מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי מחשב נייד של acer דגם: 4820TG עם כרטיס גרפי של ATI דגם: HD 5650 עם 1GB. אני מעוניין לקנות מסך מחשב שאחבר אותו באמצעות כבל HDMI וככה אוכל לעבוד על מסך גדול יותר. ניגשתי לחנות מסויימת כדי לבדוק מסכים ואף נתנו לי לחבר את המחשב כדי לראות איך זה עובד. כאשר חיברתי את המחשב למסך 24' Full HD של PILOT התצוגה לא הייתה טובה ולא הצלחתי לשנות את הרזולוציה כדי לשפר אותה (המסך נראה גרעיני כזה) ואילו כאשר חיברתי את המחשב למסך 23' HD של אותה החברה היה אפשר לראות הרבה יותר טוב. למרות שלא הייתי בטוח שזה התצוגה הכי טובה. אשמח לדעת מה למה לדעתכם זה קרה? האם המחשב שלי יכול בכלל להוציא תצוגה טובה למסך Full HD? איזה מסך הייתם ממליצים לי לקנות בתקציב של +/-1500? (לצפייה בסרטים, משחק…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברה אני מתלבט בין קניית מסך מחשב 4K- איו כרגע דגם מסויים או טלוויזיה 4K . הייעוד יהיה עריכת וידאו. שיהיה להם כניסת HDMI וגם DP מה הגודל המוולץ לכל אחד מהם. ואיזה דגם. עד 3000 אלף.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך שני המסכים האלה? הBENQ קונה אותי כי יש לו חיבור HDMI.. ו2MS אבל היחסי ניגודיות נמוך ממש (למרות שאין לי מושג אם אני בכלל אראה את זה ) מדובר על זה.. http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000-Or8cjx7ZyDhBuePWMMFUiB:12bbi68k5?N=2+31512&pr=QJ5&id=4154795 ומנגד יש לי את המסך הזה של החברה FUJICOM.. שכולם אומרים לי שהחברה הזאת לא מוכרת ועדיף לי לא לקנות שמה.. אבל היחס ניגודיות גבוהה.. זה : המפרט הראשון שמצאתי בגוגל.. http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=30397 כמובן שבמחירים האלה יש גם SAMSUNG ו MAG... אבל הם מציעים דברים די סטנדרטיים... מה דעתכם? טוב במילים אחרות, אני צריך מסך אמין 22" זמן תגובה 2MS ויחסי ניגודיות לא ברצפה.. בסבי…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכלום, הייתי מעוניין בהמלצות שלכם לקנות מסך מחשב, השימושים העיקריים : צפייה בסרטים וגלישה באינטרנט. בשל שאני לא משתמש כבד חשבתי להוציא בסביבות ה 1000 ש"ח המסכים שאני שוקל : Dell 2209WA המומלץ מאד - אבל לא מגיע לFHD LG W2443T שבמחסני חשמל עולה היום בסביבות 960 ש"ח AOC 2436PWA שניתן להשיג אותו בסביבות ה 850 ש"ח תכלס הדילמה שלי היא בין הDELL וה LG והשאלה האם שווה להשקיעה עוד 200 ש"ח במסך קטן יותר שלא FHD בעיקבות הפאנל ? אחלה פורום יש כאן ותודה, יוני
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מבחינים בבעיה בבירור ב 120HZ, כרטיס מסך 4850 מחובר בכבל DVI שהגיע עם המסך הקו במרכז המסך בדיוק. 1080p הבחנתי בבעיה גם בחיבור ל PS3 רואים כמו רעשים מסביב לכתב לפעמים ופס במרכז המסך (חיבור HDMI) הבחנתי פעם ברעש מסביב לתפריטים של המסך עצמו לדעתי למסך יש תקלה כלשהיא Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך המלצה למסך 19' LCD רגיל ב1500 ש"ח. שימושים: טקסט, משחקי FPS ומעט סרטים (לא צריך מסך רחב). 931C ישמש אותי טוב? במשחקים, המריחות / קורונה / גוסטינג אצלו הן ברמה שתפריע או שלא שמים לב אליהן במיוחד?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המסך יהיה בעיקר למשחקים וסרטים אני מתלבט בין שניהם וקשה לי להחליט הבנתי שלסמסונג אין אפשרות להטיה האם זה קריטי?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבר שלי מעוניין לרכוש את המסך, שימושו העיקרי הוא משחקי מחשב, קצת סרטים ושימוש רגיל כגון גלישה. איך המסך עבור משחקי מחשב, ושימוש לישיבה של שעות רצופות לעיניים ?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך המלצה למסך בשביל אבא שלי ( עדיף 21" ומעלה ) השימושים שלו הם בעיקר גלישה ברשת , בניית אתרים ועריכת סרטונים בצורה חובבנית מצד אחד אני הייתי רוצה להשקיע יותר כסף על מנת לקבל מסך טוב אבל מצד שני אנחנו לא מעוניינים להשקיע יותר מדי כסף כי השימושים הם מאוד בסיסים התקציב הוא 800 ש''ח ואני מעדיף לא לחרוג ממנו בכלל ולאחר חיפושים בפורם ראיתי שבתקציב הזה ממליצים על Acer V236HLBD אין לי הכרות עם המסכים שלהם ולפני שאני קונה רציתי להתייעץ בכל זאת אם יש אופציה טובה יותר בתקציב הזה לדעתכם ? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברים, מישהו יודע מתי ה-Samsung CRG9 יתחיל להימכר בארץ? יש תאריך השקה צפוי?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, מסך ה CRT שלי החל לגסוס ותוך כדי גם הורס לי את העיניים. אני מחפש המלצה למסך. עדיף עד 2000 שקל, אבל אם ממש איכותי אז אפשר להתפשר בתחום הזה. השימוש שלי בו יהיה ברוב רובו צפיה בסרטים (ולכן אני מעוניין גם במסך רחב). אני לא משחק בכלל במשחקים כך שזמן תגובה (נראה לי) פחות חשוב. בנוסף אני קורא הרבה וגם מתכנת ואני מחפש מסך שרואים בו כמה שיותר חד על מנת לשמור על העיניים. המחשב שלי הוא ישן למדי ויש לו כרטיס מסך radeon 9550 עם יציאת VGA בלבד. מסכים שראיתי עד עתה (מסכים די סטנדרטיים אני מניח- samsung 931,943 וכו) לא מצאו חן בעיני בלשון המעטה. הצבעים בהם היו הרבה יותר מדי בהירים ובוהקים, לא הייתה חדות בקריאת טקסטים (כמו שיש למשל בניידים החדשים) ובכל הסרטים שראיתי הצבע השחור נראה ב…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן. קניתי כבל DisplayPort וחיברתי אותו ממסך Dell 2414 ל- GTX970. הבעיה שאין תמונה. חיברתי כבל HDMI, לאחר שאני מקבל תמונה אני הולך להגדרות כרטיס המסך של NVIDIA ל- Setup multiple displays ואני רואה רק מסך אחד. (לפי המלצה בחיפוש בגוגל אמרו לי לשנות שם מHDMI לDP - אבל אין כזאת אפשרות). עדכון: המסך כן מזהה DP אבל הוא כל הזמן נכנס למצב Power Save. שניה מסך שחור, שניה Power Save וכך הלאה. מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי קניתי מחשב חדש מבוסס i5 עם כרטיס מסך של gigabyte gt220 ddr3 1G ואני מתלבט בקשר למסך של dell רק בגלל שהוא לא full hd האם יש לי סיבה לדאגה וכדאי לקנות מסך עם פנל tn יותר זול אך תומך full hd או לקנות את המסך הנ"ל? בקיצור האם העובדה שהמסך של dell לא full hd תהיה מורגשת באיזו שהיא דרך ביחס למסכים נחותים ממנו בפנל אך עם full hd? תודה... נ.ב. האמת שאני לא יודע עם הכרטיס מסך שלי תומך full hd...
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצות למסכים יחסית גדולים (30 אינץ' ומעלה) לעריכה, אני בעיקר רוצה להשתמש בו כמוניטור עליו אני רואה את הסרט שאני עורך בגודל מלא, במקום לעבוד בחלונות קטנים. אין לי העדפה לחברה, אם יש מסכי טלוויזיה שיתאימו, גם הולך, כל דבר תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברה קיבלתי מסך טלוזיה חדש SAMSUNG LED 32 מהדגם החדש עכשיו אני מעוניין לחבר את המחשב שלי אליו..עד עכשיו בכל הטלוזיות הקודמות השתמשתי בכבל VGA TO VGA ולא היה לי בעיות אבל במסך הזה יש כניסה של כבל HDMI אז הכבל שלי כבר לא תופס כאן..מישהו אמר לי שאצטרך מתאם VGA TO DVI ולאחר מכן לחבר כבל DVI TO HDMI..מישהו יכול לאמת את המידע לפני שאני רוכש? חלק אמרו לי שזה לא יעבוד..
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש מסך 24" למשחקים וגם סרטים, חשוב שלא יהיה לו INPUT LAG גבוהה, אני כן מוכן להתפשר על 22" אם הוא איכותי בהרבה. התקציב יכול לחרוג אבל לא בהרבה (100ש"ח, גג 200) מצאתי את הBENQ G2400W אבל כרגע אי אפשר למצוא אותו בארץ.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חשוב שהגודל יהיה לפחות 22 אינץ. הכרטיס מסך שכנראה יהיה הוא הGTS 460 1024 MB
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי מרדנית מציעים לי את המסך הנ"ל ב-1850 ש"ח. לא נראה לי...... בחיים לא שמעתי על החברה הזאת. מישהו מכם שמע פעם על הדבר הזה? 16.7 מיליון צבעים?? המוכר סיפר לי שבמסך הזה יש "פאנל LG סוג A+". מישהו יודע מה זה? להלן קישורים למסך: http://www.ktc.net.cn/en/proddetail.php?productID=53 http://ibcleb.com/product_info.php?products_id=431&osCsid=a35e09a93933e91316237942409125e4 ובחנות של דיגמה: http://digma.co.il/shop/product_info.php/products_id/5558/language/he?osCsid=debbd619cd1c2f0c8e7ddaf1ee04402c
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
המסך שגרף ביקורות מצויינות באתר, וגמרתי כבר אומר לרכוש אותו... אינו מומלץ על-ידי היבואן, בטענה שמסכים רבים חזרו עקב תקלות במעמד (רגל) המסך. אני מודה שהעיצוב של הרגל הוא לא שיגרתי, אולם הופתעתי מהמידע שנמסר מהיבואן. על מה תתמליצו כתחליף? יש עוד 19" מבוסס על פנל PVA מבית Samsung שתוכלו להמליץ עליו? חבל שמסך כל כך איכותי נופל בגלל אביזר ארגונומי... נ.ב. האם ייתכן שהיבואן "מבלף" לקראת החלפת סדרת מסכים? ilil
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך מחשב עבור ילד בכיתה ב', המיועד בעיקר לאינטרנט ומשחקי אינטרנט עם גרפיקה פשוטה. התקציב סביב 600-700 ש"ח. גודל המסך סביב 21-23 אינץ'. יש לי כרטיס מסך עם יציאת VGA ו-DVI. אשמח אם אפשר יהיה לבצע שינוי זוית וגובה למסך, אך לא חובה. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, כשאני מפעיל את זה(זה מעלה את הניגודיות מ1:1000 ל1:1500 בעזרת תאורה אחורית, ככה הבנתי לפחות) אז בזמן האחרון שמתי לב כשזה מופעל למשל בסרט\משחק אז יש הרבה פעמים קטעים שכאילו 'סוגרים' את האור ו'מדליקים'.. נהיה חשוך נהיה בהיר.. מקווה שאני מובן... כאילו מעמעמים פתאום את המסך ומחזירים חזרה לנורמלי. זה בעיה במסך? למה זה קורה? כשאני רואה YES במסך בHDMI זה Dynamic(בלי CR) ואין עם זה את הבעיות האלו. אוקיי עכשיו שמתי לב לעוד משהו, כשאני שם סרט על מסך מלא ולוחץ על סטופ, פתאום הוא נהיה חשוך וכשאני מפעיל פליי זה חוזר להיות רגיל. אז ניסיתי לעשות פרינט סקרין כשזה על סטופ בכדי להראות לכם שזה חשוך פתאום וכשהדבקתי את זה בפוטושופ\צייר זה לא חשוך, זה רגיל. אז אפשר להבין מזה שזה בעיה במסך…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קיבלתי כאן המלצה למסך תקציבי לפני כשבועיים ל: Xerox XG-91D . בדיקה בפורום מעלה שיש מסך דומה (מחיר וביצועים) LENOVO L192P. ראיתי ששאלו כבר שאלה דומה ,אך לא ראיתי תשובה מסודרת,למשחקים ואינטרנט מי מהם עדיף? הבנתי שלזירוקס בעיית מסך זכוכית,ובלנובו צריך להקפיד על הדגם. אז מי מהם עדיף,או שיש אלטרנטיבה טובה יותר בטווח מחירים זה?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, חיפשתי בפורום, וגם בגוגל ולא מצאתי ביקורות מקצועיות על מסכי דייהו. אני מניח שזה סימן לא טוב אבל האם יש אפשרות שזהו מסך סביר? אני עובד הרבה עם גרפיקה, מעט מאוד משחקים אבל הרבה שעות מול המחשב, מה אתם חושבים? הערה, אני לא בטוח שזה בדיוק הדגם, ראיתי שיש גם דגם L2200md תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המסך הנוכחי שבק חיים בהפסקת חשמל הערב. חשוב לי שטכסטים יהיו חדים וברורים, ושהעיניים לא יתעייפו. ודבר נוסף שהאייקונים לא יהיו קטנים מידיי על הסרגל. אשמח לקבל המלצות.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לעונים האם יש מסך המשלב את השלשה המנצחת: רזולוצייה תומכת 4k + מעל 100 הרץ רענון + מעל 30 אינץ עד עכשיו נתקלתי בשילוב של 2 כל פעם
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-