עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. אז כמו שאמרתי מסך מיולי 2004 נראה בגודל 16-17 אינצ' רק עם חיבור VGA והPower Cord אמריקאי, ואני לא רואה איזה סוויצ'(כמו בספקיי כח של מחשבים) לשינוי מ110V ל 220V..אני יכול לחבר אותו בpower cord ישראלי וזהו?או שלחבר אותו בtransformer כזה?(שגם קיבלתי איתו) הינה תמונה( http://www.endoscopepartsplus.com/images/220V110VDIA.JPG )

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by EDDIE9,

האם יש הבדל גדול בצפייה במלל,כתבות באינטרנט וכו....במסך 32 אינץ.....50 הרץ מול 100הרץ?

3. Started by the crazy boy,

ראיתי את המסך הזה: http://skypc.co.il/pl_product~L1953TR~9~0.htm אבל לא מצאתי איזה פאנל יש לו... אני מניח שTN. ראיתי שהרבה אומרים שהפאנל הזה לא אכותי. אני יודע למה "צבעים, זוויות צפייה וכו'" אבל עדיין לא הבנתי למה! לי יש TN ואין לי שום בעיות במסך.... ואני דיי מרוצה ממנו. אין לי תקציב גבוה. והמסך הזה נראה אחלה מסך. בבקשה אל תגידו לי "זה מסך פשוט לא מומלץ" כי אצלכם כל מסל טוב מתחיל ב2000 שקל ולא לכל אחד יש את הסכום הזה.... יקרה מצב שיהי הלי מריחות איתו? זוויות ראייה - המסך יהיה בדיוק מולי. ויש לו 170/170 תודה לעונים.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by rangerman,

מישהו מכיר את המסך הזה ויכול להמליץ? תודה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Alex_1k,

שלום, אני צריך המלצה למסך בשביל טקסטים וסרטים אבל חשוב לי גם שיעבוד טוב עם משחקים. חשבתי על VP930 איך הוא לשימושים האלה? ראיתי גם שיש לו PIVOT זאת אומרת שהוא רחב? תודה

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by BattleMan,

שלום לכולם, עד לאחרונה היה לי מסך 21", אמנם לא איכותי [בגלל הגיל - הסיבה הישירה למותו] אבל אהבתי את הגודל. עכשיו לאחר לכתו אני החלטתי שאני צריך מסך חדש, עדיף אחד שבו אוכל באמת להבין מה אני רואה. עשיתי מעט מחקר בעזרת פרסומים קודמים בפורום והגעתי לכמה אפשרויות, אשמח לעזרתכם. תחילה, הדרישות שלי [table] [tr] [td] גודל [/td] [td] כמה שיותר גדול, לפחות 17 אינץ [/td] [/tr] [tr] [td] מחיר [/td] [td] עד 2000 ש"ח [/td] [/tr] [tr] [td] תנאי שימוש [/td] [td] חדר עם מנורת פלורסנט, יש צורך בשימושיות במצבי אור יום. גם כן, איכות עבודה בתנאי חושך. [/td] [/tr] [tr] [td] שימוש עיקרי [/td] [td] תוכנות מלל, מתכנת הרבה, קורא הרבה וכותב הרבה. אוהב נורא לצפות בתמונות, צריך איכות צפייה טובה מאוד.…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. Started by ilanafri,

בהמשך לבקשת מפרט בפורום "מפרטי מחשב" וצורך במסך אבקש התייחסותכם. בעיקרון הייתי נעול על מסך תקציבי Dell 24 P2414H במחיר 981 ש"ח http://www.tms.co.il/product/13285 בשיחה עם נציג המכירות הבהרתי לו שהשימוש יהיה בעיקר לאינטרנט, צפייה בסרטים ואולי קצת משחקי פלאש ולא היה אכפת לי לחסוך קצת אם יוכל להמליץ על מסך אחר שיעשה את העבודה. המסך שהוצע לי הוא LG 23.6 24M35D במחיר של 719. http://www.tms.co.il/product/13451 מה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by pixraider,

עכשיו שהתחדשתי במחשב )תודה רבה ל A-10 על ההמלצות(, המסך הראשי שלי התחיל לקרטע. הופיעו לי פסים על מסך ה-IPS והם כרגע ברמת מטרד, אך יתכן שהבעיה תחמיר. אני עורך תמונות שאני מצלם וכיום השולחן שלי כולל מסך DELL IPS 23 אינץ’ ומסך טלויזיה 30 אינץ’ לשעבר שמשמש לסינון ראשוני של תמונות. אני מכייל את שני המסכים עם Spyder Pro 5 כדי לשמור על דיוק בצבעים ומשתמש בתוכנות עריכה כמו פוטושופ, Topaz Photo AI וDXO PhotoLab. שולחן העבודה הוא בעומק של 60 ס"מ וברוחב של 140 ס"מ. נראה לי שהגיע הזמן להתחדש במסך לעבודה מפורטת על התמונות והרבה זז בתחום מאז ש IPS היה השיא בתחום התקציב. אילו המלצות יש לכם למסך למטרות אלו בתקציב של עד 3000 ש"ח? אילו טכנולוגיות מסך כיום נותנות אופטימום בנושא של אחי…

9. Started by Dr.Drek,

הי אנשים טובים! רציתי להתייעץ בקניית המסך של LG1970HR. אני סטודנט שרוב עיסוקו במחשב מסתכם בקבצי וורד, מצגות פווארפוינט עם תמונות של מחלות וזוועות אחרות, אימייל, אינטרנט וזהו בגדול. משחקים מעט מאוד (לצערי) וסרטים - אני צורב ורואה בדיוידי בטלווויזיה. למה לא CRT? משיקולי מקום בלבד. 19? כי עכשיו אני על 17, ואני רוצה להתקדם למשהו יותר גדול. המלצות, דיעות, וטענות יתקבלו בשמחה... תודה מראש, אמיר.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום לכולם... אני עומד לקנות דל 2407 בימים הקרובים, שישמש אותי גם כמסך מחשב וגם כמסך טלוויזיה בו זמנית ... רק רציתי להיות בטוח בכמה דברים: 1) האם המסך יכול לשמש כטלוויזיה, כלומר האם אפשר לחבר לו ממיר של HOT ישירות בלי כרטיס טלוויזיה ובלי קשר למחשב.. לפי מה שהבנתי היציאה אחת של הממיר מתחברת למסך והיציאה של האודיו מתחברת למחשב, זה אכן כך? 2) איזה גירסה צריך לקנות האם - REV: A03 זאת הגירסה האחרונה לא? 3) חשבתי לקנות גם שלט משהו כזה אולי http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4818 או משהו דומה אחר.. רציתי לדעת: אני אוכל לשלוט גם במחשב, בממיר ובאודיו במחשב... או מה?? איך שלטים כאלו עובדים?? ואם אני אוכל לחבר אותו למחשב הרגיל שלי (לא HTPC..)...?? 4) יש עוד משהו חשוב …

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by KKnDoIt17,

ברשת מחסני חשמל נמכר מסך בגודל 17 אינצ' של חברת Relisys, בסכום של 900 ש"ח. זה מסך מודרני עם קצב ריענון של 4 מילי שניות. הנה קישור לדף עליו: http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=2934057 (אני לא רואה שלמחסני חשמל יש אתר). האם מישהו מכם קנה אותו ? תוכלו לחוות דעה ? תודה רבה מראש על כל תשובה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by דני א,

בגלל שהרבה אנשים מתלבטים אם לקנות אותו או לא, חשבתי שבטח לא תזיק עוד ביקורת קצרה... קודם כל, לא שזה כל כך חשוב, אבל המחיר שלו ירד עוד קצת ועומד על 2150 במזומן (שילמתי בכ. אשראי 2204 ש"ח). בחנות (בחיפה) היו בסה"כ ידידותיים ואמרו שניתן להחליף תוך שבוע בכל מקרה (לא משנה כמה פיקסלים שרופים) ככה שלא התעקשתי לבדוק בחנות (רצו שאני אחכה 20 דקות במעבדה כי לא היה להם מחשב לחבר אליו באותו רגע). בכל מקרה, הוצאנו והדלקנו אותו במעבדה, לראות שאין איזה פגם ברור. אני חייב להודות שהחלטתי לקנות לפי הביקורות (בפורום הזה ובחו"ל) ולא על סמך התצוגה. התצוגה לא שווה כלום ורק עושה נזק למי ששקל לקנות את המסך. הוא לא מוצג ברזולוציה הטבעית ויש בו הפרעות כאלו (מן צלליות משונות) בטח משהו שקשור למפצל. כ…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by pushok25,

קניתי את המסך הזה ובחנות הכל היה סבבה... הבאתי אותו הביתה ובבית בכל הסרטים יש מריחות צבע (פיקסלים נראים בבירור) ואפילו בתמונות רואים אזורים מפוקסלים... במסך הישן שלי CRT Sony G200 הכל רץ טוב... האם הבעיה היא במסך ? או שאולי בכרטיס מסך ? יש לי כרטיס מסך מובנה על לוח של Gigabyte ... אולי בגלל החיבור ? (החיבור הוא חיבור אנאלוגי) תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by bodomist,

אני לא מבין גדול במסכים, אבל אמרו לי להסתכל על ניגודיות ועל MS... וחשוב שיהיה חיבור DVI... אז חיפשתי... ומצאתי את המסכים הללו: LG LCD 19" L196WTQ 2MS 1:3000 DVI שעולה 1263 ש"ח LG LCD 19" L1953TR 2ms DVI הסתכלתי באתר של LG וראיתי שהניגודיות היא 1:2000 (DFC) והוא עולה 1409 ש"ח SAMSUNG LCD 20.1" 206BW 2ms DVI בדקתי באתר של סמסונג ורשום שהניגודיות שלו היא 1:800 אבל רשום בסוגריים (1:3000 DCR) והוא עולה 1602 ש"ח השאלות שלי הן כאלו: 1. אם לפי הנתונים ה-L196WTQ יותר טוב מה- L1953TR למה הוא עולה פחות? 2. מה אני יכול להסיק מהניגודיות שרשומה בדגם של סמסונג? אני לא מבין ממש מה זה אמור להגיד לי... 3. השאלה הזו היא לפי דעתכם ללא קשר למחיר של המוצר... אילו מבין המסכים הוא הטוב בי…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. אוקיי אז יש פה התבלטות רצינית... הHANNS-G שהוא 28 אינץ בעל פאנל TN עולה 2500 בערך ועם תוספת של 450 שקל למכשיר LCD TV BOX כזה שנותן את כל החיבורים הדרושים כדי לחבר ממיר YES שזה מה שאני רוצה כדי לראות טלויזיה ויש את האפשרות השניה שהיא DELL בגודל 24" עם כל החיבורים הדרושים מהקופסא..... אני מתלבט אם שווה לאבד 4 אינץ אבל להרוויח איכות תצוגה ואם זה יספק אותי למשחקים שזה התפקיד העיקרי וגם טלויזיה כמובן.... תודה לעוזרים !

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Yoel Abecassis,

שלום לכולם, חיפשתי המלצה למסך שיתחבר למחשב הנייד שלי לצורך לימודים. מעבר לשימוש הממוצע, אשתמש בו בעיקר להרצאות בזום ולתכנות (כנראה שלא מעט שעות תכנות בהמשך) למחשב (VIVOBOOK S14 X412FJ) יש חיבור טייפ C אך אין אופציה להטעין בעזרתו את המחשב. 27" (יושב במרחק דיי סטנדרטי) רזולוציה של 2K IPS אפשרות לכוון את הגובה והזווית בצורה טובה התקציב סביב ה1200 ש"ח. קיבלתי המלצה על P2720D שנראה שקולע לדרישות שלי בדיוק. העניין הוא שהוא קצת מוגבל מבחינת החיבורים לעומת נגיד הU2719D שעולה 300 ש"ח יותר. הייתי רוצה לנסות להבין את ההבדלים מבחינת השימושיות בחיבורים המוצעים. במידה ויש למישהו הצעה או רעיון אחר אשמח לשמוע כמו…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by rino,

האם כרטיס מסך מסדרת X600 מספיק ל1970HR? הכרטיס של ספייר X600 256 MB אני לא מריך למשחקים,רק גרפיקה ,תמונות ווידאו

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. Started by shay-h,

שלום ! כבר הרבה זמן שאני עם מסך CRT של LG שטוח 21 אינץ (מרוצה ממנו מאוד) אבל באמת שכבר הגיע הזמן להישתדרג . אשמח להמלצה למסך 22 אינץ - התקציב עד 1300 שקל ! שימושים עיקריים - בעיקר עבודה מול המחשב , מדי פעם גיימינג ! תודה !

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by imac,

כרטיס מסך 4850HD 512MB בעיקר גלישה באינטרנט חשוב שיהיה נעים לעיניים לקרוא, וכמובן גם לתוכן HD ומשחקים.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. יש לי מסל של SAMSUNG T240 כואבות לי קצת העניים כשאני יושב מולו אז אבא שלי אמר שצריך לשבת במרחק ממנו אז השאלה היא כמה...? והאם המסך הזה ניתן לתליה..

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by dino,

אהלן אנשים, אני שוקל לקנות את ה-Samsung 940BW, המסך הוא בפורמט רחב. שמועות אומרות שיש בעיות במסכים האלו במשחקים, האם זה נכון? בנוסף אני אשמח לשמוע חוות דעת על המסך. תודה, מתן.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אני מתכוון בקרוב לקנות לי LCD חדש בסכום לא מבוטל של כ 1300 ש"ח אך ורק בשביל גיימיניג. המשחקים ברובם כבדים ודורשים איכות יחד עם מהירות ורציתי לשאול לדעתכם מניסיונכם על איזה מסכים הייתם ממליצים לי. מניסיון מבדיקות וכ'ו. תודה רבה מראש :]

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. Started by ooooooo123asd,

האם הVP950 הוא המחליף החדש של הVP930? מה שגם הוא נראה יפה ממנו. Viewsonic LCD 19 VP950b נוסף לחנות בתאריך: 2008-04-07 11:35:46 יצרן: VIEWSONIC מחיר: 1,790 ש"ח לפי זמן התגובה, צריכת החשמל והנתונים הטכניים אני מניח שמה מדובר במסך בעל פאנל TN . (סוג הפאנל לא כתוב באתר flatpanels). אז באמת מדובר במסך בעל פאנל TN? והנה המסכים בעלי הפאנלים האיכותיים אט אט נעלמים מהשוק? זה התחיל ב971p, עכשיו ה930vp, הלנובו הקסרוקס ועוד מעט הדל?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by yosi b,

יש למישהו מושג איפה (ואם) אפשר להשיג מסך למחשב נייח שגודל המסך לא יעלה על 10' ? העניין הוא שברצוני להשתמש במחשב למוזיקה בסלון ולהעלות בצורה קבועה אייטונס על המסך שיעמוד בסלון. אבל מפריע לי (אסתטית)שהוא יהא גדול יותר מכך. ואם הוא יהא גם טאצ' , בכלל...

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. http://www.techpowerup.com/163980/EIZO-DuraVision-FDH3601-On-Display-at-NAB-2012.html ;D

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים