש לעוזרים !!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by nattyk212,

למשהו יש המלצה למסך גיימינג טוב עד 1500 שקל?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by idan003,

שלום לכם, יש לי שאלה התחדשתי לפני כמה ימים בAMD R9 290OC שך גיגהבייט ויש לי מסך אחד של 42 אינץ של 75 GHZ ויש לי מסך של מחשב של LG 23 רזולוציה 1650X1050 השאלה שלי היא כזו האם היא טובה בשביל משחקים? או שעדיף למכור את מה שיש וללכת על שני מסכים של P2314H של

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by mapisto,

היי, בזמנו (לפני שנה אני מעריך) אני זוכר ששמעתי הרבה המלצות על המסך הזה, אז מחירו היה פחות או יותר 1400 ש"ח. כיום, שאני זקוק למסך חדש, הופתעתי לגלות שמחירו לא השתנה כלל. השאלה שלי היא האם עדיין משתלם לקנות אותו, או שהוא ישן כבר ובתקציב הנ"ל (עם חריגה של 100 ש"ח) ניתן לרכוש משהו טוב יותר? נ.ב- אני זקוק למסך לצפיה בסרטים, משחקים ולשימושים שוטפים במחשב. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by shuy,

אני מחפש מסך LCD לא רחב בגודל 17-19" בעל רזולוציה טבעית של 1024X78, האם קיים? תודה.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. הרגל של המסך היא גדולה ומכוערת . האם ישנה דרך לתלות את המסך על הקיר ? האם צריך לקנות התקן מיוחד ? תודה ?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by BH20062,

תודה לחבר'ה שנתנו עצות ..והחלטתי בסופו של דבר לקנות את הHANNS-G הנה כמה תמונות[מצטער על האיכות הלא כ"כ טובה]: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. אני מחפש מסך 24" למשחקים וגם סרטים, חשוב שלא יהיה לו INPUT LAG גבוהה, אני כן מוכן להתפשר על 22" אם הוא איכותי בהרבה. התקציב יכול לחרוג אבל לא בהרבה (100ש"ח, גג 200) מצאתי את הBENQ G2400W אבל כרגע אי אפשר למצוא אותו בארץ.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. 24- פאנל איכותי - זמן תגובה נמוך - , בקיצור מסך מעולה לגראפיקה(פוטושופ, אילוסטרייטור וכו'), משחקים, סרטים וכבלים. מסך שיתן את מלוא התמורה למחיר. שמתי עין על הDell 2408 ועל הסמסונג סינקמאסטר 245T ד"א, יכול להיות שמביאים לי את המסך מחרתיים מארה"ב והשאלה היא האם כדאי לעשות זאת מכיוון שתהיה לי בעיה עם האחריות. תודה על העזרה!

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by stojakovic,

אני חושב שהרבה אנשים לא מודעים לעניין או מתלבטים כשקונים מסך חדש. העניין הוא רזולוציות גבוהות במסכים בגדלים קטנים. כמובן שהדברים האלה יחסיים אז רק כדי לתת פרופורציות אני מתכוון לרזולוציות גדולות מfullhd על מסכים קטנים מ27אינצ'. האם באמת בממשק (של ווינדוס לצורך העניין) כל הדברים נראים קטנים עד כדי קושי בעבודה? האם האפשרויות של הסקיילינג בווינדוס באמת לא מספקות? אשמח לשמוע תגובות של חברה עם נסיון.. אני רוצה לקנות מסך חדש (לא לגיימינג, נטו עבודה-חלונות פתוחים במקביל) ולפני שאני בכלל מטביע את עצמי בחיפושים הייתי שמח לצמצם מראש את הטווח.. מבחינתי החלום היה 34" 3440*1440, אבל המחירים לא באים בחשבון.. מסכי 27" 2560*1440 גם דיי יקרים, ולכן נשארנו עם מסכים 23-24-25 אינצ'. השאלה …

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Shi_IL,

שלום, יש לי מחשב נייד של acer דגם: 4820TG עם כרטיס גרפי של ATI דגם: HD 5650 עם 1GB. אני מעוניין לקנות מסך מחשב שאחבר אותו באמצעות כבל HDMI וככה אוכל לעבוד על מסך גדול יותר. ניגשתי לחנות מסויימת כדי לבדוק מסכים ואף נתנו לי לחבר את המחשב כדי לראות איך זה עובד. כאשר חיברתי את המחשב למסך 24' Full HD של PILOT התצוגה לא הייתה טובה ולא הצלחתי לשנות את הרזולוציה כדי לשפר אותה (המסך נראה גרעיני כזה) ואילו כאשר חיברתי את המחשב למסך 23' HD של אותה החברה היה אפשר לראות הרבה יותר טוב. למרות שלא הייתי בטוח שזה התצוגה הכי טובה. אשמח לדעת מה למה לדעתכם זה קרה? האם המחשב שלי יכול בכלל להוציא תצוגה טובה למסך Full HD? איזה מסך הייתם ממליצים לי לקנות בתקציב של +/-1500? (לצפייה בסרטים, משחק…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. לפני שבועיים קניתי מKSP מסך דגם AW3418DW ומסתבר שיש לו בעיית ריצודים ב120 הרץ. ביום ראשון ב9 בבוקר התקשרתי לדל פתחתי קריאה שלחתי להם שני סרטונים שהעליתי לגוגל דרייב קבעו טכנאי ליום שני עד שעה 5 בערב.בסביבות 16:30 בא טכנאי עם מסך חדש החליף את המסך הישן והלך. אני פותח Speccy ורואה שבמקום הדגם 2018 קיבלתי את הדגם החדש ביותר 2020 שאפילו בחנויות קשה מאוד להשיג אותו למשל בפלונטר הוא ברגע זה רק בהזמנה מוקדמת עם 21 ימי אספקה ואני קיבלתי אותו תוך יומיים.וקבלו את זה אני שילמתי לKSP סכום של 3792 שקל בלבד כולל 22 שקל משלוח וקיבלתי מדל באחריות מסך של 5990 שקל.... https://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=AW3420DW Enjoy.:)

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אז אחרי שישבתי עליו אתמול ומשום מה עם כבל HDMI 1.4 הוא לא הציג לי תלת מימד טוב אלא זה ניראה כאילו זה כמו 4 תמונות והמשקפיים פשוט מצמצמות את זה ל2 אז החלפתי חיבור וחיברתי דרך הDVI ועכשיו זה עובד מעולה(עדיין צריך לעשות בדיקה עם ה PS3 דרך הכבל HD אבל מאמין שלא צריך להיות בעיה או לפחות מקווה) אז קיצר ניסיתי להתחיל לנגן סרטים בתלת מימד ופשוט אני לא מוצא תוכנה שמפעילה אותם הם בפורמט MKV והתוכנה שבאה עם המסך אומרת שהיא לא יכולה לנגן או חסר לה קודאק אז הורדתי כול מיני תוכנות אחרות לתלת מימד וכולם או שלא תומכות או שפשוט מציגות לי שתי תמונות זו לצד זו ולא משלבות אותם לתלת מימד.. אשמח לשמוע איזה רעיון\פיתרון כי אני כבר די נואש מזה.. אני יודע שאולי זה לא הפורום הכי מתאים אבל חשבתי א…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Rockstatement10,

מפרט I5 3470 HD 7950 תקתיב עד 3000 הוא מחפש מסך באיזור 27-28 אינץ איכותי.. למשחקים. חשבתי על u2715h. הוא יצטרך להתפשר הרבה במשחקים?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים