עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. החלטתי שאחד מהשניים זה המסך שאני קונה, מישהו התנסה עם החדש יותר שזה ה 2253BW, ה 226BW פצצה של מסך אבל השני חדש יותר (ובתקווה גם טוב יותר והבדל במחיר הוא לא בשמיים). למישהו יש מושג עם מה עדיף ללכת ? תודה לכולם.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by kvodi,

יש את המסך הזה של 4K ב KSP http://ksp.co.il/?uin=23584 . ובאתר של DELL הוא עולה בערך 3300 שקל וזה אותו מסך. הבדל של 2000 שקל הגיוני.?! או שזה לא אותו אחד.? ואיך אפשר לדעת שזה מסך מחשב לגיימינג.?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום, אני מחפש מסך מחשב עבור ילד בכיתה ב', המיועד בעיקר לאינטרנט ומשחקי אינטרנט עם גרפיקה פשוטה. התקציב סביב 600-700 ש"ח. גודל המסך סביב 21-23 אינץ'. יש לי כרטיס מסך עם יציאת VGA ו-DVI. אשמח אם אפשר יהיה לבצע שינוי זוית וגובה למסך, אך לא חובה. תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Icel,

שלום, לאחר התאמת התקציב אני צריך חוות דעת על שני מסכים, 23'', FHD. ברשותי מחשב בן חצי שנה, מעבד intel e8400, כרטיס מסך ati hd8470. המסך מיועד למשחקים ווידאו בעיקר. הדגמים הם: - Samsung 2333SW - LG W2343T. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום, לא מזמן ביקשתי כאן המלצה למסך. השימושים שלי הם גלישה באינטרנט, צפייה בסדרות וסרטים וכן עריכת תמונות. (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=515148) המלצתם לי על הסמסונג 2333T אבל מתברר שקצת בעייתי להשיג אותו. אני צריך מסך שאפשר לקנות בחנות כלשהי במרכז ת"א: KSP, RSM ווטאבר, פשוט לנסוע לחולון וכאלה זה טיפה בעייתי. גם חשוב לי לבוא לחנות שאפשר לראות בה את המסך קודם ולא לקנות "על עיוור". אני מאוד אשמח אם תוכלו להגיד איפה בת"א אפשר למצוא את המסך המדובר, או לחלופין להמליץ על דגם אחר. תודה רבה מראש!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Evilized,

המסך יהיה בעיקר למשחקים וסרטים אני מתלבט בין שניהם וקשה לי להחליט הבנתי שלסמסונג אין אפשרות להטיה האם זה קריטי?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by סער_שי,

איזה איכותיים ביותר? (למרות ש-VIEWSONIC יקרים לי מדי אז ההתלבטות היא בין סמסונג ל-אל.ג'י).

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by .dreyfus,

שלום, אשמח אם תעזרו לבחור מסך מבין 4 המסכים האלו: 1. מסך MAG 24" LED H2400 2. מסך 16:10)) DELL U2412M Black UltraSharp "24) 3. מסך "Samsung S24A350H LED 24 4. מסך 16:9) DELL U2312H Black LED UltraSharp "23) תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by davidt99,

היי, יש לי מסך LCD לפני איזה 4-5 שנים עוד כשלא היה מודעות ל-HD. יש לי כרטיס מסך שתומך ב-HD. יצא לי לערוך קליפ HD לאחרונה, אבל יש לי רטט כזה או קצת טשטוש כשיש תנועות של אנשים או דברים כאלה. השאלה שלי היא האם זה קשור איכשהו למסך או שזה קידוד לא טוב שלי? גם בכללי, מסכי מחשב צריכים לתמוך ב-HD (מעבר לרזולוציה מקסימלית) או שהכול תלוי בכרטיס המסך?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. מחפש עוד מסך, כעת אני רוצה מסך 24 שיהיה עם זמני תגובה מהירים עבור משחקים, בלי LEG כמעט, ועם איכות צבעים מעולה. מבחינת מחיר, מעדיף לא בשמיים. יש למישהו עצות ורעיונות? בתודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. מה אתם אומרים על המסך SAMSUNG LCD 24 2433BW ? מה ההבדל בינו לבין ה2443BW שתיהם עולים 1300 יש מסכים יותר טובים מבחינת איכות במחיר הזה ? (אל תתנו לי מסכים שעולים יותר כי גם ככה חרגתי מהתקציב)

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Evyatar1620,

אני מתכנן להחליף מחשב ורציתי לדעת האם צריך להחליף גם את המסך. אני לא כל כך מבין בחידושים (FHD, 4K), האם המסך ינצל לחלוטין את הכרטיס מסך ויהיה שמיש לעתיד הקרוב? זהו המפרט (יתכנו שינוים קטנים אבל הכרטיס מסך דיי סגור): הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1151 CM8066201920404 - Intel - i5-6500 Skylake Quad core CPU - 3.2 GHz - Max Turbo Frequency 3.6 GHz - Socket LGA1151 - 14nm - 6MB cache - 65W TDP - Tray... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 996/976 ₪ לוחות אם - Intel LGA1151 B150M-BAZOOKA - MSI - Socket LGA1151 CPU support - Intel B150 chipset - 4x DDR4 up to 2133 MHz memory with DDR4 Boost Dual channel -…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. אני מצרף פה 2 דוגמאות, בסוף יבחר באחת מהן, יש לי תחושה טובה יותר בזאת משמאל, בגלל מיקום נכון של רמקולים (זה סט 2.0 מוגבר, הטוויטרים חייבים להיות ממוקמים בגובה האוזניים, מסך המחשב בתמונה הוא בגובה הכי נמוך, אני לא יודע באיזה גובה יהיה לי נוח ביחס לגובה הכיסא פשוט, את הדוגמאות הכנתי לפי המידות שמקוריות של החלקים פה, ולעניין גובה המסך, ממול למערכת הזאת, תמוקם ספה נפתחת למיתה, או ספה אם קפיצים (זה חדר שינה/עבודה שלי), המרחק בין מסך הטלוויזיה, יהיה 3.6מ', המסך הוא פלסמה בגודל 42", לפי מה שקראתי במדריכים ברשת, בעיניים שלי צריכים להיות מול ה1/3 התחתון של מסך הטלוויזיה, אם כי לא תמיד אצפה בו במצב ישיבה, אז יהיה צורך לתלות אותו על זרוע או מתקן שמאפשר כוונון אופקי, יש לכם מה להוסיף…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום רב. גיסי מעוניין ב LCD לחדר השינה, 90% הצפייה תהיה ב YES/HOT (כרגע YES). ואולי DVD פעם ב.. (יש לו פלאזה בסלון אז לא נראה לי). עכשיו הציעו לו את הטלוזיה הבאה: http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=369922 הוא אומר שרואים בה טוב, אבל אני לא בעדה כיוון שהוא מחברה לא מוכרת (אולי כן?). קראתי במספר פורומים ואמרתי לו שכדאי לו ליראות את המסך הבא: http://www.dailysale.co.il/pz.asp?id=17077&ref=Zap יש לכם עוד המלצות לLCD שרואים בהם YES/HOT באיכות טובה? עד תקציב 5.5K תודה רבה. אסף .

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Rockstatement10,

אני מחפש מסך חדש ברזולוציית FHD סביב המחיר הזה. רצוי מאוד שתביאו לי מסך מ-TMS כי אני רוצה לקנות אותו יחד עם המפרט, במידה ולא KSP יהיה גם טוב. גודל מסך אני מניח 23" לשימושי גיימינג ועם תקן תליה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום, אני מחפש מסך איכותי (תקציב עד 3000) למחשב שמשמש למשחקי מחשב "כבדים" - FPS, מרוצים וכו', וכן לגלישה באינטרנט ושימוש כללי. המסך ישמש את המחשב הבא שלי, כך אני יכול "לתפור" את כרטיסי המסך ע"פ דרישות המסך, אם יש צורך כזה. מצאתי את המסכים הבאים במחיר שנראה סביר, השאלה היא כמובן, האם הם מתאימים: http://www.amazon.com/gp/product/B00LJEJT3U/ref=ox_sc_act_title_2?ie=UTF8&psc=1&smid=AZA8F2FX7HCUJ http://www.amazon.com/gp/product/B009C3M7H0/ref=ox_sc_sfl_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A1L9D0A8YQ4I2J http://www.amazon.com/gp/offer-listing/B00JB6HCIC/ref=olp_page_1?ie=UTF8&condition=new אם ישנן המלצות נוספות אשמח לשמוע. תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. אני רוצה להזמין מסך מחו"ל, בשביל להוזיל עלויות.... כמה שאלות: א. יש טעם בכלל? האם הפרשי המחירים משמעותיים? ב. אנ'לא לחוץ על מסך עכשיו.... האם יש טכנולוגיה שעומדת לצאת, או שיכולות המסכים, לטעמכם, לא מיצו את עצמם? בהנחה שאני לא מאוניין לרכוש מסך חדש בשלוש השנים הבאות.... ד. האם המשלוח יזיק לו? ומה קורה עם האחריות? ג. יש מסך שעומד מעל כולם? בהנחה שחדות ואיכות התמונה, שתהיה פריכה ומפורטת יותר חשוב לי מהכול. בתודה ענקית, גבריאל.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by yanai9837,

אני מחפש מסך טוב לא יקר באיכות סבירה מה אם זה http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8351

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. Started by LIOR1994,

במגה יש מבצע מסך 32 DANTAX 2300 שקל ומסך 26 ב-2000 שקל חשבתי לרכוש מסך למחשב 22 אינץ בסביבות 1600 שקל אחרי שראיתי את המבצע במגה חשבתי אולי לרכוש 26 או את ה-32 ולחבר אותו למחשב השאלה שלי האם האיכות תהיה שווה? או שעדיף לרכוש 22 אינץ וזהו תודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. היי, מסך ה CRT שלי החל לגסוס ותוך כדי גם הורס לי את העיניים. אני מחפש המלצה למסך. עדיף עד 2000 שקל, אבל אם ממש איכותי אז אפשר להתפשר בתחום הזה. השימוש שלי בו יהיה ברוב רובו צפיה בסרטים (ולכן אני מעוניין גם במסך רחב). אני לא משחק בכלל במשחקים כך שזמן תגובה (נראה לי) פחות חשוב. בנוסף אני קורא הרבה וגם מתכנת ואני מחפש מסך שרואים בו כמה שיותר חד על מנת לשמור על העיניים. המחשב שלי הוא ישן למדי ויש לו כרטיס מסך radeon 9550 עם יציאת VGA בלבד. מסכים שראיתי עד עתה (מסכים די סטנדרטיים אני מניח- samsung 931,943 וכו) לא מצאו חן בעיני בלשון המעטה. הצבעים בהם היו הרבה יותר מדי בהירים ובוהקים, לא הייתה חדות בקריאת טקסטים (כמו שיש למשל בניידים החדשים) ובכל הסרטים שראיתי הצבע השחור נראה ב…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by zniibidl,

מצאתי אותו במחיר של 1500 ש"ח הבנתי שיש לו 4MS הוא רחב וכו' וכו' וכו' השאלות שלי הן כאלה: 1. האם יש אפשרות לתלות אותו ישירות על הקיר ללא הרגלית [כמו תמונה אפשר לומר]? 2. האם הוא יתפקד לי טוב במשחקים? [אני לא משחק הרבה] 3. האם הוא יתפקד לי טוב בסרטים ובאופיס? 4. מה התרשמותכם הכללית ממסך זה? האם הוא שווה?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by auefrat,

יש לי מסך שלאחר 3 שנים החל להיכבות מדי כמה שניות וזה מטריד כמובן. אני מעונין לתקן את המסך. מישהו יכול להפנות אותי למקום מיהמן באזור המרכז (אני גר בראשל"צ).

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. נראה לי שזה מריחות... קבלתי אותו יחד עם המחשב החדש מעבד E6600 וכרטיס מסך 8800640

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Sqeezy,

שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מסך חדש. בעיקר לגיימינג ברזולוציה מקסימלית, יש לי GEFORCE 275GTX. קיצר אני לא ממש מבין מה כלכך מיוחד בDELL הזה, כולם מתלהבים ממנו. שמתי לב שיש לו ניגודיות של 1:1000 לעומת הLG שיש לו 1:50000 (כמו שהבנתי שככל שהניגודיות גבוהה יותר ככה יותר טוב). יש גם הבדל בין הMS, לDELL יש 5MS ולLG יש 2MS. וגם הרזולוציה, ב24 יש יותר גבוהה... יש לי גם כן שאלה לגבי החיבורים והאיכות של המסך של 2 המסכים הללו. לאיזה מסך איכות תמונה טובה יותר? האם הDELL הוא WIDE SCREEN?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. אורח barorian
    Started by אורח barorian,

היי חברים אשמח מאוד להמלצות למסך שעיקר העבודה בו יהיה פוטושופ התקציב 2000+

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים