מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם חבר שלי רוצה לקנות מסך למחשב שלו ורצה לקבל המלצה על מסך 22 שיכלול pivot הוא בעיקר יהיה למשחקים סרטים ועבודה שוטפת.... גמיש ב 100+- בתקציב תודה לכול העוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עדיף שיהיה עם רמקולים... תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לפני כיומיים רכשתי לעצמי את ה 2209 - חיברתי אותו דרך יציאת ה VGA (אין לי יציאת DVI) וזה עבד מצויין. אחרי כמה דקות של שימוש התחלתי להבחין בטשטוש/רעש מסויים בעיקר סביב הטקסטים. לא כל כך קל להבחין ברעש אך כשמסתכלים מספיק טוב ניתן להבחין בכך שהפיקסלים "רועדים". יש לציין שלאחר ביצוע AUTO ADJUST הבעיה נעלמת אך היא חוזרת אחרי מספר דקות. האם יש פתרון טוב יותר מאשר להחזיר את המסך לאייבורי?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=741793 אני לא מצליח להבין איזה סיבה יש למישהו, בוא נאמר גיימר או משתמש רגיל שרוצה מסך גדול ואיכותי ואין לו שום דרישות מיוחדות של גרפיקאים או של עלות נמוכה מהסטדנרט, לקנות מסך אחר ולא את זה?! על פניו, לפי המפרט הטכני וכמה חוות דעת של אנשים שקנו אותו, זה המסך הכי טוב היום בשוק לדרישות האלה ומספק יחס עלות:תועלת הטוב ביותר, אז למה לעזאזל לקנות משהו אחר?? על אחת כמה וכמה מסכים יקרים יותר שלא נועדו לעריכה גראפית מקצועית.[br]פורסם בתאריך: 20.05.2010 בשעה 16:22:38 אני מבין שכולם מסכימים איתי אין תגובות...
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אהלן חברים, אז התחדשתי במחשב חדש לפני כשבוע (בעזרת הפורום הנהדר הזה) והתחלתי לחשוב על שדרוג של המסך. כרגע אני עם מסך LG בגודל 19" שנרכש לפני כעשור. עדיין עובד (טפו טפו טפו), אבל כבר הגיע הזמן להתחדש. אני לא סגור על גודל, ובטח לא על מחיר, אבל מעדיף לא להוציא יותר מ-800 שקל על זה (אלא אם ממש חייב). כאמור, אני עם מסך 19" מרובע (זה נקרא יחס 4:3?) - תמיד הייתי על רזולוציה של 1024X768 (מתוך הרגל) ומאז קבלת המחשב החדש אני על 1280X1024 (ככה הווינדוס המליץ, וזרמתי איתו). חשבתי על גדלים של 23-24 אינץ'. אני ממש אוהב את המסכים של DELL והבנתי שהם מומלצים. בקשר לשימושים שלי במחשב - קצת משחקים (FIFA, CS), סרטים, אינטרנט - בקיצור שימושים די רגילים. האם …
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה להביא את המסך הזה מסך SAMSUNG - שלוש שנות אחריות 2243EWX 22'' LCD 5ms DVI WideScreen Black איך הוא? זה המפרט של המחשב מעבדי אינטל Core 2 Duo E7500, 1066Mhz, s775, 3MB Tray מאווררים וגופי קירור Generic CPU Cooler For s775 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE G31M-ES2L s775 C2D 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, VGA, PCI-E זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Kingston Value דיסקים קשיחים Hitachi DeskStar 500GB 7200RPM 16MB SATA II כרטיסי מסך 9500gt כרטיסי קול On Board 7.1 Channel Audio צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA ציוד רשתות On Board 10/100/1000 מארזים HJA-6000 MIDI Black (No PSU) ספקי כוח Golden Tiger 550W Real, 12cm Fan (24pin) מסכים SAMSUNG - שלוש שנות אחריות 22…
-
- 5 תגובות
- 970 צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם אני מחפש מסך 20 אינץ , עם פאנל IPS .... יש לי אפשרות להביא מחו"ל את ה - DELL 2007WFP ורציתי לשאול איך הוא בראית סרטים וטקסט ? האם אתם ממליצים עליו ? יש לכם הצעה טובה יותר למסך IPS בגדלים 20 מקסימום 22 אינץ , כאשר עיקר השימוש לטקסט ואינטרנט , וגם לסרטים ? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 885 צפיות
-
-
קיבלתי היום את המסך מטים מחשבים, פאנל S-IPS. יש לי כמה שאלות שקשורות אליו. 1. יש לי סרטים על המחשב שהם בפורמט רחב, עכשיו כשאני מריץ אותם ב-BSPLAYER או ב-WMP הוא לא על כל המסך (יש מן ריבוע מסביב לסרט - תמונה להמחשה - השחור מסביב לכחול זה השוליים) 2. דבר שני אני לא יודע למה האפשרות של fill/1:1/aspect היא על disabled, זתומרת שאני לא יכול לשנות אותן, זה קופץ לי מעליהן. 3. כשאני מסובב את המסך ל-PIVOT (פורטרייט) למה הכרטיס מסך לא הופך לי אותו אוטו' ואני צריך להכנס להגדרות ושלות את זה לפורטרייט? תודה, דור לוי [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לשמוע דעתכם ולקבל מספר המלצות לקניית מסך, כפי שאמרתי 22-24 אינצ׳, תקציב עד 1000 ש״ח (יכול להתגמש במאה מאתיים ש״ח) צרכים עיקריים: הרבה שעות של לימודים ותכנות (רוב הזמן יחובר למק-בוק פרו ואעבוד בעזרת מקלדת ועכבר אלחוטיים) נראה לי שזה כבר סטנדרט אבל חשוב שיהיה ברזולוציה שלא נופלת מ1080 תודה על העזרה דני
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום :-) לפני כשנתיים קניתי בהמלצת חברי הפורום את ה ViewSonice VP930 ולמרות שאני לא מבין כזה גדול במסכים, אני מאוד מרוצה ממנו עד כה. המחשב שלי לעומת זאת מגמגם ובשלבי גסיסה, ולכן אני קונה ביד שניה מחשב של חבר שנוסע לחול ואינו צריך אותו יותר. המחשב מגיע עם מ SyncMaster 2258BW. רציתי לדעת, האם כדי לשמור קרוב ללב את ה ViewSonic שלי? או לעבור לסמסונג? הסיבה העיקרית שאני חושב על הסמסונג כאופציה זה גודל המסך ומאחר שהוא WIDE וזה דווקא הולך לא רע עם משחקים (הסיבה הראשית שבא אני משתמש במחשב). אם כן, לדעתכם המקצועית - לוותר על ה WIDE והגודל ולהישאר עם ה VP או ללכת על הסמסונג? את המסך הלא משומש אני פשוט יעביר למחשב אחר..
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, חיפשתי בפורום, וגם בגוגל ולא מצאתי ביקורות מקצועיות על מסכי דייהו. אני מניח שזה סימן לא טוב אבל האם יש אפשרות שזהו מסך סביר? אני עובד הרבה עם גרפיקה, מעט מאוד משחקים אבל הרבה שעות מול המחשב, מה אתם חושבים? הערה, אני לא בטוח שזה בדיוק הדגם, ראיתי שיש גם דגם L2200md תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני כרגע עובד עם מסך של סמסונג מדגם 206bw יש לי אותו בסביבות ה4 שנים וסה"כ אני מרוצה. אבל לאחרונה נכנס לי ג'וק שבא לי מסך גדול יותר ומעבר לזה בא לי לעבוד עם שני מסכים. בעבר הייתי מתעסק בתלת מימד ואני רוצה מאד לחזור לזה בחודשים הקרובים. אני מתעסק כרגע בעיקר עם תכנות ומשחק משחקים, ראיתי מסך של סמסונג 27 אינץ' ומאד התלהבתי מהגודל אבל אחרי קצת בדיקה הבנתי שאולי הוא לא הכי אידיאלי למשחקים (אני לא זוכר את הדגם אבל זה היה אחד הזולים שעולה בסביבות ה1800 ש"ח) אז חשבתי לצמצם ל24 אינץ'. אחרי שקצת חפרתי בפוסטים של אנשים פה בפורום אני רואה שכמעט כל ההמלצות פה הן לU2311H של dell. השאלה שלי היא כזאתי, האם יש מסכים בגדלים 24-27 שיהיו מספיק טובים בשבילי או שבאמת כדאי לי לרדת קצת בגוד…
-
- 5 תגובות
- 900 צפיות
-
-
עובד בפיתוח תוכנה, עובד עם מסך אחד, "24 - "27, לא מסך קעור (אם אני טועה, אשמח לקרוא מדוע), אין תקציב ספציפי, אבל עד 1,000 ש"ח נשמע סביר, אם אפשר בפחות אז כמובן שעדיף, אם חייב להוסיף עוד קצת אז גם אפשרי. עדיף שיהיה אפשר להגביה את המסך, כדי להמנע מהצבת חבילות דפי A4 כנראה שמספיק FHD ואין צורך ב 4K (אם אני טועה, אשמח לקרוא מדוע) תודה.
-
- 5 תגובות
- 995 צפיות
- 2 followers
-
-
היי חברים, אני מחפש מסך לאחותי לצורך עבודה משרדית מהבית (אופיס וכו'). המסך הזה גדול (31.5), רזולוציה 4k פנאל IPS ויש חיבור type-c עם טעינה של 65w (חוסך חיבור של מטען). כמה שאלות: חוות דעת שלכם על המסך? הצעות לדגמים נוספים מתאימים? האם לדעתכם אחותי (שעבדה על מסך 24) תתרגל בקלות לגודל או שהמסך עלול להיות גדול מידי עבורה? והאם מסכים קעורים (הדגם הזה לא) מומלצים לעבודה משרדית? תודה! צחי
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
הפאנל של 2243BW בכלל לא מיוצר ע"י סמסונג והווריאציות שלו עלובות ביותר. הוא אומר יענו שה2253 לא רואה ת2243 בגלל שהוא לא מיוצר על ידי סמסונג פעם ראשונה שאני שומע שהוא לא מיוצר על ידי סמסונג ומה זה ווריאציות? באמת הוא לא מיוצר על יידי סמסונג ? אז מה באמת עדיף ? 3 חיסרונות שמפרעים לי ב2253 מחיר יותר גבוה .. המסך הפנל שלו מסביב מבריק כזה ככה שזה מתלכלך מהיר כול סימן קטן רואים .. במסך אי אפשר להגביע להנמיך לסובב אותו
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כפי שהכותרת אומרת, אני קונה מחשב חדש למשחקים ואני מחפש מסך LCD איכותי שיתן תצוגה יפה במשחקים. תקציב של 1500 עם חריגה עד 1600. תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מסך Samsung ישן אבל איכותי, והפוקוס יצא מכיוון - לא רואים כלום הכל מטושטש ואי אפשר לכוון את זה... האם יש אפשרות לתקן כזה דבר ?! אם כן על איזה סכום אתם מעריכים ואיפה ? תודה מראש ויום נעים.
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני או-טו-טו-טו קונה EIZO S1931, אבל איזה? מה מסמלות שתי האותיות בסוף הדגם, H לעומת A? חפרתי באתר של היצרן ולא מצאתי. ה-A יקר בכ-130 ש"ח מה-H? למה? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום, מחפש המלצה למסך בגודל 21-24", לשימוש בתוכנות גרפיקה ועריכת וידאו, בתקציב של עד 2500 שקל. תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שלום, אני כבר הרבה זמן עם מסך LGW2286L וצריך קצת להשתדרג. משתמש בעיקר לגיימינג. ברשותי כ.מסך 960GTX ואני מרגיש שהמסך שיש לי כרגע לא עונה על הציפיות שלי. לא התעסקתי עם מסכים הרבה זמן שכן הייתי משתמש לרוב בטלוויזיה/לפטופ אבל כרגע כשאני משחק אני מרגיש תקיעות לפעמים ויש סיכוי סביר שזה בגלל המסך לדעתי. אין לי חברה ספציפית מועדפת אז ככה שאשמח אם תאירו את עיניי ותמליצו לי על מה ללכת.
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, לאחר שענו לי על כמה שאלות, ערכתי את הדיון לעיקר שלו. אני צריך המלצה למסך 20 אינצ' (לא צריך 22, אפילו שזה אותו המחיר) רחב של IPS או VA בכ-1000-1500, (המחיר גמיש במידה ואין מסכים מהפאנלים האלו בתקציב הנוכחי) בעיקרון, אני מעוניין במסך מומלץ ומוכר אך שיהיה זול יחסית (אם יש משהו מתחת ל2000). תודה רבה מראש.
-
- 5 תגובות
- 958 צפיות
-
-
אני כל היום במחשב אני צריך מסך נוח מה אתם ממליצים?
-
- 5 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום יש ברשותי מסך של חברת cmv945A קניתי אותו לפני 3.5 שינם ככה שאין עליו אחריות לפני שבוע שהיה מזג אויר סוער ניכבה לי המחשב כמה פעמים ונירא לי כתוצאה מכך המסך שלי נהרס הוא מראה נורה ירוקה אבל אין תמונה מהמחשב אני מחבר מסך אחר הוא פועל אני מחבר לטלויזיה הוא פועל הוא מראה לפעמים תמונה לשניה ועוד פעם לא מראה כלום ואז הוא מרא תצוגה באור מאוד חלש שמי שיש לו משקפים לא ירא אתת התמונה פשוט ירא שחור השאלה שלי איך אפשר לתקן (עצמאי או לחברה מחשבים שמתעסקת בתיקונים)? או שהמסך הלך ולקנות חדש תודה...רן
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היום קיבלתי את ה2407 שלי גרסת REV04 צ'כיה אחרי שהתעקשתי ואמרתי שאני מבטל את ההזמנה כי רצו להביא לי את ה HC על האריזה היה כתוב REV04 צ'כיה. יש דרך לבדוק איזה פאנל זה? והאם זה באמת REV04? המסך מדהים ואני ממש מרוצה רק יש לי בעיה עם הכיול אני רוצה שיהיה לי יותר קונטרסט ושהשחור יהיה יותר שחור כי הוא נראה אפור עכשיו. איך אני מגדיר את זה לתוצאות אופטימליות במשחקים וסרטים? תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 5 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום. אני צריך המלצה למסך מחשב העדפה היא ל22 אינץ והמטרה היא למשחקים... המפרט של המחשב שלי הוא INTERL E6750 זיכרון 2 גיגה לוח P35-DS3 כרטיס מסך 8800GTS 320MB יש לי עדיפות למראה חיצוני טוב כדוגמאת הדגמים של סמסונג... תודה לעוזרים ויום טוב
-
- 5 תגובות
- 894 צפיות
-