עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by ha,

אחרי חודש עם ה- 2709W תרשו לי לסכם קצת חוויות. לפני זה, הייתי רוצה להדגיש דבר חשוב אחד: אני איש של CRT. המוניטור הראשון שלי לפני 22 שנים היה מוניטור שפופרתי ("14 ש/ל רזולציה מקסימלית 768*348...) וגם האחרון ("Sony 24 צבעוני 2048 * 1920) כך שכל ההיתיחסויות שלי ל- 2709W יהיו בהשוואה אליהם. הטוב: יש הרבה. צבע מדהים ברמה טובה יותר ממסך טריניטרון. גודל פיזי ענק, "27 נחשב להרבה על הנייר אבל רק אחרי שתוקעים את המפלצת הזאת על העגלה מגלים שיש צורך להפעיל את שרירי הצוואר כדי לעבור מחלון לחלון. רזולציה גבוה מספיק (1200*1920) כך שניתן להבחין בפרטים הקטנים ביותר יחד שטח תצוגה ענק כך שברזולוציה כזאת ניתן לקרוא היטב גם טקסטים שבמסך הסוני שלי היתי צריך לקרב את הראש למסך. איכות תמונה שמדהי…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by rambo122,

אני רוצה לדעת , למסך יש תמיכה HDMI מה שאומר שאני יכול לחבר ממיר בעל תמיכה ב HDMI . השאלה שלי היא האם יכולים להיות מחוברים במקביל גם הממיר וגם המחשב ? (האם יש אפשרות מעבר או שרק אחד מהם יכול להיות מחובר) שאלה נוספת מה ההבדל בין ה T240 ל 245T של סמסונג ?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. הי, יש לי היום מסך 24 אינצ' של סמסונג מדגם syncmaster 2494 (יש לו רזולוציה של 1920 על 1080), המסך עוד מעט בן 4. אני רואה שיש מבצע ב TMS על המסך U2312HM של דל עם פאנל IPS שראיתי בפורום שאומרים שהוא מסך מאוד טוב. עד כמה משמעותי הפאנל IPS בשביל משחקים וסרטים? יהיה שיפור לעומת המסך הקיים?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Omer Shamia,

בין 1000 ש''ח ל-1300 ש''ח לשימוש בגלישה סרטים וקצת משחקים, עם פאנל ips ורזולוציה 1920X1080 איזה דגמים מומלצים לפי הדרישות

5. שלום לכם אני מחפש מסך LCD גודל לא משנה לי בכלל אני מחפש בעקרון איכות המסך כלומר מסך שלא יהיו לו מגרעות מבחינת משחקים אם זה MS וכל הפקטורים. מדובר במשחקי FPS כמו DOOM 3 QUAKE 4כלומר משחקים מהירי תנועה. הסכום שאני מוכן להשקיע הוא 2500 גג 2700 שקלים חדשים. מקווה ומחכה לתשובותיכם תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Dubliner,

חברה שלי רוצה לקנות מסך חדש. בתור הבעלים של DELL 2209WA המלצתי לה בחום על המסך אבל היא לא מוכנה לשמוע. כרגע יש לה 17" (שסיים את חייו) והיא טוענת ש-22 זה גדול מדי ומוכנה מקסימום 20. השימוש העיקרי יהיה ללימודים, כלומר הרבה קריאת טקסט וכתיבת מסמכים, כך שלדעתי פאנל IPS יהיה עדיף. כשחיפשתי בזאפ מצאתי רק 4 מסכים בגדלים האלה עם פאנל IPS שהמחיר שלהם היה כ-3000 ש"ח, אז הבנתי שאי אפשר להסתמך על האתר הזה. השאלה שלי היא האם יש מסכים משתלמים של 20 אינטש (תקציב עד 1000 ש"ח) עם הפאנל הזה?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. סמסונג איננה לבד בעולם מסכי המחשב הקעורים והאולטרה רחבים - גם ליריבה העירונית LG יש כמה דגמים חדשים, אשר מבטיחים חוויית צפייה ומשחק ש\"תשאב\" אתכם פנימה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%90%d7%97%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%a0%d7%a9%d7%a7-%d7%92%d7%9d-%d7%9c-lg-%d7%99%d7%a9-%d7%9e%d7%a1%d7%9b%d7%99%d7%9d-%d7%a7%d7%a2%d7%95%d7%a8%d7%99%d7%9d-%d7%9e%d7%90%d7%a1%d7%99%d7%91%d7%99%d7%99/

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום לכולם, מחפשת מסך מחשב בגודל של 21'' עד 23'' לצורך לימודים ומדי פעם צפייה בסרטים. יש לציין שבלימודים (אני סטודנטית להנדסה) אני מבלה המון המון זמן מול המחשב, לכן רצוי שהמסך יהיה מותאם לישיבה של שעות מרובות. המסך אמור להתחבר למחשב הנייד. תקציב נמוך, מוכנה להשקיע גג 600 ש"ח. רצוי שלא יתפוס הרבה מקום על השולחן (לפחות מבחינת העומק כולל המעמד). אשמח להמלצותיכם. חג שמח!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by rangerman,

מישהו מכיר את המסך הזה ויכול להמליץ? תודה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Shoko,

זה הדגמים שמצאתי: SyncMaster 226BWוSamsungו http://zap.co.il/model.asp?model_id=576847 L226WTQוLGו http://zap.co.il/model.asp?model_id=585649\ VW222UוAsusו http://zap.co.il/model.asp?model_id=598360 W2252TQוLGו http://zap.co.il/model.asp?model_id=692075 E228WFPוDellו http://zap.co.il/model.asp?model_id=502783 2208WFPוDellו http://zap.co.il/model.asp?model_id=688916 או אולי אפילו דגם אחר? סומך על המומחים פה שכן זה מסך שהולך לשרת אותי בלפחות 7 שנים הבאות. שימושים:משחקים ,גלישה באינטרנט(זתומרת הרבה קריאה אז שלא יכאבו לי העיניים), ישומי אופיס וגם סרטים מה שווה מסך גדול בלי לראות עליו סרטים.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום לכם, ברצוני לקנות (בדחיפות, כי המסך הקודם שלי מת, לצערי הרב) מסך LCD בפורמט לא רחב. המסך ישמש בעיקר לעבודה ממושכת (Office, אינטרנט), ומדי פעם לסרטים. לכן, אוכל לדעתי להסתפק במסך עם זמן תגובה 8ms (האם לדעתכם צפויות בעיות עם סרטים?). אני מעדיף מסך שהוא לא בפורמט WIDE, כי נראה לי שלצרכי עבודה זה יותר נוח. (עבודה = קריאת \ כתיבת מאמרים, ותכנות) המטרה היא מסך שלא יכאבו\התעייפו העיניים משימוש ממושך בו. ברצוני להשקיע כמה שפחות כסף במסך, ולכן מחיר בסביבות ה 1100 נראה לי סביר. ראיתי מספר מסכים כאלו, של LG, Proview ו MAG, אך הייתי שמח לקבל המלצה קונקרטית. מחיר זול הוא די חשוב לי, מנסיון כואב עם המסך הנוכחי שלי, שהיה מעולה, אך נהרס תוך 3 שנים (LG F700P), מה שאומר שאני מצפה להח…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by ran500,

היי אשמח להמלצה לרכישת מסך למחשב בדכ אני משתמש במסכי מחשב קטנים 19 אינצ והם נוחים עבורי בעבר היה לי נסיון קצר עם מסך 24 והרגשתי כאבי עיניים השימוש הוא לגלישה ועבודה משרדית אשמח להמלצה למסך כמה שיותר "בריא" ונוח לעיניים,אני עובד הרבה שעות מול מחשב האם באופן כללי יש קשר לגודל מסך ומאמץ לעיניים?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. Started by ziv13,

היי, ראיתי פה שהמסך 27 של דל עולה רק באיזה 300 שוקל יותר מ ה 24... האם אתם חושבים שהעיסקה הזאת משתלמת? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=8001

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. מחפש עוד מסך, כעת אני רוצה מסך 24 שיהיה עם זמני תגובה מהירים עבור משחקים, בלי LEG כמעט, ועם איכות צבעים מעולה. מבחינת מחיר, מעדיף לא בשמיים. יש למישהו עצות ורעיונות? בתודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. המשחק הוא warrock ואין בהגדרות את הרזולוציה של מסך רחב 1440-900 מה אני יכול לעשות כדי לסדר את זה ? כי לפעמים המסך נהיה שחור לשניה וחוזר כרגיל וזה לפעמים מציק לא הצלחתי למצוא פיתרון בנתיים נשמח לעזרה מכם

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by samitc,

היי, מחפש לקנות מסך חדש לעבודה משרדית בעיקר (ויצירת מוזיקה - fl studio) ולפעמים משחקים (אבל זה השימוש הכי פחות חשוב) התקציב הוא 500 ש"ח עם חריגה כלפי מעלה במידה וממש צריך את זה. הדרישות הן מסך full hd לפחות ועדיף 24 אינצ ומעלה. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. שלום שלכם.. אני רוצה לקנות מסך מחשב בגודל 24 ומתלבט בין דגמי ה LED הקיימים LG W2486L סמסונג BX2450 או אולי דגמים אחרים שאתם ממליצים לי עליהם שימושים עיקריים:אינטרנט,סרטים... תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by spider272,

שלום לכולם רוצה להחליף תמסך המיושן שלי ברוזולוציית 1440X900 למסך מחשב איכותי לסרטים בעיקר וגם משחקים כרטיס מסך כרגע של גיגבייט gtx 660 עד 1500

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by שגיב,

שלום אני מעוניין להרחיב את שולחן העבודה שלי ולהוסיף מסך נוסף אני מעוניין במסך מרובע בגלל מקום עכשיו מצאתי שתי דגמים שתואמים את הרצונות שלי אבל אני לא בטוח בגלל תקציב אני מעדיף יד שניה 1.מסך אחד הוא SONY SDM 19 המסך בין 5 שנים 2.מסך DELL 19 גם די ישן עכשיו השאלה שלי מה כדאי מבחינת איכות אני מכיר את שתי המסכים משימוש במקומות אחרים אני רק לא בטוח מה עדיף כי בכל זאת הם לא הכי חדשים כל אחד מהמסכים עולה בסביבות ה 250-300 שקל ביד שניה אשמח לקבל דעות חוות דעת וכו לגבי הדגמים האלה תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by maors3,

מעוניין לדעת מה ההבדל בין ה U2414H לP2414H תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. Started by kozimus,

שלום אני צריך המלצה למסך לפי הכתוב למעלה ,כמו כן חשוב מאוד שיהיו רמקולים מובנים.מהסיבה הזאת הDELL 23 המומלץ אינו מתאים לי. תודה מראש על העזרה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. היי חברה אני מתלבט בין קניית מסך מחשב 4K- איו כרגע דגם מסויים או טלוויזיה 4K . הייעוד יהיה עריכת וידאו. שיהיה להם כניסת HDMI וגם DP מה הגודל המוולץ לכל אחד מהם. ואיזה דגם. עד 3000 אלף.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by ilanafri,

בהמשך לבקשת מפרט בפורום "מפרטי מחשב" וצורך במסך אבקש התייחסותכם. בעיקרון הייתי נעול על מסך תקציבי Dell 24 P2414H במחיר 981 ש"ח http://www.tms.co.il/product/13285 בשיחה עם נציג המכירות הבהרתי לו שהשימוש יהיה בעיקר לאינטרנט, צפייה בסרטים ואולי קצת משחקי פלאש ולא היה אכפת לי לחסוך קצת אם יוכל להמליץ על מסך אחר שיעשה את העבודה. המסך שהוצע לי הוא LG 23.6 24M35D במחיר של 719. http://www.tms.co.il/product/13451 מה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום רב, בתחילה התלהבתי מהנתונים של מסך ה-ATIVA שמצאתי בקטלוג של "אופיס דיפו", אך בסופו של דבר ירדתי מהאופציה הזו לאחר שקראתי את ההסבר של דניס (כתגובה בנושא אחר). מבקש יעוץ והמלצות על מספר מסכים חלופיים. הדרישות שלי הם כאלה: 1. מסך רחב 2. רזולוציה גבוהה מאוד לצורך צפייה בתכני HD 3. DVI 4. זווית צפייה רחבה ככל האפשר (למעשה זה הנתון העיקרי שבגללו פסלתי את ATIVA . כתוצאה מבעיות גב וניתוח שבר שעברתי לאחרונה, במשך רוב הזמן אני לא יושב מול מסך המחשב אלא שוכב לצידו, ולכן ברור שאני זקוק לזווית צפייה רחבה, אחרת אני כמעט ולא רואה כלום. כיום יש לי מסך דק 15 של סמסונג מהדור הישן, דגם 151S וכשאני שוכב מהצד התמונה פשוט קטסטרופה!) 5. מותג אמין, אחוז תקלות שואף לאפס התקציב עד 3000 שקלים…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by 00x,

שלום, אני מעוניין לרכוש מסך מחשב חדש. אחרי כמה בדיקות מצאתי את עצמי מתלבט בין 2 מסכי המחשב האלה: Samsung C24FG70FQM (פאנל VA) Samsung S24F350FH (פאנל PLS) אני אספר לכם על הצרכים שלי בשביל הבנה טובה יותר. אני סטודנט שיושב שעות מול המחשב, בין אם זה משחקי רשת (כמו Overwatch וכדומה), גלישה, עבודות, עבודה מול פוטושופ וכדומה. אני מעביר את רובו של היום מול המחשב. אני לא מחפש עכשיו את המסך המושלם לגיימינג, כי זה לא שאני משתתף בתחרויות וכדומה שאני צריך את הביצועים הללו, אבל אני כן רוצה מסך "לייט גיימינג" (שיתן את העבודה לגיימר הממוצע). יש הבדל של פי 3 במחיר בין המסכים. השאלה שלי אם ההבדל באמת מוצדק מבחינת המסך עצמו. העניין של…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים