מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
שלום, אודה לכם על המלצה על מסך 22 אינץ LG או סמסונג בעל יכולת הגבהה עדיף בצבע לבן בעל חיבור DVI וגם אודה על המלצה על חנות בתל אביב (שאקבל בה את אחריות היבואן הרשמי). תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נראה לי שהגיע הזמן להצתרף לעולם המתוקן ולעבור סוף סוף לLCD. הזמנתי מחשב חדש שבא עלי לטובה ואני חושב לצרף להזמנה אולי גם מסך שיחליף את הCRT LG F700B שלי (למרות שההנ"ל עדיין פועל מצויין) ואני מעדיף להשקיע במסך טוב כדי להנות מהמחשב החדש בצורה טובה יותר (הכולל 4850 בתוכו) בהתייעצות קצרה עם החנות שממנה הזמנתי (IQPC) הומלץ לי על הAsus MW211C שבהחלט קיבל כמה המלצות פה אבל הייתי רוצה לשמוע את הדעה שלכם גם. השימושים שלי הם בעיקר: אינטרנט בעיקר (זה אומר הרבה טקסט) מעט סרטים ומעט משחקים. (בעיקר בגלל חוסר זמן) השאלה האם 22 אינץ לא יהיה גדול מידי סתם לשימוש יום יומי והאם לא עדיף להשקיע במסך 19 או 20 באיכות הרבה יותר גבוהה. והאם יש דגמים יותר טובים ובאיכות גבוהה יותר ל22 אינץ מהasus (ש…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש מסך LCD 19 אינץ' , 2MS (עדיפות למסך רחב, אבל לא חובה),חיבור DVI , וניגודיות של 1:1600 או 1:2000 מחיפוש קצר מאוד שעשיתי ראיתי את המסך הזה : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_41_2213&products_id=16426 הנתונים של המסך הזה הם : מסך רחב, 2 מילי שנייה , חיבור DVI , מסך רחב , ניגודיות של 1:2000 , מסך שטוח לחלוטין. והרזולוציה היא : 1440x900 בגדול הכל נראה טוב ויפה, אבל אני לא מבין יותר מידי ב מסכי LCD כך שאני צריך שאתם תתנו לי חוות דעת על המסך הזה ומה בעצם החסרונות במסך ? הוא עולה 1600 ש"ח בערך וזה מחיר טוב מאוד עבורי אבל אם יש צורך בשיפור אני מוכן לעלות במחיר. תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים, במזל טוב הגיע אלי המסך 22 אינץ של סמסונג. הזמנתי אותו ישירות מחיון וכשדיברתי איתם נאמר לי שזהו פאנל A וזה הפאנל היחידי שיש בארץ והם מביאים. כשהגיע המסך פתחתי אותו ואני רואה שרשום על המדבקה שזהו פאנל C. מלבד בעיות הצבעים שניתנים לתיקון אני רואה בבירור GLOW בחלק התחתון והעליון של המסך ברגע שיש תמונה שחורה. רציתי לדעת עם כך גם בפאנל A של המסך הנל. אני מבקש שיענה רק מי שיש לו את המסך ולא כל מי ששמע או ראה בפורומים. כי עד שלא ראית בעיניים אי אפשר לדעת. תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשת מחסני חשמל נמכר מסך בגודל 17 אינצ' של חברת Relisys, בסכום של 900 ש"ח. זה מסך מודרני עם קצב ריענון של 4 מילי שניות. הנה קישור לדף עליו: http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=2934057 (אני לא רואה שלמחסני חשמל יש אתר). האם מישהו מכם קנה אותו ? תוכלו לחוות דעה ? תודה רבה מראש על כל תשובה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הCHIMEI עולה 1340 ש"ח ויש לו זוית צפיה של 170 מעלות, לעומת הDELL שעולה 1460 ויש לו זוית צפיה של 160 מעלות. מה עדיף ? ועוד משהו, כמה עולה הדל הזה בנקסטופ והאם אני יכול לקנות משם לבד (משהו עם HWZONE, לא זוכר....) ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת מה דעתם על המסך הזה? האם הוא שווה 1100 ש''ח? מוכר לכם הדגם? חיפשתי כאן בפורום של LCD ולא מצאתי. תודה למי שיעזור.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי חבר שרוצה להחליף את ה-17" LCD שלו באיזה 22" רחב... עיקר השימוש שלו הוא סרטים וגלישה ברשת. מבדיקה מהירה ראיתי שכולם בעלי נתונים כמעט זהים, ופנלי TN פשוטים... האם יש המצלמה מיוחדת ? הוא מעדיף לשמור את זה על הצד הזול של הסקאלה, האם למישהו יש ניסיון עם ה- 22" של פרוויו בנמכר במחיר נמוך במיוחד ? איך ה-CMV ? (ראיתי ביקורות דיי נלהבות), האם יש סיבה לשלם עוד 500 שקל לערך ל-DELL 22" ? אשמח לכל עזרה ועצה...
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הלכתי לחנות כלשהי לקנות מסך LCD האחריות שהם הציעו לי על המסך היא כזאת: האחריות חלה 3 שנים ולגבי פיקסלים שרופים במסך חדש עד 14 יום מיום הקנייה למסך 19 צריך מינימום של 4 פיקסלים שרופים להחלפת המסך. ואחרי ה14 יום צריך מינימום של 10 פיקסלים שרופים . לי זה נשמע מאוד גרוע, וזה דחה אותי מלקנות את המסך . אז רציתי לדעת מה אתם חושבים על תנאי האחריות האלה ומה לדעתכם בערך התכיפות והסיכוי לפיקסל שרוף והאם בכלל התנאי של 10 פיקסלים שרופים זה נורמלי, כי אני מפחד שאני יתקע עם 5 פיקסלים שרופים ואף אחד לא יחליף לי את המסך .. ושלא נדבר על הקטע שאני יכול לקבל את המסך עם 3 פיקסלים שרופים עוד מהחברה והם לא יחליפו אותו.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בבית מסך 17 LCD סמסונג ועוד טלוויזית סמסונג 26 עם HDMI והיא HD READY אני רוצה מסך מחשב חדש שתומך בצורה מלאה ב HD אני חושב על ה DELL אבל אשמח לעוד הצעות. כמו כן אם אני הולך לחבר אליו כרטיס 8800 ורציתי לדעת האם מאבדים מהאיכות כששמים קאבל DVI ל HDMI תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Samsung 22" Wide 226BW 2MS DVI כמות: 1 - מחיר: ¤1814 VS מסך: Dell 20" 2007FP UltraSharp Flat Panel כמות: 1 - מחיר: ¤2096 הצרכים של הבנאדם : משחקים כבדים,תוכנות כבדות(פוטושופ וכאלה),סרטים,אינטרנט. אני מריץ בד"כ הרבה תוכנות כבדות ביחד. דעה שלי : הייתי הולך על הדל הזה או על הדל הרחב או אפילו על הדל ה22 אבל משום מה הוא מתעקש על מסך 22, אז מה עדיף? אחד מהשניים או הדל 22 הרחב גירסת 2008? אשמח לתשובות ודעות כדי שאני אוכל להפנות אותו לפה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חיפשתי בפורום מסכי מחשב מסך טוב עד 24 אינץ לקנות וראיתי שהרבה אנשים ממליצים על מסך מחשב של dell דגם- dell ultrasharp u2412m 24'' with led ips. הבנתי שיש למסך הזה רזולוצייה מעולה 1920x1200 וחיבור DisplayPort(DP. יש לי כרטיס מסך sapphire hd 7850 2gb עם חיבור displayport 1.2, רציתי לדעת עם אני קונה את המסך הזה ומחבר אותו ב- DisplayPort אני יקבל את הרזולוצייה המקסימלית 1920x1200 שנותן המסך מחשב..? *עוד משהו שלא הבנתי- ראיתי שהמסך מחשב מגיע עם חיבור- Digital Visual Interface connectors (DVI-D) with HDCP מישהו יכול להסביר לי מזה החיבור הזה..ולעומת displayport מה יותר טוב..?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ירכש כמובן מ Ebay, עד 1600 ש"ח בערך. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקציב הוא 1200 ש"ח. השימוש הוא בעיקר לעבודה ומדיי פעם משחקים אני יודע שקשה למצוא מסכים טובים בצבע לבן אבל לא נראה לי שיש לי ברירה אחרת. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם יש בעיה בהצגת צבע שחור במסך הזה ? כי הוא מוצג כאילו שמסתכלים עליו מהצד ואני מדבר בהשוואה למסך LCD אחר רגיל עם פאנל TN של BENQ שמציג שחור בצורה נורמלית האם יש לי בעיה או שזה רגיל ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חשוב שהגודל יהיה לפחות 22 אינץ. הכרטיס מסך שכנראה יהיה הוא הGTS 460 1024 MB
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות את המסך הזה http://skypc.co.il/pl_product~OP-RD09-4442~9~0.htm עכשיו רציתי לדעת אם יש למסך הזה אפשרות תליה על הקיר? ואם כן באיזה חנות(או אם יש בSKYPC) אני יכול לקנות את המתלה. ואם יש בגודל הזה(23") ובטווח מחיר הזה מסך משתלם יותר? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לרכוש את המסך U2311H והבנתי שיש לו מספר הגרסאות. אני לא הבנתי מה ההבדל בין הגרסאות ואם זה באמת משפיע. ואם יש הבדל, אני יודע איזה גירסא מוכרים לי? אני יודה לכם מאוד אם תוכלו להבהיר לי את העניין הזה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בעיקר לעבודות הנדסה, תיכנות ומסמכים? http://ksp.co.il/?uin=17953 תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני מעוניין לרכוש מחשב נייד בסיסי לגלישה וצפייה בווידאו פה ושם לא מחשב לשימוש עיקרי ראיתי מחשב נייד שכתוב שהמסך anti glare מאט מה המשמעות? האם הוא פחות בריא לעיניים או יכול לגרום לכאבים? בכללי אני ביום יום עובד הרבה מחשב אני מעוניין לרכוש מחשב נייח איכותי לכן עקב מגבלות תקציב אני לא מעוניין להשקיע הרבה במחשב נייד
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים! אני רוצה לקנות מסך לעבודה עם גרפיקה בשביל דפוס. הגודל צריך להיות 24 אינץ, הייתי שמח גם אם המחיר היה נמוך מ- 3 אלף, אבל ממה שאני שומע כנראה שזה המחיר שממנו מתחילים במסכים האלה. בבקשה תמליצו לי על משהו מתאים. תודה רבה! מיכאל
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכלום, הייתי מעוניין בהמלצות שלכם לקנות מסך מחשב, השימושים העיקריים : צפייה בסרטים וגלישה באינטרנט. בשל שאני לא משתמש כבד חשבתי להוציא בסביבות ה 1000 ש"ח המסכים שאני שוקל : Dell 2209WA המומלץ מאד - אבל לא מגיע לFHD LG W2443T שבמחסני חשמל עולה היום בסביבות 960 ש"ח AOC 2436PWA שניתן להשיג אותו בסביבות ה 850 ש"ח תכלס הדילמה שלי היא בין הDELL וה LG והשאלה האם שווה להשקיעה עוד 200 ש"ח במסך קטן יותר שלא FHD בעיקבות הפאנל ? אחלה פורום יש כאן ותודה, יוני
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי קניתי מחשב חדש מבוסס i5 עם כרטיס מסך של gigabyte gt220 ddr3 1G ואני מתלבט בקשר למסך של dell רק בגלל שהוא לא full hd האם יש לי סיבה לדאגה וכדאי לקנות מסך עם פנל tn יותר זול אך תומך full hd או לקנות את המסך הנ"ל? בקיצור האם העובדה שהמסך של dell לא full hd תהיה מורגשת באיזו שהיא דרך ביחס למסכים נחותים ממנו בפנל אך עם full hd? תודה... נ.ב. האמת שאני לא יודע עם הכרטיס מסך שלי תומך full hd...
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה דעת חכמי הפורום בעניין זה? ניסיתי כמעט הכל כדי לכייל את ה931C סמסונג כדי שהטקסט יהיה קריא, ושאוכל לקרוא בלי שהעיניים יתעייפו אחרי פחות משעה, ניסיתי את כל סוגי הרזולו' שיש, את הcleartype של ms ,את הdisplaymate כמו גם את כל הקישורים שמצאתי כאן בפורום לתוכנות כיול למינהם. כולל זו שבאה עם הכרטיס מסך שלי GT6600 . הגדלה של הDPI ל120 עזרה מעט, אבל עדיין זה לא בדיוק זה. האם צריך פשוט להתרגל לזה, או שככה זה בLCD ואין הרבה מה לעשות? מה שמתאים לאדם אחד, לא בהכרח יתאים לאחר ואין הרבה מה לעשות בנידון? או שכמו שהבנתי מכמה מאמרים בנט, שLCD לעולם לא ישתווה לCRT בטקסט חד ובריא. אני שוקל להחזיר אותו לחנות בגלל הבעיה הזו ודיי חבל, כי משחקים כבדים , כמו גם וידאו רצים עליו הרבה יותר טוב מ…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הפנמתי שאם מחפשים מסך מחשב 22" ממש מעולה צריכים להיות מוכנים להיפרד מ- 3000 שח לפחות. אז בהחלטה של הרגע, נכנסתי לחנות למוצרי חשמל ורכשתי לבן היקר מסך SUMSONG 226WB שלמתי 1350 ש"ח ( פחות מ-1500 שהקצבתי לעניין) ואמרתי תודה... מאחל למחפשים למצוא משו כאוות נפשם. בהצלחה. אורי
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-