עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. אני לא כ"כ מבין בזה ואני צריך קצת עזרה לפני שאני קונה איזה מהמסכים הבאים עדיף? http://www.ebay.com/itm/CROSSOVER-NEW-27QD-LED-BLADE-2560x1440-DVI-D-Dual-LG-S-IPS-27-Speaker-Monitor-/120972653693?pt=Computer_Monitors&hash=item1c2a88347d http://www.ebay.com/itm/QNIX-QX2710-LED-Evolution-ll-Matte-Perfect-Pixel-27-2560x1440-PC-Monitor-/111088789065?pt=Computer_Monitors&hash=item19dd686649 http://www.ebay.com/itm/PERFECT-PIXEL-Yamakasi-Catleap-Q270-SE-LED-S-IPS-2560X1440-WQHD-DVI-D-Monitor-/300926445080?pt=Computer_Monitors&hash=item46109d2618 http://www.ebay.com/itm/CROSSOVER-NEW-27QD-LED-BLADE-2560x1440-DVI-D-Dual-LG-S-IPS-27-Speaker-Monitor-/111000620008?pt=UK_C…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by xcalibur,

אהלן, במשך 3 שנים היה לי את ה-240PW של פיליפס שאני מ-א-ו-ד מרוצה ממנו. לאחרונה התקלקל לו ה-DVI וחשבתי שהגיע הזמן לשדרג. המסך מיועד בעיקר למשחקים ויש גם שני 7970 לייטנינג שיתמכו בו. הדבר הראשון שהמליצו לי עליו הוא DELL U2713 שלפי האתר של DELL ראיתי שהוחלף ב-U2713H. מבחינת ביקורות הוא נשמע ונראה מעולה. מישהו מכיר ויכול להמליץ או אולי על מסך אחר? תודה!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by alpy,

אהלן קיבלתי מסך Lg l1970HR רק שקיבלתי אותו בלי ספק הכוח שלו (ואין לי איך להשיג אותו). אני רוצה לקנות ספק חלופי. מבחינת חשמל 12v, 3A מה שאני לא מצליח להבין מהאינטרנט זה מה הגודל המתאים של הPower Plug של המסך. האם ספק הכוח הזה מתאים לי? http://dx.com/p/12v-5a-60w-ac-power-supply-unit-with-5-5mm-dc-plug-for-lcd-monitors-cord-eu-plug-110-240v-15995 תודה על העזרה

• 5 תגובות
    • 3.9k צפיות
  4. Started by yalkobi,

איזה פורמט מסך הכי מתאים לגלישה כרגע אני עם 19 אינץ בפורמט 3:4 השמח גם להמלצה למסך שמתאים שיהיה הכי טוב מבחינת עלות תועלת

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by falul,

אני קורא די הרבה PDFים ומסמכים - כמה שעות ביום. כיום יש לי mag h2000 והוא פשוט קורע לי את העיניים, לא משנה כמה שיחקתי עם ה BRIGHTNESS וה CONTRAST. הרבה פעמים אני מוצא שדווקא המסכים הישנים והזולים עם הנורה החלושה הרבה יותר נוחים לי. בכל מקרה חשבתי לשדרג ולקנות מסך קצת יותר גדול, יש המלצות ? חשוב לציין שהמסך ישמש גם לסרטים וקצת לפוטושופ. איך יהיה לי לקרוא עם ה u2312 ?

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by mrraz,

יש לי אפשרות להשתמש במסך 24 עם רזולוציה 1920 על 1200 בחיבור DVI או HDMI או DisplayPort 1.2 באיזה חיבור כדאי להשתמש?, יש לי את כולם בכרטיס המסך.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by ori24,

אתמול שמתי לב שהצבעים במסך בגלישה באינטרנט הפכו לפחות חזקים וכהים ונהיו רגילים כאלה בדיוק כמו מסך הTN שהיה לי. אני פשוט זוכר את הצבעים באתרים מסויימים והם בהחלט פחות חזקים וכהים וזה מציק לי. אתמול ניקיתי את המסך עם מטלית רטובה גם מקדימה וגם מאחורה ושהדלקתי את המסך מהכפתור הוא לא נדלק ישר בפעם הראשונה אלא רק בפעם השנייה. ניסיתי שוב להדליק אח"כ ושוב כך קרה. אחרי זמן מסוים זה הסתדר. האם זה קשור לעניין הצבעים? האם אולי חדרו מים? המטלית הייתה רטובה אבל לא כ"כ.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by danigos,

היי חבר׳ה, אני מחפש לקנות מסך מחשב חדש. אני גרפיקאי אז חשוב שיהיה לו את הפאנל המתאים, מבחינת גודל מסך אני לא חושב שאני צריך יותר מ24 אינץ.. התקציב שלי בעיקרון הוא 2000 אבל אם החריגה תהיה שווה את זה אני אחרוג. זהו. חשוב שיהיה מסך איכותי ואמין. תודה רבה לכל העוזרים! אתם תותחים

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by esaly,

היי חברים, התחדשתי במסך הנ"ל, למישהו יש רעיון איך לכייל אותו? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  10. כרטיס מסך R9 280X תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by pxst17,

הבנתי מלפני כמה חודשים ש-DELL הולכת להשיק סדרת מסכי מחשב חדשה, שאמורה להיות טובה יותר מ-U2312HM וכו'.. יש לכם מושג מתי זה יקרה ומה יהיה מחירם בארץ?

12. Started by Gal&Gal,

רציתי לדעת אם מפרקים את מך ה LED , כמה מהחומרה תכלס זה מסגרת? אם מפרקים אותם מהמארז הפלסטי ומצמידים , נקבל מסך אחיד? אז למה לא לעשות את זה יחד עם מארז פלסטי שיחזיק את שלושתם יחד והופ הנה תצוגה משולשת ללא מסגרות.

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by Erans10,

היי כולם! אני בקרוב מתחדש במחשב חזק, i7, 760GTX, 16GB RAM ואני גם רוצה להינות ממנו במשחקים מבחינת מסך. היום אני משתמש במסך 22" עם רזולוציה מקסימלית של 1680X1050 אשמח לקבל עצות על השאלות הבאות: 1. האם אתם ממליצים לי לקנות מסך חדש בגודל 30/32"? 2. האם זה לא יהרוס לי את העיניים/את הצוואר/את החיים? (הישיבה יכולה להיות יחסית מרוחקת, אבל עדיין המסך ישב על שולחן..) 3. איזה מסך כדאי לקנות? LED? מסך שמוגדר כמסך מחשב? טלויזיה..? אודה לכם על כל תשובה, המון תודה! ערן.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by tomllic,

אהלן. עד לפני כמה ימים הייתי נעול על האולטראשארפ 23 של דל. אחרי זה חשבתי למה לא לקחת את האולטראשארפ 24 שעולה היום 1150 ? יש מסכים אחרים ב-1150 ש"ח שטובים ממנו ? כמו כן, איך הוא בהשוואה לפיליפס 247E4LHSB שזול ממנו בהרבה (790 ש"ח) ? אני יודע שהרזולציה של הדל היא 1200 ושל הפיליפס "רק" 1080, אבל איך הם בשאר הפרמטרים ? הצרכים שלי הם צפייה בסרטים וסדרות, אינטרנט ומשחקי באטלפילד. תודה. - - - תגובה אוחדה: - - - תוספת, המפרט שלי בצד ואני משחק היום באטלפילד עם FPS קבוע של בערך 60-100 עם נפילות מדי פעם לכיוון ה-45 על מסך מותג מדבקה 1440X900. עדיף לי לקחת מסך ברזולוציה FHD או 1200 ?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by amstel,

שלום לכולם, אני מעוניין במסך חדש בגודל של לפחות 23" ומעוניין שיהיה ברזולוציה של 1920*1200 המסך ישמש לתכנות ומשחקים. יש את המסך של דל U2412M אבל מביקורות שראיתי ביוטיוב אומרים שיש לו לאגים במשחקי גוף ראשון על מה אתם עוד יכולים להמליץ לי? סביבות 1500 ש"ח אני חושב

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Bug,

הי אני מחפש מסך איכותי לגרפיקה שישמש כדיספליי של עמדת עבודה שיתחבר למקבוק רטינה. עשיתי בזמנו בדיקה ומצאתי את שני אלה : http://www.tftcentral.co.uk/reviews/dell_u2713h.htm http://www.tftcentral.co.uk/reviews/dell_u2713hm.htm אז קודם כל מה אתם אומרים עליהם? הם עדיין עדכניים? כל המלצה אחרת גם תתקבל בברכה. תודה רבה יוחאי

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by roi.vahab,

היי , סוף סוף הגיע המסך המיוחל !! CROSSOVER 27 יצא לי 1800 שח כולל מיסים . נראה אחלה עם תצוגה מדהימה !! אבל שאני מעדכן לרזלוציה הגבוהה ביותר הפונטים לא נראים טוב . מה עושים ?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Gal&Gal,

מעניין לדעת האם מישהו מכיר מסך רחב ברזולוציה הזו , משהוא בגודל 27 + נראה לי שאני יורד מ3 מסכים , אבל אני עדיין חושב שתצוגה רחבה IS THE WAY TO GO

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by haifaboy,

שמתי לב שמבחינת המפרטים ה 14 הרבה יותר פשוט מה 13 שאותו הוא אמור להחליף ( רזולוציה פחות חדה , אין HDMI ) . מה עדיף לדעתכם ??

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by gal_X66,

אהלן חברים יש לי מחשב יחסית סבבה ואני מעוניין לרכוש מסך חדש שימוש של משחקים (לא גיימר כבד ) ושימושים כלליים (סרטים בfull hd וכאלה) כרטיס מסך (אם רלוונטי בכלל) GTX550i איך המסך הזה לדוגמא ? 955 שקלים [TABLE=width: 100%] [TR=bgcolor: #EDEDED] [TD=width: 30%, align: right]מותג[/TD] [TD=width: 70%, align: right]LG[/TD] [/TR] [TR=bgcolor: #FFFFFF] [TD=width: 30%, align: right]דגם[/TD] [TD=width: 70%, align: right]22EA53VQ[/TD] [/TR] [TR=bgcolor: #EDEDED] [TD=width: 30%, align: right]גודל מסך[/TD] [TD=width: 70%, align: right]"21.5[/TD] [/TR] [TR=bgcolor: #FFFFFF] [TD=width: 30%, align: right]טכנולוגיה[/TD] [TD=width: 70%, align: right]IPS LED[/TD] [/TR] …

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום לכולם, פעם ראשונה כאן...בכל מקרה, אני מחפשת מסך מחשב. יש לי כרגע גודל מסך של 22 אינצ' של viewsonic ואני מחפשת מסך חדש בתקציב של עד 2000-2500 שקלים, כמה שאלות- 1. האם מסך 24 אינץ זה גדול מידי אחרי 22 אינץ, או שאפשר להתרגל? 2. קצת שאלתי ולא ממש הבנתי אם כדאי מסך IPS או מסך רגיל. השימושים שלי הם אינטרנט, וורד, סרטים, יוטיוב, בעיקר הרבה עבודה על המחשב כי אני סטודנטית. אני כמעט ולא משחקת על המחשב, מלבד קנדי קראש וכאלו שטויות... 3. איזה פירמות מומלצות? חשוב לי שלא יכאבו העיניים ושהמסך יהיה איכותי לאורך זמן- מה אתם ממליצים?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by mj23,

היי אני אני מחפש מסך למחשב למשחקים תקציב עד 1400 שקל 24 אינצ חובה בעיקרון אני חושב שהכי מתאים זה U2412M יש לכם עוד המלצות ??? תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by דקל,

שלום מבקש המלצה מסך שימוש משרדי , אני יושב שעות מול המחשב כל יום יש לי מחשב עם כניסת hdmi ו- vga האם לגבי רמקולים כדאי בנפרד או כחלק מהמסך? תקציב גמיש - ראיתי כי מסכים טובים מתחילים ב- 800 ש"ח קיבלתי המלצות על 2 מסכים אבל אשמח לקבל המלצה גם על אחרים 1. s24c650 של סמסונג - הבנתי כי מגיע עם רמקולים ו-hdmi 2. p2414h של dell - הבנתי כי ללא רמקולים

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. אשמח לקבל המלצות אם מישהו מכיר איזה מבצע או מסך איכותי לעבודה משרדית בתקציב הזה. רצוי שיהיה בעל שני חיבורים לפחות של VGA ודיגיטלי.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. שלום לכולם, אני חדש בפורום ואני מחפש מסך איכותי למשחקי מחשב. אני משחק בעיקר FPS אשמח עם תעזרו לי למצוא מסך עם refresh rate גבוה ו זמן תגובה מהיר שמתי לב שברוב המקומות שמוכרים מסכים לא כותבים את הrefresh rate וזה נורא מוזר לי בנוסף אשמל לדעת את דעתכם: מה הכי חשוב במסך שמיועד לגיימינג?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.